23. juni 2021

Rige og berømte, indiske velhavere og muslimer i Tingbjerg kommune kommer foran i vaccinekøen…

‘Rige og berømte bestikker sig til coronavaccine’, skrev BT tidligere på året, og tirsdag kunne samme avis fortælle, at ‘Velhavere hopper vaccinekøen over’ i Indien. Det får mig til at tænke på en nylig historie fra Kristeligt Dagblad om multikulturelle Tingbjerg – Kommune: Vælg, om du vil vaccineres af en mand eller kvinde.

Bliv vaccineret uden tidsbestilling i Tingbjerg. Den invitation modtog godt 1.700 beboere i det udsatte boligområde Tingbjerg i København over e-boks og løbesedler i forrige uge.

Den ekstraordinære vaccineindsats skyldes, at beboernes frivillige tilslutning til vaccineprogrammet har ligget betydet lavere end i resten af kommunen, hvorfor Sundhedsstyrelsen, Region Hovedstaden og Københavns Kommune havde besluttet at imødekomme borgerne, så de nemt kunne modtage stikket i lokalområdet.

Dette var dog ikke det eneste initiativ, myndighederne tog for at komme de endnu ikke-vaccinerede i møde. I invitationen stod ligeledes, at ‘du kan vælge, om du vil vaccineres af en mand eller kvinde’.”

(BT Metro, 22. juni 2021)

Oploadet Kl. 02:00 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/119924/trackback

7 Comments »

 1. De må gerne springe forrest i køen for min skyld. Endelig. De må også gerne få alle mine vacciner….og nogle x-tra, skulle der ske at mangle vacciner når jeg og mine når frem,- gør det heller ikke spor.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 23. juni 2021 @ 05:03

 2. Gad vide om Brostrøm er på det forkerte hold, siden han stiller op netop her, og så er der hans opfordring til at vaccinere børn

  Folk fleste kan ikke se der er noget helt galt med regeringens coronastrategi. Regeringen har meget svært ved at acceptere at vaccinen er frivillig. Jeg tror Frederiksen og Heuniche ærgrer sig over det ikke kan ske ved tvang.

  dr.dk :”I et forsøg på at få endnu flere til at tage imod coronavaccination har Sundhedsstyrelsen iværksat en kampagne og målrettet lokal indsats.

  Derfor dukker styrelsens direktør, Søren Brostrøm, i dag op i Tingbjerg i København, hvor det er muligt at blive vaccineret uden tidsbestilling, hvis man opfylder nogle særlige kriterier.

  – Jeg kigger selv forbi i eftermiddag og giver en hjælpende hånd med at vaccinere, skriver han på Twitter.

  Sundhedsstyrelsen vil de næste uger fokusere på områder, hvor tilslutningen til vaccination er lavere end landsgennemsnittet. Udover pop up-vaccinationer uden tidsbestilling vil myndighederne også tage kontakt til folk, der ikke er vaccineret, og tilbyde dem hjælp til at blive det.

  Kommentar by k.m. — 23. juni 2021 @ 06:29

 3. Jeg vil gerne vaccineres af en jødisk rabbi, som har rabiate synspunkter om rabieslams fremtid her i Danmark.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. juni 2021 @ 08:24

 4. Jeg kræver at blive vaccineret af en topløs Bimbo (Hvorfor fanden tror de ellers man lader sig vaccinere?) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 23. juni 2021 @ 08:31

 5. Sharia sniger sig ind i samfundet, uvæsnet vælter op mellem gulvbrædderne, muslimerne har tid, først forsøger de et sted, indtil de møder modstand, så forsøger de et andet sted, indtil de møder modstand der, eller vi giver os lidt, så vender de tilbage til det første, får en lille indrømmelse og lige så langsomt bliver vores samfund mere og mere muslimsk! Jeg vil ikke ønske at leve i Danmark år 2121, for da er Danmark ikke længere Danmark! Og der er vores generations tåbelige naivitet der er skyldig!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. juni 2021 @ 11:03

 6. De må få min, med mit dybtfølte ønske om, at alle konspirationsteoretikerne har fuldstændigt ret, mhr. vaccinen.

  Og kom så ikke og sig, at jeg aldrig giver jer noget, bagefter.

  Kommentar by Kimski — 23. juni 2021 @ 11:46

 7. Som en – muslimsk – beboerformand kunne fortælle, så er det afgørende for, om visse personer vil lade sig hhv. teste og vaccinere, at de har vished for, at deres DNA ikke bliver registreret ved samme lejlighed. Det ved de, at det bliver ved testning, og derfor har en større andel af … visse befolkningsgrupper været mere end trevne i forhold til at få foretaget tests.

  Den artige del af befolkningen har nu afleveret DNA.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 23. juni 2021 @ 17:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper