23. juni 2021

Sikandars rådgiver i opgør med ’småborgerlighed’: Blottede sine kønsdele, kaldte journalist for ‘luder’

Rune Langhoff har en fortid som pressechef for WWF Verdensnaturfonden, og efter en tilsvarende stilling i Alternativet, blev han sidste år særlig rådgiver for Frie Grønnes Sikandar Siddique. Episoden der førte til opsigelsen fandt sted på baren ‘Hut Li Huti i Allinge, torsdag under Folkemødet. Tilstede skulle ifølge BT have været journalister, politikere og partiledere, herunder ‘Enhedslistens Mai Villadsen og Rosa Lund’.

Der tegner sig et klart billede. Jo mere selverklæret moralsk, jo mere umoralsk opførsel bag de daglige woke-positioneringer. Islamismen mødte den kreative klasse, der smed bukserne, og bukkede sig forover. Frihedsbrevet kom historien. Her historien som beskrevet på EB.dk – Spindoktor siger op: Blottede sig til Folkemødet.

“Sikandar Siddiques særlige rådgiver, Rune Langhoff, har sagt sit job op. Det bekræfter sekretariatschefen ved partiet Frie Grønne, hvor Siddique er politisk leder, over for Ekstra Bladet. …

Opsigelsen kommer i kølvandet på, at Langhoff blottede sig for flere personer på en bar torsdag under Folkemødet på Bornholm. Han talte ligeledes upassende til flere af gæsterne, herunder til journalister fra Ekstra Bladet, som var til stede på baren.

De overværede, hvordan rådgiveren, som var meget beruset, flere gange blottede sine kønsdele, ligesom han kaldte en af journalisterne for ‘luder’.”

(Collage: Rune Langhoff, særlig rådgiver for Frie Grønne-leder Sikandar Siddique)

“Frie Grønne har i dag rundet et skarpt hjørne. Det var faktisk en af mine venner, der var nummer 10.000. Nu mangler vi så lige 10.000 og en slant flere vælgererklæringer og så er vi klar som et klimaansvarligt og mangfoldigt opgør til racisme, klimanøl og almindelig småborgerlighed. Plz skriv under ❤️” (Rune Langhoff, Facebook, 17. maj 2021)

Oploadet Kl. 01:44 af Kim Møller — Direkte link24 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119916/trackback

24 Comments »

 1. Kun at sige HA – HA – HA – HA og HA. Lidt som SF borgmesteren på Langeland der ønskede berigelse. Da han blev meddelt at det ville han og borgerne få og i ligelig mængde – da hylede han SF manden og alle andre. Nemesis.

  Kommentar by NED MED ALTING — 23. juni 2021 @ 01:59

 2. Behovet for at virtue signalere synes at stige proprtionelt med, hvor dumt et svin man egentlig godt ved man er, inderst inde.
  Langhoff er bare en mere af slagsen, fra en meget lang liste over folk, der har deres daglige gang på Borgen.

  Kommentar by Kimski — 23. juni 2021 @ 02:27

 3. Venstrefløjen begår alt hvad de beskylder højrefløjen for at gøre.

  Kommentar by P — 23. juni 2021 @ 03:08

 4. “Venstrefløjen” ER ude af kontrol. Det er ingen politisk agenda , der er intet at forstå etik og moral på baggrund af. Der er intet op eller ned tilbage. “Venstrefløjen” existerer ikke . Der er ingen agenda. Tomheden og det kaos den skaber står tilbage.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. juni 2021 @ 05:19

 5. Er der nogen herinde på UP som har kendskab til “Frihedsbrevet” (en digital nyhedsbrevstjeneste fra Mediehuset Friheden) Jeg kan se at Flemming Rose er chefredaktør hvilket der (efter min mening) er et kvalitetsstempel!

  Mads Brügger er adm. direktør og ansvarshavende chefredaktør; det er jeg dog mere loren ved – Men som sagt, er der nogen der kender foretagendet? Er det noget man bør bruge tid og penge på?

  Kommentar by T. Flodur — 23. juni 2021 @ 06:40

 6. “Jo mere selverklæret moralsk, jo mere umoralsk opførsel bag…”

  Herligt. Det er helt som forventet. Når de venstreorienterede moralister altid lever op til ens værste fordomme, så må man på et tidspunkt opgive at kalde det for fordomme, men faktum.

  Kommentar by traveler — 23. juni 2021 @ 08:08

 7. Hvis man sammenligner fremtoning på dette og tidligere fotos ser det ellers ud til, at han er i ernæringsmæssig god stand.

  https://www.bt.dk/samfund/rune-langhoff-koeber-bollegaard

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 23. juni 2021 @ 08:11

 8. Man kluk-ler f.eks., når man tænker på de røde toppolitikere, der tordnede mod det umoralske i privatskoler, men da deres egne børn blev skolemodne, kom de i privatskole pga. særlige behov – forstås.

  Den findes i flere varianter: I datidens socialistiske Østeuropa havde man ved siden af folkeskoler ikke privatskoler, men skoler for børn med særligt talent og høj begavelse. Fint nok på papiret. I praksis var de fyldt op med den socialistiske nomenklaturas ulidelige børn.

  Kommentar by traveler — 23. juni 2021 @ 08:28

 9. (Christiansborg tosser :-) :-) :-))

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2021 @ 08:29

 10. “Nej til sexisme og seksuelt krænkende adfærd”.

  Det er lissom mere relevant at skrive den tekst på arabisk, urdu, farsi, tyrkisk og det andet kaudervælsk fra Bumfuckingstan.
  Ikke fordi den fiser ind, men mere som vand på en gås.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. juni 2021 @ 08:30

 11. IMPONERENDE skete i torsdags endda foran EBs udsendte, men det fortæller EB først om tirsdagen.

  Fortæller lidt om, hvordan de statsstøttede medier undertrykker pinlige historier om deres foretrukne.

  Frihedsbrevet må tildeles statsstøtte, så konsensus kan fastholdes.

  Kommentar by tavsen — 23. juni 2021 @ 09:22

 12. At store dele af de danske vælgere har jord i hovedet får vi bekræftet ved hvert eneste valg, men at en del af dem er så ekstremt hjerneblæste at man har kunnet stemme på den ufrivillige klovn Uffe Elbæks klovneparti er virkelig foruroligende.
  For en del af de ekstremt hjerneblæste var klovnepartiet åbenbart ikke ekstremt nok, man dannede derfor en grøn udbrydergruppe med en kæmpe grønsag som topfigur. Denne gruppe har nu åbenbart fået 10.000 underskrifter.

  Skal min grine eller græde? Jeg har i hvert fald grinet meget over at Uffe Elbæk opkaldte sit første klovneparti efter sin egen begavelse “Alternativet”.

  Kommentar by bjarne binee — 23. juni 2021 @ 09:42

 13. Når Rune Langhoff svingede sin penis foran Rosa Lund, var det vel fordi, han havde hørt om sexeskapader i EL dobbeltseng. Godt at Rosa Lund blev overfuset efter landskampen. Så er Rune Langhoff hurtig glemt.

  Kommentar by tavsen — 23. juni 2021 @ 10:07

 14. Mon ikke “Alternativet” kan genoplives og få en ny storhedstid hvis Rune Langhoff gøres til formand. Han er da lige så tosset, pervers og ekstrem som Uffe Elbæk, men hvor Uffe er kørt træt, lader det til at Rune er i besiddelse af friske kræfter.

  Kommentar by BENT A — 23. juni 2021 @ 10:39

 15. # 7. Set i lyset af hans adfærd i Allinge´s natteliv er det velvagt at købe BOLLEgaard.

  Kommentar by NED MED ALTING — 23. juni 2021 @ 11:00

 16. Så er der også en vis sammenhængskraft til EL´s sexpolitik. Den idé som også tavsen i indlæg 13 lufter.

  Kommentar by NED MED ALTING — 23. juni 2021 @ 11:04

 17. -> Tavsen

  “IMPONERENDE skete i torsdags endda foran EBs udsendte, men det fortæller EB først om tirsdagen.”

  Ja, det er næsten den største historie. De bringer den kun fordi Frihedsbrevet kører historien. Illustrerer behovet for konkurrerende medier.

  Kommentar by Kim Møller — 23. juni 2021 @ 11:08

 18. Hvem husker ikke, dengang de var Alternativet, hvor alle “mændene” blottede deres kønsorganer i et fælles foto! Eller hvor Uffe Elbæk dansede i grønt tyltskørt! Eller hvor deres borgmester indrettede sit kontor som Pallis Tivoli, for en mindre formue, eller hvor Marie Magdalene Maier stort set ville forbyde os alle at flyve, mens hun selv kunne fremvise ferie billede fra den ganske verden, eller fra Alternativet, der ikke gad tage toget og færgen i folkemødet fordi det da var lettere at flyve! Næ folket må rette ind, men Alternativet må gøre som det passer dem, nu er de så splittet i atomer i diverse særheder! Frie Grønne(Islamisk Stats stemme på tinge) Veganerpartiet( det lugter fælt af kålprut) Momentum (Åh nej ikke en Scavenius mere) og naturligvis rest Alternativet!
  Og så må vi ikke glemme Caroline Magdalene Meier, der nu opstiller for de Radikale og Rasmus Nordquist er i hoppede til SF.
  Man kan sige meget om Alternativer, men kedeligt har det ikke været! Men egentligt kunne jeg bedre lide Jacob Haugaard, han vedkendte sig i det mindste at være komiker!
  Men de her forlanger at blive taget seriøst! Og det er lidt svært!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. juni 2021 @ 11:26

 19. Grøn er farven på Pakistans flag og landets nationale farve.

  Frie Grønne er pakistanere, som vil gøre Danmark fri for dansk kultur og danskere.

  Den grønne omstilling er i gang…..

  Kommentar by Egon Olsen — 23. juni 2021 @ 14:31

 20. Hvad betyder “småborgerlig” egentlig? Er der nogen der kan give en definition?

  Det forekommer mig at ordet mest af alt siger noget om vedkommende der bruger det.

  Så lad dem bruge det. Tag det som en kompliment. Lad dem tro de udgrænser dig, når de i virkeligheden udgrænser sig selv.

  Kommentar by Vagn Henning — 23. juni 2021 @ 16:42

 21. https://ekstrabladet.dk/krimi/svensk-politi-har-registreret-50-sager-siden-midten-af-april/8648344
  Så har islamisterne fået jaget jøderne ud af Malmø og er nu gået i gang med danskerne. Herefter kan svenskerne ikke gemme sig mere.

  Kommentar by Martin Olsen — 23. juni 2021 @ 17:58

 22. Sikandar Siddique er pilrådden nedfalden pakistansk frugt i en dansk have. Frugten hører ikke til her – og spreder sygdom (selv Covid19).

  Kommentar by Thomas M. — 23. juni 2021 @ 21:17

 23. T. Flodur — 23. juni 2021 @ 06:40 skrev:

  “Er der nogen herinde på UP som har kendskab til “Frihedsbrevet””

  Hvis ikke de meget hurtigt bliver anklaget for at være “højre-ekstreme”, “racistiske”, “xenofobiske” eller lignende, så er de med stor sandsynlighed enten på venstrefløjen eller en slags godkendt “opposition”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juni 2021 @ 23:31

 24. Dette er vel en tendens fra pakistanske mænd…..

  Kommentar by Moth — 25. juni 2021 @ 12:41

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper