10. juli 2021

Sikandar Siddiques analyse, oversat: ‘Alene det at tro på Islam kan føre til voldelige tilbøjeligheder’

I forlængelse af forrige indlæg. Sikandar Siddique kæmper indædt for sit politiske liv, og Informations artikel om befolkningsudskiftningen er naturligvis benzin på byggekranen. Han er tidligere haft sympatier i retning af Hizb-ut-tahrir, og jeg husker hvordan forskere skråsikkert konkluderede, at gruppens kalifat-drømme ikke gjorde dem voldelige. Det var før nogle af dem rejste til Syrien, og kæmpede for Islamisk Stats terrorregime.

Forskeren bag undersøgelsen, tog nogle år senere også stormoskéer i forsvar. Man kunne godt være islamist uden at være radikal, og der knytter sig ikke ‘voldelige aktiviteter til den fortolkning’. Det er ikke længe siden andre forskere forklarede, at vi ikke skulle afradikalisere hjemvendte jihadister, da de havde ret til deres tro, hvis blot de ikke var voldelige. Islamister må godt være hade Vesten, men danskere må ikke være imod islamisk indvandring.

“Højrefløjen har aldrig mærket noget til den liberale hypertolerance.”, skrev jeg forleden i en klumme til Kontrast, og sagen her er et godt eksempel. Et dagblad der årligt får et større millionbeløb i mediestøtte fra den danske statskasse, skriver om forskning i højrefløjen foretaget af en tilvandret afghaner. Tænk på hvilke associationer man kunne levere for skattekroner, hvis der var lidt balance i systemet: ‘Alene det at tro på Islam kan føre til voldelige tilbøjeligheder’. Det er jo den logiske konklusion på Sikandar Siddiques analyse.

“Højreekstremistisk propaganda om muslimer er blevet politisk almindeligt, også i Danmark – og det kan føre til vold.

“En konspirationsteori om udskiftningen af den vestlige befolkning har bredt sig fra den yderste højrefløj til den politiske mainstream. Også i Danmark. Teorien er før blevet koblet til højreradikale terrorangreb. Nu peger ny forskning på, at alene det at tro på teorien kan føre til voldelige tilbøjeligheder”. Det skriver Dagbladet Information. …” (Sikandar Siddique)

(Sikandar Siddique på Facebook, 8. juli 2021)

‘En teori om overtagelse af de vestlige samfund (dar ul-harb, ‘Krigens Hus’) har bredt sig fra salafistiske kredse til helt almindelige muslimer. Også i Danmark. Teorien er før blevet koblet til islamistiske terrorangreb. Nu peger ny forskning på, at alene det at tro på teorien kan føre til voldelige tilbøjeligheder. Det skriver Dagbladet Information.’ (Min fortolkning)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120235/trackback

42 Comments »

 1. UUUUUD blev der sagt,for at bruge Jens-Erik Anderssons fåtallige fornuftige ord.

  Kommentar by Nielsen — 10. juli 2021 @ 09:35

 2. Løbet er kørt. Befolkningsudskiftningen har ingen betydning. Den har haft sin virkning og sikrede, at den vestlige verden ingen modstand ydede

  Nu er vi så midt i zombie-apokalypsen. Hvad enten i tror på det eller ej, så er det der, vi er

  Inden der er gået få år, er det meste af menneskeheden væk, og de vil aldrig fatte, hvad der ramte dem, før de er døde

  Kommentar by Svend — 10. juli 2021 @ 09:41

 3. Sikandar Siddiques er en stor tyk Tayqiia løgnhoved, og fldstdændig afstumpet gjort af sin relgiøse moral, som human set er pilrådden. Virkeligheden er mit vidne.

  Kommentar by Michael Unna — 10. juli 2021 @ 09:43

 4. Smid den fede tosse hjem til hans eget hjemland

  Kommentar by Bjarne Jensen — 10. juli 2021 @ 09:46

 5. Selvfølgelig kan vi nå at udrydde denne monsterreligion, hvis vi vil.
  Start? Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com , og http://www.frafalden.dk
  God lørdag mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 10. juli 2021 @ 09:46

 6. Det er langt billigere, mere produktivt og positivt at udskifte Sikandar Siddique med et civiliseret menneske – end at udskifte alle danskere med danskerhadere.
  At forestille sig Danmark fyldt med muslimer er en fuldstændig horribelt syg tanke; det skal bekæmpes som et livstruende fænomen. Hvem gider dog kravle rundt på alle fire med rumpen i vejret og mumle besværgelser ud den tomme luft?

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. juli 2021 @ 09:47

 7. Synd for Pakistan sådan at have mistet en så stor statsmand

  Synd for Danmark, at vi har statsstøttede “journalister”, der hele tiden satser på rollemodeller, der konstant fejler

  Kommentar by tavsen — 10. juli 2021 @ 10:28

 8. Venstreradikal propaganda om hvide er blevet politisk almindeligt, også i Danmark – og det kan føre til vold.

  “En konspirationsteori om white privilege har bredt sig fra den yderste venstrefløj til den politiske mainstream. Også i Danmark

  Alene det at tro på teorien kan føre til voldelige tilbøjeligheder.

  Venstreradikal propaganda om patriarkatet er blevet politisk almindeligt, også i Danmark – og det kan føre til vold. osv. osv.

  Kommentar by anno — 10. juli 2021 @ 10:35

 9. Hvem tillægger den linselus noget som helst seriøst. Det er straks værre med de der stemmer på ham og ligesindede. Utroligt så “farlig” højrefløjen er. Og ja, der er voldelige tumper på højrefløjen, men set i lyset af venstrefløjen´s hhv. vold fra berigernes side, da er det vist et minimum.

  Kommentar by NED MED ALTING — 10. juli 2021 @ 11:13

 10. Svigermorvitsen :Hvorfor står du derude i regnen? gå dog hjem

  Ingen har bedt Siddique om at komme her, og han må være masochist, siden han bruger sin tid på at klage over alting i vores land.

  Hvis det er så træls her! gå dog hjem

  Kommentar by k.m. — 10. juli 2021 @ 12:03

 11. Sikandar siddiques religion indeholder flere hundrede vers som direkte befaler ham at være ekstremt voldelig overfor alle der ikke er muslimer, og hans koran fører til vold hvert eneste sekund hver eneste dag verden over!

  På thereligionofpeace.com har de en god oversigt over alle de voldelige vers, jeg tror eksempelvis at det er vers 8:12 som lyder noget i retning af “cast terror into the hearts of the unbelievers”. Derudover er der utallige opfordringer til drab på jøder, kristne, homoseksuelle, undertrykkelse af kvinder, osv osv osv osv osv osv.

  Prøv at gå ind på facebook og spørg sikkandar siddique om de vers mon kan tolkes som noget der kunne føre til vold, eller måske endda har gjort det?

  Kommentar by Per — 10. juli 2021 @ 12:53

 12. Sikander Siddique har så meget jord i hovedet at han er tilbudt braklægningsstøtte fra EU. Sikander tog selvfølgelig mod tilbuddet da jorden i hovedet i forvejen var ubrugelig pga forurening.

  Kommentar by bjarne binee — 10. juli 2021 @ 13:34

 13. Jeg er pga. en speciel interesse ofte og gerne i kontakt med ligesindede fra muslimske lande/områder, så som fra Pakistan, Bangladesh, Sultanatet Brunei, Kuwait, Indonesien og lign. lande/områder. Kontakten sker på mange forskellige måder. Når vi i Danmark fejrer kristne højtider modtager jeg altid hilsener i disse anledninger, ligeså sender jeg returhilsener når man der fejrer Eid, Ramadan og lign. Problemet som jeg ser det er at omtalte “politiker”, de mange berigere, får al for lang snor fra diverse myndigheder. Et andet problem og vel nok det største er de der afgiver stemmer til partier i Folketinget der støtter op om denne eftergivenhed, denne eftergivenhed stærkt støttet af diverse medier.

  Kommentar by NED MED ALTING — 10. juli 2021 @ 13:42

 14. Muhammedanerne følger selvfølgelig zombieagtigt (ala Pinochio), hvad de udvalgte Imamere siger de skal gøre -ellers er de jo vantro-. Når det så er sagt, kan de selvfølgelig også være høflige og rare, når det tilrådes bl.a pga Tayqiaa…..Men Islam er det ikke, overfor dem som ikke følger den. Så det vil altid være et magtforhold. Begynd at udrydde den relgion, for jeres børns og børnebørns skyld.

  Kommentar by Michael Unna — 10. juli 2021 @ 14:13

 15. De har det svært på venstrefløjen, for de føler sig kaldet til at bevise at højrefløjen er åh så voldelig! Deres problem er bare at det er den ikke. Det er venstrefløjen derimod!
  De terrorangreb vi ser i Danmark har enten været islamiske eller fra venstrefløjen eller for den sagsskyld begge dele, som med Blekingegade-banden, og med hensyn til den “almindelige” vold, så udøves den af muslimer og folk på venstrefløjen, kun i meget begrænset omfang af højrefløjen!

  Befolkningsudskiftningen er fakta! Det er i og for sig i orden at have sine egne meninger og holdninger, men det er ikke i orden at have sine egne fakta!
  Der må være folk på universiteterne, som beskæftiger sig med demografi, og de kan umuligt holde deres mund, når befolkningsudskiftningen bliver beskrevet som en konspirationsteori, hvis vel at mærke de har bare et gran af faglig stolthed tilbage!
  En demograf, jeg har desværre glemt navnet, sagde, at ja befolkningsudskiftningen var en realitet, men det gjorde nu ikke så meget, hvis bare det ikke gik alt for hurtigt!
  Uden yderlig indvandring vil demografien betyde at de bliver flere end os omkring århundredeskiftet! Man glemmer bare at indvandringen ikke er nul, og at med yderlige indvandring følger politisk magt, og grænserne vil blive åbnet mere og mere og så kan det gå rigtigt hurtigt!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. juli 2021 @ 15:37

 16. # GUSTAV 09.47: Problemet er at der nu sandsynligvis er mellem 1.3 og 1.6 millioner indvandrere, og så mange bliver det svært at repatriere. Og de flytter jo ikke frivilligt hjem igen. De agter tværtom at erobre og overtage vores land. Og de vil blive støttet af ALLE de gamle partier.

  Kommentar by BENT A — 10. juli 2021 @ 15:41

 17. INDSTRØMNINGEN er ved at blive accelereret. Om 3-7 år kan det være dem som bestemmer det hele. Om 15-25 år kan de være i flertal. Allede i år har vi til dels “svenske” tilstande.

  Kommentar by BENT A — 10. juli 2021 @ 15:45

 18. Det burde KUN være etniske danskere, som havde stemmeret, kunne stille op til politiske valg eller indtage ledende stillinger i Danmark.

  “Den Store Befolkningsudskiftning” er ikke et spørgsmål om tro eller politik, men et spørgsmål om statistik og demografisk fremskrivning. Den er i fuld gang uanset om man forstår det eller ej.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juli 2021 @ 16:12

 19. Hvad laver denne Skidkandar Skidquku her, når Danmark er så forfærdeligt? Og hans trosfælle, Utku H. Gÿzer, som JP regelmæssigt lægger spalteplads til som blogger. Hvorfor rejser disse muhammedanere ikke hjem til de lande, de stammer fra? Har det noget at gøre med at her er alting “gratis”. Uddannelse, sundhedsvæsen og oven i købet det rødbedefarvede pas er “gratis”. Eller er det dem, som er kloge nok til at indse at “Den Store Befolkningsudskiftning” nærmer sig med hastige skridt, så de glæder sig hver eneste dag?

  Kommentar by Thor — 10. juli 2021 @ 17:57

 20. Er der ikke et land for Pakistanere?

  Kommentar by Hul igennem? — 10. juli 2021 @ 18:04

 21. Demograf http://www.uriasposten.net/archives/102300

  Kommentar by anno — 10. juli 2021 @ 18:07

 22. Lige præcis Thor! De glæder sig hver dag, de føder flere børn end etniske danskere, så det er bare et spørgsmål om tid. Altid en barnevogn foran et spøgelse, jeg hader dette syn, og mit Danmark bliver et mellemøstligt land på et tidspunkt.

  Kommentar by IES — 10. juli 2021 @ 18:10

 23. CHRISTIANSBORGS POLITIK SIDEN 1983 ER KUN gået ud på at afskaffe Danmark og danskerne. Landet, byerne, boligerne, pengene, kvinderne, velfærden, skolerne, hospitalerne, infrastrukturen, indfødsretten, familieværdierne, borger- og menneskerettighederne foræres væk til asylanter, migranter, socialklienter og evighedsturister.

  Selv sinker burde kunne regne ud hvad det snart kan ende med, nemlig den største og blodigste katastrofe nogensinde i Danmarks 3000 år lange historie.

  Kommentar by BENT A — 10. juli 2021 @ 18:22

 24. Nogle gange fornemmer jeg, hvad indianerne følte, da deres land blev okkuperet af indvandrere fra Europa. Indianerne havde ikke en chance; har vi en chance?

  Kommentar by Ole Madsen — 10. juli 2021 @ 20:41

 25. Ole Madsen — 10. juli 2021 @ 20:41

  Dårlig fornemmelse. Vestens indfødte befolkninger er smarte europæere, De okkuperende er dummere en indianerne.

  De indfødte ‘indianere’ i Europa er milevidt højere i kultur og teknologi end de okkuperende migranter fra Bumfuckingstan.
  Vi har alle chancer, hvis ikke vore ‘høvdinge’ var lige så stupide som de okkuperende migranter.

  Vestens situation i dag minder mere om Roms nedgang og forfald i 4-500 tallet, da okkuperende ikke-islamiske vilde horder fra øst smadrede Roms imperium –
  Kun fordi Roms magthavere og overklasse var totalt korrupte og degenererede, ligesom Vestens magthavere og overklasse i dag. Okkuperende vilde islamiske horder fra øst er ved at smadre Vesten ligesom i det gamle Romerske rige.

  Après nous, le déluge.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. juli 2021 @ 22:17

 26. Den grønne idiot, der en befolkningsudskiftning i gang så det er simpelthen løgn at påstå andet, enhver kan bare kigge på bybilledet i ens by.

  Kommentar by LarsB — 10. juli 2021 @ 23:40

 27. JA, VI BEFINDER OS i en farlig og besynderlig situation. Men valgsystemet er forældet og så kortsynet indrettet, at den politiske klasse er kommet til at bestå af uvidende, umodne, uduelige og ubegavede umuliusser.

  Idag kan man være en sinke, et rent nul, en hysterisk teen-ager, en Greta Tunfisk type, en hovedløs høne, en kugleskør heks eller en virkelig klam og korrupt type, og så alligevel blive valgt ind. Alt hvad det kræver er at man har penge nok til en pænt stor og veltilrettelagt reklamekampagne. Det har de fleste politikerbørn og “agenter”.

  “Folketinget” (og Europas “eliter”) er nu proppet med snakkehoveder og tåber som hopper på hvadsomhelst, ikke har overblik over nogetsomhelst, ikke kan gennemskue ret meget, plus at de er ligeglade med det danske folks liv og fremtid.

  Derfor er Danmark og Europa nu i næsten frit fald.

  Det ligner stormagten Romerrigets undergang på en prik. Og det bliver lige så blodigt, eller rettere endnu mere blodigt, end den gang.

  Europæerne står overfor truslen om trældom og udryddelse.

  Kommentar by BENT A — 10. juli 2021 @ 23:57

 28. Kommentar by Ole Madsen — 10. juli 2021 @ 20:41

  Det havde vi…men den chance er for længst forpasset!!

  Uanset hvor du kikker hen i Vesteuropa er det stort set det samme billede du ser. befolkninger og lande der helt har overgivet sig til tidens strømninger og ikke mindst islams fremmarch og ubønhørlige erobring og udslettelse af alt det som Vesten har opnået og er funderet på!

  Som jøderne i nazitiden går vi støt naive, men bevidste og viljeløse til slagtebænken…!!

  Kommentar by Black Watch — 11. juli 2021 @ 01:04

 29. Hvordan kan det være at Danmark på under 50 år tillader en indvandring af en bestemt uintegrerbar befolkningsgruppe på +- en halv million individer – noget som i vor tusindårige historie aldrig nogen sinde før er sket – og så med en befolkning, som er oplyst og befinder sig på en af verdens højeste udviklingstrin!

  Hvordan kan det dog ske på så kort tid at fremme og bygge fundamentet til vor egen udslettelse – og så på kun 50 år???

  Hvad satan sker der lige? I mit voksne liv er det sket.

  Det er da noget som man ikke kan ignorere for det er da fakta, at islam og dens muslimer på et tidspunkt bliver mange nok til at eliminere det danske demokrati og stede vort land til grunde i et shiamuslimsk helvede, som alle da kan se er til stede over alt på jordkloden.

  Hvad er det ikke man forstår og kan se?

  Kommentar by Black Watch — 11. juli 2021 @ 01:13

 30. Ja, siden de radikale mfl. i 1983 fik gennemført ubegrænset indvandring, er danskernes fremtidsudsigter blevet mere og mere dystre. Og antallet af kulturfremmede er nu langt over en million.

  Alt tyder på at vælgerne ikke når at vågne op inden det er for sent.

  Kommentar by BENT A — 11. juli 2021 @ 07:06

 31. https://syrienblog.net/2021/07/01/138-syrere-blev-pensioneret-i-2020-langt-de-fleste-var-yngre-maend/
  Man læser ofte historier om, hvor modbydeligt og urimeligt det er, at være udlænding i Danmark. Syrere har de seneste måneder jævnligt protesteret imod de urimelige forhold i det racistiske helvede, som de nøje har udvalgt og rejst gennem mindst 6 sikre lande for at nå frem til.

  Imidlertid har 138 syriske statsborgere fået tilkendt livslang passiv dansk pension i 2020. 119 har opholdsgrundlag som “flygtninge”, og 59 af dem kom til Danmark i 2015 og 2016 i forbindelse med den såkaldte flygtningekrise. Bare fem år senere blev de livslangt pensioneret i Danmark.

  Mange forbinder fejlagtigt ordet “pensionist” med grå hår og golfsport, men 5 af de pensionerede syrere i 2020 var 25-34 år, 6 var 35-39 år, 12 var 40-44 år, 11 var 45-49 år, 9 var 50-54 år og 5 var 55-59 år. 81 procent af de pensionerede syrere i 2020 var under 60 år, og 71 procent var mænd.”

  Kommentar by tavsen — 11. juli 2021 @ 10:12

 32. * 20 Hul igennem 18:04
  Hvad med Pakistan?

  Kommentar by Den Nervøse — 11. juli 2021 @ 11:57

 33. Kommentar by tavsen — 11. juli 2021 @ 10:12

  Ja det er bl.a. sådan noget der må betegnes som helt vanvittigt og at man lader det ske uden modsvar og konsekvens for magthaverne.

  Derfor er Danmark et land i frit fald – i forhold til det landet var tidligere og var kendetegnet for – for bare 40 år siden!!

  Og ingen kan se det…er det kun mig?

  Kommentar by Black Watch — 11. juli 2021 @ 11:59

 34. Sikandar Siddique er billedet på hvorfor det er så vigtigt at holde migranter ude! Han er født af forældre, som kom ulovligt til Danmark, og som af uforklarlige grunde blev her. Her fik de så Sikandar, som hvis reglerne var blevet overholdt, var blevet født i Pakistan, og har havde han så ikke gjort skade på Danmark! Nu forsøger han så at samle underskrifter til at danne et parti Fri Grønne, Islamisk Stats stemme på tinge. For at tiltrække naive danskere også kalder han partiet noget med grønt og så noget med mangfoldighed og bøsser og lesbiske! Sådan så har vi alle venstrefløjens plus ord.
  Muslimer, grønt, homoseksuelle og då krydret med kommunisme! Det er lidt med skæbnens ironi at vi ser muslimer og homoseksuelle marcherer i takt! Nogen burde fortælle bøsser og lesbiske hvad der sker dem, når muslimer bestemmer!
  Men tænk hvis Sikandar’s forældre var blevet sendt hjem, så havde vi været foruden Sikandar!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. juli 2021 @ 12:09

 35. Black Watch — 11. juli 2021 @ 11:59

  Det har foregået sådan på Vestegnen de sidste +30 år. Og aktivering af unge muslimer bestod i gratis medlemskab i Fitness. og sportsklubber. Endnu en ulighed, der gik over Rødgardisters hoveder.

  “Men tænk hvis Sikandar’s forældre var blevet sendt hjem, så havde vi været foruden Sikandar!”

  Kommentar by Den Nervøse — 11. juli 2021 @ 12:09

  Og Pakistan var blevet en statsmand rigere

  Kommentar by tavsen — 11. juli 2021 @ 13:15

 36. *tavsen 13:15
  Beklager lidt slå fejl!
  Men ja, jeg skal åbenbart betale for mig selv og Muhammed, når jeg går i fitness. Oven i det betaler hver dansker i gennemsnit ca. 7000 kr. til hovedsageligt muslimske indvandere! Helt ærligt, så burde det være omvendt!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. juli 2021 @ 13:26

 37. Kommentar by Den Nervøse — 11. juli 2021 @ 13:26

  Prøv at forestille jer at det var Danmarks jøder eller jehovas vidner der fik disse både økonomiske og værdslige fordele på bekostning af andre danskere og forskellige grupperinger…der ville i årevis havde været onde og skrigende medier og radikale, socialister osv. og antagelig også alle andre danskere, der ville sable sådan noget ned og få det elimineret/afskaffet via FT.

  Men muslimerne tør de ikke røre og i stedet bliver de dagligt tilgodeset og pleaset…forstå det hvem der kan!!

  Kommentar by Black Watch — 11. juli 2021 @ 14:13

 38. Snebolden ruller, alt hvidt forsvinder. Det går stærkt i Sverige.

  https://www.friatider.se/indier-fortsatt-storsta-invandrargruppen
  Av de drygt 45.000 personer som invandrade till Sverige första halvåret 2021 var indier var den största gruppen.

  Kommentar by tavsen — 11. juli 2021 @ 17:04

 39. Samme link som i 17.04 (fria tider): 13 årig fik pfizer vaccinen og døde! Somalier fik job som politi-betjent og myrdede sagesløs kvinde med sit tjenestevåben.

  Kommentar by BENT A — 11. juli 2021 @ 18:43

 40. # Den nervøse 13.26: Desværre kan de 7000 kr. nok slet ikke gøre det. Prøv selv at regne på hvad det koster at have over en million asylanter, migranter og evighedsturister på “besøg”.

  Læs også “Lad Kina betale for pandemien”.

  Kommentar by BENT A — 12. juli 2021 @ 08:17

 41. Muslimers integration og assimilation i Danamark kan faktisk måles.
  Det gør man ved overvåge hele Blågårds Plads med flere hemmelige videokameraer.
  Udfra overvågningsdata kan man beregne O.P. = overlevelsesProcenten.

  O.P. fortæller hvor stor sandsynligheden er, for at 1 hvid person ikke at blive angrebet, dræbt eller chikaneret, når personen tager en runde på Blågårds Plads i eksempelvis 1 time – efter kl. 22 om aftenen.
  Jo højere O.P., desto mere integration.

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. juli 2021 @ 19:54

 42. Jeg kan efterhånden kun forklare denne tydelige befolkningsudskiftning som en klokkeklar større igangværende plan, der kun kan gennemføres med løgne og propaganda der hjernevasker de bøvede metro-generationer, resten klarer valgsvindlen så. Hvordan skulle man ellers seriøst kunne forklare, at folk pludselig vil tillade denne nedbrydelse og destruktive udslettelse af deres egne lande og kulturer, hvis ikke der foregår fusk på et større globalt plan. Pladderhumanisme er reelt racismen der benyttes som middel at mørbanke befolkningerne med.

  Kommentar by LarsB — 12. juli 2021 @ 21:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper