10. juli 2021

Berlingske refererer historielektor: “Dannebrog kan af nogle opfattes som et nationalistisk symbol…”

Jeg har ikke min daglige gang i hovedstaden, og når jeg ser glade muslimer klædt i rødt og hvidt, så har det været på tv. I går sendte TV2 News live fra en tatovør, fordi en muslim fik lavet en tatovering med DBUs logo. Selvom den multikulturelle propaganda nogle gange er lidt for tydelig, så virker det formentligt efter hensigten.

Mandagens debat om Dannebrog i Deadline på DR2 gav mig intet nyt. Venstreradikale Harald Toxsværd er en marginal skikkelse, og det virker helt forkert at Pia Kjærsgaard ikke bare skal debattere med ham, men også også med den Koran-tro palæstinenser Tarek Ziad Hussein, sekunderet af sommerværten Issa Mahmoud Jeppesen. I sin studietid var han tilknyttet Det Danske Hus i Palæstina med henblik på at ‘gavne den palæstinensiske sag’, og han hyldes i selveste Politiken for sin kamp for syriske flygtninge.

En mand der undsiger nationalstaten, to der godtager den, hvis den kan inkludere alt og alle, og så det fæle højreorinterede alibi Pia Kjærsgaard. Ret beset, så burde det være en debat med fire danskere, omhandlende kravet for inklusion i det danske fællesskab. Gæsterne bestemmer ikke husreglerne. Sund fornuft.

Venstrefløjen har sat sig på samfundsdebatten på alle niveauer, og et begreb som ‘nationalisme’ betyder ikke blot ‘tilhænger af nationalstaten’, men ‘mulig tilhænger af folkedrab’. Det er formentligt derfor vi aldrig hører palæstinensere omtalt som nationalistiske, selvom de palæstinensiske organisationer åbent kæmper for Israels udslettelse. Fra Berlingske.dk, hvor en historielektor formidler den røde definition af nationalisme – EM har udløst en eksplosion af rødt og hvidt i gadebilledet – ‘Jeg tror ikke, Dannebrog er blevet brugt så meget, siden vi vandt EM’ (kræver login).

“Mængden af flag og de mange forskellige mennesker, der er malet i rød/hvide farver, er ikke set i mange år, og tilsyneladende har også folk, der ellers ville vægre sig ved dannebrogssymbolik, taget flaget til sig. Det siger Torben Kjersgaard Nielsen, der er lektor i historie ved Aalborg Universitet og forfatter til bogen ‘Dannebrog’.

‘Vi har jo ikke nogle tal, men jeg tror ikke, Dannebrog er blevet brugt så meget, siden vi vandt EM i 1992, og før det var det efter befrielsen i 1945,’ siger Torben Kjersgaard Nielsen.

Dannebrog kan af nogle opfattes som et nationalistisk symbol, og med til nationalisme hører normalt overvejelser om ‘os og dem’ – altså også overvejelser om, hvem der ikke er danskere.

‘Men brugen af Dannebrog lige nu sker tilsyneladende blandt alle befolkningsgrupper i landet, og den mangfoldige brug afspejler den mere mangfoldige sammensætning af befolkningen, der er i nutidens Danmark. Den mangfoldighed afspejler sig jo også i landsholdsspillernes forskellige baggrunde,« siger Torben Kjersgaard Nielsen.”

(Foto: DR1, sent onsdag aften)

“Nationalisme er en farlig vrangforestilling. At se en masse fadølsfulde danskere med klaphat vækker ikke nogen følelse i mig udover afsky. Til gengæld betyder det noget, når en (dansk eller hvilken som helst) fodboldfan vifter med regnbueflaget, steder hvor det er forbudt.” (‘Nikoline’ til Berlingske)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120233/trackback

61 Comments »

 1. Deadline er ræverød. Jeg ser det ofte som et slags freakshow. En slags puls på, hvor rødt DR reelt er. Fint med mig, at man fyrer den slags propaganda af, MEN så må man lave sin egen kanal, betalt med egne midler og ikke med tvangsinddrevne midler, som DR fodres med.!

  Kommentar by Revser — 10. juli 2021 @ 10:48

 2. DR og TV2 propagandaen kører 24/7. Der filmes pudsigt nok altid lige en med slør eller en neger. Det er jo helt tilfældigt. Selv i deres rejse- og madprogrammer er der lige fedtet en politisk korrekt synsvinkel eller kommentar ind.

  Det bliver en go dag, når mediestøtten og licensen forsvinder.

  Kommentar by M.P. — 10. juli 2021 @ 10:53

 3. Historielektor?
  Det er sådan nogen, der er sat til at undervise den opvoksende Danske generation i historie.

  Kommentar by Bastardo — 10. juli 2021 @ 10:57

 4. Ja, den multikulturelle propaganda sniger sig ind overalt. I reklamer, f.eks. ser man, at alle hudfarver og etniciteter står sammen om det det danske foldboldlandshold. Billeder fra virkeligehden viser derimod, at fodboldfans’ene i den grad er danske danskere.

  Man undrer sig altid over, hvor voldsom kognitiv dissonans, nogle vestreradikale aktivister kan jonglere med:

  F.eks.: De danske støtteorganisationer til palæstinensiske organisationer hylder multikultur i Danmark og er fjendtligt indstillet over for danskheden. Men de palæstinensiske organisationer er gennemført etno-nationalistisk arabisk og vil ikke have multikultur på Vestbredden/Gaza.

  Nu er der så nyheder om, at danske fodboldsfans i England blev udsat for krænkende adfærd og vold. Men der står intet om etniciteten på de engelske overgrebsmænd.

  Det er nærliggende at antage, at overgrebsmændene er multikulti’er, der elsker deres mørklødede fodboldspillere på det engelske landshold, men hader danske danskeres glæde og stolthed over deres nationale danske fodboldlandshold.

  Er der nogen der kan bekræfte/afkræfte den tese?

  Kommentar by traveler — 10. juli 2021 @ 11:06

 5. “Dannebrog kan af nogle opfattes som et nationalistisk symbol”
  Ja,ja, og en blåhval KAN af nogle opfattes som en kondicykel. Eller en tube tandpasta KAN af nogle opfattes som et luftskib, osv.
  Torben Kjersgaard Nielsen KAN af nogle opfattes som et begavet menneske,
  men har man blot et minimum af sund fornuft er det tindrende klart at manden er idiot.
  ” overvejelser om ‘os og dem’ ” Negerne brøler BLM og forlanger at vi knæler for dem og muhamedanerne kalder os vantro svin, men det mener idioten altså ikke er noget problem.

  Kommentar by Danskeren — 10. juli 2021 @ 11:53

 6. Jeg har min daglige gang i hovedstaden, og forleden så jeg en glad pige med muslimsk/mellemøstligt udseende og dannebrog malet på kinderne.

  Jo, de findes også uden for tv, men der er meget langt i mellem dem.

  Kommentar by sebastian — 10. juli 2021 @ 12:32

 7. Det nymarxistiske tog buldrer derudaf verden over, fødet af massemedierne.
  Det næste socialistiske kollaps kan kun blive globalt.

  Kommentar by Bilka — 10. juli 2021 @ 13:04

 8. Dannebrog er et smukt og samlende nationalt symbol. Vi så det her under VM. Der er intet forkert i at være nationalist, dvs. at dyrke sit fædreland. Men venstrefløjen er lykkedes med at gøre fædrelandskærlig, patriotisk og nationalistisk til noget negativt.

  Kommentar by Ole Madsen — 10. juli 2021 @ 13:37

 9. >5 Kommentar by sebastian — 10. juli 2021 @ 12:32

  Måske du hedder Sebastian Bjerring Jensen??

  Kommentar by Bjarne Jensen — 10. juli 2021 @ 13:41

 10. Israel er den mest inkluderende nation i deres nabolag, alligevel hadet af dem, der påstår at de er for mangfoldighed og inklusion, , mens de støtter terrorister og befolkningsgrupper som dybt nede i deres sjæl opfatter vores kulturkreds som vantro, imperialistisk og mål for ubeskriveligt had og misundelse. Gider de godt at smutter væk fra mit land, leve deres idiotiske potientiale ud et andet sted, og så sende et postkort om føje tid, når det går op for dem at deres luftkasteller ikke lever op til deres fantasi.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 10. juli 2021 @ 13:44

 11. Helt objektivt set kan man vel godt være neger og bo i Danmark, hvorfor man er berettiget til at holde med Danmark under EM-kampene. Det ville ikke provokere mig hvis Hella Joof, Etta Cameron eller Neger-Tom var aktive roligans, men hvis/når mediemafiaen direkte fisker efter kulørte fans, for at udstille dem som små kæledyr, så er det bare dårlig porno og i øvrigt enormt respektløst over for en fodboldglad neger, der muligvis bare er ude for at nyde en fadøl med sine venner.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 10. juli 2021 @ 14:25

 12. Endnu engang skrev jeg et relevant opslag, som blev sorteret fra…
  Forstår det ikke.?

  Kommentar by Revser — 10. juli 2021 @ 14:43

 13. Jeg har det meget svært med at dannebro får en negativ betydning fordi det er nationalistisk. Jamen det er jo vores nationalflag, og dermed pr. definition nationalistisk!
  Hvis nu mimoserne på venstrefløjen kunne slappe lidt af, så kunne vi andre hygge os, for vi bruger Dannebro mere eller mindre ved enhver lejlighed, alle flagdage, fødselsdage eller andre familiebegivenheder, når vi er kommet i sommerhus, når der kommer gæster, eller bare hvis vi er glade! Vi har verdens smukkeste flag og det skal vi være stolte af! Og Nicoline, jeg har de fint med bøsser og lesbiske, jeg forstår dem ikke helt, men man må leve som det passer en! Men jeg er led og ked af, at den allestedsnærværende brug af regnbueflaget, skal få mig til at se skævt til bøsser og lesbiske!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. juli 2021 @ 14:54

 14. Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 10. juli 2021 @ 14:25

  Ja. Det er pointen. Det kan da ikke være bedre, at alle hudfarver og etniciteter støtter op om det danske fodboldhold.

  Helt fint, at Sebastian har set “en glad pige med muslimsk/mellemøstligt udseende og dannebrog malet på kinderne.” selvom “muslimsk udseende” mest lyder som en eufemisme for pige med muslimsk tørklæde.

  Men når medier og især i tv-reklamer demonstrativt sammensætter billeder med netop en repræsentant af hver sin hudfarve og etnicitet til at se fodbold sammen, så emmer det af multikulturel bullshit.

  Kommentar by Anonym — 10. juli 2021 @ 15:04

 15. Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 10. juli 2021 @ 14:25

  Ja. Det er pointen. Det kan da ikke være bedre, at alle hudfarver og etniciteter støtter op om det danske fodboldhold.

  Helt fint, at Sebastian har set “en glad pige med muslimsk/mellemøstligt udseende og dannebrog malet på kinderne.” selvom “muslimsk udseende” mest lyder som en eufemisme for pige med muslimsk tørklæde.

  Men når medier og især i tv-reklamer demonstrativt sammensætter billeder med netop en repræsentant af hver sin hudfarve og etnicitet til at se fodbold sammen, så emmer det af multikulturel bullshit.

  Kommentar by traveler — 10. juli 2021 @ 15:05

 16. Det vil sige at nationalistiske følelser for et “Forenet Europæisk Nation” = EUland, må være abnorme farlige vrangforestillinger. EU-flaget kan af nogle opfattes som et nationalistisk symbol.

  Men fælleseuropæiske nationalfølelser bliver der opfordret til i stor stil.
  Kan nogen forklare, hvorfor EU nationalisme er godt, medens dansk nationalisme er ond ? Bare sådan rent logisk ?

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. juli 2021 @ 15:05

 17. “Dannebrog kan af nogle opfattes som et nationalistisk symbol…”. No Shit fesser.

  Danskerne har brugt det flag i snart 800 år så selvfølgelig er det et nationalt symbol på Danskhed for Danskerne, og hvis du syntes at det er et problem så er det DIG der er noget i vejen med. Tal med en psykolog!

  Det eneste sted det er brugt under et voldeligt opbud er i krig, hvad enten det har været en forsvarskrig eller angrebskrig og sådan vil det også være i fremtiden, om DU kan lide det eller ej. Det er moské i virkeligheden det du er bange for eftersom DU højst sandsynligt er en af de forræderiske svin der frivilligt og af rent had til Danskerne vil arbejde sammen med enhver fremtidig fjende af Danmark.

  Almindelige Danskere har IKKE et problem med Dannebrog.

  Kommentar by Santor — 10. juli 2021 @ 15:28

 18. HVIS MAN SOM DANSKER foretrækker Danmark (og dansk kultur) fremfor Somalia, Pakistan eller Iran, er man iflg. de afsindige/skrupskøre venstrefascister i DR, Pølletiken, Misinformation, EL og R galt afmarcheret, og kan mistænkes og beskyldes for alt fra racisme til at være tilhænger af nazi-metoder.

  Hvor folk før bare var nationalt sindede, er de nu nationalistisk sindede, iflg. MSM. Hvor Dannebrog før bare var Danmarks flag, er det nu ved at blive gjort til en hån mod indvandrerne.

  Medierne manipulerer døgnet rundt. Selv “Bagklog” med Espen Kjær er gået fra at være sjov til at være træls rød propaganda.

  Kommentar by BENT A — 10. juli 2021 @ 15:31

 19. @ Bjarne Jensen — 10. juli 2021 @ 13:41
  Nej, det hedder jeg ikke.

  @ Ufrivillig skatteyder — 10. juli 2021 @ 14:25
  Nej, pigen bar ikke tørklæde, jeg antog hende for en ‘kulturmuslim’ lidt på samme måde som vi gør med gutten i billedet øverst.
  Hverken Mellemøsten eller Nordafrika er 100 % islamisk, men vi gætter sjældent forkert når vi fysiognomisk kan placere mennesker dertil.

  Overordnet er jeg enig med Møller i at vellykket integration syner af mere i tv end i virkeligheden.

  Kommentar by sebastian — 10. juli 2021 @ 15:42

 20. Kommentar by BENT A — 10. juli 2021 @ 15:31

  Ja underligt, jeg hørte for ikke så længe siden “Bagklog” på bilradioen, hvor Espen Kjær var sprunget ud som en ulidelig venstreradikal propagandist. Jeg undrede mig, for sådan havde han ikke været tidligere, hvor vid og satire havde gjort programmet underholdende. Hvad var der mon sket med ham?

  Kommentar by traveler — 10. juli 2021 @ 15:53

 21. Kommentar by sebastian — 10. juli 2021 @ 15:42

  Det var nu mig, der rejste spørgsmålet om “muslimsk udseende” betød pige med tørklæde. Det er ret sært at kommentere på den forkerte.

  Kommentar by traveler — 10. juli 2021 @ 16:03

 22. “Dannebrog kan af nogle opfattes som et nationalistisk symbol, og med til nationalisme hører normalt overvejelser om ‘os og dem’ – altså også overvejelser om, hvem der ikke er danskere.”

  Ja, og det er GODT, at vi gør os nogle alvorlige overvejelser om, hvem der er danskere (OS) og hvem der ikke er (DEM). De fremmede er ikke danskere og bliver det aldrig. De hører ikke til her og kommer aldrig til det.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juli 2021 @ 16:17

 23. Danebr er et nationalt symbol. Danmark for Danskere- hvem ellers?-Dansk lov på Dansk grund til Dansk demokratisk integritet. Er det nationalistisk? så hurra for det!

  Kommentar by Michael Unna — 10. juli 2021 @ 16:42

 24. Når de muslimer, som Haraldline elsker så højt, får magt som de har agt, så får Haraldline gratis flyvetræning fra et eller andet højhus.

  Så kan Haraldline skrige sit had mod Danmark og det Danske flag ud, inden det slutter med et stort KLASK…

  Gud bevare Danmark, for Allah vil med garanti ikke…

  Kommentar by Christian Sørensen — 10. juli 2021 @ 16:43

 25. Havde vi ikke haft nationalismen, havde vi aldrig vundet Nordslesvig tilbage fra utyskernes kløer i 1920.
  Af en eller anden grund, havde den tyske nationalisme i 1800 tallet udartet til grænseløs hæslig imperialisme, på nabolandenes bekostning, som først blev knust i 1945.
  Grundlæggende er nationalisme kun et gode for små lande med store naboer.
  Den muslimske nationalisme er speciel modbydelig, fordi den er defineret som verdensherredømmet – Ummah’en er den ultimative nationalstat, centreret omkring et intolerant totalitært religiøst samfundssystem.
  Hvornår protesterer de godtænkende humanistfjolser i Vesten imod den islamiske nationalisme – aldrig! – hvilket afslører den vestlige humanismes abnormt perverse dekadence.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. juli 2021 @ 16:43

 26. “En mand der undsiger nationalstaten, to der godtager den, hvis den kan inkludere alt og alle, og så det fæle højreorinterede alibi Pia Kjærsgaard.”

  DR sørger altid for at uønskede synspunkter er i mindretal. Det giver umiddelbart et indtryk af hvad der “bred enighed om”, selv om det ikke nødvendigvis afspejler majoritetsbefolkningens holdninger.

  Pia Kjærsgaard kunne have nægtet at deltage i det her setup.

  Kommentar by BE — 10. juli 2021 @ 17:59

 27. Noget af det værste jeg har oplevet på DR P1 var år tilbage, hvor en fra Enhedslisten, en SF’er og en radikal skulle debattere indvandringspolitik. Den radikale blev ligesom præsenteret som repræsentant for højrefløjen/borgerligheden.

  De havde mildt sagt svært ved at blive uenige om noget som helst indbyrdes. De var dog uenige med mennesker, som ikke var til stede i studiet.

  Kommentar by BE — 10. juli 2021 @ 18:12

 28. Når det er politisk eller seksuelt opportunt så tager selv danskerhaderne den røde trøjer på at vralter ud i byen med os andre.

  Kommentar by Prebber — 10. juli 2021 @ 18:17

 29. Der er for øjeblikket 26 verserende terrorsager i retterne i Danmark OG DET ER IKKE TERRORSAGER MOD HINDUER, JØDER, KRISTNE, SIKR, BUDDISTER ELLER MORMONER….MON DET ER MOD MUSLIMER?? FOR SIKKERHEDS SKYLD- HVIS NU JUSTITSMINISTEREN SKULLE LÆSE MED – SÅ ER DET TERRORSAGER MOD MUSLIMER ( vi husker nok justitsministerens retoriske idiotiske spørgsmål ud i cyberspace : ” hvem kan dig finde på at kaste æg, sten og spytte på studentervognene”????????????

  Kommentar by H.nielsen — 10. juli 2021 @ 18:18

 30. EFTERSOM ALLE GAMMEL-PARTIERNE ER ENIGE OM AT MAROKKO-TRAKTATEN SKAL OVERHOLDES, og eftersom alle medier (bortset fra net-aviserne) er enige om at propagandere for masseindvandring, afrikanisering og islamisering, kan det nu ikke vare længe før Danmark og danskerne passerer “the tipping point”, “the point of no return”, det punkt i tiden hvorefter alt vil være forsent og intet kan gøres om, genoprettes eller helbredes.

  Alle de gammelkendte partier går de ind for at omdanne Danmark til ukendelighed og Afrika nr. 2, allesammen finder de det fint at alle massemedierne propaganderer for den store “berigelse”, det store ophørsudsalg, den store folkeudskiftning. Faktisk belønner de disse medier med milliarder af kroner for at hjælpe med til at omdanne danskerne til fårede og lalleglade kamikaze-piloter.

  At det snart kan ende i et gigantisk sammenbrud, en dansk dommedag, en blodig storkatastrofe af ubeskriveligt og ufatteligt omfang, bør enhver med mere end tre brikker at flytte med, kunne forstå.

  Kommer katastrofen, vil der INTET være tilbage af danskernes folkehjem, fædreland, hjemstavn og fremtid.

  Kommentar by BENT A — 10. juli 2021 @ 18:48

 31. PS: Snart vil indstrømningen af asylanter blive accelereret. Snart vil antallet af besparelser og nedskæringer stige. Snart vil kriminaliteten vokse endnu mere. Læs selv videre om hvad der er i vente. Lars Hedegaard, Ole Hasselbalch, Klaus Ewald og Steensen Leth og mange flere fortæller om det.

  Kommentar by BENT A — 10. juli 2021 @ 18:53

 32. DANNEBROG er vores nationale symbol!

  De hvide danskeres fane, om hvilken vi samles i kamp mod vores fjender!

  Det gør det naturligvis til et nationalistisk symbol og hvad så!!?!!

  De (for-)mørke (-de) sjæle har absolut ingen del i vores nationale symbol og det skal de naturligvis heller ikke have!

  Som i forne tider vikingernes ravnefane er det VORES!!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 10. juli 2021 @ 19:55

 33. Revser — 10. juli 2021 @ 10:48 skrev:

  “Fint med mig, at man fyrer den slags propaganda af, MEN så må man lave sin egen kanal, betalt med egne midler og ikke med tvangsinddrevne midler, som DR fodres med.!”

  Det er absolut IKKE fint med mig. Al anti-hvid propaganda skulle forbydes og straffes hårdt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juli 2021 @ 22:13

 34. traveler — 10. juli 2021 @ 11:06 skrev:
  “Billeder fra virkeligehden viser derimod, at fodboldfans’ene i den grad er danske danskere.”

  “Danske danskere”? Hvad mener du? Øh, der findes ikke andre slags danskere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juli 2021 @ 22:16

 35. DR,TV2, medie-Danmark og de billeder man derfra forsøger at , skabe for os allesammen ,-minder mig i stigende grad om IKEA-reklamer. Er der iøvrigt nogen der har været der fornylig? ….i IKEA?

  Kommentar by Anonym — 10. juli 2021 @ 22:18

 36. Enig. Anti hvid propaganda er racisme. Og da de hvide står for demokratiet det også anti demokratisk

  Kommentar by H.nielsen — 10. juli 2021 @ 22:21

 37. Når det handler om sport, føler venstrefløjen sig pludselig meget national, men ikke i hverdagen hvor det faktisk tæller. En patetisk ny mode for dem, for så i dagligdagen at arbejde for landets destruktion.

  Kommentar by LarsB — 10. juli 2021 @ 23:43

 38. Kommentar by Peter Nielsen — 10. juli 2021 @ 22:16

  No shit sherlock

  https://www.youtube.com/watch?v=dk1NiuviQhs

  Kommentar by traveler — 11. juli 2021 @ 00:45

 39. Anti hvid propaganda

  Straffeloven § 266 b
  Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.

  Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en særligt skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.

  – men er der ikke noget med at politikere og forskere (journalister?) har lidt længere line..?

  Kommentar by anno — 11. juli 2021 @ 00:49

 40. @ traveler — 10. juli 2021 @ 15:53

  Beklager forvirringen.

  Den eksemplificerer det uheldige i at afsender- og modtager-adresse ligner hinanden på en prik i kommentarsporet her på UP, hvor jeg er blevet en mindre hyppig gæst i de senere år.

  Den landsskadelige virksomhed fra journalister og politikere har ikke ændret sig ret meget over de seneste årtier, og at påpege at indvandringspolitikken er en tragedie, er efterhånden så trivielt som at påpege at 2 + 2 = 4.

  Men måske bør det opfattes som et godt tegn, når progessiv matematik og propaganda begynder at virke mere kedelig end skræmmende.

  Licens er blevet en IQ-test.
  Betal og du er dumpet.

  Kommentar by sebastian — 11. juli 2021 @ 04:51

 41. # Anno 00.49: Du har ret. Når det er gruppen der består af danskere, (det danske folk) må den gerne forhånes og nedværdiges pga. sin hudfarve, nationale og etniske oprindelse, tro og køn. Som det jo fremgår af den daglige anti-hvide og anti-danske propaganda og af DR- hetzkampagnerne mod “racister”, “kældermennesker”, dansksindede nationalkonservative, mænd/”mandesvin” og andre etniske danskere.

  Indvandrere må absolut ikke diskrimineres. Danskere må gerne. Og bliver det på mange punkter.

  Kommentar by BENT A — 11. juli 2021 @ 06:56

 42. Kommentar by LarsB — 10. juli 2021 @ 23:43

  Ja, det er så latterligt og populistisk af de danskerhadende Rødgardister pludselig at være vild med Dannebrog osv. Det virker ikke ægte.

  Kommentar by tavsen — 11. juli 2021 @ 08:49

 43. OT: CHICAGO er nu oppe på over 2000 myrdede/lemlæstede på kun et halvt år, efter defunding af politiet. Og de aktuelle “vacciner” siges af læger, virologer, specialister og nobelprismostagere i medicin at være farlige for folks helbred, så at det vil være bedre at satse på Ivermectin og hydroxyklorokin medicin. (i Indien har man, fortæller hodja, oplevet mere end en ti-dobling af dødsfaldene, efter at man holdt op med at bruge Ivermectin)

  Kommentar by BENT A — 11. juli 2021 @ 12:12

 44. PS: Borgmesteren i Chicago hedder Lori Let-på-tå og hun har været en katastrofe for Chicago. Den 8. og 9. juli er der flere videoer som fortæller om nano-partikler og graphine oxid mv. som spanske forskere og læger advarer imod.

  Kommentar by BENT A — 11. juli 2021 @ 12:46

 45. # BE 18.12
  Den udsendelse du hen viser til har formodentlig i Danmarx Ramadanradios optik haft stor holdningsmæssig spredning, da repræsentanterne fra Enhedslisten, SF og De Radigale alle har ligget langt til højre for DR medarbejderen.

  Kommentar by bjarne binee — 11. juli 2021 @ 13:03

 46. https://www.youtube.com/watch?v=uhp6G0Gp90A

  Kommentar by Svend — 11. juli 2021 @ 14:10

 47. Til dem der ikke ved det:
  Ole Mejlstrøm,er hardcore nynazist. Hvis man ikke tror mig, så tjek hans VK profil, som Drukner I jødehad, tilbedelse af Hitler osv

  Kommentar by Pål — 11. juli 2021 @ 16:49

 48. Se “Stort interview med dr. Zelenko” og Gople-goble udspionerer dig og vennerne osv.

  Kommentar by BENT A — 11. juli 2021 @ 18:15

 49. traveler — 11. juli 2021 @ 00:45 skrev:

  “No shit sherlock”

  Øh, det var DIG, som brugte udtrykket “danske danskere”.

  Hvad mener du med det udtryk? Hvorfor skriver du ikke bare “danskere”?

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. juli 2021 @ 18:26

 50. Efterhånden er vi vel nødt til at skelne mellem danske danskere og papir-danskere. Ligesom vi er nødt til at erkende at “unge” ikke bare betyder “unge”, men betyder “ikke-danskere”.

  Kommentar by BENT A — 11. juli 2021 @ 18:48

 51. En ganske interessant iagttagelse er at der åbenbart ikke har været æggekast el.lign. i.f.m. de mange storskærms-arrangementer på samme måde som i.f.m. studenterkørslen.
  Mit gæt er at de unge utilpassede af anden etnisk herkomst nok ikke har turdet risikere slående argumenter fra de Danske fodboldfans.

  Kommentar by frank mathiesen — 11. juli 2021 @ 18:53

 52. Også i mutter Merkels kanzleramt og omegn skrider berigelsen fremad. Læs om “Mordfall Leonie”, om en lille pige som blev grusomt mishandlet af forkælede afghanere, som takkede for asyl og husly ved at blive barnemordere.

  Kommentar by BENT A — 11. juli 2021 @ 20:23

 53. BENT A — 11. juli 2021 @ 18:48:

  Medierne kalder alle med dansk “statsborgerskab” for “danskere”.

  Enig i at de også kalder også fremmede unge for “unge”.

  Men for mig er “dansker” = Etnisk Dansker.

  Såkaldt “papir-danskere” er ikke danskere, de er fremmede.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. juli 2021 @ 21:59

 54. Peter N: Ja, vi er enige. Men for at tydeliggøre at der ikke bare er tale om en kulturfremmed arabisk eller afrikansk “dansker” som har fået et statsborgerskab foræret, kan man skrive danske danskere, altså ægte danskere. I modsætning til papirdanskerne.

  Medierne gør alt for at forvirre begreberne og tilsløre at en folkeudskiftning er i fuld gang. Men der er jo stadig forskel på “danskere” og danskere.

  Kommentar by BENT A — 11. juli 2021 @ 22:41

 55. EM i fodbold blev vundet af et hold uden negere.

  Kommentar by Bilka — 12. juli 2021 @ 03:42

 56. OT: “Kan vi stole på WHO”? Læs om WHO, Ivermectin og Indien, hvor antallet af corona-syge og dødsfald steg eksplosivt da man droppede Ivermectin.

  Kommentar by BENT A — 12. juli 2021 @ 07:13

 57. PS: Meget uhyggeligt: En 3. bølge er sandsynligvis på vej. Nok dumt at man droppede mundbind i butikker. Især fordi det lader til at corona-syge danskere måske snydes for behandling med Ivermectin mv. Og så er der meldinger om at laboratoriet for biologisk krigsførelse i Wuhan nok også har virusser på lager som er langt mere dødelige end corona-virussen. Slipper de ud kan verden blive ramt af en katastrofe 10 eller 100 gange værre end corona-pandemien. Find selv oplysningerne på nettet.

  Kommentar by BENT A — 12. juli 2021 @ 08:06

 58. Dannebro Rødt med hvidt kors. Er et smukt kristen symbol, som illustrere Danmarks område. Moder jord og Danmark er et dejligt sted.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. juli 2021 @ 08:10

 59. DR og TV2 med diverse underkanaler som DR2 og TV2 News bruger enorme kræfter på at promoverer enkeltstående tilfælde af arabisk muslimsk integration, en integration der er meget langt fra den assimilation, som må være mindstemålet for at kunne være her! På den måde kan statskanalerne ikke ses som andet end propagandakanaler og kulturministeriet burde omdøbes til propagandaministeriet, for Joseph Goebbels ville nikke anerkendende til metoderne og desværre også til resultaterne! Det var den samme Joseph Goebbels, der som propagandaminister i det tredje rige, udtalte til Hitler at tyskerne har den forkerte religion. Kristendommen var ikke agressiv nok, der var brug for Islam hvis krigen skulle være vundet!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. juli 2021 @ 11:49

 60. Den Nervøse — 12. juli 2021 @ 11:49

  Nutidens “journalister” har lært meget af Goebbels. Den konstante ensidighed.

  Når en løgn gentages ofte nok, bliver den en fastslået sandhed. Og har det ikke været vist i TV, har det slet ikke foregået. Jo, “journalister” ved nok, hvordan mediestøtten skal forvaltes. Så krykhusarerne er sikre på næste årsløn.

  Kommentar by tavsen — 12. juli 2021 @ 13:18

 61. BENT A — 11. juli 2021 @ 22:41:

  Ja, vi kan godt kalde dem “papir-danskere” og “ægte danskere” for at tydeliggøre forskellen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. juli 2021 @ 13:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper