13. juli 2021

Cubanere demonstrerer mod landets kommunistiske diktatur: CNN-reporter giver Trump ’skylden’…

Enkelte danske medier har fundet tid til at skrive om de igangværende demonstrationer i kommunistiske Cuba. “‘Ned med diktaturet!’ lød det blandt andet fra flere af demonstranterne.”, ifølge DR Online. CNN-korrespondent Kaitlan Collins valgte at give Trump skylden, og kritisere Biden for at ikke droppe Trumps økonomiske sanktioner. Set hos The Post Millennial – WATCH: CNN reporter blames Trump for Cuba’s protests—not the communist regime.

“At the White House press briefing Monday, a CNN reporter blamed Trump for the anti-communism protests in Cuba, instead of the island’s communist regime.

CNN’s chief White House correspondent Kaitlan Collins noted how President Joe Biden’s press statement Monday on the Cuba protests described a call for relief from ‘the tragic grip of the pandemic.’ Collin pivoted to question why current sanctions that were put in place by Trump have not been changed by Biden.

‘So why is the Biden administration continuing that policy?’ Collins asked, emphasizing that exiles cannot send aid to family still living in Cuba.

… Dissatisfied with the vague response, Collins live tweeted Psaki’s reply. ‘The White House offers no update on any changes to the administration’s Cuba policy. President Biden promised on the campaign trail to reverse the restrictive measures put in place by former President Trump,’ she wrote on Twitter.

After the weekend uprisings in Cuba when citizens of the nation took to the streets to demand liberty and freedom, the Biden administration claimed at the same White House presser that recent efforts had more to do with concerns over the rise in COVID-19 cases on the island than an impassioned desire for regime change.

‘I would say that when people are out there in the streets protesting, and complaining about the lack of access to economic prosperity, to the medical supplies they need, to the life they deserve to live, that can take on a range of meanings. There’s a global pandemic right now, most people on the ground don’t have access to vaccines, that’s something we’d love to help with,’ White House press secretary Jen Psaki answered Fox News journalist Peter Doocy.”

(CNN-reporter Kaitlan Collins til Biden-administationens talskvinde Jen Psaki, 12. juli 2021)

Oploadet Kl. 01:12 af Kim Møller — Direkte link7 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120275/trackback

7 Comments »

 1. Trump er skyld i alt ( dårligt) ifølge de røde globalist- kommunister, der kalder sig “journalister”.

  Det er jo som at høre “Verden ifølge den ræverøde Gram” på DDr P1.

  Kommentar by H.nielsen — 13. juli 2021 @ 01:53

 2. Det er helt bestemt Trumps skyld at den kommunistiske revolution på Cuba er endt i undertrykkelse og fattigdom. Trump er så ond, at han allerede som lille dreng saboterede Cuba-styret og lagde grunden til den senere elendighed.

  Bare ring til DR og I vil få bekræftet at det er den skinbarlige sandhed.

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 02:10

 3. Ikke så underligt at Cubanerne føler sig snydt af deres kommunistiske ledere. Der er stadig Cubanere der kan huske dengang den gennemsnitlige Cubaner var bedre stillet end deres Amerikanske brødre. Det fik den af vestens tåbelige venstrefløj højt elskede kommunistiske diktator castro hurtigt lavet om på. Kommunismen koster både på den menneskelige og økonomiske side.

  Nu kan den menige Cubaner lige pludselig se lidt lys i horisonten efter det meste af det gennem korrupte kommunistiske rakkerpak er afgået ved døden.

  Kommentar by Santor — 13. juli 2021 @ 08:53

 4. Trumf skyld i kommunismen på Cuba…????….???…:-) :-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 13. juli 2021 @ 09:33

 5. https://rairfoundation.com/media-blackout-ilhan-omar-brags-at-global-communist-meeting-biden-is-giving-us-everything-we-want-video/

  Ilhan Omar Brags at Global Communist Meeting – Biden is Giving Us Everything We Want (Video)

  Minnasota Representative Ilhan Omar joined a gathering of European communists to discuss methods to build big government in Europe. During a discussion held in June titled “Strengthening Public Sector in the Post-Pandemic Era” Omar bragged that “progressives” like herself have had to do “almost little to zero work” in getting their agenda items passed under the Biden Administration.

  Kommentar by tavsen — 13. juli 2021 @ 11:46

 6. Santor — 13. juli 2021 @ 08:53

  Læste for mange år siden, at Fidel Castro slet ikke var kommunist, men blev det, da hans bøn om hjælp fra USA blev afslået med ordene

  “Batista er et røvhul, men han er vores røvhul”

  Det samme skete mange år før i Svejts. En eksilrusser søgte foretræde hos den amerikanske ambassadør, men han kendte ikke den russer, og han havde en tennisaftale. Dagen efter sad Lenin i et tog, på vej hjem for at lede revolutionen.

  USA og Rusland havde været gode venner igennem mange år. Rusland havde haft jordbesiddelser så langt ned som til Californien, men trak sig tilbage. Og endte med at forære Alaska til USA (hvorfor ikke Canada?), hvorefter driftige amerikanere fandt guld der. North to Alaska.

  Kommentar by tavsen — 13. juli 2021 @ 11:57

 7. CUBA-KOMMUNISMEN har været en katastrofe for cubanerne. Danmarks kommunister har også lagt alt til rette for at vores samfund ender i vold og mord, frygt og elendighed. Et par eksempler:

  UHYGGELIGT: To kvinder overfaldet af 34-årig indvandrer på Valby station. Den ene kvinde blev skubbet ned på skinnerne, netop som tog var på vej. Det er tredje-fjerde gang jordaneren har optrådt voldeligt, iflg. eb.

  I Århus-området kastes der store sten mod letbanen. I Sydsverige er 100 danske biler blevet ramt af stenkast. Rundt om i Danmark et væld af farlige overfald og ubehagelige “episoder”.

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 12:24

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper