8. juni 2021

Om forskere: De hævder at undertrykkelsen intet har med ‘Mellemøstens dominerende religion at gøre’

Jeg har tidligere blogget om et anti-Israelsk opråb fra 40+ aktivistiske mellemøstforskere. Den gode Klaus Wivel kommenterer i Weekendavisen – Enøjet (kræver login).

“Den danske mellemøstekspertise har længe været mangelfuld, for at sige det mildt. Ville man have svar på, hvorfor Mellemøsten på stort set alle parametre, også menneskerettighederne, halter efter resten af kloden, har man ikke fået megen hjælp. Svaret har i reglen lydt, at det i hvert fald ikke havde noget med Mellemøstens dominerende religion at gøre. Først og fremmest handlede det om eftervirkningerne af den vestlige kolonialisme og om, ja, Israel, måtte vi forstå. Undertrykkelsen af kvinder, homoseksuelle, religiøse, politiske og etniske mindretal havde de mellemøstlige regimer ikke rigtig selv ansvaret for.

Men det var Jørgen Bæk Simonsens budskab, at intet sted på kloden havde større interreligiøs harmoni end Syrien. Vi overdrev desuden truslen fra islamisterne i Mellemøsten, fortalte han. I dag har religiøse fanatikere spredt død og ødelæggelse over hele området, der er ingen jøder tilbage i Syrien eller i resten af den arabiske verden, og kristne har i årtier været på flugt.

Mellemøstforskning i Danmark har kort sagt længe været grotesk enøjet. Forskerne har været forelskede i deres eget fag, og kritik er ofte blevet affejet som islamofobisk. Desuden har de været påpasselige med at være alt for uvenlige over for arabiske regimer, hvis lande de gerne ville kunne bo og arbejde i. Derfor har underskriverne vel stadig ret i, at palæstinenserne i de besatte områder er undertrykte af Israel, ikke sandt? Absolut.

Men når danske mellemøstforskeres mest rene fordømmelser og krav om boykot retter sig mod den eneste jødiske og demokratiske nation i Mellemøsten, bør alle advarselslamper blinke.”

(RUC.dk, 21. maj 2021: Building Solidarity in Danish Academia | Roskilde University)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119650/trackback

24 Comments »

 1. Når folk har fået nok af muslimerne:

  Det var en bevidst handling, da en 20-årig mand søndag i Canada kørte over fortovskanten i sin pickup og dræbte fire ud af fem medlemmer af en muslimsk familie ved at køre dem ned.

  Det mener canadisk politi, som mandag på et pressemøde oplyser, at manden bliver sigtet for drab og forsøg på drab.

  Det udelukkes heller ikke at sigte ham for terrorisme.

  – Der er bevis for, at dette var en planlagt, overlagt handling, og vi tror, at familien var udset på grund af deres muslimske tro, siger kriminalinspektør Paul Waight på et pressemøde.

  Påkørslen skete søndag lokal tid i byen London i delstaten Ontario, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juni 2021 @ 11:20

 2. Var det ikke Malene Wind som var på banen med noget lignende? Eller hun bare PhD forsker, Professor i nEUropa samt skatteopkræver?

  Kommentar by Nielsen — 8. juni 2021 @ 11:25

 3. Det siger jo lidt om Islam Forskerne…..Diplomatisk fejhed. Til dels forståeligt, men hold så venligst kæft med den fejhedskonklusion.
  Vil til enhver tid fremhæve Franz Buhl (Koranforsker). Jess Asmussen og vel også Kim Møller. Mellemøsten er -med undtagelse af Israel- en stor mental begravelsesplads. Hvad er årsagen til det???? (Islam selvfølgelig- en usekulær diktatorreligion med en Førerprofet ideal, og fastfrossen etik og tidsbillede og videnskabelig dødvande, da de ikke tør tænke ud over Koran og Hadith, da det jo ville gøre dem til Vantro. Hadet til Vantro giver dem mental spændetrøje på, fordi de så ikke kan tænke som dem, og udvikle Deres horisont. Det kunne jo være livsfarligt med den sociale kontrol der er. Jorden er flad. Bjerge har vi kastet i jorden for at forhindre den i at skælve….Kvinder er halvt så meget værd…..og alt andet undertrykkelse der følger med….frihed er en form for legaliseret lovløshed…da loven tilknytter sig Gud, ud fra Profetidealet..etc etc etc. Vi kunne blive ved. Hvad i alverden skal vi med islamforskere, som ikke tør se tingene i øjnene?

  Kommentar by Michael Unna — 8. juni 2021 @ 11:50

 4. CANADA SOM FØR VAR ET FORNUFTIGT, TRYGT OG FRIT LAND er ved at udvikle sig til et kommunistisk diktatur med stasi- og gestapo-metoder, og med fuldstændig sindssyge og afskyelige overgreb mod børn og forældre, hvis man kan tro diverse net-kilder, og det kan man nok.

  F.eks. er en far blevet gjort til kriminel, fordi han ikke ville acceptere det radikale perverse nonsens om at kønnet er en “social konstruktion”, hvorfor han modsatte sig at hans datter på 14 år blev opereret, efter at hun pga. manipulation og pres fra røde bøsse-skolelærere havde sagt ja til kønsskifte med fysisk operation og det hele. Pigens far blev arresteret og kastet i fængsel, under anklage for at være til skade for sit barn.

  Trudeau lader til at være rødfascist. Med fuld opbakning fra woke og rabiate politiske kliker. Efter den uhyggelige udvikling i USA skal de normale, menige og ordentlige canadiere næppe vente hjælp fra nabolandet.

  De gyselige forhold i Canada som er opstået på mindre end fem år, bør give fornuftige danske noget at tænke over.

  Med så skøre og løgnagtige forskere og fuske som Jørgen Bæk Simonsen og hans ligesindede i de gamle partier, er der grund til at frygte for hvordan Danmark kommer til at se ud om kort tid.

  Kommentar by BENT A — 8. juni 2021 @ 11:52

 5. Jørgen Bæk Simonsen…..var det ikke ham der styrede -Dialogcentret i Damaskus-????? :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 8. juni 2021 @ 11:52

 6. ..forskere og fuskere…

  Kommentar by BENT A — 8. juni 2021 @ 11:54

 7. Islam er en usekulær diktatorreligion med en Førerprofetideal. Den hader den frihed alle andre har, og som den ikke selv kan tillade sig i dens ideal med undertrykkelse. Had til -vantro-, som den ikke vil slåes i hardkorn med, og derfor med social-kontrol til følge, sammentidig med at fordummelsen breder sig i forhold videnskab, da den skal følge Koran og hadith, samt alt den undertrykkelse der breder sig pga den og dens konsekvenser…..Behøver jeg at komme med eksembler på både mikro og makro plan??? Støt SIAD
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. juni 2021 @ 11:56

 8. Mellemøstforskning er en af de mest biased forskningsområder der eksisterer, helt på linje med kvinde – køns – klimaforskningen.

  Der er ikke for fem flade øre objektivitet eller sund videnskab indenfor de felter og alligevel er det de områder der modtager mest støtte – overall, til ingen verdens nytte.

  Kommentar by Santor — 8. juni 2021 @ 12:01

 9. # 11.50M. UNNA NÆVNER AT KVINDER KUN ER HALVT SÅ MEGET VÆRD SOM MÆND hos muslimerne, og man kan vel gå ud fra at det forarger Unna.

  Men hvad så med at hos kvindesagskvinderne og feministerne i skilsmisse-systemet har en dansk mand kun ca. 1 procent af den værdi som en kvinde har. Disse kvindelige bureaukrater har en næsten ubegrænset foragt for mændene, som de systematisk bekriger og undertrykker med hån, nedladenhed, retsløshed, uforskammede, tåbelige og hensynsløse afgørelser.

  Oveni boltrer disse rødrabiate kællinger sig i brutal umenneskelighed overfor skilsmisse-børnene. Der er tale om en bureaukratisk råddenskab der overgår enhver fantasi. Og medierne har sørget for at svineriet er omgivet af en tyk mur af misforståelser, fortielser og bortforklaringer. Som ni af ti, eller 4 af 5 mænd er hoppet på.

  Kommentar by BENT A — 8. juni 2021 @ 12:19

 10. PS til 12.19: Oveni kan skilsmisse-bureaukraterne bruge halve og hele år på at smøle sig færdig med de mest simple og enkle afgørelser, såsom på hvilken dato et VEDTAGET sommerferie-besøg skal finde sted. (der manglede kun datoen efter et halvt års sagsbehandling, men det tog yderligere et halvt år at fastlægge datoen) Resultat: Manden og hans børn var fuldstændig til grin. Og intet besøg den sommer. Bortset fra at børnene så flygtede hen til deres far for at holde lidt ferie hos ham. Men efter to timer dukkede politiet op og slæbte dem tilbage. Osv.

  Kommentar by BENT A — 8. juni 2021 @ 12:27

 11. ..der var helt frit valg af datoen, der var ingen komplikationer omkring den. Men bureaukraterne i det system er frækkere end slagterhunde. Og luddovne.

  Kommentar by BENT A — 8. juni 2021 @ 12:29

 12. at familien var udset på grund af deres muslimske tro”

  Så skulle de droppe den ensartede 1400 år gamle påklædning, når vestlige mennesker kopierer Nice-modellen

  “Gerningsmanden dræbte derved 85 mennesker, heraf 10 børn,
  og sårede 434 personer. Fem personer blev senere arresteret”

  Kommentar by tavsen — 8. juni 2021 @ 12:43

 13. Diplomatisk fejhed.”

  God betegnelse for de “forskere” som skulle forske sig frem til objektiv sandhed.

  Og folketinget har stort flertal af Chamberlain-typer. I DE BLINDES RIGE ER DE ENØJEDE KONGER

  Kommentar by tavsen — 8. juni 2021 @ 12:49

 14. Månekulten Islam hævder, at Jorden er flad som en pandekage samt at Solen drejer rundt om Jorden.

  Hvordan kan der bedrives videnskabelig forskning ud fra den Thesis?

  Jørgen Bæk Simonsen har ernæret sig hele livet ved, at fylde danskerne med idioti.

  De danske mellemøsten-forskeres videnskabelige uredelighed er i iht. loven defineret ved:

  “Fabrikering, forfalskning og plagiering begået forsætligt eller groft uagtsomt ved planlægning, gennemførelse eller rapportering af forskning.

  Fabrikering: Uoplyst konstruktion af data eller substitution med fiktive data.

  Forfalskning: Manipulation af forskningsmateriale, udstyr eller processer samt ændring eller udeladelse af data eller resultater, hvorved forskning fremstår misvisende.”

  Kommentar by Thomas M. — 8. juni 2021 @ 13:04

 15. Jorden er flad”

  Ja, det står endda i koranen, så det må være sandt.
  Et landområde afgrænset af 2 have, et af saltvand og et af ferskvand

  Kommentar by tavsen — 8. juni 2021 @ 13:08

 16. Intet sted på kloden havde større interreligiøs harmoni end Syrien! Hmm. — Måske man skulle spørge Jøderne og de Kristne eller måske Yazidierne!
  En udtalelse på linje med Mogens Lykketoft’s jubel over det arabiske forår, han gjorde den klassiske fejl, han forvekslede det der skete, med det han ønskede skulle ske! Vi var mange der fra starten var klar over at nok er en million mennesker på gaden i Kairo mange, men intet i mod de 99 andre millioner på landet langs Nilen! Vi gik som bekendt fra forår til isvinter! Man undres over at Mogens Lykketoft fortsat giver den som udenrigspolitikkens grand old man! For han tog jo fejl på det vigtigste område overhovedet!

  Kommentar by Den Nervøse — 8. juni 2021 @ 14:16

 17. “BØR ALLE ADVARSELSLAMPER BLINKE”. JA, NETOP. Hvis først forsker- og fuskerverdenen og hele medie-verdenen bliver til een stor omgang spin, fup, humbug og bedrag, så bliver det næste en nedsmeltning af det civiliserede samfund. Det siger sig selv, ved blot en smule eftertanke.

  Som Santor skriver 12.01, og Thomas M. 13.04, så er “forskningen” vedrørende Mellemøsten, kvinder, køn og klima endt i uærlig propaganda. Det advarer om at samfundet befinder sig på et skråplan.

  Uærlig propaganda og “forskning” i sexisme m.m. er også hvad DRs mange kvindesags-journalister har specialiseret sig i. Dag ud og dag ind hakker de røde høns løs på mændene, “racisterne”, “sexisterne” og klima-skeptikerne.

  Idag startede P1 debat med skrig, skrål og hylen op fra en hysterisk kvinde der en gang var blevet “krænket”. Og derefter brugte man 45 minutter på at udpensle hvor primitive, usle, nederdrægtige, fjollede, tarvelige, dumme, overflødige, unødvendige, latterlige og fejlbehæftede mændene er. I modsætning til de ophøjede, fejlfrie overmennesker som kvinderne fra det radikale overdrev er.

  Det var vel udsendelse nr. 500 på få måneder, hvor mændene blev hetzet, nedværdiget og mistænkeliggjort. Altså de danske mænd. Der er jo aldrig eet ondt ord om de ædle vilde fra Afrika og omegn.

  Der er en vis hakkeorden i Danmark. Og i den er danske mænd nederst.

  Kommentar by BENT A — 8. juni 2021 @ 14:47

 18. Morten Rydal: Muhammed. Da imperiet fandt sin profet. Ny forskning i Islams tidligste historie. Hovedland. ISBN 978-87-7070-728-2

  Her er en meget velskrevet og læselig bog med et indhold, som i religionshistorisk forstand er intet mindre end en revolution. Den står på et meget grundigt og sikkert fundament, som tyske islamforskere har arbejdet med i mange år. De er endelig vendt tilbage til den historisk-kritisk, filologiske undersøgelse af Koranen, Islams oprindelse og dens tidligste historie efter århundreders fejlagtige forskning i den islamiske historieskrivning.

  Det er en bog som er lige så spændende som en kriminalroman og skrevet på en sådan måde, at den kan læse af selv gymnasieelever. Derfor vil jeg håbe på, at de unge vil tage den til sig for at udvide deres horisont og forstå, hvad islam er for en størrelse. Islam får kolossal betydning i fremtidens vestlige verden på grund af indvandringen. Det er derfor nødvendigt at forstå, hvad det er vi har med at gøre. Det her er bogen som kan åbne op for en forståelse Islams ophav.

  Jeg tror ikke at den kunne være skrevet af en anden end et sandhedskærlig teolog, som ikke var tilfreds med den traditionelle islamiske historiefortælling.
  Han har fundet sine hovedkilder til studierne i de foreløbig 9 samlebind med forskernes artikler, udgivet af Verag Hans Schiller, Berlin. Udgivet af Marcus Gross og Karl-Heinz Ohlig. Man kan også gå ind på hjemmesiden Inarah.de, hvor flere artikler er oversat til engelsk.

  Jeg skal ikke her afsløre, hvad Morten Rydals fremragende bog indeholder af spænding og overraskelser, for det må I selv opdage, men køb den og nyd den og bliv klogere. Det gælder vores fremtid, som vi ikke har råd til glemme og drukne i politisk korrekthed og uvidenhed.

  Kommentar by Tim Pallis — 8. juni 2021 @ 15:12

 19. # Tim Pallis 15.12: ja, bogen afslører at den gamle officielle historie om islam muligvis er ret modsat hvad der egentlig eller virkelig skete. Men det korte af det lange er, at hvad enten version 1 eller 2 er den rigtige, så er det nødvendigt at få nye partier og medier på banen, hvis danskerne vil undgå udskiftning, hverdagsterror, blodbade og udryddelse.

  Kommentar by BENT A — 8. juni 2021 @ 15:56

 20. PS: DE GAMLE PARTIER HAR SVIGTET 100 PROCENT. Og DF og DF-Tullesen har svigtet 200 procent. ALLE de gammelkendte partier er aldeles og fuldstændig utroværdige når det gælder indvandringen m.m.

  Kommentar by BENT A — 8. juni 2021 @ 16:02

 21. Disse religionsforskeres kollektive omfavnelse af islam hænger nøje sammen med deres afsky for kristendom.

  Kommentar by traveler — 8. juni 2021 @ 17:05

 22. Islam er speciel, fordi blodtørstige terrorrister midt i akten altid skriger højt: “Ak – Allan er bar”.
  Det er analogt til den lille dreng i H.C. Andersens eventyr, “kejserens nye klæder”. Her skriger en lille uskyldig radikal dreng højt: “Ak – kejseren er bar”.
  Mon H.C. Andersen var skabsmuslim, eller er alle muslimer i dag skabseventyrere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 8. juni 2021 @ 20:22

 23. #20 og 21. ja det er deres afsky for kristendommen , der er en meget afgørende faktor her.
  #21 Gustav Jensen. det er IKKE en lille dreng hos H C Andersen. det er et lille barn. barnet er uskyldigt fordi det er et barn , OG det har ingen AGENDA/gender heller ikke en fremtidig , det er et barn ,- kønnet nævnes ikke.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 8. juni 2021 @ 21:45

 24. Fra fulde folk og børn….:-)

  Kommentar by Michael Unna — 9. juni 2021 @ 09:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper