4. maj 2021

Jerne Sogn: Nedlukning pga. ‘en større begravelse’ og ’sprogvanskeligheder’, “De er meget sociale…”

Eneste sogn i Danmark, der opfylder betingelser for omfattende nedlukning er Jerne Sogn i det østlige Esbjerg. Sognet inkluderer Stengårdsvej-ghettoen, som jeg gennem årene har skrevet om adskillige gange. Fra TV Syd – Begravelse og sprogproblemer lukker bydel med 10.000 indbyggere.

“Incidenstallet i sognet er på den seneste opgørelse fra Statens Serum Institut helt oppe på 545 med 55 nye smittede de seneste syv dage. … Det viser sig, at smitten stammer fra især tre steder.

Efter en større begravelse har smitten spredt sig blandt en befolkningsgruppe i Jerne, fortæller Arne Nikolajsen, direktør for Sundhed & Omsorg, Esbjerg Kommune.

Samtidig har en anden befolkningsgruppe i området på grund af sprogvanskeligheder brug for hjælp til at forstå, hvordan man undgår af blive smittet med covid-19.

– De er meget sociale og mødes rigtigt meget. …, siger han.”

(Stengårdsvej, Jerne Sogn, Esbjerg; Foto: Esbjerg.dk, udsnit)

Oploadet Kl. 00:44 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118869/trackback

13 Comments »

 1. Hvilke samfundsfunktioner ville ikke blive varetaget, hvis flertallet af de ikke-danske beboere i bebyggelsen “besluttede sig for at udvandre”?

  Kommentar by Træt — 4. maj 2021 @ 06:54

 2. Det er ældre danske kvinder, der går til begravelser, og som har svært ved at forstå omsorgsdirektørens nysprog.

  Eller er det nogen andre, han taler om?

  Kommentar by Bastardo — 4. maj 2021 @ 08:16

 3. Eller er det nogen andre, han taler om?

  Kommentar by Bastardo — 4. maj 2021 @ 08:16

  he he
  Med den skyhed overfor at nævne årsagen til de høje smittetal, er der vist kun politikere, der tror på, at vi får bugt med covid. Lige som de tror på, at dansk er forståeligt fællessprog i Nydanmark.

  http://www.uriasposten.net/nye-tips#comment-5451785

  Kommentar by tavsen — 4. maj 2021 @ 09:18

 4. -De er meget sociale og mødes rigtigt meget. …, siger han.”

  Rigtigt, men kun overfor familien og klanen. Det omgivende samfund opfattes altid som fjendtligt, ligesom hjemme i Bumfuckingstan.
  Civile sekulære samfund eksisterer simpelthen ikke i islamisk terminologi. Kun Allans vilje holder sammen på islamiske ’samfund’. Islamiske lande er ikke samfund – de er menigheder med militær organisation – nogenlunde ligesom de hyperkatolske Jesuitter, som kalder sig Guds soldater.
  Jesuitterne er banket på plads – nu mangler den civiliserede verden kun at banke islam ned på sin naturlige plads i bunden af hierarkiet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. maj 2021 @ 09:46

 5. Med masseindvandringen regnede de røde med at skaffe sig vælgere nok til at de kunne beholde magten for evigt, i et samfund hvor de røde var i toppen og evighedsturisterne i bunden.

  Men meget tyder på at de har forregnet sig. For islamister kræver at komme op i toppen. Og når de er mange nok kommer de også til at bestemme det hele.

  Hvorefter de røde i Danmark vil få samme skæbne som de røde fik i Iran og andre islamiske lande.

  Kommentar by BENT A — 4. maj 2021 @ 10:25

 6. Jeg tror at vi danske danskere helt undervurderer de sprogproblemer vores muslimske medborgere lider under. Det er virkelig deprimerende at tænke på at der sikkert er titusindvis af muslimer der ikke modtager deres velfortjente kontanthjælp eller førtidspension alene på grund af sprogproblemer.
  Det er i det mindste glædeligt at se at direktøren for “Sundhed & Omsorg” i Esbjerg Kommune er opmærksom på problemet.

  Kommentar by bjarne binee — 4. maj 2021 @ 12:17

 7. De består udelukkende af klaner, derfor retter de sig heller ikke efter myndighederne, politi er fjender, skolevæsenet skal heller ikke bestemme for meget. Vi er så dumme, dumme, dumme, at vi ikke siger stop til islam. De skal ud!

  Kommentar by IES — 4. maj 2021 @ 13:16

 8. Kvinderadioen DR vil sikkert også snart blive opmærksom på “problemet”. For DR spejder uafbrudt til alle sider efter “problemer”. Og intet er for småt eller perverst til at man ikke kan bringe en lang radio-serie om det.

  Sidst er DRs journalist-duller gået i gang med at propagandere for at endnu flere danske børn bør aflives/myrdes inden de når at se dagens lys.

  Og så er der et ret nyt problem som DR også betragter som en stor UDFORDRING. Nemlig den store uretfærdighed at enlige bøsser og enlige lesbiske kvinder, eller par, ikke selv kan bringe børn til verden. Men for at de stakkels LGBTQXYØÅ-folk ikke skal snydes og undertrykkes af naturen, vil Annemarie Gerdes fra Etisk råd nu have en masse moderne teknologi og et korps af rugemødre stillet til rådighed for de stakkels perverse pædofile, regnbue-mænnerne og de lesbiske madammer samt diverse intet-køns væsner. Eller er det en misforståelse af Annemaries store mission og vision og fem-års plan?

  Kommentar by BENT A — 4. maj 2021 @ 13:19

 9. @ Kommentar by bjarne binee — 4. maj 2021 @ 12:17

  Jeg tror ikke vi behøver at bekymre os så meget over, om satanerne får alt, hvad de har tiltusket sig krav på. De kan sociallovgivningen helt udenad på fingrene, meget bedre end nogen advokat indenfor området.

  Kommentar by Knud Madsen — 4. maj 2021 @ 13:20

 10. PS: Trods “sprogproblemer” er det langt lettere for indvandrere end for danskere at få sugerør ned i kommunekasserne, pensionskasserne og kasserne med starthjælp, særlige ydelser, huslejepenge og gratisydelser m.m.m.

  Danskerne må næsten hver gang stille sig om bag i køen.

  Kommentar by BENT A — 4. maj 2021 @ 13:30

 11. Trods sprogproblemer, kan de bistandsloven til fingerspidserne! Gad vide om den er oversat til arabisk?

  Kommentar by Den Nervøse — 4. maj 2021 @ 14:13

 12. “befolkningsgruppe” … jeg hader de her neutrale betegnelser, som skal sløre, at det selvfølgelig endnu engang er de fremmede, som giver os problemer.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. maj 2021 @ 11:34

 13. Man skal være idiot for at tro at det skyldes sprogvanskeligheder i dag.

  Jeg er klar til at overveje andre forklaringer end etnicitet. De par gange jeg har været med S-toget til Køge her under Coronaen synes jeg at have observeret at den manglende vilje til at følge de fælles regler ikke har været begrænset til nogen etnisk gruppe. Jeg tror man i visse sociale lag ikke føler helt det samme ejerskab over samfundet. Og jeg ville godt kunne forstå dem.

  Men sprogvanskeligheder? Det er kraftedeme for dumt.

  Kommentar by Vagn Henning — 5. maj 2021 @ 14:38

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper