12. februar 2010

DR bag kulissen

Læserbrev af Mikael Jalving i dagens Jyllandsposten. Fra Det hemmelige skrig.

“I dag skal vi lege gætteleg.

Forestil dig, at en medarbejder ved Danmarks Radio uden redaktionel adkomst i al hemmelighed foretager en lydoptagelse med personfølsomme oplysninger og videreformidler den til sin nære ven Pia Kjærsgaard for at hjælpe hende politisk. Leverancen afsløres, og herefter er der tavshed og ingen reaktioner i mediehavet, slet ikke i Danmarks Radio. Er det fup eller fakta?

Korrekt, det er fup.

Fakta er derimod, at en medarbejder – flaskehalsen peger på en vis Nils Giversen – uden redaktionel adkomst videreformidler en lydoptagelse indsamlet i al hemmelighed til sin nære ven Christoffer Guldbrandsen, instruktøren bag dokumentarfilmen ”Den Hemmelige Krig”…

Velkommen til Danmarks Radios virkelighed. Den lyder rigtignok fuldkommen kuk-kuk, men affæren om DR-journalisten, hvis virkelige arbejdsgiver tilsyneladende er en filminstruktør, og den efterfølgende officielle tavshed, er blot et nyt og aktuelt eksempel på, hvordan Danmarks Radio plejer sin public service-forpligtelse, nemlig ved at sørge for, at offentligheden alene serviceres med nyheder, der får de gode til at le og de onde til at græde.”

Mere.

 • 12/2-10 DR Online – Jægerlæk: DR-journalist stopper.
 • Oploadet Kl. 18:54 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

  The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/11999/trackback

  8 Comments »

  1. Det må have højeste prioritet at finde den overbetalte slipsedreng, som ringeagter vores tapre, hårdt arbejdende, underbetalte soldater og udsætter dem for unødig fare. Den person er en forbryder, og han bør sættes i fængsel for at understøtte retsfornemmelsen, og skræmme fremtidige forbrydere.

   Nogen bør skære igennem og offentliggøre deres bevismateriale fremfor at mele deres egen kage (og den anklage går hele vejen rundt).

   Kommentar by WilliamJansen — 12. februar 2010 @ 19:03

  2. DR’s rolle er langt værre. De har også stået bag et interview med Winther, som de først offentliggør nu, men et interview som vist ikke høster mange roser og da slet ikke DR’s præsentation deraf. Et nærmest målrettet manipulation af Winther’s egentlige udtalelse.

   http://www.berlingske.dk/politik/dr-interview-dumper-med-et-kaempe-brag

   Kommentar by Superman — 12. februar 2010 @ 19:13

  3. Off topic:
   Sidste nyt fra Århus’ Tingbjerg. Lov og orden sat ud af kraft. Lad os gætte på deres etniske baggrund:
   Politiet truet til at slippe anholdte
   Offentliggjort 12.02.10 kl. 19:32

   En politipatrulje anholdt fredag aften tre unge i Tingbjerg efter en melding om en mand med et gevær. Men betjentene blev omringet, og de tre unge blev befriet.
   http://jp.dk/indland/krimi/article1979100.ece

   Kommentar by Jacob — 12. februar 2010 @ 20:10

  4. DR er en betændt byld, de er i åben krig med regeringen.

   Kommentar by FriKapitalist — 12. februar 2010 @ 20:36

  5. Privatisér DR.

   Dog vil jeg på mellemlangt sigt midlertidigt stille mig tilfreds med at Kenneth Klummer får en nytårstorsk af Ekstra Bladet.

   Kommentar by Sigwar — 12. februar 2010 @ 20:46

  6. Meget er desværre endnu uklart i denne sag, ikke mindst på grund af DR’s optræden. DR har mistet enhver sidste flig af troværdighed de nogensinde måttet have haft.

   For en interessant gennemgang inkl. et hav af vilde hypoteser, kan jeg kun opfordre til at læse Jarl Cordua’s blog. Hans og læsernes kommentarer har indtil videre været et par dage foran “virkeligheden”.

   http://jarlcordua.dk/2010/02/11/l%c3%a6kagesagen-hvad-siger-tantholdt-pa-bandet/#comments

   Kommentar by Allez — 12. februar 2010 @ 21:55

  7. Det burde ikke undre nogen, at en journalist der jagter en Cavlingpris gør alt hvad der står i hans magt for at få oplysninger og behandle dem efter forgodtbefindende.

   Det burde slet ikke undre, at en journalist i et omgivende miljø af aktivistisk journalisme ikke bliver stoppet.

   Det siger noget om kulturen i DR at det er generaldirektøren, der skal foretage en afskedigelse.

   Kommentar by Limewoody — 13. februar 2010 @ 08:21

  8. Kenneth Klummer henviser d. 13.2. i JP til DR’s “ETISKE STANDARDER”

   HA-HA. Er DDR i besiddelse af en sådan???????

   Luk det foretagende, hurtigst muligt. De bedriver IKKE journalistik, men propaganda, indoktrinering, fortielser og fordrejninger.

   Forslag til en 2-timers usendelse i den bedste sendetid: HISTORIEN OM LEDENDE SF- OG ENHEDSLISTE POLITIKERES ROLLE OG HOLDNINGER FRA 1960 TIL IDAG.

   Se, DET ville jo være en grimmer en. Så det ser vi nok IKKE.

   Kommentar by Ramses-2 — 13. februar 2010 @ 12:28

  RSS feed for comments on this post.

  Leave a comment

  Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

   

   

  Vælg selv beløb  Blogs


  Meta
  RSS 2.0
  Comments RSS 2.0
  Valid XHTML
  WP


  MediaCreeper