1. juli 2021

Senioranalytiker Stanis Elsborg: LGBT-kampagnen er politisk, men Qatar/Kina/Rusland påvirker også

Skulle der stadig være enkelte, der hævder at EM-regnbuerne ikke er politiske, så anbefaler jeg at høre senioranalytiker Stanis Elsborg i en nyligt udgivet EM-podcast. En mand der blandt andet har rådgivet landstræner Kasper Hjulmand. Han fortæller, at autoritære lande såsom Rusland og Aserbajdsjan bruger værtsrollen politisk, helt på samme måde som EM-sponsorater fra statslige virksomheder i Rusland, Kina og Qatar, også er et forsøg på at påvirke det politiske spil. LGBT-dagsordenen var en form for politisk modsvar fra (det liberale) Europa.

Stanis Elsborg forklarer i løbet af samtalen, at hvor de her lande ‘udnytter sporten politisk’, så har regnbuerne omvendt en samlende karakter. Også politisk, men godartet, så at sige. Tyskerne dummede sig ved at nævne Ungarn, men der er mange muligheder for at vise regnebuefarverne, og hermed fremme LGBT-agendaen.

Stanis Elsborg, senioranalytiker: I virkeligheden er der mange ting der går under radaren, når vi snakker sammenblanding af sport og politik. … Vi vidste at der var nogle værtsnationer som ville bruge sporten politisk. Specielt Rusland, specielt Aserbadsjan, og så viste vi også at de sponsorer som tegner hele biksen i øjeblikket, de stammer fra lande som adskiller sig meget markant fra det værdisæt som Europa egentlig står på, eller burde stå på. … viser også de stridigheder, der kan være, også her i Europa.

Peter Brüchmann, sportsjournalist: Når man på Danmarks Radio kan se et samarbejde med Qatar Airways og Alipay eksempelvis.

Stanis Elsborg: Det er problematisk, fordi noget af de her sponsorer er til for, de er faktisk blevet en del af Qatars sportslige strategi. De er ikke bare et privat selskab, som investerer i sportens verden. Det er et statsejet flyselskab, og det har en nøglerolle i Qatars sportslige strategi. … Det formål de her: 1. Man kan købe sig til magt, når du er storsponsorer med milliardinvesteringer i de her foretagender, så har du også noget at skulle have sagt. Det andet er, at de jo bliver placeret på nogle af de mest attraktive sponsorpladser overhovedet… Det er en del af en langsigtet strategi for Qatar. Qatar poster mange penge i andre kultursektorer, for at fremme den qatarske kultur. Sporten er en lille brik i det. … en interessant sektor Saudi-Arabien, Kina og Rusland.

[…]

Stanis Elsborg: … Man har jo haft chancen for at lave noget med regnbuefarver, men jeg vil da gå så langt, som til at sige, at tager de trøjen på så ville det være et ret så stærkt signal. Også selvom det så kun skulle blive otte sekunder, so det blev sidst. Det der jo er vigtigt i forhold til det, det er at man prøver at sikre sig ved ikke at lave en bommert, som tyskerne gjorde, ved at borgmesteren sagde, at det var et direkte modsvar på en politisk lovgivning i Ungarn. For så vil vi ikke få lov af UEFA.

Peter Brüchmann: Bare man ikke kobler det direkte på noget politisk i et land, i det tilfælde her Ungarn.

(Anførerne Harry Kane og Manuel Neuer med regnbue-armbånd før England-Tyskland, 29. juni 2021)

Oploadet Kl. 02:38 af Kim Møller — Direkte link12 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120111/trackback

12 Comments »

 1. LGBTPQ-minoriteten, de woke nyopvågnede kvinder, de hysteriske krænkelsesparate kvinder og de ligeså hysteriske klimakvinder bruges af kyniske og/eller forrykte rødradikale kliker og medier til at svække og undergrave den vestlige samfundsorden, økonomi og civilisation.

  Man destabiliserer samfundet med perversiteter og enorme mængder af vanvid. En kollektiv psykose eller en virussygdom synes at brede sig. Resultatet kan blive Vesteuropas kollaps og undergang.

  Kommentar by BENT A — 1. juli 2021 @ 05:01

 2. Godmorgen. Til et vestligt Europa i kollaps. Morgnen idag er grå og fremtiden sort.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 1. juli 2021 @ 05:23

 3. Vel Fodbold er i forvejen et Homogent spil. Der er ingen mixduple hold :-). Men hvad skulle de forskellige Fodboldhold gøre idag med Deres spilleres løn, hvis det ikke var for Qautar Airlines eller Sydbank (Sønderjydsk indflydelse:-)). Jeg frygter langt mere Arabiske rigmænds påvirkning. Ligesom på diverse universiteter.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God Torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 1. juli 2021 @ 08:36

 4. Er det muslimer?

  Politibetjent er død efter skyderi i det nordlige Göteborg

  Svensk politi har endnu ikke anholdt nogen, efter at en politibetjent har mistet livet efter skyderi onsdag.

  En politibetjent har mistet livet i forbindelse med en skudepisode i Biskopsgården i det nordlige Göteborg onsdag aften.

  (…)

  Nu forlyder det fra politiet, at betjenten og hans kolleger blev beskudt, mens de stod og talte med en gruppe af personer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 10:17

 5. Monstro om alle disse medløbere til regnbueflaget er klar over at ophavsmanden til samme flag – en Harvey Milk – var en pædofil homosexuel venstrefløjs politiker som misbrugte utallige børn? Og når man har nedrivning af statuer m.m grundet racisme in mente, ja så synes det nu noget aparte at samme personager støtter et “flag” der symbolisere misbrug af børn….

  Kommentar by Erik Øhle — 1. juli 2021 @ 11:05

 6. Kommentar by Erik Øhle — 1. juli 2021 @ 11:05.

  Så essentielt set bare endnu en af slagsen, der ikke kan vente på at sex med mindreårige bliver accepteret ved lov, noget der vil gøre dem endnu mere populære blandt deres islamiske bollevenner.

  Kommentar by Kimski — 1. juli 2021 @ 13:53

 7. Ifølge medierne er “politisering” KUN et problem, når den peger i en anden retning end mediernes foretrukne globo-homo dagsorden.

  Så længe politiseringen er den sædvanlige propaganda for masse-indvandring, multi-kultur og degenererede livsstile, så er det ifølge medierne bare super-fint!

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juli 2021 @ 14:09

 8. Erik Øhle — 1. juli 2021 @ 11:05:

  Fra Wikipedia om Harvey Milk: “He was the younger son of Lithuanian Jewish parents”

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juli 2021 @ 14:12

 9. Ikke alle jøder er frådende pornografer eller sindssyge pædofile, de allerfleste jøder er de fineste, sødeste, mest ægte og reelle mennesker på jorden, der har opfundet mere og drevet verden frem mere end nogen anden, enkeltstående etnisk gruppe— i direkte modsætning til alle muslimer og den is(k)lamiske verden.

  Så pak din klamme antisemitisme og dit forbryderiske jødehad væk og hyld nationen Israel og hele det jødiske folk, der er det eneste demokrati i Mellemøsten, istedet for, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 15:47

 10. (EM) fodbold er ikke andet end et stort globohomo propaganda show nu. Jeg gider ikke se på det.

  Kommentar by KafirHarbi — 1. juli 2021 @ 20:38

 11. Jens-Erik Andersson — 1. juli 2021 @ 15:47:

  Du bruger (igen!) nøjagtig den samme tomme retorik som de Woke tosser, der også konstant beskylder andre for “racisme”, “anti-semitisme”, “islamofobi”, “homofobi” etc. Kan du virkelig ikke selv se det?

  Og nu mener du endda, at det er “anti-semitisme” og “forbryderisk jødehad” at citere Wikipedia, virkelig? … det er virkelig sygt og din reaktion tyder på at du føler dig personligt ramt …

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. juli 2021 @ 21:12

 12. Dette er en prøve.

  Kommentar by Thomas M. — 6. juli 2021 @ 21:12

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper