16. juni 2021

Ryan Smith: Woke er ikke kun ideologi, det er ‘den uabsorberede elite’ der kræver velstand og status

Jeg betragter stadig woke’ismen som en form for neo-marxisme, for selvom Twitter-typerne sjældent bruger ideologiske argumenter, så er slutmålet revolutionært. Det bestående samfund, det hævdvundne, skal knuses. Andre vinkler til forståelsen af woke er dog kærkommen. Her en interessant kommentar af Ryan Smith sakset fra Facebook – Derfor kan du ikke vinde over woke.

“Woke er betegnelsen for klima-, race-, trans-, køns- og identitetsalliancen, som de seneste år har haft travlt med at afmontere Vestens traditionelle værdier. Hverken ideologi eller logik hænger dog sammen. Hver dag kan man logge på nettet og se rationelle sjæle pille woke fra hinanden. Intellektuelt har bevægelsen ikke et ben at stå på. Alligevel bliver woke ved med at komme. Mange ville endda sige, at woke er ved at vinde kulturkampen. … Man kan tilsyneladende ikke vinde over woke.

Skal man tro den svenske kommentator Malcom Kyeyune, har de tidligere forsøg på at afmontere woke det til fælles, at de ser woke som ideer, når woke i virkeligheden er noget andet. Derfor vil forsøg nummer 10.0001 på at afmontere woke med logik heller ikke ændre noget.

I stedet kan woke ses som det, den russisk-amerikanske tænker Peter Turchin har kaldt en overproduktion af eliter. Det er, når et samfund opfostrer flere potentielle eliter, end det kan absorbere i dets magtstruktur. Ifølge Turchin skaber det ustabilitet, da de eliter, som ikke kan absorberes, føler forurettelse over deres lave status.

I vor tid er de overproducerede eliter journalister, NGO’er og folk med ubrugelige uddannelser. Vi er ikke længere i 1980’erne, hvor en lang uddannelse eller evnen til at udtrykke sig på skrift i sig selv garanterer anseelse eller høj levestandard. Men mange af de woke er tidligt i livet blevet fortalt, at det var tilfældet.

De wokes krav på velstand og status kan ikke opfyldes af nutidens orden. Efterspurgte evner, som revision, programmering og finans er typisk ikke de evner, de woke har. I stedet søger de så at kanalisere flere af samfundets ressourcer over i jobs, de ‘kan’ udfylde: LGBT+-workshops, racebevidsthedskurser, ligestillingsseminarer, integrationsprojekter og verdensmålscertificering.

Woke skal dog ikke kun forstås som et spørgsmål om kroner og ører: Når medlemmerne af én klike — iværksættere, opfindere og finansgenier — høster en stor del af samfundets beundring, rammes de uabsorberede ikke kun på pengepungen, men også på selvfølelsen.

… Kan man vise, at den eksisterende prestigegruppe er racistisk, sexistisk eller detslige, glider den opmærksomhed, den gamle gruppe nød, jo naturligt i hænderne på den gruppe, som fældede den.

Wokes påståede moralske overhøjhed er således ikke kun et spørgsmål om inklusion, tolerance, diversitet eller forståelse. Den er også et våben, som kan bruges til blackmail af det omkringliggende samfund. Beskyttelsespengene og agtelsen den uabsorberede elite kræver, hvis ikke privatpersoner, arbejdspladser og offentlige institutioner skal udskammes som tankeforbrydere eller indhylles i shitstorms.”

Oploadet Kl. 02:22 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119813/trackback

49 Comments »

 1. Godt skrevet og der er meget rigtigt i det, men jeg køber den ikke helt. Det er også slet og ret et modefænomen, udgående fra amerikanske og britiske universiteter, og modefænomener går over! Men det er rigtigt at Woke formodentligt bunder i en frustration over at have brugt 5-6 år på en uddannelse, ingen har brug for, eller at have tilegnet sig viden og færdigheder, som kun giver adgang til en beskeden løn og et rutinepræget arbejde, og det er da også synd for de unge mennesker at samfundet har uddannet dem til noget, som de troede gav adgang til de bonede gulve, men som i virkeligheden er ubrugeligt ! Men det er vel straffen for at folk kan læse hvad der passer dem.
  Nu er det så ikke alle der lærer sig at udtrykke sig på ordentligt dansk, a pro pos at sunke buster!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. juni 2021 @ 05:17

 2. Ha Ha, “De uabsorberede “.

  Det er i mine øjne nok en af de bedste beskrivelser. Der er ikke en af dem der kan klare et normalt arbejde på trods af deres såkaldte uddannelse, de er ganske enkelt overflødige i et produktivt samfund.

  De ser sig som tænkere i et samfund der fint kan tænke selv og ikke er parat til at lade sig imponere af en flok tåber med latterlige ideer.

  Jeg snakkede engang med en BZ´er og foreslog ham at indsamle 1 million så de kunne starte deres eget firma til hvilket han svarede med rædslen malet i ansigtet at det var ikke det de ville.

  De vil ikke producere selvom de stadig forbruger og derfor er de et overflødigt liv i en Verden der mangler kvalificeret arbejdskraft for at eksistere og udvikle sig yderligt, og det kan tydeligt mærkes på deres livslede og tvære teenage opførsel på trods af at de er voksen.

  Kommentar by Santor — 16. juni 2021 @ 06:02

 3. “Andre vinkler til forståelsen af woke er dog kærkommen.”

  Jeg tror at det mikroskobiske antal woke-debattører der findes i virkeligheden arbejder for medierne og alle de højreorienterede blogs og youtube kanaler der lever fedt af at kommentere på dem konstant og hele tiden.

  For uden de sidste havde jeg aldrig nogensinde hørt om de første.

  Kommentar by Per — 16. juni 2021 @ 07:44

 4. ‘Woke’ er vel egentlig bare anarki-nihilisme i ny forklædning – overtaget fra det russiske zardømmes sidste krampetrækninger.

  Anarkisterne er en meget broget skare. Man finder blandt dem de fødte forbrydere, Banditterne, — og man finder blandt dem hæderlige Neofiler, forrykte revolutionære, martyriumsgale, excentriske altruister og idealister. En almindelig anarkistisk sygdom er overdrivelsessygdommen – jvnf. det sygelige had mod præsident Trump.
  Russeren Krapotkin er erstattet af ledelsen for det Demokratiske parti i U.S.A. plus MSM – de største anarkist-nihilister i dag.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. juni 2021 @ 08:22

 5. DET HØRER VEL OGSÅ MED I BILLEDET at den anti-danske borg har importeret et utal af løntrykkere, at skatteniveauet m.m. er blevet så højt at firmaerne har flyttet tusinder af jobs til udlandet, og at robotter m.m. har overtaget en stor del af arbejdet i producerende virksomheder.

  Og så er der den røde og djævelske familiepolitik som også medvirker til at mange unge fra splittede familier lider under stress og andre psykiske problemer.

  Og så er der jo det at kommunister har infiltreret skolevæsnet, og har sænket kvaliteten af uddannelserne, og har igangsat en masse vanvid på universiteterne. I det hele taget er den typiske politiker ikke solidarisk med danskerne, og det giver utallige negative konsekvenser.

  Kommentar by BENT A — 16. juni 2021 @ 08:24

 6. PS: Digitaliseringen, historieløsheden og andre “fremskridt” skaber også masser af tabere. En stor del af befolkningen, alle ikke-nørderne, risikerer at blive tabere i fremtidens samfund.

  Men måske kan det hele være ligemeget? Danskerne er jo udset til at blive udskiftet og etnisk udrenset. Den kæmpekatastrofe der er gået i gang, og som kan være en fuldbyrdet realitet om få år, vil måske afskaffe alle det danske folks problemer og bekymringer.

  Det er måske hvad dødens partier, de radikale, enhedslisten, V, K, DF og SF osv. satser på?

  Kommentar by BENT A — 16. juni 2021 @ 08:32

 7. Og her i Danmark, med de horder af storsnudede nasserøve uden reel viden om nogetsomhelst andet end serielt tuderi, er der længe store mængder af mennesker, der udelukkende nasser- se bare de såkaldte universiteter og studerende?
  Nassere hele bundtet- undgå at betale skat ved at leve billigt, så dør parasitterne af mangel på blod…

  Kommentar by Hul igennem? — 16. juni 2021 @ 08:41

 8. kommentar til 1# Nu er det ikke “samfundet” der har uddannet nogen, det er dem selv.
  Jvf. at uddannelse ikke er noget man “får”. Det er noget man “tager”.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. juni 2021 @ 08:44

 9. Jeg er grundlæggende enig i udlægningen, dog tror jeg en vigtig vinkel mangler: Behovspyramiden. For i dagens Danmark (og overalt i den vestlige verden) er de grundlæggende behov dækkede uanset indsats. Det vil sige, at folk kan bruge deres energi på højere lag i pyraminden uden at bekymre sig om mad på bordet, tøj på kroppen, tag over hovedet eller basal lægehjælp.

  Det generer et forkvaklet syn på tilværelsen som en priviligeret “menneskeret” og ikke noget der skal kæmpes og arbejdes for. Og da folks hjerner åbenbart kræver noget “at kæmpe for” begynder man at interessere sig for transkønnede migrantmødres ret til at få børn, undertykkelsen af de sorte gennem strukturel racisme i boligmarkedet osv osv.

  En tilsvarende mekanisme sås i 68-oprøret, hvor en hel generation kom ud i et overflodssamfund uden krav og med stort set frit valg på alle hylder indenfor rusmidler, sex, uddannelse osv.

  Tror nogen for alvor Woke ville have fungeret i skyttegravene i 1. verdenskrig? På landgangsfartøjerne på vej ind til maskingeværiden på Omaha beach? I mellemkrigsårene i Danmark hvor bla. vestkystens diger blev bygget med trillebøre og skovl? Under opdyrkningen af heden? På Henry Fords samlebånd? Var det noget stavnsbønderne skænkede mange tanker? eller Vikingerne? Nej vel?

  Det kan i virkeligheden siges meget kort “lediggang er roden til alt ondt”

  Kommentar by redneck — 16. juni 2021 @ 08:47

 10. To be, og not to be, that is the question

  CNN contributor and liberal intellectual Reza Aslan is calling for the “eradication” of Trump supporters. In a series of aggressive tweets directed toward the President and those who voted for him, Aslan remarked – in response to the mass shooting in El Paso – that President Donald Trump “is a white nationalist terror leader.”

  Arguing that there was “no longer any room for nuance” – words that are remarkably similar to Dayton shooter Connor Betts’ calls for violence on Twitter – Reza openly called for the genocide of Trump supporters.

  https://humanevents.com/2019/08/06/reza-aslan-calls-genocide-against-trump-supporters/

  Kommentar by k.m. — 16. juni 2021 @ 09:17

 11. Der er mange forklaringer på de irrationelle bevægelser som woke, BLM, transgender osv og alle de andre kugleskøre. Forhåbentlig er det et mindretal af tosser, der får de altid nyhedshungrende mediers opmærksomhed. Hvor mange, der er i alt ved vi ikke.

  Sådanne vækkelsesbevægelser er altid til stede som eksotiske mindretal, men engang imellem blusser de pludseligt op, men før eller senere dør de ud igen. De har dog historisk gjort alvorlig skade, mens de hærgede byer, lande og kontinenter.

  Jeg tror den russisk-amerikanske tænker Peter Turchin har fat i noget, når han siger, at woke kan ses som det, han har kaldt en overproduktion af eliter.

  Overproduktion af eliter er dog ikke noget nyt. Den foregår hele tiden. De er en del af samfundet og de kæmper altid om at få magten jvfr. “The Rise and Fall of Elites”(1920) af Vilfredo Pareto (1848-1923)

  Demografien. Der er 8 mia mennesker i verden i dag, hvor kun de 2½ mia bor i udviklede lande, hvor mange kan tænke selv. 5½ mia bor i lande, hvor færre kan tænke selv.

  Det er en udbredt myte både i ulandene og hos venstreorienterede i vesten, at ulandenes ringe udvikling skyldes, at vesten vha kapitalismen har stjålet ulandes ressourcer og det er grunden til deres manglende udvikling. De giver andre skylden for deres egen elendighed. Så føler de sig bedre eller måske endda overlegne og de vil derfor føle sig berettigede til at erobre vesten og dens materielle goder.

  Jeg har selv talt med muslimske indvandrere bl.a én fra Algeriet, der i øvrigt var ganske fornuftig, men han mente at vesten havde stjålet de arabiske landes værdier og derfor måtte de nu betale tilbage til de arabiske landes folk.

  Det er måske denne livsfilosofi i landene udenfor vesten, der giver næringen til de irrationelle bevægelser som woke, BLM, transgender osv og alle de andre kugleskøre. De drømmer – sammen med mange af de 5½ mia i ulandene – om en verdensrevolution, der skal “fordele kagen retfærdigt”?

  Kommentar by Amad — 16. juni 2021 @ 09:25

 12. woke er velfærdselitens nørder :-).woke= Very very (W) offended klovns energi. :-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 16. juni 2021 @ 10:03

 13. # REDNECK 8.47: “Lediggang er roden til alt ondt”.

  Ja, og hvis man lægger fjernstyring, papnæse-demokrati, løgnekampagner, censur, korruption, kommunisme og politiserende kvinders tåbeligheder oveni, har man opskriften på tyranni, terror, idioti, ufattelig elendighed og et Europa i flammer.

  Kommentar by BENT A — 16. juni 2021 @ 11:04

 14. Det kunne også være noget så nærliggende, som et tilfælde af kollektiv galskab, fordi vi bombarderes dagligt med en enorm mængde informationer og krav om at vi forholder os til alt muligt, som vores hjerner slet ikke er udviklede til at håndtere endnu.

  Alle andre pattedyr rammes af sygdomme når de bliver for mange. Er det helt ude i hampen at formode, at da vi jo har fundet kure imod de fleste af slagsen, at naturen så løser problemet med den selvmorderiske form for sindssyge, der nu går under betegnelsen ‘woke’, men som har eksisteret længe under betegnelser som ‘inklusivitet’, ‘ligestilling’, osv?

  De seneste resultater indenfor psykiatrien synes at indikere dette, idet man efter megen research for nyligt når frem til, at 56% af specielt de unge liberale kvinder er psykotiske.

  Og at det fortrinsvis udspringer af deres overdrevne brug af sociale medier, kombineret med et sygeligt behov for accept og opmærksomhed, der ville have været dækket, hvis en af forældrene havde været hjemmegående. Eller bare gift, for nu at få dualiteten i det forældremæssige input med ind i det også..

  Kommentar by Amad — 16. juni 2021 @ 09:25:

  Femte afsnit: Bravo!

  Kommentar by Kimski — 16. juni 2021 @ 11:18

 15. “Wokes påståede moralske overhøjhed er således ikke kun et spørgsmål om inklusion, tolerance, diversitet eller forståelse.”

  De her “progressive” folk har for mig at se aldrig været interesseret i “inklusion, tolerance, diversitet eller forståelse”.

  De er ekstremt in-tolerante i forhold til ALLE, som ikke 100% deler deres Anti-Hvide ideologi. De ønsker at eks-kludere hvide normal-seksuelle mænd, som de ingen forståelse har for.

  For de “woke” er verden delt op i “undertrykkere” (hvide, normal-seksuelle mænd), som altid er onde/dårlige/forkerte og de “undertrykte” (ikke hvide, LGBTQ etc.), som altid er gode/rigtige.

  De vil fortsætte deres hadfulde anti-hvide agenda indtil alle hvide normal-seksuelle mænd enten er døde eller spærret inde.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. juni 2021 @ 12:32

 16. Kommentar by Santor — 16. juni 2021 @ 06:02.

  Uddannelses-institutionerne pumper en lind strøm af Erasmus Montanus’er ud hvert år, sammen med et nyt hold hjernedøde pigebørn, der er blevet bildt ind at de er “undertrykte” i dagens Danmark. Ofte er det de samme mennesker, faktisk.

  Jeg er en varm fortaler for, at man sender dem alle direkte ind til militæret i en årrække, alternativt jord og beton industrien, indtil de har fået et mere realistisk syn på verden igen.
  Jo højere “uddannelse”, jo værre arbejdsforhold bagefter, det skal nok virke.

  Kommentar by Kimski — 16. juni 2021 @ 13:09

 17. Erasmus Montanus….Kejserens nye klæder….etc etc etc. Herhjemme oftest anti Rasmus og Rasmine psykoser.

  Kommentar by Michael Unna — 16. juni 2021 @ 14:13

 18. OT: NYE RESTRIKTIONER KAN VÆRE PÅ VEJ. For nu taler DR og andre medier (som alle er købt og betalt af de gamle partier) mere og mere om den indiske corona-mutation. Og da Brostrøm, (corona-oraklet der altid tager fejl), nu har fået afskaffet brugen af mundbind i busser og butikker, får vi nok snart en 3. bølge. Derpå starter regeringen nok forfra med at lukke landet ned.

  Det vil nok passe den fint? Det er jo dejligt at have og udøve MAGT!

  Da grænserne er pivåbne, tyder meget på at vi skal trækkes med virussen flere år endnu.

  Finder Christiansborg nogensinde ud af at der findes to slags medicin som helbreder 98-99% af de smittede på 2-3 dage?

  (Iflg. Israel kan Pfizer vaccinen give betændelse i hjertet hos selv unge mennesker)

  Kommentar by BENT A — 16. juni 2021 @ 14:53

 19. Mundbindet gør INGEN forskel.

  Plandemien er kun farlig for gamle, fede og sportsfolk, hvis krop er evigt overbelastet.

  Kommentar by Træt — 16. juni 2021 @ 15:32

 20. Intet samfund har brug for det antal akademikere, som Danmark producerer hvert år. De kan ganske enkelt ikke absorberes på fornuftig vis. Djøfficeringen af Danmark er direkte skadelig, da disse personer nærmest har monopol på lederstillinger i den offentlige sektor – skønt deres ikke eksisterende lederevner kun synes at række til at forkludre alle praktiske opgaver.

  De utallige “forskere” i ligegyldigheder er at sammenlige med den tiende af Biblens plager: Græshopperne. Engang sad de kun i Thy-lejren, røg hash og sagde og gjorde flippede ting. Nu er de overalt.

  Jo tak, fru Kammerherreinde, her går det godt, her går det godt.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 16. juni 2021 @ 15:35

 21. Tilføjelse til Amad 09:25.

  8 mia=verdens befolkning i 2020 (=100%)
  59,5 % Asien
  17,2 % Afrika
  9,6 % Europa
  8,4 % Latin Amerika og Carribien
  4,7 % Nord Amerika
  0,6 % Oceanien (=Australien, New Zealand, Ny Guinea osv)

  9,7 mia=verdens befolkning i 2050 (=100%)
  54,3 % Asien
  25,6 % Afrika
  7,3 % Europa
  7,8 % Latin Amerika
  4,4 % Nord Amerika
  0,6 % Oceanien (=Australien, New Zealand, Ny Guinea osv)

  (kilde: worldometers world-population)

  Kommentar by Amad — 16. juni 2021 @ 16:11

 22. # WEGMANN 15.35: Hænger overproduktionen af højt uddannede sinker ikke meget sammen med at kommunister i vore dage altid er enten dumme eller skøre? Det var jo de røde socialister som fandt på at ALLE skulle have en studenter-eksamen og en intellektuel karriere, hvad enten de havde evnerne til det eller ej. Og for at få alle igennem, sænkede man kravene, så til sidst enhver idiot eller pseudo-intellektuel kunne få sin studenter- eller studine-hue og komme videre og blive professor, ph.d’er eller psykolog osv.

  Kommentar by BENT A — 16. juni 2021 @ 17:35

 23. 21 AMAD) ???? Befolkningen i latinamerika har de sidste 75 år haft næsten samme demografiske vækst som i asien ,afrika.

  Kommentar by dansker — 16. juni 2021 @ 17:46

 24. # Træt 15.32: Iflg. nettet er der tilsyneladende gode grunde til at bruge mundbind, ligesom der synes at være mange eksempler på at den kinesiske virus kan give alvorlig sygdom hos både unge og ældre, selvom de ikke var syge i forvejen. Læs hvad virologer mfl. mener.

  Kommentar by BENT A — 16. juni 2021 @ 17:49

 25. # Peter Nielsen, 12.32: Netop. DE WOKE/NYOPVÅGNEDE KVINDER ER ALLE MERE ELLER MINDRE SINDSSYGE. Alle woke kællinger, alle feminister, alle kvindesagskvinder, alle kvotekvinder og alle ligestillingsfanatikere synes at lide af enten et sygt og irrationelt had til mænd, familier og børn, eller af en ekstrem form for storhedsvanvid, selvoptagethed og selvglæde. Hertil kommer arrogant foragt overfor alle der ikke er lige som dem selv, herunder hvide mænd.

  Tænke sig, nu har disse femi-nazier og skingre kællinger i de sidste 50 år klaget og jamret over “manglende ligestilling”. Og hvordan opfører de sig så når de selv har magt til at praktisere ligestilling?

  Ja, det ser vi i skilsmisse-systemet hvor de radikale feminister bestemmer. Her har ex-konerne en værdi på 100%, mens mændenes værdi sættes til ca. 1% i udgangspunktet. De er nemlig oftest retsløse. Det samme er skilsmisse-børnene.

  Det viser hvad ligestillingskvinderne er for nogle. Nemlig en samling hyklere og svindlere.

  Meget tyder på at muslimerne på et enkelt punkt er klogere end de danske mænd. De fleste af de sidste er nogle naive tumper som ikke kan gennemskue at mænd ofte udnyttes, sjofles og tyranniseres af de feministstyrede systemer.

  At der er kommet alt for mange halvtossede og konspirerende politiserende kvinder på banen i partierne, medierne og rundt omkring, forstår den typiske danske mand ikke. Selvom han ellers ofte er klog nok.

  Kommentar by BENT A — 16. juni 2021 @ 18:25

 26. dansker 17:46. Jeg kiggede på 2020 og 2050 i ‘worldometers world-population’. De er temmelig nøjagtige. Det er som de er i dag og om 30 år. Det interessante synes jeg er at vestens andel af verdens befolkning bliver endnu minde, mens Afrikas andel bliver meget større. Samtidig stiger verdens befolkningstal med 1,7 mia de næste 30 år. Vi bliver nok yderligere oversvømmet af indvandring fra landene udenfor vesten?!:-)

  Kommentar by Amad — 16. juni 2021 @ 21:11

 27. @ Amad — 16. juni 2021 @ 16:11
  Det er resultatet af årtiers fejlslagen ulandshjælp – Pencilin bør ALDRIG uddeles til negre før kondomer eller tvangssterilisation

  Kommentar by redneck — 16. juni 2021 @ 22:13

 28. Kommentar by Amad — 16. juni 2021 @ 16:11

  Fine indlæg. Jeg kan tilføje følgende:

  Jordens samlede landmasse: 150 mio. km2.
  Europa til Ural-bjergene : 10 mio. km2 = 6,8% af jorden landmasse.
  Europa inkl. Østeuropa : 4 mio. km2 = 2,8% af jorden landmasse.

  Jordens befolkning: 8,00 mia. mennesker
  EU’s befolkning : 0,45 mia. mennesker = 5,8% af jordens befolkning.

  Afrikas befolkning år 2020: 1,4 mia. mennesker.
  Afrikas befolkning år 2050: 1,9 mia. mennesker.

  Så Woke-bevægelsen mener, at 2,8% af jordens befolkning, som lever på 5,8% af jordens landmasse kan opsuge jordens demografiske “problemer” …

  Kommentar by Thomas M. — 16. juni 2021 @ 22:49

 29. Enig Thomas M. 22:49. Hvorfor var der næsten ingen – hverken vælgere, politikere eller journalister – der i tide lyttede til den førende danske og internationalt anerkendte demografi videnskabsmand, professor på Københavns Universitet, dr.polit P.C. Matthisessen, der allerede i 1995 advarede mod konsekvenserne af masseindvandringen?:

  “Stillet over for spørgsmålet om, hvorvidt P.C. Matthiessens ønsker om »drastiske forholdsregler« imod indvandringen implicerer et Fort Europa med »pigtråd og krigsskibene ude for at stoppe flygtninge i gummibåde«, svarer professoren i et interview: »Jeg synes, man skal gå i gang med at tænke i disse nye, meget ubehagelige, baner fremfor at bruge så ufattelig megen tid og så mange penge på at diskutere et asylsystem, der på et eller andet tidspunkt alligevel ikke kan holde.« (Ekstra Bladet, 25. marts 1995).

  Kommentar by Amad — 16. juni 2021 @ 23:35

 30. # THOMAS M, KL. 22.49: DINE TAL BEVISER klart at pladderhumanisterne har ret i at Danmark sagtens kan finansiere, forsørge og redde hele verden. Danmark er jo et fantastisk stort land, nok verdens største land målt på humanisme, godhed, bomstærk økonomi og global næstekærlighed samt ikke mindst politik-kvindernes intelligens.

  Pernille Weiss fra K mener at Danmark sagtens kan få plads til 20-25 millioner fra Afrika og Mellemøsten. Og det har hun da helt ret i. Bare vi stuver os lidt sammen, går det nok.

  Det samme mener politik-kvinderne Pape, Jacob Ellemann og DF-Tullesen også. Og Rosa Lund, Mai Valentin, Jelved og Zenia bakker dem op. Hertil kommer alle DRs og Pølletikens kvindelige journalister.

  Hertil kommer EUs Merkel, Ylva og Ursula. Så mange kloge kvinder kan vel ikke tage fejl!

  Når Europa synker til bunds, bliver Danmark redningsbåden som kommer og samler alle de druknende op.

  Kommentar by BENT A — 17. juni 2021 @ 04:05

 31. Glemte at Pernille Skipper, Johanne “Stalin” Smith Nielsen, Sofie Carsten og en del woke aktivister også vil være med til at redde verden. Der er altså slet ingen grund til at nervøs.

  Kommentar by BENT A — 17. juni 2021 @ 04:11

 32. @31 Kommentar by BENT A — 17. juni 2021 @ 04:11

  Sidste nye nyheder fortæller nu, at RV og LA vil have V og C med i en ny regerings koalition.
  Føj for den lede. Mere af det samme shit, som i de sidste 30 år har ført Danmark i lokums-afløbet !

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 17. juni 2021 @ 09:36

 33. NEUHAMMER 09.36: Ja, hvad nogle forstod allerede for 40, 30, 20 og 10 år siden: at indvandringen er en trussel mod alle almindelige danskere, hele middelstanden, alle i arbejde og alle andre, har nogle endnu ikke fattet. Ligesom mange endnu ikke har forstået at partier som har snydt og bedraget vælgerne i årevis, er partier man IKKE skal vente sig noget godt af. ALLE, SAMTLIGE partier der er over tre år gamle, er jo lige til skraldespanden.

  De gamle forstenede partier har kun eet mål: at udnytte stemme- og malkekvæget og at afrikanisere og islamisere Danmark.

  Alle har de tilsluttet sig Merkels Kalergi-plan og Marokko-traktat.

  Kommentar by BENT A — 17. juni 2021 @ 10:55

 34. Fuck det danske retsvæsen og politi er totalt til grin. Hver. Evig. Eneste. Dag.

  En 21-årig mand, der er tiltalt i forbindelse med trusler rettet imod Rasmus Paludan, er kommet tilbage til Danmark efter i et par år at have opholdt sig i Irak.

  Den 21-årige har både dansk og irakisk statborgerskab og var tidligere del af den nu forbudte LTF-bandes inderkreds. Han er dækket af navneforbud.

  Over for Ekstra Bladet bekræfter den 21-åriges advokat, Erbil Kaya, at manden nu er tilbage. Ifølge advokaten var mandens ophold i Irak ikke frivilligt.

  Trusler efter ballade
  Konkret er han tiltalt for trusler, der blev fremsat 16. april 2019, hvor Paludans besøg på Blaagaards Plads medførte voldsomme optøjer. Her mener politiet, at den 20-årige anbragte en håndgranat på pladsen og skrev ‘DØD OVER PALUDAN’ ved siden af.

  En sigtelse, han nægter, fortæller mandens advokat, Erbil Kaya.

  I første omgang blev han anholdt og varetægtsfængslet, men kort efter løsladt igen, da retten ikke vurderede, at der var begrundelse for yderligere varetægtsfængsling. Løsladelsen blev kæret til landsretten, der omstødte afgørelsen og atter krævede manden varetægtsfængslet.

  Udsat for tortur
  I mellemtiden var han dog rejst ud af landet, hvorfor de danske myndigheder udsendte en international arrestordre. Det medførte, at manden blev anholdt i Irak 2. oktober 2019 og fængslet. I Irak var han udsat for tortur, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 17. juni 2021 @ 11:13

 35. Udsat for tortur? Er der beviser for det?

  Kommentar by BENT A — 17. juni 2021 @ 11:38

 36. OT Sundhedsstyrelsen anbefaler, at børn mellem 12 og 15 år bliver vaccineret mod coronavirus, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 17. juni 2021 @ 12:04

 37. #22 Bent A. Helt enig.

  Og den dag, hvor alle skal have en “videregående” uddannelse, så vil vidensniveauet for akademikere befinde sig et sted omkring det, som fortidens syvendeklasser i folkeskolen besad.

  Allerede nu er det de færreste journalister, der – efter en “videregående” uddannelse – kan tale og skrive et korrekt dansk, skønt dette jo er deres grundlæggende, professionelle arbejdsredskab.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 17. juni 2021 @ 12:13

 38. VIDEOER: IS ISLAM A RELIGION OF PEACE? ARE ELECTRICAL CARS REALLY GREEN?
  Anti-hate groups are hate groups. Make Men Masculine Again. The War on Men and Boyes. How socialism and feminism destroyed my country.

  Kommentar by BENT A — 17. juni 2021 @ 13:02

 39. ot: Kommunisten Brostrøm går nu ind for at børn ned til 12 år skal vaccineres. Ikke for deres egen skyld, men for “fællesskabets” skyld.

  Tucker Carlsson i interview ang. mand og dreng som fik flere blodpropper kort tid efter corona-vaccination.

  Der er også noget om bagholdsangreb på hydroxyklorokin og anden medicin som helbreder hurtigt og som måske er bedre end vaccinering. Nogen ønsker tilsyneladende at skjule hvor godt de virker.

  Kommentar by BENT A — 17. juni 2021 @ 14:30

 40. PS: Det lader til at Big Pharma tjener så godt på vaccinerne, at de prøver at miskreditere/mistænkeliggøre Ivermectin og Hydroxyklorokin. Som er ufarlige, effektive, gennemprøvede og billige midler mod den kinesiske virus.

  Kommentar by BENT A — 17. juni 2021 @ 14:38

 41. I mellemtiden var han dog rejst ud af landet,
  hvorfor de danske myndigheder udsendte en international arrestordre.”

  Mon kontanthjælpen blev stoppet 16. april 2019, eller da han rejste hjem?

  Kommentar by tavsen — 17. juni 2021 @ 16:18

 42. TAVSEN 16.18: Når man tænker på hvor mange millioner kr. det lykkedes Levakovic & co. at suge ud af Kbhvns kommune, pga. sløset feltmadras-sagsbehandling, er der vel pæne chancer for at pengene blev ved med at tikke ind på hans konto, længe efter at han var udrejst.

  Det er jo kun overfor danskere der er stramme regler og nærige afgørelser.

  Kommentar by BENT A — 17. juni 2021 @ 16:50

 43. Teorien om, at woke er forsmåede elitekandidater, som samfundet ikke har kunne absorbere, er sjov og besnærende. Problemet er, at elite er ikke lige det, man umiddelbart tænker på.

  I al deres ophobede forurettethed skaber disse woke-mennesker ikke bare en dårlig stemning, men er direkte destruktive mod det samfund, som finansierer dem og værner om deres frihed (bortset fra et par utilfredse højreekstreme politikere, der tillader sig en meget mild og velargumenteret kritik).

  Hvem andre – ud over kuvøsespædbørn – lever i så beskyttede rammer, at lønnen tikker gelinde ind hver måned fra tvangsudskrevne skatter, mens arbejdet bare er skriverier og foredrag om her eller hisset og mest om, hvor meget de hader dem, der finansierer dem.

  Hvor de på den ene side kræver fuld frihed og et pengetræ af samfundet, men på den anden side underkaster de sig ydmygt og hengivne tidens modeluner, p.t. fra en slags amerikanske sektledere, Foucault og Butler og deres hengivne disciple og deres udskamningssoldater og tæskehold.

  Jo, der kan være noget elite over deres beskyttede privilegietilværelse, men ikke over deres kvaliteter og frembringelser.

  En teori om, at bliver et samfundssystem for meget succesfuldt og genererer historik meget velstand og overflod, så begynder det at selvdestruere indefra, kunne være mindst lige så dækkende som eliteteorien.

  Kommentar by traveler — 18. juni 2021 @ 11:45

 44. traveler — 18. juni 2021 @ 11:45 skrev:

  “bortset fra et par utilfredse højreekstreme politikere, der tillader sig en meget mild og velargumenteret kritik”

  “Højreekstreme”? Virkelig? Hvem er de “ekstreme” her? Er du selv “Woke” eller hvorfor bruger du deres retorik?

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. juni 2021 @ 12:36

 45. Kommentar by Peter Nielsen — 18. juni 2021 @ 12:36

  Ro på, Peter. Det var slevfølgelig ironisk ment. Jeg burde nok have sat anførselstegn på :-)

  En klog ven sagde, at det egentlige problem med overbefolkning er, at antallet af røvhuller stiger i samme takt.

  Her er dog det tillægsproblem, at antallet af røvhuller stiger langt mere i lande uden befolkningseksplosion end i de lande, der rent faktisk har befolkningseksplosionen. Woke er således en slags overproduktion af røvhuller.

  Kommentar by traveler — 18. juni 2021 @ 13:33

 46. Tak til Uriasposten for at fremlægge Ryan Smith’s syn på woke-industrien. Absolut god vinkel.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 18. juni 2021 @ 15:33

 47. I Hans Scherfigs roman Idealister fra 1944 ser vi 30’ernes udgave af rablende woke blomstre. Var der dengang en overproduktion af en uabsorberbar elite?

  Muligvis. Men dengang holdt forskning- og undervisningsinstitutionerne dem stadigvæk stangen. Problemet i dag er, at de er trængt ind i institutionerne, hvorfra de opildner hinanden og mobber andre ud.

  Kommentar by traveler — 18. juni 2021 @ 16:07

 48. traveler — 18. juni 2021 @ 13:33 skrev:

  Fair nok. Jeg ser desværre mange – også såkaldt “borgerlige” – som bruger venstrefløjens moralske ramme og kalder folk for “ekstrem”, “racister”, “anti-semitter”, “xenofober”, “sexister” etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. juni 2021 @ 00:26

 49. @ Thomas M. — 16. juni 2021 @ 22:49

  Nemlig, tallene taler deres tydelige sprog. Det eneste man behøver er at opstille regnestykket så giver resultatet sig selv og det er selvfølgelig derfor at regning og statistikker er udnævnt som racisme.

  Som jeg plejer at sige – Do the Fucking math!

  Kommentar by Santor — 19. juni 2021 @ 09:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper