26. juni 2021

Om ungarnske fans: Har marcheret med banner mod knæling, “.. udtryk typisk forbundet med racisme”

Ungarn er mediernes prygelknabe i disse dage, og nu kan BT berette, at de ungarnske fans der hyldede Christian Eriksen kommer fra en farlig højreorienteret gruppering. De kendes ved at de synger og fester, og ofte ses iført t-shirts med ‘Ungarn’ skrevet på ungarsk på t-shirten. Gruppen er ‘en paraplyorganisation for ungarske fans af landsholdet’, og inkluderer dog også ‘fans fra den bredere ungarske offentlighed’. Synderegisteret er langt, og de har eksempelvis ‘marcheret med et banner, der protesterer mod at knæle under kampe – et udtryk typisk forbundet med racisme’. Journalistik fra nederste hylde.

Det største parti i Ungarn, der ikke ville blive associeret med nazisme i den europæiske presse ville være ‘Hungarian Socialist Party’. En socialdemokratisk forgrening af landets kommunistiske parti, der opstod i kølvandet på Murens fald. Fra BT.dk – Ungarske fans blev hyldet i Danmark efter Eriksen-video – her er sandheden om dem.

Overordnet set skal man anse Carpathian Brigade som en slags paraplyorganisation for fans, der støtter det ungarske landshold. Men de centrale dele af grupperingen har rødder i andre yderligtgående fangrupper i Ungarn. Det forklarer Pavel Klymenko, der er head of policy ved organisationen Football Against Racism in Europe (FARE), over for B. T.

‘Carpathian Brigade er en paraplyorganisation for ungarske fans af landsholdet. Og de inkluderer mange forskellige ultratilhængere og hooligan-grupperinger. Men de har også fans fra den bredere ungarske offentlighed,’ forklarer Pavel Klymenko. …

Blandt andet har det medie Deutsche Welle beskrevet, hvordan Carpathian Brigade har marcheret med et banner, der protesterer mod at knæle under kampe – et udtryk typisk forbundet med racisme.

Og i samme artikel beskriver Deutsche Welle Carpathian Brigade som en gruppering, hvor hovedparten af medlemmerne ‘deler nynazistiske idéer’. At beskrive dem som nynazistiske gør Pavel Klymenko dog ikke.”

(BT, 24. juni 2021: “)

“De synger, fester og skaber som regel en høj stemning på stadion.” (BT)

(Ungarnske fans på vej mod Stadion, Budapest, 19. juni 2021; Foto: The Sun mv.)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120022/trackback

187 Comments »

 1. “Ungarske fans blev hyldet i Danmark efter Eriksen-video – her er sandheden om dem.” Sandheden her er lodret løgn.

  Kommentar by traveler — 26. juni 2021 @ 13:16

 2. Ifølge “kvalitetsmedier” som Stats-TV nyhedsudsendelsen “Tagesschau” er de ungarske fans sågar “paramilitære”. Spøjst nok aldrig et ord samme medie har vovet at bruge i forbindelse med AntiFa.
  Molotovcocktail-kastende venstreradikale: “Primært fredelige” demokratiske aktører
  Ungarske fodboldfans der kalder tyske fodboldfans med regnebue-flag og en nærmest dødelig angst for en smule regn for bøsser: En ny-nazistisk næsten terroristisk trussel.

  “Eine Fangruppe trat bei den ungarischen Spielen besonders in Erscheinung: die “Carpathian Brigade”. Sie ist eine der einflussreichsten Gruppen in Ungarn und gilt unter Experten als paramilitärische Gruppierung, die vorrangig aus Neonazis besteht.”

  https://www.tagesschau.de/sport/sportschau/uefa-disziplinarverfahren-101.html

  Løsningen på organdonor-mangel må være at håndhæve hjernedødskriteriet på tyske mediers redaktioner ;)

  Kommentar by Den Kutteklædte Hævner — 26. juni 2021 @ 13:17

 3. Tyskland optræder igen som en ideologisk rethaverisk frontløber, der skaber splid med deres naboer. Hvad er det, der er galt med tyskerne?

  Kommentar by traveler — 26. juni 2021 @ 13:21

 4. Tyskerne har samme problem som de fleste andre europæere, de ser for meget tv og læser for meget avis.

  Kommentar by sebastian — 26. juni 2021 @ 13:28

 5. “Journalistik fra nederste hylde.” SKUFFER ALTID med udtræksjournalistik

  Kommentar by tavsen — 26. juni 2021 @ 13:29

 6. Knæl for profeten https://www.bitchute.com/video/qQkVfFkMHcgC/

  Kommentar by Nielsen — 26. juni 2021 @ 13:48

 7. At de ikke lige retter sig efter mediernes instrukser og holdninger gør dem automatisk til RASCISTER.

  Det giver ikke engang mening at starte den diskussion!

  Kommentar by Santor — 26. juni 2021 @ 14:00

 8. Var det ikke også ungarske fans, som havde de her herlige skilte med:

  “Thank You For Not Race-Mixing”

  Based :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. juni 2021 @ 14:06

 9. DANMARKS FØRENDE LØGNEFABRIKKER, DR, Pølletiken og Misinformation, er selvfølgelig enige om at Ungarn er et rigtig dårligt land, når det ikke går ind for bøsseri, LGBTPQ-parader og knæling for George Floyd. Stig Møller og Esben Kjær var i dag enige om at advare mod Ungarns forfærdelige holdninger til EUs “værdier”, regnbueflag, George Floyd og den politisk korrekte nedbrydning af nationerne, demokratierne og familietraditionerne.

  “Bagklog” er blevet en woke omgang sammenkogt gryderet med rødkål og tomatsuppe.

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 14:11

 10. PS: Behandlingen af Ungarn og Polen viser iøvrigt at EU toppen ønsker ein Volk, ein Reich und ein Führer. (det sidste dog indtil videre i form af en trojka, Merkel, Ursula og Macron)

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 14:20

 11. PS: Er det ikke grotesk at politiserende typer som Per Stig Møller og Esben Kjær ser hjemmerøveren og narkomanen George Floyd som en helt, og at de mener at George Floyd fortjener at fodboldhold skal knæle for ham inden de spiller? Og er dommen på 22.5 års fængsel til politi-betjenten for overlagt mord ikke også grotesk, når det er fastslået at GF ikke blev kvalt, men døde af narkotika-forgiftning, og når betjenten kun fulgte sine instrukser…?

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 14:44

 12. Orban har indrykket en annonce i JP-læst det på nettet uden at have set annoncen. (såvidt jeg ved Dags dato). Har I set den? Kan Uriaspoten gengive den? Så ville jeg være glad (Vil ikke lægge penge til JP længere, efter Politiken har overtaget redaktionen ). Fortsat god lørdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 26. juni 2021 @ 14:49

 13. Victor Orbans annonce i JP kan ses og læses her: https://www.kristeligt-dagblad.dk/udland/omstridte-orban-indrykker-annonce-om-eu-i-dansk-avis, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juni 2021 @ 14:57

 14. BT er desværre et medie langt ude på venstrefløjen og vi er tvunget til at betale for al deres nonsens

  Kommentar by Martin — 26. juni 2021 @ 15:00

 15. Bare rolig – EU-‘fessoren mener, at Orbán kun tænker på magt:

  “Orbán er i gang med en offensiv strategi efter topmødet i EU, da han snart skal på valg”. Det mener professor Marlene Wind.

  “Han skal på valg til næste år, og nu har han valgt sig en fjende, som skal være en del af hans kampagne. Den fjende er EU og homoseksuelle..”

  Hun er nærmest definitionen på det idiotiske og forvrøvlede menneske.

  Kommentar by traveler — 26. juni 2021 @ 15:23

 16. Åååh typisk medier. De er højreorienterede. Så er alt jo undskyldt for at advare og hade dem. MSM fra den værste side. Venstreekstremisme er derimod ikke noget problem for MSM (Main Stream Mediea).
  Vi skal selvfølgelig ikke knæle. Især ikke for en racistisk gruppe der mener ekslusivt at Sortes liv har en grund….-som om alles liv ikke har.

  Kommentar by Michael Unna — 26. juni 2021 @ 16:01

 17. Der skal ikke knæles for nogetsomhelst i Fodbold. Kun den beskrivelse Ungarn har givet- når der fries etc.

  Kommentar by Michael Unna — 26. juni 2021 @ 16:02

 18. Marlene Wind er ligesom Stine Bosse og Rosalund en venstreorienteret ekstremist som de røde medier elsker at citere.

  Læs iøvrigt Carsten Graabæks morsomme og nærmest geniale satire tegneserier om “Statministeren” og “Rigets tilstand. Graabæk påviser hvor komplet latterlige mange politikere er.

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 16:19

 19. Det er interessant at Ungarn fik lov til at indrykke annocerne, i modsætning til den danske kvinde Kirsten S? fra Nordjylland som ikke fik lov til at sætte annoncer i om EU og indvandring. End ikke mod fuld kontant forudbetaling. Håber vi får den fulde tekst at se i tydelig form.

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 16:24

 20. DEN HYKLERISKE HØJBORGS KATASTROFE-POLITIK:

  Siden 1983 har gammel-partierne brugt langt over 2000 MILLIARDER kroner på indvandring. Måske endda over 3000 milliarder. Hver eneste familie i Danmark har mistet MINDST en million kroner i kontanter eller i velfærd i løbet af de knap 40 år. Og pga. Marokko-traktaten m.m. bliver det snart endnu værre, både med udgifterne og de mange negative konsekvenser. Herunder mangedoblet kriminalitet, diverse sygdom, utryghed og ufrihed og utallige forringelser af infrastrukturen og den sociale velfærd m.m.

  Familiepolitikken har været kommunistisk-feministisk siden 1970. Det er en politik som har udnytter, undergraver, opløser, splitter, tyranniserer og terroriserer utallige familier, børn og forældre. Medierne har i alle årene haft mere travlt med at skjule end med at afsløre overgrebene.

  Kvindesagskvinderne og femi-fascisterne/ politik-kvinderne har rigget et system til, som håner og diskriminerer mændene på det groveste, og som har pint og skadet tusinder af børn meget alvorligt. Plus at en million danske børn er blevet aflivet inden de nåede at se dagens lys.

  Oveni kommer en boligpolitik som er dybt asocial, en erhvervspolitik som har ødelagt flere brancher, en retspolitik som forhindrer tusinder af danskere i at opnå retfærdighed, en forsvarspolitik som har forvandlet forsvaret til lidt af en parodi, og som har sendt danske soldater i krig i fjerne lande til ingens verdens nytte. Osv., osv.

  Havde det ikke være for en lang række ødsle og tåbelige projekter hvor masser af milliarder af kroner er gået/går til spilde, som f.eks. krigen mod co2 molekylerne, landbruget og tusindvis af udmærkede boliger, et pengesvineri uden lige…………havde det ikke været nødvendigt at hæve pensionsalderen, at spise folkepensionisterne af med skrabede pensioner, at lade hjemløse danskere fryse på fortove, i kældre, garager og baggårde, at lukke skoler, hospitaler og skadestuer m.m.m., at udsætte børn og unge, gamle og syge danskere for svigt og mishandling.

  Det havde heller ikke været nødvendigt at betale DR og papiraviser for at dække over de politiske hyklerier og udskejelser.

  Danskernes fremtid bliver helt ad helvede til, hvis der ikke kommer andre, nye og bedre politikere på banen.

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 17:11

 21. Rettelse, 2. afsnit: en politik har har udnyttet og tyranniset/ og som udnytter, undergraver…….

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 17:15

 22. ØV: som har udnyttet og tyranniseret/ og som udnytter osv.

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 17:17

 23. BT har altid været en skod-avis og avisen for de dumme. Som Kim Møller rigtigt skriver – så minder Victor Orbans parti “Fidesz” nærmest et socialdemokratisk midterparti – og partiet er absolut ikke fascistisk.

  Den ungarske “anti-LGBT-Lov” har kun til formål at beskytte skolebørn under 18 år imod propagandering af seksuel perversion. Homo’er i Ungarn har fortsat stort set samme rettigheder som i Danmark.

  Loven blev vedtaget i det ungarske parlament med stemmerne 157-1 – så ret ikke skytset imod Victor Orban, men imod hele det ungarske folk.

  Jeg håber Uriaspostens læsere planlægger deres ferie i Ungarn næste gang …

  Kommentar by Thomas M. — 26. juni 2021 @ 17:58

 24. I Budapest behøver de ikke koranklodser, ej heller i Warszawa og Krakow

  Kommentar by Træt — 26. juni 2021 @ 18:18

 25. Godt at THOMAS M sætter tingene på plads 17.58….for i DR og Pølletiken bliver det lagt nærmest ud som om der er tale om fascisme og ondskab mod børn og unge.

  Men Ungarn har da ret i at en lille pervers minoritet på ca. 1 procent ikke skal have lov til at hjernevaske børn med sygelige, løgnagtige og woke påstande om at kønnet er en social konstruktion, om at der er 795 forskellige køn, om at børn gerne vil adopteres af perverse typer, om at næsten alle mennesker er lesbiske, bøsser, transvestitter, pædofile, sado-masochister eller tvekønnede, og om at mange unge bør få sig en kønsskifte operation.

  Hvorfor skulle de 99 normale lade den ene procent halv- og helskøre afvigere bestemme skole- og børnepolitikken? Og hvorfor skulle de normale lade sig hundse rundt med af kommunist-journalister og politiske psykopater?

  Sandheden er at mange medier er gået fra at være oplysende, til at være talerør for den rene skære råddenskab.

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 19:09

 26. Orban har tidligere udtalt at i Ungarn knæler man kun for enten fædrelandet Ungarn eller Gud.
  Har svært ved at se – og så måske alligevel ikke – at nogen kan være uenig i denne opfattelse.

  Kommentar by frank mathiesen — 26. juni 2021 @ 19:18

 27. PS til 17.11 om HYKLERNES HØJBORG:

  Bare det med den mangedoblede kriminalitet er en katastrofe i sig selv. Tusinder af danskere er blevet udsat for overfald, hærværk, svindel, indbrud, voldtægt, brandstiftelse, vanvidskørsel, trusler, stenkast, røveri, vold og mord. Hertil kommer andre grimme konsekvenser og ledsagefænomener.

  At politikerne har ignoreret det i årevis er en KÆMPESKANDALE. Hvordan kan nogen stadig have tillid til partier der har svigtet, snydt og sjoflet dem i årtier??

  Bare blandt dem jeg kender som venner og bekendte mv. er der forekommet en lang række af slemme oplevelser, fra indbrud, overfald, voldtægt og brand til ødelæggelse af biler, sommerhuse, campingvogne og sejlbåde m.m. Vi er mange som er utrolig trætte af invasionen.

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 19:21

 28. Det nye hagekors. Vorherre til hest.

  Kommentar by P — 26. juni 2021 @ 19:33

 29. På løgnefabrikken, hvor du tog din uddannelse som journalystløgner, lærde du vel at gå til de primære kilder, og at henvise til disse.
Hvor fucking svært kan det være at angive kilden, istedet for bare at kopiere en væg af tekst uden kildeangivelse.
Agentivstrygning af værste skuffe.


  Kommentar by Træt — 26. juni 2021 @ 18:09

  SUPERSKØNT—IGEN—AT TILHØRE ELITEN, NÅR DER VAR 100 ANSØGERE TIL DJH, SÅ BLEV DE 82 SENDT HJEM MED ET DU ER IKKE GOD NOK (på min årgang betød det bl.a. at Camilla Ottesen IKKE blev optaget på DJH).:

  18 procent af de studerende, der i år har søgt ind på journalistuddannelsen på DJH blev optaget, forbyd islam på DJH og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juni 2021 @ 19:52

 30. # Jea 19.52: Dem som blev frasorteret, var vel dem som ikke var kommunistiske nok…

  OBS: AWAITING MODERATION: Kommentar nr. 22, den 24.6. kl. 18.07 er stadig blokeret, af ukendt årsag? Er filtret teknisk ustabilt?

  (bloggen med seks matematik-vindere)

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 20:04

 31. # Jea 19.52: Dem som blev frasorteret, var vel dem som ikke var kommunistiske nok…

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 20:04

  Nej. Hvordan man ender vender og drejer den, så er det ALTID eliten, der optages på DJH, på samme vis som det udelukkende er eliten, der optages på jura, medicin, CBS, veterinær og odontologi, vi er de få, de stolte.

  Nærmere en promille end en procent af Danmarks ubestridte E L I T E, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juni 2021 @ 20:19

 32. Fuck alle haters!

  Nærmere en promille end en procent af Danmarks ubestridte E L I T E, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juni 2021 @ 20:46

 33. Ved hvilken muslimprocent i Danmark skal danskerne flygte til Ungarn eller bare Visegrad. EU ofrer sine indbyggere som byttedyr for horder af sjælløse sjakaler – ingen kan give en rationel forklaring på motivet, eller også er der en dyster hemmelighed bagved. Den rimelige konklusion må være, at EU’s magthavere nærer en psykotisk afsky for egne borgere. De kan jo bare vente til islam har overtaget gesjæften. Så vil EU’s forhenværende magthavere tigge og bede Victor Orban om husly.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. juni 2021 @ 20:53

 34. Ved hvilken muslimprocent i Danmark skal danskerne flygte til Ungarn

  Ved procentsats18 på optagne medlemmer ud af 100 på Danmarks Journalisthøjskole i Aarhus, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juni 2021 @ 21:02

 35. Jeg er i gang med at læse Engle Dør Aldrig af Carsten Norton og En Djævel i Den Lyse Nat af Søren Baastrup, så fuck jer forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juni 2021 @ 21:24

 36. Hej jea 20.19: Forstår ikke hvad du mener. Journalisterne flest er da ikke nogen elite, men blot nogle skriverkarle og journalisttøser som kan vrøvle og pludre løs, uden at der er nogen dybere indsigt bagved. Se blot hvordan de fylder os med vås og løgn.

  Og det er en kendsgerning at hvis man er rød, er det lettere at blive optaget. Iøvrigt er en del “eliter” sidenhen blevet afsløret som kriminelle typer og det værste bundfald i landet. Stalin var tidligere røver, morder og journalist, og endte som et monster og uhyre. og Hitler var psykopat, krigsgal, lystmorder og massemorder. Begge var en slags menneske-djævle. Men de tilhørte “magt-eliten”.

  Så nu er din journalistiske “elite” ikke ubestridt længere. Og menneskeligt set er man ikke “elite” hvis man opfører sig som en forbryder, forræder, idiot eller ondskabsfuld psykopat. Så er man et rendestens nul.

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 21:35

 37. Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 21:35

  Jeg HADER røde og Radigale journalister, men jeg er glad og stolt over, at 82 ud af 100 ansøgere får afslag, mens jeg og 18 procent får JA!!!, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juni 2021 @ 21:41

 38. GUSTAV, 20.53: Mon ikke det er en blanding af Berlinsk EU-kommunisme, korruption, pladderhumanisme og feltmadras dumhed der ligger bagved den afsindige import af millioner af kulturfremmede?

  Kommentar by BENT A — 26. juni 2021 @ 21:47

 39. Ifølge DRs Redaktionschef Hans Christian Kromann, så er alt kritik af LGBT+ diskrimination. De tillader det derfor ikke i deres kommentarspor på facebook.

  Kommentar by KineserSnot — 26. juni 2021 @ 21:59

 40. Der er en prøve i paratviden for optagelse på DJH, og hvis ansøgeren ved for meget bliver han frasorteret

  Kommentar by Træt — 26. juni 2021 @ 22:09

 41. Er de fuldstændig skruppelløse eller forrykte i DRs P1 afdeling. Som igen og igen inviterer røde tosser og ekstremister ind til at fylde lytterne med ævl og vanvittige påstande.

  Som idag hvor en gæst i “Bagklog” påstod at FNs 17 verdensmål, menneskerettighederne og klima-kampen slet ikke havde noget med politik at gøre, for det var bare ting der SKULLE gennemføres, hvis vi skulle undgå dommedag.

  Og Per Stig Møller og Esben Kjær var enige om at Ungarns modvilje mod at lade børn hjernevaske med LGBTPQ-propaganda, var et angreb på Europas og vi danskeres demokratiske værdier, og på alt med tolerance, mangfoldighed, bæredygtighed og den berigende multi-kulti indvandring.

  Altså to gange nonsens plus manipulation.

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 00:41

 42. Viktor Orban inviterede for et par år siden etniske europæere til at komme og bo i Ungarn. Hvor mange mon faldt for det valgflæsk? At han fører en fornuftig fremmedpolitik ala Japan gør ham selvfælgelig til en helt i vores øjne. Men han er helt sikkert en plage for almindelige ungarere. Og han er nok lige så autoritær i hans adfærd overfor ungarere,som Emanuel napoleonmakron Macron. Men vi skeptikere skal være glade for at vi heldigvis har Ursula Fon Der Løgner til at holde dem i skak.
  Hail nEUropa & ECB

  Kommentar by Nielsen — 27. juni 2021 @ 02:37

 43. Der er en prøve i paratviden for optagelse på DJH, og hvis ansøgeren ved FOR LIDT bliver han frasorteret, til gengæld fik Notarius her flest rigtige svar af samtlige ansøgere til DJH det pågældende år og blev derved Guldmedlem af alle ansøgere det år, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 05:17

 44. Efter optagelsen på DJH hjernevaskes de studerende til at glemme al almen viden og at se verden gennem venstreekstreme briller, samt hvordan de, evt ved at bruge dele af faktuelle hændelser, kan skrive historier, der understøtter den rødradigale agenda.
  De store penge ligger i at blive spindoktor for en politiker, eller informationschef for en stor virksomhed.
  Her har journalystløgnerne skabt sig en levevej på linje med jurister, hvor de presstistuerede bladnegre og spindoktorerne angriber virksomhederne, der så må hyre deres kollegaer til at afværge shitstormen og gå 100% woke.

  Kommentar by Træt — 27. juni 2021 @ 08:23

 45. Det som jeg (efterhånden) HADER venstrefløjen for, er at de i Deres lutter selvfrelste overbevisning, altid forbinder alt det de hader Deres modstandere for, med Racisme. Et konstrueret ord som -Islamafobi- skal sidestilles med Racisme, og enhver kulturdifferencierering skal selvfølgelig også sidestilles med Racisme. Derfor er Racisme tilknyttet alt kritik fra Deres side i Deres selvfrelste univers. De har totalt udvandet Racismebegrebet, således at jeg aldrig nogensinde igen kan tage dem seriøst. Ikke kun pga deres teorier for lang tid siden er skudt ned. Ikke kun pga Deres teorier i Deres formynderiske selvforståelse fratager individet ethvert for for selvansvar, men også fordi de selv tror de er så gode mennesker, imens de har en pilrådden moral.
  Jeg kan godt tage racismekritik seriøst af andre, og jeg ville da blive ked af det og forklare mig selv, hvis DF, NB eller nogle få andre respektable individer (Lars Hedegaard, Rasmus Paludan, Inger Støjberg) kaldte mig Racist, men jeg ville da være flintrende ligeglad med De Radikale, Venstrefløjen, og Resten af Venstre eller folketinget gjorde det. Den rådne moral har hersket i lang tid i Borgen og MSM (Main Stream media).

  Kommentar by Michael Unna — 27. juni 2021 @ 09:20

 46. Helt ærligt, så syntes jeg også at politik og sport bør adskilles! Men venstrefløjen, og journalistikken er venstrefløjen uanset mediet, kan ikke få politik nok.
  Fra formel 1 til fodbold så knæles der for BLM en dybt venstreorienteret bevægelse, i Danmark repræsenterer ved Bwalya Sørensen, der er rask nok til at lede bevægelsen i Danmark, men for syg til at bestride et arbejde! Igen de naive danskere betaler!
  Selv de gamle grækere var klogere end vi er i dag, alle politiske stridigheder og krig såmænd, blev aflyst, når de skulle afholde De Olympiske Lege, det kunne vi lærer noget af!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. juni 2021 @ 09:23

 47. Tillader mig at poste denne for at drille venstrefløjen og net troll(e)

  https://www.youtube.com/watch?v=PhkblRcEQx4
  Full Trump Rally in Ohio. June 26, 2021

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 09:34

 48. Fuck nettrollen, den falske journalist – hvis ego er på vej til at eksplodere, det damper ud af alle knaphuller

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 10:02

 49. Apropos knæle.
  Modstander hold knæler imens at danmark bliver stående.

  Kommentar by P — 27. juni 2021 @ 10:06

 50. You had more votes, than you had voters

  valgsvindel, korruption, FN´s klimamål der er baserer sig på øko-flipperes feberfantasier, illegale flygtninge der maser sig ind i USA i tusindvis, forbud mod fossil brændsel, der bliver en katastrofe for verdens energiforsyning

  det er hvad der sker i USA under Biden.

  Verdensmålene er et politisk projekt, skabt til tage fuld kontrol over verdens befolkninger, man vil kort fortalt fjerne al selvstændighed, tale og skrift kriminaliseres så folk ikke tør sige noget negativ om staten.

  Nordjylland: Mogens Lykketoft taler på årets Erhvervs Get Together Hvorfor skal virksomheder interessere sig for verdensmålene?

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 10:17

 51. Der snakkes allerede nu om at lukke for strømmen i visse perioder af dage.
  “Eliten” brugte covid-19 som premiere på nedlukning og kontrol af befolkningen. Den virkede desværre alt for godt.

  Næste plan er climate lockdown, nedlukning af hensyn til klimaet, nej undskyld af hensyn til “eliten” der pønser på en verdensregering, hvor medierne spiller en stor rolle i manipulere befolkningen til at tro det er for deres eget bedste.

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 10:38

 52. The Hill : Hawaii to become the first state to declare climate emergency

  CNN Politics : Sanders, Ocasio-Cortez… unveil bill pushing Biden to declare national climate emergency

  Venstrefløjen er din værste fjende, og det vi ser ind i, for at blive i Mette Frederiksens sprogunivers, kan blive langt værre end kommunisternes masseudryddelse af systemkritikere

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 10:44

 53. Tysk venstrefløj :”vi har brug for flere flygtninge”
  igen teenagepiger uden for pædagogisk rækkevidde

  https://gatesofvienna.net/2021/06/we-need-more-refugees/

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 11:11

 54. Ja, hvis det står til DRs ledelse……. bestående af kvindelige kommunister, ligestillingsfanatikere, rødstrømper og rabiate feminister…… skal alle danskere gøres til retsløse untermenchen, til slaver og trælle, til statens eller islamisternes fanger og udsugede ofre.

  Med løgn og lusk, med stupid eller snedig og udspekuleret propaganda, med een-vejs manipulation skal vi allesammen forvirres, bedøves og bringes i en tilstand hvor vi er som slagteklare kyllinger og får.

  Som i dag kl. 8-9, hvor der var en udsendelse om “tro”. Den var een lang reklame for islam og koranen. Af en kvinde der lød som en lille pige, som en skoletøs á lá Greta Tunfisk, blev vi “forklaret” at islamismen var fredens religion, og at koranen er fuld af formaninger om at vise hensyn, tilgive, være fredelig, være god og rar, være retfærdig og barmhjertig.

  Hun udtrykte sig svævende, uklart, upræcist, forblommet og følelsesfuldt, men meningen med DRs mikrofonholderi var dog krystalklar: Lytterne skal bildes ind at masseindvandringen af muslimer og islamister er en berigelse af vores samfund.

  DR-kvinderne synes at hade deres eget folk og land.

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 11:35

 55. hvor er det racistisk at Ungarn bevogter sin grænse,
  det er bare så reaktionært, frygteligt, frygteligt!
  Bwalya Sørensen som statsminister!
  Husk dit privilegie før du kommenterer,
  jeg får dig smidt af FaceBook, din hvide nar.

  Kommentar by konservativ — 27. juni 2021 @ 11:56

 56. Bemærk k.m.s henvisning til TRUMP RALLY, hvor Trump holder tale for 300.000 fans. Se nr. 46 kl. 09.34. En tale som er værd at høre. Den fortæller noget om hele verdens situation.

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 12:44

 57. Det knælende flag må kunne sælge i badge-form.
  I smell money..

  Kommentar by Kimski — 27. juni 2021 @ 13:01

 58. Bemærk k.m.s henvisning til TRUMP RALLY, hvor Trump holder tale for 300.000 fans. Se nr. 46 kl. 09.34. En tale som er værd at høre. Den fortæller noget om hele verdens situation.
  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 12:44

  BENT A, der var desværre ikke 300.000 fans, men derimod kun cirka fem til seks procent af 300.000 deltagere ved rallyet.

  Wellington Police Chief Tim Barfield told 10 WBNS that he expected 15,000 to 20,000 people to attend the rally. Reuters estimated actual attendance being in the “thousands.” This was Trump’s first rally since the January 6 attack on the U.S. Capitol, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 13:09

 59. HØRTE LIGE ENHEDSLISTENS Pernille Skipper og et par andre venstrefløjsere i “Ordet fanger” hos P1. Pernille er ligeså klima-ekstremistisk som Rosa Lund, Eva Flyvholm, Mai Villadsen og Peder Hvelplund, men de er selvfølgelig også fra samme kommunist-parti. De er så blinde og fanatiske at de helst vil have total krig mod co2 molekylerne. (100% reduktion mener de er det ideelle klima-mål) Blæse være med hvad det koster.

  Sjovt så bekymrede de er for den sociale velfærd. Fatter de ikke at hvis masseindvandringen fortsætter, vil det blive nødvendigt med endnu flere nedskæringer. Enhedslisten (og de radikale) vil jo ligesom S, SF, V, K, LA og DF have meget mere indvandring, i henhold til Marokko-traktaten.

  De gamle partier er alle uansvarlige, og fører en politik der kan ende i statsbankerot og “svenske” tilstande.

  Se PragerU om klima, co2, vindmøller, el-biler og solcelle-parker. Eller læs om solen og dens komplicerede påvirkning af atmosfæren. Eller få fat i Bjørn Lomborgs og Svensmarks bøger.

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 13:22

 60. Fuck J.E.A. faktatjek

  når der ingen muslimer er at skrive om, kaster han sig over noget der måske er en tastefejl hos Bent A.

  Er det fordi J.E.A. hader Trump som pesten, at Uriasposten forvandles til en gren af Facebook faktatjek og censur ?

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 13:39

 61. Iflg. Hodjas blog er 300.000 det rigtige tal. Som man kan se på videoen er der ihvertfald rigtig mange.

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 14:19

 62. Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 14:19

  Var Hodja til stede ved rallyet i Ohio?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 14:21

 63. Altså har Hodja selv set og talt til de 300.000, eller hvor kommer tallet fra? Fra hvilken primærkilde?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 14:26

 64. der var desværre ikke 300.000 fans, men derimod kun cirka fem til seks procent af 300.000 deltagere ved rallyet”

  TYPISK for såkaldte journalister
  alt gøres op i det kvantitative, pyt med det væsentlige, nemlig talen og talens indhold.

  Derfor drejer al debat sig om debattens tone
  så er de dejlig fri for at komme til sagens kerne, og der kan hæves mediestøtte i det uendelige.

  Kommentar by tavsen — 27. juni 2021 @ 14:28

 65. CLEVELAND—Former President Donald Trump on Saturday disputed the 2020 presidential election results and repeated many of the baseless claims of voter fraud he leveled at his last campaign-style rally nearly six months ago.

  Mr. Trump’s previous rally, on Jan. 6, preceded a riot in the U.S. Capitol in which pro-Trump supporters attempted to stop then-Vice President Mike Pence and a bipartisan majority of Congress from certifying President Joe Biden’s victory.

  (…)

  Meanwhile, more than 500 Americans have been arrested and charged with crimes in connection to the violence, including at least 100 accused of assaulting police.

  Mr. Trump didn’t mention the attack during his rally, which drew thousands of supporters to the Lorain County fairgrounds, about 60 miles southwest of Cleveland. Instead, the former president focused his 90-minute speech on events before—and after—the riot, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 14:30

 66. Man skal skelne mellem tilskuere på pladsen, og TV seere på livesending. Der er jo også forskel på 5000 tilskuere på fodboldstadion og 2 millioner der ser med på fjernsyn.
  hvorom alting er, som Mylius siger, Trump har massiv opbakning, og han ser ikke ud som en slagen mand

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 14:32

 67. Jeg var tilstede, og der var 300.101 deltagere

  Kommentar by Svend — 27. juni 2021 @ 14:33

 68. Hvem er Mylius?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 14:34

 69. Fuck Jens Erik-Andersson, det røde røvhul der åbenbart har sat sig for at køre Facebook faktatjek herinde – fortsætter med ikke-kilde angivne google citater

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 14:35

 70. 14:35 Jens er bare evnesvag, og tror at vi på et anti-journalistik-website tror på alt hvad løgnepressen skriver. Det han skriver giver ingen anden mening end, at han er udsendt af bøsserøvene på pølletikens rådne skur

  Kommentar by Svend — 27. juni 2021 @ 14:40

 71. Jeg tror sgu J.E.A. sidder og pimper billig papkasserødvin på den lukkede afdeling

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 14:43

 72. “Der er en prøve i paratviden for optagelse på DJH, og hvis ansøgeren ved FOR LIDT bliver han frasorteret, til gengæld fik Notarius her flest rigtige svar af samtlige ansøgere til DJH det pågældende år og blev derved Guldmedlem af alle ansøgere det år, forbyd islam i Danmark 🇩🇰”
  Kommentar by Jens-Erik Andersson
  Og hvad så ? Jeg har overledvogtereksamen af 1. grad og er verdensmester i pandehår og langspyt med ret til at bære høj hat og sabel om søndagen. Stik den !!

  Kommentar by Danskeren — 27. juni 2021 @ 16:29

 73. TRUMPS ER EN FREMRAGENDE DYGTIG TALER, og i talen sætter han mange ting på plads. Og democrats valgsvindel trevler han op til sidste trevl. Det bør være klart at Trump og millioner af republikanere ikke har givet op. At Trump er en modig mand kan der ikke være tvivl om, for han har fået mange fjender i korrupte kredse. Men Trump bøjer ikke af for trusler At Biden er en katastrofe som præsident, er også klart. Både USA og Europa er svækket pga. valgsvindelen. Trumps politik virker til at være den der kan redde Amerika fra kommunismen, hvis han kan komme tilbage til næste år, eller hvis han vinder i 2024 og bliver ved med at have sit gode helbred.

  Find link kl. 09.34 ovenfor. (nr. 47)

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 16:41

 74. Behøver du at trække Malen Wind af stalden for at beskrive det totale nonsens,der foregår i danske kredse? Kunstnerne har brug for støtte,og den skal komme fra staten.

  Kommentar by Nielsen — 27. juni 2021 @ 16:46

 75. Jeg foretrækker også Trump som USAs præsident istedet for Biden, der er en katastrofe og en svækket olding, og jeg gruer da helt sindssygt over at Kamalæon Harris, det sindsforvirrede kvindemenneske, skal overtage Det Ovale Værelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 16:58

 76. SOM TRUMP SÅ RIGTIGT SIGER: Hvis man ikke har frie og ærlige valg, og ytringsfrihed, så har man intet demokrati. Og er der ingen respekt for folkets valgret og medbestemmelse, så har man intet land, intet samfund, ingen rettigheder og ingen fremtid. Borgerne vil blive frataget alt.

  For uden demokrati har man diktatur eller endnu værre: gangstervælde, kommunistisk statsterror og blodig undertrykkelse. Derefter er der ikke langt til at miste sit land og til at blive opslugt af vanvid uden grænser, organiseret ondskab og folkemord.

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 17:00

 77. Måske republikaneren Ron DeSantis er en god overgangsfigur som USAs næste præsident, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 17:00

 78. “Jeg foretrækker også Trump som USAs præsident istedet for Biden”

  Den kommentar er der forhåbentlig ingen her der tager alvorlig.

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 17:11

 79. At DANMARK NU, ligesom flere andre lande i Europa, står og vipper på afgrundens rand, bør man prøve at forstå, selvom det er så bizart og sært, at det er svært at forstå. Men når sinker, forrykte kvinder og korrupte pampere fortrænger ærlige og fornuftige politikere kan alt ske. F.eks. tog det kun Tyskland og Rusland en uges tid at gå fra demokrati til politi-stater med terror mod alt og alle som ikke faldt i nazisterne/kommunisternes smag.

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 17:14

 80. Jeg foretrækker også Trump som USAs præsident istedet for Biden, men det skal foregå indenfor reglerne og lovgivningen.

  Man kan ikke vare sige, man har vundet valget uden beviser og så forvente at blive taget seriøst, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 17:14

 81. bare

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 17:15

 82. Demokratiets spilleregler skal altid og på alle niveauer respekteres, ellers har man diktatur, junglelov og gangstervælde, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 17:18

 83. Vaccinediktaturet slår til igen
  Det, og alt det andet forrykte, venstrefløjen har gang i, er en forbrydelse mod menneskeheden.
  https://www.zerohedge.com/covid-19/surgeon-fired-college-medicine-voicing-concerns-about-covid-shots-kids

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 17:19

 84. Der er masser af beviser på falgfusk, men det vil det røde røvhul J.E.A. ikke indrømme.
  Democrats lykkedes med at forpurre Trump´s sagsanlæg, det er ikke ensbetydende med at beviserne ikke findes.

  Sandheden kommer altid frem før eller siden, og da sidder venstrefløjen på anklagebænken

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 17:30

 85. Der går en rød tråd gennem Big Tech, medicinalindustrien, Gates og venstrefløjen i hele corona forløbet.

  Censur og faktatjek på sociale medier, så kun vaccinetilhængere kommer til orde. Radio/TV der kører holdningsmassage døgnet rundt, også for at fremme politikeres ønske om massevaccination.

  Trump blev latterliggjort fra starten da han sagde der var billig effektiv medicin på markedet. Senere beskyldte man ham for at være skyld i flere hundredetusind amerikaneres død.

  Sammensværgelsen var massiv for at få Trump væk, og vi vil se den igen hvis han stiller op igen

  https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/wayne-root-brilliant-hero-doctor-says-cdc-bureaucrats-democrat-politicians-guilty-mass-murder-crimes-humanity/

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 17:43

 86. https://www.foxnews.com/politics/alabama-abc-anchor-broke-clinton-tarmac-story-dead-45
  Uforklarlige selvmord der kan kobles til fam C-linton vokser støt

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 17:53

 87. Der er masser af beviser på valgfusk

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 17:30

  Hvor?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 18:05

 88. 18:05
  Hvor?

  Hold da kæft hvor er du dum, mand. Her afslører du for alvor dig selv som utroværdig

  Kommentar by k.m. — 27. juni 2021 @ 18:34

 89. OT – Omega and forward ..
  GREEK LETTER REBRANDING MEANS RESTRICTIONS CONTINUE INDEFINITELY
  Official Alex Christoforou
  bitchute CJgOE07EoICa

  Kommentar by Svend — 27. juni 2021 @ 18:37

 90. Kom nu med beviserne, mand. Bare et enkelt link?!?, men det kan du ikke, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 18:38

 91. 18:38 Beviserne er overalt, kræver virkelig ikke den store indsats af finde frem til, prøv lidt mere. Du må da have lært et eller andet, selvom du er en kommunistisk journalist

  Man behøver såmænd ikke noget bevis. Enhver kan jo sige sig selv, at en mand der ikke afholdt nogen kampagne og gemte sig for offentligheden, og ikke var i stand til at få deltagere til at møde op til hans ganske få kampagnemøder, ikke har fået særlig mange stemmer

  Kommentar by Svend — 27. juni 2021 @ 18:50

 92. Viktor Orban er en sand frihedshelt. Han har ret når han beskylder EU for at være ledet af en flok inkompetente umuliusser, der ikke er i stand til at beskytte Europa mod fjendtlig invasion. Tænk en gang: En union af verdens rigeste lande og højest udviklede lande kan ikke værge sig mod en pjaltehær af primitive ørkenbeduiner.

  Orban hylder Ungarns ret til selvbestemmelse hvad angår interne forhold og egen lovgivning. At Ungarn ikke ønsker at skolebøger, der reklamerer for homoseksualitet og beskriver den som ligeså almindelig som den almindelige kønnede form for seksualitet, må da være deres egen sag. Det kan i hvert fald ikke være noget som fodboldverdenen skal blande sig i.

  BLM tilkendegivelser bør ej heller have plads på en fodboldstadion. Hvad har amerikanske racemodsætninger med europæisk fodbold at gøre. BLM har nu så stor indflydelse, at det er pøbelen i USA der bestemmer hvordan domstolene skal dømme. Ingen dommer tør sætte sig imod BLM. Dommen over den amerikanske betjent var alt for hård. Man tog ikke hensyn til at der ikke var tale om et overlagt mord, at dødsfaldet skete i tjenesten under udførelse af et af de farligste jobs i verden, og at Floyd var påvirket af narko og derfor i forvejen svækket. Pudsigt nok synes den danske venstrefløj at dommen var fin nok, skønt de altid synes at almindelig kriminalitet skal være straffri. “Straf hjælper ikke”, plejer de at sige.

  Kommentar by JC — 27. juni 2021 @ 18:54

 93. HVIS jea ser efter hos hodja, prageru og andre netaviser, er der stribevis af videoer som er seriøse, og som tilsammen giver stærke beviser/indicier for at der foregik omfattende valgsvindel i USA, og for at der er noget galt med WHO, Fauci, FN, vaccinerne og mere til.

  Men det kræver selvfølgelig at man bruger mere end fem minutter på at sætte sig ind i tingene. Jea og andre vil med fordel kunne studere disse netsider grundigt.

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 18:57

 94. Pudsigt nok synes den danske venstrefløj at dommen var fin nok, skønt de altid synes at almindelig kriminalitet skal være straffri. “Straf hjælper ikke”, plejer de at sige.

  Kommentar by JC — 27. juni 2021 @ 18:54

  Hov, hov, du. Den dømte var jo en hvid, kristen mand, derfor per definition en ækel racist, det er kun for de lortebrune og kulsorte negre og muslimer, at straf ikke hjælper og deres kriminalitet derfor skal være straffri, det må du ds kunne forstå, JC, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 19:00

 95. da

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 19:00

 96. Hvor længe endnu vil danskerne finde sig i at blive udskreget som de værste? Corona, der bliver hurtig tavshed, når der bliver vaccineret, senest i Tingbjerg, hvor den elendige ekspert Brostrøm var med.

  Nu udbasunerer

  Kommentar by tavsen — 27. juni 2021 @ 19:34

 97. # JC 18.54 og SVEND 18.50: Ja, at EU-Merkel-Ursula-Ylva nu blander sig i hvordan Ungarn skriver deres skolebøger, viser da tydeligt at EU er ved at udvikle sig til en TYRANNISK UNION.

  At venstrefløjserne godkender den jernhårde dom over politibetjenten, er eet af utallige eksempler på at de røde er fulde af selvmodsigelser.
  At George Floyd havde svært ved at trække vejret, skyldtes at han havde proppet sig med narko. For knæet var mest på hans skulder. Siger flere kilder. Men ok, betjenten burde have flyttet sit knæ. Men 22.5 år er alt, alt, alt for meget. Han må håbe på at blive benådet af Trump.

  Og hvad Trump angår, er Biden da en uduelig klovn i sammenligning. Og at han og democrats ikke vandt valget på ærlig vis, er selvindlysende.
  DRs utroværdighed sættes i relief af deres påstande om at valget derovre var helt ok.

  Se iøvrigt Klaus Ewalds nytårstale og jp-Jalvings sidste nye artikler.

  Forhåbentlig viser UP os hele ORBANS JP-ANNONCE snarest muligt.

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 19:36

 98. Hvor længe endnu vil danskerne finde sig i at blive udskreget som de værste? Corona, der bliver hurtig tavshed, når der bliver vaccineret, senest i Tingbjerg, hvor den elendige ekspert Brostrøm var med.

  Nu udbasunerer DR, at vanvidsbilister er unge danskere, der kører spirituskørsel. Den kategori udgør kun 20%.

  https://ditoverblik.dk/hver-fjerde-vanvidsbilist-er-udenlandsk-statsborger/

  Vanvidsbilister har fået konfiskeret 237 biler i de første 74 dage med ny, skærpet lovgivning. I 54 af bilerne sad en udenlandsk statsborger bag rattet, viser et svar til DFs Dennis Flydtkjær

  237 biler er blevet beslaglagt i de første 74 dage, siden loven trådte i kraft. I 54 af bilerne sad en ikke-dansk statsborger bag rattet. Heraf havde de otte personer bopæl i udlandet. De resterende 42 var personer, som bor i Danmark men har udenlandsk statsborgerskab. Det oplyser Rigspolitiet til B.T.”

  Kommentar by tavsen — 27. juni 2021 @ 19:40

 99. Kommentar by tavsen — 27. juni 2021 @ 19:40

  De lortebrune og kulsorte negre og muslimer skal ikke kun ud af deres biler, DE SKAL HELT UD AF DANMARK. For altid, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 19:44

 100. Fremad til fortiden:

  Seneste udmelding fra radikale og enhedslisten. De 2 partier vil tilsammen fremlægge et lovforslag i folketinget til fremme af danskernes integration med og assimilation i islamisk kultur.

  LovForslag: Folketinget skal åbne hvert møde med at knæle i respekt til BLM; dernæst skal alle medlemmer lægge sig på knæ med panden i gulvet og løftet ryg i dyb respekt mod Allah – herre over Jesus og det danske folk. Folketingets formand skal altid være ortodoks muslim og talerstolen skal vende mod Mekka. I Dannebrog skal korset erstattes med en halvmåne.
  Alle danskere får 1 måned til at konvertere til islam – ellers….

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. juni 2021 @ 19:46

 101. Alle danskere får 1 måned til at konvertere til islam – ellers….

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. juni 2021 @ 19:46

  Ellers…. 🔪, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 19:52

 102. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 18:38

  Jeg er enig med Jens-Erik. Beviserne tak. Har tjekket Bitchute.

  Har læst om 2 sager som gik til hele vejen til U.S. Supreme Court, som afgjorde, at der havde fundet valgsvindel sted ved 2020-valget, men at omfanget var meget lille og uden betydning for valgresultatet. Samt at der i øvrigt var beviser på stemmesnyd blandt både Demokrater og Republikanere.

  Så valgsvindel fandt sted, men skete også ved 2016-valget. Og 2012-valget. Og før.

  Trump tabte 2020-valget fordi for mange ikke-Hvide var imod ham. Herunder 90% af de Afroamerikanske kvinder, som stemte på Joe Biden. Langt de fleste Hvide stemte på Trump, som de udgør i flere stater kun 40-60% af befolkningen.

  Trump tabte også valget på grund af Covid19 og følgende lock-down. Han førte stort i meningsmålingerne inden, men medierne (CNN, MSNBC, mv.) fik igen latterliggjort hans håndtering.

  Trump havde faktisk ret i langt det meste af sin politik, men derfor behøver manden jo ikke lyve hele tiden, vel.

  Interessant side på Trumps “røde land”:
  https://www.fastcompany.com/90572489/u-s-election-maps-are-wildly-misleading-so-this-designer-fixed-them

  Kommentar by Thomas M. — 27. juni 2021 @ 20:06

 103. , men de udgør …

  Kommentar by Thomas M. — 27. juni 2021 @ 20:21

 104. # TAVSEN 19.40: Mon ikke der er tale om en manipuleret statistik. En indvandrer, sort eller brun, der har fået et statsborgerskab foræret, noteres som en dansk dansker der har kørt vanvids-kørsel. For papir-danskerne plejer da at være i overtal.

  Dog er det med vanvids-kørsel måske et begreb som misbruges. Kørsel i “byzone” er et vidt begreb. For man kan køre på en bred trafiktom vej som ligner en landevej, og hvis man så kommer til at køre 101 km/t i stedet for 80 km/t behøver det ikke at være et udslag af vanvid, men man kan få sin bil konfiskeret. Og hvorfor må man ikke køre lidt hurtigere om natten?

  Iøvrigt gør de gamle partier alt for at gøre Danmark så overbefolket som muligt, og for at plyndre bilisterne så grundigt som muligt. Nu kræver folkemordstinget på sovjet-manér at politiet skal udskrive mindst 100.000 bøder pr. måned. (eller hvad det nu er?)

  For indvandrere er alting gratis. Og derfor har de god tid til at sælge stoffer eller foretage andre “forretninger”. Eller tid til at køre vanvidskørsel. Om bilen bliver konfiskeret betyder tit ikke ret meget for dem.

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 20:22

 105. THOMAS M, 20.06: Har du set de mange videoer om valgsvindel hos hodja?
  Og har du set hvad prageru skriver om USA og democrats mv.

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 20:26

 106. De røde røvhuller ser kun det de vil se. Intet kan ændre deres holdninger, og jeg spiller ikke med på deres “bevis det” debat teknik

  Kommentar by k. m. — 27. juni 2021 @ 20:27

 107. For man kan køre på en bred trafiktom vej som ligner en landevej, og hvis man så kommer til at køre 101 km/t i stedet for 80 km/t behøver det ikke at være et udslag af vanvid, men man kan få sin bil konfiskeret.

  BENT A, man kan IKKE få sin bil konfiskeret ved 101 km/t, hvor man højest må køre 80 km/t.

  Reglen om vanvidskørsel og konfiskation finder anvendelse ved over 100 procents hastighedsoverstigelse i by og på landevej samt altid ved kørsel over 200 km/t, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 20:28

 108. Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 16:41

  TRUMP ER EN FREMRAGENDE DYGTIG TALER.

  Før og under 2016-valget var Trump stadig famlende og rablende, men Trump er virkelig blevet en dygtig taler. Måske ikke retorisk, men han kan altså underholde et publikum 2 timer i frost- og regnvejr.

  Den eneste person, som dukkede op til et Biden-møde faldt vist i søvn …

  Kommentar by Thomas M. — 27. juni 2021 @ 20:34

 109. Den sæbyske stjernepsykopat og narkoman k. m. har snydt sig til adgang til en computer med netadgang på Den Lukkede Afdelings bibliotek, så ham skal I bare ignorere, han er desværre indlagt med phng, Simon73, Niels O og np, der desværre inspirerer ham og ægger ham til mere og mere selvdestruktiv adfærd på Uriasposten, forbyd k. m. og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 20:40

 110. Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 20:26

  Ja, Bent. Jeg har læst med på dine og andres OT-forslag og links, Reddit mv., men jeg mangler stadig “The Hard Facts”.

  Kommentar by Thomas M. — 27. juni 2021 @ 20:42

 111. Her endte J.E.A. samme sted som gamle Notarius Umulius, det største røde røvhul på Uriasposten..

  Kommentar by k. m. — 27. juni 2021 @ 20:52

 112. Kommentar by k. m. — 27. juni 2021 @ 20:52

  Jeg vil råde dig til skrive pænt til Uriasposten faste kommentatorer samt at fokusere lidt mindre på andre folks røvhul.

  Kommentar by Thomas M. — 27. juni 2021 @ 21:05

 113. (Måske udenfor emne…..DR intelligensnivue og følelsepronoidioti: Jeg er lidt af en fodbold nørd, fordi jeg godt kan lide at se gode præstationer generalt fra diverse hold, og lige nu EM. Danmark spillede -som bekendt – en brav kamp imod Wales igår…Igen nyhed….fabelagtigt…Dolberg, Mahle U name it….Hvilket intelligens har DR så at fremvise, når Holland og Tjekkiet lige har spillet færdigt på Tysk TV, som jeg til fulde nød på Tysk TV FORDI DANSK TV IKKE VISER DEN KAMP SOM SKAL FINDE DEN MODSTANDER DANMARK SKAL MØDE PÅ LØRDAG??????. Jo vi skal se Ole Ryborg danse med andre hold fans og danske holds fans, og så skal vi høre lidt taktik fra fodboldkomentatore over den danske indsats….Og så et fabelagtigt interview med Dolberg….noget ala: Hvordan FØLTE du det da du scorede for Danmark?????? Hvad skal Dolberg svare???+ Havde det været mig!!! Jo jeg tænkte at begå selvmord, fordi jeg var så deprimmeret over at høre den slags selvfølgelighedsspørgsmål fra en DR journalist…Jeg var selvfølgelig så trist så trist til mode over at have scoret to mål for Danmark. Det var så trist!!!!! Jeg havde virkelig lyst til at brække mig i lårtykke stråler over DR,s følelsesporno idiotspørgsmål. Vi sad og græd hele natten. Kondolere virkelig over sejren, og DR,s spørgsmål….
  Hvad kunne de så have spurgt om? Jo….De kunne jo komme med nyheden om, at Tjekkiet vandt over Holland, og det så var Dem vi skulle møde på lørdag….Og spurgt De andre Fodboldkommentatorer hvad de mente om det?????????……..NEJ DET KUNNE DE IKKE. DET LÅ OVER DERES FATTEEVNE. EFTER 10 MINUTTER FØLELSESIDIOTIPSPØRGSMÅL OM JEG MIG OG MIT EGO ANGÅENDE IGÅR, KUNNE JEG IKKE HOLDE DR UD LÆNGERE. Måtte gå en tur. ….ikke en eneste kommentar om Tjekkiets indsats imod holland og hvad de mente der skulle gøre imod Tjekkernes råstyrke…Dumheds Rundfunk…vil hellere følge Tysk tv i den sammenhæng.)

  Kommentar by Michael Unna — 27. juni 2021 @ 21:07

 114. Jeg tror Bent A mener at mange veje, der ligger i byzone, til forveksling ligner landeveje, hvor man -hvis man gerne vil køre effektivt- kører 101 ægte km/t, som netop ikke udløser klip.

  Lige under et klip er som regel en passende hastighed på det fleste veje, hvis der ikke er særlige omstændigheder.

  Kommentar by Træt — 27. juni 2021 @ 21:11

 115. Thomas M
  Du skal ikke diktere mig noget, men du er vel nødt til at tage din meningsfælle i forsvar for ikke at komme i bad stranding i røde røvhul klubben, jeg kan godt se hvem af Jer der er overhunden her

  Kommentar by k. m. — 27. juni 2021 @ 21:19

 116. Kommentar by Michael Unna — 27. juni 2021 @ 21:07

  Flot indlæg Unna.

  Jeg ser næsten altid sport med udenlandske kommentatorer. Jeg kan simpelthen ikke holde ud at høre på de danske. Gerne en mere neutral tysk eller spansk vinkel på kampen …

  Nu venter Tjekket så. I Tjekket mener folk det samme om LGBTFUK+-indoktrineringen som i Ungarn. Skal Tjekkerne nu også lægges for had?

  Kommentar by Thomas M. — 27. juni 2021 @ 21:19

 117. Kommentar by k. m. — 27. juni 2021 @ 21:19

  Jeg dikterer ikke, men råder kun – samt i bedste mening. Tusind tak for dine mange mange gode indlæg igennem mange mange år, k.m. (ikke ironisk).

  Kommentar by Thomas M. — 27. juni 2021 @ 21:24

 118. Beviserne er allerede fremlagt i Maricopa county, hvor der har været en nøje gennemgang af hele valget efter alle kunstens regler og i alle detaljer

  Beviserne på valgsvindel er blevet fremlagt i selve valghandlingen allerede, da man normalt vælger en vinder i eet forløb, men valget blev jo trukket ud i månedsvis, længe efter der var kommet videobeviser på omfattende valgsvindel i de afgørende counties

  Kommentar by Svend — 27. juni 2021 @ 21:39

 119. “forbyd k.m.” skriver J.E.A.

  Det samme hver eneste gang de røde ikke får deres vilje, så skal man bare stritte ud så de ikke møder mere modstand.

  Det er lige præcis grunden til at alternative medier til msm har det svært. De kvæles simpelthen af 5.kolonne aktivister

  Kommentar by k. m. — 27. juni 2021 @ 21:57

 120. I BYZONE ER HASIGHEDSGRÆNSEN mig bekendt normalt 50 km/t. Hvis jeg har ret i det, har jea mfl. misforstået det med de 101 km/t, for så er det jo nok til at miste bilen. (se 20.22)

  Bortset fra det, så er det DR blevet et frygteligt og afskyeligt foretagende, som tilsyneladende kun ønsker død og ulykke over danskerne. Dag ud og dag ind bombarderes vi danskere med tykke, fede, sorte løgne, med hykleri og vås, med smædekampagner mod hvide mænd, mod familierne, hjemmet, fædrelandet, vores kultur, indfødsret og borgerret.

  DR mistænkeliggør, bagtaler og nedgør alt hvad der er dansk og nationalt…….og udspreder propaganda som hylder og tilbeder alt der er internationalt, udansk, udemokratisk, eusk, woke, islamistisk, marxistisk, feministisk og folkefjendsk……. det er hvad DR sender ind i hjemmene og ud i hovedet på befolkningen året rundt, dag og nat.

  DR er for tidsånden hvad cyankalium og plutonium er for sunde mennesker: den rene gift!

  Hvad er det overgeneral guvernanten leverer for sin årsløn på 4 millioner kr.? Og hvorfor synes gammelpartierne at det er OK at bruge over 4 MILLIARDER kroner årligt på dette elendige agitprop fabrik?

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 22:01

 121. Kommentar by k. m. — 27. juni 2021 @ 21:57

  Ja, det skulle JEA så ikke have gjort, men jeg tror JEA mener, at du startede råberiet. Du mener sikkert omvendt.

  Om Jens-Erik er rød eller blå er jeg ligeglad med. Jeg vægter indsigt og argumenter.

  Kommentar by Thomas M. — 27. juni 2021 @ 22:15

 122. denne elendige agitprop fabrik

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 22:17

 123. Reglen om vanvidskørsel og konfiskation finder anvendelse ved over 100 procents hastighedsoverstigelse i by og på landevej samt altid ved kørsel over 200 km/t, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juni 2021 @ 22:19

 124. > Thomas M 22:15
  Hvad hvis nogen argumenterer at alle skal indordne sig under hans regler?

  Kommentar by Nielsen — 27. juni 2021 @ 22:19

 125. Kommentar by Svend — 27. juni 2021 @ 21:39

  Du må vente i spænding til august fra Maricopa County ;-)

  Kommentar by Thomas M. — 27. juni 2021 @ 22:21

 126. Kommentar by Nielsen — 27. juni 2021 @ 22:19

  Det har jeg ikke læst JEA mener.

  Jeg mener i øvrigt selv, at kun Kim Møller kan og skal bestemme hvad han gider have på sin Blog.

  Kommentar by Thomas M. — 27. juni 2021 @ 22:24

 127. ANG. DEBATTEN OM BEVISER:

  Hvad er et bevis? Det kan ikke defineres udtømmende eller præcist. I praksis er et bevis en omstændighed eller oplysning som en domstol skønner er et bevis. UP er ingen domstol, og her kan man ikke fremlægge beviser, men kun ord og argumenter.

  Men ser man på de mange videoer om USA hos hodja og prageru, kan man jo danne sig sin egen mening. Flertallet af videoerne holder med Trump. Og nærmere kommer vi det næppe i denne omgang.

  For mig ser det ud til at vi danskere har grund til at være meget bekymrede over hvad der foregår af sære ting i USA, EU og Danmark, ligesom vi har grund til at være særdeles skeptiske overfor alle de gamle partier og medier.

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 22:52

 128. OT: For alle med lyst til et sent søndagsgrin – så er her et klip fra Sydafrika med Præsident Cyril Ramaphosa, som lige har fået stjålet sin Ipad fra talerstolen. Uden hans presserådgivers tale og diverse spørgsmål-svar kan præsidenten ikke gennemføre pressemødet.

  Det sjoveste er imidlertidigt, at journalisternes respons på “Who Stole My Ipad” er at begynde at grine – fordi de ved, at endnu en sort pilfinger har været på spil:
  https://www.youtube.com/watch?v=7F7SaCIRy5w

  Kommentar by Thomas M. — 27. juni 2021 @ 22:53

 129. Thomas M. – haha..

  Ps: “They Stole It (My iPad)” Extended Mix (Full song) https://youtu.be/BXGtg49A28w – Frem med de gode hovedtelefoner! Utålmodige starter 0:49

  Kommentar by anno — 27. juni 2021 @ 23:08

 130. PS: Et krav om at andre skal skaffe og fremlægge beviser her, er et urimeligt krav. Og hvis vælgerne vil vente til de får det endelige og fuldstændige bevis for at de gamle partiers politik er katastrofal, vil de komme til at stå i kviksand til halsen, og til den tid vil det være alt for sent at forstå.

  Man er nødt til at skaffe sig viden, til at vurdere tingene uden endegyldige beviser. Som vælger og borger man er nødt til at være så fremsynet som muligt. Ellers ender man som enkeltperson, som familie, som folk og nation i taberrollen. Og det bliver nemt en rolle fuld af sorg, blodig ulykke og smertefulde tab.

  Kommentar by BENT A — 27. juni 2021 @ 23:25

 131. Kommentar by anno — 27. juni 2021 @ 23:08

  Alle journalisterne på pressemødet var i øvrigt sorte. Så de er selvfølgelig vant til hurtige sorte fingre.

  At journalisterne ganske spontant udbryder grin af præsidenten er skide sjovt. Altså en god gang selv-racisme. Skru op for lyden :-)

  Kommentar by Thomas M. — 27. juni 2021 @ 23:25

 132. DR har lige i “Orientering” bragt to lange indslag hvor de først mistænkeliggjorde Tjekkiet fordi landet holder med Ungarn. Derefter brugtes der 15-20 minutter på et overgreb på en enkelt fattig zigøjner i et land ca. 1000 km. fra Danmark.

  Hvor tit bruger DR 15-20 minutter på en enkelt fattig dansker som har været udsat for magtmisbrug/overgreb indenfor 1 eller 5 km. fra DRs hovedkvarter?

  Regeringen ønsker nu (vistnok) vindmøller på 200 meters højde placeret på land. Disse monstrummer som både er grimme og larmer, som koster milliarder og som dræber fugle i tusindvis, mener klima-fanatikerne er vejen frem.

  Kommentar by BENT A — 28. juni 2021 @ 00:01

 133. Bent, du spørger tit til, hvad man kan gøre
  STICKERBOMBING: SOME UK PROTESTERS PLASTER POLICE VANS & BUSES WITH FREEDOM & ANTI-TYRANNY STICKERS
  Tim Truth
  bitchute FIlMKHUW1krv

  Kommentar by Svend — 28. juni 2021 @ 00:24

 134. Kommentar by traveler — 26. juni 2021 @ 13:21
  Alt.

  Kommentar by piphans — 28. juni 2021 @ 00:36

 135. # SVEND 00.24: Glimrende idé. Der bør uddeles så mange som muligt af små og store stickers, plakater, pjecer og løbesedler. Gerne med opfordringer til at læse UP, hodja, snaphanen, den korte og 24/7, eller med tekst der fortæller om Danmarks situation og fremtidsudsigter, hvis den politiske kurs ikke ændres. Uden effektiv folkeoplysning er Danmark fortabt, og vi ryger i afgrunden sammen med Sverige.

  Kommentar by BENT A — 28. juni 2021 @ 00:50

 136. Valgsvindelafsløringens hovedkarakter Mike Lindell er på Infowars søndag 2. time:
  bitchute K3O4cZcn85W6

  Kommentar by Svend — 28. juni 2021 @ 02:06

 137. 116) du ved Thomas. Fodbold er kun for Homoseksuelle og andre seksuelle minoriteter. Heteroer skal ikke blande sig ;-) :-) :-).
  Hurra for Orban, som forstår at beskytte sit folk imod de højtragende EU buereakrater og en ingorant EU Kommision og MSM (enøjethed).

  Kommentar by Michael Unna — 28. juni 2021 @ 04:59

 138. Ellers den sædvanlige ingorering af Jihadmordene i Wurzburg fra MSM, bortset fra -Den Korte Avis-. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 28. juni 2021 @ 05:02

 139. Røde svin er kendt for at sige “bevis det”
  Samme øjeblik man kommer med et sagligt argument, siger de “det er løgn” efterfulgt af såkaldte modbeviser fra deres egen lejr, også kaldet faktatjek.

  Det er kernen i deres debatteknik, og den ender ALTID i dårlig stemning, hvor seriøse skribenter opgiver kampen mod sjakalerne.

  Det er heller ikke tilfældig, mange medie kommentarspor er afhængig af en Facebookkonto, fordi der sidder de modbydelige faktatjekkere som jagter systemkritikere.

  WHO lagde en anbefaling ud på sin hjemmeside, hvor de siger det er uklogt at vaccinere børn. Den blev så vidt jeg ved, ændret mindre end 24 timer efter, efter henvendelse fra Facebook. FB opfører sig som selvudnævnt verdensregering der bestemmer al kommunikation om corona og vaccine, og klima – for at tage den med også.j

  “forbyd k.m.” er ikke en finke der ryger af panden i et ophedet øjeblik, det er helt sikkert alvorlig ment, fordi J.E.A. IKKE tåler andre holdninger end det der kan googles på msm.

  “forbyd Islam i Danmark” er gratis og uforpligtende-røgslør. Der følger aldrig løsningsforslag med. Hvor finder vi en dansk regering og højesteret ? der tør forbyde Islam

  Mette Frederiksen sendte politi og militær ud til minkavlere. “Goddag hr. du får 14 dage til at slå alle dine produktionsdyr ihjel”

  Hvor finder vi en regering og højesteret, der sender politi og militær ud :”Goddag Abdul, du får 14 dage til at pakke dit grej og forsvinde ud af Danmark”

  Som det er nu stener de fremmede politiet ud af ghettoerne, politiet ønsker ikke at optrappe situationen ved at bruge våben, så hellere bakke ud og lade som ingenting.

  Venstrefløjen er så fuld af lort, den ønsker flere velfærdsflygtninge til vesten, incl USA, og forventer at vi accepterer den vold og kriminalitet der følger med.

  Venstrefløjen er fløjtende ligeglad med demokrati, ytringsfrihed, tryghed og den enkelte borgers selvbestemmelse.

  Democrats i USA blev ufattelig hævngerrig, da Trump satte sig i Det Hvide Hus. De brugte hele hans regeringsperiode på at planlægge et kup, der inkluderede valgsvindel, smædekampagner, lukning af hans profiler på sociale medier, de også gik ud over mange af hans følgere på nettet.

  Man er for dum, eller indoktrineret, hvis man ikke kan se der kører massiv knægtelse af ytringsfriheden. Der er små lyspunkter, fx at Twitter er stævnet for udøve censur.

  Det bliver en lang sej kamp for at genvinde friheden, og jeg tror desværre ikke det lykkes ad politisk vej.

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 08:12

 140. En lille bitte detalje, som kritik af en muslimsk kvindes hovedbeklædning starter kæmpe shitstorm i medierne. Den der formaster sig til at sige sin mening om noget sådan, smadres af venstrefløjspolitikere og medierne, det koster ligefrem job eller karriere og de altid uskyldige muslimer forlanger undskyldning og erstatning.

  Hvordan forestiller vores falske røde “journalist” sig, at Danmark skaffer sig af med 6-700.000 muslimer ? og forbyder borgere at bekende sig til Islam ?

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 08:26

 141. https://www.thelibertybeacon.com/censorious-billionaires-of-silicon-valley-are-now-the-greatest-threat-to-free-speech-and-truth/

  Faktatjek er det samme som at forhindre videndeling og ytringsfrihed

  Venstrefløjen påstår stadig og ihærdig der ikke foregik valgsvindel
  i USA 2020, hvem er det lige der ikke vil have sandheden frem ???

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 08:42

 142. How do you tell a communist ?
  Well, it´s someone who reads Marx and Lenin

  How do you tell an anti-communist ?
  It´s someone who understands Marx and Lenin

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 08:45

 143. Venstrefløjen er imod Voter ID, ID kort der viser hvem personen er, og om vedkommende er berettiget til at stemme.

  Hvis man ikke har styr på den slags, kan man jo lade afdøde eller naboens puddelhund sætte kryds ved Democrats.

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 09:16

 144. HYKLERNES HØJBORG HAR FØLGENDE VALGPROGRAM:

  OP MED KVINDERNE, NED MED MÆNDENE

  OP MED BERIGERNE, NED MED DANSKERNE

  OP MED BØSSERNE, DE LESBISKE, DE PÆDOFILE OSV. NED MED DE NORMALE.

  OP MED EU, FN OG WHO, NED MED DANMARK OG DANSKERNE

  OP MED DE KRIMINELLE, NED MED DERES OFRE

  OP MED STATEN, NED MED FOLKET

  OP MED SKATTETRYK OG PENSIONSALDER, NED MED VELSTAND OG VELFÆRD

  OP MED LØGNEN, NED MED SANDHEDEN

  OP MED TYRANNIET, NED MED FRIHEDEN

  OP MED DØDEN OG LIDELSEN, NED MED LIVET OG LIVSGLÆDEN

  —————

  Er det ikke i korthed hvad gammelpartiernes, DRs og Pølletikens politik går ud på?

  Kommentar by BENT A — 28. juni 2021 @ 09:20

 145. Som det er nu stener de fremmede politiet ud af ghettoerne, politiet ønsker ikke at optrappe situationen ved at bruge våben, så hellere bakke ud og lade som ingenting.

  Det er problemers kerne, og jeg er RASENDE over politiets passivitet, og at det ikke skyder efter muslimske stenkastere i ghettoen og knivbevæbnede, muslimske angribere mod Rasmus Paludan.

  Jeg anbefaler double tap (to skud i hovedet), men dette er mere militærtaktik, på Politiskolen lærer man at skyde mod den største masse for at stoppe truslen, dvs. i firkanten på torso fra hen over skuldrene og ned til livet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. juni 2021 @ 09:31

 146. En dom på seks års fængsel til muslim for blandt andet at have kørt en femårig, kridhvid, kristen, lille, dansk pige ihjel på Peter Bangs Vej i København bliver ikke anket og står dermed ved magt.

  Det oplyser Retten på Frederiksberg.

  Den 21-årige muslim, Helmi Mossa Hameed, blev i sagen dømt for den 28. oktober under påvirkning af lattergas at have kørt direkte ind i pigen og hendes danske mor.

  Hvad siger I andre herinde om dommen?!?

  Det er godt for muslimen Helmis fysiske heldbred og velbefindende, at det ikke var nogle af mine børn, han kørte ihjel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. juni 2021 @ 09:35

 147. “forbyd Islam i Danmark” ingen løsningsforslag ! hvem skal effektuere en sådan lov?

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 09:37

 148. Islam skal bare forbydes ifølge Straffeloven og ALLE muslimer—inkl. læger, jurister, ingeniører, journalister og alle andre erhvervsgrupper og alle søde, små kælemuslimer i folkeskolen, der taler flydende dansk—skal tvangsdeporteres tilbage til sandørkenen i *MENAP landene.

  Så er det altså heller ikke sværere at forstå.

  *MENAP landene er de muslimske lande i Mellemøsten, Nordafrika, Afghanistan og Pakistan, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. juni 2021 @ 09:43

 149. Briter vil arbejde sammen med Danmark om modtagecenter i Rwanda

  Den britiske indenrigsminister, Priti Patel, drøfter mulighederne for at få et samarbejde op at køre med Danmark om et asylcenter i Rwanda.

  I den kommende uge vil Storbritanniens indenrigsminister Priti Patel forsøge at få stemt en lov i gennem, der gør det muligt for den britiske stat at sende britiske asylansøgere til udlandet, mens deres ansøgning om opholdstilladelse behandles. Det sker i håbet om, i fremtiden at kunne samarbejde med Danmark om at oprette et asylcenter i Rwanda.

  Det skriver den britiske avis The Times her til morgen på baggrund af informationer fra britiske regeringskilder og embedsfolk.

  Ifølge avisen er den britiske premiereminister Boris Johnsen særdeles ivrig efter at få de nye asylplaner til at lykkes, da landet det seneste år har modtaget cirka 5600 immigranter.

  En anonym kilde fra den britiske regering siger til The Times.

  »Vi har haft samtaler for at se, hvad danskerne laver.«

  Hvis Storbritannien modtog 5600 velfærdsmigranter sidste år, hvor mange muslimske lykkeriddere har Danmark så modtaget?

  Det tal, syntes jeg, regeringen går meget stille med, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. juni 2021 @ 09:54

 150. Islam og muslimer skal SLET IKKE VÆRE her i Vesten.

  De har mere end rigeligt med lebensraum i deres egen del af verden.

  MENAP landene:

  Afghanistan
  Algeriet
  Bahrain
  Chad
  De forenede Arabiske Emirater (UAE)
  Djibouti
  Egypten
  Eritrea
  Etiopien
  Iran
  Irak
  Libanon
  Jordan
  Kuwait
  Jordan
  Libyen
  Mali
  Marokko
  Mauretanien
  Nigeria
  Oman
  Pakistan
  Qatar
  Saudi-Arabien
  Somalia
  Sudan
  Syrien
  Tunesien
  Tyrkiet
  Yemen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. juni 2021 @ 10:22

 151. Ups! Her slap sandheden desværre nok utilsigtet ud i BT, der skriver, at det at knæle under kampe er racisme. (Det har de fleste hvide allerede indset, tror jeg)

  Kommentar by Amad — 28. juni 2021 @ 10:47

 152. Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 09:37

  “forbyd Islam i Danmark” (er) ingen løsningsforslag! hvem skal effektuere en sådan lov?

  Jo, at forbyde Islam er et løsningsforslag fra JEA (og jeg er i øvrigt enig). Det vil for en start fjerne bunden af isbjerget.

  Jeg mødtes i weekenden med nogle spanske venner – kan hilse og sige at de har gode erfaringer som de gerne vil dele hvis danskerne ringer ;-)
  https://en.wikipedia.org/wiki/Inquisition

  Kommentar by Thomas M. — 28. juni 2021 @ 11:11

 153. Vi kommer aldrig videre når næsten 90% af Danmarks befolkning stemmer på status quo, d.v.s. de gammelkendte partier. Ingen af dem ønsker at bryde ud af EU, ud af de utidssvarende konventioner, eller FN der er kapret af klimatosser og islamister.

  Seks års fængsel for at køre en dansk pige ihjel.

  22½ år til Derek Chauvin, der var så uheldig at tage en kriminel narkoman af dage

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 11:39

 154. Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 11:39

  “22½ år til Derek Chauvin, der var så uheldig at tage en kriminel narkoman af dage”.

  Fuldstændig enig. Jeg fulgte hele retssagen. En politisk motiveret dom.

  De sorte i USA spiller spillet “Suicide By Cop” – hvilket ofte kaster 27 millioner dollars af sig:
  https://www.youtube.com/watch?v=F7ItLQAVri8

  På årsdagen for George Floyd’s selvmord skulle nogle sorte lige fejre dagen med skyderi på gerningsstedet :-)
  https://www.youtube.com/watch?v=iFib_F5gYB0

  Kommentar by Thomas M. — 28. juni 2021 @ 11:56

 155. Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 11:39

  “22½ år til Derek Chauvin, der var så uheldig at tage en kriminel narkoman af dage”.

  Fuldstændig enig. Jeg fulgte hele retssagen. En politisk motiveret dom.

  De sorte i USA spiller spillet “Suicide By Cop” – hvilket ofte kaster 27 millioner dollars af sig:
  https://
  http://www.youtube.com/watch?v=F7ItLQAVri8

  På årsdagen for George Floyd’s selvmord skulle nogle sorte lige fejre dagen med skyderi på gerningsstedet :-)
  https:// http://www.youtube.com/watch?v=iFib_F5gYB0

  Kommentar by Thomas M. — 28. juni 2021 @ 11:57

 156. Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 11:39

  “22½ år til Derek Chauvin, der var så uheldig at tage en kriminel narkoman af dage”.

  Fuldstændig enig. Jeg fulgte hele retssagen. En politisk motiveret dom.

  De sorte i USA spiller spillet “Suicide By Cop” – hvilket ofte kaster 27 millioner dollars af sig:
  https:// http://
  http://www.youtube.com/watch?v=F7ItLQAVri8

  På årsdagen for George Floyd’s selvmord skulle nogle sorte lige fejre dagen med skyderi på gerningsstedet :-)
  https:// http:// http://www.youtube.com/watch?v=iFib_F5gYB0

  Kommentar by Thomas M. — 28. juni 2021 @ 11:58

 157. Filteret blokker mine links.

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 11:39

  “22½ år til Derek Chauvin, der var så uheldig at tage en kriminel narkoman af dage”.

  Fuldstændig enig. Jeg fulgte hele retssagen. En politisk motiveret dom.

  De sorte i USA spiller spillet “Suicide By Cop” – hvilket ofte kaster 27 millioner dollars af sig:
  youtube.com /watch?v=F7ItLQAVri8

  På årsdagen for George Floyd’s selvmord skulle nogle sorte lige fejre dagen med skyderi på gerningsstedet :-)
  youtube.com /watch?v=iFib_F5gYB0

  Kommentar by Thomas M. — 28. juni 2021 @ 12:00

 158. Her er lidt freak-show
  https://www.youtube.com/watch?v=B_CzvBOvgGo
  Kvindelig hammerkaster føler sig pissed off, da nationalsangen spilles

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 12:08

 159. https://www.document.no/2021/06/28/naeringsdrivende-i-sverige-trues-av-kriminelle-nettverk-ma-romme-landet/

  Det er ikke den kriminelle etnisk svenske politiker-elite der forlader landet. Det er desværre menig-Jönnson der ofres for drømmen om mangfoldighed.

  Det samme vil ske herhjemme, men en løsning på problemet blafrer i vinden – Det vi har bygget op gennem århundreder, fik venstrefløjen smadret på mindre end 40 år.

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 12:24

 160. Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 12:08

  Her er lidt mere freak-show fra Minneapolis:
  https://www.youtube.com/watch?v=ubju4om94ZE

  “Between April 30 and May 17, 10-year-old Ladavionne Garrett, Jr., 9-year-old Trinity Ottoson-Smith and 6-year-old Aniya Allen were shot.”
  https://kstp.com/news/30000-reward-for-information-leading-to-arrest-on-3-minneapolis-children-shot-/6119287/

  Kommentar by Thomas M. — 28. juni 2021 @ 12:36

 161. Dansk presse var som sædvanlig tavs om knivmorderens motiver i Tyskland. Men som det altid er med den slags sager, var han i besiddelse af IS propaganda.

  Løgnepressen ruller og folk lulles i søvn. Sagen er snart glemt, til den næste ensomme ulv slår til og vi får samme tågesnak fra medierne

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 12:37

 162. PS Til 09.20 SUPPLEMENT TIL HYKLERNES VALGPROGRAM:

  OP MED SKILSMISSE-TALLET, NED MED FAMILIERNE

  OP MED BOLIGPRISERNE, NED MED DE HJEMLØSE

  OP MED CO2-HYSTERI, NED MED SOLEN

  OP MED PARKERINGS-TYRANNIET, NED MED BILISTERNE

  OP MED FREMMED RELIGION, NED MED DEN KRISTNE KULTUR

  OP MED HISTORIELØSHED OG CENSUR, NED MED VIDEN OG INDSIGT

  OP MED MARXISMEN, NED MED ALTING

  OP MED BARBARI, NED MED CIVILISATION

  OP MED RØD OMSTILLING, NED MED LANBRUGET

  OP MED KÆMPEVINDMØLLER, NED MED LANDSKABET

  OP MED EU-FLAGET, NED MED DANNEBROG

  OP MED FJERNSTYRING, NED MED LOKAL OG NATIONAL SELVBESTEMMELSE

  Kommentar by BENT A — 28. juni 2021 @ 12:40

 163. Kommentar by BENT A — 28. juni 2021 @ 12:40

  JEG KAN TILFØJE: OP MED HUMØRET OG NED MED ISLAM, FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. juni 2021 @ 13:09

 164. Sagde han virkelig det ? jo løftebryderregeringen i ny afsløring

  Magnus Heuniche til en borger : Hej, Xxxxx, det bliver ikke sådan, at man skal have vaccine-bevis af den ene eller anden slags, for at deltage og færdes i det offentlige rum, offentlig uddannelse, skole, offentlige job mm, som du skriver om. Hav en god aften. citat slut

  Regeringen løb også fra dette løfte. Alle kan jo se vi står midt i et medicin/vaccinediktatur der deler befolkningen op i A og B hold, ren apartheid.

  Nu siger SSI der var grund til bekymring om minkmutation.
  Det lyder næsten for godt til at være sandt, jeg ved ingenting men frygter det er bestilt arbejde for at retfærdiggøre nedslagtning af minkerhvervet.

  19. november 2020 skrev Nordjyske :
  Siden 15. september er der ikke fundet tilfælde af cluster 5. SSI vurderer, at den sandsynligvis er døet ud.

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 14:12

 165. https://www.youtube.com/watch?v=NYrICfo3FSw
  The FBI is America’s Greatest Domestic Terrorist Threat Today

  Min konspirationsteori : vil FBI forhindre Trump i at vende tilbage til politik som præsidentkandidat ?

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 14:33

 166. jea, er på et år kun 5600 migranter rejst ind i England?? Ifølge andre kilder er der tale om over 100 pr. dag, og så nærmer vi os 50.000 på et år.

  Kommentar by BENT A — 28. juni 2021 @ 14:45

 167. hvor mange muslimske lykkeriddere har Danmark så modtaget på et år?

  Og hvor mange muslimer bliver udsendt årligt? Så vi kan få et nettotal?!?

  De tal, syntes jeg, regeringen går meget stille med, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. juni 2021 @ 15:23

 168. Jens-Erik Andersson:

  Jeg er fuldstændig enig i, at muslimer slet ikke skal være her i Europa, men jeg kommer aldrig til at forstå, hvorfor du (og andre her på sitet) mener, at andre fremmede folk skal have lov at være her.

  Hvorfor må vi europæerne ikke have Europa for os selv?

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. juni 2021 @ 15:41

 169. https://thepostmillennial.com/watch-dinesh-dsouza-beattie-jan-6

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 15:45

 170. https://www.youtube.com/watch?v=hNIyig3PT2g
  Refugee of Maoist China Says Critical Race Theory Is Same as What Mao Did in the Cultural Revolution

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 15:59

 171. Jeg opgiver ævred; jeg har lige—tvunget af nogle ydre omstændigheder—været i Hundige StorCenter, muslim procenten var på over 60 procent, Pestegnen er tabt territorium.

  Iøvrigt bød min nysgerrighed mig at undersøge, hvordan deres store fladskærm kunne være grønne og fortælle, at vi kun var 554 ud af 5638, som er max er centeret, så jeg lurede op i loftet ved udgangen, og ganske rigtigt, det var monteret en Vemcount https://vemco.group/vemcount som tæller, hvor mange der går ud og ind.

  Mon ikke den kan tweakes og programmeres til at tælle muslimer ind og ud, så vi kan orientere os om den aktuelle muslimprocent, først i Hundige StorCenter, men senere i hele Kongeriget Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. juni 2021 @ 16:03

 172. Nå ! jeg troede “J.E.A. aka Dirty Harry ryddede storcentret for de uønskede.
  Jamen så er alt ved det gamle, og vores storskrydende islamhader må nøjes med at ønske Islam forbudt i Danmark.

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 17:36

 173. De 5600 FUP-FLYGTNINGE/VELFÆRDSMIGRANTER (09.54) det seneste år, er da vist et fup-tal et eller andet sted fra. Det er snarere hvad der kan være kommet ind på en dag eller en uge. Ihvertfald er der nogen der mener at hvis dem som sejler over Kanalen i motorbåde/gummibåde, lægges sammen med dem som ankommer med tog, skib, bus, lastbil, personbil eller fly, så kan der sagtens være tale om 200 til 350.000 flere kulturfremmede pr. år.

  Noget tyder på at Boris Johnson og de engelske politikere ikke er rigtig velforvarede. Måske nogle bloggere her har bedre oplysninger. Iflg. Nigel Farage og Britain First m.fl. foregår der masseindvandring
  i ubegrænset omfang.

  Kommentar by BENT A — 28. juni 2021 @ 18:23

 174. https://www.bt.dk/krimi/vanvidsbilist-koerte-politimand-ned-paa-langebro-nu-er-han-blevet-loesladt-i-dubai

  Kommentar by P — 28. juni 2021 @ 18:45

 175. Staten bød 7 mio. for Holmegaard. Sælgerne sagde 14 mio. Og det fik de næsten

  Regeringens store interesse i at sikre sig Holmegaard kan have spillet en rolle for den omdiskuterede pris på 13,5 mio. kr., siger Mattias Tesfaye.

  Tidsfaktoren spillede ind i forløbet, da staten endte med at betale 13,5 mio. kr. for Holmegaard på Langeland, hvor der skulle være udrejsecenter.

  På grund af et løfte fra statsminister Mette Frederiksen ville man have et sted klar før sommerferien, fortalte udlændingeminister Mattias Tesfaye mandag på et samråd i Folketinget.

  Her kom det også frem, at staten oprindeligt kun bød 7 mio. kr. for ejendommen, og at sælgerne gennem årene har haft store lejeindtægter fra staten for Holmegaard, forbyd islam i Danmark, eller JE Dirty Harry A kommer ind og rydder op 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. juni 2021 @ 20:14

 176. OT. jeg vil gerne igen stille spørgsmålet ,- “Hvad er forskellen på integration og infiltration?”. sæt fra VORES synspunkt. i mange år er hele den offentlige sektor , ældreplejen, politiet, alverdens sygehusfunktioner , store dele af det administrative personale,- blevet overtaget/indtaget af folk med islamiske rødder og kulturbaggrund. Hvornår stiller nogen det spørgsmål jeg stiller her “hvad ER forskellen mellem integration og invasion/infiltration”? Er det ikke et spørgsmål der skal stilles?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 28. juni 2021 @ 21:32

 177. https://newseu.cgtn.com/news/2020-12-31/What-does-Brexit-mean-for-asylum-seekers-in-the-UK–WmeiVPyRAQ/index.html

  asylum applications (2019-20) Uk 31.752

  Channel crossings. Around 8000 asylum-seekers crossed the channel by boat between France and England in 2020

  Jens Erik-Andersson gengiver som altid kun det han kan læse i MSM

  bbc.com :
  In 2020, more than 36,000 people, including dependents, applied for asylum in the UK.

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 22:22

 178. Husk 2020 bremsede flygtningestrømmen pga corona, så tallene stiger formentlig igen når eller hvis verden kommer sig over det kæmpe svindelnummer med corona og vaccine

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 22:25

 179. Meningen fra journalisternes side var sikkert det modsatte, men den nævnte formulering vil jeg mene er korrekt: “protesterer mod at knæle under kampe – et udtryk typisk forbundet med racisme.”

  Knæling og BLM er netop rendyrket racisme induceret af amerikanske magthavere til fordel for en bestemt race.

  Kommentar by perhag — 28. juni 2021 @ 22:26

 180. TOMMY, kl. 21.32: FLERTALLET AF DE MANGE FINE ORD der bruges om invasionen, indvandringen, besættelsen og folkeudskiftningen, anvendes kun for at forvirre, bortforklare, bagatellisere og camouflere den naive og godtroende befolkning.

  Det der står tilbage som den barske virkelighed, det er at danskerne, (ligesom svenskerne) er på vej mod den største og blodigste katastrofe nogensinde. I over 2000 år har vi ikke set magen til vanvid, idioti og amokløb.

  Politikerne i Danmark og EU er ramt af en kollektiv psykose, der bæres frem af marxister, feminister og falske/korrupte/ skrupskøre humanister. Der nærmest nyder at destruere vores kultur og civilisation, så barbarerne kan komme til. Det er ikke for ingenting at fjolsetinget har fået navneforandring til folkemordstinget.

  Læs om Wien 1683, om ISIS og ISIL, om galskaben og ondskaben i nazi-land, Sovjetunionen og nu også England og USA. Eller sæt dig ind i hvad Enhedslisten, de Radikale, V, SF, DR osv. står for.

  Kommentar by BENT A — 28. juni 2021 @ 22:42

 181. breitbart.com
  Europol said in figures released on Thursday that from January to mid-December 2020, “law enforcement authorities of concerned countries registered more than 1,300 incidents involving more than 15,000 [illegal aliens] crossing the English Channel in small boats”.

  That figure includes successful crossings, attempted crossing stopped by European authorities, and the discovery of nautical equipment associated with illegal crossings. An estimated 8,500 people landed in the United Kingdom last year, though that does not include those that managed to evade detection by UK Border Force, slipping into the underground economy.

  Kommentar by k.m. — 28. juni 2021 @ 22:48

 182. PS: Start eventuelt med situationen i Sverige, hvor man er i fuld gang med udryddelse og folkemord. Sverige er nu et land med hverdags-TERROR, og rekorder i mord og overfald, skyderier, bombesprængninger og brande m.m.m. Det er nu Europas farligste land at opholde sig i, iflg. net-aviser.

  Kommentar by BENT A — 28. juni 2021 @ 22:49

 183. K.M.: Dem som ankommer ved at sejle over Kanalen i mindre motorbåde, er en ret lille gruppe. Se 18.23 om hvad Britain First og Nigel Farage fortæller.

  Kommentar by BENT A — 28. juni 2021 @ 22:53

 184. OBS: Kommentar nr. 22, kl. 18.07 den 24/6, er stadig blokeret. Det er sikkert en teknisk fejl at filtret har spærret den. Eller hvad?? (bloggen med et foto af seks matematik-vindere)

  Kommentar by BENT A — 28. juni 2021 @ 22:59

 185. Rettelse til 22.42: 1. afsnit: for at bagatellisere og camouflere folkefordrivelsen overfor den naive befolkning.

  Kommentar by BENT A — 28. juni 2021 @ 23:04

 186. SE OGSÅ: “Den tredje verden er kommet til Øresund” og “Propagandaen for Islam vokser”. (document.dk)

  Kommentar by BENT A — 28. juni 2021 @ 23:10

 187. Tiden er til at begynde den danske jihad; jihadden mod alle yallaher og deres ugudelige rottevenner.

  Kommentar by Hul igennem? — 29. juni 2021 @ 07:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper