5. maj 2021

USA: Biden overvejer samarbejde med ‘non-profit’-efterforskere om overvågning af Proud Boys mfl.

Det går stærkt i disse år. Højreekstremisme defineres i praksis som alt til højre for midten, og den omfattende censur af konservative på Facebook og Twitter har betydet at grupper som Proud Boys og Oath Keepers kommunikerer i lukkede ikke-censurerede fora. Det er dem medierne kalder ‘rabbit holes’, og det er selvfølgelig også et problem. Alle har ret til at mene det samme. Det autoritære demokrati er tydeligvis under opbygning.

Biden-administrationen har fundet en løsning. De vil samarbejde med ‘outside firms’, der med ‘false identities’ kan overvåge højreorienterede grupper. Hvad det betyder i praksis kan man kun gisne om, men CNN omtaler de her efterforskere som ‘research firms and non-profit groups’. Det lyder grangiveligt som om, at venstreradikale skal ansættes af staten til at overvåge demokratiske højreorienterede. Quis custodiet ipsos custodes?

En vild historie fra CNN – Biden team may partner with private firms to monitor extremist chatter online.

“The Biden administration is considering using outside firms to track extremist chatter by Americans online, an effort that would expand the government’s ability to gather intelligence but could draw criticism over surveillance of US citizens.

The Department of Homeland Security is limited in how it can monitor citizens online without justification and is banned from activities like assuming false identities to gain access to private messaging apps used by extremist groups such as the Proud Boys or Oath Keepers.

Instead, federal authorities can only browse through unprotected information on social media sites like Twitter and Facebook and other open online platforms. A source familiar with the effort said it is not about decrypting data but rather using outside entities who can legally access these private groups to gather large amounts of information that could help DHS identify key narratives as they emerge.

Researchers who already monitor such activity online could act as middlemen to obtain the information. DHS officials maintain the materials provided would only consist of broad summaries or analysis of narratives that are emerging on these sites and would not be used to target specific individuals.

But some of the research firms and non-profit groups under consideration by the DHS periodically use covert identities to access private social media groups like Telegram, and others used by domestic extremist groups. …

Much of the planning for the Capitol Hill riot appeared out in the open, on social media platforms and on encrypted apps available to anyone with an internet connection. … By the time narratives are appearing on Facebook, it is usually too late, one DHS official told CNN.”

(BT, 4. maj 2021)

“FBI director Christopher Wray has been emphatic during recent public testimony that the bureau does not investigate ideologies or even conspiracy theories in and of themselves, but restricts its social media monitoring to cases where they believe a crime, or potential crime, was committed. …

What do you do about ideology that’s leading to violence? Do you have to wait until it leads to violence?’ said one former senior intelligence official.”

Oploadet Kl. 01:35 af Kim Møller — Direkte link32 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118907/trackback

32 Comments »

 1. Samme begrundelser og metoder, som i Hongkong, myanmar, cuba, venezuela, etc, etc, etc..ikke mindst uhyret Kina. Og så favoritten af alle, Nazityskland, – alt i alt, man kender de røde og de totalitære på travet.
  Udrensningerne fortsætter
  Invasionen fortsætter

  Kommentar by Gaflen — 5. maj 2021 @ 01:45

 2. Systemet vil slå jer ihjel, der er kun en udvej, borger krig på international niveau, good luck…

  Kommentar by Ingen Politisk Løsning — 5. maj 2021 @ 01:53

 3. Før i tiden var det skamfuldt at lyve, at misbruge magt, at fremsætte falske beskyldninger, at behandle andre unfair, at opføre sig asocialt, hensynsløst eller forræderisk.

  Men nu om dage er det blevet moderne at lyve hæmningsløst, at rage til sig med alle midler, at føre landsskadelig politik, at gå ind for udemokratisk og totalitær politik.

  Visse partier, bevægelser og medier har smidt al moral og etik overbord. Fra nu af skal kun jungleloven gælde.

  Og statsapparatet skal gøres til et mangehovedet uhyre. Det er jo i korthed hvad kommunisme, fascisme og nazisme går ud på.

  Udviklingen i USA har måske paraleller til den udvikling som førte til borgerkrigene i Spanien og Finland etc.?

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 01:54

 4. Var det ikke i Cambodia at man startede med at nakke folk med briller?
  Tydeligvis er det igen den oplyste del af befolkningen, man ønsker at få skaffet sig af med først

  Spørgsmål og konklusion er reelt nok, i dag er alt til højre for den samme mentalitet betegnet som højreekstremisme, og det vil det også fortsætte med at blive lang tid fremover, mens man igen står i rådnende lig til lårene, og undrer sig over hvor Utopia bliver af.

  Kommentar by Kimski — 5. maj 2021 @ 02:08

 5. Sad og hyggede mig med DR’s app på TV’et i går, og blev præsenteret for “Da Trump var lige ved at starte en atomkrig”. Bare rolig, betaler selvfølgelig ikke licens.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 5. maj 2021 @ 04:14

 6. Det eneste biden overvejer er hvor han befinder sig fra han vågner til han går i seng. Jeg tror godt at du kan regne med at det er hans bagland der finder på alt det der, og så skriver han bare under på hvad end de forlanger, som en del af aftalen for at de fik ham valgt..

  Men nu rører trump heldigvis på sig igen: https://www.foxnews.com/politics/trump-launches-new-communications-platform-months-after-twitter-facebook-ban

  Han har kort sagt lavet en twitter-inspireret hjemmeside kun til hans egne opslag som folk kan følge, og så kommer det større sociale netværk hvor alle kan deltage efter sigende senere.

  Bemærk også at facebooks stasi-råd, det med helle thorning, i morgen træffer afgørelsen om det var rigtigt af facebook at smide trump ud af facebook. Det syntes de sikkert at det var, men begrundelsen burde være interessant at høre når de nu for en gangs skyld er nødt til at gå i detaljer med hvilke af deres “fællesskabsregler” trump faktisk overtrådte. Det bliver måske endda første gang at nogen får det at vide, hvilket måske kan sætte gang i noget implosion i det lortefirma når alle andre også vil have det at vide bagefter. Det bliver også ret interessant at se hvordan facebook vil bevise at trump opfordrede til vold, hvis det er deres argument.

  Og så har florida vist nok truffet en afgørelse om at facebook ikke må blokere, shadowbanne, eller slette medier fra platformen. Jeg er ikke 100% med på detaljerne, tim pool omtalte det bare på youtube i går så tjeck det selv.

  Men summen af alle de ting betyder forhåbentlig snart enden på de sociale mediers censur, eller endnu bedre, en konkurrent som smadrer dem fuldstændigt over de næste par år. Jeg krydser fingre for det hele.

  Kommentar by Per — 5. maj 2021 @ 05:58

 7. USA BALANCERER virkelig på afgrundens rand. Rødgardisterne og feminazierne arbejder hektisk på at gøre USA til et nyt Kina eller en ny Sovjetunion. Med skamløs brug af totalitær haste-lovgivning, big-tech overvågning og gestapo-agtige metoder er democrats i fuld gang med at gøre 75 millioner republikanere til internt fordrevne flygtninge i deres eget land. Har Trump overhovedet en chance? Eller har han netop en chance fordi democrats i overmod har savet den gren over de selv sad på?

  Se også hvad overlæge Kim Warming mener om corona-pas m.m.

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 07:30

 8. PS: Det som alle tyrannier starter med, er iøvrigt CENSUR.

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 07:33

 9. I de her dage mindes vi befrielsen 1945.

  Jeg ved ikke hvornår vi kommer til at flå mørklægningsgardinerne ned, efter Mette Frederiksens kapitulation, men som Kim så rigtig skriver, “det går stærkt i disse år” med at undertrykke hele verden.

  Den er helt gal i Canada, og her til morgen ses det senest nye udspil fra Nick Hækkerup der i uhyggelig grad minder om vanvidet i Canada. Tryghedsskabende opholdsforbud. Det er efter min mening det coronapasset er en del af. Det kan komme så vidt at de siger “ingen vaccination – ingen mad” Da står man med valget mellem at lade sig tvangsvaccinere eller dø af sult.
  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/alle-kan-blive-ramt-af-tryghedsskabende-opholdsforbud/ar-BB1glToD?ocid=msedgntp

  Hvis der er utryghed et sted, er det myndighedernes pligt at tage uromagere ud af spillet, ikke at straffe hele befolkningen ved at sige : “Du får en bøde på 10.000kr for at gå på Søndergade”

  Regeringen har forsøgt at skjule det fra starten, men nu føler den sig så magtfuldkommen at den gør coronarestriktioner permanent

  Kan I ikke se bedraget ? vi holdes hen med snak. Nu skal vi lige regne på det og se smittetallene for næste uge, så ser vi om vi kan lempe en smule. Det har de sagt i 1½ år og vi får stadig ikke friheden tilbage, tværtimod skærer de en bid af Grundloven hver dag, ved at begrænse ytringsfrihed, forsamlingsfrihed og retten til at bevæge os frit rundt.

  Kommentar by k.m. — 5. maj 2021 @ 07:43

 10. “‘What do you do about ideology that’s leading to violence?” Og hvad gør man med islam som fører til terrorisme?

  Ps.
  Det er kommet frem at der i retssagen mod Derek Chauvin var et jury medlem der var BLM tilhænger, det er bare for sindssygt.

  Kommentar by piphans — 5. maj 2021 @ 07:51

 11. De som rent faktisk kom ind i var først og fremmest antifa og blm. ritSau og clinton nonsense network vender historien 180 grader.
  Ja det er sindssygt USA er ved at ende som en socialistisk stat,hvilket sandsynligvis er netop hvad new world order arbejder hen imod. Et tyrannisk olidarki,som helst ser dissidenter spærret inde. Og lukket munden på pernanent.
  Heldigvis har Project Veritas afsløret hvem CNN sympatiserrer med. Og antifa afslører sig selv hver gang de er på gaden. De er voldelige mod enhver med de forkerte meninger.
  https://www.corbettreport.com/meet-carroll-quigley/

  Kommentar by Nieelsen — 5. maj 2021 @ 08:06

 12. Sjællandske (papiravisen) havde også historien i går om Proud Boys Canadas opløsning med Ritzau som kilde.

  Den sædvanlige sammenkædning med white supremacy selv om flere medlemmer ikke er hvide.

  Løgn løgn og mere løgn fra løgnepressen.

  Kommentar by M.P. — 5. maj 2021 @ 08:11

 13. Agenda 21/30 er ingen konspirationsteori.
  Det er de ting der sættes i system allerede nu.
  Al snak om klima, landbrug og fødevarer, bolig og trafik, coronapas der kan sammenlignes med et nummer tatoveret på underarmen, tanke og talekontrol på internettet er dele af den groteske drejebog.

  Husk Ida Auken : “Du ejer ingenting, men du er glad”.

  Alt sammen drejer sig om een ting KONTROL. Kina diktaturet bruger borgernes coronapas i deres karakterbog, befolkningen får + eller – alt efter hvor lydige de er.

  Kommentar by k.m. — 5. maj 2021 @ 08:24

 14. BT anerkender stadig ikke, at valget var manipuleret.

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/udland/trump-lancerer-nyt-forum-forud-for-afg%C3%B8relse-om-facebook-forbud/ar-BB1gmxxm?ocid=msedgntp

  “- Et frihedsfyrtårn opstår.

  – Et sted, hvor man kan tale frit og sikkert.

  I indlæggene på siden gentager Donald Trump blandt andet sine falske påstande om, at han tabte præsidentvalget i 2020 på grund af valgsvindel.

  Kommentar by k.m. — 5. maj 2021 @ 08:30

 15. Det er pinligt. Hvad fanden bilder Biden sig egentlig ind? Hvordan ligger det med -First Admitment- i den sammenhæng? De kan da ikke bilde dem ind at USA kæmper for frihed, når den slags cencur forekommer?

  Kommentar by Michael Unna — 5. maj 2021 @ 08:37

 16. Ikke overraskende at præsident Joe Biden og hans parti må bruge Stasi-metoder for at bevare magten, som de fik vha valgsvindel. Det er lige efter bogen.

  “Die Stasi-Mitarbeiter missachteten Menschenrechte und Persönlichkeitsrechte, um Bürger systematisch zu bespitzeln. Sie überwachten Systemkritiker, kontrollierten ihre Post, hörten Telefonate ab und verschafften sich unerlaubt Zutritt zu ihren Wohnungen. Ihr Ziel: alles über das Leben des Betroffenen zu erfahren.” (fra google)

  “Stasi-medarbejderne ignorerede menneskerettigheder og personlige rettigheder for systematisk at spionere på borgere. De overvågede systemkritikere, kontrollerede deres mail, lyttede til telefonopkald og fik uautoriseret adgang til deres lejligheder. Deres mål: at finde ud af alt om den berørte persons liv.” (fra google translate)

  “Inoffizieller Mitarbeiter (IM), bis 1968 Geheimer Informator (GI),[1] war in der DDR die MfS-interne Bezeichnung für eine Person, die dem Ministerium für Staatssicherheit (MfS, auch „die Stasi“) gezwungenermaßen oder freiwillig verdeckt Informationen lieferte oder auf Ereignisse oder Personen steuernd Einfluss nahm, ohne formal für diese Behörde zu arbeiten. Mit seinen zuletzt rund 189.000 Angehörigen deckte das Netz aus inoffiziellen Mitarbeitern nahezu alle gesellschaftlichen Bereiche der DDR ab und bildete somit eines der wichtigsten Herrschaftsinstrumente und Stützen der SED-Diktatur.” (fra google)

  “Uofficiel medarbejder (IM), hemmelig informator (GI) indtil 1968, [1] var MfS interne navn i DDR for en person, der tvang eller frivilligt leverede skjulte oplysninger til ministeriet for statssikkerhed (MfS, også “Stasi”) eller udøvet kontrol over begivenheder eller mennesker uden at arbejde formelt for denne myndighed. Med sine sidste 189.000 medlemmer dækkede netværket af uofficielle medarbejdere næsten alle samfundsområder i DDR og udgjorde således et af de vigtigste styreinstrumenter og søjler i SED-diktaturet.” (fra google translate)

  Min kommentar: Fagre nye verden?:-)

  Kommentar by Amad — 5. maj 2021 @ 08:39

 17. https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/forsvandt-under-mette-f-besoeg-taske-fundet-hos-paedofil-faering/8555075
  I tasken fandt politiet både id-kort og dokumenter fra Statsministeriet.

  Kommentar by k.m. — 5. maj 2021 @ 08:43

 18. ID-kort og dokumenter fra Statsministeriet ender i hænderne på pædofil
  gad vide hvad de damer ellers har i håndtasken

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/krimi/kvinde-kr%C3%A6ver-erstatning-i-sag-om-foto-af-statsministerdukke/ar-BB1glhhW?ocid=msedgntp
  “Politiet havde ikke sikret sig en ransagningskendelse, før betjente kørte til Alexandrus bopæl, og de skulle have sikret sig et skriftligt samtykke til ransagningen.”

  Kommentar by k.m. — 5. maj 2021 @ 09:00

 19. Udrensning i USA, selv mod mediemanden Tucker Carlson
  https://www.breitbart.com/politics/2021/05/04/joe-biden-begins-researching-potential-2024-campaign-rivals-including-tucker-carlson/

  Kommentar by k.m. — 5. maj 2021 @ 09:06

 20. REDOX åbner nok snart en afdeling i US

  Kommentar by redneck — 5. maj 2021 @ 10:43

 21. k.m. — 5. maj 2021 @ 08:30

  Det var en skuffelse. Fint nok han nu har en platform for sig selv, men hvis det skal batte noget, skal der være forskellige konti som på twitter

  Kommentar by tavsen — 5. maj 2021 @ 11:16

 22. 2 Bent A.
  Som du siger “foer i tiden” Du har fuldstaendigt ret,og vi ser paa som lemminger, dog er der, meget faa, der goer noget somhelst,der skal flere til

  Kommentar by dunk — 5. maj 2021 @ 11:45

 23. MED LØGNE, CENSUR OG VALGSVINDEL blev det nye kommunistiske-feministiske regime forberedt og oprettet, med løgne, censur, tyranni og politisk forfølgelse vil det blive opretholdt.

  Det ligger i det nye regimes hele natur, at det vil blive til et korrupt, umenneskeligt, ekstremistisk og grusomt system hvor alle borgere kun er numre, slaver og retsløse undersåtter i forhold til de “eliten” og deres medsammensvorne håndlangere.

  Et terror-regime er nu oprettet få km øst for København. I Malmø, Gøteborg, Jønkøbing, Uppsala og mange andre svenske byer er en stedfortræderkrig mod den oprindelige befolkning i gang, efter “humanisternes” og feltmadrassernes import af millioner af kulturfremmede fra Afrika og omliggende lande. Men “eliten” i Stockholm ignorerer rekorderne i overfald og mord. Ligesom den lukker øjnene for indbrud, røverier, voldtægter, bomber og tusindvis af påsatte brande.

  Demokratiet er derovre afløst af “humanisme” i så store mængder, at forbrydelse, sygdom, terror, vold og død hærger hele landet.

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 11:52

 24. Første afsnit i 11.52 sigter til USA. Men kunne også dreje sig om Canada og et par andre lande.

  Kommentar by BENT A — 5. maj 2021 @ 11:56

 25. Giv dig tid til at se videoen her
  Det er fanme uhyggelig i Canada, og det er på vej i Danmark
  https://www.youtube.com/watch?v=enl1h0v23U0

  Kommentar by k.m. — 5. maj 2021 @ 12:27

 26. Som Amad — 5. maj 2021 @ 08:39 syntes jeg også at stasi-analogien ganske godt dækker den tankegang som “demokraterne” i USA lægger for dagen.

  Hvad kan dog være mere opmuntrende end et stikker-samfund hvor man skal passe på hvem og hvad man taler om i samvær med sine børn, familien eller kollegaerne.

  Grænserne bliver trukket skarpt op lige i øjeblikket og ingen kan spå hvilken lille ubetydelig ting eller begivenhed der vælter læsset.

  Kommentar by Santor — 5. maj 2021 @ 12:28

 27. DDR tekst-tv omtalte i går Proud Boys som en “højreekstrem gruppe”.
  Og i morges sad den kvindelige studievært (en indisk migrant) i morgennyhederne på DDR og belærte de sagesløse seere om, at “Trumps tilhængere kostede 5 mennesker livet, da de stormede kongressen.”

  Man skulle tro, at det er Sikandar Siddique eller Rosa Lund, der skriver manuskripterne på DDR…

  Kommentar by Revisoren — 5. maj 2021 @ 13:12

 28. De har i 4 år skrevet om at Trump var en diktator. Nu har amerikanerne så valgt en præsident der faktisk gør ting som en diktator ville gøre. Drt er hvad man kan kalde en “unforced error”. Må Gud være dem nådig.

  Kommentar by Vagn Henning — 5. maj 2021 @ 13:23

 29. Interessant video om CNNs historie:

  “THE IRON TRIANGLE OF THE SURVEILLANCE STATE”
  https://www.bitchute.com/video/J0TX4qgjeqjC/

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. maj 2021 @ 14:49

 30. “Proud Boys” og “Oath Keepers” er multi-etniske grupper, som ikke er imod hverken LGBTQA+ eller et multi-etnisk USA. De er således ikke nationalister.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. maj 2021 @ 14:51

 31. Botox-monstret Helle Thorning-Schmidt var i TV-avisen på DDR i går aftes, og forsvare Trumps udelukkelse fra Facebook.
  Gucci-Helle mente helt seriøst, at Facebooks selvbestaltede “uafhængige” råd er bedre til at forvalte ytringsfriheden end demokratisk valgte regeringer.

  Skal man grine eller græde?

  Kommentar by Revisoren — 6. maj 2021 @ 19:21

 32. Aldrig før er en amerikansk præsident med så tydelig valgsvindel, i folks åbne ansigter sågar, blevet indsat. Hvem tager overhovedet Biden alvorlig og anser ham som legitim præsident, ingen formentlig, med mindre man er blevet hjernevasket af MSM. Han er naturligvis – både for det kriminelle system selv og borgerne – en ren overgangsfigur, en marionette der kan danse efter den dybe stats pibe, så USA igen kan være førende konfliktskaber for så efterfølgende at lege verdens politimand #1. Det er næsten til at tude over, så meget folk intetanende tages ved næsen, som små skræmte gæs følges blindt magthavernes befalinger. Ikke alle har åbenbart lært af Trumps tid, dumhed og lydighed er atter tilbage på sporet i almindelighed. Det skulle der bl.a. et ondskabsfuldt kup og en rask lille ‘virus’ til for at sikre, frygt og trusler er som bekendt altid et yndet magtmiddel.

  Kommentar by LarsB — 7. maj 2021 @ 18:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper