8. maj 2021

SoMe-censur: Eks-præsident Trump, nej (74 mio. stemmer) – Eks-Pedrinho Matador, ja (71-100 drab)

Konervative og Trump-støttere har ‘anklaget sociale medier for at undertrykke højrefløjens ytringsfrihed’, skriver DR Online, og lader spørgsmålet stå åbent. Det svarer lidt til: ‘folk kalder Pedro Rodrigues Filho for morder’, selvom han er dømt for op imod 100 drab. Den brasilianske massemorders første drab gik ud over en lokal betjent, da Pedro var 14 år, og blandt de 47 mord han begik i diverse fængsler gik det ene ud over hans far: ‘He ripped out his father’s heart, chewed a part and spat it out’. Pedro Rodrigues Filho kaldet ‘Pedrinho Matador’ blev løsladt i 2018, og underholder dagligt sine følgere på hans Youtube-kanal, der har hele 155.000 følgere.

Tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt støtter censur af folkevalgt præsident, kan man læse på DR.dk – Helle Thorning var med til at blåstemple blokeringen af Trump – men kommer med en løftet pegefinger til Facebook.

“Helle Thorning-Schmidt er medlem af Facebooks eget tilsynsråd, The Oversight Board, og var med til at afgøre, at Donald Trump altså fortsat ikke skal have lov at dele billeder og opslag på de to sociale medier lige foreløbig.

– Vi har jo siddet med denne sag i over 90 dage, vi har fået udtalelser fra Donald Trump selv, vi har fået udtalelser fra Facebook og næsten 10.000 offentlige bemærkninger til den her sag. Og på den baggrund har vi nu konkluderet, at det var rigtigt, af Facebook, at de suspenderede Donald Trump, siger hun.

Da Donald Trump fik frataget retten til at være på Facebook og Instagram, var det nemlig første gang en bruger på et af de to medier blev suspenderet på ubestemt tid.

… sagen er svær, for Facebook stræber efter, at deres brugere kan tale så frit som muligt.

– Facebook er et privat medie. Donald Trump har ret til at sige alle de her ting, og der er meget vide rammer for ytringsfriheden, og det skal der også være. Det er der i Facebooks egne fællesskabsregler, og det er der i de menneskerettigheder, som de gerne vil følge, siger Thorning.”

(Pedro Rodrigues Filho alias Eks-Pedrinho Matador på Youtube: 2020: ‘Subscribe to the channel’)

“Once, he was attacked by five prisoners, killing three of them and chasing away the other two. Rodrigues also killed a cell mate because he “snored too much” and another because he “did not like his face”. To leave no doubt about his willingness to kill, he tattooed on his left arm: ‘I kill for pleasure’, recently covered by another tattoo. Rodrigues could be described, according to psychiatrists, as a psychopath” (Wiki)

Oploadet Kl. 10:14 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/118972/trackback

18 Comments »

 1. sagen er svær, for Facebook stræber efter, at deres brugere kan tale så frit som muligt.

  Bullshit, der uddeles karantæne for bare at skrive, at der Far var dreng kaldte msn en flødebolle for en negerbolle, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. maj 2021 @ 10:26

 2. Helle Thorning er en ’sprællemand’ med godt skjulte snore.
  Alle har fuld frihed til at ytre sig i overensstemmelse med meningerne på sukkerbjerget.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. maj 2021 @ 10:38

 3. Selv Kim Møller er suspenderet på Facebook, og jeg kan ikke længere skrive til Kim
  Møller på Messenger, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. maj 2021 @ 10:38

 4. Facebook Oversight Board har lyttet til folk udefra. ADL spiller en stor rolle.

  https://www.adl.org/news/press-releases/adl-statement-on-facebook-oversight-boards-decision-to-uphold-trumps-suspension

  Kommentar by KineserSnot — 8. maj 2021 @ 10:43

 5. Helle Thorning er ikke en negerbolle, hun er en plasticboble – og den skal der penge til at vedligeholde. At tænke sig, at prisen for hendes løn er, at andre ikke må ytre sig – FØJ, din afdankede sæl

  Kommentar by Anonym — 8. maj 2021 @ 10:46

 6. Det er alligevel kun soyboys, bumsede teenagetøzer og midaldrende kattedamer, der bruger skodmediet Facebook…

  Kommentar by Revisoren — 8. maj 2021 @ 11:02

 7. DENNE LYSTMORDER, MASSEMORDER OG PSYKOPAT PEDRO er vel sådan set ikke værre eller ondere end politiske slyngler og pulverhekse som lægger op til folkedrab og deres egne landes ødelæggelse.

  Pedro R.F. er en forbryder med så mange mord bag sig, at det er uforståeligt at han er løsladt. Korruption eller juridisk galskab?

  Psykopaten er velkommen hos Facebook, men ikke Trump der aldrig har myrdet nogen, men har reddet mange liv. Stemte Helle T-S ja til Pedro og nej til Trump? Efterhånden vil intet kunne forbavse.

  Der er jo visse kvindetyper som har varme følelser for mordere.

  Kommentar by BENT A — 8. maj 2021 @ 11:53

 8. Hvorfor skal venstreorienterede have menneskerettigheder, når de ikke støtter vores menneskerettigheder?

  Hvis du har venstreorienterede i dit liv, så fjern dem fra dit liv. Lad os fjerne al finansiel støtte til venstreorienterede. Det er en misforstået godhed at man skal betale understøttelse til venstreorienterede for at undgå kriminalitet og hærværk i samfundet. Det får kun problemet til at vokse.

  Brug istedet pengene fra DR og diverse venstreorienterede projekter på at straffe hærværk, vold og stofmisbrug.

  Lad os gå tilbage til før 1915 stemmerettighedsudvidelsen.

  Kommentar by Højrecentrist — 8. maj 2021 @ 12:22

 9. Jeg gætter på at Trump vil udnytte Facebooks bandlysning af ham som et godt argument ved præsidentvalget i 2024. Udelukkelsen af ham, er jo et tydeligt tegn på at et monopolmedie som Facebook ved at knægte ytringsfriheden kan påvirke valget.

  Det må være et godt argument for at bruge den amerikanske monopollovgivning mod Facebook. Hvis ikke Facebook allerede er blevet svigtet af millioner af amerikanere, og har tabt milliarder på dette tidspunkt.

  Kommentar by JC — 8. maj 2021 @ 15:23

 10. Helle thorning ved udemærket godt at folk får karantæne eller smidt af platformen bare for at skrive “tommy robinson” og intet andet end navnet, plus alt det andet som folk får slettet deres profiler for derinde hver eneste dag. Så hun er fuld af løgn når hun taler om facebooks idealer om ytringsfrihed. De eneste idealer hun og alle de andre totalitære møgsvin hos facebook har, er at berige sig selv på andres bekostning.

  Det burde efterhånden være tydeligt for enhver at censur af politiske modstandere eller folk der siger ubehagelige sandheder er noget man kan købe hos facebook, hvis man har de rigtige kontakter og tilhører den evigt fascistiske venstrefløj.

  Og hvad gør højrefløjen ved det, velvidende at det i 99% af tilfældene kun rammer dem og deres vælgere? Intet, som sædvanligt. Hverken i danmark eller globalt set.

  Florida måske undtaget som lige har vedtaget en lov imod denne censur, men den gælder vist kun for medier og meget store firmaer så vidt jeg har hørt. Der er meget lang vej endnu, så jeg krydser fingre for at trumps nye sociale netværk bliver en bred succes, og ikke bare endnu et lille højreorienteret ekkokammer som minds, gap, osv.

  Men det er stadig utrolig patetisk at stortset hele højrefløjen globalt set lader en 74 årig mand kæmpe alle deres kampe alene.

  Kommentar by Per — 8. maj 2021 @ 17:18

 11. Ja, FJÆS-BOGEN bør boycottes. Men eftersom democrats slap godt fra deres valgsvindel i 2020, vil de fortsætte ad samme spor. Har Trump mon mindste chance for at vende tilbage? Det vil næppe ske medmindre republikanerne får udmanøvreret democrats og får dem fjernet fra regeringsmagten. Og democrats har big-techs og EUs (og Kinas?) fulde støtte.

  Kommentar by BENT A — 8. maj 2021 @ 17:23

 12. Da Per lader til at være ædru i dag, vil jeg give ham ret i at det er patetisk at højrefløjen globalt set lader en 74 årig mand, og ellers kun en lille håndfuld kvinder, kæmpe mod rødfascisternes ødelæggelse af den Vestlige verden. Er de normale, fornuftige og ikke-kommunistiske grupper også blevet smittet af den fascistiske og selvmorderiske tidsånd? Er de europæiske mænd gennemfeminiserede?

  Den nuværende sløvhed og passivitet er bekymrende og ildevarslende. Dog er der en vis opmuntring i at franskmændene er begyndt at vågne op. Måske det breder sig?

  Kommentar by BENT A — 8. maj 2021 @ 17:48

 13. Hold nu kæft bent.

  Og det her er vinklen når BT efterfølgende beslutter at skrive en artikel om helle thorning som lige har blokeret den mest populære præsident i usa’s historie, og tjener sine penge på at spille digital diktator: https://www.bt.dk/navne/helle-thorning-er-baade-blevet-kaldt-bordello-mor-og-gucci-helle-hun-har-taget-nogle

  Ikke et eneste ord om hvad hun har gjort, intet. Istedet handler artiklen om at hun er undertrykt af stygge mænd, laver musikvideoer med tessa, og nu burde kæmpe for minoriters rettigheder hvis hun vil sikre sig nogle woke-point og “styrke helle thornings brand”…

  Jeg kaster op over vores “medier”.

  Kommentar by Per — 8. maj 2021 @ 21:46

 14. Ja, BTs artikel er plidder-pladder. Og den evige snak om ligestilling, “kvindesagen”, kvoter, glaslofter og krænkelser bygger på løgn, svindel, hykleri, vås og skruppelløs feminisme.

  Kvindesagskvinderne er så hjernedøde, at de ikke har opdaget at de fik ligestilling for 50 år siden.

  Kommentar by BENT A — 9. maj 2021 @ 00:21

 15. Sygeplejerskerne underbetales ikke, oplyser 180 grader. Og mange af de røde kvinder overbetales, som f.eks. DRs Maria Rørby R.

  Kommentar by BENT A — 9. maj 2021 @ 00:24

 16. Sager som den her illustrerer det håbløse og ubrugelige i liberalisters argument om, at “det er en privat virksomhed, så de kan gøre, hvad de vil”.

  Big SoMe har stort set monopol på digital kommunikation og adgang til de store sociale medier bør derfor betragtes som en ret på linje med adgang til vand, el, varme og lign.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. maj 2021 @ 01:55

 17. Per — 8. maj 2021 @ 17:18 skrev:

  “Der er meget lang vej endnu, så jeg krydser fingre for at trumps nye sociale netværk bliver en bred succes, og ikke bare endnu et lille højreorienteret ekkokammer som minds, gap, osv.”

  Det er ikke Gabs skyld, at de primært har højreorienterede brugere, alle er jo velkommen til at bruge sitet, da de er meget for ytringsfrihed.

  “Men det er stadig utrolig patetisk at stortset hele højrefløjen globalt set lader en 74 årig mand kæmpe alle deres kampe alene.”

  Problemet er, at dem som har ressourcerne (“Conservative Inc.”), de har ikke viljen … og de som har viljen (Nationalisterne), de har meget få/små ressourcer.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. maj 2021 @ 01:59

 18. adgang til de store sociale medier bør derfor betragtes som en ret på linje med adgang til vand, el, varme og lign.

  Kommentar by Peter Nielsen — 9. maj 2021 @ 01:55

  Og hvordan havde du så tænkt dig, det skal fungere helt lavpraktisk i 2021 i Danmark for eksempel?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 9. maj 2021 @ 20:01

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper