19. maj 2021

Independent-redaktør om Alan Kurdi: “Mit formål med billedet var at få folk til at gribe til handling.”

Tilfældigt kom jeg i går til at se en genudsendelse af femte afsnit af den engelske dokumentarserie ‘Fotografier der forandrede verden’, (Photos that Changed the World, 2019), og det var selvfølgelig rent mikrofonholderi for masseindvandring. Det blev fortalt at Alan Kurdis far arbejdede i Tyrkiet, og de således mere var migranter end flygtninge, men det blev næsten henkastet fortalt. Pointen var at det var synd for beboerne i et krigshærget arabisk land, at de ikke alle kunne bo i Europa. Adskillige gange i de 22 minutter, så man Alan Kurdi liggende død i vandkanten, ligesom der i slutningen af udsendelse også blev vist billeder af Oscar og Valeria Ramirez, der druknede i Rio Grande tilbage i 2019.

Med tanke på min kommende retssag, så var det alligevel interessant at høre journalisterne sætte ord på rationalet. Det var ikke bare i orden at vise billeder af døde flygtninge, men nødvendigt, da det fik følelserne i kog og i sidste ende fik politiske konsekvenser. Merkel åbnede eksempelvis grænserne på grund af Alan Kurdi-billederne. ‘En åben grænse ville redde liv’, forstås.

I udsendelsen kan man blandt andet høre den daværende Independent-redaktør Amol Rajan, forklare hvorfor han valgte at sætte en død dreng på forsiden. Målet var at ‘chokere verden’, og få ‘folk til at gribe til handling’.

Amol Rajan, tidl. The Independent: Det var en humanitær katastrofe, en af de største siden 2. Verdenskrig, og man blev bombarderet med billeder. Jeg var redaktør for The Independent, delt op i papir- og netudgave. På nettet havde man publiceret et billede der overskred avisens etiske retningslinjer. … Vi bestemte os for ikke alene at publicere billedet, men heller ikke censurere det, for at chokere verden. Nogle gange er det journalistikkens opgave at chokere verden. … I det øjeblik kom en politisk krise til i stedet til at handle om mennesker. Overskriften vi valgte, ‘Nogens barn’, viste at Alan Kurdi var et symbol for alle børn. Han er der som individ, men også som symbol på krisen, og han er et symbol på frygtelige lidelser. Som folk ærligt talt ikke gjorde nok ved. … Jeg synes, det var godt at chokere verden, men jeg tror, det var en fordel, at jeg endnu ikke forstod – at det faktisk var uudholdelig at se. I dag vil jeg ikke se det billede. Da jeg satte det på forsiden, syntes jeg, alle skulle se det.

… Politikerne prøver at gå fra retningslinjer og det abstrakte til det ægte og følelsesmæssige. Det, Alan Kurdi opnåede gennem sin død, forfærdelig som den var, at han forvandlede statistik til en ubærlig, samvittighedsløs menneskelig tragedie. … Jeg mente, at enhver omkostning ved at forbinde The Independent med noget, der var så frygteligt at se, ville blive opvejet af at tilskynde til handling. … Både regeringens og oppositionens ledere var småbørnforældre. De kunne relatere til Alan Kurdi, og jeg ved, at billedet af Alan Kurdi spillede en stor rolle i folks opfattelse af krisen. … Mit formål med billedet var at få folk til at gribe til handling. Sociale medier gav os adgang til utroligt mange mennesker verden over, som forhåbentligt alle ville føle, at Alan Kurdi ikke skulle dø forgæves. Efter min mening bringer et godt billede det fjerne tæt på. Det er ikke et tilfældigt barn der kræver din opmærksomhed. Gode fotografier chokerer folk og gør situationen relevant for dem. Kombinerer man det med dagens muligheder for virale billeder, der på kort tid bliver set af milliarder af mennesker, kan man ikke alene forandre verden, men bekæmpe retfærdighed, og anspore til revolution og gøre noget, der gør livet værd at leve.”

(Amol Rajan, tidl. The Independent)

Citater.

“Abdullah sagde, at billedet er et wakeupcall til verden. Tusindvis af familier og børn dør. Og vi siger ikke en lyd. … Da verden så billedet af Alan Kurdi berørte det millioner af mennesker. Det fik dem til at gøre noget. Det gjaldt også politikerne. … det skulle være en konstant påmindelse for folk… ‘I må ikke lukke døren for de desperate mennesker. De flygter fra krig, fare og død, og så bygger i et hegn?’ … Abdullah sagde: ‘Hvor mange billeder skal verden se, før vi gør noget og har fået nok?’. Jeg håber billedet af drengen på stranden vil blive ved med at berøre folk over hele verden. Lad det være en konstant påmindelse i vore hjerter og sind. “ (Tima Kurdi, tante)

“Jeg siger til pressen, at de ikke må sløre billedet. Verden skal se det.” (Tima Kurdi om Oscar og Valeria Ramirez, der druknede i Rio Grande, 2019)

“Billedet af drengen på stranden sendte chokbølger gennem verden. … Det nåede helt ind i regeringens hjerte.” (Speak)

“Angela Merkel åbnede næsten omgående grænserne og tog imod over en million flygtninge. … Selv nu er det et frygteligt billede, men det menneskeliggjorde det. Men det er svært at sige, hvor længe det varer. Folk glemmer. En påmindelse er måske nødvendig…” (Mike Molloy, tidl. The Mirror-redaktør)

(- sagt af ‘aktivist’)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119210/trackback

69 Comments »

 1. Kære Kim, jeg håber du og din forsvarsadvokat til retssagen kommer med det ene ringbind efter det andet med døde muslimer, der godt må afbildes i medierne, når nu døde for muslimers hænder IKKE må vises i medier og på Uriasposten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. maj 2021 @ 12:45

 2. Og minsandten om redaktøren for The Independent ikke er udlænding selv. Så tror sgu da pokker at de kører fuld flygtninge-retorik. England er færdig.

  Kommentar by Realisten — 19. maj 2021 @ 13:12

 3. “en åben grænse ville redde liv”.
  Det, at der er juridiske og sociale rettigheder i Europa samt et netværk af relateret fra samme etniske gruppe, klan, familie er reelt set den “pull-faktor” som tiltrækker folk til Europa. Nogle dør får, at komme til disse rettigheder. Var de her ikke, ville ingen komme og ingen ville dø.

  Kommentar by CCC — 19. maj 2021 @ 13:20

 4. Var de her ikke, ville ingen komme og ingen ville dø. CCC — 19. maj 2021 @ 13:20

  PRÆCIS,
  men Godhedsindustrien har fået oparbejdet et stort behov for flere klienter, det skaber pseudojobs til tårnhøje lønninger

  Hvis sygeplejersker ønsker bedre løn, skulle de søge over i Godhedsindustrien.

  Kommentar by tavsen — 19. maj 2021 @ 13:43

 5. Selv om ordene er sat sammen i en forståelig rækkefølge er selve historien løgn. Det var faderens skyld, ligesom det er de syriske mødres skyld, at deres unger lever i lort til halsen.

  Det er beslutninger Vi på ingen måde har del i men som Vi nu skal tage konsekvensen af fordi Vores politikere ikke vil handle til Vores bedste.

  Det billedmæssige er kun et spørgsmål om hvem der viser de anerkendte ofre og ikke et udtryk for hvad der er rigtigt og hvad der er forkert.
  Hvis Kim Møller bliver justitsmyrdet i den kommende retssag vil det reducere min tillid til det Danske retssystem til 0.

  Det er rædselsfuldt at se sit land degenerere til en retslig failed-state på linje med de islamiske lortelande!

  Kommentar by Santor — 19. maj 2021 @ 13:53

 6. Sælpest.

  Kommentar by Nielsen — 19. maj 2021 @ 13:57

 7. B-A: ÅBNE GRÆNSER KOSTER LIV!!!

  Tusindvis af europæiske, danske, norske og svenske borgere har allerede mistet livet som følge af feministernes pladderhumanisme. (langt flere end det fremgår af officielle tal)

  Dem som propaganderer for åbne grænser, er næsten altid kommunister, unyttige idioter, feltmadrasser eller ansatte i godheds- og indvandringsindustrien. Eller de er slet og ret sindssyge.

  Åbne grænser vil i længden føre til at vores nationer, vores økonomier og vores civilisationer går i opløsning. Masseindvandringen er ganske enkelt en tikkende kæmpebombe under alt med tryghed, familieliv, demokrati og personlig frihed og trivsel.

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 14:03

 8. Det samme argument kunne Du jo også bruge Kim :-)….Men det er jo forbudt af personlige årsager kan jeg forstå :-) :-) :-). (Verden sover videre).

  Kommentar by Michael Unna — 19. maj 2021 @ 14:12

 9. Maren og Louisas mord må ingen se.

  Ebbas lig må ingen se.

  Ritual mord i Frankring f.eks. ved Battaclan må ingen se.

  Halshugninger i Kirken må ingen se.

  Kommentar by Kinesersnot — 19. maj 2021 @ 14:12

 10. OT: Til der Adler: Nu har jeg selv været ude på Motalavej og snuse rundt.

  der Adler har via research dokumenteret, at i Aarhus hedder den palæstinensiske/libanesiske klan el-Banna, der kom til Danmark for 30 år siden.

  I Odense hedder den palæstinensiske/libanesiske klan Dabaas, der kom til Danmark for 30 år siden.

  Notarius kan kun afsløre, at de to stridende klaner på Motalavej i Korsør er: storfamilien klanen Ali, der ligger i åben krig, en krig der er taget med fra Mellemøsten til Danmark, med storfamilien klanen Samer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. maj 2021 @ 14:16

 11. POLITIKERE SOM DF-TULLESEN, Lars Q, Jacob Sprællemand, May Villadsen, Rosa Lund, Zenia S, Sofie C og Pernille Weiss er i imponerende omfang i stand til at se fuldstændig bort fra hvad der er i deres eget folks og lands interesse. Systematisk undergraver de vores kultur og fremtid. Stædigt, flittigt og aktivistisk påfører de deres egne lands-mænd og lands-kvinder forringelser, nedskæringer, trusler, tragedier og dødsfald.

  De går ind for EU fjernstyring, Merkels Marokkotraktat og flytning af milliarder af kroner fra sundhed og velfærd til forplejning og servicering af kulturfremmede.

  Og de påstår at det er lille Danmarks ansvar at redde klodens klima og 125 landes befolkninger fra egne dumheder og konflikter. Med ivrig hjælp fra radio, tv og papiraviser er de ved at arrangere Danmarks ophør og danskernes kollektive selvmord.

  De hører egentlig hjemme i gummiceller, men er i stedet havnet i de tossedes højborg, hvorfra de dag ud og dag ind udnytter og misbruger de danske vælgeres naivitet, tålmodighed og glemsomhed.

  Om få år kan vi være i samme situation som Venezuela, Libanon, Sverige og Somalia.

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 14:30

 12. Alene det at anerkende en sådan retssag er et nederlag.
  Du vil selvfølgelig blive frikendt, men signalet er sendt.
  Og det var meningen.

  Kommentar by Hansen — 19. maj 2021 @ 14:49

 13. “Mit formål med billedet var at få folk til at gribe til handling.”

  Nøjagtig det samme kunne siges om bevis på islams ofre,
  hvad enten ofret befinder sig i en kirke eller i Atlas-bjergene

  Kommentar by tavsen — 19. maj 2021 @ 15:14

 14. Formålet med billeder i pressen er at illustrere det skete. Kaldes vistnok billededokumentation og er en slags kommunikation, som aldrig i sig selv kan være strafbart i et frit samfund, hvilket Danmark jo så heller aldrig har været

  Kommentar by Svend — 19. maj 2021 @ 15:46

 15. Tænk hvis man kunne beame venstrefløjen og muslimer ud på en fjern planet, hvor de sammen kunne udleve drømmen om multikulturel paradis

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2021 @ 16:19

 16. Nederlag til regeringen

  fra bt.dk
  Fire dommere stemte for, at corona-paragraf 81d ikke gælder for lovbrud ved demonstration. To var uenige.

  En dom på 15 måneders fængsel er blevet vekslet til 10 måneders fængsel og en løsladelse til en nu 24-årig mand, der i januar deltog ved en demonstration arrangeret af Men In Black.

  Manden er dømt for forskellige lovbrud i forbindelse med demonstrationen, der udviklede sig voldsomt. Men det kan ikke henføres under paragraf 81d, slår landsretten fast.

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2021 @ 16:22

 17. Vis et billede af en død dansk folkepensionist, som døde af mangel på pleje og derfor døde af mistrivsel på plejehjem. Kommunen havde afsat de flest penge i budgettet til servicering af dysfunktionelle parasitter fra Bumfuckingstan. Danske pensionister har betalt prisen, for det fra dem kommunerne stjæler, for at forkæle det muslimske herrefolk i ghettoerne.
  Vantrivslen af fattige gamle danskere, på grund af tyveri af midler afsat til nødlidende dansker, er naturligvis ikke så sexet som billeder af døde muslimske migrantbørn.
  Jeg skammer mig over at være dansker i et land, som hader sine egne og kysser islamistiske fremmede i bagdelen uden skam.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. maj 2021 @ 16:38

 18. Faderen til drengen på stranden har fået en dom i TYRKIET for sin handlemåde i forbindelse med befragtning af migranter.

  Liget af den afdøde dreng blev lagt på stranden og billedet iscenesat af journalister/aktivister.
  Altså usømmelig omgang med lig, som viderebringes af medierne.

  Kommentar by DeplorableDane — 19. maj 2021 @ 16:43

 19. ‘En åben grænse ville redde liv’

  Måske en åben grænse på ultra-kort sigt vil redde nogle uønskede fremmede ikke-Vestlige liv, som slet ikke burde være ved grænsen, men på bare lidt længere sigt vil det ødelægge millioner af Europæiske liv og føre til et langsomt folkemord.

  Europa kan enten beskytte sin grænse effektivt og starte masse-udsendelser … eller det kan gå under.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2021 @ 17:05

 20. Mit råd til alle potentielle immigranter, som overvejer at rejse til Europa er: Lad vær! I er uønskede! Europa tilhører Europæerne!

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. maj 2021 @ 17:08

 21. Jeg drog også en parallel i december:

  https://hodjasblog.one/frihed-for-loke-ikke-for-thor/

  Kommentar by sebastian — 19. maj 2021 @ 17:09

 22. Hvor er Kaptajn Nemo når man har brug for at han patruljerer i Middelhavet og omegn!

  Kommentar by kartoffeldansker — 19. maj 2021 @ 17:18

 23. # GUSTAV 16.38: Ja, og de kunne også vise fotos af hjemløse danskere som er frosset ihjel i vinterens frostgrader. Eller fotos af patienter der er omkommet som følge af Venstres og Lars buksetrolds nedskæringer, spareøvelser og åndssvage sundhedsreformer. Andre fotos kunne illustrere Christiansborgs uduelige indhold ved at vise konsekvenserne af deres uduelighed. Det kunne være billeder af kister med døde soldater, billeder af smadrede danskere som følge af vanvidskørsel, knivmord, nedskydning, nedtrampning eller indebrænding, eller billeder af selvmordere og andre omkomne som følge af Danmarks kommunistiske og femifascistiske familie-, skilsmisse- og børnepolitik. (som er eventyrligt og ubeskriveligt pilrådden)

  Men den slags tragedier interesserer jo ikke radigale journalister. Selvom antallet af ofre sandsynligvis allerede er langt over 100.000.

  Det eneste tager sig af, det er hvis en beriger føler sig diskrimineret eller krænket mv. De utallige overgreb og svinestreger som danskerne udsættes for fra systemets side, betragtes med iskold arrogance. For de røde er danskerne kun stemme- og malkekvæg.

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 17:30

 24. Det eneste de tager sig af, …..

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 17:33

 25. I tallet på over 100.000 ofre indgår både omkomne og dem som er blevet lemlæstede, invaliderede og ødelagte af de gamle partiers svindel, svigt, nedrigheder og dumheder m.m.

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 17:45

 26. Det her en kæmpe nederlag for skrige-minken, diktator Mette.

  Landsretten har netop afgjort at Corona-pragraffen 81d (selvfølgeligt) IKKE kan bruges i forbindelse med corona-demonstrationer – måske er der håb for Danmark.

  Nick Hjernedød Hækkerup forsvarede dobbeltstraf for coronakriminalitet: Vi skal gribe ekstra hårdt ind
  Nick Hækkerup slog på et samråd fast, at han står ved den nye lov om, at coronarelateret kriminalitet skal give dobbeltstraf.

  Demonstrationer mod corona-restriktioner er altså IKKE corona-kriminalitet, det er blot udtryk for ytringsfrihed, tak for det!

  At demonstrere mod corona-restriktioner er selvfølgeligt IKKE at “udnytte” pandemien, som der står i 81d.

  https://jyllands-posten.dk/indland/politiretsvaesen/ECE12991975/landsret-afviser-at-doemme-for-saerlig-coronaparagraf/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. maj 2021 @ 17:57

 27. Katten Ole skal også med hjem til Danmark, alt andet er dyremishandling !!!!!

  Nej, spøg til side, sagen her afslører venstrefløjens teori om, at børn tilhører staten, ikke forældrene.

  Venstrefløjen er sure over kvinderne forlod Danmark, da mister de røde jo nogen at pylre om.

  Det er imod menneskerettighederne at forbyde dem at rejse til araberland, når de så gerne vil derned.

  Når de kunne rejse frivillig, hvorfor holder vi så afviste asylsøgere spærret inde på udrejsecentre? de skal da sendes samme vej – NU.

  Ældre borgere på Langeland der er nærmeste nabo til det nye center føler sig svigtet, de er bange, med god grund, for nu flytter man helvede fra Kærshovedgård til deres baghave

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2021 @ 18:03

 28. langeland / kærshovedgaard. hvorfor kan man ikke holde de “tålt-ophold” mennesker indespærret ,- bag lås og slå. hvorfor?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 19. maj 2021 @ 18:44

 29. Dansk kvinde blev i første omgang dømt fængsel for et kæk bemærkning under en regeringskritisk coronademonstration.

  Nu tager regeringen Islamisk Stat krigere tilbage til Danmark.

  Hvis retfærdighed stadig eksisterer i det her lorteland, forventer jeg de køres direkte i fængsel.

  Kommentar by k.m. — 19. maj 2021 @ 18:53

 30. Er det krænkede muslimer?

  Arrangørerne af en demonstration ved den israelske ambassade i Hellerup i København, som fredag endte i voldsomt sammenstød mellem politi og demonstranter, er nu i færd med at indsamle dokumentation til en klage over Københavns Politis fremfærd.

  Indtil videre har over 70 personer henvendt sig til arrangørerne, Stop Annekteringen af Palæstina, med billede- og videomateriale, som de mener dokumenterer trusler og overgreb begået af betjente under politiets opløsning af demonstrationen. Arrangørerne har indgået et samarbejde med Retshjælpen Rusk for at føre en klagesag. En række videoer af ret voldsom karakter med demonstrationsdeltagere, som bliver bidt af hunde, slået og skubbet, ligger på sociale medier. En af dem har, ifølge Instagram, over 270.000 visninger. Demonstrationen, som var en støtte til palæstinensere i Gaza, på Vestbredden og i Israel, blev kort efter ankomsten til den israelske ambassade drevet tilbage af kampklædte betjente med hævede knipler, som affyrede tåregas mod de, ifølge politiet, omkring 4.000 deltagere.

  Ifølge arrangørerne måtte en ambulance tilkaldes til en gravid kvinde.

  Hos Retshjælpen Rusk, som blandt andet yder juridisk bistand til klager over politiet i forbindelse med demonstrationer, har man inden for det seneste døgn modtaget mere end 20 henvendelser fra deltagere i fredagens arrangement.Ø, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. maj 2021 @ 20:35

 31. @27 Kommentar by k.m. — 19. maj 2021 @ 18:03

  “sagen her afslører venstrefløjens teori om, at børn tilhører staten, ikke forældrene”

  Fakta er, at under socialisme tilhører alt, absolut ALT, staten !
  Mænd, kvinder og børn, økonomi, ALT tilhører staten som i Tyskland under nazismen (national-socialismen). Folk skal trælle under statens overvågning til de segner.
  Ingen frihed undtagen for kammerat Napoleon og kammerater.
  Danmark og vesten er ved at blive nazificeret med socialisme, af politikere der tror de kan frelse hele verden med deres glorie-godhed.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  start repatrieringerne.
  …og SATANS, så fik vi alligevel de forpulede Syrien IS-unger kneppe-affald + deres føde-masdkine mødre til kongeriget.

  Kommentar by Neuhammer — 19. maj 2021 @ 20:45

 32. Støttepartier må have truet med valg, siden Mette ændrede holdning. Jeg tror ikke på forklaring om at forholdene i lejren er forværret. Hvad så med dengang de var IS hustruer på slagmarken og kugler ne piftede om ørerne på dem?

  Men hvad Fanden, den yderste venstrefløj og djævlens advokater fik deres vilje

  Kommentar by k. m. — 19. maj 2021 @ 21:03

 33. Ved at slå denne titel op på BC, ser du fremtiden for alle 179 medlemmer af folkemordspartiet:

  REINER FUELLMICH UPDATE – THE SHIT IS ABOUT TO GET REAL PEOPLE

  Kommentar by Svend — 19. maj 2021 @ 21:39

 34. For de muslimkonfliktinteresserede vedr “Palæstina” og Israhell og deres “fjende” HAMAS, så er den seneste “konflikt” så latterlig og forventet og normal, så det måske også er passende at forklare hvem Israelerne egentlig er, og hvorfor de altid er med til at støtte musliminvasionen af Vesten

  slå op (BC): IRON DOME IN ISRAEL A TOTAL HOAX AND FABRICATION

  Man kan eventuelt supplere med denne åbenlyse fake video fra Rebel News på YT publiceret i dag:

  EXCLUSIVE: This is how my uncle survived Gaza to be bombed in Israel

  Kommentar by Svend — 19. maj 2021 @ 22:00

 35. # Neuhammer 20.45: Mette F har ikke grund til at frygte et valg nu. Hun er nærmere en rød pladderhumanist inderst inde, som har en masse malerier hængende derhjemme, med de kendte zigeuner børn hvor store tårer triller ned ad kinderne. Mette ser sig selv som moder for alverdens børn, undtagen de danske børn naturligvis.

  Så Mette har været nem at lokke, og efter at DR-kvindesagskvinderne og kommunist-kællingerne fra R og EL har ævlet løs hver dag i et halvt år, har Mette til sidst følt at nu var tiden inde til at hjælpe de stakkels ISIS/ISIL medlemmer, som jo kun har terroriseret, tortureret og myrdet utallige uskyldige.

  Og vælgernes hukommelse er jo kort. Så når valget kommer, er sagen og Mettes løftebrud glemt, og S brager ind i FT med endnu flere røde politikere på holdet.

  S har siden 1983 ikke indført een eneste reel og effektiv opbremsning af masseindvandringen.

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 22:13

 36. BENT A — 19. maj 2021 @ 17:45.
  Nyheder og billeder om de dovne migranters svære lidelser, medens de transportes med NGO skibe, Deutsche Bundesbahn eller flyves til Europa, er følelsesmæsssigt kildrende for overklassens indolente og tanketomme feminazier.
  Det forhøjer effekten, hvis en migrant klasker en unge, når vestens luderjournalister skal tage videoer af de lidende vandrefugle med UN plastickort og smartphones, når de vader fedtet af sig. Den klaskede unge hyler og luderjounalisterne har daglønnen hjemme med sin video af en hylende muslimskunge.
  Derimod at se en døende dansk fattig narkoman på gaden er sgu’ så kedsommeligt – gaaab.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. maj 2021 @ 22:24

 37. Nå, 22.13 var et svar til k.m. 21.03.

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 22:27

 38. PS: Hvorfor ikke ligesom Berlingskes net-debat i sin tid, have en klar opdeling af kommentarerne, med et gråt felt for hver kommentar. Og en tykkere streg mellem hvert debatemne kunne også være godt. Og hvad med navnet øverst? Sjove små figurer i farver ville også være et fremskridt.

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 22:32

 39. PS til 17.30: Hvis man medregner alle danskere som har haft tab, er blevet skadet eller har fået deres livskvalitet og livsglæde forringet, er antallet af ofre for gammelpartiernes uduelighed mindst 3 millioner.

  Kommentar by BENT A — 19. maj 2021 @ 22:43

 40. Dobbeltmoralen er for tyk til at man kan økse sig igennem den.

  Kommentar by Lider af danskhed — 19. maj 2021 @ 22:45

 41. Den modbydelige sandhed bag billedet, var at den lille drengs far ønskede at komme gratis til tandlæge i Europa! Derfor begav han og den lille familie sig ud på den farefulde færd, dom altså blev fatal for den lille dreng! Sagen handler altså om en uansvarlig far, den handler ikke om et følelseskoldt vesten!
  Det er åbenbart i orden i denne sags tjeneste at chokerer læserne, men det er ikke i orden i en anden sags tjeneste at chokerer læserne ved at vise ofrene fra halshugningen i Marokko eller terrorangrebet i en kirke i Nice!
  Mon ikke årsagen skal findes i at nogle sager skal fremmes, mens andre sager skal dysses ned og glemmes? Man kunne nemt få mistanken!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. maj 2021 @ 22:56

 42. # Den nervøse: Noget som vist også søges dysset ned, er diverse ting omkring valget i USA, omkring indvandringen, og omkring corona-smitten og vaccinerne m.m.m. Men der har vi jo heldigvis et væld af netaviser som kan gøres os klogere, og som ikke manipulerer os i nær samme omfang som de gamle MSM. Og der er prageru ang. co2-vanviddet.

  Kommentar by BENT A — 20. maj 2021 @ 00:00

 43. PS: Kan vi stole på at drengen ikke bare var bedøvet og lagt i strandkanten et øjeblik mens fotoet blev taget? Han var ikke drevet i land, for det er kommet frem at det er et arrangeret foto. MSM er så fulde af løgn at mange af historierne er frit opdigtede.

  Kommentar by BENT A — 20. maj 2021 @ 00:04

 44. OT: Noget tyder på at USAs Joe Biden og de woke democrats vil tillade at Iran udvikler og fabrikerer atombomber til sine raketter. Det kan blive til et atomkrigshelvede i Mellemøsten. Også EU er slapsvansede overfor Iran, og det kan ende med atombombetrusler mod Europa.

  Kommentar by BENT A — 20. maj 2021 @ 00:57

 45. Handling er fint. Bare de røde selv tager imod, selv betaler, selv er værge, selv alting.

  Kommentar by Gaflen — 20. maj 2021 @ 01:41

 46. skat er de lænker vi er indtvundne i. Penge er de løgne banksterne ruller os ind i. Frihed er den løgn de forestiller os

  Kommentar by Nielsen — 20. maj 2021 @ 02:59

 47. OT: DER ER NU fremlagt en overvældende mængde af beviser og indicier for at der blev svindlet i megastort omfang ved valget i USA. Det er tydeligt at DR lyver om valget.

  Kommentar by BENT A — 20. maj 2021 @ 05:42

 48. PS: Trump tog klart afstand fra Merkel. Kan det ikke være fordi han gennemskuede hendes usympatiske og arrogante politik mv.? Som jo er noget af en katastrofe for Tyskland og de omgivende lande.

  Kommentar by BENT A — 20. maj 2021 @ 05:50

 49. NOGLE NARREHOVEDER, det er hvad Amol Rajan, Mike Molloy og Merkel osv. er. De er gak-gak humanister som debatoplægget viser. For sandheden er at der er omkommet ti eller tredive eller hundrede gange så mange europæere som bådflygtninge, som følge af Afrikas og Arabiens invasion af Europa. Som EU og Merkel har hjulpet på vej.

  Den megen følelsesporno omkring masseindvandringen til Europa skyldes selvfølgelig også, at en indvandringsindustri trækker i trådene og korrumperer tusinder af ansatte og journalister med kontante belønninger for at være hjælpere, medløbere og agenter

  Se hvor mange rekorder i terror, svindel, vold og mord der er opstået i Tyskland, Frankrig, England, Sverige, Norge, Belgien, Holland og Danmark. Indvandringen er langt fra den idylliske, berigende, lykkelige, humanistiske og økonomiske succés som MSM med korte mellemrum påstår.

  Første og anden verdenskrig var resultatet af politikeres arrogance, dårskab og uduelighed. Nu kan en europæisk katastrofe større end de to krige tilsammen være på vej. Det kan blive det største blodbad nogensinde. EU
  s

  Kommentar by BENT A — 20. maj 2021 @ 06:24

 50. Nå, min pc begyndte pludselig at virke uberegneligt. Ville have skrevet:

  EUs ÅBNE GRÆNSER HAR ALLEREDE KOSTET FLERE TUSINDE EUROPÆERE LIVET!

  Kommentar by BENT A — 20. maj 2021 @ 06:27

 51. Medierne er ikke længere til for at formidle sandheden ud til folket.
  De er der for deres egen skyld. De er afhængig af saftige overskrifter der taler til folks følelser, og i sidste ende de mange jobs til røde journalister.

  Medier brød loven ved at misbruge kendte danskeres kontokort, så dumsmarte journalister kunne følge deres færden.

  De snakker om at begrænse fake-news, men det kræver overblik at sortere deres egne plantede nyheder fra ægte hændelser.

  Arabere misbruger deres børn som propagandamiddel – politisk afpresning.

  Dyr spiller død så fjenden mister interessen. Mennesker spiller død for at tiltrække opmærksomhed.

  Journalisten Martin Henry Bashir mistænkes for at manipulere både Prinsesse Diana og Michael Jackson, for at få fede historier ud af det.
  Nogen spekulerer i om han indirekte dræbte de to.

  Diana blev så skræmt at hun fyrede hele staben af sikkerhedsvagter, og kendere af Kongehuset siger at trænede livvagter aldrig ville køre så skørt, som den berusede chauffør der smadrede bilen i Paris.

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 08:20

 52. Det lyder ikke som om Langelands borgmester vidste noget om regeringens hushandel og udrejsecenter.

  To borgmestre i Vestjylland vidste heller ikke at regeringen, på ulovlig vis gravede døde mink ned i deres kommuner.

  Er er der andre der tænker lige som mig, at regeringen benytter de kriminelle afviste til at sprede utryghed blandt danskere ?

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 08:31

 53. Det er mal Fanden på væggen(tegn Muhammed) dag i dag. Er det i grunden ikke åndsforsnottet,at vi skal gå rundt og tænke på det møgdyr til hverdag? Forbyd muslimer i Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 20. maj 2021 @ 08:43

 54. 08:43 Jo, det er, men det er fordi, vi ikke lever i et demokrati. Det gør de så heller ikke nogen andre steder. Vil anbefale denne analyse/dette overblik af Trumps regeringsperiode, den permanente stat og det manglende demokrati på BC af flight-banned Nick Fuentes: “WE DO NOT LIVE IN A FREE SOCIETY”

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 08:48

 55. VIGTIG OPLYSNING

  vafo.dk kræver login
  17-årig delte drabsvideo fra Marokko: Ifølge vidnerne grinte han af den brutale henrettels
  En ung vejlenser videresendte i december 2018 en video til to medstuderende på Syddansk Erhvervsskole. Videoen viste, hvordan danske Louisa Vesterager Jespersen og norske Maren Ueland blot fire dage forinden blev knivdræbt i Marokko

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 08:55

 56. Journalister siger om de kriminelle afviste :”de skal være et sted”

  Ja, og jeg siger det er Mellemøsten

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 09:03

 57. Stil 10 tilfældige danske kvinder op på række, tag en indvandrer og bed ham udpege den ene venligbo iblandt dem.

  Det kan man ikke umiddelbart se, men han er nok tilbøjelig til at råbe luder efter dem alle – også den ene venligbo, der gør alt for please hans slags

  https://denkorteavis.dk/2021/lars-olsen-hoerte-sad-i-tog-holbaek-ung-indvandrer-kaldte-kvindelig-togfoerer-luder-integrationsproblemerne-er-for-alvor-kommet-til-provinsen/

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 09:26

 58. @ 08:48
  Jeg er ikke vild med demokrati,som betyder at flertallet skal have “ret” til at bestemme over mig og dig. Altså et demokrati vil automatisk udvikles til at blive et tyranni. Se hvordan diverse statsmænd (Churchill,Hitler,Mao,Lenin og du kan tage Den store lederinde med i den bunke) har slået medmennesker ihjel,fordi de havde en forkert mening om farven på deres cykel eller mærket på deres elektriske bil..

  Kommentar by Nielsen — 20. maj 2021 @ 09:43

 59. Det er vist ikke rimeligt at sidestille Winston Churchill med uhyrerne Hitler, Stalin, Lenin og Mao)

  Kommentar by BENT A — 20. maj 2021 @ 10:41

 60. 09:43 Demokratiets første offer var som bekendt Sokrates

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 11:52

 61. 10:41 Churchill fik civile tyskere til at løbe rundt i en ildstorm på smeltet asfalt i Dresden, senere aflivede man så millioner af tyske krigsfanger ved at sulte dem ihjel under Eisenhower

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 11:54

 62. Man skal ikke være blind for at 2. verdenskrig var planlagt og udført af de samme mennesker som regerer i dag, og som også var nazisterne. War is a racket, you know

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 11:56

 63. Er der nogle, der lige gider svinge forbud borderline psykopaten, antisemiten, konspirationstosser og allround skørling og crazy as fuck Svend med hans psykotiske medicin, han har ikke indtaget sin psykofarmaka korrekt de sidste tre døgn, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. maj 2021 @ 13:33

 64. forbi

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. maj 2021 @ 13:33

 65. borderlinepsykopat er eet ord. Tag og styr dig, eller jeg finder på noget grimt at sige

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 13:35

 66. 13:33 Man sætter tosse i bestemt form ved at tilføje endelsen -n

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 13:37

 67. 13:33-III Hvis jeg endelig skal besvare dine postulater, så har jeg som en af meget få danskere psykiatriens ord for, at jeg intet fejler

  I andre har tilgengæld en diagnose der venter på jer, som i blot ikke har fået stillet

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 13:50

 68. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. maj 2021 @ 13:33

  Svend henviser til “War is a Racket” (1935) af Smedley D. Butler (retired United States Marine Corps Major General and two-time Medal of Honor recipient). Bogen burde være obligatorisk læsning for alle.
  https://en.wikipedia.org/wiki/War_Is_a_Racket
  https://ratical.org/ratville/CAH/warisaracket.html

  Kommentar by Thomas M. — 20. maj 2021 @ 22:03

 69. Kommentar by Thomas M. — 20. maj 2021 @ 22:03
  Obligatorisk læsning kan læses gratis her:
  https://babel.hathitrust.org/cgi/pt?id=inu.32000014248506&view=1up&seq=9, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. maj 2021 @ 08:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper