4. maj 2021

Mekanikere gider ikke høre venstrefløjens samtaleradio: Nye Borgerlige er næststørste arbejderparti…

En lille anekdote. Mandag fik jeg sommerdæk på bilen, og selvom dækservice kun tager femten minutter, så lykkedes det alligevel mekanikeren at skifte kanal på bilradioen. Det gør de altid. Ingen mekanikere gider høre samtaleradio, og det forstår man jo egentligt godt. Der er intet at komme efter for den helt almindelige ikke-bloggende lønarbejdere, der lever i det konkrete, og ikke tænker ideologi ind i alt.

På vej til værkstedet hørte jeg ‘Ring til Due’ på Radio4, der var i gang med en timelang debat om kønsneutrale ord. På vejen hjem smuttede jeg over på på P1, hvor jeg røg ind i ‘Guld og grønne skove’, der handlede om bæredygtige investeringer. Her talte Pelle Dragsted i længder om behovet for politisk styring og ‘demokratisering af økonomien’, mens værten Lars Trier Mogensen retorisk spurgte om klimakamp ikke også var klassekamp. Forsøgte atter med Radio4, der var i gang med at gendrive en Biden-kritisk historie fra Foxnews, der sjovt nok, ikke har engang har været bragt i de danske medier. Statsfinansieret holdningsmassage 24/7/365.

En meningsmåling set hos Altinget – Måling: Nye Borgerlige er det næststørste arbejderparti.

“Det næststørste parti blandt arbejderne skal nemlig findes yderst til højre. … Ifølge analysen vil 26 procent af arbejderne sætte kryds hos Socialdemokratiet, mens 14,5 procent af dem vil stemme på Nye Borgerlige.

Hvis det blot var arbejderne, som stemte, ville Nye Borgerlige dermed også få et bedre valgresultat, end partiet står til blandt det samlede vælgerkorps. I Altingets seneste snit af målinger stod partiet til at få 10,2 procent af stemmerne. …

‘Arbejdervælgerne møder i højere grad de negative konsekvenser af indvandringen, end f.eks. akademikerne gør. Arbejderne oplever i højere grad problemer med integrationen i deres boligområder og i skolerne, og derfor har arbejdervælgerne fra starten hørt til de mest kritiske over for den ikke-vestlige indvandring,’ siger Erik Holstein.”

(I en tid hvor samtaleradio handler om at modvirke global opvarmning; Padborg, 2. maj 2021)

Tre på stribe

“Ring til Due debatterer, om vi bør ændre ordene i det danske sprog, så de bliver mere kønsneutrale.” (Radio4, 3. maj 2021)

“Siden FN’s medlemsstater formulerede de 17 verdensmål for bæredygtig udvikling er der sket kontante og håndgribelige fremskridt. Og det bliver bedre endnu: For der er gode penge at tjene på at sætte yderligere turbo på at løse klodens mest påtrængende problemer.” (P1, 3. maj 2021)

“… Vi hører fra en dansker, som har hjulpet flygtninge i land i Grækenland, netop som den græske stat sagsøges for at bruge ulovlige metoder, når de stopper flygtninge i Middelhavet. I USA påstår højrefløjsmedierne, at det er slut med burgerne, hvis USA skal efterleve Joe Bidens nye klimamål.” (Radio4, 3. maj 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118880/trackback

60 Comments »

 1. Selvfølgelig vil mekanikere gerne have noget mere af deres løn, det er dog skuffende at Nye Borgerlige kun vil have skatten ned på 38 procent. Det er 13 procent mere end Tjekkiets Kommunistiske Partis målsætning om at hæve indkomstskatten fra 15 procent til 25 procent. I Tjekkiet ville Nye Borgerlige altså udgøre den hardcore stalinist-maoistiske fraktion af kommunistpartiet.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 4. maj 2021 @ 02:23

 2. Og hvad var det med radio not-loud? Jeg hørte… Noget med 130 trilliarder for 4 lyttere… Og chefen synes stadig der var store potentialer… En af de, vel 14 årige super-rød-korrekte, piger, med korrekte brillestel, var meget forklarende om sine holdningsmasserende indslag… Fuldstændigt classic-rød MO. Et beskæftigelsesprojekt for medie-elever, om emner, der snor sig ind om sin røee kerne, til fuldstændig tomhed. -For vildt mange af mine penge…

  Luk og sluk. Genfød radio24/7…

  Kommentar by Gaflen — 4. maj 2021 @ 02:36

 3. Arbejdervælgere = hårdtarbejdende privatansatte skattekvæg. Dem som venstrefløjsekstremisterne foregiver at ville redde bliver i praksis både malket, skindet og slagtet. Intet under at normalt tænkende skatteydere stemmer imod alt, hvad der lugter af socialisme og import af flere nassere.

  Kommentar by Lider af danskhed — 4. maj 2021 @ 05:48

 4. Det er mere korrekt at kalde Statsministeriet for Propagandaministeriet.
  Makrelmadder og vinduespudserbilleder ved siden af druknede flygtninge i Middelhavet – det giver stemmer, forstå det hvem der kan.

  Kommentar by k.m. — 4. maj 2021 @ 07:35

 5. Jeg er ikke sprogforsker, men apropos de “kønsneutrale” ord, så var “formand” et af de ord som blev diskuteret. Jeg spekulerer på om ikke “mand” her skal forstås generelt som bare “menneske” – “mankind” på engelsk betyder således “menneskeheden”. Det er ikke kønsbetydningen man anvender i ord som amtmand, bagmand, formand, lensmand, overmand, styrmand osv.; det menneskebetydningen man anvender.

  Kommentar by ino — 4. maj 2021 @ 07:51

 6. At 5:

  Det er jo netop den sprogbrug, der udgør den “strukturelle racisme” – hvis du spørger hønsene. Menneske er lig mand.

  Kommentar by Bastardo — 4. maj 2021 @ 08:10

 7. Det er en halv snes år siden, vi passerede the point of no return.
  Da halvdelen af folk i arbejde er ansat i den offentlige sektor, direkte eller indirekte.

  Kommentar by Bastardo — 4. maj 2021 @ 08:12

 8. kommentar afvist i off-topic

  Biden vil måske hellere have Den Røde Hær til rulle ind
  https://www.breitbart.com/politics/2021/05/03/biden-rejects-permit-for-annual-pow-mia-motorcycle-ride/
  Under President Joe Biden’s leadership, the Pentagon has rejected a permit for the annual Rolling to Remember motorcycle ride that is held in Washington, DC, each Memorial Day to honor POW/MIA veterans.

  Kommentar by k.m. — 4. maj 2021 @ 08:14

 9. Kirke i brand i Frankrig igen-igen

  https://parler.com/post/54117d8b-8491-429f-a3a8-70b444d38001

  Kommentar by k.m. — 4. maj 2021 @ 09:08

 10. Arbejderklassen, hvor jeg kommer fra, kan tænke selv.
  Når deres børn ikke længere bliver metal arbejdere, men arbejder med tal i stedet for, arver de mindet om de faktiske forhold i jern-og metal industrien. Så nu, hvor jern-og metal industrien bliver stadig mindre, beholder de, den konkrete virkeligheds opfattelse. Derfor afskyr de inderligt venstrefløjsernes diktatur mentalitet.

  Kommentar by Amad — 4. maj 2021 @ 09:09

 11. Nøjagtig som i 70’erne, hvor FRP var det næststørste arbejderparti. Det var noget der gjorde ondt langt ind i den offentlige sjæl.

  Arbejdede på et stort lager, hvor også de fleste stemte FRP, så jeg gik til direktøren og spurgte om tilladelse til, vi lavede en kollektiv indmeldelse i FRP.

  Det kunne han selvfølgelig ikke tillade, men hvad vi gjorde privat ville han ikke blande sig i. Så forsvandt signalværdien

  På samme tid indførte Anker en arbejderfjendsk lov. Indkomstpolitik. ALLE måtte kun stige 4% om året. Det var så tåbeligt at lave en fast procentsats. Jeg fik 50kr i timen, min kammerat fik 100kr i timen som murer, så han kunne få dobbelt så høj lønfremgang. Gad vide, hvor meget Anker og andre pampere kunne få?

  Kommentar by tavsen — 4. maj 2021 @ 09:09

 12. Woke!

  Arbejdernes gamle parti burde skifte navn fra SocialDemokratiet til det mere præcise SuicidalDemografien.

  Socialist Folkeparti burde hedde Suicidalt Folkefjendeparti.

  EnhedsListen skulle omdøbe til IslamoDødsListen.

  Så skulle de gedekneppere være barberet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. maj 2021 @ 09:32

 13. # Ufrivillig skatteyder, kl. 02.23, nr. 1: Det vil dog være EN BEGYNDELSE hvis skattetrykket blev mindre. Og Tjekkiets lave skattetryk er da interessant. Men hvor realistisk er det at NB kommer igennem med det? Men da glædeligt at mekanikere og mange andre har forstået at NB er det bedste parti på Christiansborg.

  Men een svale gør ingen sommer. Der er brug for et dansksindet og ægte konservativt parti mere, for NB alene vil ikke nå op i bare nærheden af 90 mandater. Der bliver også brug for internationale neutrale valgobservatører.

  Og så er det en uskik at mændene overlader det til kvinder at redde dem selv, fædrelandet, økonomien, civilisationen og verden. For 19 af 20 politiserende kvinder ender med at konspirere mod mændene, familierne og den sunde fornuft. Det må dog indrømmes at Pernille Vermund foreløbig gør det godt. Men det virker sært og kortsynet at det i den grad er blevet en trend at kvinder sættes i spidsen for den førte politik.

  (Det lader også til at det sidste feministerne vil, er at redde civilisationen. De prøver nærmere at afskaffe den)

  I Tyskland, England, Norge, USA og Sverige har det bestemt ikke været godt for borgerne, eller det bliver sandsynligvis til skade for dem i nær fremtid. Tænk bare på Merkel, Ylva Johansson, Ursula von der Leyen, Theresa May, Erna Solberg, Kamala Harris og Nancy Pelosi og de svenske feminister m/k. (mændene, familierne og børnene derovre er nu nærmest fredløse i deres eget land)

  Danmark er jo også pt. præget af besynderlige og hastigt skiftende forordninger og tilstande, med et væld af påbud, forbud, restriktioner, utætte grænser, juridiske underligheder og uretfærdigheder m.m.m.

  Under bloggen “woke mig her og der”, er der kritik af de politiserende kvinder som alt for ofte er irrationelle, ustabile, fanatiske, lunefulde, navlepillende, magtmisbrugende, kortsynede, samfundsnedbrydende og mandsfjendske/ familiefjendske.

  En kritik der vil blive yderligere udbygget hen ad vejen, ved at påvise hvor langt ude på overdrevet kvindesagskvinderne og de fleste politik-kvinder befinder sig.

  Kommentar by BENT A — 4. maj 2021 @ 09:51

 14. Melinda og Bill Gates skal skilles.
  De er måske kommet op at slås om hvem der må leve, efter herrens planer om depopulation
  De har tre børn, hvem vil de ofre i den store udrensning?

  Kommentar by k.m. — 4. maj 2021 @ 09:53

 15. Folk der stemmer er problemet, absolut ikke løsningen

  At stemme i svindelvalgene, hvor du udelukkende kan stemme på de statsansatte socialister er, at legitimere deres ret til at tyrannisere dig og stjæle dine penge uden nogen form for legitimitet andet end den du tildeler dem, ved at stemme, fordi du blev født ind i psykopatordningen, for at de kan bruge de stjålne penge til at destruere dig med, efterfølgende

  I andre nyheder advares der imod PCR-testen, som er blevet konstateret i sig selv at være dødelig, da de stikker nanotech op i næsen på dig

  Embedsmændene, regeringerne og parlamenterne overalt i verden er ikke andet end en stor samling af kriminelle psykopater, som alle – efter min mening, skal trækkes ud af deres kontorer og dømmes for alle deres forbrydelser, hvoraf der er talløse

  Kommentar by Svend — 4. maj 2021 @ 10:01

 16. foxnews Most Portland riot suspects won’t be prosecuted, US attorney reveals
  Charges have been dismissed against 58 of the 97 people arrested during the unrest last year

  Trump blev slæbt i rigsret for ingenting. Venstrefløjsbøller slipper for straf efter voldsom hærgen i gaderne

  Kommentar by k.m. — 4. maj 2021 @ 10:17

 17. Ja. Og https://forbiddenknowledgetv.net/dr-lee-merritt-forced-vaccines-are-a-holocaust-level-crime-against-humanity/

  Kommentar by Nielsen — 4. maj 2021 @ 10:28

 18. “En sjus er lige hvad dette liv er værd” sang Kræn Bysteds i Kosteskabssnapseflaskeblues

  PS- jeg har fået corona ! jow jow, men det var mexikansk øl, LA CERVEZA MAS FINA

  Kommentar by k.m. — 4. maj 2021 @ 10:33

 19. Billedet, Kim illustrerer ‘klimakrisen’ med, siger mere end mange ord. Den 4. maj 1945 var også betydeligt varmere end i dag.

  Kommentar by Ole Madsen — 4. maj 2021 @ 11:25

 20. “der er gode penge at tjene på at sætte yderligere turbo på at løse klodens mest påtrængende problemer.”.

  Ja, så længe staten, altså Os borgere tvinges til at betale. I samme øjeblik pengene skal tjenes ved at folk FRIVILLIGT betaler, så får de ikke en rød reje.

  Kommentar by Santor — 4. maj 2021 @ 11:43

 21. 2021 CIA agent: —I am a woman of color, I am a mom, I am a cisgender millennial who’s been diagnosed with generalized anxiety disorder.

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. maj 2021 @ 11:43

 22. Jeg foretrækker Jason Bourne, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. maj 2021 @ 11:44

 23. Se videoen her: https://www.newsweek.com/critics-slam-woke-cia-recruitment-video-i-am-intersectional-1588190

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. maj 2021 @ 11:46

 24. Tyskland har netop optrevlet en kæmpe pædofilring

  Her rager creepy Joe på en lille dreng. Kan den gamle stodder ikke holde fingrene væk ?
  https://parler.com/post/41817802-423f-4de9-aba8-af0ee9deec0c

  Kommentar by k.m. — 4. maj 2021 @ 11:58

 25. 11:58 Joe har altid været i en position, hvor han var urørlig, men resten af verdens ledere er også sataniske pædofile. Det tror jeg godt, vi kan sige med stor sikkerhed nu

  Kommentar by Svend — 4. maj 2021 @ 12:18

 26. Hvem er Pelle Dragsdahl? – Det er vel ikke, den snakkende forhudsbetændelse, Pelle Dragsted der menes?

  Kommentar by T. Flodur — 4. maj 2021 @ 12:23

 27. C I A: Cis Incel Agency, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. maj 2021 @ 12:33

 28. @ Jens-Erik Andersson — 4. maj 2021 @ 11:46
  Jeg løber sur i alle de forkortelser for køn nu om dage. Helt kort, har hun en diller eller en fjabbe, og hvis hun har en fjabbe er den så til diller?

  Så kort og poetisk kan det faktisk udtrykkes

  Kommentar by redneck — 4. maj 2021 @ 12:35

 29. Apropos dæk og hjul.
  Trafikministeren glæder sig over at få nattog fra Sverige til Tyskland med stop nogen steder i Danmark.

  Nye el-tog kører ikke længere end til Aalborg, hvor passagerer skal skifte til batteridrevne tog som er planlangt til at køre nordenfjords

  Alt hvad den røde regering rører ved går i lort. De gør kollektiv trafik så besværlig at ingen gider tage toget mellem landsdelene, her kobler man hele Nordjylland fra resten af landet.

  Kommentar by k.m. — 4. maj 2021 @ 12:37

 30. De “borgerlige” partier har muligvis gjort en vis nytte, ved at de måske forhindrede Mette F i at gennemføre en uafbrudt og evig TVANGSNEDLUKNING OG TVANGSVACCIERING af samtlige danskere, men ellers har oppositionen været en tam og sløj omgang. Ihvertfald kan man roligt gå ud fra, at hvis de gamle partier ikke får en lærestreg og vælgerlussing ved det kommende valg, kan det blive til stor ulykke og fortrydelse for millioner af danske vælgere. Hvis man stemmer tankeløst, risikerer man at medvirke til at Danmark går rabundus, mens man selv ender som offer for uhyggelige afrikanske, totalitære og woke tilstande.

  Kommentar by BENT A — 4. maj 2021 @ 12:43

 31. Det tyske parlament har vedtaget en lov, der giver fængselsstraf for at brænde det blå EU flag !!!
  Jeg har ikke hørt at EU er en selvstændig nation, så Merkel må jo i al hemmelighed have oprettet Det 4. Rige som må forsvares med alle midler

  Kommentar by k.m. — 4. maj 2021 @ 13:03

 32. I bet instead of waterboarding, the woke CIA will unleash real torture on terrorists: Listening to progressives talk for hours on end about every social issue imaginable, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. maj 2021 @ 13:28

 33. – Flodur

  Hermed rettet. Takker.

  Kommentar by Kim Møller — 4. maj 2021 @ 14:16

 34. GODT NYT, FRA NU AF bliver det meget lettere at forstå hvad der foregår i den politiske feminist-verden.

  En videnskabelig undersøgelse afslører at 56% af de liberale, radikale og woke kvinder lider af mental sygdom. De 56% er med andre ord retarderede, sindssyge eller åndsformørkede. Se HARF-MAD hos you tube: 56% of liberal women are diagnosed with mental illness.

  Der mangler dog en forklaring på at det kun er 56% der får diagnosen?? Det må være en trykfejl. Det rigtige tal er vel 96%. De sidste 4% er så nok normale kvinder som ved en fejl er kommet med ind i gruppen af
  forstyrrede kvinder.

  Kommentar by BENT A — 4. maj 2021 @ 15:08

 35. k.m. — 4. maj 2021 @ 13:03.
  EU er jo i forvejen verdens største toilet for alle der gider møge sig der.
  Må man bruge EU kluden som toiletpapir (og forhåbentlig ikke få rectal cancer) uden at få teutonisk spanking?

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. maj 2021 @ 15:24

 36. @31, k.m. . Hvis Tyskland fortsaetter ad den vej, det er slaaet ind paa, vil begrebet “Republik-Flucht” snart blive aktuelt igen. I den tid det var i brug i DDR, kostede det mindst 300 mennesker livet…

  Kommentar by krassisten — 4. maj 2021 @ 15:31

 37. Flere års fængsel til norsk kvinde, der blev hentet hjem fra IS-kalifat i Syrien

  Den 30-årige kvinde blev hentet hjem til Norge, fordi hun havde et sygt barn. Hun dømmes skyldig i terrordeltagelse.
  I Norge er en 30-årig kvinde idømt tre-et-halvt års fængsel for at have støtte Islamisk Stat (IS) i Syrien.

  Norsk kvinde?!? n o r s k?

  Er det ikke en muslimsk kvinde fra Muslimsk Stat?, og her ser I, hvad for en straf sådan en shariabrud får, så hun er ude igen om to år til at forpeste det norske samfund både økonomisk og ideologisk, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. maj 2021 @ 16:13

 38. Da Københavns Byret for to uger siden dømte to mænd på 19 og 20 år i en sag om sammenlagt 794 kriminelle forhold, fik de en advarsel om udvisning.

  Men det er anklagemyndigheden ikke tilfreds med. Derfor anker Statsadvokaten i København dommen mod mændene, der er EU-borgere, min fremhævelse, er de ikke muslimer?

  – Der nedlægges påstand om udvisning af begge tiltalte, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. maj 2021 @ 16:47

 39. Og til dagens muslimtal fra Retten i Roskilde er: 1️⃣4️⃣

  Retten i Roskilde satte tirsdag eftermiddag punktum i retssagen om drabsforsøg mod en 17-årig mand fra Greve, som blev ramt i ryggen af en af kuglerne.

  Tidligere tirsdag kendte retten Eliaz Jameel Ahmed, Jonas Habeeb, Nasim Nezami og Mat Larsen skyldig i drabsforsøg og våbenbesiddelse. Retten afgjorde desuden, at drabsforsøget fandt sted som led i en bandekonflikt, og at de alle fire er bandemedlemmer i grupperingen Ellemarken.

  Retten afgjorde, at Jonas Habeeb, Nasim Nezami og Mat Larsen hver skal 14 år i fængsel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. maj 2021 @ 16:53

 40. JEA 16.53: Det må efterhånden være et stort og farligt problem at fængslerne er blevet samlingssteder for islamister i hundredvis, samtidig med at der er en stor mangel på fængselsbetjente. Islamisterne og bandemedlemmerne kan nu samles i store menigheder, der kan opgejle hinanden og udvikle endnu mere fanatiske sekter.

  Bortset fra det, så ligger store dele af Danmark allerede MERE ELLER MINDRE I RUINER. Det kan man konstatere gælder følgende:

  Fængselsvæsnet

  Postvæsnet

  Forsvaret

  Retsvæsnet

  Politiet

  Store dele af sundhedsvæsnet

  Patienters og pårørendes retssikkerhed m.m.

  Store dele af undervisningen

  De gamle partiers indvandrings-politik

  De gamle partiers medie-politik som giver milliarder til propaganda-stationer

  De gamle partiers boligpolitik

  Christiansborgs klima-politik der ignorer virkeligheden

  Borgens corona-politik ignorerer tilsyneladende at der findes medicin som er effektiv, ufarlig, gennemprøvet og hurtigt virkende

  Familie-, skilsmisse- og børneværnspolitikken som svigter og tyranniserer familier, børn og forældre

  Job-centrenes behandling af arbejdsløse

  Kommunernes og statens behandling af hjemløse

  Behandlingen af danskere som søger førtidspension: de diskrimineres i forhold til indvandrere

  Folkepensionisternes pensioner er ikke blevet pristalsreguleret i mange år

  Kommunernes forvaltning af handicap-ordninger

  Man kunne blive ved.

  Kommentar by BENT A — 4. maj 2021 @ 17:50

 41. NB er det måske mindst dårlige af de nuværende partier i Folketinget.

  Men NB tror tilsyneladende stadig på myten om “den magiske jord”, altså ideen om, at man ved at være født i Danmark, have dansk statsborgerskab, have “rigtige værdier” etc. kan blive “magisk” forvandlet til “dansker”.

  Vi mangler stadig et parti, som repræsenterer etniske danskere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. maj 2021 @ 17:52

 42. ENT A — 4. maj 2021 @ 17:50 skrev:

  “Man kunne blive ved.”

  Ja, desværre … trist, men sandt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. maj 2021 @ 17:56

 43. PS: Hele verdens fornuft er måske også på vej til at blive lagt i ruiner? I Tyskland kan folk nu komme i fængsel for ikke at have respekt for EU-flaget. Og det overlades til jurister at bestemme Tysklands politik på en lang række områder, selvom demokratiet derved undergraves.

  Og dertil kommer importen af millioner af kulturfremmede og den igangværende folkeudskiftning! Yderligere vil man bruge hundredvis af milliarder på en bekæmpelse af co2, selvom der ikke er videnskabeligt eller sagligt grundlag for det, iflg. mange kilder.

  Kommentar by BENT A — 4. maj 2021 @ 18:09

 44. Morskaben breder sig…
  Tragikomik? Kun for de “røde”
  Vi andre kan jo så bare sige; “Hvad sagde jeg?”

  Kommentar by Hul igennem? — 4. maj 2021 @ 18:19

 45. # Peter Nielsen 17.52: Ja, der er helt bestemt brug for endnu et nyt dansksindet parti til at supplere NB. Danskerne risikerer at miste alt, virkelig ALT, hvis der ikke kommer en megastor ændring af den politiske situation ved næste valg.

  Kommentar by BENT A — 4. maj 2021 @ 18:24

 46. Stram Kurs fik man jo held til at holde ude af Tinget, sidste gang. Men det er rigtigt, der er brug for flere ægte fædrelandskærlige partier, for det er der ingen af de andre der er. Selv DF har nu solgt deres sjæl til fjenden af nationen. MSM vil selvfølgelig nu gøre NB til prügelknabe, for man kan jo ikke have et parti til overs der ikke arbejder for både globalisering og corona-stuntet…

  Kommentar by LarsB — 4. maj 2021 @ 18:50

 47. Nu er det sådan at alle stemmer tæller og det eneste der gør arbejdervælgerne mere interessante end andre, er at de såkaldte arbejderpartier mener, at de har førsteret til disse stemmer! Men Enhedslisten og SF vil betakke sig for at skulle repræsenterer de holdninger arbejderne står for, for arbejderne er dybest set nationalkonservative.
  Det beviser sådan set bare at diverse kommunister ikke længere er arbejderpartier, men nok snarere partier for pædagoger, lærer, studerende, indvandere og journalister!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. maj 2021 @ 19:06

 48. Det er jo altid lettere at være tolerant op sikker afstand :-). Det ved enhver Akademisk teoretiker i DR.
  Klimakamp er så sandelig også Klassekamp, som helt hen i Marxistisk vejrudsigt :-)…..Har ikke lyttet til DR,s snakkekanaler. Foretrækker Radio Vinyl eller Alfa Gold, og Deres nyhedservering, som er knap så meget forurenet af 68 generationens affald på DR. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 4. maj 2021 @ 19:42

 49. -på sikker afstand- :-)

  Kommentar by Michael Unna — 4. maj 2021 @ 19:43

 50. Nye Borgerlige har ikke set sådan rigtigt faren ved muslimer, så kan Pernille Vermund ikke sige at bare muslimer er i arbejde, så er det ok, nej de integrerer sig aldrig, de kommer ind alle vegne og smadre vores samfund der hvor de arbejder. De skal ud, og skal ikke være dansk statsborger, eller få pas.

  Kommentar by IES — 4. maj 2021 @ 20:14

 51. Vil anbefale hugotalks dåt kåm, han er en behagelig stemme at lytte til

  Kommentar by Svend — 4. maj 2021 @ 20:30

 52. Der er jo også
  NICK FUENTES || THE AMERICAN REGIME’S WOKE SLAVES

  Kommentar by Svend — 4. maj 2021 @ 22:11

 53. *IES 20:14
  Hvis du standser ulykken, ved ikke at lukke flere ind, så har du taget første skridt.
  Hvis du udviser alle kriminelle efter første dom, så er du kommet temmelig langt.
  Hvis du så samtidig udviser alle som ikke forsørger sig selv, så er du nået endnu længere.
  Men du har faktisk ret, selvom du har et job og forsørger dig selv, så kan du faktisk godt være en farlig terrorist. Det er faktisk mere normalen, at terrorister er folk i uddannelse eller i job! Arbejde og uddannelse er absolut ingen garanti mod radikalisering!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. maj 2021 @ 23:49

 54. UDVISNINGS-systemet fungerer stort set ikke. Det er nærmest endnu en narresut til danskerne. Som i forvejen står i narresutter og fup-stramninger til op over hovedet. Måske derfor så mange vælgere virker som om de er både blinde og døve? Sagt i al korthed: danskerne er ved at blive udmanøvreret af politikerne, pladderhumanisterne og propaganda-journalisterne.

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 00:03

 55. IES — 4. maj 2021 @ 20:14 skrev:

  “De skal ud, og skal ikke være dansk statsborger, eller få pas.”

  Jep. Ikke-Vestlige fremmede hører ikke til i Vesten. Vesten tilhører mennesker af Vestlig herkomst.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. maj 2021 @ 00:31

 56. Tak til den Nervøse kl 23.49 og Peter Nielsen kl 00.31 dejligt når man i denne tid har nogen der forstår en. Har siddet med rødvin og nyt 4. maj befrielsen af Danmark for 76 år siden med lys i vinduerne. Ser nu ind i en besættelse af islam som for mig er endnu værre. Vi må stå sammen og kæmpe.

  Kommentar by IES — 5. maj 2021 @ 00:45

 57. Det drejer sig om Islam som religion. Usekulær diktatorreligion med en Førerprofetdiktatorideal, som hader den frihed alle andre har. Så simpelt er det.

  Kommentar by Michael Unna — 5. maj 2021 @ 08:44

 58. *IES 00:45
  Husk lige at pennen er stærkere end sværdet!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. maj 2021 @ 09:49

 59. Hvorfor lefler alle om at være et såkaldt “arbejderparti”?

  En type som voldspsykopaten Pelle Dragsted mener vel også helt seriøst, at han repræsenterer “danske arbejdere”, selv om tossen aldrig har haft en skovl i hænderne…

  Kommentar by Revisoren — 5. maj 2021 @ 13:28

 60. Radioen er en pudsig størrelse: Tænder man for den, fyldes æteren med vanvittige menneskers rablende snakkerier. Slukker man for den igen, er alt atter som før, og livet går uberørt videre.

  Kommentar by traveler — 5. maj 2021 @ 20:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper