6. maj 2021

TV2-korrespondent om ensidig Pegida-dækning: “Jeg genkender også noget af det fra en en selv.”

For et par uger siden var Isam Bachiri gæst i Tysklandsmagasinet ‘Genau’ på Radio4, hvor han fortalte om sommeren 2003, hvor Outlandish slog igennem i Tyskland med ‘kærlighedssangen’ Aicha. Efter 11. september-angrebet var der et behov for et nyt syn på tingene, og her havde Outlandish et multikulti-venligt ‘produkt’.

I denne uges afsnit kunne man høre TV2-korrespondent Uffe Dreesen kommentere selvkritik fra den tyske journalist Stephan Lamby, manden bag ARD-dokumentaren Nervöse Republik – ein Jahr Deutschland (2017). Jeg mødte Dreesen i forbindelse med en Pegida Dresden-tur tilbage i 2015, og det endte med et indslag skåret efter MSM-skabelonen. En læser opsummerede: “God humor fra tv2s side at fremstille pegida som grundløs, hvorefter de går direkte til et indslag om 10.000 soldater i paris der er nødt til at bevogte jødiske butikker og skoler.”.

TV2-korrespondent Uffe Dreesen, seks år senere.

Uffe Dressen, TV2: Jeg synes den er meget rigtig. Ja, det går tilbage til blandt andet flygtningekrisen, altså hvor tysk presse en overgang næsten kun kunne dække det på en måde. Altså, en overvældelse over den gæstfrihed som tyskerne udviste, som så ret hurtigt egentligt fordampede, men der var der stadigvæk det der med at (hvis) man stillede spørgsmålstegn ved måden man gjorde det på, det blev straks mistænkeliggjort som noget der hørte hjemme langt ude på højrefløjen. Der begyndte det for alvor at blive en tendens, hvor det gik i den forkerte retning med den tyske presse.

Thomas Schumann, Radio4: Så det havde også noget at gøre med ensidighed i den tyske presse en overgang?

Uffe Dressen: Ja, i virkeligheden. Når man ser hans udsendelser der hører man også journalister, som nærmest betragter sig som lidt som pædagoger, der skal fortælle folk om den rigtige historie, og hvordan det i virkeligheden hænger sammen. Jeg genkender også noget af det fra en en selv. Som journalist vil jeg gerne være med til at påvirke verden i den rigtige retning, men jeg synes, at det er meget typisk tysk, fra nogle af de der tyske medier, at man har sådan en – i virkeligheden sådan en opfattelse af, hvordan tingene burde være, og det skinner altså også igennem i dækningen.

(Screencap: Indslag i 22-Nyhederne på TV2, 15. januar 2015)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118916/trackback

21 Comments »

 1. Outlandish skulle udryddes.

  Kommentar by Nielsen — 6. maj 2021 @ 00:27

 2. PEGIDA er vistnok en patriotisk bevægelse som søger at hindre islamiseringen, afrikaniseringen og smadringen af Europas økonomi, frihed, sikkerhed og civilisation. Og så fortjener den naturligvis at blive bagtalt, mistænkeliggjort og udskreget som ekstrem og fascistisk.

  Kommentar by BENT A — 6. maj 2021 @ 00:40

 3. Uffe Dressen
  Du skal ikke påvirke historien i en retning, så verden opfattes, som du mener er den rigtige! Problemet er måske at din retning ikke er den rigtige! Du giver dig selv lov til at have en enorm magt! Du gør dig til herre over rigtigt og forkert. Helt ærligt – Det er du som journalist ikke dygtig nok til. Journalistuddannelsen er faktisk kun sådan en halvstuderet uddannelse, ikke specielt høj, heller ikke specielt lav, men den giver dig ikke nogen baggrund til at lege vorherre!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. maj 2021 @ 00:51

 4. CNN er døende…

  https://www.businessinsider.com/cnn-ratings-have-crashed-since-donald-trump-left-the-white-house-2021-3?r=US&IR=T

  Kommentar by Michael Sjøberg — 6. maj 2021 @ 01:54

 5. “Som journalist vil jeg gerne være med til at påvirke verden i den rigtige retning”.

  En anden måde at sige på, at journalister har et gudskompleks, og at det bryder ud i fuldt flor, når de står med mikrofonen i hånden.

  Kommentar by traveler — 6. maj 2021 @ 05:44

 6. Som journalist skal han holde sin kæft med personlige holdninger.

  Uffe Dreesen mener måske det er OK at smide Donald Trump og hans støtter ud fra Facebook.

  Det er ikke at dreje verden i den rigtige retning, med mindre man går ind for ensretning og undertrykkelse af anderledes tænkende

  Kommentar by k.m. — 6. maj 2021 @ 07:16

 7. En journalist med (en smule) selverkendelse – nu står verden ikke længere

  Kommentar by Bastardo — 6. maj 2021 @ 07:51

 8. Enig Den Nervøse 00:51. “Uffe Dressen, Du skal ikke påvirke historien i en retning, så verden opfattes, som du mener er den rigtige!” Nej og slet ikke i de statsejede public servicemedier, DR og Tv2! Heller ikke i de andre statsstøttede medier, som i praksis er alle aviser og de fleste andre medier i Danmark. Næsten alle journalister i DK arbejeder for DEN DYBE STAT, som giver dem det daglige brød. De er betalte vensteorienterede propagandister.

  For Uffe Dressen er det nu blevet en tilståelsessag. Han siger: “(hvis) man stillede spørgsmålstegn ved måden man gjorde det på, det blev straks mistænkeliggjort som noget der hørte hjemme langt ude på højrefløjen.” Nej, journalister får ikke løn for at ’stille spørgsmålstegn’, de er ansat til at indoktrinere befolkningen, så de ikke ’stiller spørgsmålstegn’.

  Kommentar by Amad — 6. maj 2021 @ 08:40

 9. journalister er vel i realiteten påvirkningsagenter.
  Sat på spidsen.

  Kommentar by Hagmann — 6. maj 2021 @ 08:45

 10. Ja, Michael Sjøberg 01:54 (tak for link) “CNN er døende…”:-).
  Husker en anden karismatisk person, der tiltrak mange tilhængere som Trump. Når han havde optrådt, lød det over højtalerne:”Elvis has left the building” (a phrase that was often used by public address announcers at the conclusion of Elvis Presley concerts in order to disperse audiences who lingered in hopes of an encore.)”

  Kommentar by Amad — 6. maj 2021 @ 08:51

 11. Støt Pegida i Tyskland (og Alternative for Detchland), samt Tommy Robinson og Britian First i England, samt Pamela Geller i USA.
  Herhjemme. Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. maj 2021 @ 09:16

 12. Asylansøgere hærger i Tyskland. Kom så, Uffe Dreesen, her er noget at tage fat på.
  https://www.focus.de/kultur/gesellschaft/scharfe-kritik-an-politik-und-justiz-haben-schnauze-voll-verzweifelte-buerger-laufen-sturm-gegen-asylheim-in-thueringen_id_13263287.html

  Kommentar by k.m. — 6. maj 2021 @ 09:30

 13. “Som journalist vil jeg gerne være med til at påvirke verden i den rigtige retning ..”

  Og den “rigtige” retning er selvfølgelig altid anti-hvid, anti-vestlig, pro-multi-kulti, pro masse-indvandring, pro-LGBTQ etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. maj 2021 @ 12:10

 14. TV2 vil så gerne være woke, hvorfor man blandt andet har ansat hele 2 muhammedanere som værter på programmet Go’ Aften Danmark – herunder den tvetungede homofile islamist Abdel Aziz Mahmoud…

  Kommentar by Revisoren — 6. maj 2021 @ 13:01

 15. Det er rigtigt Peter Nielsen 12:10. Men hvorfor finder vi os i det? Lad dem ikke dø i synden!:-) Vi må redde dem og samtidig redde Danmark.

  Når Generation Identitær demonstrerer med fredelige midler mod befolknings udskiftningen beskylder journalisterne dem for ulovlig racisme osv. Hvad skal vi så gøre? Kan journalisterne fortælle os det?

  Kommentar by Amad — 6. maj 2021 @ 13:21

 16. I “gamle dage” gik folk der ville forandre verden ind i politik, men dels er det begrænset hvor mange der er plads til i politik og dels er det begrænset hvor meget man kan forandre som medlem af byrådet i Lille Bavelse. Vejen frem blev i stedet at blive meningspåvirker i form af en uddannelse til journalist, hvor der efterfølgende altid er plads til en til der mener det samme. Skulle der nu være en enkelt der ikke helt mener det samme, så går man stille med det og tilpasser man sig. Man saver jo ikke den gren over man selv sidder på.

  For en del af os er det derfor totalt ligegyldigt hvad New York Times, Guardian, CNN, BBC og vores egne Danmarx Ramadanradio, TV2-Views og de forskellige menighedsblade fra sekten Politiken mener.
  Desværre er det et kæmpe problem at store dele af befolkningen ikke har lyst til eller evner til at tænke selvstændigt, men i stedet pænt retter sig efter hvad der læser, hører eller ser.

  Resultatet er så at over 88% af vælgerne stemmer på partier, der blandt andet har skylden for indvandringen og samtidig bevilger milliarder til mediernes fortsatte venstreorienterede, kulturradikale og politisk korrekte propaganda.

  Kommentar by bjarne binee — 6. maj 2021 @ 13:42

 17. 16) Ja -vild med Dans- og -Xfactorer- er jo vigtigere end, hvad der foregår i Danmark, og de selvfrelste antirasmusiner og antirasmusser giver jo en følelse, at Danmark er ligegyldig i den sammenhæng. Venstrefløjens kulturradikale (VKR) får jo ensidigt altid alene ordet i det Statstvangslicensmedier, som burde være objektivt i henhold til den brede del af befolkningen som dækker, men hvor cencuren i forhold til virkeligheden hersker, og propagandaen kun er VKR forurenet.

  Kommentar by Michael Unna — 6. maj 2021 @ 15:04

 18. Outlandish skulle udryddes.

  Kommentar by Nielsen — 6. maj 2021 @ 00:27

  Det må være nok med en permanent fysisk tilstedeværelse langt udenfor Danmarks grænser.

  Kommentar by T. H. — 6. maj 2021 @ 17:36

 19. Peter Nielsen, 12.10: Ja, du rammer plet. Men når EL, SF og R har dannet en skør og fanatisk dødskult, som V, K, S, LA og DF begejstret har sluttet sig til……. og når alle de gamle partier synes at MSM skal belønnes og korrumperes med milliarder af kroner for at føre verden i den “rigtige” retning, kan det jo næsten kun gå ad H til.

  Kommentar by BENT A — 6. maj 2021 @ 18:28

 20. Rigtige journalister findes efterhånden kun i få tal.
  De fleste dyrker med stor selvfedme deres egen dagsorden.
  Man må bære over med skriverka’lene på Politiken og Information, som har til opgave at fodre disse avisers menigheder med det ønskede.
  TV2 og DR, som er/eller rettere burde være neutrale og objektive, er skampletter af meget fin karat.
  En type som Uffe Dreesen er i klasse med CNN papegøjerne Kretz og Steinmetz.

  Kommentar by B. Christiansen — 6. maj 2021 @ 21:58

 21. Der danske reportere er løgnere hele bundtet, de elsker stadig at dække over det amerikanske valgs massive valgsvindel, taler sågar med crisis actors såsom moderen til den malede tosse med hornene i Kongressen. Fup og fidus det hele og let gennemskueligt, hvis man har mere end to brikker at flytte med. Det forfærdelige er, disse udsendte løgnere tror sikkert selv på det sludder de står og bræger, det er i hvert fald foruroligende hvis de ikke har intelligens nok til at se igennem plottet, eller også er de bare så korrupte at de er ligeglade med sandheden. Det er nok desværre mest sandsynligt, sidstnævnte mulighed det er. Nu har man så lige i Tyskland besluttet, at Pegida er forfatningsstridig, dvs. støtter nu kan overvåges som var de terrorister. Det canadiske nyhedsmedie Rebel News med Ezra Levant i front, er lige blevet yderligere saboteret da PayPal har droppet dem. Dvs. mere cancel culture efter kinesisk forbillede. Fremtiden byder på undertrykkelse, hvor man skal holde kæft og være tilfreds, ellers falder systemets hammer. Det fascistiske røde tankepoliti, for længst infiltreret i Vesten hos presse/MSM og big tech.

  Kommentar by LarsB — 7. maj 2021 @ 18:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper