6. juli 2021

Venstreradikale fik penge af PET til rapport om ‘antifeminisme’: Rådgiver AFA/Redox, ‘deplatforming’

Seneste Redox-podcast har titlen ‘Kampen om internettet’, og det var egentligt meningen, at jeg ville bringe en række citater fra den 38 minutter lange samtale. Gæsten var Maia Kahlke Lorentzen, som jeg har blogget om flere gange, sidst i forbindelse med Cybernaut-rapporten ‘Under indflydelse’, omtalt her. I samtalen taler hun indforstået med AFA/Redox-leder Andreas Rasmussen, der blev dømt for politisk motiveret vold for år tilbage, og gennem længere tid var sigtet efter terrorparagraffen. Anklagemyndigheden opgav dog terrordelen.

Den nævnte Cybernaut-rapport om lukkede højrefløjsmiljøer på nettet var støttet af PET, og nu er PETs ekspert så gået i studiet for at rådgive AFA/Redox om hvordan de bedst kan bekæmpe højrefløjen. Konkret nævnes Nordfront, Rasmus Paludan, Lars Andersen, Generation Identitær, Jordan B. Peterson og blogs. Kahlke Lorentzen ser farlige maskulinitet i højrefløjsbevægelser, og udgangspunktet var bekæmpelse af ‘antifeminisme’. Det studsede jeg lidt over, hvorefter hun forklarede at ‘feminismen er venstreorienteret’. Ærlig snak. Hun bekæmper demokratiske holdninger til højre for midten – for skattekroner, når hun ikke lige rådgiver voldsdømte venstreradikale.

Under Folkemødet i år deltog hun i en paneldebat om ‘tonen i den offentlige debat’, inviteret af Radio LOUD, hvis vært Kevin Shakir også er en del af Cybernauterne. Han har tidligere været ansat af Enhedslisten, men Kahlke Lorentzen er formentligt længere ude. I podcasten gav hun udtryk for, at venstrefløjen historisk havde været gode til at holde højrefløjen væk fra gaderne, men man måtte forstå at internet-drevne fænomener som Paludan krævede andre metoder. Konkret nævnes ‘free jazz’ som kunne overdøve Paludans ord, men det vigtigste i dag var ‘deplatforming’. Hvor er ytringsfriheden i det her? Den er der slet ikke. Venstrefløjen tåler ikke dissens.

Podcasten omtalt hos ‘Storm over Europa’ på Facebook – PET-støttet ‘cyberekspert’ optræder med voldsdømt venstreekstremist.

“Maia Kahlke Lorentzen, der er en af hovedkræfterne i Cybernauterne optrådte i denne uge i en podcast hos den ‘anti-fascistiske’ organisation Redox, hvor hun var gæst hos den voldsdømte leder af Redox, Andreas Rasmussen. Cybernauterne stod for nyligt bag en rapport med titlen ‘Under indflydelse’, som var finansieret af PET gennem deres initiativ @lliancen. PET og dermed skattyderne, havde betalt over en halv million til rapporten, der først og fremmest har til formål at kæde moderate influencers og YouTube-personligheder som Jordan Peterson sammen med nazistiske grupper.

Kahlke Lorentzen har været en venstreekstremist i årevis, men normalt forsøger hun at fremstå mere neutral. Men nu vælger hun helt åbent at optræde hos Redox, der som mange ved, har tætte forbindelser til venstrefløjens antifascistiske tæskehold. Rasmussen, der er chef for Redox og vært på podcasten ‘Under Luppen’ var pudsigt nok i sin tid selv i PETs søgelys, da han var sigtet for terrorvirksomhed. Dette blev han dog ikke dømt for, men han blev dømt for politisk motiveret grov vold og andre forhold. Senere har Rasmussen udtalt, at han intet fortryder.

Det er ikke tilfældigt, at Kahlke Lorentzen optræder hos Redox. Hun har tætte bånd til den voldelige venstrefløj. Blandt andet er hun personen bag organisation Do:topia, som er listet op blandt samarbejdspartnerne på websitet Konfront, som bl.a. var der, hvor der blev skrevet om tidligere Nye Borgerlige-politiker Anahita Malakians’ job i en burgerrestaurant i Københavns Nordvestkvarter. Artiklerne førte til hærværk mod restauranten, og førte til at Malakians mistede sit arbejde. Konfront har ligeledes flere gange været anvendt til at koordinere omfattende voldelige protester mod højreorienterede.

Kahlke Lorentzen omtaler sig selv som anarkist. Hun har også en fortid blandt mere mainstream organisationer som Amnesty International og Greenpeace, men hendes hjerte ligger tydeligvis et andet og langt mere radikalt sted. Hører man podcasten, er det tydeligt, at Kahlke Lorentzen har et ganske særligt forhold til ytringsfriheden, som hun ønsker at begrænse for sine politiske modstanderes vedkommende.

Det undrer mig, at PET finansierer at en venstreradikal udgiver en stor rapport om sine politiske modstandere. Rapporten er af tvivlsom karakter, og det er den netop fordi forfatterne har en ekstrem politisk dagsorden. Her burde der være nogle politikere, der spurgte om, hvorfor PET har givet så mange penge til dette foretagende?”

(Collage: Maia Kahlke Lorentzen, venstreradikal aktivist, ‘ekspert’)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120185/trackback

96 Comments »

 1. Betyder det så at vi ikke længere kan stole på Efterretningstjenesten?

  Man må håbe at der er folk med særlig indsigt, der kan se udover vanviddet og er ved at udarbejde en hemmelig efterretningstjeneste der operer uden for globalisternes anti-Europæiske tilgang.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 11:33

 2. Hvorfor sammenarbejder PET med mennesker der vil have Stasi-tilstande?

  Det gør de nok fordi at det her er tilladt hos deres sammenarbejdspartnere i UK og USA.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 11:34

 3. Maia Kahlke Lorentzen virke er at skabe et forståelses grundlag hos eliten, så de mener det en god ide at udøve censur.

  I Efteråret vil regeringen forment komme med et udspil der ligner dette i Canada.

  https://gizmodo.com/canada-to-make-online-hate-speech-a-crime-punishable-by-1847163213

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 11:36

 4. Trygfonden er også med indeover.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 11:37

 5. For at vende den om…

  Kunne det ikke også tænktes at PET har fået afsløret hvordan den yderste venstrefløj tænker?..

  Kommentar by Jp — 6. juli 2021 @ 11:42

 6. Kommentar by Jp — 6. juli 2021 @ 11:42

  Nej det ser mere ud til at PET er ved at blive som deres venner i USA, UK og Tyskland. Nemlig Anti-Europæiske korps der bidrager til at gøre nationalsindet tanker til ekstremisme.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 11:46

 7. Lars Løkke gjorde det også klart at Patriotisme ikke længere var det som man har kendt til de sidste 1000 år nemlig forsvar af folket og fædrelandet.

  Idag mener han at ægte patrioter er dem der følger regeringen, uanset hvilken vej de går.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 11:52

 8. Når man klikker lidt på de interessante links der er på “Stor over Europa” facebook indlæg kommer man vidt omkring… En internet butik for revolutionister mm. Jeg blev meget overrasket over at finde ud af, at det er forbudt at bære skudsikker vest hvis det ikke er anmeldt! Hvad helvede er det for et samfund vi lever i!

  Kommentar by kartoffeldansker — 6. juli 2021 @ 12:06

 9. MAN MÅ VEL NÆSTEN FORMODE AT PET, ligesom Udlændingestyrelsen, de gamle partier, Sundhedsstyrelsen, Amnesty, Greenpeace, højskolerne og DR mv. er præget af en hel del mennesker som er fra Enhedslisten, de Radikale eller indvandrerkredse.

  De røde er energiske, aktivistiske, flittige og fanatiske. De blå borgerlige er feminiserede, syvsovere eller ingenting. Danskerne ligner mere og mere et folk der frivilligt er ved at begå kollektivt selvmord. Lidt ligesom sekten i Sydamerika under Jones (?) da en USA-senator kom på besøg. 500 eller 700 sekt-medlemmer udryddede sig selv og hinanden på et par timer.

  I tiden inden den store feminisering og “ligestilling” slog igennem, ville Maia Kahlke ikke have fået et ben til jorden, men nu er hun og hendes slags overalt. De politiserende kvinder har fået overtaget, og mændene er på vild flugt. De tør knap modsige de woke kvindesags-kvinder.

  Er det for meget sagt at tre fjerdedele af DRs udsendelser handler om hvad kvinder siger, føler, mener, tænker, synes, oplever og har brug for? Bruges en meget stor del af tiden ikke på plidder-pladder, navlepilleri og feministisk marxisme? Er det ikke ligesådan med Pølletiken og Misinformation?

  At kvinder der udnytter mænd er langt mere almindelige end mænd der udnytter kvinder, fortæller DR ikke noget om. Nej, for DR véd at det er mændene der er problemet hele vejen igennem.

  Nu er vi så nået dertil at ekstreme politik-kvinder (med Merkel, Ursula og Ylva i spidsen) også vil udnytte klimaet, globalismen, masseindvandringen, stemmeretten, magten, medierne og tidsånden til at sætte deres sære, woke, totalitære og yderst kortsynede krav og ønsker igennem med.

  Det er derfor at Danmark og hele Europa nu er destabiliseret i et sådant omfang, at vi alle risikerer at blive opslugt af det værste vanvid nogensinde i verdenshistorien.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 12:09

 10. Kommentar by kartoffeldansker — 6. juli 2021 @ 12:06

  Storm Over Europa er en af de mest interessante personer at følge på Dansk facebook. Man skal dog lige udvide sin horisont for at følge med ham.

  Hvis man er Frikadelle DFer, så han nok lidt svær at forstå.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 12:09

 11. Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 12:09

  90erne, 00erne og 2010erne er blevet brugt på at skabe en ny fortælling. Man har flyttet folk væk fra ethno-nationalisme til civic-nationalisme.

  2020erne bliver afgørende eliten tror nu at de kan give ethno-nationalisterne det sidste stød.

  De skal nok komme til at fortryde. Folk skal nok vågne op til dåd.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 12:15

 12. Feminismen er ikke bare venstreorienteret. Den er Marxismens spydspids i en konstant nedbrydning af den vestlige civilisation.

  Som alle de andre brugbare idioter, repræsenterer Maia Kahlke Lorentzen kun endnu et skridt på vejen mod fortidens dødslejre, for naturligvis kommer turen også til hende, når oppositionen er skaffet af vejen.

  Desværre for resten af befolkningen, er ‘eksperten’ og hendes ligesindede alt for grundlæggende uintelligente og bevidst vildførte, til at de selv kan forudse langtidsvirkningerne af deres handlinger.

  Kommentar by Kimski — 6. juli 2021 @ 12:16

 13. Venstrefløjen er en trussel imod ytringsfriheden. Er det det PET vil støtte op under??? Kunne man henvende sig til Justitsministeren i denne sag?….Det er da en vinkel, som jeg også mener Trykkefrihedsselskabet bør/kunne tage op.

  Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 12:33

 14. Femminisme eller Maskulinisme har intet med det at gøre, men misbruges åbenbart af nogle pseudointellektuelle for motiv på Heksejagt overfor dem de ikke er enige med….Typisk.

  Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 12:35

 15. Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 12:35

  Feminisme har siden 60erne været en gren af Marxisme. Det var kun den tidlige feminisme der havde et borgerligt skær over sig.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 12:38

 16. Det gør mig nervøs at PET er så med-indfedtede her.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 6. juli 2021 @ 12:53

 17. @ 1. KinoejserSnot. Har man nogensinde kunnet stole paa en efterretningstjeneste?

  Kommentar by krassisten — 6. juli 2021 @ 13:12

 18. “venstrefløjen historisk havde været gode til at holde højrefløjen væk fra gaderne”

  En pæn måde at formulere det blodrøde voldsmonopol. Hvor mange gange har de ikke raseret Nørrebro, banker, McDonald osv.? Mens højreorienterede bruger klistermærker, bruger Rødgardisterne regulær vold. Men det pirrer nok deres bizarre sexfantasier.

  Kommentar by tavsen — 6. juli 2021 @ 13:20

 19. Jeg er mere end målløs over denne historie. Selv en venstrefløjspolitiker fra SF burde spørge justitsministeren om hvad F… der foregår i PET’s regi. En ting er at Scharff, der ikke kendte forskel på ret og vrang, blev udnævnt som chef, men at man ligefrem samarbejder med og finansierer den voldelige venstrefløjs projekter, er da helt uden proportioner.

  Kommentar by ino — 6. juli 2021 @ 13:32

 20. Den største terrortrussel kommer fra de højreorienterede skriver PET.

  Det må da være (den højst teoretiske) trussel om at bremse kolonialiseringen af Danmark.

  Kommentar by Træt — 6. juli 2021 @ 13:41

 21. Jeg er lige ved at tro, at de fleste gadekoetere er noget smartere end diverse efterretningstjenester. De sidder da ikke konstant ved det forkerte trae og goer…

  Kommentar by krassisten — 6. juli 2021 @ 13:50

 22. Masseflugt fra det engang så eksotiske San Francisco

  Venstrefløjen omdanner alt til et menneskeligt helvedeshul med lovløshed, kriminalitet og fattigdom
  https://gellerreport.com/2021/07/escaping-democrat-rule-more-than-40-of-san-francisco-residents-planning-to-leave-deteriorating-city-poll.html/

  Kommentar by k.m. — 6. juli 2021 @ 13:56

 23. Muslim i Danmark overfaldet voldeligt med slag og spark og en svubber med træskaft, da han lægger bedetæppet ud på en græsplæne ved vandet og vender sig mod Mekka for at bede, da en cirka 50-årig hvid dansker, fedladen og med usoigneret skæg, helt umotiveret og uden forudgående varsel begynder at slå og sparke den fredelig muslim i bøn, se optrinnet her og efterlysning af gerningsmand: https://www.facebook.com/PatrioterneGaarLive/videos/842459766648466/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 14:06

 24. Og nogen siger FBI ikke var indblandet i demonstration ved Capitol Hill

  Kommentar by k.m. — 6. juli 2021 @ 14:22

 25. PET = Antifa

  Kommentar by Revisoren — 6. juli 2021 @ 14:24

 26. Flot at der her konstant dokumenteres, at venstrefløjen har enorm indflydelse på nærmest alt magt i landet. Men ofte hører jeg højrefløjen græde over det, og komme med ligegyldige “det er også for dårligt” argumentation.
  Jeg savner at se højrefløjen rejse sig fra sofaen, tage arbejdshandsker på og komme igang med at arbejde for højrefløjen. Indtil nu, er den eneste seriøse samling mennesker samlet i Ny Borgerlige, som går efter indflydelse og får den. Stor respekt herfra, skal der lyde.
  De eneste der ellers larmer lidt, er typer som Paludan og hans slæng, som ikke er i nærheden af indflydelse eller dækning i medierne.
  Hvor er lederne i aviserne, læserbrevene, stemmerne i radioen, i aviserne, i debatprogrammer, osv.
  En som Paludan fx., har ellers en af de bedste muligheder til at stille spørgsmål til magthaverne via sit pressekort, men han har mere travlt med at skælde ud på en lokal indsatsleder i en jysk politikreds eller lave korte videoklip, hvor han vil bade..

  Kommentar by Jens Peter — 6. juli 2021 @ 14:37

 27. Ja ja kartoffeldansker. Hvem brugte pengene? Til hvad? og hvorfor?
  Men vigtigst af alt: Hvem stjal politiets efterretningstjeneste pengene fra???
  De danskere,som har mod til at betale skat,bør kræve at staten nedlægger sig selv.
  Og så skal fremmede altså sendes hjem.

  Kommentar by Nielsen — 6. juli 2021 @ 14:41

 28. I SVERIGE ER DER KOMMET “NYE” TRUSLER TIL: Den ene er at sundhedsvæsnet vrimler med falske læger. Det er blevet livsfarligt at komme på sygehuset. Især som hvid/vantro/uren/kristen/ateist eller politisk ukorrekt. Udenfor hospitalerne er det også blevet livsfarligt at være svensk kvinde, mand eller barn. Mordraten er tårnhøj.

  Linket kl. 14.06 kræver at man opgiver navn og adresse til den berygtede fjæsbog.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 14:48

 29. KineserSnot — 6. juli 2021 @ 12:15 skrev:

  “Folk skal nok vågne op til dåd.”

  Jeg håber selvfølgelig at du har ret, men jeg deler desværre ikke helt din optimisme.

  Selv når hvide menneskers EGNE BØRN bliver OVERFALDET og VOLDTAGET, så har de travlt med at sige, at de ikke er “racister” og at deres historie ikke skal “misbruges af højre-ekstreme” til at skabe “fremmedhad” etc.

  Hvis man ikke “vågner op”, når ens egne børn bliver overfaldet, voldtaget og dræbt, hvornår vågner man så op?

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. juli 2021 @ 14:53

 30. Kommentar by krassisten — 6. juli 2021 @ 13:12

  Jeg tror de var til at stole på før globalisme og universalhumanisme blev en ting.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 14:58

 31. Kommentar by Peter Nielsen — 6. juli 2021 @ 14:53

  Vi lever i en verden hvor man bliver nød til at være jubelidiotisk demokrat. Hvis man er seriøs med en bevægelse der bevæger sig uden for systemet, så bliver man stemplet som terrorist.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 15:00

 32. Kommentar by k.m. — 6. juli 2021 @ 13:56

  Det værste er bare at når de flytter til f.eks Texas, så stemmer de forsat på demokrater og derved bliver staten Texas også ødelagt af dette idioti.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 15:01

 33. 15) Margrethe Tachther (Efternavnet forkert stavet…sorry), Pia Kjærsgaard, Pamela Geller, Lone Nørgaard, Helle Merete Brix, Inger Støjberg etc etc etc etc…….Jeg går ud fra de er kvinder. Det er kun Venstrefløjens forlorne selvforståelse at kvindekønnet tilhøre marxismen. Feminismen kan du ikke påklæbe en Politisk retning. Ligeså lidt som du kan påklæbe en regnbue, et seksuelt motiv.
  (Marx avlede ikke kun kvinder :-) :-) :-)). Mandshjerte, Mandsmod!

  Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 15:18

 34. Hvis man ikke “vågner op”, når ens egne børn bliver overfaldet, voldtaget og dræbt, hvornår vågner man så op?

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. juli 2021 @ 14:53

  Aldrig, er svaret på dit spørgsmål.

  Farvel og tak, Dummark, det var smukt og hyggeligt og fredeligt indtil cirka 1983, forbyd islam i Dummark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 15:18

 35. Linket kl. 14.06 kræver at man opgiver navn og adresse til den berygtede fjæsbog.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 14:48

  Opret fake profil på Faecesbook med en gratis engangs emailadresse på nettet og fake address generator, easy peasy, adgang til alt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 15:21

 36. Tillæg til 31) Pernille Vermund, Hirsi Ali etc etc etc….

  Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 15:24

 37. Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 15:18

  Feminismen har været ensidigt marxistisk/socialistisk siden 60erne. Lad nu være med at forsøge at reclaime det i 2021….. Stupide boomer.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 15:26

 38. Kommentar by ino — 6. juli 2021 @ 13:32.

  Maia Kahlke Lorentzen har allerede brugt det magiske ord, der giver ret til alting, lige meget hvor bizart og lovløst det måtte være, og uden antydningen af medfølgende ansvarlighed for egne handlinger.

  Hun stemplede grundlæggende “sagen” som feministisk i sin natur. Nu er der ikke en sjæl inde i det kvindedominerede folketing, der kunne drømme om at sige så meget som et kvæk.

  I samtlige lande, der nu er overfyldt med nassende, voldelige, gedekneppere, er ‘Feminisme’ det ord der lukker alle døre op, og enhver uenighed behandles følgende som et udslag af blasfemi.

  Kommentar by Kimski — 6. juli 2021 @ 15:29

 39. KineserSnot, har fået fjerne dit klamme fuldskæg og fået fjernet de ækle hipster tatoveringer, stupid, emasculated Gen Xer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 15:31

 40. Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 15:26.

  Korrekt. Alt hvad der bare lignede borgerrettigheds-bevægelser, blev assimileret af Marxisterne i 60’erne, og det skete på globalt plan.

  Feminister tillader generelt ikke konservative kvinder adgang til dette fællesskab, hvis ikke de samtidigt skifter politisk ståsted.

  Det er det generelle naturlige behov for at tilhøre det kvindelige fællesskab, som Marxisterne hensynsløst har udnyttet, til at skabe en urørlig stemmemajoritet.

  Hvis kun 50% af dem stemte til venstre, ville vi aldrig mere se en venstreorienteret minister, endsige en venstreorienteret regering, så absolut er marxisternes magt i dag. Undtagelser forkommer kun, når alternativet er uendeligt meget værre, eller man finder personen der er opstillet “usympatisk”. Se: Hillary Clinton.

  Og det afspejles også meget tydeligt i, hvilken gruppe det fortrinsvis er, som politikerne henvender sig til.

  Bl.a. i de konstante løfter om en tryghed og sikkerhed, som er punkter kvinder vægter meget højt, men som politikerne aldrig har været, eller nogensinde vil blive, i stand til levere på. Ud fra den simple betragtning, at det er fysisk umuligt for politiet at nå frem, inden forbrydelsen begås.

  Kommentar by Kimski — 6. juli 2021 @ 15:54

 41. Maia Kahlke Lorentzen, mon der er nogen forbindelse til Karina Lorentzen fra SF? Een af de mest benyttede i DR’s radioaviser.

  Kommentar by tavsen — 6. juli 2021 @ 16:21

 42. SOM KIMSKI SKRIVER 12.16, SÅ ER FEMINISMEN MARXISMENS SPYDSPIDS i en konstant nedbrydning af den vestlige civilisation. Så M. Unna tager nok fejl i sin analyse af feminismen. Den er dødsensfarlig, og man bør ikke være naiv overfor politiserende kvinder. 19 ud af 20 er forrykte, ødsle, fanatiske og landsskadelige…….. og de konspirerer mod mændene, familierne og børnene. Bevisligt!!

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 16:32

 43. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 15:31

  Jeg kan se du har hjertet på rette sted, men du kun halvvejs, du må læse lidt mere.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 16:38

 44. M. Unna 15.18 mener at feminismen “ikke kan påklæbes en bestemt politisk retning”. Men når den er infiltreret og styret af kommunister og kvindesagskvinder er den naturligvis blodrød.

  På det familie-politiske område har feministerne længe været en plage og rædsel for tusinder af børn. Og masseindvandringen støtter de pladderhumanistiske feminister også.

  Enhedslisten og Victoria V. har for et par minutter siden været ude med lokkemad og valgflæsk på P1. Som så ofte før. Men alle deres “sociale” udspil udhules og undergraves af partiets øvrige politik. Løfterne er fup og humbug.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 16:42

 45. JEA: Har du set EBs artikel om en bilejer fik stjålet sin bil, men blev snydt for erstatning af Gjensidig forsikring. (ca. 4-5 dage siden)

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 16:53

 46. Belastende at 90% af mine indslag ikke kommer på, dette på trods af, jeg skriver relevant. Omvendt kan jeg se typer som Bent A spamme siden til med rigtigt meget, som ikke har relevans for opslaget.

  Kommentar by Jens Peter — 6. juli 2021 @ 16:57

 47. En tidligere PET chef havde Che Guevara som forbillede, så jeg her ingen illusioner længere!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. juli 2021 @ 17:11

 48. Venstrefløjen har altid været udpræget destruktiv, selv om proselytterne altid taler om at “ord skaber virkelighed”.
  Hvorfor kommer de superkloge fra venstrefløjen så ikke med de forløsende ord, der automatisk skal skabe et kommunistisk paradis uden vold, død og destruktion?
  Det er typisk for al venstresnoet aktivitet. Altid drejer det sig om at nedbryde, ødelægge, afskaffe, begrænse og lukke af. Man ser det tydeligt i USA for tiden, med BLM, critical race theory, defund police og åbning af alle sydgrænser for revl og krat.
  De gange nogen har forsøgt sig med oprettelse af frivillige kommunistiske fællesskaber, er det altid endt i tragedie pga. mest én faktor: “Darwin Rules”. Den som ikke accepterer og forstår sine og andres darwinistiske tilbøjeligheder, er dømt til ynkeligt at fejle med sine utopier.
  Sic Transit Gloria Mundi.

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. juli 2021 @ 17:28

 49. Så var (socialdemokraten?) Noa Reddington og P1 ude med en lang snak der skulle bortforklare at det er gået den forkerte vej med Danmark gennem lang tid. Det danske samfund er bare blevet bedre og bedre de sidste 25-35 år, påstod Noa. Så enkelt er det jo slet ikke.

  For 25 år siden var der endnu et pænt stykke hen til afgrunden. Nu er vi tæt på. Og hverdagsterroren har bidt sig fast. Oveni kommer et stort antal dødssyge reformer, og rekorder i politiske overgreb, kriminalitet, hospitalsskandaler, skattetryk, skilsmisser og sociale tragedier.

  Og oveni igen kommer en økonomisk hensynsløs politik som presser, stresser og deprimerer tusinder af danskere. Herunder diskriminationen af danskere, behandlingen af boligsøgende, nedslidte, syge og hjemløse .

  Nu kulminerende i højere pensionsalder, corona-tyranni, retslige sammenbrud, co2-hysteri, åbenlys islamisering og folkeudskiftning m.m.

  Alt det snakkede Noa udenom.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 17:29

 50. Michael Unna — 6. juli 2021 @ 15:18:

  Jeg tror du forveksler “feminisme” med feminin.

  “Feminin” er at være kvindelig på en naturlig og livsbekræftende måde og feminine kvinder har altid været de mest attraktive.

  “Feminisme” derimod er absolut ødelæggende for et samfund og har i årtier været et af globalisternes redskab til at undergrave kernefamilien og det naturlige patriarkat. Det rangerer på linje med “Black Lives Matter” og “LGBTQIA+”-mafiaen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. juli 2021 @ 17:43

 51. Det er ikke lykkedes mig at oprette en ny falsk facebookprofil siden de glade dage på 180grader.dk.

  Der kommer aldrig bekræftelsesmail fra Facebook, ligegyldig hvilken mailadresse jeg bruger, men i det mindste har de ikke slettet min rigtige profil, hvor jeg aldrig kommer med andet end “kattebilleder”.

  Kommentar by Træt — 6. juli 2021 @ 17:44

 52. Digitalisering og mere eller mindre korrupt regering og embedsværk viser hvor sårbare vi er.

  “rapport om antifeminisme” mon ikke det dækker over registrering af højrefløjen ?

  Det er jo stort set kun højrefløjen der rammes af censur og faktatjek.

  Er al dette forberedelsen på agenda/30 ? det er påfaldende at myndigheder og politi slår unødvendig hårdt ned på corona og vaccineskeptikere. Det er helt galt i Australien, her lægger politiet en fælde for fredelige borgere, og begynder umotiveret at tæske løs på dem.

  Træner de allerede i at optræde som bødler i One World Order diktatur?

  Vi så i aftes hvordan en simpel digital løsning kan spore danske betjente, fængselsmedarbejdere og andre i følsomme erhverv, dag og nat.

  Hvad med os andre? Hvad med Uriasposten ? hvem er ven og fjende her ? Hvor mange dobbeltagenter har “systemet” plantet for at forpeste stemningen her, jeg synes det har været noget anstrengt den seneste tid.

  Kommentar by k.m. — 6. juli 2021 @ 17:59

 53. VI KAN OGSÅ “TAKKE” FEMINISTERNE m/k for at Iran får lov til at atom-opruste, for at MSM systematisk skjuler at Ivermectin og Kloroxyklorokin-medicinerne helbreder corona-patienter på 2-3 dage, for at det nu vrimler med falske læger og islamistiske sygeplejersker på svenske hospitaler, for at Europas økonomi og velfærd rasler ned ad brættet, og for at vores befolkninger og kultur er på vej ind i en sørgelig, fattig, udemokratisk, voldelig og livsfarlig fremtid.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 18:04

 54. PS: Iflg. DR (som vel trods alt ind i mellem bringer enkelte sandfærdige oplysninger?) er Sundhedsvæsnet så forringet (af især Lars Ulykkes “reformer”) at tusinder af patienter aldrig er blevet tilbudt smertelindring, selvom de led af frygtelige og uudholdelige smerter)

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 18:10

 55. K.M. 17.59: Een ting er sikker. Danskerne kan ikke gemme sig bag hinanden. Enten bevarer og især GENOPBYGGER de folkestyret, eller de er færdige. De gamle partier inklusive DF har udspillet deres rolle.

  Men det forstår vel kun en mindre del af vælgerne. Så det er svært at bevare optimismen.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 18:18

 56. Hvad med Uriasposten ? hvem er ven og fjende her ? Hvor mange dobbeltagenter har “systemet” plantet for at forpeste stemningen her, jeg synes det har været noget anstrengt den seneste tid.

  Kommentar by k.m. — 6. juli 2021 @ 17:59

  Det er muslimerne, der har infesteret Uriasposten, de møgkryb er her og der og alle vegne, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 18:50

 57. Vi må bare konstatere, at Danmarks såkaldte højreorienterede, ikke har nået AFA/Redox til sokkeholderne. Hvorfor man ikke har taget kampen – og hvad det indebærer – det forstår jeg ikke helt.
  Hvis udviklingen fortsætter som den har gjort de sidste 40 år, så kan jeg som gammel FN-soldat kun sige, at måske er der kun den nødtvungne vej tilbage: Det private iniativ, for tilværelsen ved fronten kræver skarpskytter.
  For dem der vil gå vejen, kan jeg som uddannet skarpskytte/spejder i militæret give disse råd, ved konfrontation. Har man først udført dem første gang, så er der fremover intet problem.

  Selvforsvar uden våben.
  Gode og vitale mål er lysken, maven, solar plexus, skridt, hals, Adamsæble, arm, skinnebenet, hofteben, kraveben, ankel samt knæ og knæskallen.

  Håndkantslag/håndkantshug i tinding, eller hånd ført nedefra og op under næse med stor kraft , Tyskernekalder det ”Der tödliche handtantenhieb gegen die Oberlippe,” slag mod nyre, kraftig tryk bag begge øre, hårdt slag mod halspulsåre (Carotid Artery) eller hvis det er helt galt, så flå øjnene ud.
  Vitale dele af kroppen kan også være, såsom hals (slag/hug mod luftrør), og bryst (bryde ribben og skade vitale indre organer).
  Knohug mod nyrer og skridt er virkningsfulde.
  Håndkanthug er virkningsfulde mod: håndled, underarmsmuskler, albueled, kæbe, kind næserod og under næse.
  Håndkanthug med dræbende virknig, mod: tinding, halsside, strube, nakke (de øverste halshvirvler), hvirvelsøjlen, især lændedelen og nyrer. Hugget udføres med håndens lillefingerside, således at hugget rammer med den del af hånden, der ligger mellem lillefingeren og håndroden, idet de fire fingre holdes samlede og max ustrakte.
  Albuestød mod: ansigt, hals, mellemgulv og evt. skridt.
  Fingerstød mod: øje, solar plexus, skridt tryk og stød bag øret samt halstryk.
  1 – mod øje udføres stødet med en eller to fingre, evnt. fulgt op af fortsat pres mod øjnene (fingertryk). Tyskerne kalder det ”Fingerstoss gegen die Augen.
  2 – mod solar plexus (åndedrætsnervecenter beliggende under ribbensvinklen) udføres stødet ved forud for angrebet at samle hænderne med håndfladerne mod hinanden og med begge armes kraft at støde fingerspidserne skråt nedefra og op i solar plaxus.
  3 – mod skridtet udføres fordelagtigt ved med stor kraft at hugge begge tommelfingre ind i modstanderens skridt.
  4 – hårdt og hurtigt tohånds-tryk mod halsgruben (under Adamsæblet).
  5 – står bag angriberen og bruger begge tommelfingre (”fingerskruer”) til at trykke hårdt ind i gruben bag øreflip.
  6 – hvis højrehåndet, tryk hånden hårdt omkring halsen, samtidig med at du hurtigt giver angriberen et knæ i skridtet. Du kan også gøre det bag fra.

  Håndgreb (de primitive midler) mod ansigt, øre, skridt og lårets inderside.
  1 – ved greb i ansigtet søges en finger trykket ind i hvert øje, hvorefter der straks udføres en lukning af hånden og et hårdt træk nedad.
  2 – Greb i håret skal med det samme, det er taget, følges op af et hurtigt træk fremover eller bagover. Ved træk bagover kan halshvirvlerne beskadiges alvorligt, forudsat trækket følger så hurtigt efter grebet, at modstanderen ikke når at spænde halsmusklerne. Her er hurtighed en afgørende faktor.
  Bid udføres fortrinsvis mod ansigt, hals og hænder, hvis muligt, så bræk lillefinger.

  Stikvåben. Hvis det skal være effektivt, kræves et minimum af anatomisk viden. Stiksår i kroppen kan være ineffektive, hvis hjertet eller andre vitale dele ikke rammes. Absolut pålidelighed opnås ved at overskære rygraden i den nederste del af nakken. Det kan gøres med en knivspids eller et slag med en lille økse. En anden metode er at overskære blodkarrene på begge sider af luftrøret.
  Den ”stille død-Stilles Toten,” er det yderst effektivt med halspulsåren (carotid artery), men hurtig tab af bevidsthed og død, er helt afhængig af, at man stikker præcist. Gode steder er også maven og hjertet, hvis ikke det er beskyttet af diverse værnemidler. Effektive steder er også pulsåren (ved håndled), ved kraveben og højre side af halsen, medens man står bag angriberen, og holder hans hoved med venstre hånd.
  PS. Under min militærtjeneste, erhvervede jeg mig sølv + guld i gevær, og det medførte, at jeg kom på en såkaldt skarpskytte-kursus (Sniper) kombineret med et ”spejder-kursus”, hvor man lærte at bevæge sig lydløst i et terræn og i fjentligt område, og printet ind til bevidsløshed: De tre Fér: Find, Fikser og Færdiggør, eller, Lokaliser, Identificer, Likvider.

  Det foregik i områderne Jægerspris, Oksbøl og Melby lejren ved Frederiksværk, med afstikkere til Tyskland + England. Der lærte vi ”Stilles Toten,” som jeg nu har nedfældet på skrift, inden jeg bliver helt senil.
  If they stand behind you, give them protection.
  If they stand beside you, give them protection.
  If they stand against you, show no mercy.

  Kommentar by der Adler — 6. juli 2021 @ 19:04

 58. Jeg gætter på der er flere røde kryb end muslimer herinde

  Kommentar by k. m. — 6. juli 2021 @ 19:04

 59. Kommentar by der Adler — 6. juli 2021 @ 19:04

  Kopieret og gemt til efterlevelse næste gang, jeg møder en kriminel og voldelig muslim, så ryger han ned, første gang, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 19:10

 60. Kommentar by der Adler — 6. juli 2021 @ 19:04

  Jeg takker for et fremragende og underholdende indlæg med relevans.

  Kommentar by Thomas M. — 6. juli 2021 @ 19:16

 61. Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 15:24.

  Her er lidt “hyggelæsning” til aftenkaffen. Læg mærke til at de implicerede ikke bare er ukendte galninge, men kvinder med reel magt i deres hverdag. Dette er feminismen sande ansigt: Den ‘Mr. Rape Threat’ som det første indlæg omhandler er en 5-årig dreng, og sådan forsættes der ellers derudaf.
  https://www.fixcas.com/news/2011/Orange/Orange.htm

  Kommentar by Kimski — 6. juli 2021 @ 19:26

 62. Venstrefløjen er i Deres marxistiske religiøse selvforståelse med Deres -rådne- moral, -hvor muhammedanere gøres til ofre i Marxisternes univers uden selvansvar, som de så tillægger et abstrakt kapitalistisk system-, uden en tanke, eller med en totalt blind synsvinkel for Islam og dens indbyggede undertrykkelse i dens tro/vantro univers, og det had Islam har til frihed, der ikke ligger under dens religiøse undertrykkelse (en form for religiøs forbrydelse imod Gud), og dermed er Venstrefløjen i dens naivitet, nyttige idioter for Muhammedanere.
  (Håber Da Redox læser med :-) :-) :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 19:28

 63. Under den Iranske revolution i 1979-80 var Venstrefløjen de første der blev klynget op i Lygtepæle og kraner.

  Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 19:29

 64. Hvem betaler?

  Kommentar by Hul igennem? — 6. juli 2021 @ 19:30

 65. 61) Lige nu ser det ud til at være PET (Mærkeligt)

  Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 19:40

 66. Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 19:40

  PET har en hemmelig pengekasse. Alle regninger slettes efterfølgende.

  Kommentar by Thomas M. — 6. juli 2021 @ 19:43

 67. Ja. Ok. Jeg har læst krittiken af mine indlæg. Jeg mener jo ikke Kønnene skal tillægges en særlig politisk orientering, så det abstrakte ord Feminisme er for mig at se blot et luftkastel, som skal fremhæve differencieringen af de to køn, men ikke på et politisk plan. Kvinder skal selvfølgelig ifølge mig, være frigjorte og selvansvarlige, og så skal man selvfølgelig (ifølge mig) være fælles om børnene og Deres tarv og arv i fremtiden, både merkantilt, åndeligt, og samfundsmæssigt. Åndelig Frihed under kødeligt ansvar.
  Og nyd da så kønenes forskellighed i munter erotisk leg i gensidig fornøjels, imens I er unge. Skab smukke minder til alderdommen.

  mvkh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 19:51

 68. Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 19:51

  Flot indlæg.

  Kommentar by Thomas M. — 6. juli 2021 @ 19:53

 69. Michael Unna — 6. juli 2021 @ 19:51:

  Kvindernes såkaldte “frigørelse” kom som resultat af målrettet propaganda og har været stærkt medvirkende til den nuværende katastrofale situation med tonsvis af kvinder som kæmper for “åbenhed”, “inklusion”, “tolerance”, “mangfoldighed” og andre “globale værdier”.

  Såkaldt “frigjorte” kvinder er således gift for en sund og stærk nation med maskuline mænd og feminine kvinder.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. juli 2021 @ 20:16

 70. To indlæg i denne tråd, nu det tredie. Ingen kommer igennem filteret, men Bent A’s spam skal vi da have med, hver evigt eneste gang

  Kommentar by Jens Peter — 6. juli 2021 @ 20:17

 71. Kvindens natur er kærlighed og dens form er modstand. (S.Kierkegaard)

  Love is timeless, knows not past, present or future and certainly not a hooting fart about feasibility study (Ambrose Gwinnett Bierce).

  Kommentar by Gustav Jensen — 6. juli 2021 @ 20:36

 72. # MICHAEL UNNA 19.51: Du mener det sikkert godt, men feminisme er altså ikke et luftkastel, men en benhård, mandsfjendsk, familiefjendsk, anti-national, superegoistisk og marxistisk bevægelse som er i fuld gang med at ruinere og ødelægge Danmark og Europa indefra.

  Alt det med kvindefrigørelse, ligestilling, selvansvarlighed, selvrealisering osv. er bluff-ord som dækker over at mange kvinder ønsker at kunne dyrke sig selv, sig selv og atter sig selv. Deres ego kan være så stort at de udnytter deres egen familie og deres egne børn hæmningsløst. Der er endda eksempler på kvinder der har myrdet deres egne børn eller deres egen mand for at kunne hæve deres livsforsikring.

  Der er også mange kvinder som lider af et sådant storhedsvanvid at de mener at de kan være både far og mor for deres børn. Og skilsmisse-sager leverer tusinder og atter tusinder af eksempler på at kvinder kan være nogle forfærdelige svin og pulverhekse overfor ex-manden og børnene. Og de får “systemets” fulde støtte til at udnytte situationen og presse citronen til sidste dråbe. Bl.a. ved at bruge børnene som gidsler. Både familie-, skilsmisse- og børneværns-systemet er propfyldt med hårdkogte kvindesagskvinder.

  Samfundet er endda kommet så langt ud i kommunistisk familiepolitik at kvinderne opfordres til at søge skilsmisse ved mindste anledning. Og de kan endda blive belønnet økonomisk af staten, for at have opløst familien.

  I dagens røde Danmark er mændene kun på tålt ophold i deres eget hjem, og angiveri og stikkeri eller kommunalt ansattes woke ideologi eller lave IQ kan føre til nævenyttige, kafkaske overgreb på børn, uden at der foreligger nogensomhelst fornuftig eller saglig grund.

  Og idag er der en “skærpet indberetningspligt”, så personale i børnhaver og skoler mv. kan blive straffet hvis de undlader at sladre om bagateller. Læs bogen “Den radbrækkede familie” eller “Skabet” hvis de stadig kan skaffes. Eller se videoen om Næstved kommunes tvangsfjernelse af en 11-årig pige fra hendes hjem.

  Unna bør også overveje hvad der er sket med Sverige, inden han danner sig sin endelige mening om feminismen/femi-fascisterne.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 20:49

 73. Der er endda eksempler på kvinder der har myrdet deres egne børn eller deres egen mand for at kunne hæve deres livsforsikring.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 20:49

  Ja, for der er jo aldrig nogle ægtemænd, der dræber deres hustru og alle deres fælles børn, vel BENT A?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 20:53

 74. Dommerne er en gang kulturradikale bosiddende i Nordsjælland. De ældste blev ansat i justitsministeriet og derfra rekrutteret til domstolene. Nu er det er “uafhængigt” dommerudnævnelsesråd, der udnævner dommere. Det er i princippet dem selv DVS dommerne der laver indstilling til justitsministeren…fanden hytter sine

  I justitsministeriet er der UFORHOLDSMÆSSIGT mange dommerbørn ansat! Hvis ansættelse skete uden man kunne se ansøgers navn ville disse vennetjenester IKKE ske…

  De kulturradikale VED BEDST HVAD DER ERE GODT FOR OS. TROR DE. De er totalitære til fingerspidserne og det er en del af deres DNA. De skider på hårdtarbejdende danskere og hader vestlig kultur OG DEMOKRATI . DET ER SANDHEDEN

  Kommentar by H. Nielsen — 6. juli 2021 @ 21:01

 75. Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 20:49

  Bent point taken, men din præcisering endte med at blive mere generaliserende og upræcis end Unna’s indlæg. Ikke alle feminister eller kvinder er mande-hadere. Heldigvis ikke ;-)

  Kommentar by Thomas M. — 6. juli 2021 @ 21:04

 76. # DER ADLER 19.04: Eet problem er hvordan man forsvarer sig mod en eller flere bøller som angriber en personligt. Eet andet er hvordan et folk, en hel befolkning forsvarer sig mod partier og medier som går ind for folkeudskiftning………. og nedlæggelse eller afskaffelse af nationen/ fædrelandet/ folkehjemmet.

  Det sidste problem kan vel kun klares ved at befolkningen vågner op og ser virkeligheden i øjnene? Men i stedet glor masserne jo kun på tv-apparaterne og på papiravisernes overskrifter.

  Så hvordan i alverden kommer vi videre? Har Titanic-Danmark ikke allerede taget så meget vand ind, at folkeskibet vanskeligt kan reddes fra at gå til bunds?

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 21:14

 77. JEA 20.53: Mit indlæg 20.49 var et forsøg på at skabe en lille smule modvægt til DRs evige hetz mod mændene.

  Thomas M.: Feminister er her defineret som rabiate kvinder som er med i den marxistiske feminist-bevægelse. Se Peter Nielsen 17.43 og Kimski 12.16.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 21:27

 78. Dette er min 4. besked i denne tråd, 3 andre er ikke kommet igennem censurfilteret. Men Bant A spam vælter igennem.????

  Kommentar by Jens Peter — 6. juli 2021 @ 21:28

 79. 21:04 Jo, de er

  Kommentar by Svend — 6. juli 2021 @ 21:42

 80. Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 21:27

  Jeg er helt med på pointen i dine indlæg, Bent.

  Kommentar by Thomas M. — 6. juli 2021 @ 21:49

 81. Der Adler skrev om Stille Toten

  Globalister og halal-hippier “myrder” islamkritikere på sociale medier og ved domstolene

  https://www.document.no/2021/07/06/geert-wiilders-domt-for-hatprat-i-hoyesterett-sier-nederlands-rettsvesen-har-spilt-falitt/

  Kommentar by k. m. — 6. juli 2021 @ 22:11

 82. Et indlæg der atter illustrerer at : MANGLEN PÅ EN DANSK JO COXER ER EKSTREM.

  Kommentar by dansker — 6. juli 2021 @ 22:14

 83. 53 der Adler ) Du glemte lædertvinden. Da vi afprøvede den på hinanden forsvandt benene under sig efter 20-30 sek og alt blev sort..Så var det bare at trække til i et minut—hvis det blev aktuelt. Glem alt om hvordan en film strangulering foregår. Der er ingen spjætteri eller modstand. Kun en stille bylt krop.- Meget effektiv likvidering.

  Kommentar by dansker — 6. juli 2021 @ 22:26

 84. Kommentar by Thomas M. — 6. juli 2021 @ 21:04.

  At alle kvinder ikke er feminister er fuldstændigt underordnet, så længe der er NOK af dem til, at de har lovgivende gennemslagskraft.
  Og i det nuværende folketing, er den forudsætning så rigeligt dækket ind, mildest talt.

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 20:53.

  ‘Whataboutism’ er ikke et argument. Det er bare et forsøg på at miskreditere modstanderen ved at anklage denne for hykleri, uden direkte at afvise eller modbevise det fremlagte argument. Prøv igen.

  Du kunne evt. starte en diskussion gående på, hvordan mænd konsekvent fratager kvinder selv basiske menneskerettigheder, gennem en yderst fjendtlig anti-kvindelig lovgivning og forfordeling, både herhjemme og globalt, og hele tiden med det omkringliggende samfunds accept af tingenes tilstand.
  Jeg tror bare ikke du kommer ret langt med den idé..

  Kommentar by Kimski — 6. juli 2021 @ 23:54

 85. Kommentar by Gustav Jensen — 6. juli 2021 @ 20:36.

  “Kvindens natur er kærlighed og dens form er modstand. (S.Kierkegaard)”

  Fra Wiki:
  “Efter hjemkomsten (fra Berlin) forlovede Kierkegaard sig med Regine Olsen (1822–1904). Kort tid efter begyndte han at gruble over forholdet: Kunne han gøre hende lykkelig? Var det forsvarligt at indvi hende i hans og slægtens dybe hemmeligheder? Kunne hun forstå dem? Kierkegaard besluttede til sidst at opløse forholdet, men det lykkedes ikke at få hende til at bryde det, selv om han prøvede at undgå, at hun stod som den vragede. Forlovelsen blev opløst godt et år senere 11. august 1841 og fik dybtgående betydning for det forfatterskab, som han indledte i februar 1843. Hans begrundelse for at hæve forlovelsen var hans opfattelse af, at en ægtemand skylder sin kone at fortælle hende alt; og hans overbevisning om at hans betroelser ville ødelægge Regine. Han havde angiveligt været i nærheden af det seksuelle uden at være gift, og ved sine udsvævelser som student forbandet Gud, ligesom i sin tid hans far. Om Kierkegaard faktisk havde været på bordel eller henfaldt til onani, vides ikke; men hvor bagatelmæssige hans forhold end har været, gav de ham en knusende skyldfølelse, der udløste et forfatterskab uden sidestykke i sin graven i, hvad det vil sige at være et ansvarligt menneske og at være skyldig. Efter bruddet med Regine følte Kierkegaard sig også stemplet af samfundet; for en hævet forlovelse satte kvinden i et grimt lys og gjorde det svært for hende på ægteskabsmarkedet. Fra bruddet til sin død 14 år senere skrev og publicerede Kierkegaard som en besat, som for at tænke og skrive sig ud af en konflikt, han selv havde skabt.”

  Beklager, men for mig at se virker det ikke, som om den mand havde noget som helst relevant at byde ind med, i forhold til kvinder.

  Han fremstår mest af alt som en person, der var ved at gå til grunde under vægten af sin egen gynocentrisme og piedestalisering af hunkønnet.

  Hvordan skal mænd nogensinde gøre sig håb om at opnå ægte og reel ligestilling, hvis vi selv vælger at lænke os til det piedestal?

  Kommentar by Kimski — 7. juli 2021 @ 00:48

 86. Pst Kim. Der kom et utilsigtet e på ordet farlig. (andet afsnit)

  Kommentar by Nielsen — 7. juli 2021 @ 01:00

 87. Feminisme i dag er kritisk raceteori.

  Kommentar by anno — 7. juli 2021 @ 01:58

 88. @ 77 dansker

  Har aldrig hørt om betegnelsen “lædertvinden.” Er det bare et stykke læder, i stedet for at bruge stof, snor eller hvad man nu har ved hånden?

  Kommentar by der Adler — 7. juli 2021 @ 07:03

 89. S. Kierkegaard døde i 1855. I 1859 udkom Charles Darwins bog “On the origin of species, by means of naturale selection” – verdens bedste rettesnor for konstruktion af bedre samfundssystemer og for nedkuling af feminazismen.
  Havde Kirkegård læst og forstået den bog, havde han ikke sluppet så meget “skyld & skam” nonsense ud i verden. Det må han så gøre ‘hinsidan’; da han var krasset af, da bogen kom.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. juli 2021 @ 08:51

 90. At PET er stærkt venstresnoet er desværre ikke noget nyt. Læs blot forordet til professor Bent Jensens bog om den Kolde krig, Ulve, får og vogtere, hvor det tydelig fremgår at PET, med Jacob Scharf i spidsen, gjorde alt for at genere Bent Jensens indsamling af materiale i arkiverne. Dertil kommer kommer “eksperten” Bonnichsen m.fl.

  Kommentar by Islambert — 7. juli 2021 @ 09:56

 91. jacob Scharffs bedste ven var en cubaner (og det var da han var PET chef) og hans yndlingssrejsemål var Cuba.

  HAN ER TIL GRIN og burde have været fyret straks ved første rejse til Cuba

  Kommentar by h.nielsen — 7. juli 2021 @ 10:44

 92. 14:06
  En fredelig muslim. Ja den er god med dig Andersson.

  Kommentar by Nielsen — 7. juli 2021 @ 12:56

 93. Kun en direkte idiot stoler på efterretningstjenesterne og politiet!

  De er alle styret af de samme politikere, som har foræret vores fædreland bort til denne verdens tabere!!!!

  Stol ALDRIG på dem eller politikere, præster og andre embedsm/k´er!

  ALLE styrer de efter deres egoistiske særinteresser!

  INGEN blandt dem vil ofre så meget som en lillefinger for Danmark og de ægte danskere!!!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 7. juli 2021 @ 15:43

 94. # Ole Mejlstrøm: Ja, det er meget uhyggeligt, for når 90% af Folkemordstinget og medierne ønsker at få danskerne udskiftet med arabere og sorte, med socialklienter og islamister, og når danskerne er så hjernevaskede som de er, kan det vel ikke vare længe før de rødblå radikale kliker sidder med sejrens palmer i hænderne.

  Hvad skulle forhindre dem i at sejre ad helvede til? Ligesom det er lykkedes for pladderhumanisterne, feministerne og de radikale ovre i Sverige.

  Danskerne gider jo ikke engang at uddele pjecer eller løbesedler, eller at starte et nyt seriøst parti til at supplere NB (og SK). Og her hos UP er dansksindede nationalkonservative blevet chikaneret og mobbet mange gange.

  Danskerne (og svenskerne) er måske vor tids fortidslevninger? Deres tid er nok snart forbi.

  Læs “Terroristbevægelsers indtog i København på vej” (Steen Leth Jeppesen, Klaus Ewald m.fl.)

  Kommentar by BENT A — 7. juli 2021 @ 18:10

 95. En fredelig muslim. Ja den er god med dig Andersson.

  Kommentar by Nielsen — 7. juli 2021 @ 12:56

  Så du hele videoen? Også hvordan den sluttede 🤣, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. juli 2021 @ 18:29

 96. Ole Mejlstrøm — 7. juli 2021 @ 15:43:

  Helt enig. Der er desværre en tendens hos såkaldt “borgerlige” til at stole på myndighederne, herunder navnlig politiet og militæret, selvom de selvfølgelig blot er de anti-danske magthaveres stormtropper.

  Først når vi har magthavere, som varetager etniske danskeres interesser, kan vi måske igen begynde at stole på politiet mfl.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. juli 2021 @ 18:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper