13. juli 2021

Historiker om Isam B’s Koran-oversættelse: ‘Ikke andet end manipulation og bedrag i højeste potens’

Sidste år udgav Naser Khader ‘Den duftende have’, en dansk oversættelse af et historisk værk om islamisk elsskovslære. Han oversatte dog ikke det hele, og der er for eksempel ingen beskrivelse af stilling nr. 22 med tilnavnet ‘El morteseb’ (Voldtægt). Her en kronik fra Berlingske af historiker Maradona Isho om Isam Bachiris 2017-oversættelse af Koranen – Amér Majid og Isam B manipulerer, skjuler og forskønner misogynistisk tekst i Koranen.

“Forlaget Tronen udgav i 2017 ‘Den klare Koran’, hvor Koranen blev oversat til dansk af kommunikationsrådgiver og forfatter Amér Majid. På et tidspunkt lå den nummer ét på bestsellerlisten over lydbøger, som er indtalt af Isam B, musiker bl.a. kendt fra gruppen Outlandish.

… en simpel kritisk granskning af teksten viser, at Amér Majid og Isam B med ‘Den Klare Koran’ har forsøgt at manipulere, skjule og forskønne teksten, fordi de ikke ønsker, at danskerne skal få en negativ holdning til Koranen. …

Det er almen viden hos eksmuslimerne og andre ikkemuslimer, der har gransket Koranen kritisk, at der er to specifikke alarmerende formaninger i Koranen om, at det er i orden at slå sin ulydige kone, og at Allah tillader muslimerne at have slavepiger. Det ved Amér Majid og Isam B udmærket godt, og derfor har de forsøgt at skjule disse to penible detaljer i ‘Den Klare Koran’.

… Ellen Wulff, en semitisk filolog og kendt for sin oversættelse af Koranen til dansk, har i sin ‘Koranen i ny dansk oversættelse’ (udgivet 2006) oversat kapitel 4 vers 34 på denne måde (jeg har understreget det væsentligste):

‘Mænd står over kvinder, fordi Gud har givet nogle fortrin frem for andre, og fordi de har givet ud af deres ejendom. De kvinder, der handler ret, er lydige og vogter det skjulte, fordi Gud vogter det. De, fra hvem I frygter genstridighed, skal I formane, lade alene i sengen og slå. Hvis de så adlyder jer, skal I ikke foretage jer mere mod dem. Gud er ophøjet og stor.’

Men i ‘Den Klare Koran’ har man oversat det på en anden måde for at skjule volden mod kvinder for de danske læsere/lyttere. Jeg har også her understreget det væsentligste:

‘Mænd er kvinders værger, idet Allâh har givet nogle fordele (som værge og forsørger) frem for andre, og fordi de giver ud af deres midler (til kvindernes og familiens underhold). De retskafne kvinder er hengivne (over for ægteskabsbåndet) og vogter det skjulte (og ærbare), med Allâhs beskyttelse. De, fra hvem I frygter trods (mod ægteskabsbåndet), skal I formane og (hvis det ikke hjælper, så) lade alene i sengen og afslå (samkvem med). Hvis de så føjer jer, må I ikke søge nogen vej mod (at bebrejde) dem. Allâh er sandelig Ophøjet og Stor.«

‘Afslå’ betyder at nægte, og det er ikke det, der står i den arabiske tekst af Koranen. I den oprindelige Koran på arabisk står der helt klart, at manden skal slå/tæske/ramme/tæve den ulydige kvinde, og der er altså en kæmpe stykke vej fra at ’slå’ en kvinde til at ‘afslå (samkvem med)’.

Det er ikke andet end manipulation og bedrag i højeste potens fra Amér Majid og Isam B her.

(‘Den Klare Koran’, Forlaget Tronen, 2017; Foto: Just Halal)

Oploadet Kl. 01:57 af Kim Møller — Direkte link21 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120279/trackback

21 Comments »

 1. Allah tillader muslimerne at have slavepiger.”

  HVOR ER KVINFO?

  https://ekstrabladet.dk/krimi/sigtet-tre-maend-bortfoerte-pige-paa-stevns-og-voldtog-hende/8696590
  Ifølge sigtelsen skal den 22-årige sammen med to andre mænd søndag aften have tvunget en 14-årig pige ind i en bil på Stevns.

  Herefter skal de have kørt pigen til en adresse, hvor de tvang hende til at drikke alkohol, tage tøjet af og udføre oralsex på to af mændene.”

  Kommentar by tavsen — 13. juli 2021 @ 03:54

 2. Ku’ sagtens være en inspireret Koran-læser der holder en 13-14 etnisk dansk pige som slave og voldtager hende efter forgodtbefindende:

  https://www.bt.dk/krimi/14-aarig-holdt-under-slavelignende-forhold-21-aarig-havde-voldtog-hende-fire-gange

  Kommentar by Rasmus Modsat — 13. juli 2021 @ 05:40

 3. *13-14 årig

  Kommentar by Rasmus Modsat — 13. juli 2021 @ 05:41

 4. Når Isam Bachiri ændrer på allahs evige og uforanderlige ord i “Den Klare koran”: Er dette så ikke ren og skær blasfemi?

  Kommentar by Limewoody — 13. juli 2021 @ 06:52

 5. Al politik, al folkeoplysning og al journalistik i Danmark bygger efterhånden på MANIPULATION OG BEDRAG I HØJESTE POTENS. Ja, lige siden 1968 er danskerne blevet indoktrineret og vildledt af partierne, skolerne og medierne.

  Det er derfor vores samfund nu er i en sørgelig forfatning. Det er derfor Danmark om lidt kan blive til en fejlslagen stat, en bananstat, en vanvidsstat, hvor danskerne vil blive terroriseret, udplyndret og udskiftet.

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 07:25

 6. PS: KVINFO, krænkelsesparatheden, ligestillingen, feminismen, den woke bevægelse, kvotekravene m.m. har de sidste 30-50 år bygget på tykke, fede og sorte løgne om at danske kvinder systematisk blev undertrykte, diskrimineret og holdt nede af de danske mænd og deres love og regler.

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 07:33

 7. Tilbage af ærlige og sagligt oplysende medier er der stort set kun net-aviserne og bøgerne. Dog er der hist og her nyttige oplysninger og artikler at finde i papiraviserne, og selv DR kan ind i mellem levere brugbare informationer. Men mængden af fortielser og censur mv. er alligevel enorm.

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 07:39

 8. #2

  Hvis man ligner en abe må man fortolke(lyve) som man vil. Dette vil ingen kommunist/ humanist akademikere anfægte.

  Kommentar by Jp — 13. juli 2021 @ 08:11

 9. Ham Maradona er ellers kendt som en led og særdeles aktiv forkæmper for masseindvandring, blandt andet i JP’s kommentarspor

  Kommentar by Træt — 13. juli 2021 @ 08:13

 10. Sådan er islam og koranen – løgn og fortielser fra ende til anden. Det gælder i høj grad skrønen om islam som “kærlighedens og fredens religion”. Krigsliderlighed er den mest fremtrædende for liderlighed i denne dødsfikserede overtro. At overvære andre menneskers lidelser og død med fryd, er islamisk fryd.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. juli 2021 @ 08:34

 11. “den klare koraaaaan” ?

  koraaaaanen er vel nok en af de mest selvmodsigende skrifter der nogen sinde er skrevet, hvilket giver sig selv eftersom den er et lav-IQ arabisk forsøg på at fremstå som intellektuel ved at fejloversætte og implementere en blandet samling af andre kultures religiøse skrifter.

  “islamisk elskovslære” er heller ikke andet end et forfejlet forsøg på at arabificere det Indiske skrift Kama Sutra.

  Det er araberne i en nøddeskal at stjæle, snyde, lyve og forvanske er tilsyneladende deres fremmeste kulturelle træk!

  Kommentar by Santor — 13. juli 2021 @ 08:38

 12. I koranen sura 8 vers 12 står der, at de vantro skal halshugges og have fingrene hugget af, men i Isam B’s fusker oversættelse, Den (U)klare Koran, lyver man:
  “Så slå dem over nakken, og slå dem over hver en finger!”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. juli 2021 @ 09:00

 13. Det falder mig helt naturligt at hade muslimer

  Kommentar by Bjarne Jensen — 13. juli 2021 @ 09:01

 14. sura 4.34 …mænd har ansvaret for kvinder…etc Ulydige?… advar dem
  .lad dem ligge alene…SLÅ DEM…VENDER DE TILBAGE I LYDIGHED SÅ TAG IKKE MIDLER I BRUG.
  sura: etc …hvis din hustu begår noget dårligt…4 vidner..Hvis de vidner, så lås dem inde i huset til døden indhenter dem.

  Kilde: Koran Kommentaren- Rolf Slot Henriksen (æret være hans minde).

  Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. juli 2021 @ 09:31

 15. https://www.bt.dk/krimi/stenkast-for-anden-gang-paa-seks-dage-mod-letbane-vi-haaber-vi-har-billeder-af

  Kommentar by P — 13. juli 2021 @ 09:43

 16. Den rigtige koran (ikke Den Uklare) følges af voldtægtskultens medlemmer:

  “Tiltalt for at holde 14-årig som sexslave i et år: 21-årig risikerer lang fængselsstraf og udvisning

  Sexsagen oprulles i disse dage ved retten i Svendborg. En 21-årig mand risikerer lang fængselsstraf for sexuelle og psykiske overgreb mod den 13-14-årig pige.

  Manden står desuden tiltalt for vold og trusler mod venner til pigen og mod vidner i den omfattende sag

  pigen pludselig insisterede på at gå med tørklæde og ville konvertere til islam.

  Den 21-årige mand har opholdt sig i Danmark i tre år, siden han som flygtning blev indkvarteret på det daværende asylcenter på Præstekærgård i Horne”

  Vi takker politikerne for endnu en ødelagt dansk pige i mangfoldighedens hellige tegn.

  https://fyens.dk/artikel/tiltalt-for-at-holde-14-årig-som-sexslave-i-et-år-21-årig-risikerer-lang-fængselsstraf-og-udvisning

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. juli 2021 @ 10:01

 17. Det der med at “afslå” er brugt som magtmiddel af danske kvinder i generationer – vi kalder det at “lukke for det varme vand” hvor jeg kommer fra.

  Kommentar by redneck — 13. juli 2021 @ 11:50

 18. Det må være en sag for kvinfo og andre feministiske organisationer!
  Dette kan ikke ses, som andet en af de utallige forsøg på at få en total mislykket indvandring til at fremstå bare lidt mindre mislykket! Manipulation og propaganda!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. juli 2021 @ 13:33

 19. Tillæg til mit indlæg i 14) rettelse sura 4.15-Hvis nogen af dine hustruer begår noget dårligt, så skal I skaffe jer fire vidner imod dem. Og dersom de vidner, da lås dem inde i huset-indtil døden henter dem, eller Allah åbner en udvej.

  (Igen fra Rolf Slot Henriksens korankommentar side 134)

  Ja jeg ved ikke hvad de dekadente Kvinfo damer laver.

  Vi kan jo få Engelske tilstande med Grooming-gangs, hvor myndighederne vender det blinde øje til Danskerne, og hvor naive teenagetøser bliver voldtaget af grupper, som Tommy Robinson advarede om, og som han bliver Politisk forfulgt for at advare om.
  I ved hvem I skal støtte. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 13. juli 2021 @ 14:05

 20. islam og koranen er satans vær OG størstedel af koranen er ulovlig fx lavede muslimerne en pjece med citater fra koranen om at jøder skal dræbes.

  Det sagde byretten var ULOVLIGT

  DE FIK SELVFØLGELIG KUN ET RAP OVER FINGRENE OG ET FY FRA BYRETTENS KULTURRADIKALE DOMMERE

  HVIS JEG HAVDE LAVET EN PJECE HVOR DER STOD MUSLIMER SKULLE DRÆBES, VILLE JEG HAVDE SIDDET INDESPÆRRET ENDNU ( I ISOLATION SÅ DE 80 PROCENT INDSATTE MUSKIMER IKKE DRÆBTE MIG)

  Kommentar by H.nielsen — 13. juli 2021 @ 15:24

 21. H.nielsen — 13. juli 2021 @ 15:24

  Det kunne være interessant at høre, hvor mange muslimer der sidder i dommerstanden. De vil selvfølgelig være mere loyale over for islam end over for Grundloven.

  Søndag 3. november 2019 gik over 1000 totalitære muslimer i demo på Rådhuspladsen, demonstrerende for at sharia skulle stå over Grundloven. EB havde den bedste udsigt til processionen, men de TURDE IKKE NÆVNE DET.

  http://www.uriasposten.net/archives/105669

  Kommentar by tavsen — 13. juli 2021 @ 17:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper