16. juli 2021

Norge efter Breivik: Socialister vil have ‘et opgør med højreekstreme holdninger’, højrefløjens ‘retorik’

‘Free speech is not an absolute human right’, forklarer den eks-kommunistiske socialdemokrat Helle Thorning-Schmidt, der uvist af hvilken årsag er blevet en del af Facebooks såkaldte ‘Oversight board’. Det ligger i venstrefløjens natur, at de ikke anerkender dissens. Censur er altid lige under overfladen.

Multikultur var ikk desto mindre en dårlig ide før Breivik, og det har massemord ikke ændret på. Journalist Åsne Seierstad i Weekendavisen, blandt andet om den norske debat post-Breivik – Ti år efter.

“Mange har talt om, at Norge må tage et opgør med højreekstreme holdninger. Men når AUFere har antydet, at der ikke er tale om løsrevne ideer på internettet, men om en retorik, der anvendes overalt på den parlamentariske højrefløj, og at denne højrefløj må tage et opgør, er de blevet mødt med tavshed eller kritiseret for at ville begrænse ytringsfriheden. Der har været et rum for den 22. juli, rosetog og fællesskab og et andet rum for politisk debat. De forskellige rum har været uden forbindelse med hinanden. Breivik har hverken fået plads i indvandrings- eller i racismedebatten.

Den tidligere næstformand i Sosialistisk Venstreparti Snorre Valen skriver i sin nye bog Utøyakortet, at højrefløjen har brokket sig over at få mundkurv på i årene efter 22. juli, hver gang AUF har bragt begrebet ‘ytringsansvar’ på bane. Redaktørkorpsets omsorg for konspirationssnak fra det yderste højre har været næsten grænseløs, mener han, mens AUF har fået besked på at tie stille.

Men lige før sommeren var det, som om der blev givet lidt mere los. Et skred blandt AUFere, som mente, at nu, nu er det nok! ‘Det var overlagt vold, og den var politisk motiveret,’ skriver AUFs tidligere generalsekretær Tonje Brenna i sin bog 22. juli og alle dagene etterpå.

I tiden lige før tiårsdagen for terroren er der blevet fremtvunget en offentlig samtale. ‘Dette er sidste chance. De næste kampe vil finde sted i skolerne og mellem historikerne,’ siger Viljar. ‘Det er, som om en byrde er fjernet fra mine skuldre,’ siger han. ‘Over at andre end AUF tager del i debatten.'”

(Arbeidernes Ungdomsfylking anno 1937 – Bemærk fanerne; Foto: Wiki)

“Arbeidernes Ungdomsfylking (AUF) er en norsk politisk ungdomsorganisation, der er tilknyttet Det norske Arbeiderparti. … AUF blev dannet i sin nuværende form i 1927, da Venstrekommunistisk Ungdomsfylkning og Norges sosialistiske ungdomsforbund blev lagt sammen. … I årene etter 2011 har AUF vært en sentral stemme i diskusjonene om det politiske tankegodset bak terrorangrepet 22. juli og oppgjøret med høyreekstremisme i norsk offentlighet. AUF har også en lang tradisjon for å markere seg som en sentral aktør på antirasistisk side i norsk politikk.” (Wikipedia)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120348/trackback

44 Comments »

 1. Breivik har desværre været en gigantisk gave til globalisterne, som for evigt kan bruge ham til at dæmonisere enhver form for nationalisme i norden. Det er “holocaust” om igen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. juli 2021 @ 01:59

 2. Twitter har aabenbart slettet Helle Thorning-Schmidt artiklen. Nedenunder er en artikel fra The Federalist om Helles udgydelser.
  Føj for pokker hvor ser heksen gummi-agtigt og underlig ud.

  https://thefederalist.com/2021/07/15/facebook-censorship-board-member-free-speech-is-not-a-human-right/

  Kommentar by grove city, ohio — 16. juli 2021 @ 05:24

 3. 14. juli var det 5-års-dagen for massakren i Nice. Her blev 85 mennesker myrdet af en “lastbil”. Den politiske tavshed fra venstrefløjens side var i den forbindelse larmende. Markeringen af den klinisk sindssyge AB Breiviks mord skal derimod bruges maksimalt politisk. Og det i en grad så familie-medlemmer til nogle af ofrene ikke kan få vip-pladser ved mindehøjtideligheden – af pladshensyn, forstås: Der skal jo være plads til, at de politisk rette kan få lov til at signalere deres usmagelige og kyniske hykleri og udnytte tragedien i den politiske kamp mod “højrefløjen”.

  Kommentar by Limewoody — 16. juli 2021 @ 06:49

 4. OGSÅ NORGE er nu præget af pladderhumanisme, og er ligesom Danmark og Sverige på vej mod kæmpekriminalitet og “svenske” tilstande.

  Helle T-S var en såkaldt eks-kommunist da hun blev socialkammeraternes statsminister-kandidat. Ligesom Søren Brostrøm, Maria Rørby Rønn og mange flere er “eks-kommunister”. (Men er de nu eks-?)

  Kommentar by BENT A — 16. juli 2021 @ 06:57

 5. Til 2: grove city, ohio.
  Det er pinligt at en forhenværende dansk statsminister kan udtale sig på den måde: Danske Riges Grundlovs § 77 siger: “Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde påny indføres”.

  FNs Menneskerettigheds Deklaration:
  Everyone has the right to freedom of opinion and expression; this right includes freedom to hold opinions without interference and to seek, receive and impart information and ideas through any media and regardless of frontiers.

  EUs forhold til ytringsfrihed er naturligvis lidt mere fluffy: .

  Stk 1: “Enhver har ret til ytringsfrihed. Denne ret omfatter meningsfrihed og frihed til at give eller modtage meddelelser eller tanker, uden indblanding fra offentlig myndighed og uden hensyn til grænser. Denne artikel forhindrer ikke stater i at kræve, at radio-, fjernsyns- eller filmforetagender kun må drives i henhold til bevilling.”

  Stk. 2. “Da udøvelsen af disse frihedsrettigheder medfører pligter og ansvar, kan den underkastes sådanne formelle bestemmelser, betingelser, restriktioner eller straffebestemmelser, som er foreskrevet ved lov og er nødvendige i et demokratisk samfund af hensyn til den nationale sikkerhed, territorial integritet eller offentlig sikkerhed, for at forebygge uorden eller forbrydelse, for at beskytte sundheden eller sædeligheden, for at beskytte andres gode navn og rygte eller rettigheder, for at forhindre udspredelse af fortrolige oplysninger, eller for at sikre domsmagtens autoritet og upartiskhed.”

  Kommentar by Limewoody — 16. juli 2021 @ 07:03

 6. Det er de totalitære censurerende globalist- kommunister, der er sindsyge.

  Blot fordi den mellemøstlige volds- og ulandskultur FORTIES betyder IKKE at den ikke eksisterer. TÆNK LIGE OVER DEN EU, GLOBALIST-KOMMUNISTER, HELLE THORNING OG FÆCESBOOK

  Når man importerer Mellemøsten og Afrika, så får man Mellemøsten og Afrika

  Jeg går med våben hver dag

  Kommentar by H.nielsen — 16. juli 2021 @ 07:40

 7. corona, censur, tæt-på-tvangsvaccine, afskaffelse af fysisk valuta, totalovervågning, klima og grøn omstilling, alle er delmål hen mod Big Bang, agenda/30.
  https://at.dk/selvbetjening/giftige-stoffer-genteknologi-og-asbest/anmeldelse-af-genteknologi/vejledning-til-haandtering-af-vacciner-mod-covid-19-indeholdende-genetisk-modificerede-organismer/?fbclid=IwAR29T_yQ77bvAnwzPvFZ6uoce05giTL7FUGz43yiC0C1Hgl6EVRp1uaKKpE

  Var det tilfældig? Magnus Heuniche deltog i et møde 2019, oktober 2019, hvor man diskuterede nødvendigheden af offentlige-private partnerskaber for at mindske de økonomiske og samfundsmæssige konsekvenser af en pandemi.

  Tilfældigvis kom corona kort tid efter, og regeringen opfandt epedemiloven, men vidtrækkende beføjelser til Sundhedsminsteren, Heuniche selv. Nu må vi næsten ingenting ude vaccinepas.

  Så vidt jeg kan se er følger danskeres accept af vaccine meningsmålinger. 90% eller mere stemmer for mere indvandrig, mere grøn omstilling, mere censur og undertrykkelse – derfor stoler de på at covid-vaccine er til deres eget bedste, et stik for fællesskabet.

  Tilbage er en tvivlerne der sættes uden for fællesskabet, en slags spedalske, “fællesskabet” foragter og håner fordi de har bevaret evnen til at tænke selv.

  Great Reset eller Agenda/30 kan blive lige så skelsættende for livet på Jorden, som da dinosaurerne forsvandt.

  Kommentar by k.m. — 16. juli 2021 @ 07:43

 8. PS Hvis covid-vaccine er til for at begrænse sygdom og død !

  hvorfor er det så nødvendig med datablad i arbejdstilsynet?
  stofferne beskrives som det rene gift, der skal håndteres med største forsigtighed.

  Kommentar by k.m. — 16. juli 2021 @ 07:48

 9. Ja lad os få en revolution, hvor vi smadre det kapitalistiske system sønder og sammen, imens vi synger-racister og facister skal hakkes til medister- (Ja satire over Venstrefløjens voldsretorik).

  Kommentar by Michael Unna — 16. juli 2021 @ 07:50

 10. Breivik og New Zealand er de eneste eksembler på muslimer der er blevet massacreret i terroraktion. Skal vi begynde med Islamisk terror fra 11 september 2001 New York? Moskva Teater, Beslan (skolebørn) massakren, London undergrundsbanen, Paris, Madrid, Berlin (lastbil massakre), Stockholm (lastbil massakre), Tilfældig knivangreb etc etc etc.

  Kommentar by Michael Unna — 16. juli 2021 @ 07:55

 11. Men derudover er Venstrefløjen åbenbart en trussel imod ytringsfriheden.

  Kommentar by Michael Unna — 16. juli 2021 @ 07:56

 12. §77: “Enhver er berettiget til på tryk, i skrift og tale at offentliggøre sine tanker, dog under ansvar for domstolene. Censur og andre forebyggende forholdsregler kan ingensinde på ny indføres.”

  Private firmaer og offentlige organisationer har deres egen opfattelse af ytringsfrihed, som er meget strammere en grundlovens.
  Måske skulle man ændre lovteksten til “offentliggøre sine politiske tanker”, for at samstemme grundlov og firmacensur.
  Private firmaer giver intet for grundloven, i firmaer og i bureaukratiet er censur en essentiel del af organisationens hellige ‘mission’, til aktionærernes og politikernes benefice.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. juli 2021 @ 08:27

 13. Kommentar by grove city, ohio — 16. juli 2021 @ 05:24

  Der er ingen der gider Helle Thorning-Schmidt

  Ikke engang hendes mand – han vil hellere ha’ en dreng

  Kommentar by Bjarne Jensen — 16. juli 2021 @ 08:31

 14. Kommentar by Bjarne Jensen — 16. juli 2021 @ 08:31.

  Hvilket er ret ironisk, for han kan vel næppe komme tættere på målet, end lige med hende..

  Kommentar by Kimski — 16. juli 2021 @ 08:41

 15. Hele præmissen er forkert, Breivik var ikke specielt højreorienteret! I han’s forvirrede skrift kredsede han om totalitarisme af forskellige slags, han rodede rund med alt fra tempelriderne til Stalin. Tempelriderne var en middelalderlig ridderorden, men højreorienteret? Ikke specielt, og mig bekendt var Stalin ikke højreorienteret nok tværtimod, han var faktisk meget ideologisk, selvom venstrefløjen ikke bryder sig om at hører det, så var han altså meget ideologisk, og ualmindelig brutal, det ligger simpelthen i det venstreradikale DNA. Så Breivik højreorienteret? Nej men totalitarist og det finder vi både på højrefløjen og venstrefløjen. Jamen han heilede siger folk, ja men var nazismen ikke socialistisk? NSDAP National socialistiske tyske arbejderparti!
  F.eks gik Nazisterne ind for overskudsdeling, Økonomisk demokrati (ØD) de bekæmpede monopoler og karteldannelser, jo hvis man læser NSDAP’s program, så kunne det meste såmænd godt være skrevet af Pelle Dregsted!

  Kommentar by Den Nervøse — 16. juli 2021 @ 08:43

 16. “Ekstreme holdninger” præger klimaaktivster som hende her
  https://www.document.no/2021/07/15/mdg-topp-nekter-a-fode-for-klimamalene-er-oppnadd/
  – Jeg og livmoren min nekter å gå i fødetjeneste for Erna Solberg så lenge hun ikke gjør nok for å stanse klimakrisen og sikre min og kommende generasjoner en trygg fremtid på en levelig klode, sier MDGs andrekandidat i Hordaland, Josefine Gjerde

  Kommentar by k.m. — 16. juli 2021 @ 09:13

 17. @15 Kommentar by Den Nervøse — 16. juli 2021 @ 08:43

  Normalt finder jeg dine skrifter lidt for “nervøse”, men her kommer du flot i mål.
  Godt skrevet.

  Fiø. er jeg af den mening, at internet aktører (goggle, fjæs, you-tube etc.) som driver offentligt tilgængelige diskurs-forums for masserne, skal underlægges samme grundlov som i landene de virker.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Kommentar by Neuhammer — 16. juli 2021 @ 09:17

 18. Utøya var en Hitlerjugend sommerlejr lige før Stalingrad

  Kommentar by Træt — 16. juli 2021 @ 09:27

 19. Så rigtigt: Multikultur var også en dårlig ide før Breivik!

  Breivik har ingen forgængere og ingen arvtagere, højest en vis forståelse for, at han også er et tragisk produkt af den fejlslagne multikultur.

  Det er politisk plattenslageri at slå mønt af Breivik.

  Kommentar by traveler — 16. juli 2021 @ 09:50

 20. AL DEN NAZISISKE propaganda var valgflæsk. De lovede arbejde, brød og fred. Men arbejdet blev til slaveri og trældom, brødet blev til sult (tusinder af tyskere døde af underernæring) og freden blev til krig. Hitler var intelligent, men alligevel en forrykt, stupid, indskrænket og psykopatisk nar, med massemord og sadistiske lystmord som speciale.

  Det med overskudsdeling, ØD og bekæmpelse af monopoler endte også i ingenting.

  Lige i regimets første tid var der enkelte ting som var til fordel for borgerne, og Hitler var meget populær en overgang. Men bag den kortvarige velfærds-facade opbyggede man en komplet politi-stat og en krigs-industri som satte Tyskland i stand til at overfalde alle sine nabolande plus England og Rusland.

  Kommentar by BENT A — 16. juli 2021 @ 09:53

 21. TERROREN i Nice: 89 dræbte, 400 sårede. Paris: angreb på koncertsted og cafeer på samme dag: 130 døde og igen ca. 400 kvæstede. Altså over 200 dræbte og 800 kvæstede i bare to terror-aktioner.

  Kommentar by BENT A — 16. juli 2021 @ 10:17

 22. Venstrefløjen misbruger en enkelt mands handling som argument for at afskaffe ytringsfriheden, ja helt at forbyde andre holdninger end hvad venstrefløjen byder på.

  Venstrefløjen smadrer historiske mindesmærker på samlebånd, deres egne idoler trives i bedste velgående. Bør vi ikke gå på jagt efter alt der hører venstrefløjen til, og kræve det fjernet ?

  nej, selvfølgelig ikke, fordi fortiden er vores fælles arv, uanset hvem der har gjort hvad. Man kan jo stadig se de mange kranier fra Pol Pot massemord
  https://www.information.dk/indland/2007/10/danmark-stoettede-roede-khmerer-17-aar

  Kommentar by k.m. — 16. juli 2021 @ 10:56

 23. Jeg kommer på den her side for at se hvad masseindvandringen og kulturelt-marxisme har gjort ved det danske samfund. Det skuffer mig hver eneste gang jeg læser kommentarene; enten kritisere folk Nationalsocialismen- eller fascismens styreform.
  Det skuffer mig, at det danske folk kan være så dumme at kritisere ideologier og mennesker de er helt uvidende omkring.
  I er en flok materialistisk-tænkende børn. Kristendommen har skuffet lige siden den blev indført i den hvide mands dagligdag.
  Vor nuværende politiske styreform fungerer overhovedet ikke. Når en politiker kun kan blive valgt ind ved at lyve til befolkningen, og give en masse løfter som han/hun ikke overholder. Nye Borgerlige, Dansk Folkeparti eller Stram Kurs er en gruppe folk der ikke har styr på noget som helst. Det eneste de har styr på er indvandringen.
  Tag jer sammen. Det irritere mig grænseløst at sådan et folk, som har formået at opnå enormt igennem historiens gang, sidder og kritisere det eneste rige som holdte hvad de lovede, og som opnåede mere på 12 år end resten af den vestlige befolkning har opnået igennem flere hundrede år.

  Kommentar by Nietzsche — 16. juli 2021 @ 11:01

 24. Kommentar by BENT A — 16. juli 2021 @ 10:17

  Muslimer hør jo bare, hvad muslimer gør, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 16. juli 2021 @ 11:12

 25. gør

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 16. juli 2021 @ 11:12

 26. Breivik lever mentalt i middelalderen som tempelridder, malplaceret i den moderne verden som en skikkelse fra “Les Visiteurs”, og i middelalderen ville hans ugerning vel være markant, men dog ikke stikke ud som noget sindssygt. Men manglende sans for tiden man lever i er også en slags sindssyge. Den moderne tid er så gal på andre måder, fx ved at bruge én mands fantasi-liv som argument i debatten om multikulturens velsignelser. At der findes vanvidsbilister har dog ikke ført nogen til konklusionen, at bilisme bør forbydes generelt.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 16. juli 2021 @ 11:29

 27. https://www.breitbart.com/sports/2021/07/15/nfl-increase-social-justice-messaging-play-black-national-anthem-major-events/
  According to a report, the National Football League is preparing to roll out even more social justice messaging in the 2021 season and will also make the “black national anthem” a prominent part of all major league events.

  Kommentar by k.m. — 16. juli 2021 @ 12:12

 28. Tyskland : de fleste partier er bange for at blive stemplet som Islamfjendtlige
  kræver login
  https://www.welt.de/kultur/plus232491537/Islam-Expertin-Susanne-Schroeter-ueber-Versaeumnisse-deutscher-Politik.html

  Kommentar by k.m. — 16. juli 2021 @ 14:03

 29. Helle Thorning er med til hos facebook at fremme løgne og deplatforme folk der taler sandt, så når hun siger, at ytringsfriheden ikke bør være absolut, hører jeg hende sige, at retten til at ytre sig kun gælder hende og hendes venner, men ikke dem hun ikke kan lide.

  Kommentar by Mackety — 16. juli 2021 @ 16:16

 30. Tyv tror hver mand stjæler:-)
  Hvornår kommer venstrefløjens opgør egen heltedyrkelses af massemordere som Lenin, Stalin, Castro, Mao, Pol Pot osv. Hvor længe skal vi vente på det?

  Kommentar by Amad — 16. juli 2021 @ 17:06

 31. Venstrefløjens opgør med egen heltedyrkelses af massemordere som Lenin, Stalin, Castro, Mao, Pol Pot osv. Var det 100 mio af deres egne medborgere de myrdede i ’sagens’ tjeneste?

  Kommentar by Amad — 16. juli 2021 @ 17:09

 32. Amad — 16. juli 2021

  Det er dybt foruroligende som Rødgardister kan svinge 180 grader, uden problemer

  Holger og konen imod unionen. Gad vide, hvad der fik Holger til at forlade EU modstanden?

  I 70’erne var modstanden mod religion enorm. Nu omfavner de islam. Hvad mon de er blevet lovet? Frit lejde?

  De samme røde partier har altid råbt op Lighed LIGHED, nu er de stumme, hver gang uligheden sejrer.

  http://www.uriasposten.net/nye-tips#comment-5482137

  Kommentar by tavsen — 16. juli 2021 @ 17:51

 33. Islam slog dem ihjel.

  Kommentar by Hul igennem? — 16. juli 2021 @ 18:27

 34. Tjae, Holger og konen sagde ja til pensionen…

  Kommentar by Hul igennem? — 16. juli 2021 @ 18:29

 35. I gamle dage sagde man at folk med kronisk IQ-underskud var idioter, men senere ville man sige at de er alternativt intelligente.
  I dag vil man sige at de fleste venstrefløjsere er mentalt udfordret, altså ramt af samme syndrom som de kristent udfordrede fra Bumfuckingstan.
  I gamle dage malede man ordet KO på begge sider af kvæget, når jagtsæsonen startede – af hensyn til svagtseende jægere. I dag ville det være islamofobisk, da KO er første stavelse i den manual om kvægtyveri, som hedder KOran.

  Kommentar by Gustav Jensen — 16. juli 2021 @ 19:42

 36. Hvis vi tænker på alt den terror og Folkedrab Kommunismen har begået i de lande de har repressenteret,…..så kunne vi jo også forbyde dem at åbne munden, med Deres vanvittige idealer :-) :-) :-). Så det er Venstrefløjen der er en trussel imod ytringsfriheden….ikke højrefløjen. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 16. juli 2021 @ 20:19

 37. Macron vil have et opgør med den personlige frihed, (min krop, mit valg)
  Hans vaccineplaner er ren ondskab

  Kommentar by k. m. — 16. juli 2021 @ 21:32

 38. Bedre end p piller.
  Mistet fire år sammen og nok ligeså mange børn.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/hjem-til-aarhus-familie-forenet-efter-fejl/8701452

  Kommentar by Islamarebad — 17. juli 2021 @ 06:57

 39. Jeg har aldrig hørt om en socialdemokrat,som ikke har evnet at leve højt og flot af andres (skatteydernes) penge Guzzi Helle er ingen undtagelse. De har altid været og vil altid være til fals for ussel mammon. De købte den Lede stodder Karl Marx’ ideer om et utopisk samfund,hvor alle skulle være lige. Den hornlygtefjært er blevet malerisk tilbagevist i Animal Farm af George Orwell i 1945 den danske udgave vist nok med titlen Kammerat Napoleon findes,men om den er til at opdrive er uvist. Desuden er den grundigt tilbagevist af Ludvig von Mises i bogen Socialism: An Economic and Sociological Analysis på tysk i 1922 og på engelsk i 1951 desuden har ,Daniel Mc Adams,Cris Rossini og Ron Paul hudflettet denne aldeles grundløse teori,som har gjort så megen skade i Rusland og Europa og er undervejr med at anrette uoprettelige skader på det Amerika,som tegnede til at være et frit og uafhængigt sammenrend af 15 stater (senere flere). Nuvel,meget af USAs historie er glimrende fortalt af G Edward Griffin og hvis vi skal følge historien endnu længere tilbage er Mike Maloney en glimrende fortæller alt det jeg her snakker om er engelsksproget litteratur/film og jeg ved ikke om det hele foreligger på dansk jeg tror det faktisk ikke. Muligvis Bill Stills betragtninger om banker. Man må selv søge. Tilbage til emnet eller nærmere at blive ved det.
  Siden episoden,som Anders Breivik stod for,er der udgivet metervis af bøger,som alle har haft til hensigt at udskemme konservative og patrioter. Den eneste bog,som faktisk forholder sig kritisk og analyserende til massemordet,nemlig Vidne til vanvid er blevet ignoreret,som kun de fremmedes mord på norske drenge og piger,kan blive i norske main stream medier. Filmatiseringen var vist også oppe og vende her på siden. Og blev (frit efter hukommelsen) karakteriseret som en almindelig Norges Radios Kommunistpropaganda – produktion.
  Jeg ved min kommentar kan læses som en reklame for Peder Jensens bog. Men i betragtning at han har været en god ven og støtte for snaphanens redaktør,kan jeg helt stå inde for det.
  P.S.
  Jeg synes min kommentar på hodja kort efter var både lødig og gennemtænkt. Ja,den ønskede absolut intet godt for Mogens Lykketoft og socialdemokrater i almindelighed,men den indledtes jo også netop med en disclaimer eller et forbehold,som det kaldes på dansk.

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2021 @ 12:47

 40. 1: så du mener ikke at holocaust er det værste folkemord, verden har set???

  Kommentar by Go — 17. juli 2021 @ 19:26

 41. 26: så du forsvarer nynazistisk terror??????????
  Men du er jo også nynazist…🤢🤮🤮

  Kommentar by Go — 17. juli 2021 @ 19:27

 42. En ny troll er dukket op. Velkommen til forumet Go. Og vær venlig at tænke tingene lidt igennem,før du buser ud med dem.

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2021 @ 20:38

 43. Se hvad jp-Jalving skriver om den nye besættelse.

  Kommentar by BENT A — 17. juli 2021 @ 23:01

 44. 42: du lyder selv som en nynazist, når du har behov for at kritisere en som blot udstiller verdens værste mennesker = nynazister. Peter Neerup Buhl, var kandidat for “Danskernes Parti”, som var en nynazistisk sekt, hvis du er så dum at du ikke ved det…

  Kommentar by Go — 19. juli 2021 @ 17:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper