17. juli 2021

Vandpibe-rygere skaber utryghed på Bellevue: Gentofte-borgere har ikke lyst til at bruge stranden…

“Der er en klar overvægt af folk uden for kommunen i weekenden i højsæsonen.”, forklarer konservative Andreas Weidinger, og selvom han ikke ligefrem fråser med sandheden, så fangede Enhedslistens Jeanne Toxværd det straks. Klampenborg er en fornem adresse, og vil du købe en villa tæt på Bellevue Strand, så koster det fra 17,5 millioner kroner. Har man råd til at bo her, så har man også råd til at flytte til et ‘vandpibe’-fri gated community længere væk fra København. Ikke alle har desværre den mulighed. En historie fra Berlingske – Konservativ politiker: Gentoftes strande misbruges (kræver login).

“Gentoftes strande bliver ‘misbrugt’. Misbrugt af strandgæster, der kommer til ikke mindst Bellevue Strand i biler eller med S-toget til Klampenborg Station. Sådan lyder det fra den konservative kommunalpolitiker i Gentofte Kommune, Andreas Weidinger. …

Ifølge Andreas Weidinger følger der med de mange strandgæster fra andre kommuner på Bellevue Strand og Charlottenlund Fort ‘en opførsel, der skaber utryghed blandt beboerne og alle os andre Gentofte-borgere, der gerne vil bruge vores strande’. Utryghed? ‘Man ryger vandpibe, man ryger hash, og man laver mad, så det lugter ud over hele stranden. … ‘Så har man som lokal ikke lyst til at bruge stranden.’

(Bellevue Strand, Klampenborg; Foto: Maps)

“Når Andreas Weidinger specifikt nævner vandpiber, synes jeg, at han skaber et fremmedfjendsk billede, som jeg synes er uhensigtsmæssigt og tegner et forkert billede af Gentoftes borgere. Vi er åbne over for mennesker fra hele verden og alle kommuner.” (Jeanne Toxværd, Enhedslisten Gentofte)

Oploadet Kl. 12:21 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120365/trackback

30 Comments »

 1. I det mindste har Danmark endnu ikke en overklasse som den amerikanske, som lever i “gated Communities”. Ser man på Californien er delstaten ved, at kollapse i kaos og det er faktisk pga en meget liberal politik som modtager økonomisk støtte fra den overklasse som lever i “gated communities”. De er totalt ligeglad med samfundet udenfor. Det kan de ikke en Danmark. Det vil ramme dem på et tidspunkt.

  Kommentar by CCC — 17. juli 2021 @ 12:46

 2. DET må naturligvis falde Enhedslisten for brystet at nogen nævner ordet “vandpibe”, da det ligesom antyder at der er tale om at indvandrere er ved at fylde temmelig meget på Bellevue-stranden. (ligesom på mange andre strande, i diverse parker og kolonihaver osv.)

  Så selvfølgelig bliver Jeanne Toxværd vred når hun ser det formastelige ord. Som resten af Enhedslisten ønsker hun jo danskerne snigløbet, så de først opdager at noget er galt, den dag folkeudskiftningen efterfølges af en etnisk udrensning af danskerne.

  Som alle nutidens kommunister er den woke kvinde en næstekærlig verdensfrelser som gerne ofrer sit eget folk og land på “humanismens” alter.

  Kommentar by BENT A — 17. juli 2021 @ 12:50

 3. Der har nu i årevis været et alt for stort privilegeret segment, som udlændingepolitisk og integrationspolitisk højlydt kræver at “vi tager ansvar” – samtidig med at man privat og personligt gør alt og udnytter alle muligheder for at undgå problemer – og ansvaret. Jeg vil ikke kalde det et fremskridt, men se det som konstruktivt, hvis nogle ubehageligheder nu breder sig til Gentofte.

  Kommentar by BE — 17. juli 2021 @ 12:58

 4. I morges forlød det endnu en gang, at personfarlig kriminalitet falder. Dog ikke cykeltyverier og andre unævnelige petitesse. Det viser sig ikke på diverse tryghedsbarometre. ABSOLUT et emne, der kræver forskernes interesse. Måske der gemmer sig noget racisme gemt der.
  https://ekstrabladet.dk/krimi/genbrugsbande-paa-spilroede-kors-plyndret-for-tonsvis-af-toej/8701325
  Genbrugsbande på spil: Røde Kors plyndret for tonsvis af tøj”

  Og det foregik allerede i firserne her på Vestegnen. Hvor f.eks. et 6 årigt barn blev fanget i en container. Forældrene var selvfølgelig stukket af.

  Kommentar by tavsen — 17. juli 2021 @ 12:58

 5. Husk at skelne mellem Liberty og Liberal. Det er som Edward Griffin og David Icke siger: Only the words are changing. Almindelige mennesker skal jo helst ikke kunne forstå dem.

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2021 @ 13:01

 6. Muligheden for at flytte fra disse problemer indsnævres konstant, og er kun muligt for en stadig mindre del af befolkningen.

  Kommentar by Jan — 17. juli 2021 @ 13:11

 7. Ja, det skulle Gentofteborgerne have tænkt på inden de stemte på partier, som nok sagde de havde en stram udlændingepolitik, men i virkeligheden åbnedede grænserne på vid gab!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. juli 2021 @ 13:21

 8. Rosa Lund vil beskylde Gentofteborgerne for at være problemet

  Kommentar by Bjarne Jensen — 17. juli 2021 @ 13:22

 9. HVIS forældre spørger deres små 4- eller 5-årige børn som endnu intet kender til verdens ondskab og bedrag, om ikke de synes at det vil være en god idé at invitere alle mulige fremmede ind i hjemmet, fordi “en fremmed er en ven du endnu ikke har mødt”, og fordi det nok vil virke berigende og blive sjovt og hyggeligt……..så vil de søde små poder selvfølgelig begejstret sige ja tak, og glæde sig til hjemmet bliver fyldt op med fremmede fra alle verdenshjørner.

  At det nemt kan ende som et grusomt mareridt, den dag de fremmede bor både i kælderen, på loftet og altanen og i alle stuerne, kan de små jo slet ikke forestille sig.

  Jeanne Toxværd er lige så enfoldig, infantil og primitiv som disse små børn, og som sine voksne åndsfæller i Enfoldighedslisten. Men om hun er lige så kær og godhjertet som de fleste barnlige sjæle på 4 og 5 år, er nok yderst tvivlsomt.

  Kommentar by BENT A — 17. juli 2021 @ 13:30

 10. Det er da også for galt. Vi må virkelig holde op med at kalde vandpiber for vandpiber.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 17. juli 2021 @ 14:04

 11. Strandparken nord for Bellevue og Tårbæk, ser ud som en islamisk enklave. Når man kører forbi, ser man næsten kun muslimske gigantfamilier og villatelte stå og grille i weekenden. Er området reserveret for herrefolket, eller kan hvide mennesker også færdes der risikofrit?

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. juli 2021 @ 14:55

 12. vandpiber har slet ikke noget at gøre med vandpiber. Islam har heller aldrig spor at gøre med Islam.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 17. juli 2021 @ 15:04

 13. Vores rum indskrænkes, det bliver mindre og mindre, og når muslimerne ønsker et område, så begynder de at terroriserer det. Vi besøgt Stranden ved Hornbæk og fortrak hurtigt pga. umba umba musik fra ghettoblastere og hårdpumpede afrikanskudseende unge mænd der udviste en agressiv dominansattitude, det var ikke til at holde ud, at se og hører på! Senere på året var vi på besøg på Øen i Aarhus, her blev der kørt dørtræk og den nærliggende lystbådehavnen var domineret af grupper af arabere, som højlydt gjorde opmærksom på deres tilstedeværelse! De har efterhånden gjort byernes havnebade ulidelige og nu er det så Bellevue’s tur! Det er simpelthen et spørgsmål om at de er ved at markerer at det er deres territorie og at vi bare har at forsvinde!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. juli 2021 @ 15:16

 14. Muslimerne bredder sig i vort land, de kommer til at dominerer på deres frygtelige måde de er på. Jeg talte med en kollega der fiskede meget sammen med sin mand, nu er muslimerne også der, og de ved ikke hvor de snart kan finde et sted hvor de ikke bliver generet af muslimer. Tag en tur til Amager Strand så ser I sorte spøgelser.

  Kommentar by IES — 17. juli 2021 @ 15:18

 15. Her nede i Polen er der ingen perkere, men grafitti bliver mere og mere udbredt. Der er dog god plads i skovene til at begrave vandalerne, hvis man skulle være heldig at pågribe dem.

  Kommentar by Træt — 17. juli 2021 @ 15:26

 16. For nogle år siden tog vi af og til børnene med til “Madsbyparken” iFredericia. En stor legeplads med bænke og borde til madpakken. Gratis adgang. Omkring kl. 17 begyndte araberne at komme. Mændene fik personalet til at tænde op i grillene og satte sig ved bordene. Kvinderne og pigerne begyndte at tilberede kød og grøntsager ved vandposterne og på toiletterne.(Et værre svineri). Drengene overtog legepladsen. Så smuttede danskerne fra stedet.

  Kommentar by Dannemand — 17. juli 2021 @ 17:54

 17. Jamen når man stemmer som man stemmer, så må man jo integrere sig med Herrerfolket, og det er jo den gode moral, som vi har lært af Gentoftebeboere, som ikke kan tåle DF og NB, men så sandelig gerne vil stemme på Venstre eller Radikale….Så må man jo integrere sig, når man i årtier har været ligeglad med underpriviligerede danskere der ha r måttet flygte fra Muhammedanernes selvvalgte rettroende Ghettoer :-)

  Kommentar by Michael Unna — 17. juli 2021 @ 19:40

 18. Det er måske ikke så skidt endda, for der er omkring 2 kilometer fra Charlottenlund Fort til Kærmindevej, hvor en berømt hjemmehjælper bor sammen med sin mand. Flere arabere i området kan jo føre til, at der så kommer mere handling bag ordene.

  Kommentar by T. H. — 17. juli 2021 @ 19:56

 19. INDVANDRERNE har garanteret noteret sig at retsvæsnet er på deres side, og at de ikke risikerer ret meget ved at provokere, tæske og terrorisere danskerne. Vold, voldtægter, mordforsøg og mord straffes tit uhyre mildt, når forbryderen er migrant, og domme om udvisning betyder i praksis oftest ingenting.

  Danmark er landet hvor retfærdigheden, friheden, demokratiet, velfærden, økonomien og meget mere rasler ned ad brættet.

  Kommentar by BENT A — 17. juli 2021 @ 20:09

 20. “Vi har importeret en krigslignende kriminalitet” konstateres det nu hos snaphanen, vedrørende den svenske situation.

  Kommentar by BENT A — 17. juli 2021 @ 21:04

 21. Læg mærke til Andreas Weidingers kujonagtige måde at formulere problemet.

  I stedet for at sige, at det er ikke-vestlige fremmede, som skaber utryghed på stranden, så antyder han det via “vandpibe” og mad, som lugter.

  Såkaldt “borgerlige” (“Konservative”) er som sædvanlig fuldstændig ubrugelige.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. juli 2021 @ 00:28

 22. BE — 17. juli 2021 @ 12:58:

  Helt enig! Det er kun godt, hvis de mest priviligerede danskere får invasionens problemer mest muligt ind på livet, så de måske ender med at investere lidt i Danmarks fremtid og ikke bare i deres eget velbehag.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. juli 2021 @ 00:31

 23. Enhedslisten vil til enhver tid forsvare muzziernes ret til at dominere fremfor etniske danskeres ret til at eksistere.

  Kommentar by Rasmus Modsat — 18. juli 2021 @ 06:38

 24. PRISERNE PÅ VILLAERNE i Klampenborg, Hellerup, Gentofte og indenfor 5-10-15 km fra Bellevue, Charlottenlund, Tårbæk og Hellerup, må da snart falde i pris!! Mon ikke værdien af husene nemt falder til det halve eller mindre? Og Bellevue får vel snart et nyt navn?

  Det er det samme med Bellevue mv. i Århus, hvor visse kvarterer langs stranden/kysten, ikke er så eftertragtede som de har været.

  Kommentar by BENT A — 18. juli 2021 @ 10:59

 25. @24 by BENT A kl 10.59. Nej men hvor tager vi hen? Rig som Fattig – HVOR tager vi hen ? Vi er nødt til at begynde at samles i områder, der er vores. Vi er nødt til at gøre fælles og koordineret indsats. At blive ved, at tro det lader sig gøre , at søge individuelle og personlige løsninger på tingene ,- er selvmorderisk. Den “løsning” hjælper udviklingen/afviklingen på vej.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 18. juli 2021 @ 12:26

 26. Gode nyheder

  Man bør faktisk fordre den adfærd hvis muligt.
  Plakataophængning i ghettoer med billeder fra den slags steder

  Lad folk få lige præcis de problemer de har stemt for at andre skulle få
  Det går vel også ud over bla den gruppe der især stemmer for at det bliver sådan…yngre kvinder.
  Netop derfor har enhedslisten vel så travlt med at få lagt låg på ,naive puttetøser skulle nødigt blive opmærksomme på konsekvenserne af deres handlinger i stemmeboksen

  Kommentar by geden — 18. juli 2021 @ 13:48

 27. Hvis du ikke hader perkere og landsforrædere, så er du en selvmorder.

  Kommentar by Torsten — 18. juli 2021 @ 14:55

 28. Findes der overhovedet i Danmark et eneste, ægte gated community for hvide som i USA, hvor der høje hegn rundt om hele området samt 24/7/365 *bemandet vagthus og bomme for indkørsel til området?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  *I USA bevæbnet flere skydevåben, men det må vi jo ikke få i Danmark

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 18. juli 2021 @ 14:56

 29. #27
  Der findes mange gatede communities i danmark
  De mest almindelige er ejerlejligheder i opgange med låst dør ud mod gaden/dørtelefon og egen parkeringskælder.Der kan man leve isoleret fra den virkelighed man trækker ned over hovedet på andre
  Sådan lever mange fra storbytosse partierne ,imens de agiterer for åbne grænser o.l
  Det går jo bare ud over rosset i de almene boliger så det rager ikke champagnesocialisterne.

  Kommentar by geden — 18. juli 2021 @ 15:31

 30. Nu kommer der jo nok også Danskere uden bopæl i benævnte kommune, men vi kommer aldrig udenom, at muslimske storfamilier raskt væk kommer anstigende med deres myriader af yngel og kvinder i store sorte gevandter, Sorte Slyngel fra Disney ville misunde dem, og liderlige muslimske mænd i små tætsiddende Speedos med deres grill nys hjembragt fra det lokale Bilka!!!
  Som tidligere tyske turister besætter disse storfamilier området og efterlader det totalt tilsvinet!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 19. juli 2021 @ 11:44

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper