10. juni 2021

England: ‘Hvide taler om et begyndende apartheid-samfund, hvor de er tildelt rollen som de uønskede’

Professor Ed Husein har været rådgiver for Tony Blair, der givetvis ikke har hørt godt nok efter. Han har netop udgivet ‘Among the Mosques’, der beskriver hvordan radikal Islam spreder sig organisk, som ‘en sygdom, der breder sig’. Interessant artikel i DF-mediet Dit overblik – Storbritannien: Adgang forbudt for hvide og kristne.

“Bogens forfatter hedder Ed Husain og han har rejst rundt til moskeer i hele landet og taget del i fredagsbønnerne og lyttet efter, hvad folk taler om bagefter. Han har også interviewet muslimernes hvide, kristne naboer, der langsomt flytter fra områderne. Og som fortæller om, hvordan deres børn bliver overfaldet, blot fordi de ikke er muslimer.

En by som Blackburn, der har den højeste koncentration af muslimer udenfor London, ser de ekstreme muslimer på vej til at overtage hele magten. Hvide taler om et begyndende apartheid-samfund, hvor de er tildelt rollen som de uønskede. Og særligt området Whalley Range gælder som et område, hvor de tilbageværende hvide indbyggere helst ikke går ud om natten.

Her fandt forfatteren også ekstremistisk litteratur til salg i den lokale boghandel. Bøger, der beskriver vestlig livsstil som en synd. Og som giver opskrifter på, hvordan man bedst burer kvinder inde derhjemme.

…Ed Husain har svært ved at finde lyspunkter ude i ghettoerne. Han fortæller om misbrug af handicappede børn og socialt bedrag i stor stil. Og om hvide naboer, der efterhånden bare giver op.”

Oploadet Kl. 10:41 af Kim Møller — Direkte link53 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119704/trackback

53 Comments »

 1. https://www.aftenposten.no/
  Rul ned og se opslaget :Barn spør om 22. juli, kan noe sånt skje igjen

  man ser kun sorte børn i reklamevideoen der kører non-stop på avisen

  Kommentar by k.m. — 10. juni 2021 @ 10:56

 2. England er et par år foran Danmark.

  Kommentar by Rinus — 10. juni 2021 @ 11:20

 3. De anti-hvide har forberedt sig længe og desværre har de indoktrineret så mange hvide, at vi ikke kan løse problemet fredeligt.

  Der er stadig mange herinde der ikke fatter alvoren og kun anser muslimer som et problem.

  Kommentar by KineserSnot — 10. juni 2021 @ 11:30

 4. Gad vide om vi hvide mennesker, bare lægger os ned og blotter struben? Meget tyder på det, for ser vi på Frankrig og Sverige og nu åbenbart også dele af England så har oikofobien frit spil. Lande som inden for en overskuelig årrække bryder sammen, så tyder intet på at nogen rejser sig op og gør modstand!
  Vi ser de samme tegn her i Danmark, i Voldsmose er det som regel hvide oprindelige danskeres biler, der brændes af og der er en tydelig “vores område” holdning i de fleste ghettoer. Man er ikke i tvivl om at man ikke hører til og at man er uønsket. Somme tider får man det meget bastant at vide, og så trækker man sig, så længe der fortsat er steder at trække hen! Men hvor længe er der det? Det er efterhånden der Sverige og Frankrig er kommet til!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. juni 2021 @ 11:41

 5. Hvordan kan mennesker, som IKKE har været i stand til at udvikle velfærdssamfund på trods af store mineralrigdomme, hvordan vil de mennesker være en berigelse og være i stand til at hvidereføre et velfærdssamfund?

  Resultatet vil selvfølgelig blive, som de lande som “berigerne” ikke kan holde ud at leve i.

  GOOD LUCK NYDANMARK

  Kommentar by tavsen — 10. juni 2021 @ 11:51

 6. Jeg mister troen på Boris Johnson
  Han kobler vaccine sammen med klimaforandringer

  welt.de kræver login
  https://www.welt.de/politik/ausland/plus231690505/G-7-Gipfel-Impfstoff-fuer-Klimaversprechen-Johnsons-Deal-mit-Afrika.html

  Kommentar by k.m. — 10. juni 2021 @ 11:57

 7. DE HVIDE MÆND HAR MANGE FLERE FEJL OG FJENDER END DE TÆNKER OVER I DET DAGLIGE.

  For det første har de den fejl at de ikke er gule, sorte, brune, røde, grønne eller blå mænd. Og for det andet har de den fejl at de ikke allesammen er totalt gennemfeminiserede. Havde de ladet sig omdanne til en slags politiske konstruktioner der gjorde dem til en slags halve eller trekvart kvinder, ville mange woke kvinder holde op med at mene at de måske godt kunne holde lidt igen med at betragte mændene som vanskabninger.

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 11:59

 8. Fortsætter om lidt ang. mændenes FJENDER.

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 12:01

 9. https://denkorteavis.dk/2021/da-kommunen-sendte-en-hjemmehjaelper-der-var-muslim-da-hun-saa-vores-hund-skreg-hun-hoejt/
  “Sikken en redelighed. Endnu en ulempe ved, at de enfoldige politikere har lukket muslimer ind i vort samfund. Får de magt, kan vi sige farvel til vore venner i hundeverdenen. De er åbenbart allerede begyndt at jagte hundene.

  Vi havde dog senere en mandlig hjælper, der også var muslim. Han var der ikke så meget pjat med.”

  Kommentar by k.m. — 10. juni 2021 @ 12:02

 10. RETTELSE: Nå, lidt kludder fordi der er flere ting jeg skal holde øje med samtidig, plus at teksten ikke er tydelig nok mens man skriver:

  Altså: ville mange woke kvinder begynde at mene at de måske godt kunne holde lidt igen med at betragte hvide mænd som vanskabninger.

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 12:05

 11. fra document.no (kræver login)
  “En ungdomsskolelærer utpekes som en ledende skikkelse i et venstreekstremt terrornettverk i Göteborg. Læreren oppfordrer til terror mot meningsmotstandere og sier han er for individuell terror mot politiske mål.”

  Kommentar by k.m. — 10. juni 2021 @ 12:07

 12. KineserSnot — 10. juni 2021 @ 11:30 skrev:

  “Der er stadig mange herinde der ikke fatter alvoren og kun anser muslimer som et problem.”

  Præcis! Det er er fint med “counter-jihad”, men problemet er langt større og stikker langt dybere.

  Det er helt afgørende, at der bliver igangsat massive udsendelser/hjemsendelser af ikke-vestlige fremmede, men INGEN af de nuværende medlemmer af folketinget taler om det, heller ikke medlemmerne af “Nye Borgerlige”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juni 2021 @ 12:25

 13. Islam i en nøddeskal.

  Kommentar by Michael Unna — 10. juni 2021 @ 12:34

 14. politiken.dk (kræver login)
  “Unuanceret fjendemageri: Hvorfor søger Berlingske gang på gang at demaskere og afsløre statsministeren som udemokratisk magtmenneske?”

  Er der noget galt i at stille kritiske spørgsmål til Statsministerens politik og personlighed?
  Det var sgu da det samtlige medier gjorde ved Trump i hele hans politiske karriere

  Kommentar by k.m. — 10. juni 2021 @ 13:09

 15. Er der nogen herinde der ved hvor kommentator feltet i Den Korte er blevet af?

  Kommentar by Finn A. Skov — 10. juni 2021 @ 13:16

 16. DE DANSKE MÆNDS FJENDER OG ALLE HVIDE MÆNDS FJENDER:

  De danske mænd er ganske enkelt omringet af fjender som vil dem det ondt!

  Der er for det første politikerne, journalisterne, indvandrings- og godhedsindustrien, Udlændingestyrelsen, visse jurister, AFA, BLM, EU, FN, DI og DR mv. Og så er der hærskarerne af kulturfremmede som ønsker at overtage Danmark.

  Hertil kommer så kvindesagskvinderne, feministerne, rødstrømperne, ligestillingsLØGNERNE, de hysteriske klimaaktivister med Greta Tunfisk i spidsen, de woke kvinder i den grønne studenterbevægelse og de mange kvindelige aktivister som fører an i at hetze, anklage, nedrakke, bagtale og nedværdige mændene i hundredvis af radio- og tv-udsendelser.

  DRs radikale journalist-kvinder har ligefrem specialiseret sig i tilsvining og mistænkeliggørelse af mænd, med daglige og endeløse serier hvor woke hystader vræler og hyler op om “sexisme”, gamle “krænkelser” og “upassende” bemærkninger. En daglig dramatisering af personfnidder, løse rygter, misforståelser, oldgamle julefrokoster og radikal foragt for mænd.

  Alle disse feminister og feltmadrasser osv. har fyldt dansk politik med så megen kommunisme, pladderhumanisme, galskab og dumhed at Danmark og hele Europa vakler i sin grundvold.

  Oveni igen kommer så SKILSMISSE-KVINDERNE. Og deres medsammensvorne i skilsmisse-systemet. Sammensvorne der som oftest er kvindesags- og ligestillingsfanatikere.

  Tusinder og atter tusinder af mænd har oplevet det. For antallet af skilsmisser er eksploderet, fordi MSM har skabt en tidsånd der får kvinderne til at stille opskruede, forskruede og urimelige krav til mændene, fordi kvinderne er blevet fyldt med propaganda om at frigørelse, egoisme, materialisme og selvstændig karriere er vejen frem. Plus at enlige mødre er gjort til nogen der skal forkæles, belønnes og præmieres for at have opløst familien.

  Og med propaganda er mandlige forsørgere blevet lagt for had som patriarker, hustyranner, kvindeundertrykkere og ligusterfascister.

  Utallige mænd har oplevet at komme hjem fra arbejde. Konen og børnene er væk, huset er tømt for møbler og alt andet, bankkontoen er tømt, bilerne er væk……og tilbage står manden og er praktisk taget retsløs. Hans tillid til konen viser sig at være helt forfejlet. Og med børnene som gidsler kan konen nu forpeste mandens liv mange år frem. Skilsmisse-bureaukratiernes røde kvinder mener grundlæggende at faderløse børn er hvad samfundet har brug for. Og at det er helt i orden at diskriminere og tyrannisere fædre og pine børn. Mens mødre naturligvis skal dyrkes som var de overmennesker.

  Selvom talrige sager viser at det oftest er en ulykke eller katastrofe for børnene at miste deres far. I utallige tilfælde endte splittelsen af familierne i tragedier for børnene.

  Se “ER FÆDRE UNØDVENDIGE” hos hodja, og bemærk kommentarerne.

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 13:20

 17. Kommentar by Finn A. Skov — 10. juni 2021 @ 13:16

  “Er der nogen herinde der ved hvor kommentator feltet i Den Korte er blevet af?”

  Læs min seneste postering i “Nye Tips”

  Kommentar by Træt — 10. juni 2021 @ 13:23

 18. Bøssen taler til sidst.

  Kommentar by Charles — 10. juni 2021 @ 13:27

 19. PS: Man kan yderlige tilføje at når et politisk system begynder og fortsætter med at nedbryde FAMILIEN, SAMFUNDETS VIGTIGSTE OG MEST GRUNDLÆGGENDE ENHED!, så er det politiske system virkelig langt ude.

  Og når samme politikere så bruger over fire tusind millioner kr. pr. år på at understøtte en løgnefabrik ledet og domineret af kommunistiske, radikale og mandsfjendske kvinder, så må man jo næsten til at overveje om politikerne er gået helt fra forstanden?

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 13:35

 20. Naomi Wolf smidt af Twitter, fordi hun luftede sin mening om corona.

  Gad vide hvor meget Twit og Face blandede sig i USA valget?

  Venstrefløjen ønsker ikke dialog, kun at lukke munden på anderledestænkende. Nu er verden forvandlet til et meningsdiktatur, og venstrefløjen definerer sandt og falsk.

  Kommentar by k.m. — 10. juni 2021 @ 14:05

 21. Flertal vil tvangsfordele [muslimske] elever på landets gymnasier

  Tvangsopfyldningen skal sikre udkantsgymnasiernes overlevelse, mens delen om forældrenes indkomst skal afhjælpe, hvad aftaleparterne beskriver som en skæv social sammensætning [særligt for muslimer].

  Sidstnævnte vil ifølge beregninger, som TV 2 har set, føre til væsentlig færre elever med ikke-vestlig herkomst på de gymnasier, hvor der i dag går flere end 30 procent elever med ikke-vestlig herkomst, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 10. juni 2021 @ 14:09

 22. FORDRIVELSEN AF DANSKERNE STARTEDE I DIVERSE BOLIG OMRÅDER. Siden bredte fordrivelsen sig til diverse folkeskoler. Nu skal danskerne så fordrives fra endnu flere områder. Ligesom indvandrerne skal overtage større og større dele af den politiske og juridiske magt og myndighedsudøvelse. Også vores velfærd og sundhed, landskaber, kvinder og økonomi m.m.m. har politikerne og journalisterne tænkt sig at overgive og forære væk til berigerne.

  De danske mænd er man udvalgt til at blive 5. RANGS BORGERE, TABERE, MALKEKVÆG OG SLAGTEKVÆG.

  Det var måske en FEJL da man gav kvinderne stemmeret for 100 år siden?

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 14:34

 23. ..HAR MAN UDVALGT TIL…

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 14:35

 24. Artikel 14, menneskerettighedskonventionen
  “Artikel 14 i konventionen sikrer alle lige rettigheder:
  Nydelsen af de i denne konvention anerkendte rettigheder og friheder skal sikres uden forskel på grund af køn, race, farve, sprog, religion, politisk eller anden overbevisning, national eller social oprindelse, tilhørsforhold til et nationalt mindretal, formueforhold, fødsel eller ethvert andet forhold.”

  Det er altså ulovlig at sortere elever efter (forældres) indkomst/formueforhold

  Kommentar by k.m. — 10. juni 2021 @ 14:45

 25. Kan nogen forklare mig forskellen på infiltration og integration?
  Eller vil nogen gøre mig begribelig ,hvad forskellen er ,- mellem invasion/infiltration / integration ?

  Kommentar by Heisahero — 10. juni 2021 @ 15:27

 26. # K.M. 14.45: Ja, menneskerettighederne SVINDLES der nu med i megastort omfang. De ignoreres når det handler om danskere, de gøres til hellige læresætninger når det drejer sig om indvandrere, og MR misbruges til at undergrave Europa.

  Manipulerer man tilstrækkeligt med MR og konventioner, kan de bruges til at gøre folkeudskiftning og massemord/folkedrab til en form for næstekærlig humanisme.

  Det har kommunisterne og feministerne haft held med i f.eks. Sverige.

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 15:35

 27. # Peter Nielsen 12.25: Ja, herinde forstår de fleste nok hvor alvorlig situationen er, men 90% af danskerne fatter det ikke, fordi politikerne og journalister konstant fylder dem med løgn og kvarte sandheder.

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 15:42

 28. infiltration er når man ikke er ret mange.
  integration er når man lader som om man er oprindelig.
  invasion er når man er mange nok på en gang.
  incineration er når man slipper af med de oprindelige.
  insubordination er når man skider på de oprindelige.
  endestation er når bor på Kærshovedgård.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. juni 2021 @ 15:43

 29. Tænk al det Tommy Robinson har været igennem i England, han har virkelig kæmpet for at råbe englænderne op. Danskerne er lige sådan. Utroligt at der ikke er flere der vil kæmpe, og Ny Borgerlige er desværre ikke stærke nok.

  Kommentar by IES — 10. juni 2021 @ 15:53

 30. 17. kl. 13.23 af Træt. Hvor og hvad er “Nye Tips”? Hvad med et link?

  Kommentar by Britta Mogensen — 10. juni 2021 @ 17:14

 31. Hvad skal de stakkels briter dog gøre, de er underlagt samme globaliserings helvede som hele Europa, især med udbredt valgsvindel i Vesten fra de forbryderiske globalister er det fascistiske diktatur ikke langt væk. Demokrati er blevet en saga blot, kun med fusk kan dette gennemføres, derfor bliver islamister næppe stemt hjem og islam forbudt foreløbig. Dette kan nok kun reddes med modstandskampe dvs. borgerkrige, hvori ordensmagten formentlig vil gå med fjenden efter ordre, på nær et mindretal. Sjovt bliver dette sgu ikke, men sandsynligvis nødvendigt engang i ‘fremtiden’.

  Kommentar by LarsB — 10. juni 2021 @ 17:17

 32. Kommentatorer: I ved alle, at så længe manglen på døde NYHIPOER er ekstrem, fortsætter befolkningsudskiftningen planmæssigt.

  Kommentar by dansker — 10. juni 2021 @ 17:44

 33. PS til 13.20: er der kommentarer til SKILSMISSE-POLITIKKEN? Som bevisligt er både MANDSFJENDSK, FAMILIEFJENDSK OG BØRNEFJENDSK.

  OT: Slipper vi først af med corona-virussen og restriktionerne om fem eller ti år? Der er tale om en ny type, en ny slags hastegodkendte vacciner med ukendte langtids bivirkninger. Og mange virologer, læger og forskere advarer imod dem? Hvorfor bringer MSM intet om de effektive, ufarlige, billige og hurtigt virkende mediciner (Ivermectin/Hydroxyklorokin) der findes, og som måske kan overflødiggøre vacciner.

  Hørte lige DF-Tullesen kloge sig på kronens fastkurs. Manden burde klappe i. Han kunne ikke finde ud af noget som helst 2015-19, så hvorfor skal vi bruge tid på at høre på den nar?

  Og så var Brostrøm ude som “ekspert” på mundbind m.m. Han har taget fejl så mange gange, at havde man altid foretaget sig det modsatte af hvad han tilrådede, havde man været godt hjulpet. Brostrøm har været virussernes bedste ven, og danskernes uven. Utroligt at han stadig ikke er blevet degraderet.

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 18:04

 34. Lige som der ikke var særligt mange danskere der gad at lytte til Mogens Glistrup,var der heller ikke særligt mange englændere der fandt nytte i det Enoch Powell belærte dem. Her adskillige årtier senere,må vi jo nok tørt konstatere,at de begge havde ret.

  Kommentar by Nielsen — 10. juni 2021 @ 18:34

 35. # IES 15.53 har fuldstændig ret i at NB ikke er stærke nok. Og de bliver heller ikke stærke nok til alene at kunne redde Danmark fra undergang.

  Hvis danskerne ikke tager sig sammen, uddeler løbesedler og opstiller endnu et dansksindet og ægte konservativt parti, vil folkehjemmet og det Danmark vi kender og kendte, være væk og borte for evigt om forbavsende kort tid. Derefter er det danske folk dømt til blodig undergang.

  90-95% af politikerne i det nuværende FT er tilhængere af Marokkotraktaten, afrikanisering og islamisering. Og de har nu afskaffet ordet “besparelser”. Fremover hedder det prioriteringer, effektiviseringer og “smarte løsninger”.

  Oveni de 0.7 % bruges nu 20-25 % af statsbudgettet på kulturfremmede udlændinge mv. (Og R, EL, SF, S og V osv. mener at det er for lidt)

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 18:41

 36. Som jeg har sagt så mange gange før, vi har tilsyneladende med åbne øjne, indført Den Trojanske Hest – dermed egen undergang – villigt sekunderet af hjemlige 5-kolonnne folk.
  Løbet er desværre kørt, og ja,-det hjælper ingen verdens nytte at skrive på denne udmærkede side, eller Snaphanen, Den Korte Avis, Document, Danmarks frihedsråd, Valdemar Atterdag og hvad de ellers hedder, men bevares, dem der står bag, gør et stort og egennyttigt arbejde, men det er virkelig forgæves.

  Hvis der findes unge nationalkonservative, så kunne de lære meget at de voldelige venstreorienterede, både med optræden i offentlig rum, intimidering af modstandere, overvågning overvågning af modstandere. Dem der ikke handler, har tabt, så enkelt er det, beklager.

  Det har altid været sådan, at et folk der sætter nydelse og magelighed over pligt og ansvar, har på forhånd tabt.

  At vente og forgå – eller
  at handle og bestå.
  Derom drejer det sig. Alt andet er mundsvejr.

  Vi er danskere. Dette er vores land. Den, der vil tage det fra os ved magt eller ved list, er vores fjende. Og det er vores formål – nej, det er vores pligt overfor vores børn og deres børn, og vores endnu ufødte efterkommere – at bruge alle tænkelige midler til at tilintegøre denne fjende.
  Her gælder det om at være hårde som granit, og ikke få skrupler undervejs. Vi skal give muslimerne tilbage med samme mønt og opgive vores gammeldags pladderhumanisme. Muslimen forstår kun hårdhed og konsekvens samt pisken. Vi viger tilbage for at tale om race og religion, men islam er Europas betændte blindtarm. Islam kender kun til hadets sprog mod fremmede racer og religioner, et had de åbenbart henter i en bundløs brønd.

  Vi kommer ikke udenom, at skabe en væbnet modstandsbevægelse, som i krigens tid.
  Det er den eneste løsning på Europas problem, som år efter år, bare bliver værre og værre.

  Et fjeld kan sprænges og tvinges kan en flod, men ALDRIG kan et folk forgå, der ikke vil det selv.

  Kommentar by der Adler — 10. juni 2021 @ 19:12

 37. Tillad mig at gentage mit indlæg fra en tidligere post: Apropos Designer tryghedsskabende foranstaltninger – Her til aften (ca. kl. 19.00) overværede jeg et for mig ukendt tiltag fra færdselspolitiet – Jeg var på vej fra indre by, via Silkeborgvej, til mit hjem i Hans Broges Bakker. Jeg havde været inde for at gøre et par indkøb (i en butik, sidevej til Silkeborgvej) straks efter Åbyhøj – På vej tilbage ud i lyskrydset triller en dame frejdigt over for rødt, jeg undgik hende med nød og næppe.

  Nu kommer historien: – Pludselig ser jeg en motorcykel diskret sortmalet af typen Motocross speede op og forfølge (rød lys-bilisten) Motorcyklen er forsynet med en blank aluminium-box (40X40X40 cm) bag føreren ikke sidetasker. Motorcyklisten er klædt i anonym sort køredragt; han kører op på siden af rød-lys-bilisten og vinker hende ind til siden. Hun reagerer tøvende og først da han sætter fuldt blus på blåblinket, for og bag, reagerer hun.

  Er der nogen af Uriaspostens skribenter/læsere som kender til dette anonyme tiltag fra færdselspolitiets side? Hvis politiet har indført nye normer for at stoppe perkerne som hærger på Silkeborgvej/Århus V, så hilser jeg det mere end velkomment!

  Er der tale om en ny diskret indsatsstyrke/Aktionsstyrke som færdselspolitiet har indsat for at stoppe vandvidsperkerne? – Er der nogen derude som har en forklaring?

  Kommentar by T. Flodur — 10. juni 2021 @ 20:45

 38. Der er mange kloge og fornuftige kommentarer her, men hvis solen skinner er de fleste væk. Og hvis det er regnvejr, er demonstrationer straks aflyst. Danskernes sløvhed er måske den største faktor, når det drejer sig om deres udryddelse. Er trægheden og passiviteten stor nok, får man en slags selvudryddelse. Som når familien camperer på jernbanesporet og nægter at flytte sig trods advarsler om at eksprestoget er på vej.

  Og så skriver man ovenfor 13.20 om SKILSMISSE-SYSTEMET som diskriminerer, tyranniserer og terroriserer hundredtusindvis af mænd og børn. Og ikke een kommentar, men kun larmende tavshed. Hold da kæft hvor er det sløvt.

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 20:54

 39. Politiet har haft civili motorcykler i en del år, men indsatsen stopper nok, når perkerne kører en betjent over, som har stoppet en trosfælle.

  Derefter vil MC-betjentene gå tilbage til at jage offerløse forbrydere.

  Kommentar by Træt — 10. juni 2021 @ 22:19

 40. Bent A 13.20
  Du har meget ret med hensyn til kvindedominansen overfor mænd. Jeg har lige skrevet til Berlingske om den offenlige henrettelse af mænd. Men det bliver selvfølgelig ikke bragt. Disse flokkvinder der lige pludselig har været krænket for 10-20 år siden og uden retmæssig gang anklager en mand for diverse krænkelser. Det er ikke til at bære, og har disse kvinder ikke et ansvar selv, de kan da bare sige fra.

  Kommentar by IES — 10. juni 2021 @ 22:19

 41. der Adler — 10. juni 2021 @ 19:12 skrev:

  “Hvis der findes unge nationalkonservative, så kunne de lære meget at de voldelige venstreorienterede …”

  Jep. Den radikale venstrefløj har mottoet “BAMN” (By Any Means Necessary), som udtrykker, at de er klar til at gøre ALT hvad der er nødvendigt for at vinde den politiske kamp. Det er den samme mentalitet højrefløjen er nødt til at adoptere i stedet for al deres sædvanlige snak om at være “anstændige”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juni 2021 @ 22:23

 42. “TAKKET” VÆRE DE RØDE OG DE TOSSEGODE breder kulturberigelsen sig med stor hast.

  HAR DU PLANLAGT EN FERIE SYDPÅ, til England eller Sverige, så se lige disse hodja-videoer om vilde optøjer, slagsmål, overfald og mord, hvor store flokke af skydegale, køllesvingende, knivstikkende og sabelhuggende “berigere” går til angreb på hvemsomhelst der ligner et nemt offer. Der er en scene fra Sverige hvor syv-otte “turister” sparker og tæsker løs på en liggende svensker, der må være slået til lirekassemand ovenpå den omgang, hvis han overhovedet overlevede?

  De andre videoer er fra Milano, Italien….. Valencia, Spanien og Birmingham/London. Der er også voldsomme videoer fra Paris, Bruxelles og Berlin mv. diverse steder på nettet.

  Se samtidig videoen: “Er fædre nødvendige”.

  Kommentar by BENT A — 10. juni 2021 @ 23:08

 43. Træt — 22:19

  “Politiet har haft civile motorcykler i en del år” – Ja, det tror jeg gerne, men det jeg henviser til/observerede, er, et udstyrsstykke som optræder maskeret som noget andet, som en civilist – Motorcyklen (som jeg observerede) er designet til at følge stier og smutveje som sædvanlige gumpetunge politimotorcykler ikke egner sig til at følge.

  Fortsat: Hvis politiet er ved at organisere en slagkraftig indsatsstyrke mod det kriminelle bandemiljø (Læs: Dominansperverterede araberdrenge) så er vi vel på sporet af en politisk vilje til at få det arabiske uvæsen stoppet?

  Kommentar by T. Flodur — 11. juni 2021 @ 00:23

 44. Islam psykosociale adfærd.
  Islam er en usekulær diktatorreligion med en (sygt) Førerprofetideal. Den følger en -bog- som den tror er nedskrevet fra gud via dennes såkaldte profet-bogstavstro tidsløst, og hvad der ikke står i bogen, står i en anden bog kaldet Hadith, som er andenhåndsudsagn af Førerprofettens gøren og laden ned til mindste bizarre detalje (som en Imam har udtrykt det. -Profeten var syndfri. For havde han syndet, havde Gud gjort synden til en pligt-). Den betyder- underkastelse- af Guds vilje, og den deler verden op i -vantro- og -rettroende-. Den er millitaristisk i dens selvforståelse imod vantro og Deres eksistens. Dens had til -vantro- gør at den ikke på nogen måde aldrig vil -integrere- sig sammen med dem i en -Radikal drømme- harmoni( Tayqiaa-løgn tiladt overfor -vantro-) Den anser frihed udenom dens eget religiøse selvforståede univers, som en synd imod gud, og menneskekærlige etisk skabte love som en form for -legaliseret lovløshed-. Som en Imam har udtrykt det. – Man kan ikke så godt tillade det, som gud forbyder, og forbyde det som Gud tillader-.
  Derfor må man selvfølgelig regne med at det søger at erobre områder, hvor (andres) lov og orden, ikke kan dække. Det er det de vil. Det er Deres taktik (og vel også Deres pligt i forhold til Deres religion). Kort og konkret. De hader vores frihed. De søger at underkaste den Deres univers. Jeg vil her i dette indlæg ikke gå ind på hvilken krig, terror, undertrykkelse og dumhed, der følger den. Det kan i selv orientere jer om fra virkeligheden (Fuldbyrdet giftermål med 9 årige tøser, slaveri med alt, kvindeundertrykkelse af værste skuffe, håndsafhuggelse for tyveri, fordummelse- jorden er flad (koran), bjerge har vi kastet i jorden for at forhindre den i at skælve. Solen går ned i en mudret pøl…etc etc etc).

  Hvis vi ønsker Demokrati, frihed og lighed for loven. Livsglæde. For vores børn og børnebørn, så SKAL vi bekæmpe den (ringenes herrer). Derfor Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com ,…og
  http://www.frafalden.dk

  God fredag og weekend (skrivepause). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 11. juni 2021 @ 09:39

 45. 44). Tillæg: Det siger sig selv, at med hadet til vantro, opstår der en form for -mental spændetrøje- ikke at tænke som vantro, eller som der siges…ikke at tage dem som venner. Derudover kommer der en- Socialkontrol- at det ikke sker med andre trosfæller, og med -ære- og -skam- tankegangen i mente, kan der opstå chikane, drab, intern terror og sågar krig (Sunni og Shia anser ofte hinanden, som hinandens vantro på makroplan (Krigene -kold og varm- internt i mellemøsten) men nogengange også på mikroplan.

  Kommentar by Michael Unna — 11. juni 2021 @ 14:27

 46. # Flodur 00.23: Ja, der er nok et par dråber lokal vilje, men på Christiansborg er der et atlanterhav og stille hav af vilje til at fortsætte indvandringen og udskifte danskerne.

  Kommentar by BENT A — 11. juni 2021 @ 17:03

 47. “Hvide taler om et begyndende apartheid-samfund, hvor de er tildelt rollen som de uønskede”.

  Da der nok en gang henvises til apartheid må følgende konstateres:
  1) Apartheid: Næsten ingen kriminalitet eller døde. De “uønskede” i Sydafrika var enten sorte gæstearbejdere eller kommunister.

  2) Post-Apartheid: Et sandt folkemord på Sydafrikas oprindelige hvide befolkning begået af Bantu-folk (som ikke har oprindelse i Sydafrika).

  De sydafrikanske myndigheder skjuler de sande tal! Det anslås derfor uofficielt, at mellem 40.000-100.000 hvide er blevet slagtet med pangaer og macheter (Charles Manson-style) efter apartheids ophør i år 1994.

  Dette scenarie vil også ske i Europe – hvis muslimer og afrikanere får overtaget. Havde afrikanerne i dag haft militæret og teknologien – så havde de selvfølgelig og naturligvis fortsat prøvet af hente slaver i Europa.

  Dokumentation kan findes i blandt andet de islandske sagaer. Det anslås at afrikanerne har hentet 1-2 millioner europæere som slaver …

  Kommentar by Thomas M. — 11. juni 2021 @ 18:49

 48. Da mine indlæg ikke skal virke alt for ensidige – kan jeg tilføje, at afrikanerne desuden selv fangede en halv million afrikanere og solgte dem som slaver til USA, hvor den første slaver-ejer var en sort afrikaner.

  At muslimerne indfangede og købte 20-30 millioner afrikanske slaver og kastrerede dem (eunuk) skal også med. Bare for en smule balance. Undskyld.

  Kommentar by Thomas M. — 11. juni 2021 @ 19:43

 49. @Thomas M. : Gode indlæg!

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. juni 2021 @ 19:54

 50. Takker. Jeg har boet flere år i Afrika og kan bevidne ovenstående.

  Folkemordet på hvide mennesker i Sub-afrika bliver iht. officielle statistikker holdt lige akkurat så lavt, at det ikke påkalder sig FN’s opmærksomhed samt europæernes vrede.

  Jeg har aldrig mødt en hvid i Afrika, som ikke kan berette om mindst eet uhyggeligt og bestialsk mord på en hvid i deres familie eller omgangskreds. Aldrig.

  Et typisk eksempel kunne være en flok sorte bantu-gæstearbejdere, som får skaffet sig adgang til en hvid families hus:

  Først bliver faren bagbundnet. Dernæst bliver bedsteforældrene smidt i husets badekar fyldt med saltsyre fundet et sted på gården.

  Moren og datteren bliver derefter gruppe-voldtaget i 4-5 dage. Under pauser i voldtægterne bliver sønnen skåret i småstykker med en vinkelsliber fra familien værksted.

  Nægter den bagbundne far at kigge med på voldtægterne – så bliver hans øjne og hjerte prikket ud med en stegegaffel.

  En stegegaffel som i øvrigt lige var anvendt til en vende familiens nyfødte og nystegte baby på stegepanden. Jo, kannibalisme er stadig meget udbredt i Afrika.

  Ovenstående er desværre og utroligt nok sandt samt dokumenteret på 1000-vis af hjemmesider. Her blot et helt tilfældigt nyere eksempel:
  https://www.news.com.au/world/africa/farmer-killings-farmers-tortured-and-killed-in-horrific-south-africa-raids/news-story/1aae3fe47328ada3b6a3d369675877df

  Kommentar by Thomas M. — 11. juni 2021 @ 20:52

 51. Hvorfor vil DF og Nye Borgerlige ikke deportere ‘berigerne’?

  Hvis man er chauffør med en månedsløn på 35.-40.000 kr. for nemlig.com og endnu ikke straffet for vold eller voldtægt, så mener de to partier åbenbart, at man er en enorm gevinst for det danske samfund…

  Danskerne blev aldrig hørt, om de ønskede deres land invaderet af fremmede og at blive jagtet vildt i deres engang trygge fædreland.

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka — 11. juni 2021 @ 21:14

 52. Måske vi lige til en start skulle opponere mod italesættelsen som “hvide”. Vi er hhv. englændere og danskere.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 11. juni 2021 @ 22:03

 53. Kommentar by Morten – – – — 11. juni 2021 @ 22:03

  … og snart kan vi være i den samme sorte gryde …

  Afrikanerne kan i øvrigt ikke skelne englændere fra danskere, men jeg tror danskerne smager bedst …

  Kommentar by Thomas M. — 11. juni 2021 @ 22:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper