10. maj 2021

Socialdemokraterne på Ærø bryder med partiets udlændingepolitiske linje: Vil have flere ind, færre ud..

Kærligheden til arabere er ligefrem proportional med den fysiske afstand til samme, og det undrer ikke at Socialdemokraterne på Ærø vil have flere ind og færre ud. Det har ingen personlige konsekvenser for dem, og det giver en god følelse i maven, når emnet diskuteres over kaffen. Lokalformanden bor på en brostensbelagt gade i en hyggelig købstad med stokroser opad facaden, lutter danske naboer: Anne, Birthe, Hans, Margaret og Aase.

Fra Fyens Amts Avis – Ærøske socialdemokrater til partitoppen: Behandlingen af syriske flygtninge er utålelig.

“De lokale ærøske socialdemokrater er ikke tilfredse med moderpartiets håndtering af syriske flygtninge og de danskere, der sidder i syriske fangelejre.

Derfor besluttede man på generalforsamlingen torsdag at sende to ‘indtrængende’ opfordringer direkte partitoppen på Christiansborg. Det fremgår af en pressemeddelse fra Socialdemokratiet på Ærø.

For det første opfordrer man til at hjemtage danske børn og mødre i syriske fangelejre snarest muligt, og for det andet opfordrer man til at forlænge de midlertidige opholdstilladelser for syriske flygtninge i Danmark, indtil Syrien igen er en internationalt anerkendt retsstat.”

(Socialdemokraterne på Ærø, Facebook, 2021)

Oploadet Kl. 13:14 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119046/trackback

57 Comments »

 1. Der er kun een vej for psykopaterne på Ærø

  Kommentar by Svend — 10. maj 2021 @ 13:18

 2. Giv dem et praktikophold i min gamle lejlighed i NV, 2 gader fra hvor terroristen blev plaffet ned, og måske en samtale med en håndfuld danskere som mener at syrerne skal hjem(som lovet) og de ISIS børn ikke skal til Danmark. Måske kan de lære at vi hverken er fremmmedfjendske eller ikke vil hjælpe andre mennesker, men blot ikke bidrage til at undergrave vores egne liv og vores land.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 10. maj 2021 @ 13:24

 3. Opret et flygtningecenter for 4000 muslimer på Ærø, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 13:25

 4. Luk Kærshovedgaard, og flyt beboerne til Ærø

  Kommentar by k.m. — 10. maj 2021 @ 13:40

 5. Er det helt 100 procent islamisk halal, når den muslimske pige Dalal skifter køn og bliver til den muslimske dreng Jalal her i Danmark?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 13:41

 6. Luk Sandholmgårds lejren og smid lortet på Ærø

  Kommentar by jp — 10. maj 2021 @ 13:55

 7. Forfatteren og den kroniske vrede, Carsten Jensen bor i perioder i et hus i Marstal, Ærø.

  Kommentar by CCC — 10. maj 2021 @ 13:55

 8. Der er ikke noget, der hedder hjemtage danske børn og mødre i syriske fangelejre, de er allerede hjemme sandkassen i den arabiske ørken, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 13:55

 9. Syrien bliver aldrig en international anerkendt retsstat, så på den måde vil asylansøgerne som de sidste 38 år til indvandere.
  Men vi kunne flytte Kærskovshoveds udrejsecenter til Ærø, for i Bording er de morderligt trætte af dem, og hvis, hvad guderne må forbyde, de kvindelige hellige krigere fra Islamisk Stat af uransagelige grunde skulle havne i Danmark, så kunne man passende placerer dem på Ærø!
  Vi andre er godt og grundigt trætte af indvandrekriminalitet, vi er trætte af at vores piger risikerer at blive voldtaget og ikke længere kan færdes frit og sikkert på gaden efter mørkets frembrud. Vi er også grundigt trætte af at bedrevidende politikere, udskammer os andre og fuldstændigt gratis bebrejder os at vi ikke er inkluderende! De liljehvide fra helt hvide områder råber højest!
  Det er slående hvor hurtigt stemningen skifter når indvandrekriminaliteten bevæger sig ind på nye territorier, så er Pernille Vermund pludseligt ikke længere helt så skrækkelig!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. maj 2021 @ 13:58

 10. HVIS MAN ER NAIV og blåøjet nok, kan man jo tro på næsten hvadsomhelst. Hos den korte tror man f.eks. naivt på at S er blevet et strammerparti som nu vil til at vende udviklingen på indvandringsområdet. Man synes at have svært ved at gennemskue partiets bluff-numre.

  På Ærø ser det ud til at de har fået Ø-kuller, eller det er en særlig ø-egoisme der trives derovre. Men når de nu er så glade for evighedsturister derovre, bør Ærø da hurtigst muligt omdannes til ferie-koloni og udrejsecenter for alle udviste og voldelige kulturfremmede.

  Kommentar by BENT A — 10. maj 2021 @ 14:02

 11. “Vil have flere ind, færre ud” Jamen det kan da kun være et udtryk for at de ikke har døtre eller børn som ‘kulturberigelserne’ kan voldtage på ærø, og hvis det er tilfældet så er det sgu heldigt, for det betyder at indavlen på ærø ikke kan formere sig og skabe endnu flere idioter.
  Fuck Mohammedanmark.

  Kommentar by piphans — 10. maj 2021 @ 14:03

 12. Den hellige forargelse rækker selvfølgelig ikke til at tage endnu et skridt – og tilbyde ophold på Ærø. Man pudser glorien og vil gerne overlade problemerne – eller udfordringerne – til andre.

  Det er det udlændingepolitiske hykleri i sin reneste form. Og vi har været plaget af det nu i årtier.

  Kommentar by BE — 10. maj 2021 @ 14:05

 13. Luk ALLE sejlruter og færger til og fra Ærø, luk havnen på Ærø, åben et udrejsecenter på Ærø med de 1000 mest kriminelle muslimer og flyv og drop så mad og drikke ind to gange ugentligt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 14:15

 14. Tingbjerg Sogn i København lukker ned

  Tingbjerg Sogn i København bliver ramt af nedlukning, da smitten i sognet har overskredet myndighedernes grænseniveauer. Det viser en opgørelse fra SSI.

  Hvad med at flytte korano/corona ghettoen i Tingbjerg til Ærø, når nu øen er så begejstret for muslimer i Danmark?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 14:27

 15. Mange af de udanske mødre har fået frataget deres danske statsborgerskab

  Kommentar by tavsen — 10. maj 2021 @ 14:30

 16. Jeg har jo forslået Sosserne (Tosserne) at De kan få samtlige Syrienskriminelle på tålt ophold derover :-)….Det er jo selvfølgelig synd for dem der ikke har stemt på De TosserSosser. Det skal selvfølgelig være sådan at Syrene og kvinderne fra IS (Tror nok også de er ligeså Tosset, at De vil have dem til Danmark) ikke kan forlade Ærø. Så kan De jo tage ansvaret for Deres egen gamle Tossesosse kulturradikale moral.

  Som jeg lige nu kan skimte har 14) også et forslag i lignende dur. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 10. maj 2021 @ 14:37

 17. Jeg håber da at Mette Holder fast….De har det selvfølgelig svært (Mette -Tesfai og dem der støtter linjen) med den kulturradikale fortid hos Sosserne (Nyrups idiotmoral etc)

  Kommentar by Michael Unna — 10. maj 2021 @ 14:39

 18. PÅ ÆRØ TROR DE SIG ISOLERET fra alle masseindvandringens ulykker. Men deri tager de fejl. For de unge flytter i stort antal til fastlandet. Og før eller siden skal ø-boerne jo også på besøg i det øvrige Danmark. Og så risikerer de nemt at blive ramt af de enorme forringelser, nedskæringer, paragrafrytterier, smittende sygdomme, løsslupne forbrydelser og andet som har bredt sig i samtlige regioner og byer.

  På øen har de måske endnu ikke oplevet at få et barn eller familiemedlem overfaldet, kørt ned eller blive udsat for grimme hospitalsoplevelser mv., men hvis de tror at de kan være ligeglade med udviklingen i resten af Danmark, vil de snart komme til at lære noget andet.

  Kommentar by BENT A — 10. maj 2021 @ 15:12

 19. Muslimer bliver krænkede, hvis ikke-muslimer nægter at følge muslimske regler for alting – og så bliver de aggressive.
  Det er på høje tid, at kristne svarer igen med samme mønt. Det er de kristnes soleklare ret og pligt, at betale tilbage med renter og renters rente.
  Kristne skal blive dybt krænkede, hvis muslimer nægter at følge kristne regler for alting – så skal de kristne blive aggressive.

  Lige for lige når fjendskab skal holdes.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. maj 2021 @ 15:50

 20. Kristne skal blive dybt krænkede, hvis muslimer nægter at følge kristne regler for alting – så skal de kristne blive aggressive.

  Lige for lige når fjendskab skal holdes.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. maj 2021 @ 15:50

  STÆRKT!

  Bank perkerne i Danmark på plads, til de kryber for den hvide, kristne, danske mand, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 15:55

 21. Det vil være synd for de Ærøboere, der ikke er socialdemokratiske venligboere, hvis Kærshovedgaard flyttes til Ærø.

  Kommentar by Ole Madsen — 10. maj 2021 @ 16:08

 22. Man rev desværre faciliteterne på Lindholm ned, som kunne være brugt til bortskaffelsen af asylkriminelle

  Kommentar by Træt — 10. maj 2021 @ 16:37

 23. Man rev desværre faciliteterne på Lindholm ned, som kunne være brugt til bortskaffelsen af asylkriminelle

  Kommentar by Træt — 10. maj 2021 @ 16:37

  Øv, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 16:40

 24. Hvis en kristen hvid mand udøver terror mod muslimer, medens han råber Jesus er større, har det aldrig nogensinde noget med kristendommen at gøre. Det er fordi han er mentalt udfordret – og ikke noget som helst andet.

  Det vil MSM selvfølgeligt neutralt og objektivt fortælle .-)

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. maj 2021 @ 17:14

 25. Hvor det racistisk at Ærø-nazisterne bare vil forlænge de midlertidige opholdstilladelser til syrere, men ikke give dansk indfødsret til alle syrere.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 10. maj 2021 @ 17:48

 26. 23. apr. 2021 — Der skal et vagtværn til for at skabe tryghed på Holbæk Station. Det mener de lokale Venstre-politikere.”

  Det vagtværn kom nok ikke, nu skal kommunalbestyrelsen beslutte, hvad der skal gøres for at skabe tryghed i området. Opret et nyt tryghedsbarometer !!!!!!!!!!

  Kommentar by tavsen — 10. maj 2021 @ 18:12

 27. Kortsynet pengebegærlighed. Flere flygtninge giver flere statstilskud og arbejdspladser i et udkantsområde, i form af socialarbejdere, skolelærere og integrationsarbejdere. I begyndelsen vel at mærke, senere koster det penge. Men et er hvad tåberne på rådhuset mener. Et andet er hvad beboere og sommerhusejere på Ærø mener. Er de begejstrede for at flere indbrud, mere narko, mere vold og voldtægter, og flere utilpassede unge til at stå på torvet og chikanere folk?

  Kommentar by JC — 10. maj 2021 @ 18:13

 28. Tror ikke Ærø er en socialdemokratisk højborg.

  Hvor mange deltagere var der overhovedet på den generalforsamling? Der bor trods alt omkring 6.000 mennesker på øen.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 10. maj 2021 @ 18:30

 29. Fra Syrien (og igennem Jordan) til Saudi-Arabien er der en lille køretur på 2 timer i bil på en god bred motorvej.

  Saudi-Arabien er på over 3 mio. kvadratkilometer og 99% ubebygget, men tager officielt ikke imod deres trosbrødre fordi de er beskidte, lugter og har psykiske problemer.

  https://www.google.dk/maps/dir/31.5231363,37.0911177/32.5295751,36.2008053/@30.4619011,38.4178494,1885670m/data=!3m1!1e3!4m2!4m1!3e0

  Kommentar by Thomas M. — 10. maj 2021 @ 18:38

 30. Hjemsendelsen af syrierne kan foregå på samme måde som en månerejse i Disneyland.

  Kommentar by Træt — 10. maj 2021 @ 19:03

 31. Jeg er helt enig med de mange kommentarer, som foreslår at lokalbefolkningen på Ærø selv får lov at smage “kultur-berigelsen” helt tæt på.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. maj 2021 @ 19:12

 32. Lige ved og næsten er ikke nok når det drejer sig om at dokumentere en set fugl, eller konstatere handliger foretages.

  Dog var vi tæt på uddannelses- og forskningsministeren https://ufm.dk/ministeriet/ministeren/ministerens-cv ytrede “de skal ud” om teroristerne. Noget en del af hendes vælgere, formoder jeg, og en større del andre er helt enige i.
  Det var under tv-indslaget om “Charlotte” der nu lever under jorden efter hun ytrede hun ville lade mo-tegninger indgå i undervisningen om ytringsfrihed. Som forventeligt medførte det trusler fra terroristerne og hun har nu fast kontakt hos PET.

  Kommentar by Peter Buch — 10. maj 2021 @ 20:02

 33. Jeg venter spændt på sossernes valgresultat ved KV 21 på Ærø

  Kommentar by kenneth — 10. maj 2021 @ 20:07

 34. Lidt om Ærøs integration
  https://integrationsbarometer.dk/udviklingsrapporter/%C3%A6r%C3%B8-0419.pdf

  Kommentar by redneck — 10. maj 2021 @ 20:19

 35. Måske lidt off topic men 60800 indvandrere er omfattet af “repatieringsloven”

  “Målgruppen for kommunernes systematiske vejledningspligt om repatriering består af lidt over 60. 800 personer18+-årige personer, som både er omfattet af adgang til at søge repatrieringsstøtte efter repatrieringsloven og er omfattet af de samtaler i beskæftigelses- og integrationsindsatsen, hvor kommunerne har en systematisk vejledningspligt.”

  https://integrationsbarometer.dk/tal-og-analyser/repatriering/2/?v=d31a407a9f66&municipalities%3Alist%3Aint=621

  Det er alligevel en sjat… hvorfoor fanden bliver de ikke sendt hjem?

  Kommentar by redneck — 10. maj 2021 @ 20:23

 36. @Kenneth – 10. maj 2021 @ 20:07

  Hvis det går, som det gik med liste A på Bornholm ved sidste kommunalvalg, så vil tilslutningen falde.

  Kommentar by T. H. — 10. maj 2021 @ 20:26

 37. 60.800 perkere…. bare tænk på, hvad det koster at føde på dem og bolig og tolk og lægehjælp og psykolog og politi og advokater og pis mig i øret, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Det er alligevel en sjat… hvorfoor fanden bliver de ikke sendt hjem?

  Kommentar by redneck — 10. maj 2021 @ 20:23

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 20:30

 38. Vi har nu fået løst problemet med HVOR i Danmark , det næste udrejse center skal ligge. Ærø tager med stor glæde og begejstring – åbne arme, kærlighed og imødekommenhed mod kærshovedgård eller lign. på øen. Det er vi alle meget glade for at høre, – og under dem mere end gerne ,- den kulturberigende fremtid øen kan se frem til.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 10. maj 2021 @ 20:31

 39. “Vi ønsker ikke folk, der lider af stress og traumer i vores land”.

  https://www.berlingske.dk/internationalt/derfor-tager-de-rige-golfstater-stort-set-ingen-flygtninge

  Kommentar by Thomas M. — 10. maj 2021 @ 20:33

 40. REPATRIERING: Er det ikke der hvor en migrant-familie kan få 200-300.000 kr. “til at starte på en frisk”? Danskerne betaler.

  Hvordan kan feministiske regimer undgå at ende med statsbankerot? A la Sverige.

  Kommentar by BENT A — 10. maj 2021 @ 20:49

 41. Viser bare at mange små lokale partiafdelinger af Soc.Dem.- ligesom Venstres- lever i fortiden.

  Kommentar by Hul igennem? — 10. maj 2021 @ 20:51

 42. Der er ingen problematiske udlændinge på Ærø, så Ærø har kunnet optræde som mønsterkommune i forhold til corona.
  Socialdemokraterne har indset, at fremmedpolitikken truer velfærdsstaten, men på Ærø må de have andre oplysninger.
  I 2015 var Ærø en del af det gule Danmark. (Den røde farve på kortet skyldes, at valgkredsen består af flere kommuner.)

  Kommentar by Henning — 10. maj 2021 @ 20:52

 43. Hvorfor læser (eller skriver) kun få eller næsten ingen bloggen: “Man rykker et skridt til højre hvergang”….??

  Kommentar by BENT A — 10. maj 2021 @ 20:57

 44. Hvorfor læser (eller skriver) kun få eller næsten ingen bloggen: “Man rykker et skridt til højre hvergang”….??
  Kommentar by BENT A — 10. maj 2021 @ 20:57

  Han er før blevet holdt op med kniv og kropsvisiteret på en legeplads, og han ta’r den slags pænt, men vi måtte love ikke at kontakte politiet denne gang.

  Folk er da ligeglade med lidt muhamedansk dominansvold og knivtrusler, det er jo hverdag i Muhamedanmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 21:04

 45. Citatret: Budskabet var klart: Fjern de billeder med det samme! De er krænkende over for muslimer.

  Charlotte anmeldte de groveste kommentarer til politiet, og Politiets Efterretningstjeneste blev involveret. Politiet opfordrede hende til at fjerne opslaget, og det gjorde hun straks.

  De sagde også, at hun fremover burde tage forskellige ruter til og fra arbejde, at hun skulle få hemmelig adresse og i det hele taget leve en anonym tilværelse.

  (…)

  Det gør mig trist, at det skal være sådan. Dem, der har sendt beskederne, har jo fået deres vilje, fordi jeg har fjernet billederne. https://www.dr.dk/nyheder/indland/charlotte-ville-vise-muhammed-tegninger-i-sin-undervisning-men-saa-begyndte, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. maj 2021 @ 21:40

 46. Never shoot a picture of Muhammed!
  Ærøboerne ved godt, at islam er Kærlighedens og Fredens religion.
  Hvis du viser et billede af Muhammed, får du Kærligheden at føle, hurtigt efterfulgt af Freden i din gravplads på kirkegården.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. maj 2021 @ 21:46

 47. 45). Det gør mig selvfølgelig også trist…..Men det er jo Islam i en nødeskal. Den kan ikke tolerere frihed…Ingen åndfrihed. Kun fordummelse i direkte forbindelse med dens Førerprofetideal…Derfor skriver jeg mange gange- Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God mandag aften. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. maj 2021 @ 21:54

 48. https://politiken.dk/indland/art8203456/Vi-m%C3%A5-ikke-gentage-fortidens-dumheder Betalingsartikel, Politiken er ejet af kapitalistgrise..

  Kommentar by anno — 10. maj 2021 @ 23:22

 49. Super. Giv dem deres kulturberigelse og flyt udrejsecentre, sigøjnere, alle på tålt ophold og andet affald til Ærø.

  Kommentar by Bilka — 10. maj 2021 @ 23:37

 50. Der sidder stadig nogle små lommer af kulturradikale fossiler rundt omkring i det socialdemokratiske bagland. Men det er kun i DR’s og TV2’s optik at de spiller nogen som helst rolle. Det er vel medierne der har gravet dem frem, som led i deres kampagne for at få Danmark islamiseret.

  Den ubehagelige sandhed er gået op for de fleste socialdemokrater, at de selv bliver ramt af den katastrofale masseinvasion.

  Kommentar by JC — 10. maj 2021 @ 23:49

 51. https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE12967774/hvert-fjerde-barn-i-kriminaevn-har-anden-etnisk-baggrund/

  Den ene faktuelle rapport, undersøgelse osv. viser, at muslimerne bliver vores nemesis…men uanset hvor vanvittigt det ser ud, så stemmer folket videre på dem der vil ødelægge vores land!!

  Hovedparten af befolkningen, medierne, politikerne, “kultureliten” osv. er alle enige om, at der ingen fare er på spil…såååeee så må jeg og mange andre her på UP og rundt omkring jo tage fejl…hovedparten og majoriteten kan da ikke tage fejl…vel?

  Nope…vi har ret og det vil de komme til at se og mærke på den hårde måde…men de skal ikke komme og sige at de er overrasket og “chokeret” og at de ikke er blevet advaret i 40 år eller mere!!

  Kommentar by Black Watch — 11. maj 2021 @ 00:08

 52. Ali hjælper islamisk stat ved at sende dem 500 kr = Fængsel for terrorstøtte.

  Dansk politiker hjælper islamisk stat ved at skaffe flere af deres medlemmer til danmark og betaler (med danskernes penge) for flybillet, hotel, bolig, mad, børnepenge, og alt muligt andet = Skulderklap for at være “humanist”, efterfulgt af total tavshed hvis/når de angriber i danmark og ansvaret skal placeres.

  Hvis højrefløjen kunne finde ud af andet end at brokke sig, så ville det være oplagt at se på paragraffen om terrorstøtte, og især hvilke betingelser der skal være opfyldt for at blive dømt for det. Eller sagt på en anden måde:

  BRUG DIN TID OG DIN UDDANNELSE RIGTIGT RASMUS PALUDAN!

  Kommentar by Per — 11. maj 2021 @ 00:22

 53. https://24nyt.dk/hundeslagsmaal-om-aktivering-af-ledige-muslimer/

  Mere faktuel oplysning…som ingen som helst betydning har for vanviddet med de muslimske nassere landet er propfyldt af…vi har som rigeligt med alle de etniske danske nassere, som der er endnu flere af.

  Det fortsætter og fortsætter…vi er et af verdens dummeste folkefærd!

  Kommentar by Black Watch — 11. maj 2021 @ 00:37

 54. Muslimske martyrer er smartere end kristne martyrer.
  De muslimske slår helst en masse kristne ihjel og bliver samtidig martyrer for deres islamiske tro.
  De kristne stiller selv op som slagtekvæg, for at blive ydmyget og myrdet for alt andet end deres kristne tro.
  Hvem optræder som de største idioter i martyriets uædle kunst ???

  Kommentar by Gustav Jensen — 11. maj 2021 @ 11:01

 55. Jeg håber at denne interne uro hos socialdemokraterne kan få flere af deres vælgere til at forstå, at man ikke kan stole på S, når det kommer til udlændingepolitikken.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. maj 2021 @ 18:41

 56. S – landets ubetinget største forræderparti. Historien vil dømme dem meget hårdt, lige nu kan de kun klare sig med købte meningsmålinger, men hvornår mon folk derude opdager det.

  Kommentar by LarsB — 13. maj 2021 @ 00:26

 57. Jeg har kendt en del fra Ærø – og må blankt indrømme, at hver og en har haft nogle abnorme og besynderlige holdninger til alt og alle. En kendt Ærø-borger er jo islamisten og forfatteren Carsten Jensen – og selv om han nu gemmer sig i de svenske skove – så skal det ikke undre mig, om han fortsat forsøger at påvirke befolkningen på Ærø med sine muslimskmedløbende holdninger – som så har smittet af på den socialdemokratiske menighed på Ærø. Skam over dem og andre ligesindede.

  Kommentar by Jørn Kjær — 13. maj 2021 @ 13:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper