5. juni 2021

BT-forside baseret på ‘ny video’: Tilbage i 2019 talte psykisk syg kvinde grimt til muslimsk par, Aalborg

Et banalt skænderi om en hund ved en café i Aalborg, kan give clickbaitende overskrifter to år senere. BT trak historien tilbage efter nogle timer, men videoen kan stadig ses i en anti-dansk gruppe for herboende muslimer: “Fredelig protest skal eskalere, og vi skal være tilstede i firkanterne, ellers er der dage, hvor vi ikke kan lade vores børn, døtre og koner være alene på gaderne, frygter dem for racistiske, fysiske eller verbale angreb.” (uændret).

“Den ældre kvinde er med sin hund flere gange gået tæt forbi bordene, hvor Ruba Ekk sidder med sin familie og treårige datter, som er bange for hunde. Da Ruba Ekks mand fortæller kvinden, at det skræmmer deres datter, eskalerer situationen pludselig. … Hendes treårige datter er bange for hunde og begynder at græde. På kort tid eskalerer det til et sammenstød, som du kan se på videoen øverst i artiklen.” (BT.dk, 2. juni 2021: Ældre kvinde overfuser familie på video: ‘Så skrub ad helvede til hjem til Langbortistan’)

“Kvindens pårørende har efter publiceringen kontaktet B.T. og forklaret, at kvinden ikke har været i en tilstand, hvor hun vidste, hvad hun sagde.” (BT.dk, 2. juni 2021: Artiklen er trukket tilbage)

BT-forside, søndag den 30. maj 2021: Ny video: Kvinde gik amok på flygtningefamilie)

Oploadet Kl. 15:26 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119599/trackback

24 Comments »

 1. som er bange for hunde.”

  Mon der findes muslimer, som kan forklare sagligt den 1400 år gamle skræk for urene dyr, hunde og grise? Hvorimod rotter er rene dyr. Så er det nemt at forudse, hvilke dyr der vil vokse i bestanden i NYDANMARK

  Kommentar by tavsen — 5. juni 2021 @ 15:36

 2. Wau, det må være højdepunktet af gaslighting i de totalkorrupte danske medier

  Kommentar by Svend — 5. juni 2021 @ 15:37

 3. Skønt at se alle kommentarerne i den Danmark-hadende gruppe på Facebook være på arabisk. Vi kigger lige ind i Danmarks fremtid!

  Kommentar by Michael — 5. juni 2021 @ 15:40

 4. Når de såkaldte ‘højreorienterede’ partier ikke vil hjemsende berigersegmentet til varmere himmelstrøg, så forsejlet demografien danskernes skæbne og danskerne ender før de aner det, som jagtet vildt i deres engang trygge og sikre fædreland.

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka — 5. juni 2021 @ 15:46

 5. OT: Et godt tip til Kim Møller: Hvis du mangler en dygtig og energisk advokat til dit forsvar i foto-sagen, så er Michael Juul Eriksen sikkert et godt valg. Læs evt. hans bog: “Forsvar – Alle har ret til en god advokat.

  Iøvrigt: “Såkaldt “videnskab” har mistet enhver troværdighed”

  Lars Bern: “Vacciner hotar fertiliteten”

  Kommentar by BENT A — 5. juni 2021 @ 15:57

 6. Koranen taler meget grimt om kristne og især jøder.
  Skal muslimer så ophøre med at tale grimt om danskerne, når de engang komme i demografisk flertal? – For teorien er den, at flertallet må ikke tale grimt om mindretal. Det siger tumperne i radigalpartiet og ensomhedslisten.
  I dag er det sådan, at i lande med muslimsk flertal, nøjes de ikke med at tale grimt om kristne, de gør også noget grimt mod dem.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. juni 2021 @ 16:03

 7. BTs FORSIDEHISTORIE er en oppustet bagatel-sag, som de fleste af BTs forsidehistorier. Petit-stof og sladder har været tryksagens speciale de sidste 40-50 år.

  De alvorlige og betydningsfulde oplysninger må man finde andre steder. Væsentlige, ærlige og documenterede artikler finder sjældent vej til smudsbladet.

  Men her er den debat BT burde have bragt: “Politikerne styrer os nu direkte mod et eklatant voldeligt samfund”

  Kommentar by BENT A — 5. juni 2021 @ 16:15

 8. PS: Iagttagere siger nu at en borgerkrig i Frankrig er uundgåelig. Se det documenteret: “Vi styrer nu direkte mod en eklatant voldelig situation”

  Kommentar by BENT A — 5. juni 2021 @ 16:24

 9. Til gengæld får Vi så historier om tilfældigt spredte kødboller med hæfteklammer indeni.

  Der har i øvrigt været andre historier hvor div. madvarer er spredt omkring indeholdende andre skarpe og spidse ting, selvfølgelig for at afskrække hundeejere der går tur med deres hund fra at komme bestemte steder.

  Gæt selv hvem gernings-personerne er!

  Kommentar by Santor — 5. juni 2021 @ 16:35

 10. BT arbejder for fjenden. SAMTLIGE mediestøtteordninger skal afskaffes hurtigst muligt!

  Kommentar by Martin — 5. juni 2021 @ 17:03

 11. Når det kommer til stykket mon ikke det er en pallywood film. Man ved hvilken længder de vil gå med døde børn på stranden, lagt i den rette stilling, så de dertilhørende fotografer kan tage deres dramatiske billeder og få deres pund kød.

  Kommentar by Jan huus — 5. juni 2021 @ 17:15

 12. min foragt for vores medier i dag…….suk.
  jeg har ikke ord for det.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 5. juni 2021 @ 17:22

 13. @4 BENT A:

  Nu er jeg godt nok henne i det humoristiske hjørne, men også lidt i det seriøse. Hvad med at kontakte Rasmus Paludan?

  Han er advokat, han er selv forfulgt både af myndigheder og af repræsentanter for vores nye herrefolk; følgerne af den såkaldte “fredens religion”.

  Rasmus ville være selvskrevet til at forsvare Kim, Da Rasmus Paludan har erfaring som forsvarer i den slags sager. Desværre har han en dom på tre måneders fængsel (§266b, selvfølgelig) samt fået frataget sin bestalling indtil 2023 ( se https://da.wikipedia.org/wiki/Rasmus_Paludan ), men dommen er anket, så hvem ved, man har jo lov til at håbe på at retsvæsenet frifinder Rasmus i ankesagen.

  I så fald ville han i.m.o. være en god advokat for Kim Møller.

  P.S. dette er ikke udelukkende ironi, det er også skrevet med et godt gran alvor!

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 5. juni 2021 @ 17:27

 14. Hej, Odd 17.27: Hvis du læser bogen af M.J. Eriksen, vil du nok nå til at det vil være en taktisk eller strategisk fejl at vælge R.P. Som sikkert er dygtig nok, men… Retsvæsnet fungerer ikke helt som mange tror.

  Kommentar by BENT A — 5. juni 2021 @ 17:48

 15. Hun virker temmelig rask. Hendes psyke er der i al fald ikke noget i vejen med.

  Kommentar by Nielsen — 5. juni 2021 @ 18:51

 16. Log into faecesbook er kravet,for at se den slags,optaget af skadedyrene. Der burde være krav om ansvarsfraskrivelse ved henvisninger til twitter.com og facebuk.commercial crap

  Kommentar by Nielsen — 5. juni 2021 @ 18:58

 17. Martin — 5. juni 2021 @ 17:03 skrev:

  “BT arbejder for fjenden.”

  ALLE store medier “arbejder for fjenden” og det gælder i ALLE vestlige lande.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. juni 2021 @ 21:02

 18. BENT A — 5. juni 2021 @ 17:48 skrev:

  “Retsvæsnet fungerer ikke helt som mange tror.”

  Enig. Rigtig mange danskere tror, at danske domstole er objektive, upartiske, u-korrupte etc. Det er mildt sagt en MEGET naiv forestilling.

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. juni 2021 @ 23:26

 19. Me too. Ender det der. Kan optrin fremprovekeres.

  Kommentar by Islamarebad — 6. juni 2021 @ 08:06

 20. Muslimerne skal næsten tre år tilbage for at finde et eksempel. Hvide danskere 3 dage…eller tre timer.

  “Nyheden” ovenfor har for længst overskredet sidste salgsdato, ikke mindst fordi den muslimske familie ikke blev sparket ned, trampet på, knivstikker og voldtaget af den vrede dame

  Kommentar by redneck — 6. juni 2021 @ 09:43

 21. Der er ikke noget c i dokumenteret. Knivstukket rednick ikke knivstikket.

  Kommentar by Nielsen — 6. juni 2021 @ 12:39

 22. Nielsen, 12.39: Næh, Nielsen, det er sådan set rigtigt. Men måske kvikke læsere kan få øje på en særlig pointe i at stave med c ved særlige lejligheder. Eller hvis man er i England eller USA. :)

  Kommentar by BENT A — 6. juni 2021 @ 13:02

 23. Set som en dansk læser læsende en dansk tekst. Stram op. Og drop smileys i tekster. Det er grimt og forstyrrende for læseoplevelsen,som gerne skulle være en fornøjelse og ikke en pine.

  Kommentar by Nielsen — 6. juni 2021 @ 14:06

 24. Jeg så engang et billede af en mand, som kendte en anden mand, der af sin mor fik fortalt, at hun engang så en hættemåge på en tagryg og sagde til sin søn -“der er en hættemåge”. I det samme passerede en muslima med tørklæde pakket om skallen forbi og helvede brød løs.
  Nu må moderen leve i skjul på Grønland for ikke at blive stenet af youknowwho og det hedder multikulturel berigelse?????

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. juni 2021 @ 16:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper