3. juni 2021

Rune T. Selsing: “Palæstinenserne er ikke interesserede i en statsdannelse… De vil udslette Israel.”

For min skyld kunne palæ-araberne godt få sin stat, om ikke andet så ville det være god underholdning at høre venstrefløjen forklare, hvorfor herboende statsløse ikke skal repatrieres. Knivskarp kommentar af Rune Toftegaard Selsing, der blogger på JP.dk – Hvad gør vi ved den palæstinensiske dødskult?

“Hvorfor gik der flere årtier fra skabelsen af Israel, til palæstinenserne for alvor begyndte at ytre ønske om en stat? Svaret er, at det ville være mystisk at skabe en stat for en tilfældig gruppe mennesker. Der var ikke noget palæstinensisk folk dengang. Det er der heller ikke i dag

Idéen om at skabe en palæstinensisk stat er dødfødt. Da Israel blev oprettet, kæmpede palæstinenserne for at udrydde jøderne. Det gjorde de også i 1967. Og i 1973. Det er stadigvæk deres inderste ønske, men det har lykkeligvis mistet enhver form for realisme. Hadet til jøderne tjener dog en art opbyggeligt formål. Det giver palæstinenserne en fælles identitet og er derved det tætteste, de har, på en sammenhængskraft. Men det er ikke en kultur, man kan bygge en levedygtig nation med. Man kan ikke grundlægge et land på had.

… Hvad ville der ske, hvis Israel trak sig ud? Vi behøver ikke at spekulere, for israelerne har allerede prøvet det. Det er nemlig 15 år siden, at de gjorde, som venstrefløjen ønskede, og forlod Gazastriben. Resultatet? Med gigantisk opbakning fra befolkningen overtog terrororganisationen Hamas magten og har ikke besværet sig med valg siden. Siden da er raketterne fra Gaza regnet ind over Israel.

Palæstinenserne er ikke interesserede i en statsdannelse. Hvad skulle de dog med den? De vil udslette Israel. Og det har stort set alle israelere nu forstået. De kan ikke få fred med palæstinenserne. Det eneste, de kan gøre, er at beskytte sig. De byggede et sikkerhedshegn for at beskytte sig mod selvmordsangreb. Nu har de bygget et topavanceret missilskjold for at beskytte sig med raketterne. Civilisatoriske svar på barbarisk had.”

(Palæ-arabere i kortegekørsel i busbanen, Nørrebrogade, 29. maj 2021; Foto: FB)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119549/trackback

12 Comments »

 1. Kurdere og palæstinensere er det værste affald. Alle der har rørt dem, har brændt nallerne.

  Kommentar by Syrienblog — 3. juni 2021 @ 01:24

 2. Der findes kun to kendte palæstinensere i Danmark. Omar Abdel Hamid El-Hussein og Yahya Hassan. Begge erklærede troskab til Koranen, inden de begik selvmord.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 3. juni 2021 @ 01:26

 3. jamen det er jo Muhammedanismen i en nøddeskal. Idealet er vigtigere for dem. Verden skal underkaste sig Deres åndsvage religiøse selvforståelse og alt kreativitetstanke i Deres autoritære herrefolks skal stoppes. Det vil de ofre Deres børn, kone og fremtiden for. En usekulær diktatorreligion med en Førerprofet uden menneskekærlig mellemled. (Har skrevet rigeligt om det i tidligere indlæg. Bare skrold tilbage)
  Derfor Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. juni 2021 @ 06:21

 4. Hov – Du glemte nogen selverklærede P-negere; nemlig stueplanterne fra Forenede Nasserøvelisten.

  Kommentar by Hul igennem? — 3. juni 2021 @ 08:18

 5. # Ufrivillig skatteyder 01.26
  Asmaa Abdol-Hamid, Fyns politis vittighed i Voldsmose.
  Ahmed Akkari, tidligere imam og kritiker af Mohammed-tegningerne.
  Naser Khader, hans far var palæstinenser.

  Kommentar by bjarne binee — 3. juni 2021 @ 10:12

 6. MSM forsøgte sig med endnu en ‘race-hustler’ historie igår.

  MSM ønsker at udskamme danskere, der mener at flygtningekonventionen skal overholdes og at folk skal sendes hjem igen.

  https://www.bt.dk/samfund/aeldre-kvinde-overfuser-familie-paa-video-saa-skrub-ad-helvede-til-hjem-til?referrer=RSS

  Kommentar by Kinesersnot — 3. juni 2021 @ 10:22

 7. Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 3. juni 2021 @ 01:26

  Ham Homo-Perkeren abdel i Aftenshowet, siger han er fra Libanon, men hans rødder er Palæstinensiske.

  Kommentar by Kinesersnot — 3. juni 2021 @ 10:24

 8. Kinesersnot — 3. juni 2021 @ 10:22:

  Artiklen er trukket tilbage

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. juni 2021 @ 11:02

 9. 3) Rettelse. Jeg snublede lidt i ordene :-) :Kreativitet skal i Deres Herrefolkmentalitet, skal stoppes for at tilpasse sig Deres religiøse selvforståelse….(Hvorfor sige en ting let når man kan forklare den besværligt :-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 3. juni 2021 @ 12:16

 10. Nu er det faktisk forbudt at flage med andet flag en Dannebro i Danmark, men det er “palæstinenserne” tilsyneladende ligeglade med, som de er med så mange andre af kongerigets love!
  Tidligere gav ordet palæstinenser ingen mening, men under den britiske mandatperiode blev alle som boede i palæstina, stort set dagens Israel, vestbreden og Gaza, benævnt palæstinensere inkl. jøderne! Efter 1948 hvor staten Israel blev oprettet forsvandt begrebet palæstinensiske jøder og de blev slet og ret betegnet jøder og indtil Yasser Arafat i 1964 opfandt ordet palæstinenser om de palæstinensiske arabere, så var de slet og ret arabere! Grunden dertil er, at efter 1948 blev ca. 700.000 arabere fordrevet fra Israel og ca. 700.000 jøder blev modsat fordrevet fra de arabiske områder i hele mellemøsten. I Israel blev jøderne hurtigt integreret i samfundet, men de fordrevne arabere blev isoleret i flygtningelejre og så opstod der et behov for at benævne dem som et folkeslag, for af propaganda mæssige årsager, at kunne hævde, at de var et fordrevet folkeslag. Se havde de arabiske naboer bare integreret de fordrevne arabere, som jøderne integrerede de fordrevne jøder, så havde der ikke været nogen konflikt i mellemøsten i dag, men helt sådan er det ikke gået!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. juni 2021 @ 14:57

 11. Enig med Marina som har en kommentar om emnet på Snaphanen hvor “commentating are closed” er beskeden man får på daglig basis

  Hele mit liv har jeg forsvaret jødernes ret til en egen stat, jeg har kendt mange jøder, haft dem som venner og er kommet i deres hjem, som de er kommet i mit. Efterhånden er jeg dog begyndt at revidere mine holdninger og er i dag nået frem til, at en nation kun har ret til et territorium, så længe den forsvarer det, og at det er bedst, hvis krige kæmpes til ende, så at der er en vinder. Derfor betragter jeg ikke Israels krige som andet end erobrings- og forsvarskrige i almindelighed. Ingen har en hellig ret til et territorium, retten består alene i at forsvare det.

  I Israels tilfælde har man dels ved køb og dels vha. krig erobret et territorium, der i århundreder lå stærkt forsømt hen. Man har kultiveret det og opbygget et moderne samfund, der på mange måder bidrager til verdens samlede viden og dennes udnyttelse. Dette er efter min mening Israels eksistensberettigelse, og jeg kan ikke få øje på andre mellemøstlilge lande, hvor der tilnærmelsesvist kan opvises noget lignende.

  Som jeg ser det, er de muslimske kulturer uendeligt meget fattigere på initiativer og almennyttige tiltag, og deres behandling af kvinder er ofte gruopvækkende. Alene af disse grunde burde vi ikke tillade udenlandsk finansierede moskebyggerier. Moskeer er pr. tradition fæstninger for troens udøvere, og alene tanken om, at disse fæstninger bygges for udenlandske penge og over hele landet. burde forlængst have ført til kraftige modreaktioner.

  Magt må nødvendigvis forsvares, for der er altid nogen, der står på spring for at erobre den, hvis det er muligt. Ligeså med demokratiet, det skal også forsvares uophørligt. At udvandre som jøderne og siden efter et par tusind år at hævde, at man har ret til at vende tilbage, fordi ens religion giver ret til det, er simpelthen ikke et holdbart argument i international sammenhæng. Ligesom muslimers ret til at erobre for at udbrede islam ikke burde have nogen let gang på jorden. Ligeså med den religiøse ideologi, der har udviklet sig omkring de såkaldte menneskerettigheder, der i realiteten inviterer hele verden ind i vort hjem og pålægger os at underholde den til den bitre ende.

  Med den nuværende indvandring lader europæerne magten sive ud af alle institutioner og sprækker og forsvarer det med naive forestillinger om, at alle i sidste ende vil de samme, og at det er så yndigt at mikse kulturer. At forsvare denne enfoldighed betragtes pt. som godhed, men det kommer ikke til at vare.

  Foreløbig bilder vi os selv ind, at det er godhed, at indvandrere, der ikke har opholdstilladelse, skal behandles som mimoser, og skønt et stort flertal ikke ønsker deres eksistens i landet, fortsætter denne kunstige godhedsmani. Forleden udtalte Mattias Tesfaye, at dette kan landet ikke holde til, og alligevel er intet sket. Med mindre man er besat af at fremstå som bedre end andre, ved de fleste normalt begavede, at han har ret, og at Europa er udsat for et gigantisk snylteri dels fra bekvemmelighedsindvandrede og NGO- og integrationsindustri, der ikke er inreresseret i at løse de problemer, som de selv lever af.

  Vi bliver mere og mere udsatte, og jeg tror, at bitterheden mod Folkekirken er i hurtig vækst, fx var det jo påfaldende så ldit omtale de store højtider påsken og pinsen fik i medierne. Når det endelig sker. er det fordi kendte personer optræder i medierne med en nyslået tro og ønsker at sælge en bog om det. I realiteten skrumper Folkekirken hurtigt i disse år.

  Men der er også gået inflation i vort forhold til konflikterne mellem Israel og pal-araberne. Vi orker ikke mere, og mange af os føler os i stigende grad frastødt af den jødiske progagandamaskine, der aldrig lader os i fred, og som forsøger at gøre os til medaktører i Mellemøstens krige. Presset fra amerikanske jøder er konstant i front og blander sig i vore nationale opgør. Det vil fortsætte, indtil vi siger fra og ingen mere lader sig købe. Sker dette ikke, risikerer vi, at konflikten mellem jøder og arabere sætter vores del af verden i brand og skaber en katastrofe, som vi ikke magter.

  Kommentar by Nielsen — 3. juni 2021 @ 15:41

 12. @ Nielsen — 3. juni 2021 @ 15:41

  Israels kamp ER Vores kamp. Israel er blot 30-40-50 år længere fremme i den “udvikling” end Vi er og hvis Vi forstår det bliver det langt lettere for Os at bekæmpe islam i Vores egne lande. De fleste Danskere syntes islams indflydelse på Danmark er for stor og de er kun omkring 10% Pt. så bare vent til de er 20% eller mere, så skal du se løjer.

  Så Vi kan lige så godt tage kampen nu og det indebærer at Vi støtter Israel i deres kamp, end at vente indtil Vi tvinges til at bekæmpe islam med våben i her i Danmark.

  Men ellers er jeg enig med dig i din skelen mellem jødedommen og Israel. Jeg vil også skide jødedommen et stykke, min støtte går udelukkende til staten Israel selvom det i praksis betyder at Vi også støtter jøderne.

  Kommentar by Santor — 4. juni 2021 @ 11:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper