20. maj 2021

Israel vs Hamas: “In any war between the civilized man and the savage, support the civilized man.”

Vil man forstå den igangværende konflikt mellem Israel og Hamas-kontrollerede Gaza, så kan man ikke bruge de etablerede medier til noget som helst. Israel gør sig umage for at undgå civile tab, men Hamas, der i sit programskrift iskoldt proklamerer, at ‘døden for Allahs sag er den mest sublime tro’, udnytter konsekvent medierne. Israel advarer om kommende bombninger for at undgå civile tab, men kritiseres uanfægtet. Selv når de med list lokker Hamas-terrorister væk fra civilbefolkningen, så står MSM last og brast med de Koran-tro.

Jeg anbefaler pro-israelske MIFF, og så ellers bruge sin sunde fornuft jf. Pamela Gellers maksime: “In any war between the civilized man and the savage, support the civilized man.” Man kan forstå (ikke acceptere), at millionær-muslimer støtter jihadistiske trosfæller i Gaza, men hvad får Middelfarts Christian Dannemann Eriksen til at vælge deres side i konflikten? (

(‘Christian Eriksen’ på Facebook, 10. maj 2021; NB: Fake, se nederst)

(Leicesters Wesley Fofana og Hamza Choudhury fejrer FA-cup sejr, 15. maj 2021)

(Manchester Uniteds Paul Pogba og Amad Diallo efter PL-kamp, 18. maj 2021)

“I flere dage havde Hamas-bevægelsen sendt hundredvis af raketter ind over Israel, hvilket israelerne havde besvaret med luftangreb på mål i Gaza. Omkring samme tid som meldingen om den israelske invasion blev offentliggjort natten til fredag, gennemførte Israel et nyt angreb på Gaza, som involverede 160 fly og flere end 400 missiler rettet mod Hamas’ netværk af underjordiske tunneller.

De israelske medier spekulerer i, at hæren bevidst spredte misinformation om en igangværende invasion for at lokke Hamas-krigere ned i tunnellerne og derved maksimere skaden.

– Sådan blev tunnellerne til dødsfælder for terroristerne i Gaza, lyder det i en overskrift hos det hebraiske medie Channel 12 , som kalder misinformationen til udenlandske journalister for et ‘planlagt trick’.” (TV2, 15. maj 2021)

—–

“… the Israeli army, which has been bombarding Gaza for six straight days, had given a telephone warning that residents had just an hour to evacuate the building before its fighter jets attacked it.” (al-Jeezera, 15. maj 2021)

Opdate 21. maj 2021. Den viste Christian Eriksen-opdatering er sakset fra en uautoriseret fanside, og har således intet med Christian Eriksen at gøre. Jeg beklager. Mere om sagen her.

Oploadet Kl. 10:55 af Kim Møller — Direkte link54 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119237/trackback

54 Comments »

 1. Ja nu kommer fjolset Eriksen nok også til Qatar

  Kommentar by Rinus — 20. maj 2021 @ 11:00

 2. Det er netop forskellen, Israelerne advarer om bombeangreb for at undgå civile tab, mens Hamas netop forsøger at optimerer tabene blandt civile borgere.
  Forskellen mellem civilized og savage!
  Danskernes og europæernes holdning er i dag præget af at vi har fået rigtig mange uciviliserede til bo iblandt os! Og at vores venstrefløj netop støtter de uciviliserede!
  I disse dage ser vi en antisemitisk bølge vælte ind over Tyskland af alle steder.
  Vi ser sportsarenaerne blive overtaget af politisk venstreorienteret propaganda, i fravær af publikum har BLM og Woke bevægelserne overtaget arenaerne! I det gamle Grækenland var de åbenbart mere civiliserede end vi er i dag. De forstod at gemme politiske uenigheder væk når der var olympiske lege!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. maj 2021 @ 11:16

 3. “In any war between the civilized man and the savage, support the civilized man.” – or become savage yourself.

  Christian Eriksen har altid været skør i bolden.

  Noget tyder på, at terrorister ikke helt har forstået, hvad en ‘muldvarp’ er og hvor den arbejder. Den der graver en grav for andre….

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. maj 2021 @ 11:20

 4. Jeg nød at se Benjamin Netaniaus (nok forkert stavet…undskyld for det) stå glædefuldt frem og fortælle om alle de Hamassteder de dygtigt havde fået bombet på TV2 news.

  Der er forskel om du forsætslig går bevidst efter civile, og om du ved uheld (utilsigtet) rammer civili i jagt på millitante.

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 11:45

 5. Tak kim for linket til MIFF. Vidste ikke hvem det var. Hvordan kan man have sympati for nogle der ofre Deres egne børn i jagten for et islamisk perverst ideal? Det kan kun den Syndig Forvirrede venstrefløj.:-)

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 11:49

 6. Endnu en grund til at droppe fodbold på tv.

  Noget helt andet, vi heller ikke slipper for – skøre professorer forventer befolkningen skal have et 3. vaccinestik.
  Hvis staten skal holde styr på hvem der får giftsprøjten, må coronapas selvfølgelig opretholdes, formentlig også mundbind. Hvad så efter 3. stik, der måske holder virkningen i X-antal måneder ?

  Jeg tror ikke på regeringen skrotter coronapas til efteråret, tværtimod forventer jeg det gøres permanent. Dermed er apartheid indført i Danmark, med A hold der følger den store leder, og B holdet der må se sig sat uden for mange samfundsaktiviteter.

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 11:51

 7. Undskyld mig for at bruge et skældsord for negre,men jeg synes altså at de niggere skulle deporteres. Særligt er araberne vamle,ulækre og nogle,vi skulle være for kloge til at mænge os med.

  Kommentar by Nielsen — 20. maj 2021 @ 11:56

 8. Hamas er styret af Israel

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 12:00

 9. Svend – hvem styrer dig ?

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 12:06

 10. Fnis: Eriksen beder om ‘Palestine’

  Hvad vil han gøre ved det, hvis han fik det?
  Give dem alle sine begge?
  Bosætte sig der?

  Kommentar by Hema — 20. maj 2021 @ 12:18

 11. “In any war…” Det er vist et Ayn Rand citat. Jeg husker ellers hvordan folk gik ballistisk herinde, sidst du nævnte noget af AR :-)

  Kommentar by John — 20. maj 2021 @ 12:28

 12. By way of deception thou shalt do war

  Altid underholdende at se nationale forsvare deres mordere.

  Kommentar by John Sorensen — 20. maj 2021 @ 12:50

 13. 12:06 Hvad mener du? Hvis du mener om jeg er udsendt af nogen, så er det SK og JFK21, men jeg er uafhængig i den forstand, at de ikke har sagt, hvad jeg skal mene

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 12:58

 14. 12:06-II Sendte et link i den sidste artikel fra i går vedr Iron Dome. Det har vist været almindelig kendt længe, at det er israelerne som er HAMAS

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 13:03

 15. Hamas har til nu sendt over 3000 RAKETBOMBER ind over israelske byer, og selvfølgelig svarer Israel igen. Men adskellige massemedier påstår at Israel begyndte med at bombe i Gaza, hvorefter Hamas forsvarede sig ved at affyre raketter. Men hodja og andre fortæller at det var Hamas som startede krigen ved at affyre raketter.

  Iøvrigt er det vistnok Iran som har leveret de fleste af raketterne og bomberne til Hamas.

  Det er ikke overraskende at BLM, marxisterne og de woke kvinder støtter en bevægelse som er på listen over terror-bevægelser. For de fire bevægelser er alle tilhængere af uciviliserede og barbariske tilstande.

  Det er tankevækkende at INGEN af de arabiske lande ønsker at modtage folk fra Gaza som flygtninge, asylanter eller indvandrere . Og i Danmark har dem fra Gaza jo også vist sig, ligesom Somalierne, at være blandt de mest kriminelle asylanter.

  Kommentar by BENT A — 20. maj 2021 @ 13:19

 16. 13:19 Iranerne hedder Hezbollah

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 13:29

 17. Hvad helvede de rådne gedekneppere kalder sig,skal de ikke være i Danmark. Eller i Europa i det hele taget.

  Kommentar by Nielsen — 20. maj 2021 @ 13:44

 18. Hamas er en Sunnimuslimsk terrororganisation, som nok er støttet af Iran, men mere støttet af Saudi Arabisk indflydelse.
  Hezbollah (Guds parti) er en Shia muslimsk organisation, som højst sandsynlig er styret af iran.
  Det sædvanlige had til især Jøder i Islam, gør at de begge nok er støttet af den islamiske verden generalt. (Israel har ingen interesse i at støtte nogle af parterne). Hamas eller ISIS gør ingen forskel.

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 14:18

 19. 13:44 Du har ret, muslimer hører selvfølgelig ikke til i et kristent samfund, det ved enhver jo

  Prøver lige at udrede det lidt mere. Den gruppe som kontrollerer Israel under Benjamin er en slags semi-muslimer kaldet sabbastians:

  Definition of Sabbatian
  : a follower of the cabalist Sabbatai Zebi who proclaimed himself the Messiah and was accepted as such by many Jews

  Israel samarbejder med mange muslimske lande og salafister som f.eks. ISIS, hvilket ikke skulle være svært at fastslå uafhængigt af mig. Ligeledes er de allierede med fabianske socialister

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 14:25

 20. Ikke noget at sige til muslimerne taber alle de krige, de starter. Det med strategi evner de ikke

  Men ifølge Sadat’s selvbiografi var de ved at vinde, men så trådte USA ind, og Sadat trak sig. Han ville ikke gå imod den stærkeste militærmagt. Han var én af de få statsmænd, den muslimske verden har haft. Og han blev dræbt af Det muslimske Broderskab, der vandt det arabiske forår, og endnu en gang blev “journalisterne” snydt.

  Anwar El Sadat: In Search of Identity
  https://www.abebooks.com/9780060137427/Anwar-Sadat-Search-Identity-Autobiography-0060137428/plp

  Kommentar by tavsen — 20. maj 2021 @ 14:26

 21. Selvfølgelig trist med Eriksens repressantation på fjæset….Måske venter han på at blive solgt for et godt beløb til en eller anden rig Oliesheikklub? Hvem lefler ikke for penge?

  Dave Allen vittighed, som vistnok kan ses på youtube: Priemere ministeren (PM) kalder sin rådgiver i religiøse anliggende (RR) til sig.
  PM: Hjælp mig. Jeg skal samme dag modtage Paven og en Oliesheik i adiens. Efter hinanden. Hvem skal jeg modtage først?
  RR: Paven!. Når du modtager ham, behøver Du Kun at Kysse ringen på hans finger!……..:-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 14:27

 22. Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 11:51

  Fine tanker, men angående apartheid skal bemærkes, at over 70% af de sorte i Sydafrika gik ind for styreformen.

  Du ved: Gratis skole, håndværks- og universitetsuddannelser, understøttelse, huse, lægeklinikker og hospitaler, politi og brandvæsen mv.

  Vi ved: Muslimer og afrikanere forventer det samme i Danmark …

  Kommentar by Thomas M. — 20. maj 2021 @ 14:30

 23. På DenDanskeForenings hjemmeside er der (nu) et indslag fra Fjæset om en kvinde der bliver smidt ud af en bank (med bank). Vil ikke kommentere. Det gør for ondt i hjertet at se det for mig…..men det er jo ikke noget nyt i den islamiske verden. (Deprimerende).

  Trods alt. God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 14:46

 24. PS: indslaget er fra Iran.

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 14:47

 25. Thomas M.
  det siger du, jeg er ikke sikker på de sorte i Syd Afrika var så venlig stemt.

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 14:52

 26. hør nu hyklerne
  Fanden er løs når de kriminelle flyttes til en kommune med SF borgmester

  fyens.dk SF går med
  Regeringens støtteparti SF vil stemme ja til et lovforslag om at droppe planerne om et udrejsecenter på Sydlangeland, og dermed har forslaget flertal i Folketinget.

  – Så længe lovforslaget ikke er forurenet af forslag om alternative placeringer – for eksempel Lindholm – så vil vi stemme for. Vi mener, at det vil få dramatiske konsekvenser, hvis centeret bliver placeret på Langeland, siger Karsten Hønge.

  Han mener, at regeringen har handlet yderst arrogant ved at hemmeligholde købet af Holmegaard.

  Forrædderne i Det Radikale Venstre foreslår ikke uventet, at problemerne skal spredes så meget så mulig, så flest mulig danskere bliver kulturberiget.

  citat :”- Det er en skør ide at lave et udrejsecenter på Langeland, og vi har hele tiden været imod at lave ét samlet udrejsecenter med 130 kriminelle. Det skal splittes op, så der ikke er ét sted, som skal tage byrden for hele landet”

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 15:09

 27. Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 12:00

  Den mest sandsynlige teori på “Hvem som styrer hvem” – må inkludere spørgsmålet: “Hvem har fået mest ud af krigen i Syrien?”

  Syriens velunderrettede og velbegavede leder Bashar al-Assad påstår, at “Det Syriske Forår” blev indledt af israelske “Agent Provocateurs”, som havde infiltreret de sunni-muslimske oprørsbevægelser. Borgerkrigen startede først da oprørske snigskytter beskød de syriske soldater.

  Israel forudså at borgerkrigen ville smadre Syrien – samt at Assad (som er alawit) ville blive lynchet på samme måde som Saddam Hussein og Muammar Gaddafi. Bagefter ville alawitter, drusere, koptere og kristne i Syrien blive hængt. Israel havde dog ikke indregnet Ruslands indgriben for at rede den oprindelige syriske befolkning.

  Men for den sølle pris af kun “100 rifler og nogle guldsmykker” – kunne Israel således helt uden syrisk modstand annektere Golanhøjderne – og “afslutte” Seksdageskrigen fra 1967.

  Det er tankevækkende, at den store sejrsherre af Syrienskrigen blev Israel.

  Kommentar by Thomas M. — 20. maj 2021 @ 15:33

 28. Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 14:52

  Jo, apartheid var voldsomt populært i blandt næsten alle sorte. Ingen afrikanere havde nogensinde haft det så godt som under apartheid.

  Og jo, kommunistiske ANC (støttet af Kina, Nordkorea, Cuba) var modstandere af apartheid.

  Kommentar by Thomas M. — 20. maj 2021 @ 15:42

 29. Det her ligner til forveksling nedgravning af mink, da blev alt også holdt hemmeligt, og borgmestre fik oplysningen gennem naboer og pressen, at der blev gravet millioner af mink ned i deres kommuner.

  Det må da kræves at i det mindste Mette Frederiksens støttepartier er orienteret og lægger mandater til, så der er flertal for beslutning.
  Jeg forstår ikke længere systemet på Christiansborg, hvis en minister alene kan gennemtrumfe noget sådan.

  igen fra fyens.dk
  “Selvom et flertal i Folketinget stemmer nej til et udrejsecenter på Langeland, så har regeringen ret til at bestemme, hvor udrejsecentret skal placeres, oplyser Udlændinge- og Integrationsministeriet til Ritzau.”

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 15:45

 30. bt.dk
  “SF er åben for at stemme for blå bloks forslag om at stoppe det kommende udrejsecenter på Langeland.

  Det siger SF’s udlændingeordfører Carl Valentin.

  Dermed gør regeringens støtteparti klar til om nødvendigt at bringe i regering i mindretal for at få stoppet udrejsecentret på Langeland. Her har SF’s borgmester Tonni Hansen afvist at støtte placeringen.

  Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 15:50

 31. Hvorfor er Ærø ikke kommet i spil? Her må Sosserne vel komme i fin opbakning fra Baglandet på øen, med Carsten Jensen som garant :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 16:08

 32. Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 16:08

  Jeg tror den dyre Lindholm-løsning bliver billigst i sidste ende :-)

  Kommentar by Thomas M. — 20. maj 2021 @ 16:19

 33. Kommentar by k.m. — 20. maj 2021 @ 14:52

  Historien har den lille terror-krølle, at lederen af ANC’s terrorgruppe (Umkhonto we Sizwe) som stod bag hundredevis af terrorbombninger af civile børn og kvinder i Sydafrika – var en vis Mandala … Altså Nelson til fornavn …

  Kommentar by Thomas M. — 20. maj 2021 @ 16:36

 34. 32). Ja hvem tør nogensinde spå om prisen, når de mener de skal udvises. :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 16:38

 35. Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye (S) indkalder partiernes udlændingeordførere til møde om udrejsecenteret på Langeland. Det viser en mail fra ministeren, som TV 2 er i besiddelse af.

  »Jeg kan forstå, at flere partier har holdninger til placeringen af et nyt udrejsecenter – jeg vil derfor gerne indkalde til møde om dette i Udlændinge- og Integrationsministeriet,« skriver Mattias Tesfaye.

  Mødet vil finde sted 25. maj klokken 19, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. maj 2021 @ 16:40

 36. Note til der Adler: Undersøg disse fire, store, bundkriminelle, muhamedanske klaner og storfamilier på Motalavej i Korsør:

  ALI

  SAMER

  EL-ALI

  og

  ABDULRAHMAN, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. maj 2021 @ 16:47

 37. 27) Altså man må forstå at Sunni og Shiamuslimer er hinandens vantro. Der er jo ikke nogen særlig tolerance indbyrdes. Da en vis procentdel af Syrien består af Sunnimuslimer, imens Syrien er Shiamuslimsk styret Shi- A. Alis parti.. Alawitter – Alis undersåtter, som giver lidt mere frihed i forhold til Sunniuniverset. Ligesom i Irak hvor Saddam Hussein var leder af en Sunnimuslimsk klan, så var flertallet i sydiran Shiamuslimer. Rimeligvis var flertallet i Irak Shiamuslimer. Da Saddam blev styrtet fra magten. Røg Sunnimuslimernes magbase. De nordlige områder var mere eller mindre kurdisk styret (Shia eller Sunni? men kurdisk). Dermed kunne Sunnimuslimerne kun hente hjælp fra Saudi Arabien…..hvilket betød Al Qaida og Taleban……og hvad der deraf afstedkom. Alt det burde USA have vidst og beregnet. Så det sunnimuslimske mindretal i Syrien og Irak fandt sammen til det der blev ISIS. Israel er en stormagt i området, og det eneste demokrati. Måske de har eller ikke har manureret rundt i gryden og spillet Hizbollah og Hamas ud imod hinanden. Men ellers har de slet ikke magt over det Jødehad der ellers er i regionen, og det er nok også umuligt for dem at få noget styr over den udvikling. Men når fjenders fjender bekæmper hinanden, skal det eneste demokrati med nogenlunde frihed, da have et pusterum og Israel er det eneste land jeg vil være bekendt at støtte i det område.

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 16:48

 38. 16:48 Israel bygger “smartcities” i Saudi Arabien. De er så absolut meget tæt forbundne. Hamas er Israels måde at kontrollere narrativet på og fjerne Fatahs (formerly the Palestinian National Liberation Movement) indflydelse, som de ikke styrer. Det var dem som havde 3 SS divisioner under anden verdenskrig under Arafats onkel og hr Adolf

  15:33 Ja, det er også tankevækkende, hvad motiverne var for Saudi Arabien og at USA/NATO/Saudi/Tyrkiet etc under Obama fik befolkningerne til at hoppe på ISIS-løgnen, men det er jo ikke anderledes med Covid

  Når man kontrollerer pressen, så kontrollerer man jo også narrativerne

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 17:03

 39. Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 16:48

  Tolver-shiitter mener, at den tolvte imam, Muhammad al-Mahdi er forsvundet eller har søgt skjul, og at han vil komme tilbage som ‘Mahdi’, en slags frelsende Messias. Meget spændende :-)
  https://www.religion.dk/viden/hvad-er-forskellen-på-sunni-og-shiaislam

  Kommentar by Thomas M. — 20. maj 2021 @ 17:04

 40. -> Svend

  “Hamas er Israels måde at kontrollere narrativet på… Når man kontrollerer pressen, så kontrollerer man jo også narrativerne”

  Jeg synes jødehadernes plade kører i de vante socialistiske riller, men point for kreativitet.

  Kommentar by Kim Møller — 20. maj 2021 @ 17:30

 41. Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 16:48

  Du mener selvfølgelig “flertallet i sydirak (var) shiamuslimer”.

  Flertallet i Syrien var sunni-muslimer (omkring 74%). Alawitterne udgjorde kun 12%.

  Havde sunni’erne og IS ved hjælp af de pæredanske “hjemtagne” mødre fået deres kalifat – så var alle Levantens oprindelige folk blevet hængt på fyldte fodbold-stadioner. Blot en lille fodbold-krølle :-)

  Christian Eriksen er i øvrigt en dårlig fodboldspiller.

  Kommentar by Thomas M. — 20. maj 2021 @ 17:36

 42. Venstrefløjen: “Støt Palæstinænserne” (for de er “undertrykte”)

  Såkaldt “National-Konservative”: “Støt Israel” (for de kan heller ikke lide muslimer).

  Mig: Støt Danmark, Europa og Vesten! Hvorfor dog kære sig om mellemøstlige stater og folk? De er alle sammen ikke-vestlige fremmede. Hvorfor er de vores problem?

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. maj 2021 @ 19:24

 43. 41) Alawiterne udgjorde….hvor mange Shiamuslimer er der i Syrien?
  Jeg tror nu Iraks flertal udgøres dags dato af Shiamuslimer. Selvfølgelig støttet af Iran. Nogle påstår at Iran idag mener det en provins.
  Miseren opstod tilbage i 1979, hvor Ayahtholla Khomenie kom til. Han slagtede selvfølgelig Shahens mænd, og millitærpersonale, som var han/de mente var underlagt USA. Saddam Hussein så sit snit til at angribe Iran midt i det kaos den iranske revolution skabte. Han var lige ved at vinde, men det lykkedes resterne af det Iranske militær at komme nogenlunde på benene. Blandt andet ved hjælp af børn, som blev brugt som selvmordsbombe soldater (En plasticnøgle til Paradis, og et køleskab til forældrene,….hvis det altså ikke var vantros børn der var tvangsudskrevet…Janishartraditionen i Islam). (Jeg undlader her at beskrive alle de mord-bl.a på kommunister der havde hjulpet til, kranhængninger af homoer, og stenningsdødsstraf traditioner-b.a på kvinder der var blevet voldtaget men ikke kunne skaffe 4 vidner, og det derfor blev betragtet som hor, der blev genoplivet). Krigen bølgede så frem og tilbage. En teori gik på at Iran fik våben fra Syrien via Sovjet, og våben fra USA (den store satan- Iransk betegnelse) via Israel (Den lille satan- Iransk betegnelse), så de derfor skulle betale lidt mere for våbene. Men de havde flere soldater. Imens Saddam Hussein fik våben direkte fra Sovjet og USA og Oliekrisen var overstået med det samme. Hvad skulle ellers financiere den krig? Og våbenindustrien var glade, og alle tjente penge USA, Sovjet, Israel, og Syrien. Krigen varede i 8 år….Der blev våbenhvile. Saddam Hussein har nok været utilfreds, fordi han dermed fik undladt at råde over verdens største oliereserver. Derfor angreb han og besatte -nok- Kuwait…..som jo ellers er Sunnimuslimsk. Her gjorde han regning uden vært. Kuwaits leder og embedsmænd flygtede til Saudi Arabien. Saudi Arabien piftede til USA….og så blev han smidt ud, og situationen gik totalt i hårdknude i FN….indtil Irak med naive Vestlige øjne (jeg selv havde håbet jeg tog fejl og der kunne komme lidt frihed og demokrati ud af det…Der var lidt lys blandt nogle kunstnere i Irak..Jeg tog blankt fejl i mit håb….må inddrømmes….Det er Islam vi snakker om…Ingen tolerance imellem religiøse islamklaner). Man burde have delt Irak op i de sydlige områder med Shiamuslimsk befolkning, Sunnimuslimer i midten, og et selvstyrende eller et frit Kurdisk land i de nordlige områder. Men Vestens idiotnaivitet var vist på linje med Afghanistan missionen. Du kan ikke skabe frihed og demokrati i Islamisk domminerede områder, og slet ikke når det kommer fra vantro…eller vantros magt. Islam er og bliver den fordummende usekulær diktatorreligion med et Førerprofetideal, som i sin grundsubstans er totalt fordummende med mental spændetrøje i sin sociale mentale kontrol.
  Den forstår kun magt eller ikke magt. Sovjet søgte i Afhganistan, og det gik da også meget godt for kvinderne dengang, før Taleban blandede sig fra pakistansk side. USA forsøgte, men det kan ikke lade sig gøre når du som vantro magt er i muslimsk dommineret område. Islam hader frihed og demokrati (som det ser som en svaghed fra vantro), og de selvretfærdige idioter i Vesten mener man skal have respekt for den religion. Skulle de befries fra den modbydelige religion, er det sidste man skal have respekt for den. Så kvinder, børn og frit tænkende mennesker kan blive befriet fra denne modbydelighed.
  (Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk). God aften .mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 19:45

 44. Har Vesten fejl???. Ja. Det var dem der hjalp Taleban og Al Qaida til magten i Afghanistan…..Sovjets kommunistiske domminans ville blankt have været at foretrække…..Beklager dybt – John F kennedy- “Freedom is never easy and Demokrati is not perfect, but-” fra talen -Ich bin ein Berliner….Vil anbefale man ser Hollywoodfilmen -Charlie Wilsons war-.

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 20:10

 45. (Man kunne selvfølgelig også nævne Chilekuppet, men igen hvad ville alternativet havet været?).

  Kommentar by Michael Unna — 20. maj 2021 @ 20:11

 46. Ikke just englændere der længere spiller for de engelske hold, i 1970’erne skulle man kigge langt efter en farvet spiller, i dag dominerer de holdene.

  Kommentar by LarsB — 20. maj 2021 @ 20:19

 47. 17:30

  Er du jøde eller dansker?

  Hvorfor elsker jeg socialisterne? (citer gerne noget der indikerer det, et citat i sig selv uden denne kontekst har ingen relevans)

  Hvorfor hader jeg jøderne, siger du? (citer gerne noget der indikerer det, et citat i sig selv uden denne kontekst har ingen relevans)

  Jeg skriver utallige indlæg, hvor jeg fortæller at jeg hader socialister og perkere af enhver art

  Det er jo ikke min skyld at mange jøder også er perkere. En stor gruppe sabbatianere flyttede til Israel i 1696-1700 efter at deres nyfundne Messias hellere ville leve end at være Messias i 1666 under trussel om dødsstraf hoppede han så fra positionen

  Det er i øvrigt jøder som har opfundet, udviklet og fremmet stort set alle globalistiske politiske retninger og altså også en lang række religiøse sekter

  Lige før 2. verdenskrig myrdede jøder lystigt i Rusland og Ukraine, det har de for vane at gøre (altså nogen af dem). De erklærede Tyskland krig i 1933, hvilket resulterede i at Adolf begyndte jødeforfølgelser ved at sende dem til de kz-lejre han havde oprettet til kommunisterne, som jøderne også havde begavet verden med

  Der er vist ikke nogen større socialist end dig Kim. Jeg er alt andet. Du beskylder andre for, hvad du selv er skyldig i. Det er et typisk socialistisk/kommunistisk træk, et eller andet med en satanist der hedder Alinsky

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 20:36

 48. I øvrigt er mine to nærmeste veninder begge jøder

  Kommentar by Svend — 20. maj 2021 @ 20:55

 49. Kære Kim, Jeg kan godt lide din indledning til posten og er enig i din kommentar 17:30.

  Kommentar by Ole Madsen — 20. maj 2021 @ 21:05

 50. Er det ikke bare en anden fyr, der bærer det samme navn? Det matcher ikke Christian Eriksens Twitter-profilbillede og der mangler det lyseblå “V”, der bekræfter at det er hans konto. Tweetet findes på nuværende tidspunkt ikke på fodboldspillerens officielle Twitter-profil.

  Kommentar by William Jansen — 21. maj 2021 @ 05:34

 51. -William

  Det vil jeg følge op på. Takker

  Kommentar by Kim Møller — 21. maj 2021 @ 06:51

 52. Selv om Israel udefra set,virker som et godt land,kan jeg altså ikke tåle nogen af dem. At de spreder sig ud over kloden,er ikke lige i vores interesse. Folk syd fra har altid været mest en dels fjender.
  Det er fint at vi har fået bananer og appelsiner. Men vi skal ikke have våbenbærende mænd oven i købet.
  Jeg troede slavehandelen var arabisk,men senest får jeg fortalt at den er jødisk.
  Egentlig er jeg lige glad al den stund at jeg ikke har brug for en slave. Jeg får det heller aldrig. Uanset det faktum at jeg er en gældsslave. Jeg skyder skylden på banken. Så kan den sende den videre.

  Kommentar by Nielsen — 24. maj 2021 @ 04:06

 53. Apropos fodbold:

  Det bliver ganske enkelt fabelagtigt, når vi senere i dag skal fejre Brøndby IF som danske mestre 2021!

  Kommentar by Revisoren — 24. maj 2021 @ 12:43

 54. -> Revisoren

  Jeg håber AGF taber, og tager en overarbejdsdag på job, så jeg undgår at se fejringen. Måske hører jeg lidt podcast, som jeg kan blogge om en af dagene. Det er slemt at se Brøndby blive mester, men det er ulideligt, at det sker med GF’s hjælp. Du fester bare. Mit tv er slukket.

  Kommentar by Kim Møller — 24. maj 2021 @ 13:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper