31. maj 2021

Madblogger lagt for had, fordi hun ikke er politisk: “.. har skrevet til mig, at jeg accepterer barnemord”

“Der er nogle, der har skrevet til mig, at jeg accepterer barnemord.”, fortæller Annemette Voss til BT, og historien illustrerer fint den yderste venstrefløjs manglende accept af politisk uenighed. Enten støtter man Hamas/palæstina eller også er man barnemorder – ingen nuancer, blot ‘ret ind ellers…’. Den sort/hvide tilgang til internationale konflikter der inkluderer muslimer, bliver i sagens natur endnu mere udtalt med et stadigt voksende muslimsk mindretal. Har man nogensinde hørt en herboende muslim holde med ikke-muslimer i en etnisk konflikt? Loyaliteten varer tilsyneladende evigt. Fra BT.dk – Annemette Voss vil ikke tage stilling til konflikt i Mellemøsten – nu får hun trusler: Tag stilling eller forsvind fra jordens overflade.

“Tag stilling. Eller forsvind fra jordens overflade. … På de sociale medier udspiller krigen sig også, og truslerne er væltet ind på madbloggeren Annemette Voss’ Instagram-konto, efter hun i sidste uge meddelte i ‘Go’ aften Live Danmark’ på TV 2, at hun ikke ville dele indhold, der omhandler konflikten mellem Israel og Hamas i Mellemøsten. Det skete, efter hendes navn blev offentliggjort på en liste over danske og udenlandske kendte, der ikke havde en holdning til det betændte emne.

Ekstremt venstreorienterede kræfter opfordrede til boykot af blandt andet Annemette Voss’ profil, da hun ikke ville tage afstand til Israel og støtte palæstinenserne.

Emnet er for sprængfarligt, og ‘Den store bagedyst’-vinderen føler sig ikke rustet til at vælge side i den komplicerede konflikt, der udspiller sig langt fra Danmarks grænser.

I weekenden fik hun nok af truslerne fra en række pro-palæstinensere – og fortalte grædende sine over 56.200 følgere, at hun ikke kunne holde til mere had.”

(Kia Ellegaard Saouma revser ‘priviligerede kvinder’ som Voss, Instagram, 2021)

“Ingen fortjener hadefulde beskeder eller trusler på deres liv. Når det er slået fast, mener jeg, at I ved at stå frem på den måde og appelere til den eksisterende apati i Danmark og ignorancen i en ‘konflikt,’ der i sagens natur er ganske enkel – på alle måder får undermineret den palæstinensiske sag, altså etnisk udrensning (føl og smag på ordet, det går nakkehårene til at rejse sig), koldblodige drab udført ved den zionistisk-israelske regering, en hverdag med apartheid, terrorisme og ydmygelse. Jeg kommer til at tænke på vendingen ‘kan man ikke sige noget pænt, må man holde sin mund.’ Ikke fordi man skal indskrænke ytringsfriheden, men fordi… man ved ‘jeg kan ikke tage stilling, jeg ved ikke nok’ får I talt lige ind i det narrativ, som desværre ikke tjener de uskyldige faldne i Palæstina, hverken nu eller i fremtiden. Det bliver respektløst. Frækt. Appelere til apatien, passivismen fremmer ikke en sund proces. Også hvis det handlede om noget andet. Der er dog intet, der kan stå højere end humanismen. I min verden har man som influencer en ‘magt’ og med magt følger ansvar. Ved at bruge manglende viden som undskyldning for ikke at tage stilling er på alle måder ansvars fralæggelse. Jeg krummede i hvert fald tæer under hele udsendelsen, fordi jeg synes den var pinlig og skamfuld. Trist. Utilstrækkelig. Øv.” (Amna Shah Syed)

“… De er simpelthen forkastelige.” (Dunya El-Rekabi)

“… hvor lang tid ville det have taget dig bare at dele, lad os bare sige blot ét opslag? For at informere og gøre opmærksom på situationen (massakren) i Palæstina? Helt seriøst? Var det end ikke dine 2 minutter værd?” (‘afefahism’)

“Det er mega ærgerligt i får trusler. Det er ikke okay. Men at sige at konflikten i Palæstina er kompliceret og i ikke har sat jer ind i den er simpelthen verdens dårligste undskyldning. Uskyldige børn dør PUNKTUM!” (Sumaya Hassouni)

Oploadet Kl. 13:49 af Kim Møller — Direkte link43 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119462/trackback

43 Comments »

 1. Støt altid Israel og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 31. maj 2021 @ 13:59

 2. nå ja -palæstinenserne og deres proselytter vil ikke dele Jorden med
  jøderne – Det ville Hitler og tyskerne heller ikke.
  Da Eichmann blev dømt til hængning i Israel var dommerens slutreplik:
  “Du ville ikke dele Jord med jøderne,derfor vil vi nu heller ikke dele Jord med dig.”

  Kommentar by Per K. — 31. maj 2021 @ 14:11

 3. 1) Enig! :-). Ellers er det Venstrefløjens Perverterede moral, om at alle og enhver skal være enig med dem, eller have Deres meninger om specifike emner. At det drejer sig om en madblok som omhandler mad, og
  ikke en politisk korrekt Venstrefløjs autoritært eller højrefløjssag for denne sags skyld-Rager dem en papand. Det var ligesom dengang den protesterede imod Jodle Birger optræden (som gudhjælpe mig ikke kunne være mere a-politisk). Gad vide hvordan de ville reagere på posthumt Otto Leisner, når han optrådte? Nuvel frelste idioter er der nok af på nettet og i virkeligheden, som dømmer andre, hvis Deres sag rager andre. idioter.

  Kommentar by Michael Unna — 31. maj 2021 @ 14:11

 4. Palæstinenserne er blot den jordanske bonde og fiskerbefolkning. Alle muslimske lande har altid været røv ligeglade med dem.

  Når palæstinenserne flytter til andre muslimske lande er de altid blevet behandlet som tredjerangsborgere.

  Palæstinensernes konflikt har kun muslimernes interesse på grund af deres had til Israel.

  Det kan umuligt være danskernes problem, at Qatar i stedet vælger at bygge 24 fodboldstationer ude i ørkenen …

  Kommentar by Thomas M. — 31. maj 2021 @ 14:18

 5. Hvad den konflikt angår så misbruger palestinænserne Deres børn til jødehad og ofrer dem selv gerne i denne konflikt. Når De angriber går De bevidst efter civile, imens Israelerne prøver at skåne civile i deres angreb på De millitære Palestinænsiske grene i Hamas (tildels Hizbollah som er Shiamuslimsk men som også hader Israel). Det er forskellen, imens den perverterede moral fra de pågældende subjekter dessideret er ondskabsfuld løgn. Hvis de stoppede Deres vanvid ville Der være fred, men Islams indbyggede Jødehad umuliggør det.

  Kommentar by Michael Unna — 31. maj 2021 @ 14:18

 6. Støt israel det I kan. Det eneste Demokrati i denne mentale ørken, som kaldes Mellemøsten.

  Kommentar by Michael Unna — 31. maj 2021 @ 14:20

 7. Nu har vi lige været vidner til. at Lars fra Kastrup Havn er blevet trukket gennem mediemøllen, fået reprimande fra førende politikere og meningsmagere, (muligvis?) fyret fra dit job og eftertræbt af et muslimsk tæskehold, så han ikke længere tør vise sig og offentligt givet en undskyldning.

  I kontrast hertil er der total mediepolitisk tavshed, når danske og udenlandske kendte, der ikke har en holdning til det betændte emne, forfølges systematisk med trusler og had på de sociale medier, eksemplificeret her med en madblogge, der bryder grædende sammen foran sine følgere over al det had.

  Kontrasten er sgu uhyggelig.

  Kommentar by traveler — 31. maj 2021 @ 14:23

 8. Palæstinenserne har allerede overtaget Stockholm:
  https://www.document.no/2021/05/24/nei-det-er-ikke-gaza-det-er-stockholm-i-2021/

  Kommentar by Thomas M. — 31. maj 2021 @ 14:35

 9. Bunden er ikke nået i USA, men rolig – de skal nok nå den med Biden og Harris som 1. og 2. pilot.
  Venstrefløjen er som Islam, samme forskruede tankegang uanset hvor man bor, uanset social og økonomisk status.

  Kommentar by k.m. — 31. maj 2021 @ 15:10

 10. Voksenmobning. Af uforklarlige årsager er det tilladt når det lugter af venstre mod højre, men grundlæggende er det mo
  bning.

  Kommentar by Al piastow — 31. maj 2021 @ 15:10

 11. DANSKERNE ER UNDER ET FIREDOBBELT ANGREB der tilsigter deres udskiftning og “afskaffelse”.

  1: ALLE, SAMTLIGE gamle partier har narret og svigtet danskerne i et omfang så det kan føre til at danskerne får samme skæbne som jøderne, armenerne og svenskerne. Chrborgs samlede politik er et storangreb på det danske folks økonomi, liv, frihed, eksistens og fremtid.

  2: Alle de gamle massemedier, med DR og Politiken i spidsen, er også i gang med at angribe danske borgeres tryghed, ytringsfrihed, sikkerhed, indfødsret og nationale traditioner. Med lange kampagner søges alt vendt på hovedet. Med kommunistisk og radikal propaganda undermineres eller destrueres alt som er værdifuldt og nødvendigt for en civilisation.

  3: Godheds- og indvandringsindustrien og pladderhumanisterne deltager også i angrebet på danskernes livsgrundlag, kultur og økonomi.

  4: Og så er der jo EU/ masseindvandringen/den mangedoblede kriminalitet. Her er yderligere kommentarer vel overflødige.

  Det kan anbefales at gå til artiklen “Den ufattelige uvidenhed”.

  OT: Læs hvad virologen Luc Montagnier mener om vaccinering af børn mv.

  Kommentar by BENT A — 31. maj 2021 @ 15:13

 12. Fuck Palæstina, kan det siges tydeligere, fuck den perverse lortebule. Hvorend islam befinder sig, er der konflikter og disse er alle selvforskyldte, udelukkende fordi muslimsk taberkultur ikke kan eller vil integreres, ikke engang lokalt i Mellemøsten kan de enes med nogen. Ergo, hvis man ikke engang selv vil noget, er og bliver det selvforskyldt. Der må være et sygt og undertrykt selvhad inkluderet i islam; det er altid de andres skyld (lader man som om), men ved udmærket det skyldes egne intellektuelle begrænsninger samt religiøse restriktioner. Er der noget at sige til, at Vesten ikke gider have det uintegrerbare fis på egen bane længere.

  Kommentar by LarsB — 31. maj 2021 @ 15:29

 13. Bullshit Tidende skal nok finde på noget interessant,at fylde deres skraldespand(avis) med. Alle hjørner er ren lokkemad. Kia Ellegaard,de der synes hun er interessant,israel og Palæstina. Alt sammen noget vi burde være for gode til at beskæftige os med.
  Ja Bent A vaccinationer er gift. Alligevel gives de til alle.

  Kommentar by Nielsen — 31. maj 2021 @ 15:31

 14. Er der noget at sige til, at Vesten ikke gider have det uintegrerbare fis på egen bane længere.

  Kommentar by LarsB — 31. maj 2021 @ 15:29

  Jeg vil gerne have alle pestilenserne ud af Danmark, inden det kommer til at ligne Gaza/Stockholm herhjemme: https://mobile.twitter.com/fredricmorenius/status/1394547210499629057, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 31. maj 2021 @ 15:59

 15. Til alle disse sindssyge danske kællinger, som er en ulidelig pestilens for et normalt liv i Danmark…ikke mindst for mændene!!

  I skal bare fortsætte med at være så absolut vanvittige, som i dagligt demonstrerer overalt og i alle sammenhænge…ved I hvad, så får I et gensvar når vi mænd bare har fået nok af jer!!! Se bare her:

  https://jyllands-posten.dk/international/ECE12815063/kvindehadende-incels-gaar-til-angreb-oftere-nu-vurderes-de-til-at-have-betydning-for-terrortruslen-mod-danmark/

  I er helt umulige at nå ind til…I er helt uden for rækkevidde…I er bare en samling fuldkommen sindssyge møgkællinger…som desværre i dag har en helt urimelig modbydelige magt, som i anvender overalt og imod alt, især mænd og manderollerne…jeg er i hvert fald så aldeles træt af jer og vil satme håbe I bliver indhentet af jeres kæleperkere og deres krumsabel!!!

  For ind i helvede hvor er jeg gal i skralden!!

  Kommentar by Black Watch — 31. maj 2021 @ 16:05

 16. Hørt hørt.

  Kommentar by Nielsen — 31. maj 2021 @ 16:33

 17. Fuck palæstina.
  Fuck Israel.
  Jeg er så dødtræt af at der skal udkæmpes en “krig” mellem muslimer og jøder små 3200km væk her i Danmark.

  Kommentar by P — 31. maj 2021 @ 16:38

 18. Kommentar by Black Watch — 31. maj 2021 @ 16:05

  Disse artikler er altid skrevet af skøre feminister. Mon ikke at SOPHIE LUND MØLLER har brugt lidt for langt tid på skøre feministiske forums.

  Hun er en stupid TumblRina.

  De største Incels er selvfølgelig Muslimerne, det er dem der fastholder en patrikalsk samfundstruktur som holder kvinderne nede. Den vej vil feministiske tosser dog aldrig kigge.

  Kommentar by KineserSnot — 31. maj 2021 @ 16:54

 19. splitte vandene, come on, hormorner, educate dig selv, andres struggles, stå op for dem…

  tal dog dansk!

  Kommentar by konservativ — 31. maj 2021 @ 17:01

 20. “Danmark er ved at ligne mit gamle lorteland”
  Ja, det er resultatet af tossegode danskere, og tilrejsende, der tror de stadig befinder sig på de Anatolske Højslette, med de traditioner der hører til der.
  https://www.altinget.dk/artikel/harun-demirtas-jeg-oensker-ikke-din-eid-hilsen-statsminister-jeg-oensker-din-respekt

  Kommentar by k. m. — 31. maj 2021 @ 17:16

 21. # Black Watch 16.05 har ret i at politik-kvinderne…… den skrigende, hylende, jamrende og hysteriske hærskare af feminister, feltmadrasser, woke kællinger og vanvittige aktivister m/k…… bør have et effektivt modspil. Politisk, juridisk, debat- og erhvervsmæssigt mv.

  Men det får de nok aldrig. Den blå fløj synes at være som en strandet hval. Og DR og partierne giver dem altid røde tåber medvind, og afbryder og censurerer dem som forsøger at argumentere imod den røde feminisme og den totalitære Big-Mother-Stat.

  DR lader konstant Rosa Lund, Zenia Stampe, Sofie Carsten og Pernille Skipper propagandere for endnu mere indvandring. Og de bakkes op af halvhjerner som Martin Lidegaard, DF-Tullesen og Lars Quisling. Og hertil kommer jo mange andre former for landsskadelig virksomhed.

  Meget tyder på at Danmark om kort tid vil være en nation i frit fald ligesom Frankrig, England og Sverige. Politik-kvinderne og deres gak-gak humanisme bliver sandsynligvis mændenes, familiernes og Vesteuropas/EU landenes undergang.

  Katastrofen kan blive større end 1. og 2. verdenskrig tilsammen.

  …………

  (ang. Frankrigs nedtur, se “Den ufattelige uvidenhed”)

  Kommentar by BENT A — 31. maj 2021 @ 17:22

 22. DR giver altid de røde tåber medvind

  Kommentar by BENT A — 31. maj 2021 @ 17:27

 23. Ekstremt venstreorienterede eller bare venstreorienterede. Marxister eller socialister. Og la os bare tage socialdemokrater og radikale med.

  Efterhånden er der let ingen forskel.

  Faktisk er det svært overhovedet at se en forskel på nogle af ale de gamle partier, der er i Folketinget. Ingen ønsker for alvor at nedbringe verdens højeste beskatning. Ingen ønsker at gøre noget ved den stadig stigende muslimske indvandring. Og ej heller ønsker nogen at gøre noget ved detn stadig stigende antal begrænsninger i ytringsfrihed og handlefrihed.

  Det synes som om, at hele den vestlige verden er inde i en selvskabt kulturel dødsspiral.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 31. maj 2021 @ 17:33

 24. Så rigtigt Bent A kl.17.22
  Bare forsiden af Berlingske, hvor kønssociolog Cicilie Nørgaard, beretter om sin nye bog! vil have ligestilling, og så må vi holde op med at mase børn i kønskasser! De små børn må ikke være drenge eller piger, og slet ikke opdrages til at være nogen af delene. Heldigvis skriver Eva Selsing om det og tager sig til hovedet. Ja disse kællinger er ikke til at udholde, dette er den mest forrykte verden at leve i. Danmark er på vej til undergang.

  Kommentar by IES — 31. maj 2021 @ 17:36

 25. Palæstinenserne og mange danske pro-palæstinensere er kede af, at Hitler ikke fik gjort arbejdet færdigt.

  Kommentar by Ole Madsen — 31. maj 2021 @ 17:52

 26. #17 Kommentar by P
  HELT ENIG !!

  Kommentar by Danskeren — 31. maj 2021 @ 18:38

 27. > Ole Madsen 17:36
  Hitlers arbejde var at tiltvinge ham selv mest mulig magt. Foruden at være “commander in chief” (på tysk). Hvis det er arbejde,skulle han nok have lært sig at formidle hans proselytter bedre end mao tse dung.
  Historien er klar. Europæiske og amerikanske penge har hjulpet alle driftige diktatorer,med håb om at de slår flest muligt mennesker ihjel. De tjener nemlig gode penge på at producere våben.

  Kommentar by Nielsen — 31. maj 2021 @ 19:02

 28. Emnet for Annemette Voss’ blog er mad. Ikke pestilensiske befindtligheder, punktum. Hvad er problemet? At hun ikke er politisk? Fru/froeken Kia Ellegaard lader til at mene, at vaere”politisk” vil sige at man forventes at ytre sig i overensstemmelse med hendes facitliste/katalog af “korrekte” holdninger. Sikken en arrogant kaelling. I oevrigt er damens affekterede brug af engelske ord og vendinger latterlig.

  Kommentar by krassisten — 31. maj 2021 @ 19:15

 29. Nu er det jo heldigvis sådan at ikke alle kvinder er lige tossede. F.eks. lader IES til at være en fornuftig dame. Hun giver mig ret i det jeg skriver om politik-kvinder. :)

  Derimod er SF, EL, R og DR kvinderne en giftig omgang. Nok mest pga. simpel dumhed. Alt hvad de siger, tænker og mener udspringer af følelser og røde doktriner. Selvstændig tænkning er der intet af. De er som robotter, tissemyrer og dresserede papegøjer.

  Deres evindelige agitation for at flytte potentielle terrorister til Danmark, for at bruge 500 milliarder kr. på co2, for at gøre danske mænd til pariaer og untermenchen, for at gøre samfundet til en islamiseret kommuniststat, viser at de har knald i låget og rotter på loftet.

  Kommentar by BENT A — 31. maj 2021 @ 19:28

 30. Når muhammedanere bliver spurgt om deres holdning til fx stening af homoseksuelle svarer de af og til, at det er for kompliceret et spørgsmål at tage stilling til, og at de ikke er jurister.

  Kommentar by Peter Faber — 31. maj 2021 @ 19:58

 31. Jeg kan ikke lide dem. Muhamedanerne. Jeg bryder mig ganske enkelt ikke om dem, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 31. maj 2021 @ 20:08

 32. Nyt argument fra Kia at kageskribenter skal undersøge alle verdens utallige konflikter og tage stilling. Denne huskekage til alle som hygger sig i stedet for at være en ildsjæl er total udansk, mens holdningen herhjemme er bedre udtrykt i Grundtvigs sangtekst Langt Højere Bjerge kaldet Danmarks Trøst:

  vi er ikke skabte til højhed og blæst,
  ved jorden at blive, det tjener os bedst.

  og da har i rigdom vi drevet det vidt,
  når få har for meget og færre for lidt.

  Kommentar by perhag — 31. maj 2021 @ 20:53

 33. TILSTANDENE I DANMARK ER NU SÅ ABSURDE, VANVITTIGE OG UHYRLIGE, at det næsten ikke kan undgå at slutte med en slags ragnarok/kæmpekatastrofe. Men hjælper det at fortælle om det?

  Men vil man som en ikke-typisk vælger bruge tid og energi på at sætte sig ind i hvad der venter danskerne forude, eller hvad der allerede er sket eller sker af grusomheder og tragedier, kan man starte med “Den ufattelige uvidenhed” på nettet, med bøger om velfærdsstatens bagsider, med Ole Hasselbalchs og Niels Høibys bøger, med læsning af Jens Jackie Jensen, tekster om Sveriges dybe fald, om sundhedsvæsnets storhed og fald/nedtur, om organiserede angreb på familielivet, om klima-svindel osv. Prageru kan være et godt sted at starte. Eller man kan læse verdenshistorien om statslig ondskab og kultur-konflikter med krig, rød/sort terror og blodbade.

  Der er ikke mange bøger om kommunisternes/ kvindesags- og ligestillings-feministernes beskidte krig mod mænd, familier, børn, forældre. Det er en godt skjult råddenskab.

  Kommentar by BENT A — 31. maj 2021 @ 22:36

 34. OT: Lars Hedegaard: Så røg den sidste illusion om Mette Frederiksen.

  Kommentar by BENT A — 31. maj 2021 @ 22:48

 35. Vi skal aldrig glemme, at de arabere der kalder sig palæstinensere, i virkeligheden er Danmarks fjender! Under muhammedkrisen jagede de alt hvad der bare mindede om danskere i Gaza og på Vestbreden, ganske enkelt for at slå dem ihjel! Sådan et folk kan aldrig blive vores venner!

  Kommentar by Den Nervøse — 31. maj 2021 @ 22:51

 36. Jens-Erik Andersson — 31. maj 2021 @ 13:59 skrev:
  “Støt altid Israel og forbyd islam i Danmark”

  Michael Unna — 31. maj 2021 @ 14:20 skrev: ½
  “Støt israel det I kan. Det eneste Demokrati i denne mentale ørken, som kaldes Mellemøsten.”

  Trist at se alle zionisterne, som sætter et IKKE-VESTLIGT FREMMED MELLEMØSTLIGT land først.

  Jeg sætter selvfølgelig Danmark først!

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. maj 2021 @ 22:54

 37. > konservativ 17:01
  Nice going. Har du lige genset The Julekalender?
  Vi må nok lede efter andre forums,for at disputere sprog.

  Kommentar by Nielsen — 1. juni 2021 @ 03:11

 38. > 15:13
  Samtlige alle. Det danske folks økonomi. Nogle udsagn fra dig. I øvrigt enig med Piotr.

  Kommentar by Nielsen — 1. juni 2021 @ 03:22

 39. 36) Jamen det er jeg da enig i. Det er her vi bor.(Det ene behøver jo ikke at udelukke det andet).

  Kommentar by Michael Unna — 1. juni 2021 @ 07:52

 40. Trist at se alle zionisterne, som sætter et IKKE-VESTLIGT FREMMED MELLEMØSTLIGT land først.

  Jeg sætter selvfølgelig Danmark først!

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. maj 2021 @ 22:54

  Notarius sætter naturligvis ALTID:

  1. Kongeriget Danmark først
  2. USA nummer to
  3. Israel nummer tre

  og alle lortelande i Mellemøsten sidst eller helt uden for nummer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juni 2021 @ 10:16

 41. Så vidt jeg ved så var det araberne der startede med at skyde med raketter! Måske er der også ofre der hvor de raketter havner!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. juni 2021 @ 10:17

 42. Tror ikke de undergravende skinhellige skolegårdsbøller, skal ønske sig at tvinge alle til at vælge side.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 1. juni 2021 @ 11:13

 43. Er hende Kia Ellegaard Saouma en komiker eller er hun virkelig så tomhjernet?
  Da hun åbenbart er influencer må det nok være det sidste.
  Det er top-komisk og et meget klart billede på hvordan de politisk korrekte overfladiske tåber tænker når hun:
  – Taler newspeak med krav om at Annemette Voss skal “educate” sig selv (kodeord for at tage de politisk korrektes blå pille og skylle den ned med den forgiftede cool-aid). Eller taler om andres “struggles” – en bleg og noget tyndere billig kopi af Bwayla?
  – Ævler løs om sorte kvinder, transpersoner og minoriteter uden at reflektere bare den mindste smule over at sorte kvinder, transpersoner og minoriteter ikke ligefrem hører til Hamas prioriteter i nogen positiv forstand.
  Bella Hadid og alle de billige “influencer” kopier er hjernedøde fjolser.

  https://www.youtube.com/watch?v=BoZ3PsoWr3Q

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 1. juni 2021 @ 23:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper