12. maj 2021

Lars Olsen: ‘Din luder’, lød det – “Selv en by som Holbæk slås med betydelige integrationsproblemer.”

Volden er i vækst, og kriminologerne vil gerne forklare det med stigende ‘anmeldelsestilbøjelighed’. Det er umuligt at argumentere imod, og når danskere undlader at anmelde episoder med indvandrere, er det ikke en modsatrettet tendens, men blot anekdotiske enkelttilfælde. Man taler meget om terror, vold og kriminalitet, men dominansadfærd kunne være en kategori i sig selv. Tryghed er en følelse, og ‘den arabiske gade’ skaber med sin opførsel utryghed for danskere. Alt i livet er ikke nødvendigvis et spørgsmål om straffelovsparagraffer.

God kommentar af Lars Olsen i Jyllands-Posten – Store og mellemstore byer vil i årtier kæmpe med konsekvenserne af 1980’ernes og 1990’ernes omfattende indvandring (kræver login).

“Forleden sad jeg i det superhurtige tog, der kun stopper to gange mellem Holbæk og København. Normalt er det en fantastisk oplevelse at se Sjælland flyve forbi, men pludselig var der uro ved indgangen: ‘Din luder,’ lød det med karakteristisk accent. En ung fyr med indvandrerbaggrund marcherede ophidset ind i kupéen. Den kvindelige togfører fulgte kort efter, men han ville ikke tale med hende, og hun tilkaldte tre mandlige kolleger.

‘Det er hende, du skal tale med,’ insisterede de. Han havde hverken billet eller pladsbillet, men konflikten handlede nok så meget om noget andet: Han havde beskadiget døren for at komme ind i toget, selv om ‘luderen’ havde fløjtet afgang.

… Selv en by som Holbæk slås med betydelige integrationsproblemer. … Den sørgelige sandhed er, at store og mellemstore byer i årtier vil kæmpe med den slags. Vi vil i generationer leve med konsekvenserne af 1980′ ernes og 1990′ ernes omfattende indvandring, der delvist er fortsat i kraft af asylsystemet.”

Oploadet Kl. 10:05 af Kim Møller — Direkte link186 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119093/trackback

186 Comments »

 1. Der findes ikke integrationsproblemer; undtagen i matematikken. Muslimer påstår som regel, at de er ‘inviteret’ herop, for det har de fået at vide af godhedstosserne på Christiansborg.
  Samme tosser glemte blot at spørge danskerne (folkeafstemning?) om islam er stueren nok til at blive integreret i et civiliseret samfund som vores. Nu finder tosserne på Hoppeborgen ud af, hvad snyltegæster er for en størrelse – og danskerne er tvangsindlagt som forsøgsdyr.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. maj 2021 @ 10:55

 2. Citatret: Den danske fodboldspiller Nadia Nadim er knust over det tragiske terrorangreb, der ramte en pigeskole i den afghanske hovedstad Kabul.

  Angrebet skete søndag, hvor mindst 60 personer mistede livet – heriblandt helt unge piger i alderen 11 til 15 år.
  ———
  Det skyldes såment din egen religion, muhamedansimen, og hvis du er så knust over dette islamiske angreb, hvorfor forlader du så ikke bare islam i protest?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 11:08

 3. DANSKERNE står foran STORE OMVÆLTNINGER! Og der er nok kun to muligheder. Enten går det mod ægte og direkte demokrati og fornuftige, frie og bedre tider, eller også går det mod diktatur, besættelse, hverdagsterror, økonomisk og kulturel statsbankerot, folkeudskiftning og det danske folks undergang.

  Mette Fupsen har netop udtalt at hun er tilhænger af ytringsfrihed og at censur er dødsensfarlig. Men samtidig er fængslerne begyndt at blive fyldt med politiske fanger der sagde noget politisk “ukorrekt”. Måske i tillid til grundloven og de mange politiske skåltaler i tidens løb.

  Og man misbruger corona-influenzaen til at fordoble indespærringen af system-kritikere. Er der noget som ikke stemmer?

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 11:42

 4. >>>2

  Har Nadia Nadim nogensinde udtalt at hun er knust over de mange terrorangreb der har været rettet mod europæiske borgere?

  Kommentar by Realisten — 12. maj 2021 @ 11:52

 5. Tryghed er en følelse, og ‘den arabiske gade’ skaber med sin opførsel utryghed for danskere.”

  Men de regnes ikke med nu om dage, selvom de finansierer hele “berigelsen”

  Knivstikkerier, røverier og andre ulovligheder på Holbæk Station har igen trukket overskrifter. Men nu vil Holbæk Kommune, politiet og DSB arbejde tæt sammen i en række tiltag, som skal sikre ro og tryghed.
  sn.dk/Holbaek/Ny-bred-indsats-mod-uromagere/artikel/1435887 11. maj 2021
  Knivstikkerier, røverier og andre ulovligheder på Holbæk Station har igen trukket overskrifter. Men nu vil Holbæk Kommune, politiet og DSB arbejde tæt sammen i en række tiltag, som skal sikre ro og tryghed.”

  Men Godhedsindustrien (der også finansieres af danskerne) er bange for at miste klienter

  Demonstration for syriske flygtninge
  https://holbaekonline.dk/2021/05/09/demonstration-for-syriske-flygtninge/

  Onsdag den 19. maj er der demonstration i Holbæk under parolen “Beskyt syrerne i Danmark – Syrien er ikke sikkert”.

  Demonstrationen, er en del af en større demonstration, som afholdes i flere byer landet over og som bl.a. er indkaldt af Mellemfolkeligt Samvirke, Amnesty International Danmark, Dansk Flygtningehjælp Ungdom og støttet af Venligboerne, Integrationshuset og Dansk-Kurdisk Kvindeforenign. Den lokale Holbæk-demonstration er indkaldt af Uffe Steen-Nielsen, Ida Aasvang Tømmerholdt og Alternativet Holbæk.”

  Kommentar by tavsen — 12. maj 2021 @ 11:55

 6. Konservative, Per Larsen stiller op posten som regionsrådsformand Nordjylland. Han er efter min mening ikke mere troværdig end Socialdemokratisk Ulla Astmann.

  Kommentar by k. m. — 12. maj 2021 @ 12:01

 7. Volden er i vækst”

  Som da anmeldelse om indbrud i 80’erne steg. Det blev forklaret med, at vi var blevet bedre til at anmelde. Allerede i 86 fik jeg sat en ekstra lås på min dør her på Vestegnen. Jeg er tilpasningsparat, når danskerne ønskede så mange fupflygtninge. Over 50.000 om året i sidste halvdel af det årti. Derefter gad jeg ikke følge med mere. Løbet var kørt.

  Omvendt da anmeldelse om indbrud begyndte at falde, var der ingen snak om, at vi havde opgivet at anmelde

  Nu fortæller Radioavisen om en terrordømt somalier, der fik en chance mere. Den brugte han til at svindle danskerne for millioner. Radioavisen fokuserer og fortæller selvfølgelig kun om it-sikkerheden og personlige oplysninger. På den måde fritages svindlerens skyld.

  Kommentar by tavsen — 12. maj 2021 @ 12:18

 8. og hun tilkaldte tre mandlige kolleger”

  Var der virkelig 4 ombord på det samme tog? Der normalt betjenes af max 2. Berigelsen har nødvendiggjort sådan en mandskabsforøgelse HIP HIP HURRA

  Kommentar by tavsen — 12. maj 2021 @ 12:22

 9. OPRÅB TIL ALLE DANSKE MEDBORGERE

  I dag er Eid al-Fitr indenfor islam, og det betyder, at jihad giver dobbeltpoint i dag, så vær på vagt:

  1. Stol ALDRIG på en muslim
  2. Interager ALDRIG med en muslim
  3. VEND ALDRIG NOGENSINDE RYGGEN TIL EN MUSLIM

  og forbyd islam og forbyd ramadan og forbyd Eid al-Fitr i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 12:45

 10. Over 50.000 om året i sidste halvdel af det årti. Derefter gad jeg ikke følge med mere. Løbet var kørt.

  Kommentar by tavsen — 12. maj 2021 @ 12:18

  RETTELSE det var “kun” 20.000 om året

  Kommentar by tavsen — 12. maj 2021 @ 12:52

 11. Jo det betyder noget hvad straffeloven siger. For det første skal straffeloven straffe danskere og ikke danskere forskelligt! For det andet skal straffeloven ikke indeholde bestemmelser om anden kriminalitet end mord vold og tyveri. At jeg snyder min værste fjende: staten for et beløb,bør ikke henhøre under kriminalitet al den stund staten stjæler fra dens egne borgere så meget den kan.
  En fremmed skal naturligvis dømmes til døden,hvis han har taget et liv og så fremdeles.
  Hvis jeg rejser til Barbarien og knepper en ged og siger muhammed var et pædofilt analfabet,er chancerne for at jeg modtager en dødsdom temmelig stor.
  Hvis et muhammedanersvin gør vold mod en dansker,skal han smides bag tremmer. Til han har betalt hans gæld. Alternativt aflives.

  Kommentar by Nielsen — 12. maj 2021 @ 12:56

 12. Hvordan kan det være anderledes, når man i årtier har slæbt en dødvægt af hundredetusinder uintegrerbare muslimer til landet.

  Har i årevis samlet oplysninger om danske byer, bydele, veje hvor muslimen skaber sig som køtere:

  København:

  Mariam Moskeen/Købmagergade 43/1150 København K.
  Lundehusvej -Strødamsvej/2100 Kbh. Ø
  Vangehusvej/2100 Kbh.Ø – i bebyggelsen dræbte en ikke etnisk dansker (Lual Lual) tre (3) gamle mennesker med koldt blod!
  Nørre Fælled Skole (tidligere Klostervængets Skole), skiftede navn grundet næsten 100% muslimer/Biskop Krags Vænge 7/2100 Kbh.N.
  Aldersrogade/2200 København N
  Bispeparken/2200 København N
  Blågårdsplads-Blågårdsgade-Stengade-Baggesensgade-Griffenfeldtsgade-og vejene omkring/2200 København N. I dette område patruljerede førhen 15-20 veltrænede unge mænd fra LTF som en slags milits, uden at nogle greb ind!
  Folkets Park (mellem Griffenfeldtsgade + Stengade), /Prins Jørgens Gade/2200 Kbh. N.
  Guldbergsgade-Fensmarkgade-Sjællandsgade-og vejene omkring/2200 København N.
  Lundtoftegade-og vejene omkring/2200 København N
  Nørrebroparken/Stefansgade 28-30/2200 Kbh. N. Her foregår en storstilet handel med narko og anden kriminalitet.
  Heimdalsgade/2200 Kbh. N
  Frederik VII Gade/2200 Kbh.N
  Mjølnerparken/2200 København N (kaldet ”Bistandsbul”)
  Stærevej-og vejene omkring (Hejre-Trane-og Vibevej) /2200 København N
  Ydre Nørrebro (Jægersborggade-Tagensvej-Hillerødgade-Nørrebroparken), /2200 Kbh. N
  Store dele af Nørrebro + Bispebjerg er domineret af islam. (1)
  Hørgården/2300 København S
  Remisevænget-Remiseparken (tidligere Urbanplanen), /2300 København S
  Utterslevhuse/2400 København NV
  Degnegården/Birkedommervej-Skoleholdervej/2400 København NV
  Akacieparken/2500 Valby (kaldet ”Somali-parken”)
  Folehaven/2500 Valby
  Sjælør Boulevard/2500 Valby
  Vejlegårdsparken-Ishøj-Planen-Vildtbanegård/Ishøj/2635 Ishøj
  Avedøre Stationsby/2650 Hvidovre
  Brøndby Strand/Askerød-bebyggelsen/Hundie, Greve/2670 Greve
  Charlotteager/Baldersbrønde/2640 Hedehusene
  Gadehavegård-Tåstrupgård/2630 HøjeTaastrup
  Blåkildegård/2630 Høje-Taastrup
  Bellahøjhusene/Bellahøjvej/Ved Bellahøj/2700 København (store problemer med utilpassede unge)
  Tingbjerg-bebyggelsen/2700 Brønshøj/København
  Gadelandet/Husumgård/2700 Brønshøj/København
  Hjortegården (med bl.a. Malurthaven-Perikumhaven-Melissehaven)/2730 Herlev
  Grantoften på Baltorpvej/2750 Ballerup
  Måløvgårdsvej/2750 Ballerup
  Lundtoftegårdsvej/2800 Kgs.Lyngby
  Høje Gladsaxe/2860 Søborg
  Grønnemose Skole (tidligere Høje Gladsaxe Skole), skiftet navn grundet stor elevsammensætning af muslimer/Høje Gladsaxe Torv 4/2860 Søborg.
  Værebroparken/2880 Bagsværd
  Skovnrynets Skole (tidligere Værebro Skole), skiftet navne grundet stor muslimsk elevsammensætning med store problemer/Værebrovej 156/2880 Bagsværd.

  PS:Værebroparken/2880 Bagsværd (plaget af bande kriminalitet, især brøderne Nadim, Wasim og Shuaib Khan-går under navnet ”Værebros Hårde Kerne”-VHK i tæt samarbejde med ”Høje Gladsaxe Brothers-HGB).
  PS: På Nørrebro (2200) og NordVest (2400) holder den berygtede Bande NNV til, står for ”Nørrebro + NordVest”.

  (1) – Center for Byudvikling Økonomiforvaltningen Orientering Til Økonomiudvalget
  Dokument fra 09.03.2021/ sagsnr.: 2021-0043921/dokumentnr.: 2021-0043921-1
  Den Korte Avis-31.03.2021, under overskriften:
  Personfarlig kriminalitet blandt børn på 10 til 14 år stiger voldsomt – især i Københavns ghettoområder

  Øvrige Sjælland:

  Udrejsecenter Sjælsmark/Sjælsmarkvej 10/2970 Hørsholm – store problemer i nærområdet.
  Er forbundet med Udlændingeinstitution Ellebæk/Ellebækvej 13A/3460 Birkerød.
  Ådalsparken/2970 Hørsholm
  Egedalsvænge/2980 Kokkedal – her blev juletræ i bebyggelsen fravalgt af muslimsk domineret beboerbestyrelse!
  Nivåhøj/2990 Nivå
  Nour-ul-Islam/Løvdalsvej 7B/3000 Helsingør
  Nøjsomhedsvej-Nøjsomhed/Sydvej/3000 Helsingør
  Vapnagård/3000 Helsingør
  Helsinge og Helsinge Station-Kongensgave/3200 Helsinge/Gribskov Kommune
  Græsted-Blistrup/3230 Græsted/Gribskov Kommune
  Gilleleje-og Gilleleje Station/3250 Gilleleje/Gribskov Kommune (bandekrig + vold mod sagesløse).
  Maglehøj-bebyggelsen/3300 Frederiksværk
  Center Sandholm/Sandholmgårdsvej 40/3450 Lillerød – drives af Røde Kors.
  Nivåhøj-kvarteret/3480 Fredensborg
  Bybæk-Nygård- og Birkhøjterrasserne/3520 Farum (kaldet ”Rustenborg”)
  Området omkring Stavnsholtskolen/3520 Farum
  Heimdalsvej/3600 Frederikssund
  Rønnebærparken + Æblehaven/4000 Roskilde
  Ringparken/4200 Slagelse
  Kierulffsvej/4200 Slagelse
  Nordhallen/Nørrevangsvej/4200 Slagelse (området plaget af hærværk og ildspåsættelse).
  Motalavej/4220 Korsør
  Agervang (med Engvej + Havevej-Vangkvarteret) Ladegårdsvej/4300 Holbæk
  Ladegårdsparken/4300 Holbæk
  Asylcenter Avnstrup/Avnstrupvej 1/4330 Hvalsø – drives af Røde Kors.
  Klosterparkvej (”Klosterperkervej” eller ”Kebabstrædet”), 4400 Kalundborg
  Sct.Olai Parken/4400 Kalundborg
  Østlige del af gågaden i Kalundborg ”Øen” bliver kaldt for ”Lille Bagdad”. (2)
  Ellemarken/4600 Køge
  Karlemoseparken/4600 Køge
  Ellemarken/4600 Køge
  Parkvej – Skyttemarksvej/4700 Næstved
  Markkvarteret + Kalbyris-kvarteret/4700 Næstved
  Sydbyen med Sydbyskolen på Nygårdsvej/4700 Næstved , en høj koncentration af muslimer.
  Hårbølle (Møn)/ 4760 Vordingborg
  Lindholm på Østerbro/Guldborgsund/4800 Nykøbing Falster
  Birkevænget + Nørrevænget/4900 Nakskov
  (2) – Ved FT-valget 2019 fik Rasmus Paludans ”Stram Kurs” 3,5% af alle stemmerne i Kalundborg-kredsen, landets højeste stemmeprocent på partiet!

  Om man bor i ”udsatte boligområder,” ”ghettoer” eller ”hårde ghettoer”, gør ikke den store forskel. Regeringen opererer med max 30% muslimer i boligområder, men det er langt langt over smertegrænsen. De etniske danskere fraflytter områder, før det når så vidt, idet det er forbundet med chikane, vold, utrykhed, herrementalitet, islamisk undertrykkelse, kriminalitet, social kontrol, racisme mod etniske danskere, handel med stoffer, ja-en generalt utryk og fjentlig stemning, når bare en ”lille” gruppe muslimer rykker ind.

  Det er bare ikke i orden.
  Det er ikke i orden, at biler tilhørende etniske danskere bliver brændt af og smadret, eller anden form for hærværk.
  Det er ikke i orden, at beboere ikke trygt kan færdes frit uden at blive råbt af og kaldt de værste gloser.
  Det er ikke i orden, at man ikke føler sig tryg ved sit eget hjem uden risiko for liv og lemmer.
  Det er ikke i orden, at der åbenlyst foregår kriminelle handlinger, f.eks. salg af narko.
  Det er ikke i orden, at man som beboer ikke trygt kan bruge udenomsarealerne.
  Det er ikke i orden, at man skal opleve chikane som en del af dagligdagen.
  Det er ikke i orden, at man ikke trygt kan benytte vaskeriet.

  Fyn:

  Kranvejen/5000 Odense C
  Korsløkkeparken /5220 Odense SØ
  Rødegårdsvænget/5230 Odense M
  Ejerslykkeskolen/Rødegårdsvej 164/5230 Odense – stor andel af muslimske elever.
  Slåenhaven/5240 Odense NØ
  Solbakken/5260 Odense
  Vollsmose/5240 Odense NØ – (i folkemunde kaldet ”Voldsmose”), omfatter bl.a.vejene: Birkeparken-Egeparken-Lærkeparken-Lærkevej-Granparken-Fyrreparken-Bøgeparken.
  Som en læser skrev i Ekstra Bladet ”i øvrigt mener” 13.04.2021: ”-os der bor i områder, hvor der bor mange ikkevestlige indvandrere. De såkaldte ghettoer. Men vi har det forfærdeligt, kan jeg roligt betro jer (Niels Erik H.Christensen/Birkeparken 266, Odense NØ).
  Hvenekildeløkken-Snedronningen-Bjergskiftet/Seden/5240 Odense NØ (nabo til Vollsmose).
  Seden Strandby, hvor der har været Black Army-relaterede aktiviteter.
  Brolandvej/Agedrup/5320 Agedrup
  Byparken-Byskoven-Skovparken-Marslevvej-Store Byhavevej-Ørbækvej/5700 Svendborg (i folkemunde kaldet ”Bypakistan”).
  Kvarteret omkring Svanedamsgade/5800 Nyborg
  PS. I Ekstra Bladet 25.04.2021 s.22 omtales flere bandeepisoder med skyderi i Odense, bl.a. Korsløkkeparken, Lærkepladsen, Egeparken og Birkeparken. Konflikterne trækker tråde til kriminelle medlemmer af klaner med palæstinsisk baggrund.

  I Odense holder den dybt kriminelle palæstinensiske familie Daabas til, ligeledes familien el-Banna, der oprindelig har til i Aarhus, og som har kostet danske skatteydere millioner af kroner. Begge familier kom til Danmark i 1986 fra Palæstina/Libanon.
  Daabas er stifter af banden ”Black Army,” i Odense (Vollsmose).
  Den 19.01.2017 var statsminister Lars Løkke på besøg i Vollsmose, hvor han gav håndtryk til den dybt kriminelle Mohammed Daabas fra Black Army, der sagde: ” Goddag. Du taler med Mohammed Daabas. Du er velkommen her i Vollsmose.”

  Jylland:
  Munkebo/6000 Kolding
  Skovvejen-Skovparken/6000 Kolding
  Dyrehavevej – her lå tidligere Dyrehaveskolen, som måtte lukkes grundet stor andel af muslimer!
  Høje Kolstrup/6200 Aabenrå
  Nørremarksvej/6270 Tønder
  Kvaglund + Jerne/6700 Esbjerg
  Stengårdsvej-kvarteret (Jerne sogn) + Hedelundsparken/6800 Esbjerg (store problemer med covid-19 primo maj 2021). Kvarteret er massivt præget af muslimer, der blæser højt + flot på diverse påbud og direktiver fra myndigheder).
  Præstebakken-Syrenparken/6800 Esbjerg
  Fovrfelt-Gjesing-Kvaglundsparken/6705 Esbjerg (3)
  Nørager/Søstjernevej/6400 Sønderborg
  Præstebakken-Syrenparken/6800 Esbjerg
  Korskærparken/7000 Fredericia (drab 2020 på 24-årige Qasim Abdulhafid).
  Finlandsparken/7100 Vejle
  Løget by/7100 Vejle
  Holtbjerg/7400 Herning
  Gullestrup/7400 Herning
  Stadion Alle/7430 Ikast
  Udrejsecenter Kærshovedgård/7430 Ikast – opsamlingssted for mennesker der er udvist/tålt ophold. Vold-tyveri og handel med narko florerer i stor stil i nærområde, men og nærmeste større byer.
  Sønderparken-Norgesgade-kvarteret (”det røde hav”), (7430 Ikast
  Trekanten (omkrandset af Thorsvej-Døesvej), /7500 Holstebro
  Sønderlandsgade med Sønderlandsskolen/7500 Holstebro
  Frederiksberg-Bo/8000 Aarhus C
  Langenæs + Kirkedammen/8000 Aarhus C
  Vandtårnsområdet (Reginehøjvej),/8200 Aarhus
  Skovgårdsparken/8200 Aarhus
  Bispehaven/Hasle/8200 Aarhus
  Gellerupparken-Toveshøj/8200 Aarhus (I 2010 havde Gellerup Kirke fuldtidsvagter, grundet indbrud, ildspåsættelse, vandalisme).
  Kalmargade/8200 Aarhus
  Charlottehøj/8210 Aarhus V
  Møllevangen/8210 Aarhus C
  Bispehaven/8210 Aarhus V
  Herredsvang/8210 Aarhus V (påsatte brande i hele området 2008-se JP 24.04. + 24.05.2008)
  Trillegården/Hasle/8210 Aarhus V (Visitations zoner gang på gang, senest maj 2021)
  Hasle Centervej/8210 Aarhus V
  Kappelvænget/8210 Aarhus V
  Frydenlund/8210 Aarhus V
  Fuglsangs Alle/8210 Aarhus V
  Fjældevænget/8210 Aarhus
  Bazar Vest på Edwin Rahrs Vej 32/8220 Brabrand
  Brabrand-Grimhøjvej/8220 Brabrand (4)
  Tinesvej/8220 Braband
  Dortesvej + Jettesvej/8220 Braband
  Karen Blixen Boulevard/8220 Brabrand
  Toveshøj/8220 Brabrand
  Gellerupparken/8220 Brabrand
  Skovgårdsparken/8220 Brabrand
  Åbyhøjgård/8230 Aarhus
  Dr.Holsts Vej/Åbyhøj/8230 Aarhus
  Nyringen/8240 Risskov
  Vejlby Vest/8240 Risskov/Aarhus
  Veriparken/8240 Risskov
  Rosenhøj/Rosenhøj Alle/Rosenhøj Vænge/Rosenhøj Bakke/8260 Viby C/Aarhus
  Søndervangen/8260 Viby J
  Søndervangs Alle/8260 Viby J
  Neptunvej/8260 Viby J
  Rundegård + Byvangen/8260 Viby J
  Vårkjærparken/8260 Viby J (en kriminel skudt i sin bil 06.08.2020)
  Stenkildeparken/8260 Viby J
  Ny Vestergårdsparken/8260 Viby J
  Vestergårdsparken/8260 Viby J
  Viby Syd
  Kridthøj/8270 Højbjerg
  Saralystparken/8270 Højbjerg
  Tranbjergparken/8310 Aarhus J
  Trigeparken – Trige Parkvej/8380 Aarhus
  Langkærparken/Langkærvej/Haurumvej/Torstilgårdsvej/8381 Tilst/Aarhus
  Græsvangen/8381 Tilst
  Søhøjen/8381 Tilst
  Vistoftparken/8471 Sabro
  Ranunkelvej/8471 Sabro
  Højagerparken/8471 Sabro
  Højvangen/8660 Skanderborg
  Sundparken-Sønderbro/8700 Horsens
  Ellekonebakken/8800 Viborg
  Houlkærvænget/8800 Viborg
  Gammel Jernumparken/8900 Randers
  Glarbjergvej-området/8900 Randers
  Resadavej-Nørrevang/8600 Silkeborg
  Alderslyst-kvarteret/Nørrevænget/8600 Silkeborg
  Resedavej-Lupinvej-Nørrevang/8600 Silkeborg
  Højvangen/8660 Skanderborg
  Lindholmparken/9000 Aalborg
  Sebbersundvej/9000Aalborg Ø
  Blegdalsparken/9000 Aalborg

  PS. I Aarhus holder den dybt kriminelle palæstinensiske familie el-Banna til, nogle er også søgt til Odense, hvor den anden kriminelle palæstinsiske familie Daabas har base. Begge familier (klaner) kom til Danmark i 1986. Disse klaner har kostet danske skatteydere millioner og atter millioner af kroner, og til hvad nytte?

  (3)– Præget af ghetto og bandekrig, bl.a. mellem Stengårds- og Kvaglundbanderne.

  (4)– I Braband ligger den berygtede Grimhøjmoske (Aisha´s mosque), hvor den berygtede Oussama El Saadi huserer som formand for moskeen og formand for Den Muslimske Sammenslutning.
  Her prædiker også den rabiate imam Abu Bilal. Moskeen er samlingssted for de mest rabiate muslimske kræfter, og hvervested for IS-krigere. Her findes også Brabrand-gruppen (BB), hvis kerneområde er kriminalitet.

  Moskeer -Kultur center i et lille københavnsk område:

  Islamisk Kultur Center-Tyrkisk islamisk Kultur Forening/Valdemarsgade 3/1665 Kbh.
  København Islamisk Menighed/Valdemarsgade 17/1665 Kbh. V
  Muslim Cultural Institute/Amerikavej 19.21/1756 Kbh. V
  Dansk Tyrkisk Kultur og Aktivitetscenter-Kocatepe Moskeen/H.C.Ørstedsvej 29C/1879 Frederiksberg C, (Menighed under Dansk-Tyrkisk Islamisk Stiftelse).
  Dansk Islamisk Center/Bernhard Bangs Alle 23/2000 Frederiksberg
  Somalisk Ungdoms-og Kulturforening/Nordre Fasanvej 186B/2000 Frederiksberg-nabo til post nummer 2200 Kbh.N.
  Den Islamiske Verdensliga (Muslim Wordliga + Det Albanske Trossamfund), /Vodroffsvej 8-1./2000 Frederiksberg
  Annoor Moske/Baggesensgade 16/2200 Kbh. N
  Viomis Aid/Griffenfeldsgade 4A/2200 Kbh.N
  Makki Masjid/Jagtvej 51,kld./2200 Kbh.N
  Tyrkisk Kulturcenter/Bragesgade 10/2200 Kbh. N
  Hamad Bin Khalifa Civilization Center + Hamad Mosque/Vingelodden 1F/2200 Kbh. N
  Islamic Center Jafferia/Rådmandsgade 56/2200 Kbh. N
  Khayr el-Barriya-moskeen/Rovsingsgade/2200 Kbh. N/såkaldt islamisk kulturcenter og som den første moske i Danmark, med en minaret!
  Taiba-Islamisk Center og Moske/Titangade 15/2200 Kbh. N
  Center for Dansk Muslimske Relationer/Ryesgade 30B/2200 Kbh. N
  Islamisk-Kristent Studiecenter (IKS)/Ryesgade 27B/2200 Kbh. N
  Shiamuslimsk Trossamfund i Danmark/Prinsesse Charlottes Gade 11-2.th./2200 Kbh.N
  Masjid Al-Faruq/Heimdalsgade 39/2200 Kbh.N-tilknyttet Hizb ut-Tahrir
  Masjid Taiba/Titangade 15/2200 Kbh. N/et arnested for det mest formørkede islam, endvidere for terroisme og undergravende virksomhed. Her prædikede hadprædikanten imam Abu Ahmed, endvidere Said Mansour ”boghandleren fra Brønshøj” og terroisten Omar el Hussein fra Krudttønden og synagogen i Krystalgade. Sauidi-Arabien har doneret et million beløb til moskeen, det siger jo alt.
  Islamisk Kultur Center Amager/Kretavej 23/2300 Kbh. S
  Minhaj ul Quran International Denmark Amager/Øresundsvej 51/2300 Kbh.S
  Masjid Det Islamiske Trossamfund/Dortheavej 45/2400 Kbh. NV. Samfundet stod bag den optrappede situation under Muhammed krisen. Endvidere holdt de mindehøjtidelighed over IS-terroristen Omar el-Hussein!
  Det Islamiske Forbund i Danmark/Hejrevej 3/2400 Kbh.NV
  Baitul Mukarram Denmark/Hejrevej 28, st./2400 Kbh. NV
  Imam Ali Moskeen/Vibevej 25-27/2400 Kbh.NV
  Foreningen Ahlul Bait i Danmark/Vibevej 25-29/2400 Kbh. NV
  Den Makedonske Moske Forening Prespa/Tranevej 16/2400 Kbh.NV, (Menighed under Dansk-Tyrkisk Islamisk Stiftelse).
  Den Centrale Albanske Moske/Theklavej 26/2400 Kbh.NV
  Islamisk center For De Europæiske Lande/Bispevej 4/2400 Kbh. NV
  Minhaj-ul-Quran International Danmark/Bispevej 25/2400 Kbh.NV
  Islamisk Kultur Center (Islamic Cultural Center)/Horsebakken 2/2400 Kbh.NV
  Al Marifah Instittut København/Rentemestervej 80/2400 Kbh. NV
  Københavnsk Moske-Imam Malik Instituttet/Gammel Køge Landevej 113/2500 Valby
  Minhaj ul Quran/Valhøjvej 15B/2500 Valby
  Usmani Islamisk center/Retortvej 45-2./2500 Valby
  Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse (Danimarka Türk Diyanet Vakfi), /Paul Bergsøesvej 14/2600 Glostrup. Denne ”Stiftelse” har mere end 30 moskeer under sig, og deres politik er lig med Recep Erdogan´s.
  Alaadin Moske/Holsbjergvej 27/2620 Albertslund, (menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Islamisk Center Vest/Roskildevej 30B/2620 Albertslund
  Islamisk Forum/Taastrup Hovedgade 67/2630 Taastrup
  Yumus Emre Moske/Taastrup Hovedgade 37/2630 Taastrup, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Islamisk Kulturel og Studie Institut Islamiske Moske/Ågården 55-1.th./2635 Ishøj
  Dansk Pakistansk Kulturforening/Industrivangen10/2635 Ishøj
  Mevlana Moske/Industriskellet 4/2635 Ishøj, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Dansk Indvandrer Kulturforening/Charlottegårdsvej 4-6/2640 Hedehusene, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Islams Ahmadiyya Djamaat Nusrat Djahan Moskeen/Eriksminde Alle 2/2650 Hvidovre
  Avedøre Moske/Avedøre Tværvej 6/2650 Hvidovre, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Brøndby Islamisk Menighed/Tjørnevangen 7/2660 Brøndby Strand
  Tyrkisk Kulturforening (Fatih Moske), /Jonstrupvej 246/2750 Ballerup, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Moske Lundtofte/S.Willumsensvej 12/2800 Kongens Lyngby.
  Dansk-Tyrkisk Kulturforening (Farum Moske),/Rugmarken 8/3520 Farum, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stftelse).

  Moske/Kultur center i øvrige Sjælland:
  Kokkedal Islamisk Menighed/Egedalsvænge 12-1.tv./2980 Kokkedal
  Helsingør Islamisk Menighed/Egevænget 7/3000 Helsingør
  Ayasofya Moske/Allehelgensgade 11B/4000 Roskilde, Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Orhan Gazi Moske/Bruhnsvej 15/3600 Frederikssund, (Menighed under Dansk Tyrkisk- Islamisk Stiftelse).
  Wakf Al Massira, Ringsted Moske/Vibevej 14/4100 Ringsted
  Ringsted Moske/Vibevej 22/4100 Ringsted, (Menighed under Dansk-Tyrkisk Islamisk Stiftelse).
  Slagelse Yeni Camii Dernegi/Sct.Mikkelsgade 2/4200 Slagelse, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Slagelse Multikulturel Forening (huser også Slagelse Camii (Slagelse moske), / Landsgravvej 27A/4200 Slagelse. Adressen huser det der tidligere var ”Håndværkergården.” (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Suleymaniye Moske/Smithsvej 6/4300 Holbæk, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Tyrkisk Kultur Moske/Ølbycenter 71/4600 Køge, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Tyrkisk Islams Kultur Forening/Korinthvej 16-20/4700 Næstved, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).

  Moske/kultur center på Lolland + Falster:
  Masjed Al Farouq Omar Bin Al Khattab/Engboulevarden 28A/4800 Nykøbing Falster
  Moskeen Nykøbing Falster/Engboulevarden 19/4800 Nykøbing Falster
  Baitul Hamd Moskeen/Vejlegade 31/4900 Nakskov
  Den Arabiske Forening/Vendsysselvej 7/4900 Nakskov

  Moske/Kultur center på Fyn:
  Afghanske Shia-Islamisk Kulturcenter/Kottesgade 17/5000 Odense
  Idara Minhaj ul Quran/Rugårdsvej 117/5000 Odense C
  Pakistan Islamic Welfare Society/Havnegade 3/5000 Odense C
  Selimiye Moske/Pjentedamsgade 31,3/5000 Odense C, (Menighed under Dansk Tyrkisk -Islamisk Stiftelse).
  Det Islamiske Trossamfund på Fyn/Ørbækvej 274/5220 Odense SØ
  Den islamiske Trossamfund af Bosniakker i Danmark/Lisesmindevej 1/5230 Odense M
  Dawaa Center og Moske/Biskorupvej 2/5240 Odense NØ
  Bilal Habesi Moske/Nyborgvej 117/5700 Svendborg, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Nyborg Moske/Landrovej 6/5800 Nyborg, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).

  Moske/Kultur center i Jylland:

  Åbenrå Moske/Kilen 19/6200 Aabenraa, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Fredericia Tyrkisk Moske/Korskærvej 27/7000 Fredericia, Menighed under Dansk Tyrkisk- Islamisk Stiftelse).
  Vejle Islamisk Menighed/Nørremarkscenter 21/7100 Vejle
  Herning Eyüp Sultan Camii/Fynsgade 44/7400 Herning, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Esbjerg Anatoliens Moske/Frihedsvej 13/6700 Esbjerg,(Menighed under Dansk Tyrkisk- Islamisk Stiftelse).
  Ikast Fatih Moske/Toftevænget 19/7430 Ikast, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse):
  Aarhus Islamiske Trossamfund/Nørre Alle 34/8000 Aarhus
  Islamisk Kulturcenter/Christiansgade 26/8000 Aarhus.
  Aarhus Selimiye Camii/Gjellerupvej 88/8200 Aarhus
  Foreningen For Moske og Islamisk Kulturcenter i Aarhus/Rydevænget 23/8210 Aarhus.
  Maajid Salsabil/Kappelvænget 6/8210 Aarhus
  Fredens Moske/Edwin Rahs Vej 32R-1.tv./Aarhus
  Tyrkisk Kulturcenter (Braband Ulu Camii)/Sintrupvej 53/8220 Braband, (Menighed under Dansk Tyrkisk – islamisk Stiftelse).
  Pakistansk Islamisk Trossamfund (Madni Masjid Aarhus), /Klamsagervej 18/8230 Aarhus
  Århus Dansk-Tyrkisk Kulturforening/Gjellerupvej 88/8230 Åbyhøj, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Silkeborg Moske/Kejlstrupvej 90B/8600 Silkeborg, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Yumus Emre Moske/Krudthusvej 8/8700 Horsens, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).
  Randers Moske/Sandgade 9/8900 Randers, (Menighed under Dansk Tyrkisk – Islamisk Stiftelse).

  PS: En stor del af oplysningerne om moskeérne, er hentet fra Kirkeministeriets ”Liste over anerkendte trossamfund og tilknyttede menigheder.”
  Når det så er sagt, så er der en stor underskov af moskeér der ikke er optegnet og registreret! Men selvom ikke alt er med, så giver det dog et foruroligende billede af muslimernes fremdrift i det danske samfund. Det er islams spydspids, som de vil vide at benytte, den dag befolkningsudskiftningen er mere fremskreden. For erfaringen har lært muslimen, at det lønner sig at benytte sig af salami-metoden, for danskerne flest, ønsker ikke konfrontation og konsekvens, men vil hellere bøje nakken.

  Det er rystende, at danske myndigheder tillader muslimske skoler at undervise i en tankegang, der ligger den nordiske så fjernt, og stiltiende ser den ene moske efter den anden skyder op i landskabet. Hvis man kan huske udsendelsen ”Moskeerne bag sløret,” så ved man hvad der foregår. Danske skatteyders penge går ikke til skolekridt og røde bolcher, men til indoktrinering af enøjet muslimsk tankegang overfor unge, en tankegang der havde sin storhedstid for 1.400 år siden.
  Vi tillader åbenbart trojanske heste i det danske landskab, og derved betaler vi for vores egen undergang som et selvstændigt folk.
  Plat og svindel er også en del af dagligdagen, og man gør alt for at undergrave det danske samfund til egen fordel, samt til at misinformere og undergrave systemet. De etniske danskere der står op hver morgen, for at passe et arbejde, skal finde sig i, at muslimer i generation efter generation kan modtage sociale ydelser, uden at bidrage til den fælles kasse. Det er ubegribeligt, at der ikke bliver skredet ind!

  Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelse (Danimarka Türk Diyanet Vakfi) driver over 30 moskeer i Danmark og blev oprettet nogenlunde samtidig med tilsvarende institutioner i andre europæiske lande. Formålet var at udbrede statsautoriseret islam blandt tyrkiske migranter i Europa. Det skulle ske ved at fremme moskébyggeri og ved udstationere tyrkisk uddannede imamer i de europæiske lande, og denne aktivitet er blevet kraftigt forøget de senere år.
  I 1989 var der 10 udsendte tyrkiske imamer i Danmark. I 2006 var der 21 imamer, og i 2019 havde 29 moskéer i Danmark en imam udsendt fra Tyrkiet.
  Samtidig sker der en stram styring af de ord, der prædikes i de tyrkiske moskeer. Ifølge “Danmarks moskeer” udsendes fredagsprædikernes tekster altid fra Dansk Tyrkisk Islamisk Stiftelses hovedkontor i Glostrup til de over 30 moskeer rundt omkring i landet.
  ”Talen vil ofte være skrevet af Diyanet i Tyrkiet, hvis den omhandler mere generelle religiøse emner, mens imamer eller medarbejdere ved hovedkontoret i Danmark ofte tager sig af prædikener, der berører mere aktuelle samfundsproblemer i en dansk kontekst.”
  I det tyrkiske moskémiljø er det generelt den tyrkiske stats religiøse ministerium, Direktoratet for Religiøse anliggender (ofte kaldt Diyanet), som ikke bare står for den officielle statsislam i Tyrkiet, men også udsender og aflønner imamer i moskéer i blandt andet Danmark.
  I Danmark er det Dansk Tyrkisk-Islamisk Stiftelse (i daglig tale Diyanet), som står for disse opgaver gennem hovedkvarteret i Glostrup. Herfra håndteres udskiftning af imamer. Derudover videredistribuerer de fredagsprædikenernes tekster.
  Bestyrelsesformanden er præsidenten for Direktoratet for Religiøse Anliggender i Tyrkiet eller en person med fuldmagt. Andre fødte medlemmer af bestyrelsen er generaldirektøren for Udenrigsanliggender ved Direktoratet for Religiøse Anliggende og den embedsmand, som er ansvarlig for Sociale Affærer ved Den Tyrkiske Ambassade i København.

  Dansk Tyrkisk-Islamisk Stiftelse:
  Stiftelsens bestyrelse:
  1. Prof. Dr. Ali ERBAS
  2. Dr. Selim ARGUN
  3. Prof Dr. Irfan AYCAN
  4. Erdal ATALAY
  5. Bekir DEMIR
  6. Mehmet TEKİN
  7. Musa ÇALIŞKAN
  8. Mehmet KOÇER
  9. Cevdet CELKAN
  10. Faik USLU
  11. Fatma YANDIM
  12. Ali ARAT
  13. Halil ÖZSARI

  Stiftelsens direktion:
  1. Bekir DEMIR
  2. Hatiyce KUTLUCA
  3. Abdüsselam YILMAZ
  4. İsmail ÇELIK
  5. Hayrettin ŞEKER
  6. Cüneyt YILMAZ
  7. Nilgün Aslan
  Stiftelsens kasserer: Abdüsselam YILMAZ
  Stiftelsens interne revisorer: Cevdet CELKAN Hursit TOKAY

  Muslimske skoler.

  København:
  Den Islamiske Arabiske Friskole (DIA-Privatskole)/Sankt Hans Gade 25/2200 Kbh. N
  Iqra Privat Skole/Hermodsgade ?/2200 Kbh. N
  Sjællandsk Privatskole/Nattergalevej 32/2400 Kbh. NV
  Al Huda Skolen/Vibevej 16/2400 Kbh. NV
  Al-Hilal Skolen/Svanevej 3/2400 Kbh.NV
  Al-Quds Skole/Theklavej 44-46/2400 Kbh. NV
  Verdens Børn Grundskole/Emdrupvej 115A-st./2400 Kbh. NV
  Nord-Vest Privatskole/Tomsgårdsvej 28/2400 Kbh. NV
  Al-Hikma Skolen/Ellebjergvej 50/2450 København
  Hay-Skolen/Stubmøllevej 35/2450 København
  Salix Skole/Høffdingsvej 18/2500 Valby
  Høje Taastrup Privatskole/Erik Husfeldts Vej 2A/2630 Taastrup
  Ahi International School/Klingseyvej 8B/2720 Vanløse
  Jinnah International School/Skjulhøj Alle 59/2720 Vanløse/Kbh.

  Helsingør:
  Al-Irchad Skolen/Fredericiavej 63/3000 Helsingør
  Islamisk Kulturcenter i Helsingør/Rosenkildevej 6/3000 Helsingør
  Helsingør islamiske Menighed/Egevænget 7/3000 Helsingør
  Helsingør Privatskole/Fabriksvej 32/3000 Helsingør

  Roskilde:
  ROS Privatskole/Maglehøjen 1/4000 Roskilde
  Freds Skolen/Kamstrupvej 55B/4000 Roskilde

  Hillerød:
  Hillerød Privatskole/Møllestræde 9/3400 Hillerød

  Slagelse:
  Slagelse Privatskole/Norgesvej 14/4200 Slagelse

  Fyn:
  Al-Salam Skolen/Lille Tarnbjerg Vej 24B/5220 Odense
  Odense Privatskole/Åsumvej 21/5240 Odense
  Roser Skolen/Slettensvej 216/5270 Odense
  Al-Salahiyah Skolen/Brolandvej 11/5320 Agedrup

  Jylland:
  Vejle Privatskole/Vestre Engvej 56/7100 Vejle

  Den Moderne Kulturelle Skole/Runetoften 20/8210 Aarhus

  Lykkeskolen/Edwin Rahrs Vej 32/8220 Brabrand

  Højbjerg Privatskole (Nilen Privatskole)/Bjødstrupvej 24/8270 Højbjerg

  Selem Privatskole-og Børnehave/Elmegårdsvej 1/8361 Hasselager/SV-for Aarhus

  En stor del af oplysningerne er baseret på denne analyse fra: Analyse & Tal.
  ”Muslimske frie grundskoler
  Registerbaseret sammenligning af elevernes sociale baggrund på muslimske frie grundskoler og resten af grundskolesektoren August 2017”
  Udarbejdet af Analyse & Tal F.M.B.A
  Nannasgade 28 2200 København N
  http://www.ogtal.dk
  Thomas Mørch
  Malte Moll Wingender
  For mere information kontakt:
  Thomas Mørch Tlf. 25 39 61 50
  E-mail: Thomas@ogtal.dk
  Notatet er udarbejdet for
  Dansk Friskoleforening Tlf. 62 61 30 13
  Notatet er til intern brug.
  Bilag 1:
  Institutionsnummer Navn
  101149 DIA Privatskole
  101169 Jinnah International School
  101172 Ahi International School
  101180 Al-Hikma Skolen
  101181 HAY-Skolen
  101184 Sjællands Privatskole
  101189 Al-Huda Skolen
  101516 Al Quds Skole
  101526 Al-Hilal Skolen
  101581 Nord-Vest Privatskole
  101584 Iqra Privatskole
  101593 Salix Skole
  217029 Al-Irchad Skolen
  265036 Freds Skolen
  280039 Helsingør Privatskole
  280216 Roser Skolen
  280396 ROS Privatskole
  280474 Vejle Privatskole
  280656 Odense Privatskole
  280657 VerdensBørn Grundskole
  461070 Al-Salahiyah Skolen
  461109 Al-Salam Skolen
  751092 Lykkeskolen
  751094 Selam Privatskole
  751098 Den Moderne Kulturelle Skole

  NÅR MAN BETRAGTER DISSE OPLYSNINGER, SÅ FÅR MAN KULDEGYSNINGER. DET SPREDER SIG SOM EN PEST I HELE LANDET, OG NÆR SAGT SNART I ALLE AFKROGE, OG DET FINDER VI OS I !

  Kommentar by der Adler — 12. maj 2021 @ 13:30

 13. En anden dokumenteret haendelse,de agerende en menap person,det officielle Danmark,jeg kan laese om det her,ved opfoelgninhg,vil jeg saa se at der intet sker,jeg betragter mig selv som Dansker med mange aarigt ophold i forsekllige lande med forskellige kulturer udenfor Danmark,der var faktisk ikke noget at diskutere ,hvis du bryder loven saa er det ud af lemmen du synes aabenbart ikke om stedet her, vi holder ikke paa dig.Hvad goer vi , nu snakker vi lidt her snakker lidt der,alt imens det at komme fra Danmark langsomt bliver en syg spoeg,hvad kan jeg sige,tak for det kaere landsmaend

  Kommentar by dunk — 12. maj 2021 @ 13:35

 14. Hold nu kæft, holbæk har i årtier haft massive problemer med kriminelle muslimer/islamister. En tidligere ven fra holbæk havde været så idiotisk at købe en forretning af nogle af islams soldater med det resultat, at han mistede forretning og alle hans penge for at undgå deres trusler mod hans børn og ham selv. Jeg spurgte selvfølgelig idioten hvorfor fanden han ikke var gået til strisserne, og han fortalte at det havde han prøvet men de var fuldstændig ligeglade.
  Red vores børn og børnebørn, luk lortedanmark.

  Kommentar by piphans — 12. maj 2021 @ 13:42

 15. En tidligere ven fra holbæk havde været så idiotisk at købe en forretning af nogle af islams soldater med det resultat, at han mistede forretning og alle hans penge for at undgå deres trusler mod hans børn og ham selv.

  Kommentar by piphans — 12. maj 2021 @ 13:42

  Hans, hvorfor?

  Vidste perkersvinene nu, at din ven i forretningen havde mønt på lommen?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 13:45

 16. KULTUR-RADIKALISMEN SMADRER DANMARK, skriver Amad et sted. Og det er jo netop hvad den gør. Det uhyggelige er at de radikale tosser nu findes og trives i ALLE de gamle partier. F.eks. har en “borgerlig” dame lige udtalt i DRs P1 program, at hun finder det absurd at nogen er modstandere af at flytte syriske ISIS/ISIL familier til Danmark. (børn bruges som påskud og begyndelse til at få endnu mere gang i invasionen, som DR kvinderne slet ikke kan få nok af)

  Men feltmadrassen fra V eller K kunne ikke se noget absurd eller skørt i at forvandle Danmark til et islamistisk og afrikaniseret land, hvor danskerne er gjort til underklasse og untermenchen i deres eget land, indtil de er blevet udrenset. Og katastroferne i Californien, Libanon og Venezuela osv. havde hun ikke lært noget af.

  Hun har nok heller aldrig læst bøger om hvordan radikale socialister, kommunister, fascister og islamister ødelagde tilværelsen for millioner af fredelige mennesker.

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 13:51

 17. Jeg vil vove den påstand at integration endsige assimilation af folk fra MENAPT landene ikke er muligt! Nogle forskere hævder at det er muligt at integrerer 40% af dem, men hvad så med de 60%? Hvis forskerne har ret så er vi ved at skabe et land omtrent som Israel, et land hvor muslimer, kristne og jøder lever hver for sig og hvor der er en konstant dirrende agressivitet! I Israel er der ca 10-15% muslimske arabere, nogle få procent kristne og resten er jøder. I Danmark er der officielt 5% muslimer, i virkeligheden flere, og vi kan se hvor få flere der skal til før vi ser alvorlige uroligheder!
  Se på Israel, se på Frankrig, se på England, jævnlige terrorangreb og uroligheder, lærere som mister hovedet, hvis de viser Muhammedtegninger. Se hvor meget muslimernes særkrav og almindelige opførsel fylder i debatten allerede nu! Hvordan tror I det vi se ud når de bliver dobbelt så mange?

  Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2021 @ 14:06

 18. Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2021 @ 14:06

  Husk, den danske og internationale forkortelse er M E N A P.

  MENAP betyder (på *engelsk): Mellemøsten, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan.

  *Middle East including Turkey, North Africa, Afghanistan (included in A), Pakistan, MENAP, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 14:26

 19. * MENAPT er det samme bare med Tyrkiet.

  Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2021 @ 14:47

 20. Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 14:26:

  Man kan bare sige “ikke-vestlige fremmede”, det dækker alle dem, som jeg ikke ønsker ind i Vesten.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. maj 2021 @ 15:13

 21. Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2021 @ 14:47

  Der er ikke noget T i MENAP, der har aldrig været noget T i MENAP. Og der kommer aldrig nogensinde noget T i MENAP, da Tyrkiet er inkluderet i ME, altså forkortelsen for Mellemøsten i MENAP.

  Og det var så slut for dagens semantiske historielektion for i dag, unger, mere næsten gang og hav en rigtig god eftermiddag og forbyd islam i Danmark 🇩🇰 Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2021 @ 14:47

  Der er ikke noget T i MENAP, der har aldrig været noget T i MENAP. Og der kommer aldrig nogensinde noget T i MENAP, da Tyrkiet er inkluderet i ME, altså forkortelsen for Mellemøsten i MENAP.

  Og det var slut for dagens semantiske historielektion for i dag, unger, meget mere næste gang og hav en rigtig god eftermiddag og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 15:30

 22. Kommentar by der Adler — 12. maj 2021 @ 13:30

  Fra Den Store Hukommelse, Herr Ørn, flot arbejde, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 16:11

 23. HORFOR er JEA begyndt at hænge sig i om et enkelt bogstav er forkert i andre bloggeres indlæg. Det er da noget pedanteri. Og JEA rammer selv forkert på tasterne af og til. Kl. 15.30, nr. 21, er spild af både læsernes og JEAs tid.

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 16:42

 24. Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 16:42

  Undskyld, jeg er bare opdraget til at være korrekt og har altid fået 13 i diktat, fordi jeg skylder det smukke, danske sprog at behandle det korrekt og stave rigtigt, og så generer det mig, at nogle opfinder deres egne forkortelser, når hele verden har konsensus om én fast forkortelse, men jeg bøjer mig og lader bemeldte skribent blamere sig selv med sine vildfarne stavemåder, når nu han ikke udviser (selv)respekt og bruger den korrekte stavemåde, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 16:51

 25. Sparsomme oplysninger, og kun gerningsmænds m/k´s alder.
  https://vafo.dk/artikel/20-%C3%A5rig-er-klinisk-d%C3%B8d-efter-overfald-sigtede-n%C3%A6gter-sig-skyldige
  20-årig er klinisk død efter overfald: Sigtede nægter sig skyldige

  Kommentar by k.m. — 12. maj 2021 @ 17:01

 26. DER ADLERS tekst kl. 13.30, nr. 12, er lang, men interessant, oplysende og bekymrende. Og kunne have været endnu længere, hvis den skulle have været komplet. Der er mange steder og gader mv. hvor overfald og drab har fundet sted, som ikke er med på listen. Men Adler gør et godt arbejde, som fortjener al mulig anerkendelse, og man kan jo ikke få alt med. Så skulle de fleste indlæg være to, tre, ti gange så lange.

  Men der Adlers oplysninger viser sammen med talrige andre oplysninger at Folkemordstinget arbejder dygtigt og effektivt på at udradere og afskaffe Danmark, og på at sende vi danskere ud i kulden og mørket. Vi danskere er udset til at blive fjernet fra “verdenskortet”. Det er hvad folkemordstingets storslåede og meget ambitiøse plan går ud på.

  Man kan ikke andet end beundre de gamle partiers flid, ihærdighed og blodtørst når det gælder fordrivelsen, udskiftningen og afskaffelsen af danskerne. De vil nok ikke unde sig selv hvile, før deres politik er endt som en total succés.

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 17:09

 27. Et af problemerne er at om om 25 år vil folk sige: Hvorfor brokkede I jer. Prøv lige at se hvilke problemer vi har med indvandringen/efterkommere. Jeg er +60 så rimelig afslappet, og forventer at forlade DK om 5 år. Men lige meget hvor man rejser hen vil pesten også ankomme.

  Kommentar by Rinus — 12. maj 2021 @ 17:18

 28. Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 17:09

  Jeg gemmer ALTID alle der Adlers indlæg Fra Den Store Hukommelse, både to steder rent analogt og op til fire forskellige steder digitalt, til dokumentation ved det kommende Det Store Opgør, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 17:20

 29. Hvis nu apologeterne i kommentarsporet skulle frygte uventede gæster, og i det hele taget skulle risikere liv, ære, velfærd og karriere eller beskæftigelse overhovedet, så ville der være symmetri i debatten.

  Kommentar by Træt — 12. maj 2021 @ 17:21

 30. Kommentar by Rinus — 12. maj 2021 @ 17:18

  Middellevetiden i Danmark er for mænd 78 år, for kvinder 82 år.

  Aaaargh, Rinus, giv dig selv tyve år istedet for fem år, men måske et andet sted at nyde dit otium end i det muhamedanske plørehul, som Muhamedanmark er, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 17:23

 31. Jeg mener naturligvis apologeterne i kommentarsporet til Lars Olsens kronik i JP.

  Kommentar by Træt — 12. maj 2021 @ 17:26

 32. PS: Udover at tilintetgøre danskernes ret til eget land, arbejder mafia- borgen også på at forpeste, ødelægge og udslette nærmest samtlige danskeres livskvalitet, borgerrettigheder, familieværdier, frihed og fremtidsmuligheder m.m.m.

  Det kunne man bruge 100 eller 1000 meter af bloggen på at beskrive og bevise. Der er efterhånden ingen ende på tosserierne, overgrebene, uretfærdighederne, kaosset og svinestregerne i dansk politik. Det sidste nye er at danske familie, børn og forældre skal gøres endnu mere retsløse overfor magtmisbrug og feministisk/nævenyttigt bureaukrati.

  Og så har EU pålagt Danmark at betale for tusinder af udenlandske studerendes uddannelse og forsørgelse mv. Plus at der fremover skal betales 25 milliarder ekstra i EU-kontingent årligt, oveni det gamle kontingent. Det gik Mette Fupsen jo med til. Det kan anbefales at studere hvad Prageru og nettet ellers fortæller om de uhyrligheder, forringelser og forbrydelser som regner ned over vi danskere og vores lidelsesfæller i Norge, Sverige, England og Frankrig etc.

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 17:34

 33. # kommentar 12 Der Adler. imponerende arbejde. og skræmmende oversigt. jeg vil tage en kopi ,- der kunne blive brug for indsigten hvis jeg selv eller andre skal flytte. tak for arbejdet ,- det har været en stor indsats.jeg har længe tænkt på “det modsatte”. Hvor i Danmark skal man flytte hen , hvis man vil undgå den islamiske kulturberigelse? Faktisk har jeg tænkt på .- om man skulle gøre en bevidst indsats for at flytte til de samme områder – udnævne nogle man gør en bevidst indsats for, at holde nationale/danske. for at skabe .- på forhånd,- områder af ro – og styrke.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 12. maj 2021 @ 17:49

 34. der Adler — 12. maj 2021 @ 13:30

  Kunne det tænkes den imponerende dokumentation af Rigets tilstand kunne bruges i KV senere i år?

  Kommentar by tavsen — 12. maj 2021 @ 17:55

 35. Jens-Erik Andersson: Håber at leve lidt længere, men om 5 år har jeg min pension, og forventer at leve under varmere himmelstrøg. Men under alle omstændigheder er der nok ikke mange steder på kloden der er muhamedamer frie, så pesten er over det hele.

  Kommentar by Rinus — 12. maj 2021 @ 17:56

 36. DR-kvinderne har på P1 lige forklaret os danskere at det er EN STOR LØGN at der foregik valgsvindel i USA sidste år. Democrats og Biden er bare så fejlfri, uskyldige, dygtige og retfærdige, at det er ganske urimeligt at nogen kan finde på at kritisere dem, eller betvivle deres renhed og ædle motiver.

  DR har længe befundet sig på et utroligt lavt og snusket niveau. Er det derfor Maria Rørby Rønn får FIRE MILLIONER KR. I ÅRSLØN?

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 18:12

 37. DR vil nok heller aldrig indrømme at politik-kvinderne i Berlin har været en katastrofe, at at EU i det hele taget er en katastrofe.

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 18:16

 38. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 16:51

  Fin indstilling, men husk nogle kommentatorer kun lige finder et par frie minutter til indlæg. Jeg slår selv lidt galt på tastaturet engang i mellem. Husk at Uriasposten er en blog :-)

  Husk også, at nogle benytter “stavefejl” for ikke at give Google unødige “hits” – og dermed gratis reklame til fx. vaccine-firmaerne.

  Kommentar by Thomas M. — 12. maj 2021 @ 18:35

 39. Tak til der Adler for oplistningen. Jeg kan bevidne, at den er alt for kort.

  Kommentar by Thomas M. — 12. maj 2021 @ 18:45

 40. Godt indlæg igen, igen der Adler

  Kommentar by KineserSnot — 12. maj 2021 @ 18:59

 41. De er heller ikke for kloge i Canada
  https://www.document.no/2021/05/12/ordforer-i-canada-hevder-protester-mot-nedstengning-og-munnbind-skyldes-hvit-overlegenhet/
  Nenshi ble i 2010 valgt til ordfører i Calgary, og den første muslimen som fikk en slik rolle i en storby i Canada

  Kommentar by k. m. — 12. maj 2021 @ 19:31

 42. DR journalister fungerer mere og mere som officielle repræsentanter for venstrefløjserne og de radikale for åben skærm. De fremstiller syriske temporære migranter og ‘danske’ IS slavinder som ligeværdige danskere, kalder dem ‘medborgere’ for at vi skal anse dem som statsborgere. DR er altså officielle forhandlingspartnere imod regeringens repræsentanter. DR er blevet et politisk islamisk parti.
  DR fremlægger altid et forsvar for, at disse udlændinge skal blive og nasse på Danmark i evig tid.
  Et par IS madammer har lige fået 4 år som IS terrorister, men selvfølgelig slipper de ud efter omkring 1 år, det er jo synd for dem og deres islamyngel.
  De syriske migrantnassere bliver alles sammen hjernekirurger eller langtidsledige. Men det er også synd for de våbenføre unge syriske hanner, som risikerer ridser i skindet, hvis de returneres.
  Det er synd for hele verden, at alle sølle pjok ikke kan bo i Danmark til evig forsørgelse, men som de tossegode siger: “her er altid plads til 30.000 mere” – og fuck danskernes mening.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. maj 2021 @ 19:32

 43. @ 22 Jens-Erik Andersson
  @ 26 Bent A
  @ 33 Tommy,Robin & søn
  @ 39 Thomas M
  @ 40 KineserSnot

  Mange tak. Som flere nævner, så kan det aldrig blive 100%, og jeg har også andet at lave. Men, men, kan I tilføje bydele, kvarterer og andet, tager jeg imod med kyshånd.

  @ 34 tavsen

  Ved det ikke angående KV-samfundet er undermineret, og ingen vej tilbage.

  Kommentar by der Adler — 12. maj 2021 @ 19:53

 44. En stor tak til der Adler. Kommentaren (13:30) må være en øjenåbner for alle, der endnu ikke har lukket øjnene op. Desværre er der mange, der bevidst går med skyklapper.

  Kommentar by Ole Madsen — 12. maj 2021 @ 20:36

 45. By Adler, 13.30— meget flot nedfældning af den voksende islamisering af vort land. Det er virkeligt uhyggeligt. Har selv oplevet en tur fra Frederikssund en sen aften hvor islamister kom ind og terroriseret toget. Ringede til politiet fra toget og de sagde jeg bare kunne stå af ved næste station efter kl. 12 om aftenen. Du må vide sagde de, at du lever i en storby.

  Kommentar by IES — 12. maj 2021 @ 20:50

 46. * der adler
  Jeg er imponeret!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. maj 2021 @ 21:00

 47. DR er ren propaganda.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 12. maj 2021 @ 21:19

 48. I DET GAMLE ROM syntes “eliten” at det var morsomt og underholdende at slippe vilde dyr løs på trælle, slaver, fanger og indfangede fattige borgere. Så det vi ser i Danmark i disse år, svarer på en måde til hvad der foregik i de barbariske tider for 2000 år siden.

  For de gamle partiers politikere er danskerne ikke andet end nogen der (ligesom de kristne og andre i Colosseums arena) skal bruges til fodring af vilde dyr.

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 21:43

 49. Citatret: Udlændingepolitisk »guru« svarer dansk islamforsker igen: »Har du sovet i de sidste 50 år«?

  Som en af Europas mest indflydelsesrige stemmer i debatten om islam er Ruud Koopmans en inspiration for den danske regerings udlændingepolitik. Men Koopmans bygger sin forskning på metodiske problemer og tvivlsomme generaliseringer, mener professor i islam, Jakob Skovgaard-Petersen. Nu svarer Koopmans igen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 21:45

 50. I DET GAMLE ROM syntes “eliten” at det var morsomt og underholdende at slippe vilde dyr løs på trælle, slaver, fanger og indfangede fattige borgere. Så det vi ser i Danmark i disse år, svarer på en måde til hvad der foregik i de barbariske tider for 2000 år siden.

  For de gamle partiers politikere er danskerne ikke andet end nogen der (ligesom de kristne og andre i Colosseums arena) skal bruges til fodring af vilde dyr.

  Læs bogen “Romernes Kejsere” og bøger om kommunisternes, islamisternes og nazisternes terror og massemord i forskellige lande.

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 22:00

 51. Læs bogen “Romernes Kejsere” og bøger om kommunisternes, islamisternes og nazisternes terror og massemord i forskellige lande.

  Kommentar by BENT A — 12. maj 2021 @ 22:01

 52. Ved det ikke angående KV-samfundet er undermineret, og ingen vej tilbage.

  Kommentar by der Adler — 12. maj 2021 @ 19:53

  Nej, det kommunale er også syltet ind i statsstøtte. Var det ikke finansministeren, der var ved at få Aarhus kommune sat under administration?

  Om det er blå eller rød, der har flertal er hip som hap.

  Kommentar by tavsen — 12. maj 2021 @ 22:42

 53. @ Kim

  Kunne du ikke samle alle indlæg fra der Adler i én blogpost?

  Kommentar by tavsen — 12. maj 2021 @ 22:44

 54. OT
  bc “WAKE UP CALL” – fra guitar30

  Kommentar by Svend — 12. maj 2021 @ 23:22

 55. Jens-Erik Andersson — 12. maj 2021 @ 13:45
  Ja, det var faktisk noget i den stil. Det der skete var at min idiot ven havde handlet med en muslimsk ‘familie’, og som sædvanlig når man handler med disse psykopater så er der altid et eller andet galt med kontrakter osv.(fx falske underskrifter osv. osv.), og det var der selvfølgelig også i min idiot vens tilfælde med det resultat, at der var intet i deres kontrakt der var reelt, så min idiot ven stod med en kontrakt der var mindre værd end et stykke lokumspapir.

  Så efter at disse muslimske guldkorn havde truet min ven og hans familie og strisserne var skide ligeglade, så stak den danske spasser af og perkerne kunne lave den samme svindel igen med en anden dumsker.

  Luk lortedanmark og spar vores børn og børnebørn fra at blive voldtaget og myrdet.

  Kommentar by piphans — 13. maj 2021 @ 01:07

 56. Passer det at Jeppe Juhls blog Newspeak er nedlagt og væk?

  Kommentar by BENT A — 13. maj 2021 @ 01:28

 57. Jeppe Juhl var ude af https://newspeek.info/ allerede inden han, Snaphanen og Jaleh Tavakoli blev raidet af tankepolitiet for at have linket til halshugningsvideoen fra Marokko.

  Men siden findes altså endnu, i en eller anden form.

  Kommentar by Træt — 13. maj 2021 @ 02:52

 58. Er det muslimer?

  ✅ Kører kæmpe stor, sort BMW
  ✅ Fire mod en
  ✅ Ekstrem vold i kriminelle kredse
  ✅ Nægter alt i retten

  [Citatret:]
  Horsens: Endnu en formodet gerningsmand er anholdt i sagen, der omhandler grov vold begået mod en 20-årig mand fra Horsens, der siden er erklæret klinisk død.

  (…)

  Efterforskningen peger på nuværende tidspunkt på, at motivet til voldsepisoden omhandler et opgør i kriminelle kredse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 06:45

 59. I Aarhus hærger den palæstinensiske/libanesiske klan el-Banna, der kom til DK for 30 år siden, og har kostet danskerne dyrt.

  I Odense hærger den palæstinensiske/libanesiske klan Dabaas (Black Army), der kom til DK for 30 år siden, også dette har været en bekostelig affære for danskerne.

  I Korsør (Motolavej) hærger 2 klaner med ca.70 medlemmer, som også kommer fra samme område i Mellemøsten, og også kom for 30 år siden.

  Kan nogle af denne sides brugere oplyse mig om navnene på disse to kriminelle slægter fra Korsør/Motolavej?

  Kommentar by der Adler — 13. maj 2021 @ 07:34

 60. Kan nogle af denne sides brugere oplyse mig om navnene på disse to kriminelle slægter fra Korsør/Motolavej?

  Kommentar by der Adler — 13. maj 2021 @ 07:34

  Nu har jeg lige brugt 20 minutter på at finde navnene på de to storfamilier uden held, selvom der var masser af skriftlige kilder og endda et skriftligt spørgsmål til landets justitsminister om de selvsamme klaner på Motalavej og en alenlang artikel om samme på Zealand. Men intet sted nævnes de to klaners navne. Lidt (meget) mystisk.

  Kontakt Korsør Boligforenings formand Ebbe Algrehn, han kan give dig de to navne på de libanesiske klaner på Motalavej:

  https://www.slagelse.dk/politik/byraadet/byraadsmedlemmer/ebbe-jens-ahlgren, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 07:58

 61. Zetland

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 07:59

 62. Ellers skal du søge aktindsigt hos Slagelse Kommune i sagsakterne om Motalavej, det er helt gratis og kan gøres via email her:

  https://www.slagelse.dk/kommunen/kontakt/aktindsigt-registerindsigt-svartid-og-sagsbehandlingstider/aktindsigt-og-registerindsigt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 08:08

 63. Alt imens at andre lande vil styre vor indvandrer politik.
  https://www.bt.dk/samfund/danmark-faar-haard-kritik-i-norge

  Kommentar by Islamarebad — 13. maj 2021 @ 08:30

 64. Og her ser vi et meget sjældent klip af arten homo islamocus, der er på krigsstien. Læg mærke til, at alfahannen i front kommanderer de underordnede fodsoldater frem imod den indtrængende fjende på homo islamocus’ territorium, en steppe kaldet Motalavej.
  Arten homo islamocus udvikledes i sandørkenen for omtrent 700 år siden, minder lidt om den nuværende menneskerace, men har væsentlig mindre hjerner, er utroligt krigerisk, har svært ved logisk tænkning og et impulsstyret instinkt, der gør, at ingen kan lide homo islamocus, og da homo islamocus ingen selvstændig tanke har, så lever homo islamocus udelukkende af, at indrage andre, mere veludviklede arters territorium, samfund og civilisationer, som homo islamocus så lever af og nedbryder, indtil der ikke er mere tilbage end et ødeland. Hvorefter homo islamocus rejser videre til næste civiliserede samfund, som det så indtager, udnytter, nedbryder og dræber.

  Dette er homo islamocus’ modus operandi, nu på syvende århundrede, og intet syntes at stoppe homo islamocus’ forbrydelser mod den civiliserede menneskehed, https://youtu.be/eqluxJEC9KY, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 09:05

 65. Kommentar by Islamarebad — 13. maj 2021 @ 08:30

  Norge skal bare pisse af helvede til mht vores håndtering af muslimer; Norge har i forvejen selv kæmpestore problemer med tusinder af bundkriminelle muslimer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 09:16

 66. @ 60 Jens-Erik Andersson

  Inden jeg spurte, var jeg igennem samme procedure som dig, ingen navne, og det må undre.

  Kommentar by der Adler — 13. maj 2021 @ 09:24

 67. Tilbage til denne tråd.

  LARS OLSEN
  journalist og forfatter
  For nogle måneder siden flyttede vi til Holbæk.

  Jeg har rent faktisk haft Lars som lærer på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus.

  Godt nok i forrige årtusinde, men alligevel. Han var ligeså ræverød som alle de andre lærere og iøvrigt også de journaliststuderende, men måske han er ved at vågne op til islams ulækre fangarme omkring alting dansk og demokratisk.

  Lars er jo i al fald stoppet på DJH og flyttet fra Aarhus til Holbæk; det er måske meget sundt at se verden udenfor Journalisthøjskolen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 09:49

 68. Holbæk har -integrationsproblemer-? Hvordan tror man resten af Danmark (Minus ÆRØ naturligvis :-)) har det med Integrationen af Muhammedanere? Hvad tror man Islam er? :-) :-) :-). Læs hvad Lars Hedegaard, Helle Merete Brix, Ayarn Hirsi Ali, Rolf Sloth- Henriksen, eller følg Tommy Robinson, Pamela Geller….Jamen man kunne blive ved. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og /eller http://www.frafalden.dk
  God kr. himmelfartsdag og weekend. (Pause) mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2021 @ 09:52

 69. @ Jens-Erik Andersson

  Har sendt vedlagte forespørgsel til byrådsmedlem Ebbe Jens Ahlgren:

  Kære Ebbe Jens Ahlgren!Jeg har i nogle år, samlet oplysninger om såkaldte “udsatte” områder (ghetto) i hele landet, og man ser tydeligt, at de (muslimerne) spreder sig mere og mere, samtidig med at danskerne fraflytter, idet deres indflytning er ensbetydende med kriminalitet og utryghedsskabende adfærd.

  Har også fra hele landet, samlet oplysninger om udbredelsen af “Kultur-Centre” og moskeer, og der er det urovækkende at se på Aarhus og København, hvor flere og flere kvarterer henleder tankerne på Mellemøsten.

  Mit egentlige spørgsmål drejer sig om, hvorfor er der ikke navne på de 2 klaner der bekriger hinanden i Korsør  (Motolavej)?

  I Aarhus har vi den kriminelle klan al-Banna, der for 30 år siden kom fra Libanon (Palæstinensisk oprindelse), og som har koster skatteyderne millioner af kroner.

  I Odense har vi klanen Daabas (Black Army), der også for 30 år siden kom fra Libanon (Palæstinensisk oprindelse), og som også har belastet de offentlige kasser, samt været til stor gene for etniske danskere.

  Derfor må det undre, at de 2 klaner fra Korsør, har nøjagtig samme baggrund som ovennævnte to, men der nævnes aldrig nogle navne! HVORFOR ?
  Med venlig hilsen

  Kommentar by der Adler — 13. maj 2021 @ 10:02

 70. Derfor må det undre, at de 2 klaner fra Korsør, har nøjagtig samme baggrund som ovennævnte to, men der nævnes aldrig nogle navne! HVORFOR ?
  Med venlig hilsen
  Kommentar by der Adler — 13. maj 2021 @ 10:02

  Hvis han ikke svarer, så kan du prøve hos BoligKorsørs advokat Brian Pihl Pedersen, https://advokatgaarden.dk/personalet/, der kender navnene på de to libanesiske, muslimske klaner, da han har været med til ved rettens hjælp at stritte hele muslimske familier ud af deres lejligheder på Motalavej, når deres perkeryngel begår ekstremt personfarlige voldsforbrydelser og andre meget grove strafferetsovertrædelser, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 10:21

 71. Det virker som om at alle der arbejder med musviner heller ikke vil fortælle hvordan tingene står til. Om det er politifolk, sagbehandlere osv. Så ligger der en concensus at man skal holde tæt.
  90% af danskerne stemmer på partier som vil have mere neger til landet.

  Kommentar by jp — 13. maj 2021 @ 10:29

 72. der Adler, til din research, her er et særligt grundigt indblik i fire års (forfejlet) indsats for muslimerne på især Motalavej (der er naturligvis ikke opført et eneste beløb i kroner og ører, hvad det her cirkus koster): https://www.slagelse.dk/media/2297087/bilag-indsatsbeskrivelse-integrationsfremmende-indsatser-2013-2016.pdf

  Eksempler:

  Indsats navn
  Formål
  Målgruppe
  Fagcenter og kontaktinformation
  Frivillighedsgruppen på sprogcenteret
  Understøtte kursister på Sprogcenteret i forståelse af breve, lektiehjælp og kontakt med det offentlige og andre instanser.
  Kursister på Sprogcenteret
  Center for Arbejdsmarked og Integration
  Kontakt: Sprogcenteret
  Brug for alle
  4Projekt Ringparken og Motalavej
  Forebygge at danske og nydanske borgere førtidspensioneres
  Fokus på uddannelse, beskæftigelse, kriminalitet og tryghed i udsatte boligområder. Formålet er en tværfaglig koordineret indsats med udgangspunkt i individ og familie.
  Modtagere af Kontanthjælp i matchgruppe 3
  Center for Arbejdsmarked og Integration
  Kontakt: UTA (Uddannelse Til Alle)
  Borgere i boligområderne i Ringparken og Motalavej.
  Projekt Ringparken og Motalavej
  5Bussen
  Vejledning og borgerservice til borgere i boligområder og yderliggende geografiske områder
  Øge den gensidige forståelse mellem unge og Slagelse Brand & Redning. Mindske antallet af påsatte brande i boligområderne samt uddanne unge indenfor brandslukning og 1. hjælp.
  Borgere i boligområderne og i yderliggende geografiske områder
  Projekt Ringparken og Motalavej
  Brandkaddetterne
  Børn og unge i Ringparken og på Motalavej
  Projekt Ringparken og Motalavej
  6 Integrations-Jobenheden
  Understøtter borgerne i beskæftigelses- og uddannelsesrettede aktiviteter. Kontorerne ligger i Ringparken og på Motalavej.
  Nydanskere på kontanthjælp med bopæl i Ringparken eller Motalavej
  Projekt Ringparken og Motalavej
  1Dagtilbud til børn inden 0skolestart
  Sikre formålet med Dagtilbudsloven i forhold til pædagogiske læreplaner og fokus på det enkelte barns udvikling og trivsel.
  Alle børn fra 0 – 6 år og deres forældre
  Center for Kultur og Dagtilbud
  1Brobygning fra dagtilbud til 1skole
  Lettere overgang til skole for alle børn, idet skolen, materialer mm. er bekendt for barnet før opstart i skole.
  Skolestartende børn
  Center for Kultur og Dagtilbud, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 10:32

 73. Hvad med at spørge Joy Mogensens ministerium, som muligvis har kendskab til visse moskeer og “udsatte” eller “socialt udfordrede” områder.

  Kommentar by BENT A — 13. maj 2021 @ 10:34

 74. Snydt igen!
  En EU topdog går nu ind for et migrantstop i EU, men vil ikke blokere for ‘flygtninge’.
  Denne topdog ved måske ikke, at migranter altid kan trække ‘flygtningekortet’ og dermed få midlertidigt asyl, medens ansøgningen behandles.
  Efter behandling kan ansøgeren uden risiko forblive i EU – kun ganske få udsmidninger effektueres.

  EU og medlemslande har gang i et mummespil. De lader som om at migranter er ‘flygtninge’ og gør næsten intet for at deportere afviste.
  EU og medlemslande lyver kort sagt groft for deres befolkninger. Dette burde ikke være muligt i demokratier. Konklusionen må være, at politikerne må kunne stilles for retten for groft løftebrud og landsforræderisk undergravende virksomhed mod deres egen befolkninger.
  Demokratiet fungerer ikke mere, de ‘ansvarlige’ politikere tér sig forbryderisk mod almindelige vælgere – indtil nu er de sluppet godt fra det. Hvem forsvarer menigmand mod de kriminelle politikere, medens de forsøger at udradere EU’s oprindelige befolkninger?
  Nogen skal gøre noget.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. maj 2021 @ 10:56

 75. “Den sørgerlige sandhed er, at store og mellemstore byer i årtier vil kæmpe med den slags” Var det bare såvel, med det er desværre ikke noget der hår over, det er en permanent skade uansvarlige politikere har påført landet, og stadig påfører det!
  I følge PEW institute så vil andelen af muslimer stige uanset om vi lukkede totalt for yderlige migration! Og med de moralsk anløbne politikere vi har vil skaden fortsætte og accelererer!
  Den korte kommentar er at det kan jeg ikke tilgive dem! Vi havde alt og så ødelagde og ødelægger de det hele på bare en generation til halvanden! Desværre er danskerne til falds for socialdemokratisk bestikkelse, socialisterne tager nogle penge fra nogle borgere, og giver dem så til socialdemokratiske vælgere, som så jublende går hen i stemmeboksen og stemmer på liste A! Det er ganske enkelt foragteligt! Og imedens kan socialisterne sige det rigtige, uden at gøre noget, der virker, og en dag er danskerne præsenteret for et fail accompli, og det ved at være nu!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. maj 2021 @ 10:57

 76. OT – Prøv at høre Glenn Greenwald på Tucker Carlson 12. Maj

  Kommentar by Svend — 13. maj 2021 @ 11:31

 77. Prøv at høre Glenn Greenwald på Tucker Carlson 12. Maj

  Kommentar by Svend — 13. maj 2021 @ 11:31

  Jeg så GG live i morges dansk tid klokken 07:00 i Tucker Carlson Tonight efterfulgt af Hannity klokken 08:00 på FOX News Channel, der kan streames gratis 24/7/365 her: https://ustv247.tv/foxnewslive, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 11:36

 78. 11:36 Så, hvad fik du ud af det?

  Kommentar by Svend — 13. maj 2021 @ 11:37

 79. Kommentar by Svend — 13. maj 2021 @ 11:37

  Jeg mest af alt meget forbavset og overrasket over, at Glenn Greenwald kalder Donald Trump, Steve Bannon og Tucker Carlsen for at være de sande, ægte socialister…:

  In a new interview with the right-wing Daily Caller, he declares that he considers the Donald Trump of 2016 along with Steve Bannon and Tucker Carlson to be authentic socialists, unlike the center left, which is “about nothing more than trying to sandpaper the edges off neoliberalism”:
  “I would describe a lot of people on the right as being socialist. I would consider Steve Bannon to be socialist. I would consider the 2016 iteration of Donald Trump the candidate to be a socialist, based on what he was saying. I would consider Tucker Carlson to be a socialist,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 11:54

 80. blev

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 11:56

 81. 11:54 Troede det indslag drejede sig om, dem der blev kaldt russiske assetts af MSNBC, og hvilke midler der skal bruges imod dem iflg CNN og demokraterne

  Kommentar by Svend — 13. maj 2021 @ 12:05

 82. Også i 1995 var der integrationsproblemer i Holbæk. Jeg citerer fra Danskeren Nr. 1, februar 1996:

  Holbæk igen

  Så sent som i Danskeren 1995 nr. 6 s. 15 berettede vi om den tiltagende indvandrervold i Holbæk. Byen har en meget
  stor gruppe fremmede, især tyrkere. 1 december eksploderede volden igen i forbindelse med frømandskorpsets restaurationsbesøg i byen i anledning af uddannelsesholdets afslutningsfest, hvor
  kronprinsen var blandt deltagerne.

  I et gadeslagsmål af noget uklar årsag gik en gruppe unge tyrkere til væbnet angreb på flere af frømændene. To af disse blev stukket ned. Den værst medtagne blev åbenbart angrebet bagfra og fik ikke
  mindre end 5 knivstik i lunger og nyrer.

  En tredie fik en tromlerevolver presset mod panden; den tyrkiske revolvermand trykkede af to gange, men uden skud; politiet kunne senere konstatere, at et tredie aftræk ville have virket og antagelig dræbt frømanden.

  Så vidt er det altså kommet, at ikke engang vore bedst trænede elitesoldater kan værge sig selv mod de fremmede gangstere.
  Hvornår har vi fået nok?

  Jeg undrede mig allerede dengang over, hvad i alverden der får folk til at medtage knive og pistoler, når de går i byen. En efter min mening en noget eksotisk og særpræget måde at more sig på.

  Kommentar by T. H. — 13. maj 2021 @ 12:13

 83. Kommentar by der Adler — 13. maj 2021 @ 07:34

  [Citatret]
  – Det er ligesom med svenskere og danskere, siger en ældre [muslimsk] mand [på Motalavej].
  – Det er en gammel stridighed fra en flygtningelejr i Libanon.
  I midten af 1980’erne flygtede statsløse palæstinensere fra de flygtningelejre, de boede i, i Libanon, til blandt andet Danmark, fordi en borgerkrig var brudt ud.
  Flere af beboerne på Motalavej har kæmpet i krigen, der først sluttede i 1990, og noget tyder altså på, at stridigheder helt tilbage fra 1980’erne er flyttet med palæstinenserne ind på Motalavej i Korsør. 
  (…)
  Beboerne, der har palæstinensiske rødder, fortæller os, at de alle er i familie.
  – Ham der er min svoger, siger en tynd mand, der lige har fået fri fra arbejde.
  – Og hende her er min kone, men hun er også min kusine.
  (…)

  – Vi har en beduin-kultur, siger han og forklarer, at deres levevis blev ødelagt, da palæstinenserne efter 1948 måtte flygte fra de områder, de boede i.
  Som beduiner holdt familierne sammen, selvom de flyttede fra sted til sted.
  – Så familien betyder meget, siger han, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 12:14

 84. KILDE: https://www.tv2east.dk/slagelse/familiefejde-paa-motalavej-har-staaet-paa-siden-midten-af-1980erne

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 12:42

 85. @ 72 Jens-Erik Andersson

  Tak for det tilsendte. Gode henvisninger, men trist læsning. Hvad det ikke koster med alle de tiltag, penge der går fra etniske danskere, der har betalt skat et helt arbejdsliv.
  Meget trist udvikling.

  @ Bent A

  Joy Mogensen er en skidespræller + gutmenschen. Hun var med til åbningen af moskeen i Roskilde, og så fjollet ud, SÅ NEJ.

  Kommentar by der Adler — 13. maj 2021 @ 13:23

 86. NU TRÆNGER VI snart til nogle nye debat-oplæg, men i mellemtiden kan vi vel nå at opregne de forskellige former for ondskab der trives i de gamle partier og medier. Der er mindst ti slags: den idealistiske ondskab, den ideologiske ondskab, den dæmoniske ondskab, den tankeløse ondskab, den moralske, den korrupte, den systemiske, den magtsyge, den perverse/psykopatiske og den forrykte ondskab.

  At vi danskere er på vej mod fordrivelse og udryddelse, er logisk med sådanne partier og medier.

  Kommentar by BENT A — 13. maj 2021 @ 13:37

 87. Der ADLER 13.23: Ja, hun er da vild og tosset med at importere eller oprette moskeer, men det kan da ikke udelukkes at der er nogen i ministeriet eller Joy selv som kan oplyse et eller andet. Iøvrigt var min kommentar halvvejs ironisk ment, som en antydning af eller påmindelse om at næsten alle politik-kvinder gør mere skade end gavn.

  Kommentar by BENT A — 13. maj 2021 @ 13:42

 88. Kommentar by T. H. — 13. maj 2021 @ 12:13

  Holbæk igen

  Her i 2009:

  Mål for indsatsen
  • Karaktergennemsnittet for tosprogede elever i folkeskolen skal hæves så det svarer til niveauet for de danske elevers
  • Andelen af unge indvandrere og flygtninge, der tager en ung- domsuddannelse, skal svare til landsgennemsnittet
  • Andelen af unge indvandrere og flygtninge, der får en praktik- plads, skal svare til danske unge
  • Sprogkundskaber er for de fleste indvandrere og flygtninge ikke en barriere for at gennem-føre en uddannelse, søge et job eller deltage i sociale fællesskaber
  • Sprogundervisning er en del af det hverdagsliv, som flygtninge og indvandrere har – på arbejde, i uddannelsen og i boligom- rådet
  Veje til at nå målene
  • Øget sprogstimuleringsindsats i daginstitutionerne
  • Kompetenceudvikling af lærere – bl.a. i forhold til hvordan
  dansk som andetsprog integreres i den almindelige undervis-
  ning
  • Netværksdannelse mellem skolechefer og lærere på de skoler,
  som har mange tosprogede
  • ”Åben skole” på skoler med mange tosprogede elever
  • Udbygning og formalisering af samarbejdet omkring de svage-
  ste familier
  • Målrettede undervisnings- og vejledningstiltag i forhold til de
  svage børn og unge
  • Samarbejde med de lokale virksomheder for at tilvejebringe
  praktikpladser
  • Etablering af tilstrækkeligt differentierede uddannelsestilbud
  • Tilbud om ’hverdagsnær’ danskundervisning i boligområderne
  kombineret med uddannelses- og erhvervsrettede aktiviteter • Tidlig integrations- og sprogindsats for nyankomne, også for
  udlændige, der er selvforsør-gende (f.eks. Østeuropæere)

  KILDE: https://holbaek.dk/media/203979/strategi_for_integration_vedtaget.pdf, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 13:43

 89. Og her syv år senere:

  I forhold til kriterierne på listen over udsatte områder slår Ladegårdsparken ud på følgende parametre: Andelen af beboere udenfor arbejdsmarkedet er meget høj; tallene viser at 56 % i den arbejdsdygtige alder står uden for arbejdsmarkedet1.
  I forhold til lovovertrædelser viser de seneste tal fra Danmarks Statistik en stigning i kriminalretslige sigtelser og afgørelser fra 2013 til 2015, hvilket altså tyder på, at kriminaliteten i området desværre stadig er et problem.

  Husstande
  Personer i alt
  Enlige med børn
  Par med børn
  Personer under 18 år
  Husstande med indvandrere/efte rkommer i pct.
  Antaler personer med grunduddannelse i %
  Antal % i beskæftigelse
  Ledige på kontant hjælp
  Gennemsnitl ig bruttoindko mst
  Kriminalitet i Ladegårdsparken2
  Afgørelser pr 1000 personer Sigtelser pr 1000 personer Sigtede pr 1000 personer
  Ladegårdsparken 2015
  31,7 65,5 26,4
  Holbæk 2015
  9,9 32,2 9,7

  Hvis man ser på andelen af danskere i forhold til indvandrere, er 61,5 % procent af beboerne i Ladegårdsparken danskere, mens 38,5 % er indvandrere. Tallet har været stigende i flere år siden 2011, men er ikke udslagsgivende i forhold til de officielle lister. Der er dog grund til at tro, at disse tal stiger endnu mere på grund af tilstrømningen af flygtninge fra lande uden for Europa, som fx Syrien og Eritrea.

  Til gengæld viser de boligstatistiske tal fra Danmarks Statistik at uddannelsesniveauet er meget lavt: 37 % af beboerne har kun en grundskole uddannelse, mens 25 % har en erhvervs-eller kortere videregående uddannelse. Indkomstniveauet er ligeledes meget lavt i forhold til resten af Holbæk;

  Det gennemsnitlige indkomstniveau er 279.000 kr. årligt mod 476.000 kr. årligt i resten Holbæk Kommune. Faktisk viser tallene at hele 47 % af beboerne i Ladegårdsparken har en indkomst på under 200.000 om året, 37 % procent tjener mellem 200.000 og 299.999 og kun 15,8 % tjener mere end 300.000 om året.

  KILDE: http://www.boligsocialkort.dk/media/1197/78_ladegaardsparken_holbaek.pdf, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 13:46

 90. Jeg har ikke kilde til citatet, men Yasser Arafat skal have sagt
  : Vesten har atombomben, vi har barnevognen

  Næsten samme argument brugte Ghadaffi for hvordan Islam overtager Europa

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2021 @ 13:50

 91. Ghettoer renoveres for milliarder, men beboere og deres danskfjendske holdninger består.

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/other/fie-laursen-brutalt-overfaldet-flere-piger-ramt/ar-BB1gEzse
  Hun bor i den spanske by Marbella, ingen beskrivelse af gerningsmænd

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2021 @ 13:56

 92. The education system is used to incite young Palestinians to become martyrs.“The children of the kindergarten are the shaheeds [martyrs] of tomorrow,” read signs in a Hamas-run school, while placards in classrooms at al-Najah University in the West Bank and at Gaza’s Islamic University declare that “Israel has nuclear bombs; we have human bombs,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 13:57

 93. k.m. — 13. maj 2021 @ 13:50

  Gadaffi udtalte i firserne, at det var unødvendigt med kampvogne for at erobre Europa, barnevogne kunne klare det uden sværdslag, og tårnhøje børnepenge i belønning

  Kommentar by tavsen — 13. maj 2021 @ 13:58

 94. BENT A fik ret: Covid-19 er en global katastrofe, som kunne være undgået. Men på trods af årevis med advarsler om en forestående pandemi var verden ikke godt nok forberedt, da det skete ifølge rapport.

  Rapporten har fremhævet syv punkter, der viser, hvorfor udbruddet af coronavirus i Kina udviklede sig til en pandemi:

  1. Der blev ikke handlet på flere års advarsler om en uundgåelig pandemifare. Beredskabet var hverken tilstrækkeligt afprøvet eller tilstrækkeligt finansieret på trods af en stigende hyppighed i sygdomme, der kan overføres fra dyr til mennesker.

  2. Selvom kinesiske læger i Wuhan var hurtige til at opdage tegn på en ny sygdom i december 2019, gik proceduren med at indberette og erklære en international sundhedskrise alt for langsomt. Det kostede værdifuld tid.

  3. I den første måned efter at WHO havde erklæret en international sundhedskrise 30. januar 2020, valgte for mange lande en ’vent og se’-tilgang frem for at for at vedtage en aggressiv inddæmningsstrategi, som kunne have kommet pandemien i forkøbet.

  4. Der var fravær af koordineret globalt lederskab, og internationale spændinger underminerede multilaterale institutioner og fælles handlinger.

  5. Den internationale finansiering af beredskabet var for lille og kom for sent. Der manglede finansiering til både at sikre medicinsk udstyr, til at kickstarte diagnosticering og behandling og til at sikre, at vacciner ville blive tilgængelige for alle.

  6. WHO’s ansatte arbejdede ekstremt hårdt for at give råd, vejledning og støtte til landende, men medlemslandene havde forsømt at polstre WHO til opgaven.

  7. På grund af manglende planlægning og socialt ansvar har pandemien ført til øget ulighed og ramt kvinder samt sårbare og marginaliserede befolkningsgrupper uforholdsmæssigt hårdt. Det er inklusive migrantarbejdere uden for det formelle arbejdsmarked. Desuden er folk med underliggende sygdomme blevet ramt hårdere af de sundhedsmæssige konsekvenser, og millioner af ressourcesvage børn er gået glip af undervisning, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 14:13

 95. 94) Punkt 2. Der var en Pandemi under udvikling i Wuhan. En Kinesisk læge prøvede at advare Myndighederne, men blev kaldt op på et officielt kontor, og tvunget til at underskrive at han med sin advarsel havde undergravet Kommunist Partiets og Kinas myndighed,…et eller andet med at han tog fejl(Samfunds Undergravelse etc), for ikke at kriminalisere sig selv overfor Kommunist partiet på det lokale plan, som helst ikke ville se noget i øjnene eller forholde sig til det. Så Pandemilavinen rullede hurtigere end forventet, og han døde selv i hans kamp for at behandle folk. Han er blevet gjort til martyr af de lokale kinesere. Derfra gik det stærkt
  Lufthavne, Tog, biler etc. Den moderne verdens transportformers.arkillæshæl ved en Pandemi. Højst sandsynlig en Flagermusart, og så alle de andre dyr der er tæt pakket på et åbent varmt Marked til spisning. ‘Det er frisk når det lige er blevet slagtet, og Køleskab og fryser er stsdigvæk en luksus for de fleste Kinesere. Rigeligt med virusmuligheder for virus til at mutere sig til noget der kan hoppe på mennesker.

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2021 @ 14:45

 96. 14:13 JEA Der er ikke nogen sygdom, andet end oppe i din fantasi

  Kommentar by Svend — 13. maj 2021 @ 14:46

 97. @ der Adler — 12. maj 2021 @ 13:30

  Jeg vil bare lige sige dig tak for dine ofte lange, grundige og yderst informative indlæg, som jeg altid læser med interesse. Ofte er det skræmmende læsning, men på samme tid også vigtig viden, så mange tak for, at du giver dig tid til at dele med os andre. :-)

  Kommentar by R. W. Emerson — 13. maj 2021 @ 14:48

 98. Mennesker der fejler i at indse, at de er blevet bedraget og vildledt og idiotisk har troet på en indlysende løgn er uforbederlige og vil blive vildledt til deres dødsdag

  Kommentar by Svend — 13. maj 2021 @ 14:49

 99. Det siger sig selv, at covid19 er en løgn i og med, at de postulerede dødsfald fra denne uinteressante almindelige sygdom kaldet influenza ikke står mål med reaktionen, og kan man ikke på den baggrund forstå, at der er noget galt med fremstillingen, så er man enten: A – idiot B: journalist eller C: medskyldig i løgnen

  Kommentar by Svend — 13. maj 2021 @ 14:51

 100. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 14:13

  Dagsordenen for den rapport, du omtaler, lyder ret så radikal globalistisk. Den taler bl.a. om begreber som: ​

  ->”fravær af koordineret globalt lederskab (= drømmen om den store, gode globale leder skal lige luften igen igen”
  ->”Den internationale finansiering af beredskabet var for lille og kom for sent” (=altså det sædvanlige krav om flere penge fra os)
  -> “WHO’s ansatte arbejdede ekstremt hårdt” (= de knokler altid helt umenneskeligt for menneskehedens skyld og den mindste kritik er ondskab),
  -> “pandemien ført til øget ulighed og ramt kvinder..” (= jeps, kvinder og minoriteter er altid ofre uanset om det er lodret løgn)

  Der behøves slet ikke en pandemi for at skrive den slags rapporter. I dette tilfælde kan pandemien betragtes som en katalysator for den politiske ideologi.

  Kommentar by traveler — 13. maj 2021 @ 14:59

 101. @ 97 R.W.Emerson

  TAK

  Kommentar by der Adler — 13. maj 2021 @ 15:04

 102. tavsen — 13. maj 2021 @ 13:58.
  “…for at erobre Europa, barnevogne kunne klare det uden sværdslag, og tårnhøje børnepenge i belønning.”

  Det er ikke antallet af kødklumper i barnevogne, det handler om.
  Det er faktisk mere børnenes gener og IQ, der afgør om de ender som tabere eller vindere.
  Ti personer med hjerne kan sagtens kontrollere 100 bavianer med det rigtige værktøj.
  Der har vi hvide europæere et gedigent forspring, ligegyldigt om globalisterne messer “vi er alle lige” til lede.
  Vi er ikke alle lige, når Darwin uddeler hjerner – afkom fra indgifte garanterer lige netop for uligheden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. maj 2021 @ 15:45

 103. Vi er ikke alle lige, når Darwin uddeler hjerner – afkom fra indgifte garanterer lige netop for uligheden.
  Kommentar by Gustav Jensen — 13. maj 2021 @ 15:45

  Hvor har du ret, og din (efter)navne bror dokumenterer det i: THIRTY YEARS OF RESEARCH ON RACE DIFFERENCES IN COGNITIVE ABILITY

  af J. Philippe Rushton, The University of Western Ontario
  og
  Arthur R. Jensen [danske bedsteforældre], University of California, Berkeley

  The study also found that the average IQ for African Americans was lower than those for Latino, White, Asian, and Jewish Americans (85, 89, 103, 106, and 113, respectively.

  KILDE: https://www1.udel.edu/educ/gottfredson/30years/Rushton-Jensen30years.pdf, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 15:55

 104. Lars Olsen skal have tak for at tage bladet fra munden.
  Tusindvis har oplevet lignende i S-togene de sidste 30-40 år.

  Lars Olsen kan herefter tage en togtur i New York og opleve tilsyneladende “krid-hvide” amerikanere smadre løs på asiater:

  Søg “Asian Attack” på Bitchute.

  Kommentar by Thomas M. — 13. maj 2021 @ 16:03

 105. bit chute.com/video/iRhQPOv1qjza/

  Kommentar by Thomas M. — 13. maj 2021 @ 16:06

 106. PS: Fjern mellemrum mellem bit og chute i ovenstående …

  Kommentar by Thomas M. — 13. maj 2021 @ 16:09

 107. Det er ikke antallet af kødklumper i barnevogne, det handler om.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. maj 2021 @ 15:45

  Mon ikke befolkningsudskiftningen er ligeglad med IQ?

  Rødgardister vil altid foretrække kvantitet fremfor kvalitet. Det stiver deres manglende selvtillid af at få en masse muslimer ind under de røde faner.

  Kommentar by tavsen — 13. maj 2021 @ 16:36

 108. NU BEGYNDER kommentarerne at drukne hinanden, pga. mængden. Ikke mange orker at læse så mange som over 100 styks.

  Bortset fra det er det rigtigt at der kan være store individuelle og etniske forskelle i IQ. Men den OVERLEGNE INTELLIGENS der er i nogle lande og befolkninger i forhold til andre lande og befolkninger, hjælper jo nærmest ingenting, hvis størstedelen af de bedre begavede har slået hjernen fra, er blevet hjernevaskede eller feminiserede.

  Er sandheden ikke, at størstedelen af borgerne i Vesteuropa nu er så fordummede og indoktrinerede, at de er handlingslammede og villige til at ruinere Danmark og begå kollektivt selvmord, til ære for globaliseringen, evighedsturisterne og klimaet?

  Alene det at størstedelen af befolkningen i et land som Danmark sluger alskens kommunistisk og feministisk propaganda råt, er meget ildevarslende.

  DR (og MSM iøvrigt) har bevist at det er pærelet at manipulere danskerne. Hvad enten det gælder “kvindesagen”, ligestilling, oldgamle julefrokoster, kvindekvoter, co2-løgn, masseindvandring, svenske tilstande, corona-restriktioner, velfærds-beskatning, faldende kriminalitet, EU-politik, børnepolitik, FN-konventioner eller demokrati og ytringsfrihed osv.

  Kun netaviserne, NB, GI og SK holder endnu stand. Udenfor er den sunde fornuft udslettet langt hen ad vejen, eller udskiftet med woke nyopvågnet galskab.

  Kommentar by BENT A — 13. maj 2021 @ 16:44

 109. PS: HVIS VI NU, BARE FOR SJOV, antager at typer som Rosa Lund, Pernille Weiss, Eva Flyvholm, Sofie Carsten, Greta Tunfisk, Tullesen og Lars Q er udstyret med en eller anden slags hjerne som ikke er slået fra, og som ikke er uden “brikker”, så tyder det det vel på at IQ i sig selv har ringe værdi, hvis den ikke er forbundet med viden og samvittighed.

  Kommentar by BENT A — 13. maj 2021 @ 16:57

 110. NU BEGYNDER kommentarerne at drukne hinanden, pga. mængden. Ikke mange orker at læse så mange som over 100 styks.

  Kommentar by BENT A — 13. maj 2021 @ 16:44

  Møller er sikkert ude på wild goose chase, se fotografierne senere herinde, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 17:17

 111. # SVEND 14.51: Det er ihvertfald mærkeligt at statsmedierne næsten uafbrudt og 30-50 gange i døgnet snakker om vacciner og restriktioner mv., men ALDRIG nævner den gennemprøvede, billige, ufarlige og højeffektive medicin, Ivermectin eller klorokin, som kan kurere covid-19 på 2-3 dage.

  Nægtes danske patienter denne medicin hvis de bliver corona-syge og får vejrtrækningsproblemer mv.? Skyldes mange dødsfald på plejehjem OG ANDRE STEDER, at man ikke ville give de syge ilt og medicinsk behandling? (sådan foregik det i Sverige)

  Det svarer til at klima-alarmisterne og co2-tosserne ALDRIG nævner SOLEN.

  Kommentar by BENT A — 13. maj 2021 @ 17:20

 112. BENT A — 13. maj 2021 @ 16:57.
  Til høj iq hører også viden og samvittighed – ellers er man psykopat – de er heldigvis et ret lille mindretal (endnu).

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. maj 2021 @ 17:29

 113. Det er ihvertfald mærkeligt at statsmedierne næsten uafbrudt og 30-50 gange i døgnet snakker om vacciner og restriktioner mv., men ALDRIG nævner den gennemprøvede, billige, ufarlige og højeffektive medicin, Ivermectin eller klorokin, som kan kurere covid-19 på 2-3 dage.

  Kommentar by BENT A — 13. maj 2021 @ 17:20

  Fra hestens egen mund, din store helt, præsident Donald John Trumps egen Sundhedsstyrelsen, FDA, på publiceringstidspunktet om hestemedicinen:

  Why You Should Not Use Ivermectin to Treat or Prevent COVID-19

  • FDA has not approved ivermectin for use in treating or preventing COVID-19 in humans. Ivermectin tablets are approved at very specific doses for some parasitic worms, and there are topical (on the skin) formulations for head lice and skin conditions like rosacea. Ivermectin is not an anti-viral (a drug for treating viruses).

  • Taking large doses of this drug is dangerous and can cause serious harm. 

  • If you have a prescription for ivermectin for an FDA-approved use, get it from a legitimate source and take it exactly as prescribed. 

  • Never use medications intended for animals on yourself. Ivermectin preparations for animals are very different from those approved for humans,.

  KILDE: https://www.fda.gov/consumers/consumer-updates/why-you-should-not-use-ivermectin-treat-or-prevent-covid-19, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 17:32

 114. Ikke Sundhedsstyrelsen, sorry, selvfølgelig det amerikanske lægemiddelagentur United States Food and Drug Administration, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 17:38

 115. Stigmatisering og dæmonisering kan kun gå en vej. Det er vigtigt at huske. Højrefløjen stigmatiserer og dæmoniserer. Venstrefløjen gør ikke. Højrefløjen har et medansvar for alt, hvad såkaldte højreekstremister laver. Venstrefløjen har ikke noget ansvar for, hvad venstreekstremister laver. Der er jo simpelthen menneskesynet til forskel.
  Her er vi jo ovre i den gamle venstrefløjsgænge, hvor terror afhænger af hvem der udfører den. Som Benito Scocozza engang udtalte, ”-at nazisternes massemord var forbrydelser, kommunisternes massemord fejltagelser! ”
  Tilbage står stadig spørgsmålet. Hvad er det egentlig, som tilsyneladende gør venstreorienteret vold mere spiselig end højreorienteret?
  I øvrigt har flere undersøgelser vist, at såkaldte højreekstremister, er mere tolerante end venstrefløjen heri medregnet: Bedsteforældre for Asyl, Venligboerne, Bedstemødre for mangfoldighed, Bibliotikarer for Fred, Forældre mod Politivold, Kratluskerne, Korrekthedseliten, De åbne hjerters brigade, Godhedsindustriens hulkesøstre, samt sammenrendet af nyttige idioter og storbytosser. Man kan altid genkende en kulturradigal/gutmenschen på at de prædiker tolerance for andre, men praktiserer det kun overfor dem de deler mening med. Man skal lede længe efter mere intolerante mennesker end de kulturradigale/gutmenschen.

  Magteliten laver ikke andet, end at smede rænker, bage rævekager og fylde befolkningen med halve sandheder og hele løgne, medens landet vånder sig under den byrde, som myndighederne uden skrupler lukker ind. Er de først inde, så kommer de aldrig ud.

  Næsten alle vore politiske karklude og de lalleglade storbytosser udviser en så destruktiv adfærd overfor egen kulturkreds, at man må mistænke dem for at have siddet og snittet sig selv med barberblade i puberteten!

  Det samfund man (jeg) kendte for år tilbage, er ved at gå i forrådnelse og opløsning. Det ses på opløsning i normløshed, uansvarlighed, dårlige og selvdestruktive vaner, kortsynethed, moralsk deroute, grimhed, uvidenhed, overfladiskhed og dumhed. Tidsånden er det hurtige, det nemme, det ligegyldige, det platte. Det startede ikke på samfundets bund. Forrådnelsen begyndte i toppen – hos ”eliten” – hvorfra den har inficeret resten af samfundspyramiden som en kræftcelle, villigt sekunderet af medieterroisterne.
  En stor del af vores politiske karklude, udviser en så destruktiv adfærd overfor egen kulturkreds, at man må mistænke dem for at have siddet og snittet sig selv med barberblade i puberteten!

  ET FJELD KAN SPRÆNGES OG TVINGES KAN EN ELV, MEN ALDRIG KAN ET FOLK FORGÅ, DER IKKE VIL DET SELV.

  Kommentar by der Adler — 13. maj 2021 @ 17:51

 116. # der ADLER: Flg. overfalds- og mordsteder, vanvidskørsels- og andre overgrebs-steder kan evt. supplere din samling af steder hvor “berigelser” har fundet sted: Trianglen i Kbhvn, Østerbro i 4. sals højde, 10-15 andre steder på Østerbro, Bellevue, Nørrebros sidegader, Tagensvej, Farimagsgade, Rådhuspladsen, Strøget, Amager Brogade, Hovedbanegården, Vesterbrogade, Tivoli, H.C. Andersens Boulevard, diverse S-togsstationer og kollegier, Banegårdspladsen i Århus, strøget, Trøjborg, Riisskov, Fedet, Varna, Viby torv, Klostertorv, Odense Banegård, Odense U-hospital og diverse gader osv. Horsens indfaldsvej, diverse lande- og motorveje. Kunne opregne pladser og gader i 55 byer, og en komplet liste over overfaldssteder mv. ville vel omfatte mindst 5000 steder inden man var færdig.

  Kommentar by BENT A — 13. maj 2021 @ 17:54

 117. # der ADLER, 17.51: Tror at det er endnu mere sandsynligt at de har sniffet hvidt pulver og lattergas i puberteten.

  Kommentar by BENT A — 13. maj 2021 @ 18:01

 118. Ekstra Bladet : “Venstre foreslog netop gylletanke til opbevaring af de døde mink tilbage i november 2020, men regeringen afviste dengang idéen, da det ifølge fødevareministeren ville kræve en miljøgodkendelse.

  Men samme Rasmus Prehn har på et samråd den 5. maj forklaret, at man formentlig også skulle have haft en miljøgodkendelse til at nedgrave minkene.”

  Klart, at regeringen også brød loven ved at grave mink ned uden miljøgodkendelse, borgmestre blev heller ikke informeret om planen, men fik det at vide gennem pressen.

  Hvor er bevis for at mink er til fare for folkesundheden? når andre lande ikke har slået deres dyr ned ? tværtimod overtager bl.a. Rusland og Kina vores andel af erhvervet.

  De skulle slet ikke have været aflivet, nu koster det 100+ millioner at grave op, transportere rundt i hele landet, plus afbrænding af rester, blandet op med jord og kalk.

  Det er fanme en skandale, men det er nok utopi at tro, nogen stilles til ansvar.

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2021 @ 18:01

 119. https://www.document.no/2021/05/13/id-feiringen-i-gang-for-fullt-pa-nrk/
  Programleder Rima Iraki fra NRK under Gullruten, hvor «Festen etter fasten – Id mubarak», vant pris i kategorien årets nyskapning. I årets feiring får hun med seg komikeren Yousef Hadaoui.

  Kommentar by k.m. — 13. maj 2021 @ 18:48

 120. 18:01 Det er et billede på deres intentioner. De stopper ikke før, de har ødelagt alt og alle

  Kommentar by Svend — 13. maj 2021 @ 18:50

 121. Den invasive indavlede menneskelignende afart af menneskeracen der opførte sig som det dyr den var, burde være smidt af toget i fart, oh helst i nærheden af en gylletank eller et forbrændingsanlæg, der hører affaldet hjemme.

  Kommentar by Ingolf Raceren — 13. maj 2021 @ 19:00

 122. Noget Ala hvad der foregår i Israel nu(?). Men de har heller aldrig -Integreret- Muhammedanerne ordentlig :-) :-) :-) (20 procent arabere). Lidt kulturradikalt forurenet humor :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 13. maj 2021 @ 20:24

 123. By der Adler 17.51
  Så rigtigt skrevet, helt enig.

  Kommentar by IES — 13. maj 2021 @ 20:57

 124. HVIS FORSTÅET RIGTIGT, så er Nettos gratis kundeblad “LIME” et blad som støtter feminiseringen af dansk politik. Måske man bør boycotte Netto som også tit snyder deres kunder med lokke-mad tilbud som stort set ikke findes i virkeligheden. Eller i så få eksemplarer at de er udsolgt efter få minutter, selvom de i kataloget er opført som tilbud der gælder hele ugen. Netto holder altså kunderne for nar både med deres “tilbud” og deres propaganda-blad der skildrer politiserende kvinder som Guds gaver til vælgerne.

  Læser man blade som “Alt om Historie”, “Illustreret Historie”, “Illustreret Tidende” eller netaviser som 180 grader mv., fremlægger de en del artige afsløringer, man bliver klogere af. Bl.a. er der artikler om at Danmark måske er ved at blive til en politistat med streng censur, om at de Radikale direkte går efter at gøre Danmark til et afrikansk-arabisk multi-kulti-samfund, om at Ole Ryborg selv angav Messerschmidt til EU, om at da 140.000 muslimer stormede Wien i 1683,
  syntes alt håb ude for Wien og Europa, om at da Romerriget brød sammen (en katastrofe for utallige borgere), var det pga. Sodoma og Gomorra tilstande i toppen mv.

  Kommentar by BENT A — 13. maj 2021 @ 21:38

 125. Det der sker i Israel lige nu er sådan set endnu et bevis på at multietniske/multikulturelle samfund ikke virker, det vil altid fører til uroligheder, had, borgerkrig og i værste fald folkemord! Lige nu er de fleste danske politikere netop ved at skabe netop sådant et samfund! Så nu kan vi så bare vente på at det bryder sammen. Vi følger med rædsel med i præludiet i Frankrig og Sverige!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. maj 2021 @ 22:46

 126. Har lige moret mig samfulde 59 minutter af Trump versus verden: På randen af krig på Danmarx Ramadanradio DDR1, der i knap en time virkelig anstrenger sig for at fremstille USAs 45. præsident, Donald J. Trump, som et impulsivt brushoved, der gentagne gange er ved at kaste hele verden ud i Den Tredje Verdenskrig for blot utilsigtet at hædre manden, som det største geopolitiske og sikkerhedspolitiske geni i Det Ovale Værelse siden Anden Verdenskrig og DDR1 opdager det ikke engang selv.

  Selv Simon Munkholms smooth og autoritative indtaling kan ikke dække over Trumps genistreg. Han gider ikke Iran, og han gider ikke pestilenserne. Han mærker at resten af den muslimske verden heller ikke gider de to størrelser.

  Så præsident Trump sætter sin svigersøn, Jared Kushner. til at føre talrige og udførlige forhandlinger med ALLE andre muslimer end alle andre end dem i Tehran og Vestbredden og Gaza efter del og hersk princippet. Og det virker.

  Det medfører seismiske gennembrud: Abrahamaftalerne om fred mellem arabiske stater som Emiraterne og Bahrain og Israel med USA og Trump som garant og medunderskriver. OG SAMTIDIG FLYTTER USA AMBASSADEN FRA TEL AVIV TIL DET JØDISKE FOLKS EVIGE HOVEDSTAD, JERUSALEM.

  Det toppes med, at Trump ifører sig kippa og ved Grædemuren, jødedommens allerhelligste sted i hele verden.

  Se udsendelsen. Selv om den er venstresnoet og tendentiøs, så skinner Trumps genialitet igennem hele vejen. Han VAR genial, han VAR modig og dristig, han GIK imod eliten, medierne og politisk korrekthed og det internationale diplomati og han gjorde rent faktisk STORSLÅET igen, og tænk bare, hvad den mand kunne udrette for USA og verden i fire år mere.

  Jeg var ikke enig i alt, Trump gjorde—det er der ingen i verden, der er—med hold nu kæft, hvor jeg savner den orange manke bag Det Resolutte Skrivebord istedet for den senildemente handskedukke, der manipuleres dagligt af sine handlere i Det Hvide Hus.

  Britisk dokumentarserie fra 2021. (Trump Takes on the World) Trump vender sit fokus mod Mellemøsten. Men hans forsøg på at skabe fred mellem Israel og Golfstaterne kaster næsten USA ud i en krig med Iran. Præsidenten chokerer verden, da han trækker de amerikanske tropper ud af Syrien.

  Kilde: https://www.dr.dk/drtv/episode/verden-efter-trump_-paa-randen-af-krig_234967, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 22:53

 127. beder

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 22:55

 128. Amerika

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 22:56

 129. Gaza har nu affyret over 1500 raketdrevne bomber mod Israel, og har bl.a. dræbt en 5 årig dreng og en 16 årig pige. Adskellige raketter ramte Tel Aviv. Og i USA har over 100 tidligere generaler i et brev kritiseret Biden og democrats og optællingen af stemmer. Under blogs og fri diskussion hos hodja er der også noget om vacciner og effektiv medicin.

  Kommentar by BENT A — 14. maj 2021 @ 00:01

 130. Det er en glimrende beskrivelse af SAMFUNDETS FORFALD OG OPLØSNING som ADLER leverer i 2. halvdel af sit indlæg kl. 17.51, nr. 115. Et forfald der ligner en kulturel styrtblødning. Og et forfald som vil ende i sorg og rædsel for millioner af danskere hvis det ikke stoppes.

  Årsagerne er flere, men nogle springer mere i øjnene end andre. F.eks. de Radikales årelange indvandrings-politik og deres propaganda for multi-kulti, afrikanisering og islamisering, plus partiets perverse familiepolitik.

  Dernæst kvindesagskvindernes, kommunisternes og feministernes politiske krigsførelse mod mændene, børnene, forældrene og familietraditionerne. En krig som siden 1968 er blevet støttet af MSM.

  Og så er der den røde infiltrering af folkeskolen, folkekirken, universiteterne, partierne og medierne, med bl.a. afskaffelse af morgensang og historiefag til følge. Og oveni pladderhumanisme, hjernevask, ensretning og nyopvågnet woke galskab.

  De dansksindede, borgerlige, familievenlige og patriotiske kræfter har desværre snorksovet i årtier. Resultatet kan blive deres undergang og Danmarks undergang.

  Kommentar by BENT A — 14. maj 2021 @ 03:42

 131. Hvad er der tilbage af Venstre, de Konservative og DF?? Praktisk taget ingenting! Alle tre er blevet til utroværdige lyserøde radikale partier der går ind for EU-fjernstyring og Merkels Marokko-traktat.

  Kommentar by BENT A — 14. maj 2021 @ 03:46

 132. Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 22:53

  Tak for en fin beskrivelse af programmet og af Trump. Selv fravalgte jeg udsendelsen – Efter mere end 50 år i byggebranchen er mit nervesystem ellers som hærdet stål. Alligevel må jeg give op overfor Danmarks Radio. Jeg må indrømme, at jeg simpelthen ikke klarer mosten fra de sjovere som driver det perverterede foretagende som går under den falske varebetegnelse: Danmarks Radio – Gosh!

  Kommentar by T. Flodur — 14. maj 2021 @ 05:28

 133. Den Nervøse — 13. maj 2021 @ 22:46.
  Vesten bør lære af Israels metoder til at pacificere de afstumpede følelsesstyrede muslimer i Israel og omegn.
  Israel er belastet med 21% muslimer, foruden terroristreden Gaza. Da Israel har lært at kontrollere muslimske excesser i Israel, bør Vesten hurtigst muligt kopiere Israel.
  Alle danskere kan kun beundre Israels tapre kamp mod feje islamiske dødsfjender – kan de kan vi også.

  Kommentar by Gustav Jensen — 14. maj 2021 @ 08:50

 134. Efter 100 kommentarer synger vi en sang. Lad os alle synge i kor: Søren Brostrøm binger osten,så vi ikke lugter mosten. Mette Fred’riksen bærer fanen,så vi ikke mærker anen…
  s årlange falskmøntneri Et århundrederigt udbytteri
  Et slaveri som apparatnik Frederiksen synes gavner og som hun synes at ville opretholde i Socialdemokratiets navn.

  Kommentar by Nielsen — 14. maj 2021 @ 09:17

 135. Biden er bindegal
  Bliv vaccineret eller gå med mundbind resten af livet
  https://www.breitbart.com/politics/2021/05/13/joe-biden-issues-new-rule-get-vaccinated-or-wear-a-mask-until-you-do/

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 09:24

 136. Hvad er der galt med at tage vaccinen for at smide mundbindet?

  Selv Donald Trump er vaccineret, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 09:31

 137. Jens-Erik Andersson 09:24
  Du er sgu da for dum, men det er måske noget der hænger ved fra din tid på journalisthøjskolen

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 09:52

 138. sorry den er til JEA 09:31

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 09:53

 139. https://www.document.no/2021/05/13/apent-brev-fra-usas-pensjonerte-militaere-ledere-presidentens-mentale-og-fysiske-tilstand-kan-ikke-ignoreres/
  120 pensjonerte amerikanske generaler og admiraler har skrevet et åpent brev hvor de sier at USA kjemper for sin egen overlevelse. De går rett på sak: Vår nasjon er i stor fare. Vi kjemper for vår overlevelse som en konstitusjonell republikk slik vi ikke har gjort det siden grunnleggelsen i 1776. Konflikten står mellom tilhengere av sosialisme og marxisme mot tilhengerne av konstitusjonell frihet.

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 10:02

 140. https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art8204134/Covid-19-kan-ikke-l%C3%A6ngere-betragtes-som-farligere-end-influenza-%E2%80%93-snarere-tv%C3%A6rtimod

  Vi står midt i et globalt medicineksperiment, ingen kender konsekvenserne af på sigt. Rablende gale politikere og interesseorganisationer vil vaccinere hele klodens befolkning med hastefremstillet, nødgodkendt vaccine.

  Det er aldrig set før i verdenshistorien, men hvad skal man gøre når 90 % af danskere er hjernevasket med rød propaganda?

  “get the jab, or wear a mask until you do”

  Lad os se om samme melding kommer fra Mette Frederiksen, jeg har i hvert fald mistet tilliden til stort set hele Folketinget.

  fyens.dk : “Seks til otte unge mennesker fik Kristi himmelfartsdag hver en bøde på 2500 kroner for manglende brug af mundbind i Odense Banegård Center.”

  Vi har lige set klip fra fodboldkamp med flere hundrede vilde, skrigende tilskuere uden mundbind – det kan ikke passe de må skabe sig tosset, når man straffes for at gå gennem Odense Banegård Center uden mundbind.

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 10:28

 141. Og her gik jeg og troede, at Donald John Trump var salvelsen selv, den rene Frelser for alle på Uriasposten, og alligevel vil ikke følge jeres leder hen til vaccinationscentret, så I kan smide de forhadte mundbind i hverdagen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 11:04

 142. Jeg er ikke journalist eller politiker, men jeg blot en almindelig borger og skribent, der kender Libanon mere end nogen andre eksperter og har et kæmpe netværk dernede, fordi jeg ofte besøger landet 2-3 gange om året . Så jeg ved hvad jeg snakker om, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. april 2021 @ 17:16

  # 63

  Under dit tidligere alias Notarius Umulius fortalte du ellers, at du har gået på Journalisthøjskolen?

  Kommentar by Revisoren — 28. april 2021 @ 16:22

  ///////
  Jeg har rent faktisk haft Lars som lærer på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus.

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. maj 2021 @ 09:49

  Jeg kan leve med at folk skifter login-navn, Kim Møller bestemmer hvem han ønsker som gæster her, men det piner mig at nogen den ene dag siger de ikke er journalist, den næste dag de har gået på journalisthøjskolen.

  Jeg er ikke så dum at kalde mig smed, fordi jeg har været på grundkursus i jern & metal

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 11:05

 143. Jeg var under cover på det tidspunkt, derfor.

  Men om jeg har gået på DJH eller Kofoeds Skole gør ingen forskel, jeg er den eneste herinde, der systematisk vil forbyde muslimer og islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 11:09

 144. Dem der ønsker at gamble med deres liv har lov at tage coronavaccine FRIVILLIG, det gælder selvfølgelig både Trump, Biden og Jens-Erik Andersson.

  Den skumle elite pakkede verden ind i restriktioner, nu tvinger de medicin i raske mennesker for at give folk friheden tilbage

  DET er diktatur for fuld udblæsning, og nu ved vi hvor hr. Andersson står i det spørgsmål.

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 11:15

 145. @k.m. 10:28

  Der er et også et ganske betydeligt pres fra Bill & Melinda Gates foundation på regeringer for at vaccinere hele verden mod Corona.

  Dette er ikke en konspirationsteori men fakta, fordi jeg har tid lige nu, så har jeg set videoer på Nettet og blandt andet hørt Bill Gates selv udtale det. Bill forventer således, at det er ovre i 2022.

  Ikke ord om at denne “kinesiske forkølelse” går i sig selv igen, når de fleste har været smittet. Nej, der er ganske store økonomiske interesser i det. Nogle har fundet ud af, at “filantropen” Bill Gates har fordoblet sin formue i årene efter at han overgik til filantropi.

  Det mest sørgelige er, at verdens dumme og korrupte politikere hopper på den.

  __________________________________

  Angående uddeling af bøder for manglende mundbind på 2500, så er det noget forbandet svineri. Gad jeg havde tid, for så ville jeg oplyse unge mennesker om nødvendigheden om at udvise civil ulydighed og at de skal gøre sig mest muligt besværlige. For dem i god kondition, løb så hurtigt som overhovedet, når en strisser tager bødeblokken frem.

  Og ganske påfaldende er det, at det selvsamme politi ikke havde/har tid til at undersøge simple tyverier. Politiet synes ikke at være til den almindelige borgers skyld, men vi er tvunget til at betale deres lønninger.

  Kommentar by T. H. — 14. maj 2021 @ 11:18

 146. https://www.bt.dk/samfund/racistiske-gule-afstandsmarkoerer-paa-metrostationer-vaekker-vrede

  Kommentar by Islamarebad — 14. maj 2021 @ 11:20

 147. Jens-Erik Andersson tændte røgkanonen for at sløre sig selv.

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 11:21

 148. T.H.
  helt enig, vi er midt i et uhyggeligt eksperiment.

  Danmark har haft ganske almindelige influenzasæsoner, med flere dødsfald end de ca 2500 coronarelaterede. Ingen mundbind, ingen nedlukning, ingen tvangsvaccine – men nu går hele verden amok i forsøg på at tvinge ukendt medicin i raske mennesker.

  Jens-Erik Andersson er skør i hovedet, ved at opfordre os andre til at tage en potentiel giftsprøjte, bare for at slippe for regeringens coronarestriktioner

  Er JEA den han udgiver sig for? eller en troll?

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 11:55

 149. Ekstra Bladet :mundbind skænderi fører til varetægtsfængsling

  Selv små latterlige episoder i det offentlige rum straffes med fængsel

  Kan I ikke se hvor det bærer hen?

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 11:59

 150. https://www.bt.dk/samfund/racistiske-gule-afstandsmarkoerer-paa-metrostationer-vaekker-vrede
  »Hold afstand til islamister – beskyt dig selv og andre.«

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 12:02

 151. Otte vaccinerede fra baseball-hold testet positiv for corona

  Baseball-holdet New York Yankees oplyser i en pressemeddelelse, at otte personer omkring holdet er testet positiv for covid-19.

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 12:04

 152. Donald John Trump er skør i hovedet, ved at opfordre os andre til at tage en potentiel giftsprøjte, bare for at slippe for regeringens coronarestriktioner

  Er Donald John Trump den han udgiver sig for? eller en troll?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 12:16

 153. DET VIRKER SKUMMELT at MSM kun snakker om vacciner, når der findes medicin mod covid-19 der er ufarlig og meget effektiv, iflg. hodja og andre.

  DRs radio-aviser er til grin. Idag middag først 10-11 minutter med kælen corona-snak om hvor glade vi borgere er for at regeringen har været så fantastisk flink og rar at lette lidt på restriktionerne. Så to minutter om at det mest var Israel der angreb Gaza. De snart 2000 raketter som fra Gaza er blevet affyret mod israelske byer blev ikke nævnt. Så var der vist noget med ferierejser og man sluttede med en vejrudsigt. Inden radioavisen var der snak med en skinger kvindelig aktivist fra den grønne (læs røde) studenterbevægelse, der var halvdød af skræk pga. “klimakrisen”. Se PragerU, Lomborg og Svensmark herom.

  UP synes at være gået i stå. Man kan blive helt bekymret for hvad årsagen kan være?

  Kommentar by BENT A — 14. maj 2021 @ 12:39

 154. Jens-Erik Andersson skriver og argumenterer som en rød/radikal.
  De er eksperter i at fordreje det man skriver.

  Hvorfor angribe Trump og ignorere Biden?
  det er da Biden der står med lorten nu, men måske er trollen bange for at sige noget grimt om demente Biden

  https://www.thesun.co.uk/news/14940023/120-retired-military-generals-bidens-mental-physical-health-election/
  NOT BACKING BIDEN Over 120 retired military generals say Biden’s ‘mental & physical health can’t be ignored’ and push election fraud claim

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 12:55

 155. Bent A.
  Kim jagter måske fugle i Lille Vildmose, eller hvor GPSén er sat til at køre hen !!!

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 13:00

 156. Kristian Hegaard har blokeret 2.000 danskere på to måneder: De håner mit handicap og vil rulle mig i havet

  Han blev født med et handicap. Han har aldrig oplevet andet end støtte. Så kom han i Folketinget, og nu oplever Kristian Hegaard at blive hånet så meget, at hans nærmeste medarbejder kan bruge hele dage på at rydde op i brutaliteterne på Facebook. Hadet på internettet er i hans øjne så voldsomt, at det truer en hjørnesten i vores samfund, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 13:09

 157. Ordret citat fra undertegnede i selvsamme tråd:—Jeg var ikke enig i alt, Trump gjorde—det er der ingen i verden, der er—med hold nu kæft, hvor jeg savner den orange manke bag Det Resolutte Skrivebord istedet for den senildemente handskedukke, der manipuleres dagligt af sine handlere i Det Hvide Hus, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 13:11

 158. Ikke underligt at vi har problemer i Danmark, det er netop afgjort, at danskerne er en af verdens absolut mest hjernevaskede befolkninger udført af amerikanske mainstreammedier imod Donald Trump – Mr Reagan på Youtube: “American Media is Brainwashing The World”

  Kommentar by Svend — 14. maj 2021 @ 13:18

 159. 12:55 JEA er en eller anden kolbøtte fra EB’s redaktion eller måske en skør muslim

  Kommentar by Svend — 14. maj 2021 @ 13:19

 160. JEA´s forsøg på brandslukning bider ikke på mig.

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 13:24

 161. “America, The New Sovjet Union” ?
  1. There was no escape from ideological indoctrination – anywhere.

  2. The Soviets fused their press with the government.

  3. The Soviet surveillance state enlisted apparatchiks and lackeys to ferret out ideological dissidents.

  4. The Soviet educational system sought not to enlighten but to indoctrinate young minds in proper government-approved thought.

  5. The Soviet Union was run by a pampered elite, exempt from the ramifications of their own radical ideologies.

  6. The Soviets mastered Trotskyization, or the rewriting and airbrushing away of history to fabricate present reality.

  7. The Soviets created a climate of fear and rewarded stool pigeons for rooting out all potential enemies of the people.

  8. Soviet prosecutors and courts were weaponized according to ideology.

  9. The Soviets doled out prizes on the basis of correct Soviet thought.

  10. The Soviets offered no apologies for extinguishing freedom.

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 13:28

 162. FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 13:32

 163. https://www.kristeligt-dagblad.dk/kommentar/ja-muslimer-kan-blive-danskere af Kasper Støvring

  https://balletmagnifique.blogspot.com/2021/05/nationalkonservative-kasper-stvring.html

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 13:35

 164. OT
  BC: “I TRUST SCIENCE AND DOCTOR BILL GATES” SAYS TINFOIL HAT WEARING MAN” channel: bootcamp

  Kommentar by Svend — 14. maj 2021 @ 13:57

 165. OT
  BC: “IT IS NOT LAWFUL TO MANDATE VACCINES – HERE’S WHAT YOU CAN DO – JERRY DAY”

  pandemic dot solari dot com

  Kommentar by Svend — 14. maj 2021 @ 14:17

 166. https://www.youtube.com/watch?v=y-p2vfxjDpI
  Vaccine test på forsøgsdyr stoppet fordi de døde, og man fortsætter på mennesker.

  Det er så sindssygt man tror det er løgn.

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 15:51

 167. k.m. lyt nu til din leder, Donald Trump The Vaccinator-In-Chief:

  Former president Donald Trump begged on Friday to be credited for the COVID-19 vaccine rollout in America, which has largely taken place under his successor, President Joe Biden.

  He released a wordy statement that read: “Isn’t it incredible that because of the vaccines, which I and my Administration came up with years ahead of schedule (despite the fact that everybody, including Fauci, said would never happen), that we no longer need masks, and yet our names are not even mentioned in what everybody is calling the modern day miracle of the vaccines?”

  Later in the statement, he made a straight-up plea: “Just a mention please! The Biden Administration had zero to do with it,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 16:40

 168. Hej Kim Møller

  Jeg har søgt på google efter uriasposten og rohingyaer for at se en anden tilgang til problemet. Men oplever at jeg ikke ikke kommer ind på din post. Bliver emnet censureret ?

  Kommentar by Larsen — 14. maj 2021 @ 16:50

 169. # K.M.: Ja, det lyder helt vanvittigt. Men hvis man læser Kommunismens sorte Bog, Gulag Ø-havet, Romernes Kejsere og bøger om Mao, Pol Pot, Stalin, Lenin, Hitler, Himmler, Ceaucesko, Palme…….. og beretninger om kvinder der har opført sig som dødsengle, vampyrer, giftblandere, terrorister, lystmordere, rovmordere og psykopatiske sataner og sadister, når de havde magt og lejlighed til det……. får man indblik i at idioti, ondskab og forræderi er noget ret almindeligt. Selvom der også er mange eksempler på folk som magten ikke steg til hovedet, og som vedblev at være ordentlige, velmenende, venlige, mådeholdne og hjælpsomme, og som gjorde det bedste for deres land og befolkning.

  Men i den globale verden og i Skandinavien/Europa, synes det for tiden som om ondskaben og dumheden er ved at få overtaget, og det er alarmerende. Samtlige netaviser har uhyggelige historier om den voksende galskab. Men når vi danskere at vågne op i tide? For svenskerne og de norske synes det allerede at være forsent.

  Kommentar by BENT A — 14. maj 2021 @ 17:10

 170. JEA: Vi véd jo ikke om Pfizer og Moderna evt. har givet falske oplysninger om hvor sikker vaccinen er? Hos hodja er der nu en artikel eller video med nye oplysninger om bivirkninger.

  Kommentar by BENT A — 14. maj 2021 @ 17:19

 171. Kim må snart kaste noget kød ud til han-løverne. De er sultne og irritable :-)

  Husk den gode tone og saglighed. Tak til Per for mange fine indlæg. Husk at vi alle forsøger at påvirke historien efter tid og evner.

  Med hensyn til “røde lejesvende” som skulle forvilde sig ind på Uriasposten – så burde de være velkommen. Jeg mener have fakta og historisk forståelse på min side – og tager gerne diskussionen.

  Ingen herinde håber, at alle skal mene det samme om alt.

  God Corona-fri weekenden

  Kommentar by Thomas M. — 14. maj 2021 @ 17:34

 172. Jeg ved sgu ikke rigtig med Jens-Erik Andersson – det ene øjeblik er han FOR Trump, det næste IMOD, kan det være noget personlighedsforstyrrelse oven i andre mærkelig ting ?

  Biden er præsident nu, han står med lorten, og må tage de tæsk det giver, det gamle røvhul var slem kæphøj under valgkampen, men samlede kun en håndfuld tilhængere, mod Trumps flere tusind.

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 17:36

 173. Tak også til både k.m. og Jens-Erik Andersson for mange fine indlæg ;-)
  God weekend

  Kommentar by Thomas M. — 14. maj 2021 @ 17:42

 174. fra Independent.co.uk :”Dr Fauci says it was him and not Trump who pioneered historic vaccine project
  Dr Fauci said decision ‘to go all out and develop vaccine may have been best decision that I’ve ever made’”

  Mange forsøger at komme til bunds i, hvilke interesser Fauci har i coronavaccine. Han lader til at have tætte bånd til Kina og viruslaboratorier. Det må I selv arbejde videre med.

  Sandheden kommer altid frem på et tidspunkt, også om corona og vaccine.

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 17:45

 175. https://www.newsweek.com/dr-fauci-backed-controversial-wuhan-lab-millions-us-dollars-risky-coronavirus-research-1500741
  The work in question was a type of gain-of-function research that involved taking wild viruses and passing them through live animals until they mutate into a form that could pose a pandemic threat. Scientists used it to take a virus that was poorly transmitted among humans and make it into one that was highly transmissible—a hallmark of a pandemic virus. This work was done by infecting a series of ferrets, allowing the virus to mutate until a ferret that hadn’t been deliberately infected contracted the disease.

  The work entailed risks that worried even seasoned researchers. More than 200 scientists called for the work to be halted. The problem, they said, is that it increased the likelihood that a pandemic would occur through a laboratory accident.

  Som sagt i originalteksten, flere hundrede forskere advarede mod det der foregik, da de frygtede udslip fra laboratorie. Det er det mange spekulerer i, men Kina og WHO mørklægger sagen. Nogen af de første kinesiske læger der gjorde opmærksom på problemer, blev tvunget til tavshed.

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 18:00

 176. Folketingskandidat for Stram Kurs og Hard Line, Uwe Max Jensen, har i dag fået lukket sin officielle Facebookprofil og slettet 14 års indhold, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 18:29

 177. En festlig åben tråd, som når langt omkring. Og måske også når over 200 indlæg. En rekord?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 14. maj 2021 @ 18:34

 178. Når man skriver balletmagnifique.blogspot.com på Facebook, popper teksten op :”Denne webadresse overtræder vores fællesskabsregler om spam”

  Hold da kæft det er uhyggelig. FB blokerer Uwe Max Jensens FB-konto, man må ikke engang linke til, eller skrive navnet på hans private hjemmeside. Der har Facebook ikke noget at gøre, så det opfatter jeg som politisk chikane – formentlig også ulovlig

  Kommentar by k.m. — 14. maj 2021 @ 19:18

 179. Vejrudsigten for Nordjylland de næste fem dage er lige som det politiske klima,, møgkedelig

  Kommentar by k. m. — 14. maj 2021 @ 19:52

 180. Demonstrationer imod israel europa rundt. Bla i københavn.
  Tilfældige overfald. Jo det går godt.

  Kommentar by Islamarebad — 14. maj 2021 @ 20:05

 181. Muslimerne er nu så selvsikre, at de kører Ramallah style 14 perkersvin siddende uden på en bil svingende med det pestilensiske flag helt uantastet igennem gaderne i Aarhus; det ligner den arabiske gade i Kongeriget Danmarks næststørste by: https://presse-fotos.dk/post/israels-flag-afbraendes-ved-demo-i-gellerup

  Hvornår har dansken fået nok? Hvornår smider vi perkene ud af landet?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 20:08

 182. B-A ang. de radikale og enhedslisten: ingen i de to partier har noget at beklage sig over. (JEA 13.09)

  Begge partier ønsker DØD OVER DANSKERNE! Begge partier har som motto: En god dansker er en død dansker. Det er selvfølgelig ikke noget de udtaler direkte og officielt, men de to partiers politik går ikke ud på andet end at undertrykke, nedværdige, ødelægge og udskifte danskerne.

  Deres politik går ud på at erstatte civilisation med barbari. De har i årevis arbejdet på at gøre danskerne, deres egne landsmænd, til ofre for udplyndring, uretfærdighed, invasion, besættelse, fremmedherredømme, tyranni og afskaffet demokrati og velfærd.

  De har allerede sendt død og ulykke, elendighed og idioti ind i tusinder af danske hjem. Deres politik er ikke andet end rødnazisme, dumhed og ondskab. Deres feministiske og woke ligestillings-kampagner bygger på løgn og svindel, ligesom deres co2-politik og “berigelses”-politik.

  De to partier bør reduceres mest muligt ved det kommende valg. De to partier er skruppelløse, folkefjendske og landsskadelige, og har ikke andet til de danske hjem og familier og vi danskere end forræderi, ufrihed, råddenskab, falskhed og pervers ondskab.

  Bliver de ved med at have vind i sejlene pga. uvidende vælgere, vil R og EL smadre det danske folks fremtid til pindebrænde. I de to partiers kølvand findes ikke andet end utallige skandaler, brudte løfter, tåbeligheder, forbrydelser og tragedier.

  De to partier har allerede alt for længe fået lov til at misbruge vores tålmodighed. Der findes ikke større fjender af mændene, familierne, børnene og fædrelandet end politikerne i de to partier.

  De vil afskaffe vores frihed, kultur og sende os en krig på halsen. Fra nu af bør de kun modtage vores dybeste foragt.

  Kommentar by BENT A — 14. maj 2021 @ 20:10

 183. #180

  Tak for linket, JEA. Det var ikke meget politi, der var i gaderne i Århus den dag.

  Nå, der skal jo også skrives Corona bøder ud for at sidde uden mundble på en bænk på perronen.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 14. maj 2021 @ 20:31

 184. Flertallet af vælgerne i Danmark og det øvrige Nordvesteuropa, er desværre sløve, dorske, dumme, uvidende, døvede af stimulanser og mad, og lette ofre for politisk inddoktrinering og manipulation. De lukker øjnene for kendsgerningerne, lever i nuet og tænker at bare det går godt min levetid ud, så går det nok. De tænker ikke så langt, at deres efterkommeres fremtid interesserer dem.

  Man kan næste unde disse tåber at komme til at opleve det helvede af en multikulturalt samfund, som de kulturradikale jubelutopister har beredt dem. Løn som forskyldt.

  Kommentar by JC — 14. maj 2021 @ 20:39

 185. De Radikale og Frie Grønne arbejdede sammen om at få Uwe Max Jensen ud af Facebook. Folketinget er infiltreret af skabsmuslimer, der endnu ikke er sprunget ud

  Kommentar by k. m. — 14. maj 2021 @ 20:48

 186. Det islamiske shithole Holbæk har som bekendt landets yngste borgmester.
  En ung spejlblank socialdemokratisk tøz med et efternavn, der er umulig at udtale.

  Endnu en smuk sjællandsk provinsby er smadret for altid…

  Kommentar by Revisoren — 15. maj 2021 @ 11:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper