14. maj 2021

US Army gone woke: Animeret LGBT-leflen – “… a little girl raised by two moms”, “… my other mom”

Tidligere på ugen skrev Berlingske, at der de senere år har været ’31 sager om kønskrænkende adfærd’ i det danke forsvar. Erhvervspsykolog Ditte Darko forklarer, at det skyldes at ‘organisationen er bygget op omkring, at der bliver givet ordrer nedad i systemet, og at der ikke bliver sat spørgsmålstegn ved dem’. Fra American Military News – Here’s the new US Army ad drawing controversy as ‘woke’ or ‘great to see’ – you decide.

“The United States Army released a new series of recruitment advertisements titled ‘The Calling’ last week, including one featuring an LGBT rights parade and lesbian wedding that has been slammed as ‘woke’ or praised as ‘great to see.’

‘This is the story of a soldier who operates your nation’s Patriot Missile Defense Systems,’ the ad begins as an animated female soldier called ‘Emma’ appears on screen. ‘It begins in California with a little girl raised by two moms.’

‘Although I had a fairly typical childhood, took ballet, played violin, I also marched for equality,’ Emma says, as images of a ‘Pride’ demonstration are shown. ‘I like to think I’ve been defending freedom from an early age.’

The female soldier goes on to tell the story of one of her moms becoming paralyzed after an accident, but then working hard ‘to get back on her feet, eventually standing at the altar to marry my other mom.'”

Screencaps

Oploadet Kl. 21:06 af Kim Møller — Direkte link68 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119126/trackback

68 Comments »

 1. Den bedste CIA agent i marken mod perkerterroristerne er en woke, sort kælling, der var mand, indtil de skar pikken af hen, forbyd islam i CIA og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 21:23

 2. B-A: HER HAR vi måske forklaringen på at Trump ikke satte militæret ind mod valgsvindelen i USA? Han kunne ikke længere stole på militæret, CIA og FBI?

  Nå, men ihvertfald kan man efterhånden tillade sig at FASTSLÅ MED SYVTOMMERSØM, at hvor for mange politik-kvinder kommer til, ender det galt og katastrofalt. Vi har set hvordan det i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland, England og Frankrig er gået op i hat og briller når de politiserende kvinder dominerer partierne og medierne. Alt ender i løgn, tåbelighed, mandsfjendsk politik, krænkelsesparathed, kvoter, positiv særbehandling, hysteri, kaos, vanvid og WOKE FEMINISERING!

  Derefter går der ikke lang tid før befolkninger står og ser ned i afgrunden. Sverige er i frit fald og efter alt at dømme fortabt. En blodig guerilla-krig mod svenskerne er begyndt. Stockholms politikere ville gøre Sverige til en HUMANISTISK STORMAGT ved at invitere et par millioner barbarer fra Afrika og omegn ind i Sverige til forsørgelse og gratis alting. Men nu flyder blodet i gaderne, kommuner går fallit på stribe, og sygdomme, hverdagsterror og social elendighed har ramt titusindvis af svenskere.

  I Frankrig og Tyskland ser det heller ikke godt ud. Iflg. franske generaler og borgmestre mfl. kan borgerkrig være på trapperne. De to woke kællinger, Macron og Merkel, har været til stor skade.

  Hele Vesteuopa er nu et truet og ustabilt område. Feministisk politik og lovgivning er åbenbart vejen til katastrofe, statsbankerot og krig.

  Kommentar by BENT A — 14. maj 2021 @ 21:51

 3. Tegnefilmen i pastelfarver er vel et LGBTQ-produkt, eller noget vammelsød og klam propaganda udtænkt af en lesbisk afviger fra et af de skrupskøre radiGALE partier, V, K, R, EL, SF eller hvad de nu hedder.

  Kommentar by BENT A — 14. maj 2021 @ 22:32

 4. Bare se her, hvodan de opfører sig, når de er blevet mange nok:https://presse-fotos.dk/post/israels-flag-afbraendes-ved-demo-i-gellerup

  De vil da skide på vantro danskersvin og danskerludere, måske vi skulle tage fat i kraven på hver muslim og gøre det unævnelige, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 23:38

 5. Kina og Rusland skriger af grin.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 15. maj 2021 @ 00:04

 6. Når magteliten vil indsætte hæren imod borgerne de ikke ønsker deres folkefærd og kultur opløst, så skal der selvfølgelig rekrutteres blandt de mest outreret.

  Ingen mennesker med sund moral vil går imod Europæerne og ødelægge deres ret til at hævde sig selv.

  Russerne og Kineserne griner i dette tilfælde hele vejen til banken.

  Kommentar by KineserSnot — 15. maj 2021 @ 00:06

 7. Kommentar by BENT A — 14. maj 2021 @ 22:32

  Bogen ‘The Transgender Industrial Complex’ gennemgår det hele.

  https://www.antelopehillpublishing.com/product-page/the-transgender-industrial-complex-by-scott-howard

  Kommentar by KineserSnot — 15. maj 2021 @ 00:07

 8. 371 opstemmer og 13759 nedstemmer til videoen. Det er en video, som er en stærk konkurrence med engelske supermarkeder julereklamer fyldt med sorte og muslimer, eller Gillette´s reklame hvor sorte mænd bremser hvide mænd i sex chikane mod kvinder. SAS´s reklame “What is truly Scandinavian?” med depressive hvide som intet kan og intet er men som bliver reddet udefra.

  https://www.youtube.com/watch?v=ShfsBPrNcTI

  Kommentar by CCC — 15. maj 2021 @ 00:36

 9. Jens-Erik Andersson — 14. maj 2021 @ 23:38:

  Jeg er ligeglad med, om nogle fremmede brænder nogle andre fremmedes flag af, så længe det ikke går ud over Vesterlændinge.

  Jeg kærer mig om Vesterlændinge, IKKE mellemøstlige folk som palæstinensere og israelere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. maj 2021 @ 00:58

 10. KineserSnot — 15. maj 2021 @ 00:07:

  Jep, jeg hørte en lang anmeldelse af “The Transgender Industrial Complex” og det lyder til at være den klart bedste bog, der er skrevet om det emne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. maj 2021 @ 00:59

 11. Bare vent og se. En totalitær magt udfordrer Biden regeringen, og vi vil alle se hvor fucked den vestlige verden er.

  Kommentar by Lukket fest, skrid hjem — 15. maj 2021 @ 01:02

 12. B-A: Står det til de mest ekstreme radikale og rabiate woke-typer, skal fremtidens ideal-familier bestå af to lesbiske kvinder, to bøsser eller to pædofile, og børnene skal skaffes fra rugemødre, eller det skal være børn som staten har konfiskeret hos mere normale og “gammeldags” familier.

  De normale mænd derimod skal klassificeres som værdiløse mandesvin, og derefter gøres retsløse. Ja, det sker faktisk allerede i skilsmisse-bureaukratiet hvor kvindesagskvinder og feminazier dominerer sagsbehandlingen.

  Derefter skal børnene ved 3 eller 4 års alderen påbegynde den institutions-opbevaring og stats-opdragelse som skal gøre dem til gode kommunister og apparatchikker.

  Det er dog kun indtil videre. For i længden skal de danske børn jo udskiftes og etnisk udrenses, efterhånden som det nye herrefolk besætter, overbefolker og overtager vores land.

  Det er vistnok tosseborgens plan.

  VI LEVER I SINDSSYGE TIDER!

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 01:04

 13. PS: Prøv at lytte til DRs mange udsendelser, hvor danske mænd hetzes, bagtales og nedrakkes. De røde DR-kvinder virker meget arrogante, nedladende og fjendtligt sindede når det gælder mænd. Man har ihvertfald travlt med at ophøje kvinder og stille mænd i dårligt lys. Det sker flere gange pr. uge.

  Plus at man nærmest dagligt er mikrofonholder for kommunister og hysteriske klima-aktivister.

  DRs forkvinde Maria Rørby Rønn får vist ikke sine fire millioner kr. i årsløn for ingenting.

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 01:14

 14. Den første kommentar er ikke langt fra sandheden: https://nypost.com/2021/05/03/cia-recruitment-video-slammed-as-woke-propaganda/

  Kommentar by Per — 15. maj 2021 @ 02:02

 15. Berlingske Tidende er også blevet woke og er det nye Femina.

  Mindst 50% skal åbenbart handle om kvinder eller skrevet af kvote-kvinder.
  Fakta-artikler er på det nærmeste udskiftet med lange poetiske feministisk beskrivelser. Og udelader derfor mange andre nyheder, som må opsøges og findes på nettet – bla. hos Uriasposten.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 15. maj 2021 @ 03:53

 16. B-A: Man kan spørge: HVORNÅR OPDAGER DE DANSKE MÆND AT KVINDESAGSKVINDERNE har udnyttet og tyranniseret dem og taget tykt pis på dem i årtier?

  Og hvornår opdager den typiske sløve og glemsomme vælger at ALLE de gamle partier er fulde af tosseri, løgn og svindel når det handler om indvandring, berigelse, ligestilling, CO2, EU, FN, MR og rigsretsager m.m.

  Hvornår forstår vælgerne at pladderhumanisme er dumhed og ondskab?

  Hvornår forstår de hvad folkeudskiftning indebærer af rædsler og hverdagsterror?

  Og hvornår forstår man at naivitet overfor big-tech og politisk kællinge-snak m/k i DR, TV og papiraviser er roden til alt ondt?

  Djævelske planer er lagt for hvordan “man” får vi danskere gjort til nutidens jøder og untermenchen.

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 07:31

 17. Hvem har gedehjerne, harehjerte, sjakalsjæl, en kamels brægen, en tissemyres flokinstinkt, en ørkenrævs snuhed, en slanges tvetungethed, en bavians aggressioner og absolut intet at berige Danmarks kultur med?
  Nej – det er ikke Wile E. Coyote fra ‘Roadrunner’, men en der ligner.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. maj 2021 @ 09:08

 18. Det er en effektiv metode til at få spasserwoke-segmentet til at glemme de uhyrligheder, USA’s militær (og de mia private aktører tjener) udfører i andre verdensdele. Jaja, vi myrder kvinder og børn i Yemen for Saudiernes skyld, men vi er med på woke-beatet, så I vil ikke længere kritisere os, vel?

  Lad de muslimske lande sejle deres egen sø, og luk grænserne. Men hjælper jo heller Bandidos, selvom de har fået bank af HA.

  Kommentar by Jolly Jumper — 15. maj 2021 @ 09:43

 19. Skal erhvervspsykolog Ditte Darko’s forklaring forstaas derhen, at der de senere aar har vaeret 31 tilfaelde, hvor en kvindelig underordnet har faaet en ordre af en overordnet, og ment at det var paa sin plads at diskutere ordren?

  Kommentar by krassisten — 15. maj 2021 @ 10:22

 20. Hvad laver en 13-årig dreng på Nørreport station klokken 23:00 fredag aften?

  Er det danske Eid muslimers De Lange Knives nat mod vantro, hvide danskere?

  [Citatret]: Fredag aften [klokken 23:00] rykkede Københavns Politi ud til tre knivstikkerier. Et af dem involverede en 13-årig dreng.
  (…)
  På Rådhuspladsen blev en 18-årig mand anholdt efter et slagsmål ved Scandic Palace Hotel, hvor en person blev stukket med en skarp genstand.
  (…)
  På Københavns Hovedbanegård måtte politiet senere rykke ud til et større slagsmål med mindst 15 involverede.
  – Det foregår på taxaholdepladsen foran hovedbanegården. En 18-årig mand bliver snittet i kinden, men er uden for livsfare, siger Chenette Westergaard, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 15. maj 2021 @ 10:30

 21. USA er i total opløsning. Landet er styret af pædofile og terrorister fra BLM og antifa. Senest er det kommet frem at psykopaten Bill Gates turnerede sammen med pædosvinet Jeffrey Epstein, og sikkert også sammen med Bill Clinton. Og det er sådanne svin som vores egne politikere slikker i røven, fuck hvor er vi færdige(med mindre NB får 90 mandater).

  Kommentar by piphans — 15. maj 2021 @ 10:31

 22. OT. Kontrast har et rigtigt godt interview med Birgitte Kosovocich om flerkulturelle staters dilemmaer og umulighed. Kan vi forvente en lidt ærligere og mere relevant debat fremover?

  Kommentar by Heisahero — 15. maj 2021 @ 10:38

 23. Kommentar by Heisahero — 15. maj 2021 @ 10:38

  Morten Uhrskov, Lars Hedegaard mfl har snakket som Kosovich længe, de ikke blevet hørt.

  Kommentar by KineserSnot — 15. maj 2021 @ 10:58

 24. Interessant video, men “… my other mom” må siges at være en vildledning, der forklares nedenfor:

  Udgangspunktet er det ideologisk angreb på det vestlige samfunds vigtigste byggesten: Kernefamilien – far, mor og deres børn (hvis nogen skulle have glemt det). For den revolutionære er kernefamilien den reaktionære fjende.

  Godt så. Men hvad er der så kommet ud af at bekæmpe den reaktionære kernefamilie: Et tro kopi af kernefamilien, men hvor far er udskiftet med en mandhaftig kvinde, der agerer mandigheden med mainstreambriller med et intellektuelt anstrøg, som alt i alt skal trigge, at mor i forholdet føler sig som den traditionelle følelsesbårede kvinde. Og deres barn er selvfølgelig en pige.

  Selv det traditionelle indgroede hollywood-ideal om, at det mandlige skal være et touch mørklødet som modspil til det lysblonde kvindelige har de revolutionære ført videre over i deres nye woke-kernefamilie. Man erindrer f.eks. den voldsomme racistiske kritik, der rejste sig, da Daniel Craig blev udvalgt til James Bold-rollen. Det var især en ultrær gruppe kvindelige Bond-fans a la denne her: Barbara, London: “Blond and Blue-eyed! What more can I say?”. Næh, mandeheltens og kvindeheltens udseende i medier og film har snævre grænser, og det kopieres 100% over i denne woke-reklamefilm.

  Et andet interesant perspektiv er, at der et eller andet sted eksisterer et tabu, nemlig en biologisk far til denne pige, og det sandsynligvis er netop savnet af sin rigtige far, der får pigen til at vælge at blive soldat.

  Kommentar by Anonym — 15. maj 2021 @ 11:07

 25. Dhimmi Radioens fjernsyn sender kollektivistisk propaganda fire og tyve timer i døgnet. Merkel sind gut. Trump ist schlecht. Hvis du er så uheldig at have en radio,bliver den timelig afbrudt med At staten er din ven.
  Individualisme må ikke forefindes.
  Din skat betaler du selvfølgelig med glæde. Der er intet at harmes over.
  Banksternes falskmøntneri straffes ikke. Men hvis du laver en falsk mønt,bliver du puttet i fængsel i fem år.

  Kommentar by Nielsen — 15. maj 2021 @ 11:07

 26. Super interessant video, men “… my other mom” må siges at være en vildledning efter min mening:

  Udgangspunktet er det ideologisk angreb på det vestlige samfunds vigtigste byggesten: Kernefamilien – far, mor og deres børn (hvis nogen skulle have glemt det). For den revolutionære er kernefamilien den reaktionære fjende.

  Godt så. Men hvad er der så kommet ud af at bekæmpe den reaktionære kernefamilie: Et tro kopi af kernefamilien, men hvor far er udskiftet med en mandhaftig kvinde, der agerer mandigheden med mainstreambriller med et intellektuelt anstrøg, som alt i alt skal trigge, at mor i forholdet føler sig som den traditionelle følelsesbårede kvinde. Og deres barn er selvfølgelig en pige.

  Selv det traditionelle indgroede hollywood-ideal om, at det mandlige skal være et touch mørklødet som modspil til det lysblonde kvindelige har de revolutionære ført videre over i deres nye woke-kernefamilie. Man erindrer f.eks. den voldsomme racistiske kritik, der rejste sig, da Daniel Craig blev udvalgt til James Bold-rollen. Det var især en ultrær gruppe kvindelige Bond-fans a la denne her: Barbara, London: “Blond and Blue-eyed! What more can I say?”. Næh, mandeheltens og kvindeheltens udseende i medier og film har snævre grænser, og det kopieres 100% over i denne woke-reklamefilm.

  Et andet interesant perspektiv er, at der et eller andet sted eksisterer et tabu, nemlig en biologisk far til denne pige, og det sandsynligvis er netop savnet af sin rigtige far, der får pigen til at vælge at blive soldat.

  Kommentar by traveler — 15. maj 2021 @ 11:09

 27. Hvornår ser vi gamle senile Creepy Joe iført kjole og stilletter?

  Kommentar by Revisoren — 15. maj 2021 @ 11:10

 28. B-A: DE STJÆLER dit land, dine byer, din tid, dine penge, dine børn, dit familieliv, dine rettigheder, dit job, dit erhverv, din bolig, dine kvinder, din sikkerhed, din frihed og din fremtid…… så snart lejlighed gives. Og når tiden er moden, vil de slå dig ihjel.

  De kaldes politikere, journalister og berigere.

  Selv siger de at de går ind for ansvarlig, bæredygtig, human, intelligent og ambitiøs politik, henholdsvis at hvis man har den rette tro vil alt blive godt.

  Men måske man er meget naiv, hvis man tror på det?

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 11:45

 29. Citatret: NemID kan blive nøglen til sociale medier

  Forestil dig at skulle bruge NemID for at logge på Facebook eller oprette en profil, før du kan få lov at skrive din mening og kommentere andres budskaber.

  Fremgangsmåden kan ligge dig fjernt i dag, men bør blive hverdag i fremtiden, hvis det står til en række eksperter og politikere. Formålet er at sikre en bedre og mere sober tone imellem danskerne, når de debatterer på internettet.

  I en ny undersøgelse fra Djøfs jurapanel erklærer 64 procent af de adspurgte eksperter sig mere eller mindre enige i, at digitale udbydere bør kræve id fra deres brugere.

  På Christiansborg er Venstre, De Radikale, Dansk Folkeparti og Enhedslisten umiddelbart positivt stemt over for id-kravet.

  Pernille Skipper, den nyligt afgåede politiske ordfører fra Enhedslisten, fremhæver dog, at tiltaget er »utroligt dilemmafyldt«, fordi anonymitet er en forudsætning for ytringsfriheden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 15. maj 2021 @ 11:57

 30. 11:57 Altså hør nu her JEA, du er jo total idiot. Alt hvad du refererer har intet med folkmordsdukketinget at gøre og er allerede narrativet gloalt inden folketingssatanisterne bekræfter, at de er folkemordsdukker for verdenseliten inde i folkemordssatanismetinget

  Kommentar by Svend — 15. maj 2021 @ 12:00

 31. gloalt = globalt (må hellere skrive det for dig JEA, det var tasterne fulde af kaffegrums)

  Kommentar by Svend — 15. maj 2021 @ 12:01

 32. Kommentar by Svend — 15. maj 2021 @ 12:00

  Hvad betyder det?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 15. maj 2021 @ 12:02

 33. Hvad betyder dit indlæg?

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 15. maj 2021 @ 12:03

 34. At du ikke kan læse

  Kommentar by Svend — 15. maj 2021 @ 12:04

 35. Østrig og Slovenien flager med det Israelske flag på officielle bygninger – som støtte til Israel i kampen mod de palæstinensiske nazi-islamister i gaza.

  Mettes bedste ven og rejsekammerat Sebastian Kurz er klar i mælet:

  ‘Intet retfærdiggør raketterne sendt fra gaza’

  “Jeg fordømmer i de stærkeste vendinger angrebet på Israel fra gaza.”
  “Israel har ret til at forsvare sig mod disse angreb.”

  “For at vise vores solidaritet med Israel … har vi hejst det israelske flag på parlamentet og udenrigsministeriet”

  “Vi støtter på det stærkeste Israels sikkerhed”

  Kom så Danmark, få hejst flaget, nu! 🇮🇱 🇩🇰 🇮🇱 🇩🇰 🇮🇱 🇩🇰

  https://www.timesofisrael.com/austria-slovenia-fly-israeli-flags-in-show-of-support/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 15. maj 2021 @ 12:05

 36. S T Æ R K T 👊🏻 🇮🇱 Støt Israel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 15. maj 2021 @ 12:07

 37. Husker da jeg var en lille dreng og var begyndt på at læse aviser, der lagde jeg snart mærke til at hver dag skrev de om det samme slagsmål de havde om Al-Aqsa. Nogle typer arrangeret konflikt bliver åbenbart aldrig for gamle

  Kommentar by Svend — 15. maj 2021 @ 12:10

 38. tillader mig at gå off-topic med noget der nok bliver diskuteret heftigt fra nu af.

  De røde sidder på de fleste medier. Nu foreslås det at logge ind på kommentarspor med NemID for at begrænse grove indlæg.

  Venstrefløjen er ekspert i at provokere, og når nogen tager til genmæle, piver de og klager over “tonen”.

  Krav om NemID vil slå den sidste fri debat ihjel, og det ved de godt, dem der kommer med det åndssvage forslag.

  Venstrefløjen provokerer og pisker stemning op, men slipper som regel med let straf, uanset graden af kriminalitet.

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2021 @ 12:28

 39. Man kan undre sig over, hvorfor al denne woke-aktivisme bryder ud netop nu.

  Woke-aktivisten Jon Eirik Lundberg, der selvfølgelig er cand.mag. i politisk filosofi, mener i JP, at identitetspolitikken er et nyt generationsoprør mod etablerede værdier.

  Intet kan være mere forkert.

  Et meget bedre bud er at skrue tiden tilbage til de mest revolutionære hos den nu pensionerede 68’generation fra den venstreradikale middelklasse, der dengang sværmede omkring KAP SAP DKPML osv osv.. Lige da de skulle have deres revolution, blev det hele aflyst med murens fald. Men bitterheden og forsmåetheden fik de ført videre i deres børn, især døtrene, der i dag netop topper i 40-55-årsalderen med maks. indflydelse i samfundet.

  Det gælder i medierne og på humaniora og samfundsvidenskab på universiteterne, hvor disse bitre, men ekstremt forkælede døtre har gjort karriere. De dominerer overalt i deres brancher med deres to temaer: De lidt borgerlige vil påtvinge kvinder i chefstillinger (nu store firmaers chefjobs er blevet helt løsrevet fra firmaets formål og funktioner) og de marxistiske ideologer vil påtvinge samfundet venstreradikal identitetspolitik. Det er tilsyneladende en parallel udvikling til i USA, hvorfor amerikanske temaer på ubegavet vis kopieres 100% af ’forskere’ og meningsmagere til Danmark.

  Hvem træder f.eks. ind på woke-scenen i Danmark: Den satte RUC-historiker og kønsaktivist Rikke Andreassen (49 år), queer-entiteten comoriansk-danske Moussa Mchangama (43 år), kunsthistoriker Mette Houlberg (samme aldersklasse), den herostratisk berømte Katrine Dirckinck-Holmfeld (40 år – en af de yngre), den jamaicansk-danske antikolonist Michelle Eistrup (samme aldersklasse) – alle samme segment og aldersklasse og ofte samme flydende baggrund.

  De har hele tiden været i gang med deres personlige aktivisme, men har pludselig fået fælles momentum. Men det har intet med et generationsoprør at gøre.

  Kommentar by traveler — 15. maj 2021 @ 12:29

 40. JEA 11.57: Hvis de gamle partier vedtager det med navn og adresse på alle som deltager i debat, afslører de endnu engang at de ønsker at afskaffe demokratiet, og at indføre politistaten. Antagelig for at skaffe sig “arbejdsro” indtil folkemordstinget er færdig med sit “arbejde”.

  Slutmålet er kafkaske, islamistiske og svenske tilstande, og Danmarks udslettelse. Er der andre muligheder?

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 12:45

 41. Det skøre ved den konflikt er jo at venstrefløjen støtter pestilenserne og jøderne støtter venstrefløjen, hvor meget mere åbenlyst, kan det blive?

  Kommentar by Svend — 15. maj 2021 @ 12:47

 42. Her får pestilenserne som fortjent, gamle mænd, kvinder i hijab, unge mænd får bøllebank af Københavns Politi, nyd især sekvensen, hvor et perkersvin bliver bidt i pikkemanden ikke en men to gange af en K9 schæferhund, ligesom hunden bider det pestilensiske flag ud af hånden på en gammel muslims hænder og den muslimske kvinde, der råber: jeg fik en stav lige i røven: https://fb.watch/5vo44REopa/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 15. maj 2021 @ 12:54

 43. Undskyld, hvis jeg stiller et spørgsmål – ved godt, at i ikke kan besvare spørgsmål, jeg stiller

  Kommentar by Svend — 15. maj 2021 @ 12:54

 44. Bent A. 12:45
  Præcis, selv Preben Bang Henriksen, Venstre, formand for retsudvalget støtter forslaget.
  Som advokat burde han kunne se det er en glidebane mod meningsdiktatur, der skræmmer en masse borgere væk fra offentlig debat, det er det venstrefløjen ønsker, men den borgerlige fløj er desværre forvandlet til en samling lyserøde vaskeklude.

  Vi så for nylig, hvordan det lykkedes at blokere Uwe Max Jensens Facebook konto

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2021 @ 12:56

 45. 12:56 1984 rimer åbenbart på 2021

  Kommentar by Svend — 15. maj 2021 @ 12:58

 46. PS: NemID har vist sig at være et usikkert foretagende, ligesom cpr-registret. Over 100.000 danskere har været udsat for hacking og identitetstyverier m.m. Samtlige danskere risikerer at blive udsat for kriminelle transaktioner eller statslige overgreb og totalitære urimeligheder, hvis samfundet bliver digitaliseret og overvåget endnu mere.

  Samfund hvor ytringsfriheden, demokratiet, friheden, familielivet og retssikkerheden er taget fra folket, er skildret i bøger som “1984”, “Kammerat Napoleon”, “Processen”, “Kommunismens sorte Bog og “Djævelens Dagbog” osv.

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 13:02

 47. Det Eske Vinter-Jensen betragter som misinformation, kan være sandhed for resten af verden.
  Han har lov at betragte corona eller hvilket som helst andet emne som han vil, men skal ikke tvinge resten af verden til at tro det samme.

  Fjæsbogen er gået amok i faktatjek, og man møder jævnlig popup beskeder om at en artikel er falsk. Hvad fanden ved en studentermedhjælper på et faktatjek kontor om ekstremt indviklede emner, som eksperter har arbejdet med hele livet ?

  Faktatjek er ikke andet end begrænsning af ytringsfriheden.

  Uden fri adgang til viden og diskussion om livets gåder, så går samfundet i stå, og vi ender i en form for Islam, hvor alt er timet og tilrettelagt i en manual.
  https://www.altinget.dk/artikel/manglende-viden-om-misinformation-skal-ikke-afholde-os-fra-at-handle

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2021 @ 13:20

 48. # K.M. 12.56: Det vil ikke overraske mig hvis Preben Bang Henriksen viser sig at være en nordkoreansk agent der har infiltreret Venstre. Men det mere sandsynlige er selvfølgelig at han er hoppet fra Enhedslisten eller Radikale til Venstre, som vel efterhånden er det rødeste parti herhjemme. Nu hvor Uffe-sprællemand er formand.

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 13:21

 49. Hvad koster den her muslimske lortefamilie ikke Danmark af millioner af kroner på alt?

  Citatret: Hjemsendt syrisk familie får politisk asyl: – Vi er så glade
  ASYL: Familien Bertawi har fået politisk asyl i Danmark og skal derfor hverken i udrejsecenter eller tilbage til det regime, som de flygtede fra.

  Mange måneders uvished og bekymring blev onsdag afløst af glæde og lettelse hos familien Bertawi fra Frederiksværk. Her gav Flygtningenævnet familien politisk asyl i Danmark og omstødte dermed myndighedernes oprindelige beslutning om at sende familien tilbage til Damaskus i Syrien.
  – Vi vidste slet ikke, hvordan vi skulle reagere. Vi blev bare så glade og chokeret, siger Mohammed Bertawi.

  Familien består udover Mohammad (20) af hans far Redwan Bertawi, hans mor Samira Al-sayed, to storesøstre – Riham (23) og Rawan (22) – samt lillebror Adam på tre år.

  KILDE: https://sn.dk/Halsnaes/Hjemsendte-syrisk-familie-faar-politisk-asyl-Vi-er-saa-glade/artikel/1436899, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 15. maj 2021 @ 13:26

 50. Nogen mener tonen er for grov på sociale medier.
  Tjek videoen her, og hør trans-aktivister had mod en kvindes hjemmeside
  https://www.youtube.com/watch?v=sa4tMu15ooA
  Melbourne universitet

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2021 @ 13:50

 51. BT skriver Italiens befolkningstal faldt 400.000 sidste år.
  Hvordan stemmer det sammen med at der er kommet næsten en halv million bådflygtninge til Lampedusa og Italien fastland ?

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2021 @ 13:57

 52. de såkaldte palæstinensere jamrer over de lever indespærret og i dyb fattigdom.
  De har da råd til masser af raketter, med mindre nogen forærer dem isenkram til at holde krigen mod Israel ved lige.

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2021 @ 14:01

 53. Er der muslimer i afgørende stillinger i Norge?

  Den norske kulturminister, Abid Q. Raja, har i februar (…) siger den norske nationalbibliotekar, Aslak Sira Myhre til avisen…, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 15. maj 2021 @ 14:43

 54. Ja der er ingen hjælp fra militæret at hente. Obama udrensede militæret for generaler der kunne udgøre en trussel mod bolsjevikkerne.
  Bortset fra en højesteret der formentlig hurtig kan neutraliseres virker der ikke til at være nogen former for institutionel modstand mod bolsjevikkerne. CIA, FBI, militæret, kongressen, executive branch. Done deal. Med den ændrede demografi i USA er det formentlig slut.

  Kommentar by John Sorensen — 15. maj 2021 @ 15:26

 55. #JS 15.26: Dengang stillede republikanerne med en ret jammerlig kandidat, der ikke virkede ret frisk, og Obama Hussein vandt på sin ungdom og bedre retorik. Men at få en Hussein fra Afrika som præsident, kommer USAs vælgere til at fortryde i årtier, eller for evigt.

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 15:44

 56. B-A: Alle de “bevidstgjorte”, “progressive”, nyopvågnede og woke kvinder er hjernevaskede med marxisme og alle er de fjendtligt indstillede overfor demokratiet, fædrelandet, ytringsfriheden, mændene, familietraditionerne og den personlige frihed og retssikkerhed.

  Virkeligheden, verdenshistorien og de fleste erfaringer og kendsgerninger er for dem uinteressante, deres røde fantasibobler kommer for dem i første række. De er fantaster og fanatikere som går ind for et utopisk samfund, hvor BIG-MOTHER-staten skal TVINGE alle til at være lykkelige.

  Dem der ikke er lykkelige, skal selvfølgelig indespærres i dertil egnede lejre , dvs. flugtsikre lejre. Eller de skal pumpes med kemikalier i psykiatriske anstalter så de BLIVER lykkelige.

  Woke kvinder er nemlig GODE kvinder.

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 16:11

 57. PS: Det er derfor NANNA SKOV HØPNER sidder bag tremmer på 3. måned. Hun afslørede ved en demonstration at hun ikke følte sig lykkelig. Derfor blev hun arresteret og idømt to år bag tremmer. Den tid man har beregnet at der skal til, før hun igen er en glad borger i det lille yndige land.

  At hendes to små børn i mellemtiden er ulykkelige, må man tage med i købet. Hvor der handles, der spildes.

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 16:19

 58. Hvis forslaget om NemID på kommentarspor gennemføres, eksploderer antallet af stikkere og tankepoliti.
  R-e-d-o-x- må klappe i hænderne, det er guf til deres indsamling af oplysninger om anderledestænkende.

  til Bent A 16:19
  jeg så for et par dage siden en historie om en ung Italiener der nægtede at bruge mundbind.
  Han blev ført til et psykiatrisk hospital og tvangsmedecineret, så det ikke løgn når regeringer og myndigheder slår ekstrem hårdt ned på corona-og vaccineskeptikere.

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2021 @ 16:38

 59. https://lawandcrime.com/crazy/woman-tased-handcuffed-after-not-wearing-mask-at-a-middle-school-football-game-video/

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2021 @ 16:59

 60. Lang, tør artikel, der sætter nogle ting på plads.
  https://noqreport.com/2021/05/03/the-criminalization-of-dissent/

  Kommentar by k.m. — 15. maj 2021 @ 17:16

 61. Historien viser, at de rødes samfundskonstruktioner og forskruede idéer ramler sammen over tid. Enkelte står endnu, men rådenskabens indvirkning ses tydeligt, så det er et spørgsmål om tid.

  Det tog Sovjet 75 år at rådne op indefra og ramlede sammen. Hvem vil ved sine fulde fem vente så længe denne gang ?

  Kommentar by Bilka — 15. maj 2021 @ 17:17

 62. B-A: Ja, det kan blive DYRT ikke at læse net-aviserne. Det kommer sikkert bag på mange af dem som nøjes med DR og løgne-pressen, at man som dansker kan få en bøde på 2500 kr. for at gå ind på en stor banegaard uden mundbind. (er man beriger behøver man jo ikke betale)

  Der kan være mange andre ting man kan blive overrasket over. F.eks. at man kan blive ramt i et fodgængerfelt af en vanvidsbilist der kommer med 150-200 km/t. Og så er der noget med vaccinerne hvis man læser hodja. Og i længden vil de uvidende nok også blive overraskede hvis eller når hverdagsterroren rammer dem selv.

  Det er efter 15-25 års syvsover-søvn kommet som en kæmpeoverraskelse for de fleste svenskere, at deres samfundsskib er ved at kæntre og at de nårsomhelst kan ryge ud til hajerne, der flokkes i de iskolde bølger omkring skibet.

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 17:52

 63. Ang. 16.59: Ja, en ung pige bliver af en stor sort politibetjent arresteret, lagt i håndjern og slæbt med, for at sidde UDENDØRS uden mundbind. Det er da et godt eksempel på en fladpandet overreaktion fra politiets side.

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 18:05

 64. PS: Det minder lidt om den danske kvinde som fik en bøde på 2500 kr. for at sidde få minutter på en bænk UDENDØRS i en park i København. Nogle politifolk ejer ikke for fem øre konduite.

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 18:10

 65. @BENT A — 15. maj 2021 @ 18:10

  Tænker du på hende på Islands brygge sidste år og som blev filmet?

  Fra TV2 nyheder den 26. april 2020:

  “…fik en bøde på 2500 kroner, fordi hun havde taget ophold på Islands Brygge med sine to døtre og hund.”

  Kommentar by T. H. — 15. maj 2021 @ 19:59

 66. T. H. : Véd ikke om det er samme kvinde, men der har vist været en del hysteri omkring håndteringen af coronaen. Plus at Brostrøm har kvajet sig mange gange. Alligevel er han stadig regeringens og DRs “ekspert”.

  OT: Hørte Brian Mikkelsen i “Bagklog”. Han lyder ellers ret kvik, men mente i ramme alvor at DR er et fint og godt foretagende som “holder sammen på Danmark”. De over fire milliarder der bruges på DR, syntes han var givet godt ud. Derudover snakkede han som en radikal vedr. invasionen.

  På nettet er der hos hodja lange artikler om vacciner og om valgsvindel i USA.

  Kommentar by BENT A — 15. maj 2021 @ 23:31

 67. Når en NOMBO som Brian Mikkelsen roser (D)DR, så ved man at han knapt er nominelt borgerlig længere.

  Kommentar by Træt — 16. maj 2021 @ 08:34

 68. > Gustav Jensen 09:08
  Bjarne Corydon?

  Kommentar by Nielsen — 17. maj 2021 @ 14:27

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper