26. maj 2021

Kodes Hamdi, tidl. talsmand for Dansk Islamisk Råd, Qatar-finansieret stormoské med Grimhøj-imam

Der er de senere dage bragt hele 47 artikler om episoden på Kastrup Havn, hvor tunesiske Kodes Hamdi overfuses af en synligt beruset dansk mand. Senest har statsminister Mette Frederiksen taget afstand fra de ‘ubehagelige ord’. Prioriteterne virker ikke til at være helt i orden hos de folkevalgte.

Jeg kaldte Kodes Hamdi for ‘islamisk aktivist’ i min post, fordi hun tydeligvis bruger ‘anti-racisme’ til at gøde jorden for Islam. Der er meget mere i historien. Kodes Hamdi har i en årrække været talsmand for Dansk Islamisk Råd, der med 100 millioner kroner i donation fra Qatar, byggede den første moské i Danmark med minaret. Rovsingsgade-moskéen eller rettere ‘Khayr el-Barriya’-moskeen, og markedsføres under navnet ‘Hamad Bin Khalifa Civilisation Center’.

Den nuværende talsmand for moskéen er Somaia Hamdi, søster til Kodes Hamdi. Hun stod frem sidste år, da Hizb-ut-tahrir forsøgte at kuppe bestyrelsen. På Facebook har hun blandt andet liket en mindeside for Islamisk Stat-krigeren Hamza Samsam.

(Collage: Kodes Hamdi, tidl. talsmand for Dansk Islamisk Råd og Hamad Bin Khalifa Civilisation Center)

“Nu har Dansk Islamisk Råd, der efter Kristeligt Dagblads oplysninger har bånd til Det Muslimske Broderskab, allieret sig med den stenrige oliestat Qatar. Det lille emirat skyder mere end 100 millioner kroner i projektet. … Det vigtige for Qatar er at opbygge et miljø med en boghandel og et omkringliggende miljø, der læner sig tæt op af Det Muslimske Broderskab. Og mere overordnet er deres mål at skabe parallelmfund for muslimer i Europa,” mener Stephen Suleyman Schwartz.” (Kristeligt Dagblad, 19. marts 2013)

“I en ny bog skrevet af Lene Kühle, professor på Aarhus Universitet og en af Danmarks førende moskéforskere, fremgår det nemlig, at den yderst kontroversielle imam Abu Bilal i 2018 prædikede i moskéen. Abu Bilal er imam i Grimhøj-moskéen i Aarhus og blev i 2015 blev dømt for at have opfordret til drab på jøder under en prædiken i Tyskland. Ligeledes har han tidligere udtalt, at utroskab skal straffes med stening. Kristeligt Dagblad spurgte derfor, om han fremover kan komme i moskéen, der på pressemødet hævdede at være ‘moderat’. ‘Han (Abu Bilal, red.) har også været her i 2019 og i 2020, kan jeg bekræfte. Det er en af vores succeshistorier.'” (Kristeligt Dagblad, 21. februar 2020)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119326/trackback

42 Comments »

 1. Det ligner Mia Khalifa. Screendump fra Pornhub?

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 26. maj 2021 @ 03:04

 2. Sorry, kan godt se at hun er for grim til at være Mia Khalifa.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 26. maj 2021 @ 03:05

 3. VI DANSKERE ER ALT FOR GAMMELDAGS. Det er på tide at vi får en mere moderne tankegang. Lad os derfor rive alle vores kirker, skoler, posthuse, biblioteker, politistationer, flagstænger, flag og statuer ned.

  Det er alt sammen minder om vores skumle traditioner og fortid.
  Det er meget bedre at fjerne kirkerne, skolerne og posthusene. Riv dem ned, så der kan blive plads til så mange moskeer som muligt. Og så kan vores børn jo blive undervist i moskeer og koranskoler af dygtige imamer. Og hvad skal man med biblioteker når vi har koranen? Og politi, danske flag og gamle statuer er der heller ikke brug for, når fredens religion tager over.

  Når først vi er blevet udskiftet, vil der heller ikke være brug for at noget minder om at Danmark engang var danskernes land. Det vil tværtimod være en hån mod vores efterfølgere fra Afrika og omegn.

  Kommentar by BENT A — 26. maj 2021 @ 03:37

 4. Et parallelsamfund? Det er da kun i første omgang. Målet er at overtage Europa og rub og stub af vores værdier og områder. Der er ingen plads til europæerne eller danskerne i fremtiden, hvis Merkel, Ursula, Ylva, Rosa Lund, Sofie Carsten, Pernille Skipper, Jelved og Zenia samt Lars Quisling og DF-Tullesen får deres vilje.

  Kommentar by BENT A — 26. maj 2021 @ 04:12

 5. Jamen så har den berusede grønne mand jo ret! Det er vores land og hvorfor tager de ikke hjem til deres eget? Faktisk har jeg svært ved at hvad tunesere laver i Danmark. Med mindre familien er så ekstremistisk at selv tuneserne ikke ønsker dem! Flygtningekonventionerne er så forkerte at selv hvis Osama Bin Laden var mødt op ved Kruså, for at søge asyl, så skulle vi give ham asyl, fordi amerikanerne var efter ham, og nok ville slå ham ihjel!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. maj 2021 @ 06:58

 6. Den berusede man har 100 % ret, det ER ikke hendes land -endnu

  Kommentar by Træt — 26. maj 2021 @ 07:04

 7. Hjælp mig lige her.

  Ville DR Aftenshowet lade en nazist optræde i fuld uniform?
  Ville DR Aftenshowet lade en “gæst” uanset tilhørsforhold, optræde totalt ukritisk, uden at undersøge bagrund for personen?

  Det er trist at vi oprindelige dansker skal blive ved med at tvangsbetale til DR der gang på gang opføre sig som, ekstremister der vil gøre alt for at skade den almindelige dansker.

  Kommentar by Anders Nielsen — 26. maj 2021 @ 07:12

 8. Ingen ved hvad der gik forud for videoen.
  Hvis en dansker optager en araber i en eller anden situation, siger de altid :”sluk for det der, du skal ikke filme mig”

  dr.dk:”Vil have justitsministeren til at kigge på sagen
  Hun har anmeldt sagen, og Københavns Politi bekræfter over for TV 2, at de har modtaget en sådan.

  Men advokat Tyge Trier, der ellers ofte repræsenterer etniske minoriteter og har set en stigning i episoder, som den videoen viser, vurderer, at der ikke er tale om en strafbar handling, fordi den ikke udvikler sig voldeligt.”

  Kommentar by k.m. — 26. maj 2021 @ 08:44

 9. Det kan lade sig gøre at stoppe Mette Frederiksen, der skal bare være mange nok til at stå sammen. Nu er udrejsecenter Langeland droppet.

  Hvis 90% af danskerne går sammen, og siger NEJ til Islam i Danmark, så kan hun ikke gøre andet end sørge for at få dem udvist, lige som den vrede mand i grøn jakke ønsker.

  Videoen der kører på tv2.dk slører danskeren, ikke ofrene.
  Det er ellers praksis i medierne, at sløre ofre for en forbrydelse, af hensyn til deres sikkerhed og familie. Ikke her, den får fuld skrue for at puste til påstand om racisme mod de fremmede.

  Kommentar by k.m. — 26. maj 2021 @ 08:53

 10. msn.dk :”Tesfaye: Partier må tage ansvar for kuldsejlet udrejsecenter”

  Nej, Tesfaye, det er dig og og en lille snæver inderkreds i Mette Frederiksens mindretalsregering der har et problem. Løb ikke fra ansvaret.
  Det ser ikke ud til noget blev diskuteret med støttepartier og Langeland kommune – selv den mystiske ejendomshandel var hemmelig til i sidste øjeblik.

  Kommentar by k.m. — 26. maj 2021 @ 09:19

 11. Det er pinligt, at Mette Frederiksen tager afstand fra de ‘ubehagelige ord’. Men karakteristisk at det er retorikken og ikke indholdet, som har den store mediepolitiske prioritet.

  ‘Ubehagelige ord’ bliver udvekslet mellem mennesker – islamister/muslimer imellem, danskere imellem – uden det har interesse for mediepolitiske kompleks. Mildt sagt ‘ubehagelige ord’ suppleret med trusler og vold bliver også i rigelige mængder leveret fra islamister/muslimer mod danskere – uden det har interesse for mediepolitiske kompleks. Her er den politisk korrekte tavshed i den grad larmende.

  Men når en aktivistisk islamist får fanget en fuld dansker med et kedeligt vokabularium af ‘ubehagelige ord’, så bryder forargelseshelvedet løs i medierne og blandt toppolitikere. Og med risiko for den velkendte hævnvold mod den udhængte fulde dansker.

  Men den fulde dansker repræsenterer den afmægtige jævne danske befolknings frustration over igen igen at blive bedraget af retoriske kneb som ‘den stramme udlændingepolitik’, som i statistikker overhovedet ikke kan anes, og derfor i praksis er det rene bluff.

  Når nu trendsættere er så vilde med at solidarisere sig med de undertrykte – om så man skal opfinde løgne om strukturel undertrykkelse – så er forløbet, man ser her, den egentlige undertrykkelse, der foregår lige for øjnene af os gennem kombineret bedrageri og udskamning af den jævne danske befolkning.

  Kommentar by traveler — 26. maj 2021 @ 10:12

 12. DET ER både Rosa Lunds, DF-Tullesens og Lars Ulykkes plan at evighedsturisterne skal spredes ud over hele Danmark, og at der skal importeres så mange af dem som muligt. Det er en plan som næsten alle politikere og journalister synes er en god plan.

  At planen vil udvikle sig til en kostbar og blodig katastrofe for danskerne, betragtes som en ligegyldig bivirkning.

  Kommentar by BENT A — 26. maj 2021 @ 10:26

 13. DET ER RET SANDSYNLIGT at Kodes Hamdi har provokeret, inden hun begyndte at filme. Vi aner ikke hvad der er gået forud. Det er helt sikkert, at hvis en dansker filmede en fuld asylant som sagde noget surt om danskerne, ville hverken to ministre, en borgmester, DR eller TV 1+2 eller aviserne gøre en stor sag ud af det.

  Kommentar by BENT A — 26. maj 2021 @ 10:33

 14. Kommentar by BENT A — 26. maj 2021 @ 10:33

  Og politiet ville ikke komme for fuld udrykning, Kørsel 1, med to biler og fire betjente, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. maj 2021 @ 10:42

 15. traveler — 26. maj 2021 @ 10:12

  NEMLIG den episode afslører igen den muslimske overherrementalitet med Kodes Hamdi som ypperstepræst. Og hun afslører igen, hvorfor muslimer ALDRIG har været i stand til at udvikle et velfærdssamfund. Trods store mineralrigdomme.

  DERFOR er erobringsstrategien været den drivende kraft i 1400 år. Hvorfor selv arbejde, gøre en indsats, når man kan få en højere levestandard i Danmark ved at lyve, svindle og bedrage?

  Her en god forklaring om Übermensch,
  og med et flot indlæg, der opsummerer danskernes frustration over at blive nedgjort.

  https://tv.frihedensstemme.dk/2021/05/25/forskel-paa-folk/
  De Radikale og Enhedslisten ser den ret uforklarede hændelse som anledning til en handlingsplan mod ”hadforbrydelser” – skønt det virker voldsomt direkte at kalde et almindeligt vredesudbrud for en forbrydelse.”

  Kommentar by tavsen — 26. maj 2021 @ 10:46

 16. *Anders Nielsen 07:12
  Nej – Du har fuldstændigt ret, DR, TV2 eller hele parnasset kunne ikke drømme om at lade en Nazist i fuld uniform deltage på slap line! Men læg lige mærke til Enhedslisten,SF og RV, der gud hjælpe mig stille sig op med lyserøde hjerter malet på hånden og kalder det hjerternes sejr, når vi nu får Kalifatets mødre hjem! Aldrig har jeg set noget så kvalmt! Det er lige til at få det fysisk dårligt af! Rosa Lund har givet mig flere chok. Da hun i Debatten på DR2 pludselig bedyrede at alle de dybt kriminelle fra udrejsecentret skulle slippes fri på gader og stræder! Så ville du kunne handle gulerødder og køkkenudstyr (knive og kødøkser) side om side med Kurt Westergaards økseterrorist, diverse mordere og voldtægtsforbrydere! En rigtig hyggelig Lørdag formiddag! Samt da hun bedyrede at det da også var slemt for den arme terrorist at hun nu måtte blive i Syrien, for man kan da ikke fjerne mor og barn fra hinanden, selvom det kan man tilsynelandende godt i de tilfælde hvor danske mødre ikke formår at passe deres børn! Og nu hvor hun byder op til hjerternes fest i anledning af at terrormødrenes snarlige ankomst til Danmark! Jeg er intet mindre end dybt forarget!

  Kommentar by Den Nervøse — 26. maj 2021 @ 11:08

 17. Spansk venligso og tillige ansat i røde kors går verden rundt.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/et-kram-gaar-verden-rundt-bombarderet-med-had/8595584

  Kommentar by P — 26. maj 2021 @ 11:22

 18. Af fulde folk og børn skal man høre sandheden.

  Kommentar by Rinus — 26. maj 2021 @ 11:34

 19. Perverst…..Hvad skal man eller sige end. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com , og http://www.frafalden.dk. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. maj 2021 @ 11:53

 20. Godhedsindustrien vil sprede de kriminelle ud i hele landet, i mindre grupper, så ingen skal stå med hele lortet.
  Det er en krigserklæring mod danskere, der med djævlens vold og magt skal være nabo til en udvist morder, voldtægtsmand, narkohandler og hvad de ellers har på CVet

  Kommentar by k.m. — 26. maj 2021 @ 12:03

 21. Moskéforsker. Hmm mon ikke der er tale om en fækalieforsker. Reino Arild Pedersen promoverer også stening Junes Koch sandsynligvis det samme. Morten Storm var i samme spor,til han indrømmede sin fejl og fik syndsforladelse hos trykkefrihedsselskabet. Cherif allatøju meldte klart ud at Egypten -tidligere Ægypten blev islamiseret af den barbariske (arabiske) dødskult. Befolkningsudskifteren Ahmed Akkari fik ligeledes syndsforladelse i samme forum. Naser Khader har BLANDT ANDET sagt,at imamer er problemet. -Hvor radikalt. Man kan roligt sige at professorater ikke er hvad de har været.
  Fra århusuniversitet Lene Kühle’s project explores the way in which religious diversity is understood and handled in the Danish legal system, and how legal rulings affect religious minorities in Denmark.
  MSO-professor professor med særlige opgaver. Og ja den er god nok. Hun forsker i hvordan relegiøs forskellighed (diversitet) forstås og håndteres. Gad vide om hendes særlige opgave er at islamisere Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 26. maj 2021 @ 12:14

 22. DR/Danmarx Ramadanradio er da gået fuldstændig amok og de fortsætter åbenbart i dag hvor de slap igår. Dagens P1 Debat kl. 12.15 behandler den “skrækkelige” hændelse, så de venstreorienterede, kulturradikale og politisk korrekte hattedamer og venligboere har noget at glæde sig til. God fornøjelse!!!

  Kommentar by bjarne binee — 26. maj 2021 @ 12:22

 23. > Tavsen 10:46
  Et velfærdssamfund er et sygt samfund. Se dig omkring.

  Kommentar by Nielsen — 26. maj 2021 @ 12:30

 24. Mette Frederiksen har efterhånden mange problematiske sager. Nu også her gør hun sig uheldigt bemærket.

  Det hober sig op med fejlskud, men det gør desværre næppe oppositionen i form af V og K mere attraktiv.

  Men de stadig flere sager viser, at konceptet med den ambitiøse, unge kvinde som leder, der kompenserer for manglende erfaring med god retorik og stram mediestyring, ikke holder i længden.

  Merkel var sikkert forbilledet for mange ambitiøse, unge kvindelige politikere. Men netop Merkel er et eksempel på en akkumulerende katastrofe, der bare bliver ved og ved med at holde sig i rampelyset og være den centrale europæiske problemskaber. Nu senest Merkel-påhittet med at blokere for Makronens forsøg på eksplicit at inddæmme islamismen på EU-plan ved at vrøvle løs om, at det er højre-ekstremisme og ikke en bestemt religion, der skal bekæmpes i EU.

  Kommentar by traveler — 26. maj 2021 @ 12:36

 25. Hvad laver afrikanere overhovedet her? Selv om de er nordafrikanere. De er en del af den barbariske (arabiske) pest,som vores ubemidlede politikere har påført os fordi de tror det kan gavne dem selv. Men de er i fuld gang med at udrydde sig selv og hele det danske folk.

  Kommentar by Nielsen — 26. maj 2021 @ 12:54

 26. Ja, man undrer sig over hvordan en tunesisk familie, flygtninge eller whatever, kan have ophold i DK.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 26. maj 2021 @ 12:56

 27. Problemet er MEGET større end Mette Frederiksen, Mattias Tesfaye etc.

  Der er INGEN af de nuværende folketingsmedlemmer, som taler for de helt nødvendige massive hjemsendelser/udsendelser af fremmede. Ingen!

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. maj 2021 @ 13:41

 28. Danskeren har som medborger tilsyneladende henstillet, at muslimernes unger ikke måtte løbe rundt og lege tagfat på havnen – og skulle være stille.

  Den muslimske mor benytter danskerens kommentar til at fremprovokere et “racistisk optrin”. Hun starter med at filme imens danskeren sidder langt væk og råber til ham:

  “Vi er ikke gæster her”. Men muslimerne var jo gæster på havnen. De havde ingen båd samt brød havne-reglementet. Ungerne har sikkert råbt på arabisk under løberigt på havnen.

  Jeg er med på, at danskeren senere og efter at være provokeret siger “I er gule. I hører ikke til her”, men det er ikke racistisk. Det er blot en genetisk og historisk konstatering.

  Måske danskeren blot var træt af Palæstina-brande på havnen:
  presse-fotos.dk/post/brand-i-baad-paa-kastrup-havn-natten-til-fredag/

  Jeg mener stadig at høre en opfordring til vold fra den muslimske mand ved 1:33 i videoen:
  https://www.facebook.com/kodes.hamdi/videos/pcb.10223412688002030/10223412518797800/?type=3&theater

  Kommentar by Thomas M. — 26. maj 2021 @ 14:12

 29. https://gatesofvienna.net/2021/05/syrian-gets-life-sentence-for-knife-jihad-against-gay-couple-in-dresden/
  Hvad siger den krænkede til det ?

  Kommentar by k.m. — 26. maj 2021 @ 14:15

 30. @ 13, Bent A: jeg tænkte præcis det samme, hvad skete før denne fine dansker gav perkerne ren besked? hvad var der gået forud?

  Forslag: prøv en dag (fredag f.ex.) at filme ved en af moskeerne i Kbh, der går ikke mange sekunder før der er trusler om vold + meget andet. Forvent ikke politiet kommer med det samme?

  Hvorfor havde dette stakkels offer, Kodes H. telefonen klar til optagelse med det samme, hvorfor stod hun ikke klar til forsvar af sine børn, da anråbte dem? de var efterladt ved kajkanten alene.

  Læg mærke til offerrollen og hendes parathed, samt hvordan børnene straks drages ind i spillet.
  Hvordan kan tunesere få ophold i Danmark?

  Menmen, men, det bliver meget værre! hvis jeg var muslim, ville jeg smutte nu.

  STEM NB! SIAD! Støt GI! Støt UP! Drop FN! DanEXit! Støt SK!
  Støt TommyR! Direkte Demokrati NU! Kun 37 på hoPPeborgen! Luk DDR!
  P.

  Kommentar by Piotr — 26. maj 2021 @ 14:18

 31. Asylsvinder er hun også: https://tv.frihedensstemme.dk/2021/05/25/den-muslimske-kvinde-bag-video-af-fuld-dansker-er-asylsvindler-hun-flygtede-fra-tunesien-men-tager-paa-ferie-i-hjemlandet/?fbclid=IwAR2BdEDDP9Kd6tVkyxRazdrsPkRQx_kaWmaBfnQDLx0RWCI6G-2TWTnhMRE

  Kommentar by Per — 26. maj 2021 @ 14:21

 32. Og det samme er søsteren: https://tv.frihedensstemme.dk/2021/05/26/tunesisk-familie-afsloeret-soesteren-somaia-hamdi-er-ogsaa-en-asylsvindler-der-tager-paa-ferie-i-hjemlandet/

  Konsekvenserne det vil få for dem begge: 0.

  Kommentar by Per — 26. maj 2021 @ 14:22

 33. @ 26, Thomas M. Fint filmklip & observation, giver svar på lidt mere.
  P.

  Kommentar by Piotr — 26. maj 2021 @ 14:26

 34. Kender ikke stedet, men gætter på der er offentlig videoovervågning, der kan afsløre hvad der gik forud.
  Vi hører om indvandrere der drøner rundt på vandscooter, lige som vanvidsbilister, så det kan jo være danskeren bare har påtalt dårlig opførsel, og det eskalerede derfra

  Kommentar by k.m. — 26. maj 2021 @ 14:34

 35. Kommentar by k.m. — 26. maj 2021 @ 14:34

  https://www.google.dk/maps/place/Kastrup+Havn,+2770+Kastrup/@55.6344269,12.6577756,24a,35y,281.5h,77.34t/data=!3m1!1e3!4m5!3m4!1s0x4653ac9c343c8c3b:0x3cab22331d2aeeaf!8m2!3d55.643191!4d12.6472139

  Kommentar by Thomas M. — 26. maj 2021 @ 17:18

 36. “Der er de senere dage bragt hele 47 artikler om episoden på Kastrup Havn”

  Og det er vel mindst fordoblet i dag. Det her har langt større betydning for langt flere mennesker, men langt mere uoverskueligt for menigmand, og giver ikke samme clickbait.

  11 personer anholdt i sag om våben og narkotika
  https://ekstrabladet.dk/krimi/11-personer-anholdt-i-sag-om-vaaben-og-narkotika/8596627

  13. jan. 2018 — De tiltalte blev anholdt efter en razzia, der blandt andet involverede Prince Autoophug Export på Sverigesgade i Haslev.”

  Kommentar by tavsen — 26. maj 2021 @ 17:40

 37. Kommentar by tavsen — 26. maj 2021 @ 17:40
  Våben og kokain-handleren Riyadh Mawed Mawed har solgt død til den lokale ungdom:
  https://datacvr.virk.dk/data/visenhed?enhedstype=virksomhed&id=16937770&soeg=16937770

  Kommentar by Thomas M. — 26. maj 2021 @ 18:00

 38. Er der nogle herinde der kan huske om medierne har spundet andre sager op, der støtter Sikandars narrativ? Det sket præcis samme dag som han stillede spørgsmålet i Folketings-salen.

  https://www.ft.dk/samling/20201/beslutningsforslag/B194/index.htm

  På den måde kan han få de andre Folkevalgte til at fremstå virkelighedsfjerne.

  Kommentar by KineserSnot — 26. maj 2021 @ 20:00

 39. Havneepisoden er naturligvis omhyggeligt iscenesat. Det kommer vi nok til at se en del mere af.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 26. maj 2021 @ 21:38

 40. Våben og kokain-handleren Riyadh Mawed Mawed har solgt død til den lokale ungdom … igennem slikbutikkerne Candy Shop i Haslev og Faxe:
  https://www.google.com/maps/place/Torvet+3A,+4690+Haslev/@55.3266761,11.9636143,3a,75y,293.91h,85.08t/data=!3m6!1e1!3m4!1sstdoL34EN-pRttANXbgK9A!2e0!7i13312!8i6656!4m5!3m4!1s0x4652eb14b2102087:0xfe673c9af0d53088!8m2!3d55.3268758!4d11.9641763
  https://www.google.com/maps/@55.25575,12.1195474,3a,49.8y,286.21h,79.3t/data=!3m6!1e1!3m4!1soBEsLw6LhwbxxnZhZSs0lw!2e0!7i13312!8i6656

  Kommentar by Thomas M. — 26. maj 2021 @ 22:57

 41. Et lign stunt lavese hun i 2020.interesaant. “Synd” hun ikke fik filmet det.

  https://www.information.dk/indland/2020/07/person-lov-faa-foele-velkommen

  Kommentar by Anonym — 26. maj 2021 @ 23:38

 42. Et lignende stunt lavede hun i 2020.”Synd” hun ikke fik filmet det.

  https://www.information.dk/indland/2020/07/person-lov-faa-foele-velkommen

  Kommentar by Anonym — 26. maj 2021 @ 23:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper