16. maj 2021

OK med Facebook: Herboende anti-israelere bringer blodige uslørede billeder af døde palæstinensere…

Jeg har så vidt jeg kan se fået slettet min Facebook-profil permanent – en profil, der blandt andet indeholder billeder af mine børn taget løbende siden 2008. Med tanke på min kommende retssag, har en bekendt sendt mig en række billeder fra Facebook-gruppen ‘Palæstina Information’ – en gruppe med mere end 16.000 medlemmer, der inkluderer flere kendte anti-israelske agitatorer.

Dokumentation I: ‘Palæstina Information’ på Facebook, 15. maj 2021 Kl. 13.01: Opslag med teksten: “En hel palæstinensisk familie udslette af den eneste demokrati i Mellemøsten”. Facebook erkender at videoen inkluderer billeder med ‘Ømtåleligt indhold’, og noterer: “Denne video kan vise vold eller udpenslet indhold.”. I videoen ses flere døde personer, helt usløret, brutalt og blodigt – blandt andet af børn. Videoen kan ses her.

Dokumentation II: ‘Palæstina Information’ på Facebook, 15. maj 2021 Kl. 10.47: Opslag med teksten: “Advarsel!!!: Meget voldsomt billede!!! Så Inger Støjberg, Pernille Vermund, Pia Kjærsgaard og de andre tågehoveder synes det her er selvforsvar? I er nogle ulækre skabninger hvis i på nogle måder kan forsvare det her!!!”. Opslaget er i skrivende stund ikke online.

Min påstand: Herboende palæstinensere bag gruppen sigtes ikke efter straffelovens § 264 d. Hvorfor ikke?

Dokumentation I

(‘Palæstina Information’ på Facebook, 15. maj 2021 Kl. 13.01: Billede 2 sløret af undertegnede)

Dokumentation II

(‘Palæstina Information’ på Facebook, 15. maj 2021 Kl. 10.47: Billede sløret af undertegnede)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119144/trackback

47 Comments »

 1. Jamen, vi må da gå ud fra, at politiet i dette øjeblik er på vej for at konfiskere og anholde – loven er vel lige for alle?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. maj 2021 @ 17:28

 2. Fordi du ikke tilhører det nye herrefolk, Kim – du, jeg og alle andre her på sitet er anakronismer, som magthaverne hellere ser ryggen på. Problemet kommer, når vores skatteindtægter udebliver. Arabarne, negrene og venstrefløjen har i fællesskab aldrig skabt noget som helst.

  Kommentar by Migranter gider ikke telte — 16. maj 2021 @ 17:38

 3. Men det vurderes vel, at det er en del af døds-kulten religionsfrihed at vise billeder af døde mennesker…

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 16. maj 2021 @ 18:02

 4. Youtube video viser palæstinensisk far, der driver sin lille dreng hen mod Israelske soldater, mens han råber :skyd ham
  De Vil være martyr, og bruger gerne egne børn i planen

  Kommentar by k. m. — 16. maj 2021 @ 18:10

 5. Det er sgu nok botox-gimpen Gucci-Helle der har set sig sur på hr. Møller…

  Kommentar by Revisoren — 16. maj 2021 @ 18:13

 6. PS

  Der eksisterer ikke noget land ved navn “Palæstina” eller noget folk ved navn “palæstinensere”.
  Og det har der som bekendt aldrig gjort…

  Kommentar by Revisoren — 16. maj 2021 @ 18:16

 7. Man ser dette, når jeg klikker på dig på FB:

  Dette indhold er ikke tilgængeligt lige nu
  Når dette sker, skyldes det normalt, at ejeren kun har delt det med en lille gruppe mennesker, har ændret, hvem der kan se det, eller har slettet det.
  Tilbage
  Besøg Hjælp

  Kommentar by Martin — 16. maj 2021 @ 18:17

 8. Link indeholder diverse tekst og billeder fra Twitter
  https://www.document.no/2021/05/16/gaza-konflikten-ekstreme-muslimer-verden-over-hyller-adolf-hitler-for-innsatsen-mot-jodene/

  Kommentar by k. m. — 16. maj 2021 @ 18:40

 9. B-A: Set fra magthavernes synspunkt og fra MSMs synspunkt, er det da kun anstændigt, fair og ordentligt at BORTCENSURERE ALT der ikke passer i deres kram. Især kan det ikke tillades untermenchen (danskerne) at fremføre meninger der ikke er politisk korrekte. Ja, de må slet ikke være utilfredse, men har tværtimod PLIGT til at være lykkelige borgere.

  Det er derfor man slår ned på danskere som kritiserer, viser fotos eller giver udtryk for at der er noget de ikke er helt glade for. Som f.eks. Nanna Skov Høpner der har fået to år bag tremmer, fordi hun kom til at bruge to ord som ikke passede regeringen og de gamle partier.

  Et år i skyggen pr. ord er vel både rimeligt og retfærdigt. Vi kan jo ikke have at folk bare sådan snakker løs om det ene eller det andet. Så kunne de jo blive arbejdsløse i tankepolitiet og fængselsvæsnet.

  Kommentar by BENT A — 16. maj 2021 @ 18:40

 10. Det kommer stadig bagpå mig, at de her ting sker. Det er vigtigt at udveksle og kommunikere. Paludan taler i en tale fra Kærhovedgård udrejse center forår 2021 ,- om at ville afholde en “folkefest” lign. ting d 19.juni 2021 , – på Stram Kurs ejendommen ……? , jeg har ikke kunnet finde mere info om det , men vil selv meget gerne med ,- ikke mindst når det nu kan blive svært iøvrigt at uftrykke sig på de alm. sociale platforme. Er der nogen der ved mere? ….KM ,- hold ud. Dit arbejde er blevet for vigtigt ,- for dem . De har ikke plads til at blive, at lade det blive ved at foregår. Hvorfor er De så truet?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 16. maj 2021 @ 18:45

 11. Så længe fortællingen er venstreorienteret, så viser facebook alt. Mark Zuckerpunch er selv jøde, men jeg er overbevist om at han ikke har så meget som bare lidt overblik over hvad der foregår i hans firma.

  Kommentar by Flaskeposten — 16. maj 2021 @ 19:07

 12. Her dokumenteres det tydeligvis, at valg har konsekvenser.

  En præsident Donald J. Trump i Det Ovale Værelse havde aldrig nogensinde skrevet noget som kvalmende ulækkert som nedenstående:

  Statement by President Joseph R. Biden, Jr. on the Upcoming White House Eid Celebration

  MAY 14, 2021 • STATEMENTS AND RELEASES

  Jill and I are looking forward to the White House’s commemoration of Eid this Sunday. We were heartened to see Eid celebrations around the world, but we know that this year, the situation in the Holy Land is weighing heavily on Muslims everywhere, including our Muslim communities here in the United States.

  Palestinians—including in Gaza—and Israelis equally deserve to live in dignity, safety and security. No family should have to fear for their safety within their own home or place of worship. We think most about the children in these societies who face trauma from a conflict far beyond their control.

  My administration will continue to engage Palestinians, Israelis, and other regional partners to work towards a sustainable calm, forbyd senildemente islamapologeter i Det Hvide Hus og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 16. maj 2021 @ 19:15

 13. 🤮
  Læg mærke til begge steder, nævner idioten pestilenserne først, men Trump fuldstændigt boykottede pestilenserne og indgik Abrahamaftalerne mellem Israel og flere muslimske stater i MENAP, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 16. maj 2021 @ 19:23

 14. mens

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 16. maj 2021 @ 19:23

 15. Kun hvide ofre og deres pårørende vises hensyn.. Facebook og det meste af medieverdenen er ikke andet end en flok hvidheds privilegerede racister.. (hvor bliver den vinkel af?)

  Kommentar by anno — 16. maj 2021 @ 19:38

 16. B-A: FORKERTE ORD, forkerte billeder, forkerte meninger, kan nu føre til at politiet banker folk op tidligt om morgenen, arresterer dem, lægger dem i håndjern og slæber dem med på stationen. Og Kbhvnstrups byret kan finde på at give dem to års fængsel med straks-indespærring, hvis de har udtalt sig på måder som ikke passer de sarte og krænkelsesparate humanister i de kulturradikale partier.

  Mette F har udtalt sig mod censur i stærke vendinger. Er de tunghøre eller tungnemme i justitsministeriet? Eller hvad foregår der?

  Kommentar by BENT A — 16. maj 2021 @ 19:52

 17. Har NB eller DF udtalt sig om Nanna-sagen??

  Kommentar by BENT A — 16. maj 2021 @ 21:22

 18. Pink Floyd har lavet fede rockplader, men politisk er de for røde efter min smag, især Roger Walters der kammer helt over
  https://www.breitbart.com/entertainment/2021/05/14/roger-waters-sitting-by-poster-comparing-america-to-nazis-trashes-israel/

  Kommentar by k. m. — 16. maj 2021 @ 21:34

 19. Waters, skide stavekonrtol

  Kommentar by k. m. — 16. maj 2021 @ 21:35

 20. Jamen så må de jo direkte i det sorte hul, naturligvis med mindre at det tilladt at vise nogen døde, mens det er strengt forbudt at vise nogle andre døde!
  Helt ærligt, hvis de slipper fri mens Steen og kim bliver straffet, så er vores retssamfund voldsomt kompromitteret!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. maj 2021 @ 22:02

 21. * Jørgen Nielsen 17:28
  Du tror da vel ikke for alvor, at loven er lige for alle!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. maj 2021 @ 22:06

 22. Hvis staten ikke er retfærdig behøver borgerne heller ikke at være det.

  Så er alting åbent til fri afbenyttelse!

  Kommentar by Santor — 16. maj 2021 @ 23:07

 23. B-A: DET FREMGÅR NU af nettet at Jacob Sprællemand er til grin, at Lars Quisling er gået helt fra snøvsen, at den svenske statsministers løgne begynder at møde modstand, at almindelige danskere har masser af beske, bitre og vrede kommentarer til hvad der foregår i Danmark, hvor danskere nu overfaldes, sparkes, knivstikkes og får slag med køller og flasker, på før i tiden stille og fredelige villaveje. (eller deres huse tømmes af bander)

  Det fremgår også at 15% af vælgere er så snotdumme, at de ikke har opdaget at K, det såkaldt konservative parti, er blevet til et rødt, marxistisk/kulturradikalt parti. Mens 30-35% af vælgerne er så uvidende og naive, at de tror på at de røde partier kan og vil redde Danmark fra undergang.

  I betragtning af hvor mange advarsler mod kommunisme og anden totalitær politik der har været i bøger, i blade, i film og i netavisernes videoer, er det svært at forstå at mange vælgere stadig tror at socialisme, islamisme eller femifascisme er vejen til en lys og god fremtid.

  Men læs selv de korte og harske kommentarer på nettet.

  Kommentar by BENT A — 16. maj 2021 @ 23:17

 24. Hvad regner du med? Facebook er ejet af en jøde.

  Kommentar by Deus — 17. maj 2021 @ 01:30

 25. > Santor
  Så hvis staten er umoralsk,behøver vi heller ikke være det? Selvfølgelig skal vi være retfærdige. Og det ville være retfærdigt,om vi selv kunne bestemme hvad vores penge skal bruges til. Stater undertrykker befolkninger over hele kloden,fordi de kan. Og fordi de undskylder overgrebene mod enkeltpersoner med samfundets vel. De(regeringerne) er altså helt på kollektivisternes side.
  Staten lyver. Ergo skal vi lyve! Nej. Vel?

  Kommentar by Nielsen — 17. maj 2021 @ 02:37

 26. Muhammedanere har det nogengange med at selviscenesætte dem som ofre. Nogle gange er det berettiget, andre gange er det Tayqiia (løgn). Når man sender rakketer ind over Israel eller andre stater må man regne med et modsvar. (Hospitaler har nogengange brugt døde i den sammenhæng). Citat- Når arabarne elsker Deres børn mere end de hader Israel, bliver der fred- mener det er Golda Meir…men tjek det selv. Kan vist ses på DDF hjemmeside.). Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com.
  God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. maj 2021 @ 05:27

 27. https://amtsavisen.dk/artikel/se-fotos-uanmeldt-demonstration-med-flagafbr%C3%A6nding

  Kommentar by Islamarebad — 17. maj 2021 @ 05:49

 28. https://aarhus.lokalavisen.dk/112/ECE12981047/politiet-lod-ulovlig-gellerupdemonstration-vaere-man-skal-vaelge-sine-kampe/

  Kommentar by Islamarebad — 17. maj 2021 @ 05:51

 29. 26) Det er et mere præcist citeret på DenDanskeforenings hjemmeside. Golda Meir- (Start tillæg).Vi får kun fred med Araberne, hvis de elsker Deres børn højere end de hader Israel-. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. maj 2021 @ 07:33

 30. PS: Men det undre mig ikke, hvis de bruger Deres børn som selvmordføde, som f.eks Iran gjorde i krigen imod Irak i 80 erne. Mennesket er for dem ikke så vigtigt som underkastelse af Guds vilje via Førerprofeten.

  Kommentar by Michael Unna — 17. maj 2021 @ 07:36

 31. Et menneske har en vis mængde kærlighed at tildele sine børn. Når man har så mange som araberne har, så er der ikke så meget til hvert enkelt.

  Kommentar by Træt — 17. maj 2021 @ 07:57

 32. Jeg ved ikke hvem “tapasredaktør” er, men Vejle Amts Folkeblad har ingen skrupler med at hænge en borger ud med billede i avisen.
  De må have fået aktindsigt i politiets fartmålerbilleder.

  De kalder manden vanvidsbilist, men hans forseelser er bagateller, mange af os har fået en bøde for.

  Avisen sætter borger i offentlig gabestok, kalder ham vanvidsbilist for at køre 61 i 50km zone. En araber der tæsker en dansker til blods eller myrder en af os, holdes anonym og med navneforbud i pressen.

  https://vafo.dk/artikel/det-g%C3%A5r-stadig-for-hurtigt-ned-af-bakke-for-redakt%C3%B8ren
  For anden gang på tre år og femte gang på 42 år klappede fartfælden forleden – denne gang på Vroldvej i Skanderborg.
  Lige over 60 kilometer i timen lød målingen på i den yderste udkant af Skanderborg,

  Kommentar by k.m. — 17. maj 2021 @ 08:09

 33. Når “Palæstina Information” gruppen inkluderer ordet information, lyver de allerede groft. Den burde rettelig hedde “Gaza Propaganda”; for det er, hvad den er.
  Gazanerne er i virkeligheden gidsler for deres muslimske brødre. De skal fungere som lokkemad og undskyldning for at opretholde en permanent trussel mod Israel.
  Gaza fungerer for araberne, ligesom Sudeterland i Tjekkoslovakiet var undskyldning for nazi-Tyskland, for at smadre Tjekkoslovakiet i 1930’erne.
  De dumme ‘appeasement’ briter hoppede på limpinden dengang, ligesom det dumme EU bliver fuppet af arabiske BZere i Europa om nogle år – nemlig når det islamiske mindretal bliver flertal.
  Migranterne er vor tids Sudetertyskere, femte kolonne med onde hensigter.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. maj 2021 @ 08:35

 34. Norske Aftenposten er vist lige så rødt som NRK
  Hvis man er rød, stoler man på meningsmålinger der siger Biden er vældig populær.

  Borgerlige medier betragtes nu som nogen der befinder sig i parallelunivers, altså noget der ikke er af denne verden.

  https://www.aftenposten.no/verden/i/JJzyO6/denne-senile-sosialisten-har-vaert-en-katastrofe-om-du-tror-usas-paral
  “Denne senile sosialisten har vært en katastrofe. Om du tror USAs parallelle univers.”

  Skal man tro mange av USAs konservative medier, har Joe Biden hatt en elendig start på presidentskapet. Meningsmålinger viser imidlertid noe annet.

  Kommentar by k.m. — 17. maj 2021 @ 08:41

 35. Du kan ikke få et svar.
  Nick Hækkerup har endnu ikke fået at vide hvad han skal sige.

  Kommentar by Hul igennem? — 17. maj 2021 @ 08:43

 36. Der bor en hulens masse såkaldte palæstinensere på meget lille areal.
  Med mindre de henter deres kommende mand eller kone udefra, må de snart være een stor indavlet familie, der er gift med fætre og kusiner.
  Vi ved fra biologien det er farligt, så det forklarer noget om mentaliteten blandt befolkningen.

  Kommentar by k.m. — 17. maj 2021 @ 08:48

 37. Kommentar by Revisoren — 16. maj 2021 @ 18:16

  Før Israel blev dannet var de eneste, der kaldte sig palæstinensere, de jøder, der var indvandret for at danne en jødisk stat. Den øvrige befolkning kaldte sig det, de var og fra hvor, de var indvandret: Arabere, tyrkere, osv., og ville fortsat kalde sig det, hvis ikke det var en taktisk fordel i venstreorienterede medier at kalde sig palæstinenser.

  Arabere og tyrkere, der skaber deres egne autonome Gazastriber i Danmark og viser samme adfærd som deres fæller i Mellemøsten, kalder sig også arabere og tyrkere af hjertet, men kan finde på at kalde sig danskere, hvis der er en taktisk fordel ved det ved en konflikt.

  Kommentar by traveler — 17. maj 2021 @ 09:02

 38. Vi er i krig. Demokratierne i vesten mod de andre. Demokratierne i vesten falder med Israel. I demokratierne er der en stor femte kolonne, der holder med fjenden. De vil have diktatur, censur og ensretning. Længere er den ikke!:-)
  Den stor femte kolonne, er næsten alle tv-stationerne, aviserne, journalisterne, venstrefløjen og de indvandrede muslimer og flertallet af politikerne – og så desværre temmelig mange almindelige danskere, der har frihed til at vælge, men helst er fri for at vælge selv.

  Kommentar by Amad — 17. maj 2021 @ 09:38

 39. The Council on American-Islamic Relations (CAIR), a prominent American Muslim organization, announced Saturday it will boycott the White House’s annual Eid celebration over the Biden administration’s stance on Israel amid spiking violence in the Gaza Strip.

  CAIR said it was joining with other groups in the boycott over the White House’s “incredibly disappointing and deeply disturbing” response to the violence.

  “We cannot in good conscience celebrate Eid with the Biden Administration while it literally aids, abets and justifies the Israeli apartheid government’s indiscriminate bombing of innocent men, women and children in Gaza. President Biden has the political power and moral authority to stop these injustices. We urge him to stand on the side of the victims and not the victimizer,” said CAIR National Executive Director Nihad Awad.

  “If the White House continues along this morally-unconscionable path as more Palestinian children die, the White House risks causing severe damage to President Biden’s relationship with American Muslims and all others who defend civil and human rights,” Awad added.ø, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 17. maj 2021 @ 09:44

 40. Kim: Afsløringen af den forventede manglende retsforfølgelse kan betragtes som en fødselsdagsgave på dagen.

  Kommentar by traveler — 17. maj 2021 @ 09:49

 41. Solidaritet med palæstinenserne? Palæstinenserne er ikke noget folk, det er en opfindelse af Arafat, som fandt det belejligt at give de arabere der boede i det tidligere britiske protektorat en indentitet, så der vedvarende kunne forblive et pres på staten Israel! Men de er sket og ret arabere fuldstændigt som araberne i de omgivende lande!
  Som Dansker skal vi lige huske på at de såkaldte palæstinensere er vores fjender! Så sent som i 2005\2006 jagede arabere i Gaza alt hvad der kunne ligne danskere med det formål at slå dem ihjel!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. maj 2021 @ 10:23

 42. Tjek videoer af pistilensere der demonstrer i København.

  Jeg er klar over demonstration er undtaget fra forsamlingsforbud, men mindst halvdelen er uden mundbind, og der følger en del danske kvinder med i had-demonstrationen. Allan Randrup Thomsen har mig bekendt ikke fordømt forsamlingen som en smittebombe, men det er nok også politisk afstemt, at man tier stille når det gælder de fremmede. De er da ellers emsige, når der skal deles bøder ud til danske gutter, der mødes over en øl i et maskinhus langt ude på Lars Tyndskids pløjemark

  Rasmus Paludan, der mødes med en håndfuld venner på et gadehjørne, mobbes væk, og blokeres på facebook.

  De unge piger/kvinder kan kun være rød/radikale der hader demokrati og Israels ret til at eksistere. De drømmer måske om at det der nu hedder Danmark, opløses og indrettes som selvstændig palæstinensisk stat. Det er i hvert fald ikke utænkelig når vi ser ændring i befolkningssammensætning og de fremmedes modvilje mod at acceptere vores normer og love.

  Kommentar by k.m. — 17. maj 2021 @ 10:52

 43. HELE VESTEUROPA er i fare for at blive overrendt, besat og opslugt af horder og hærskarer af arabere og negre. Årsagen er EUs feminister og pladderhumanister, massiv løgnepropaganda fra MSMs side, plus at vores demokratier IKKE er ægte, ordentlige, oplyste og direkte demokratier.

  Det skyldes så igen at de fleste politikere er hyklere, uduelige tosser og korrupte uslinge, og at de fleste vælgere er naive og glemsomme. De er så manipulerede at de bliver ved med at stemme på partier der har snydt og svigtet dem 25 år i træk, eller længere.

  Kan der gøres noget ved det? Ja, hvis der er vilje til det. Men tilsyneladende foretrækker danskere, svenskere og norske passivt at lade stå til. (Det er måske anderledes med de franske?)

  Skandinaverne kan end ikke finde ud af at sende pjecer og bøger om situationen ud til hjemmene i deres lande. Det er virkelig en falliterklæring. Men de forstår vel ikke at de på sigt er ved at udlevere sig selv og deres børn til rædselsfulde og dødbringende tilstande .

  Den manglende forståelse betyder bl.a. at ekstremt utroværdige og folkefjendske politikere som f.eks. Pernille Skipper, Rosa Lund, Pernille Weiss, Sofie Carsten, Lars Quisling og DF-Tullesen stadig har mange tilhængere. :(

  Kommentar by BENT A — 17. maj 2021 @ 10:52

 44. Billederne dokumenterer vel blot, at Hamas forbryder sig mod Geneve-konventionen ved at anvende civile som skjold?

  Kommentar by Holger_Danske — 17. maj 2021 @ 11:02

 45. Det er et nærmest utåleligt dilemma. I en “normal” verden burde man næsten krydse fingre for, at Kim, Steen, Uwe osv. får så hårde domme som mulig, så der kunne dannes præcedens, og myndighederne dermed via denne nye retsorden nidkært kunne forfølge lignende sager fremadrettet.

  Det ville betyde titusindvis af sigtelser og domme hvert år, med stor slagside til rabiate udlændinge og deres efterkommere – og med de nye skærpede krav til statsborgerskab ville man med et trylleslag kunne luge en pæn portion potentielle “danskere” ud af ligningen.

  Men desværre lever vi ikke i en normal verden. Dissidenterne vil få deres urimelige kafkaske domme – islamisterne, antisemitterne og venstrefløjens hadprædikanter vil som altid være fredhellige.

  Der er jo en grund til at Facebook kan effektuere deres irrationelle “fællesskabsregler” uden videre debat – de afspejler i høj grad det omgivende samfunds normer.

  Tillykke med fødselsdagen! Er lige præcis to måneder yngre :)

  Kommentar by DavidK — 17. maj 2021 @ 11:46

 46. Hvis de er saa optagede af og fortoernede over hvordan Israel forsvarer sig hvorfor saa ikke forlade Danmark og tage hjem og forsvare “palestina ” hvad det nu er for en stoerrelse ,jeg mener send deres koner og boern ud i foerste raekke,som de plejer van naar disse saa har spraengt sig i luften saa kan de laene sig tilbage med en fast indkomst fra Abbas martyr godtgoerelse,for de er “maend af aere” og kraever rerspekt,send dem dog tilbage hvor de kom fra , der er ligesom ikke rigtig nogen beroeringspunkter mellem deres of vores kultur.

  Kommentar by dunk — 17. maj 2021 @ 12:09

 47. Sjovt nok forsvarer Israel sig mod dets egen befolkning,ved at vaccinere dem. Måske værre end Canada og USA.
  De vacciner som røvhuller som Søren Brostrøm og lignende købte “eksperter” rundt omkring på kloden,”tilbyder” godtroende mennesker,er særdeles farlige. Og mere udviklet med henblik på at afskaffe mennesker hellere end at afskaffe sygdom.
  https://gellerreport.com/2021/05/world-economic-forum-chairman-isnt-the-only-hope-that-the-industrialized-civilizations-collapse.html/

  Kommentar by Nielsen — 19. maj 2021 @ 09:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper