6. maj 2021

Professor Wæver om CNN-kritik af dansk udlændingepolitik: Kan gøre ‘at Danmark mister indflydelse’

For ti år siden spåede professor Ole Wæver, at ‘det arabiske forår’ ville give Afrika demokrati, og sammenlignede det med udviklingen i østbloklande efter Murens fald. Det er virkelig ingen grund til at betragte Wæver som mere ekspert end Maren i kæret, i hvert fald ikke i forhold til visse politiske emner. Der er ingen ‘indflydelse’, der er vigtigere for Danmark end udlændingepolitisk suverænitet, og det er nu engang vigtigere at ændre Titanics kurs, end bestemme serviet-farverne i restauranten på dampskibets øverste dæk.

En historie fra BT – Drøje hug til Mette Frederiksen i udlandet: Hård udlændingekurs kan skade Danmarks omdømme.

“… i udlandet får Mette Frederiksens udlændingepolitik hug i nogle af verdens største medier, når hun vil tvangshjemsende syriske flygtninge eller indføre historisk hårde krav til dansk statsborgerskab. …

Det får nu flere eksperter til at advare kraftigt mod, at S-regeringens kurs på udlændingepolitikken spreder så meget negativ omtale om Danmark i udlandet, at det kan få konsekvenser for Danmark – både politisk og erhvervsmæssigt.

‘Den slags historier om Danmarks udlændingepolitik kan sætte os i en svær situation, når vi sidder i en forhandling i EU eller i andre internationale sammenhænge. Det kan i værste fald være tungen på vægtskålen, som gør, at Danmark mister indflydelse,’ siger Ole Wæver, professor i international politik ved Københavns Universitet. …”

Oploadet Kl. 01:28 af Kim Møller — Direkte link65 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118939/trackback

65 Comments »

 1. Vi kan sagtens tåle at miste indflydelse, vi har nemlig nul indflydelse på dansk og international politik lige nu

  Kommentar by Svend — 6. maj 2021 @ 02:11

 2. Indflydelse i “international” politik betyder, at der laves nogle aftaler som er uforpligtende hensigtserklæringer som reelt set kun de vestlige lande ratificerer og gør til national lov. Resten gør ikke. De økonomiske omkostninger bæres også af de vestlige lande. Typisk er et flertal i befolkningerne i vesten imod disse politikker men politikerne kan komme udenom dette ved, at sige det er en “international” forpligtelse. Vi ser denne logik, ved klima-aftaler, menneskerettigheder, migrationsaftaler mm. Vi skal skærer ned mens Kina opfører flere tusinder kulkraftværker på nogle år. Alt hvad der kalder sig “internationalt” er reelt set vestligt unilateralt.

  Kommentar by CCC — 6. maj 2021 @ 02:20

 3. Udlændingepolitik – smag på ordet – betyder neger- og muslimpolitik, og den kan ikke blive stram nok.
  Det vil de fleste vesteuropæiske lande snart indse, og så vil Danmarks indflydelse stige som et foregangsland.
  Og vi skal have Maren i kæret som hjemsendelsesminister. Hun har fattet, hvad professor Wæver nok aldrig fatter.

  Kommentar by Hansen — 6. maj 2021 @ 02:46

 4. Haha – Danmark har absolut ingen indflydelse. Den påståede ekspert fejler allerede før han starter. Hvis vi altid skal være så bange for at gøre noget selv, hvorfor så ikke bare opgive tanken om Danmark? Det er jo hvad pseudoakademikeren og den livslange SU-klient Ole Wæver ønsker. Ifølge hans CV, har han aldrig nogensinde haft et arbejde. Han bor sikkert i en danskerghetto, og hvis han har børn, så er de helt sikkert indlogeret trygt i en privat raceren danskerskole, hvor de formentlig blev skrevet op med ventelistegebyr straks efter fødslen.

  https://politicalscience.ku.dk/staff/Academic_staff/?pure=en%2Fpersons%2Fole-waever(616ba573-b094-46ed-a29b-56d8f2a5049e)%2Fcv.html

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 6. maj 2021 @ 02:50

 5. Det er skide ligegyldigt, hvad andre fake news mener om nogetsomhelst.
  Det der er det vigtige, er hvordan danskerne har det og hvornår islamister bliver nedkæmpet og EUdiktaturet bliver udsultet, udtørret og smidt på porten.
  En god begyndelse er nul penge til nassere og udbyttere som “professor” diller-daller og nasser-dasker.

  Kommentar by Hul igennem? — 6. maj 2021 @ 03:22

 6. Ole Væver (?) – Er det ikke samme dunderhead, som i sagen: Jørgen Dragsdahl/Bent Jensen (optrådte som såkaldt vidne) og her gjorde en skidt figur – Og som i en pause under retssagen, af Bent Jensen blev tituleret med ordene: “Hvor er de dog en nar!” – Ja, så burde den ged vel være barberet?

  Kommentar by T. Flodur — 6. maj 2021 @ 05:22

 7. Det værste er hvis der køres retssag imod vores asyl indvandrer politik og regler.
  Men Sender danmark alligevel et tegn ud, Bliv væk, opgiv jeres forehagende, søg uden om danmark.
  Eller ved indvandrer at de alligevel får deres ret, bare anke. Der er tosser nok til at hjælpe. Ellers brug børnene.

  Kommentar by Islamarebad — 6. maj 2021 @ 05:51

 8. Meget interessant at de antinationale gutmenschen således indrømmer, at de bruger flygtninge som brikker i et politisk spil for at opnå indflydelse. Udover at være stærkt illusorisk om effekten af samme, så er Wævers amoralske standpunkt stærkt frastødende.

  Kommentar by Marius — 6. maj 2021 @ 06:01

 9. https://pov.international/folkedomstolen-mod-ole-waever/

  Kommentar by anno — 6. maj 2021 @ 06:21

 10. https://piopio.dk/skader-kritik-af-flygtningepolitik-danmarks-eksport-og-turisme og betalings artikel fra Weekendavisen, her mener de kritiken gavner Mette og kalder kritikerne nyttige idioter weekendavisen.dk/2021-16/samfund/nyttige-idioter

  Kommentar by anno — 6. maj 2021 @ 06:36

 11. Det her er altså mere alvorligt en farver på servietter

  Den slags historier om Danmarks udlændingepolitik kan sætte os i en svær situation, når vi sidder i en forhandling i EU eller i andre internationale sammenhænge

  Men nu skyldes “den slags historier” jo ikke at regeringens politik i sig selv er sensationel eller afvigende, men at vi har danske medier og interesseorganisationer som planter “den slags historier” – ofte skævt vinklede og faktuelt forkerte – fordi de så regner med, at de kan føre indenrigspolitik via eksempelvis FN og CNN, og på den måde lægge et udenomsparlamentarisk pres på flertallet af Folketingets partier. Altså konkret et forsøg på at omgå den demokratiske proces gennem ufine tricks.

  Og eftersom Ole “sikkerlighedsgørelse” Væver også er arg modstander af folketingsflertallet og dermed vælgerkorpset, vender “eksperten” skyldsspørgsmålet på hovedet:

  S-regeringens kurs på udlændingepolitikken spreder så meget negativ omtale om Danmark i udlandet, at det kan få konsekvenser for Danmark – både politisk og erhvervsmæssigt.

  For det er jo ikke “S-regeringens kurs” der skaber overskrifter, det er aktivistiske (statstøttede) medier, (statstøttede) interesseorganisationer og et par små (statstøttede) partier, som skaber “negativ omtale i udlandet”, det er ikke regeringens politik i sig selv. Og i f.eks den brede europæiske offentlighed og rent politisk vil vi se europæiske valgkampe hvor man skeler til den danske politik som et attråværdigt mål, der er næppe nogen potentater overhovedet som vil gå til valg på en “omvendt dansk socialdemokratisme”. Påstanden om “historisk hårde krav til dansk statsborgerskab” er i øvrigt en plat dansk værdisættelse. Det er naturligvis hårdere krav end hidtidig praksis, men det betyder sådan set blot, at vi er ved at nærme os Canada, hvos f.eks biblioteksbøder kan være udslagsgivende faktor.

  Kommentar by DavidK — 6. maj 2021 @ 07:45

 12. Indflydelse på hvad?
  Wæver er endnu en af venstretossernes pause klovne.
  Det kommer bare ikke til at betyde noget hvor usaglig han er, for alt hans bullshit er gemt og glemt når bare han siger de rigtige magiske ord i medierne.
  Der SKAL bare være en lind strøm af muslimer ind i Danmark, koste hvad det vil.
  Den får på alle tangenter. Et mønster der ustandseligt vil gentage sig. Kampen er ensidig.

  https://www.bt.dk/politik/droeje-hug-til-mette-frederiksen-i-udlandet-haard-udlaendingekurs-kan-skade

  Kommentar by Hagmann — 6. maj 2021 @ 08:37

 13. Den gamle krikke med navnet “omdømme og indflydelse” skal endnu engang ud på brostenene. Danmarks omdømme kan aldrig blive ringere en stormagternes – indflydelsen har i generationer ligget solidt i lommerne på Utyskelands og Frøæderlands fæ- og førerhunde.
  De eneste i udlandet, som giver giftige hug til Danmark er klapperslangen MSM, den muslimske organisation FN, EU mafiaen og hans herligt hellige overtroldmand Franciscus, enehersker i røverhulen Vatikanet. Selv Jesus havde et dårligt omdømme og ingen indflydelse.

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. maj 2021 @ 08:39

 14. Det er efterhånden velkendt, at når disse gutmenschen ikke rigtig nyder opbakning i en folkelig eller politisk forstand, ja så gå man til de udenlandske medier, Amnesty og “internationale menneskeretseksperter” osv, så man kan høste “international kritik” af dansk udlændingepolitik. Og hver gang må man forstå, at det handler om “at vi mister indflydelse”, “at vi “får svært ved at føre kritisk politik over for lande i den 3. verden”, og at “vi får svært ved at opnå internationale poster”. Personligt lever jeg fint uden.

  Kommentar by J — 6. maj 2021 @ 08:46

 15. FØRER SOCIALAKROBATERNE EN STRAM UDLÆNDINGEPOLITIK??? Nej, det gør de ikke! Er Wæver sendt i byen for at skabe “indtryk” af stramhed? ja, det er han nok. Eller han lefler gerne for MSM, som elsker landsskadelige typer af enhver art.

  DR som domineres og styres af kvindelige kommunister og pladderhumanister, vil sikkert snart sende bud efter Ole-drengen, så han kan få en halv time til at “uddybe” sine kloge synspunkter, som er så kloge at han vil få fuld opbakning fra Enhedslistens Rosa Lund og de radiGALES Sofie Carsten.

  Kommentar by BENT A — 6. maj 2021 @ 08:49

 16. Danmarks omdømme Internationalt og indflydelse samme sted ….(og min bare…) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 6. maj 2021 @ 09:08

 17. DEN INDFLYDELSE der bliver tilbage til danskerne, når de gamle partier er færdige med at omdanne Danmark til Afrika nr. 2 og Sverige nr. 2, det bliver at danskerne selv får lov til at bestemme om de vil begå kollektivt selvmord om morgenen, eller hellere vil henrettes om aftenen.

  Hvor de muligvis selv kan bestemme om de helst vil kastes ud fra høje bygninger eller hænges op i byggekraner? (for de rødes vedkommende) Mens de hvide danskere muligvis får lov til at overleve en tid som herrefolkets trælle og slaver? Noget som feltmadrasserne sikkert vil
  være svært tilfredse med. Men som ISIS/ISIL i Syrien har vist, kan det blive en stakket frist. De myrdede jo hundredvis af sexslaver da de var ved at tabe slaget i Palmyra og andre byer. Og også inden da, hvis der kom en kurre på tråden.

  Hvis man som de indvandrings- og multi-kulti begejstrede er massivt åndsformørket, synes man sikkert at fortsat indvandring er vejen til en lys, lykkelig og strålende fremtid. Men har man mere end ti brikker at flytte med, støtter man nok de nye partier.

  Kommentar by BENT A — 6. maj 2021 @ 09:10

 18. Ole wæwer og hans dekadente rådne spådomme.

  Kommentar by Michael Unna — 6. maj 2021 @ 09:17

 19. FOTOET ØVERST illustrerer på glimrende vis den situation som Sverige nu befinder sig i, og som Danmark sandsynligvis også vil befinde sig i om meget få år.

  Kommentar by BENT A — 6. maj 2021 @ 09:19

 20. Selv Frankrig er nødt til at se virkeligheden i øjnene med Generalernes brev.

  Kommentar by Michael Unna — 6. maj 2021 @ 09:38

 21. Eksperter?

  Rigtige eksperter havde forudset den situation som Danmark står i dag, for mindst 20 år siden.

  Så Alle Os der er blevet kaldt nazier og fremmedhadere er de RIGTIGE eksperter og burde have en undskyldning af det samlede pressekorps og den utålelige venstrefløj for deres hetz mod Os – MINDST!

  Se blot Amad´s lister af tåbelige udtalelser der endte stik modsat af “eksperternes” forudsigelser.

  Kommentar by Santor — 6. maj 2021 @ 10:33

 22. Nu er CNN, New York Times, BBC og The Guardian nyhedsmedier man umiddelbart kan sammenligne med DR, Politiken, Information og TV2 så hvis de kritiserer Danmark, så kan det ikke være helt forkert det vi gør!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. maj 2021 @ 10:46

 23. “‘Den slags historier om Danmarks udlændingepolitik kan sætte os i en svær situation, når vi sidder i en forhandling i EU eller i andre internationale sammenhænge.”

  Det er jo ingen der siger det skal være nemt, men hvad der bringer mit pis i kog, er når gloriepudsende politikere og journalistiske agendaer bærer ved til godhedindustrien løgner bål.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 6. maj 2021 @ 10:47

 24. Vor ambition bør være at blive opfattet og omtalt ude i den store verden på niveau med Sverige – som minimum. Der er en stor respekt for Sverige og svenske politikere.

  /sarc

  Kommentar by BE — 6. maj 2021 @ 10:53

 25. Den Nervøse — 10:46

  Enig! – De nævnte mediers kritik af Danmark er at betragte som en cadeau til den førte politik – Kritik fra den kant skal altid opfattes med modsat fortegn.

  Kommentar by T. Flodur — 6. maj 2021 @ 11:41

 26. Samme omgang siden Palæstinernserne i 93.

  Det først gang i mit liv, at folk ikke falder pladask for det.

  Kommentar by KineserSnot — 6. maj 2021 @ 12:06

 27. De globalistiske “eksperter” vil bruge ethvert argument for at fremme deres anti-nationale og anti-hvide agenda. Lad os eksportere “Professor Wæver”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. maj 2021 @ 12:14

 28. Lille Ole Wæver ligner prototypen på en venstreradikal Antifa-bums…

  Kommentar by Revisoren — 6. maj 2021 @ 12:57

 29. Man skal da mindst være professor,for at kunne være så dum.

  Kommentar by Nielsen — 6. maj 2021 @ 13:55

 30. Hele det arabiske forår var et stort fata morgana, skabt af mediers ønskedrømme og uvidenhed om islam. Når MSM altid tager fejl, så er der ikke noget at sige til, de beskylder net-medier for fake-news. Det bedste forsvar er angreb på alle dem, der er bedre end de statsfinansierede medier. Utroligt politikerne poster konstant penge i den fallerede branche. Den mediestøtte er og bliver en sovepude.

  Men det var urkomisk at iagttage, hvor travlt IS (internationale socialister) fik travlt med at verfe kommunistiske muslimske diktatorer UD af IS

  Kommentar by tavsen — 6. maj 2021 @ 14:11

 31. Hvad kan vi 500 millioner mennesker, som er klar over, hvor galt det står til med den globale dybe stat, dog gøre? Vi er jo kun 500 millioner

  Kommentar by Svend — 6. maj 2021 @ 14:52

 32. ÅÅh de finere kredse højt oppe over Pøblen taler man om vores omdømme og indflydelse….ved siden af Kina, USA, Rusland, Indien, Saudi Arabien og Pakistan og Tyrkiet….Ole Wæwer dekadente selvforståelse i den sammenhæng er ligeså meget værd som hans påståede Arabiske Forår i sin tid…eller den merkantile katastrofe da vi ikke ville ind i euroen, som Jelved forudså.

  Kommentar by Michael Unna — 6. maj 2021 @ 14:56

 33. @29

  “Man skal da mindst være professor,for at kunne være så dum.”

  Vi har i dag et uddannelsessytem som ikke belønner “the best and the brightest”. Det vigtigste er at være lærenem og ambitiøs – og at man ikke stiller for mange spørgsmål og tænker for meget ud af boksen. Især piger trives i et sådant miljø.

  Kommentar by BE — 6. maj 2021 @ 15:01

 34. Såkaldte “eksperter” vælter frem på TV skærmene som skvalderkål i haven.

  Og professorer, engang en respekteret titel, er nu omstunder ofte blot uvidende fjolser, som intet nyttigt udretter.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 6. maj 2021 @ 15:04

 35. En radikal, pervers og fascistisk bevægelse som kan få ethvert samfund til at synke til bunds:

  KVINDESAGS- og FEMINIST-BEVÆGELSEN kan beskrives i femten punkter: Det er en anti-national, anti-hvid og anti-dansk bevægelse.

  Som nærer et uudslukkeligt had til mænd, familier, børn, demokrati, frihed, sandhed, retfærdighed, moral, fornuft og sit eget folks kultur, liv og trivsel.

  Kommentar by BENT A — 6. maj 2021 @ 15:18

 36. Mettes mink behøvede ikke cyankalium for at blive aflivet.
  Det vil være tilstrækkeligt blot at læse op fra koranen – virkningen er absolut og lynhurtigt dræbende; også for mink.

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. maj 2021 @ 15:21

 37. Tak til Uriasposten. Tak til alle Jer mange faste kommentatorer:
  Svend, Hul igennem?, K.M., Henrik Wegmann, Unna, anno, Revisoren, KineserSnot, Neuhammer, CCC, tavsen, Flodur, Nielsen, Gustav Jensen mf.
  Bent A er i hopla i dag :-)

  Kommentar by Thomas M. — 6. maj 2021 @ 16:44

 38. Jeg beundrer især Kim Møllers evne til at sætte tingene i perspektiv; f. ex. minde os om, hvad professor Ole Wæver klarsynet mente om ‘det arabiske forår’ for 10 år siden.

  Kommentar by Ole Madsen — 6. maj 2021 @ 17:51

 39. CHAMBERLAINS er i stærkt overtal i det danske folketing. De håber alle på Fred i Vor Tid. I alt fald indtil de har pensionen i hus.
  DE SKULLE SKAMME SIG.

  Heldigvis har de købt korrupte “journalister” med mediestøtte, så det skal nok gå. Skide være med ofrene

  Mystisk politiaktion igen i dag

  “Fem personer er blevet varetægtsfængslet efter at være blevet anholdt tidligere i dag på forskellige adresser i Assens og en i Storkøbenhavn.”

  http://www.tv2east.dk › ringsted › landsretten-finder-iraner-skyl…
  for 2 timer siden — Norsk-iraner var med til at planlægge attentatforsøg på eksiliraner”

  Og den eksiliraner er selv på anklagebænken for støtte til terror.
  SIKKE EN BERIGELSE

  Og sådan noget kunne de højtbelæste brevduer og professorer slet ikke forudse? Lige så lidt som Det arabiske Forår. Det er sg’ ynkeligt at bevidne. Hvis man importerer så mange muslimer, så følger deres traditioner med. Så enkelt er det

  Kommentar by tavsen — 6. maj 2021 @ 19:10

 40. – Ole Madsen

  Det kan nogle gange være træls, at have bagkataloget i hovedet. Hørte lige en Brixtofte-datter klynke over trusler familien fik fra nazister i hendes barndom. Ikke et ord om at hendes far blev antastet af venstreradikal foran hendes lillesøster.

  Kommentar by Kim Møller — 6. maj 2021 @ 19:11

 41. Ikke et ord om at hendes far blev antastet af venstreradikal foran hendes lillesøster.”

  Nej, det er klart, de er jo “journalisternes” YNDLINGE, der skaber masser af godt stof for dem

  Men Kim, kan det ikke også være træls at have en god hukommelse? ;-)

  Kommentar by tavsen — 6. maj 2021 @ 19:19

 42. En af den afdøde drukkenbolt Peter Brixtoftes døtre stiller op til det kommende kommunalvalg i Gentofte kommune for Det Radikale Venstre.

  Hvem er overrasket?

  Kommentar by Revisoren — 6. maj 2021 @ 19:25

 43. #29, det viser vel blot tragediens omfang. Er det en beundringsværdig evne at kigge 10 år tilbage? Ja, i et Idiocracy :-(

  NB: Ikke eet kritisk ord om KM eller indlægget overhovedet, det er blot bemærkelsesværdigt at retrospektiv refleksion f.eks ift. forskeres spådomme er så sjældent, at det kan vække begejstring og “godt gået”-kommentarer. Det er mig en gåde, hvordan de samme hoveder uge efter uge kan sidde og hælde vand ud af øret i t.ex Deadline, og aldrig blive konfronteret med, at “øh, det du forudså i forrige uge holdt ikke stik, hvordan forholder du dig til det?“.

  Et samfund uden en samfundsdebat – eller debat på sådan cirka guldfiskestadie – er på forhånd dømt til undergang.

  Kommentar by DavidK — 6. maj 2021 @ 19:35

 44. Ole Wæver’s analyse af det arabiske forår, læner sig fuldstændigt op ad andre venstreorienterede, som f.eks Mogens Lykketofte, de forvekslede det de gerne ville have der skete, med det der rent faktisk skete! En klassisk fejl, som han i øvrigt burde dumpe sine elever på første semester for, hvis de lavede den.
  Men det er i det hele taget typisk for venstrefløjens temmelig naive forestilling om MENAPT landene! De forstår simpelthen ikke at kultur og religion betyder meget mere end social nød og økonomi! De bruger stadig de gamle marxistiske analyser, som har vist sig at være forkerte i små 200 år!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. maj 2021 @ 19:59

 45. Kommentar by Den Nervøse — 6. maj 2021 @ 19:59

  MENAP er den anerkendte og anvendte forkortelse for Mellemøsten (ME) inklusive Tyrkiet, Nordafrika (NA), Afghanistan (hører med under A’et i NA) samt Pakistan (P)

  M E N A P

  Så kan alle være med, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. maj 2021 @ 20:08

 46. By the mid-20th century a common definition of the Middle East encompassed the states or territories of Turkey, Cyprus, Syria, Lebanon, Iraq, Iran, Israel, the West Bank, the Gaza Strip, Jordan, Egypt, Sudan, Libya, and the various states and territories of Arabia proper (Saudi Arabia, Kuwait, Yemen, Oman, Bahrain, Qatar, and the Trucial States, or Trucial Oman [now United Arab Emirates]), derfor er der IKKE noget T i MENAP, da Tyrkiet hører under Mellemøsten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. maj 2021 @ 20:16

 47. Nu sker der (måske) endelig noget…

  Regeringens topdiplomat har i hemmelighed været i dialog med Egypten om nyt asylsystem: »Det er en chokerende udvikling, det her«

  Nye oplysninger viser, at migrationsambassadør Anders Tang Friborg i november rejste til Egypten, hvor han drøftede asylplaner med landets viceudenrigsminister. Topembedsmand i Statsministeriet blev ifølge dokument orienteret om turen efterfølgende

  I al hemmelighed har regeringen været i dialog med endnu et land i Afrika, der potentielt kan ende med at huse et modtagecenter, som Danmark kan sende sine asylsøgere til.

  Det kan Jyllands-Posten nu fortælle på baggrund af aktindsigter i en række dokumenter.

  Landet er Egypten, og dermed står det nu klart, at regeringen har haft konkrete snakke om et »retfærdigt og humant asylsystem« med fire lande: Tunesien, Etiopien, Rwanda samt Egypten.

  Jyllands-Posten kan dokumentere, at den danske topdiplomat …, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. maj 2021 @ 20:20

 48. Hvilken indflydelse har vi? 12 sidder i EU og laver hvad? Bare navnet Magrethe Auken får jeg gys.
  Idag på Rådhuspladsen stod en kjortelklædt muslim med højtaler der gjaldede på arabisk over hele pladsen i KBH. Jeg stod ved lyskrydset og talte med nogle mænd, de var ligeså tossede som jeg, og dette skulle forbydes. Bare vendt til 12 maj så er Rådhuspladsen fyldt med dem jeg ikke tåler at se.

  Kommentar by IES — 6. maj 2021 @ 20:54

 49. Bare vendt til 12 maj så er Rådhuspladsen fyldt med dem jeg ikke tåler at se.

  Kommentar by IES — 6. maj 2021 @ 20:54

  Cheer up! Inden da er de alle på vej til danske asyllejre i Tunesien, Etiopien, Rwanda og Ægypten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. maj 2021 @ 20:57

 50. Inden da er de alle på vej til danske asyllejre i Tunesien, Etiopien, Rwanda og Ægypten

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. maj 2021 @ 20:57

  Hvorefter en stor del bliver ekspederet tilbage til Vesten. Hvor mon resten bliver af?

  https://www.ktpress.rw/2021/04/rwanda-denmark-sign-agreements-to-further-bilateral-relations/

  Out of the 385 refugees that were received at the transit centre, 131 were relocated in Sweden, 23 to Canada, 46 to Norway, while 5 others were received by France.

  Kommentar by tavsen — 6. maj 2021 @ 21:19

 51. Kæft, jeg giver Cristal champagne ad libitum til alle nationalister på Uriasposten, når de første busser fyldte med sandniggers og perkersvin ruller mod danske asyllejre i den solbeskinnede sandkasse i Nordafrika, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. maj 2021 @ 21:30

 52. *Jens Erik Anderson 20:06
  MENAP er uden Tyrkiet
  MENAPT er med Tyrkiet.

  Kommentar by Den Nervøse — 6. maj 2021 @ 21:43

 53. Kommentar by Den Nervøse — 6. maj 2021 @ 21:43

  Wrong guess, Hans!

  MENAP er en regional gruppering, som anvendes internationalt. Den inkluderer oftest lande fra Mellemøsten og Nordafrika samt Afghanistan og Pakistan. Tyrkiet er endvidere inkluderet i beregninger, da landet spiller en betydningsfuld rolle i Danmarks indvandringshistorie.

  KILDE: Social og Ældreministeriet 2021, https://sm.dk/Media/D/1/VPA_Underretninger_og_social_foranstaltninger_herkomst.pdf, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. maj 2021 @ 21:53

 54. Rigtigt Jens-Erik Andersson, kl. 20.57. Men hvad så når de sidder i disse lejre? Hvor længe og hvad koster det? Får de flyveren til Danmark når de har godkendt asyl eller hvad? Jeg fatter ikke en dyt og hvem bestemmer hvem der skal til Danmark? Og er det ikke fyldt med korruption?

  Kommentar by IES — 6. maj 2021 @ 21:53

 55. Din undskyldning er hermed accepteret, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. maj 2021 @ 21:54

 56. JEA: Så længe de gamle partier, DR og Pølletiken fører an, vil det aldrig ske, at mere end 1-2 promille af evighedsturisterne ryger retur. Det med Rwanda er nok bare bluff, nummer 1287.

  Kommentar by BENT A — 6. maj 2021 @ 21:56

 57. PS: Hvis det endelig skulle ske at nogle bliver sendt retur, vil det sandsynligvis blive mere end udlignet via den fortsatte import. Marokko-traktaten har nærmest umyndiggjort Danmark, og har pålagt os at modtage yderligere titusindvis af “berigere”.

  Kommentar by BENT A — 6. maj 2021 @ 22:17

 58. Sorry, måske lidt OT., idioten Helle Thorning-Schmidt der nu er censur strisser chef, og før var en af Mohammedanmarks dummeste statsministre siges, at have forbindelse til George Soros så spørgsmålet er nu, hvor mange af de mohammedanske dhimmi politikere har (økonomisk)forbindelse til den sindssyge kommunist George Soros som Helle Thorning-Schmidt?
  https://www.opindia.com/2020/09/george-soros-facebook-oversight-board-content-regulation-hate-speech/

  Kommentar by piphans — 6. maj 2021 @ 23:20

 59. Helle T-S blev først og fremmest valgt af socialakrobaterne, fordi hun var kvinde. Det var nok hendes fornemste kvalifikation, set med sossernes øjne. Plus at hun var ret ung og så smart ud i tøjet.

  Når statsministre udvælges på den måde, skal det jo gå galt.

  Kommentar by BENT A — 6. maj 2021 @ 23:51

 60. Helle Thorning har lige blameret sig omkring Frelseren fra Mar-a-Lagos fremtid på Faecesbook i udsendelsen Special Report with Bret Baier på Fox News Channel, forbyd islam i Denmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. maj 2021 @ 00:40

 61. https://www.bt.dk/politik/loekke-langer-ud-efter-regeringen-jeg-foeler-mig-hensat-til-mit-ungdomspolitiske

  Kommentar by Islamarebad — 7. maj 2021 @ 06:53

 62. “Danmarks internationale omdømme har lidt skade”. Den remse har man hørt igen og igen siden 2001. Sandheden er at Danmarks omdømme aldrig har været bedre. Det oplever man når man rejser.

  Når Socialdemokraternes fupnummer med lejre i Uganda, om et par år definitivt nødvendigvis må skrinlægges, så står vi stadig med massemigrationen fra fattige muslimske lande til rige. Så bliver de europæiske lande nødt til at opsige de tåbelige FN-konventioner, men da kan det være for sent.

  Måske bliver vi overhalet af udviklingen før vi aner. Om et par år bryder der borgerkrig ud i Frankrig. Så overtager militæret magten og sætter det impotente demokrati ud af kraft. Så vil flygtningestrømmen gå den modsatte vej.

  Kommentar by JC — 7. maj 2021 @ 08:35

 63. Jeg husker en rejse til Maderia- Det var noget tid efter Ytringsfrihedskrisen eller Tegneseriekrisen i 2008. en Guide, som vidste jeg var fra Danmark. Vist stolt en statshue (Funchal), som hyldede pressefriheden/ytringsfriheden lige efter Portugal var blevet
  befriet under Nellikerevolutionen. Han blinkede smilende til mig. ;-)

  Kommentar by Michael Unna — 7. maj 2021 @ 08:47

 64. Danmark kunne købe en stump jord i Rwanda og indgå en aftale med Rwanda.
  Aftalen går ud på, at jordstykket (måske 3 kv.km) erklæres for dansk ekstraterritorialt område, hvor danske udlændingelove gælder.
  Vi kunne kalde jordstykket “Little Denmark” og alle asylansøgere til Danmark kan lovligt og hurtigt flyttes til “Little Denmark”.
  Asyl derefter gives kun til området “Little Denmark”.
  Så er den muslimske ged rundbarberet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. maj 2021 @ 15:30

 65. > piphans 23:20
  Samtlige godhedsindustriens deltagere rejser rundt i verden og henter “stakkelss mennesker” hjem selv om der som regel er tale om mindreårige,som de er sultne efter.
  I hvert fald skal de som minimum have asyl.
  Og godhedsindustriens apostle lever videre på deres skatteyderbetalte indtægter,efter de er kommet tilbage med deres bagage.

  Kommentar by Nielsen — 7. maj 2021 @ 18:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper