17. juli 2021

Vollsmose: PCR-testning lukket pga. trusler – “Havde de nogen særlig grund til at være aggressive?”

Min påstand: Hvis PCR-testerne på stedet alle var muslimer, så var det ikke sket. De har 100 procent styr på pigerne, og det handler ikke om at drengene har fået en dårlig opdragelse. Antipati mod fremmede (i reglen: ikke-muslimer) er en integreret del af opdragelsen. Havde kommunen ikke haft problemer med at få testet Vollsmoses beboere, så havde Ambulance Syd ikke frivilligt parkeret testbilen ved Abildgårdsskolen.

Det administrationschefen kalder ‘en lille smule uhensigtsmæssigt’ opførsel, er følge TV2 Fyn politianmeldte ‘dødstrusler’. En historie fra Fyens.dk – Personale følte sig truet: Aggressive unge lukkede teststed ved Odense-skole.

“Onsdag blev der lukket for PCR-testning på Abildgårdskolen i Vollsmose et par timer tidligere end planlagt. …

Det oplyser Martin Jakobsen, administrationschef i Ambulance Syd, som står for de testbiler, Region Syddanmark sender ud.

– Der var en gruppe unge, lokale drenge, fem-seks stykker, som opførte sig en lille smule uhensigtsmæssigt, så vores personale følte sig truet. …

– Havde de nogen særlig grund til at være aggressive?

– Ikke mig bekendt, og personalet kunne heller ikke sige hvorfor. Det kom ud af det blå. Det sker en sjælden gang imellem…”

(Foto: Facebook, redigeret)

Oploadet Kl. 12:58 af Kim Møller — Direkte link34 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120369/trackback

34 Comments »

 1. LIGE NØJAGTIG DERFOR vil vi få stor glæde af corona i mange generationer. Men medierne vil altid beskylde unge danskere for smittestigningen.

  G.I.s Hold afstand til islamister, er fortsat gældende.

  Indien vil overgå USA på det område, så mon ikke medierne vil bruge Brasilien i skurkerollen, når nu Trump er ude?

  Kommentar by tavsen — 17. juli 2021 @ 13:06

 2. Han ligger ikke på den lade side ham der bøsseka’len Søren Brostrøm – halehæng til massemorderen Anthony Fauci.

  Kommentar by Nielsen — 17. juli 2021 @ 13:06

 3. Hvis dødstrusler blot er “en lille smule uhensigtsmæssigt opførsel”, så kan man jo roligt fjerne straffelovens paragraf 266.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 17. juli 2021 @ 13:57

 4. DEN bratte og voldsomme nedlukning af Danmark for 1½ år siden, kan nok til en vis grad undskyldes med forståelig panik over billederne fra Italien med lange rækker af lastbiler udenfor et hospital.

  Men smadringen af en række erhverv og brancher kan vist godt kritiseres for at have været dårligt gennemtænkt. Der var vist en del hysteri med ind over. Og meget mærkeligt at asylanter fortsat fik lov til at strømme ind i Danmark, selvom de kom fra sikre lande.

  Og genoplukningen har været utrolig forvirret. Og hvorfor er Brostrøm endnu ikke fyret på gråt papir? Og hvorfor hører vi stadig intet om Ivermectin mv.?

  Og hvorfor vil man nu også vaccinere 12-15 års børn som er velbeskyttede af deres naturlige immunitet?

  De betænkeligheder som børnelæger, virologer og andre ægte eksperter har fremsat, skøjter man arrogant hen over.

  Ifølge nettet er der mange fagfolk og selv nobelprismodtagere, som mener at vaccinerne-kampagnerne næppe er det bedste for folkesundheden.

  (mundbindene har måske gjort gavn, da antallet af influenza-, forkølelses- og lungeinfektioner er faldet til det laveste niveau i mange år)(men hvorfor importeres de kun fra Kina?)

  Kommentar by BENT A — 17. juli 2021 @ 13:58

 5. Moderne talsmand indrømmer i en telefonsamtale, at ingen covid vacciner er endelig godkendt. Hele verden er med i et medicineksperment, ingen kender konsekvensen af, måske bortset fra gates og fauci

  Kommentar by k. m. — 17. juli 2021 @ 14:38

 6. Moderna – – – skide stavekontrol

  Kommentar by k. m. — 17. juli 2021 @ 14:39

 7. Passer de på deres kusine ikke berører vantro?

  Kommentar by Islamarebad — 17. juli 2021 @ 14:44

 8. https://www.bt.dk/samfund/bt-besoeger-ghettoen-med-faerrest-coronavacciner-her-er-de-vaerste-myter

  Kommentar by P — 17. juli 2021 @ 14:45

 9. Det står efterhånden klart at de såkaldte vacciner udvikles af nogle hårde negle som ikke tåler modstand fra fattigrøve som os andre. At Covid-19 epidemien skulle være planlagt, vægrer jeg mig ved at tro på; det ville være for ondt. Til gengæld er oplysningerne om at Hydroxyklorokin og Ivermectin virker mod Covid-19 ikke velkomne, for hvis der er virksomme stoffer mod en sygdom, så kan der efter sigende – efter amerikansk lov – ikke gives nødgodkendelse til vacciner mod samme sygdom, og de såkaldte vacciner er jo netop ikke godkendte, kun nødgodkendte, hvad de altså ikke burde være.
  Ovenstående skulle selvfølgelig være tys-tys, og Biden kæmper for tiden for at gøre det strafbart at skrive som jeg gør her, men herhjemme sker der næppe noget ved at skrive om det. Det kommer alligevel ikke i hverken aviser eller TV. Det er statsligt støttede medier; de slagter ikke deres guldkalv. Lægerne holder også kæft, formentlig har de fået et særligt mundbind der skal sikre at fakta ikke forlader munden.
  Det hører med til historien at de fleste kan sikre sig ved at holde deres immunforsvar i orden, især vitaminerne C og D synes virksomme. Det står faktisk både på Fødevarestyrelsens og Sundhedstyrelsens hjemmesider at man bør tage ekstra D-vitaminer, især i vinterhalvåret, men jeg har ikke hørt en eneste sundhedsperson, ej heller en politiker, slå på tromme for borgernes immunforsvar. Det kom på Fødevarestyrelsens hjemmeside den 21. december 2020!

  Kommentar by ino — 17. juli 2021 @ 15:01

 10. Kommentar by ino — 17. juli 2021 @ 15:01

  Jeg tror at covid-19 er planlagt og dem som står bag hører til blandt verdenshistoriens værste forbrydere.

  Vi hører hver eneste dag “nyheder” fra “eksperter”, hvis eneste formål det er at skabe angst og panik for en virus som mere end 99,7% af alle smittede overlever. Den eneste “redning” er så en såkaldt “vaccine”, som i bedste fald kan kaldes eksperimentiel og som i værste fald resulterer i død eller alvorlige og varige bivirkninger.

  Kommentar by kenneth — 17. juli 2021 @ 15:26

 11. “Det sker en sjælden gang imellem”- Enten er Martin Jacobsen naiv, eller også har han bare ikke lyst til at blive kaldt racist af parnasset! For det er naturligvis bare et billede på den – dem og os kultur – der gennemsyrer området, kort sagt de hader os, og helt ærligt, så er vi heller ikke særlig vilde med dem! Der altid problemer i Vollsmose, vanvidskørsel, stenkast efter redningskørtøjer, dyremishandling, mord, kvindeundertrykkelse, og i det hele taget en voldelig dominanskultur! Der bor efterhånden ingen danskere i Vollsmose, og dem der gør ville, for flertallets vedkommende, rejse hvis de kunne!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. juli 2021 @ 16:30

 12. “– Havde de nogen særlig grund til at være aggressive?

  – Ikke mig bekendt, og personalet kunne heller ikke sige hvorfor. Det kom ud af det blå. Det sker en sjælden gang imellem…”

  Det sædvanlige lirum-larum fra en der for alt i verden vil undgå at omtale elefanten i rummet.

  Der er en meget god grund til deres angreb, de er i krig med os !

  Kommentar by Danskeren — 17. juli 2021 @ 16:43

 13. En muslimsk beboerrepræsentant forklarede for nylig, hvorfor et stort antal muslimer ikke vil testes: Der indsamles DNA fra prøverne. Det er problemet.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. juli 2021 @ 17:47

 14. # INO, 15.01: …. planlagt, “vægrer jeg mig ved at tro på, det ville være for ondt”.

  Enig i hvad du skriver, men i de politiske, ideologiske, nihilistiske og anti-kristne verdener findes der intet så ondt at man altid afstår fra det. For visse magthavere synes total ondskab ligefrem at have en særlig tiltrækningskraft.

  I Hitlers direktiver for krigen mod Rusland fastslog han at det skulle være en udryddelseskrig, en tilintetgørelseskrig. Og han lod hundredtusindvis af børn, kvinder og mænd myrde. For nazi-tyskerne var russere, polakker, jøder, nordmænd og alle ikke-ariere undermennesker/ untermenchen, der burde slås ihjel, medmindre de gavnede den tyske krigsførelse. Men selv slavearbejdere og krigsfanger blev sultet og mishandlet og arbejdet til døde. Og Hitler var også hensynsløs mod sine egne.

  Stalin, Mao og Pol Pot var på sin vis endnu mere sadistiske, ondskabsfulde og blodtørstige.

  Så når det drejer sig om politiske forbrydere af værste slags, skal man ikke forvente den mindste hensyntagen til menneskelige og moralske værdier. Selv de mest unødvendigt grusomme metoder kan blive godkendt af magthavere der føler sig som overmennesker.

  Alt tyder iøvrigt på at corona-virussen blev udviklet på et laboratorium for biologisk krigsførelse. Og der er mulighed for at virus-arter med langt højere dødelighed kan komme ud fra laboratoriet.

  Og i ISIS/ ISIL områderne var massehenrettelser af fredelige kristne noget ganske normalt. Og krigsfanger kunne blive overhældt med benzin og blive brændt levende.

  Alligevel ønsker Enhedslisten og de Radikale mfl. at afrikanisere og islamisere Danmark. Ud med kristen kultur, ind med barbariet.

  Lige nu er der ca. 30.000 atombomber/ brintbomber i verden. Nok til at udslette menneskeheden flere gange. Ondskaben er åbenbart så stor at landene må være bevæbnet til tænderne for at føle sig sikre på ikke at blive overfaldet.

  ……………..

  Og folkeudskiftningen af det danske folk, ligner den ikke den ultimative ondskab?

  Kommentar by BENT A — 17. juli 2021 @ 18:02

 15. Havde det været danske drenge, gik der ikke 5 minutter før en flok danske voksne var dukket op og sat en stopper for deres sabotage. Kan godt være at det kun er toppen af isbjerget af menap klientellet der synligt udfordrer vores samfundsorden, men resten enten dækker over dem eller bukker nakken kujonagtigt.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 17. juli 2021 @ 18:06

 16. De gør bare hvad der står i “kogebogen”

  Kommentar by Jan hansen — 17. juli 2021 @ 18:14

 17. Hvis man regner lidt på det, har kommunistisk, nazistisk og islamistisk galskab ødelagt tilværelsen for hundredvis af millioner af mennesker. De tre ideologier er menneskehedens værste fjender, og enhver dansker som støtter dem er en historieløs klovn, en nyttig idiot eller en korrupt forbryder.

  Kommentar by BENT A — 17. juli 2021 @ 18:23

 18. Skønt at se folk i nogle lande har fået nok af coronadiktaturet:

  https://www.youtube.com/watch?v=WuhfLX3dPQE

  Kommentar by kenneth — 17. juli 2021 @ 18:27

 19. Linket som Kenneth 18.27 henviser til, viser en fantastisk masse mennesker, vel hundredtusinder, som går i demonstration mod corona-diktatur. Franskmændene er åbenbart ikke sunket ned i sløvsind og selvopgivelse.

  I modsætning til danskerne, som åbenbart sløvt har affundet sig med masseindvandringen og folkeudskiftningen, skilsmisse-tyranniet og restriktionerne og hvad Christiansborg ellers finder på af skarnsstreger og dumheder.

  Kommentar by BENT A — 17. juli 2021 @ 19:58

 20. Artiklen “Biden-familiens korruption er USAs” handler også om Danmark.

  Kommentar by BENT A — 17. juli 2021 @ 22:43

 21. Haha…. lad bare Mette Minks røde sammenrend smage på multikulturens frugter

  Kommentar by Bilka — 17. juli 2021 @ 22:52

 22. Spild ikke tid på lortet. send det hjem til dadlerne.

  Kommentar by Charles Nielsen — 17. juli 2021 @ 23:26

 23. Kim Møller: “Antipati mod fremmede (i reglen: ikke-muslimer) er en integreret del af opdragelsen.”

  Enig. Og måske vi også skulle lære vores børn antipati mod fremmede. Så ville de være i mindre risiko for at vokse op og blive godtroende oikofobiske nyttige idioter.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. juli 2021 @ 00:36

 24. “Det kom ud af det blå.”

  Nej, det kom fra Afrika og Mellemøsten. Der hvor det hører til.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. juli 2021 @ 00:37

 25. @24 Peter Nielsen kl 00.37. lol, lol , lol. nej det er rigtigt ,- “det kom ikke ud af det blå”…….hvor var det lige det kom fra?…..de der konventioner? hmmm …..jah why not. geografi er ikke for fremtiden.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 18. juli 2021 @ 12:19

 26. De vil ikke have, at der indsamles DNA-materiale via prøverne. Årsagen er oplagt. Derfor er de aggressive i forhold til samfundets forsøg på at tvinge sig til disse podninger.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 18. juli 2021 @ 17:01

 27. https://ekstrabladet.dk/krimi/13-aarig-voldtaget-og-draebt-oestrig-rystet/8702846

  Måske en ny carma case.

  Kommunist feminismen taler tydligt her.

  Kommentar by jp — 18. juli 2021 @ 19:02

 28. Morten – – – — 18. juli 2021 @ 17:01.
  Her er en sikker metode til at holde de generelt forhadte muslimer ude af Danmark, hvor de er uønskede på grund af nægtelse af integration.

  Glimrende idé: Alle muslimer skal aflevere en DNA prøve, lige så snart de kommer til den danske grænse, til et dansk DNA register.

  Alle EU-lande skal gøre det samme. Dermed kan grænsekontrollen lynhurtigt finde ud af, om den undersøgte muslim tidligere er blevet DNA registreret i et andet EU-land.

  Er pågældende muslims DNA allerede registreret i et andet EU-land, skal pågældende muslim nægtes adgang til Danmark, hvis han ikke har opholdstilladelse til Danmark – og skal søge om adgang til Danmark fra hans første DNA registreringsland i EU.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. juli 2021 @ 20:31

 29. Hvorfor er man ikke forlængst begyndt at tage fingeraftryk helt RUTINEMÆSSIGT og hver gang en asylant melder sig? Mon ikke det er fordi hverken EU eller FT ønsker at begrænse indvandringen. Og både f-aftryk og DNA skal vel kun bruges mod danskerne. Se “dommer frikender indvandrer”.

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 01:14

 30. Ekstra bladet har denne artikel:

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/krigogkatastrofer/terror-angrebene-forsvandt-her-er-aarsagen/8675790

  Der skal forklare hvorfor der ikke så ofte er terror angreb i europa længder.

  Her er den sande forklaring. Når terror kan udføres lydløst, så kan man spare krudt og kugler.
  Terroren der udføres nu er lydløs, det eneste der kræves er at den enkelte muslim siger er, i følge islam skal eller må jeg ikke, det og det. Så skal danskerne bare rette ind omgående og muligvis betale erstatning.

  Vågn nu op, dag efter dag bliver vi angrebet af islamister, uden nogen gør noget, det kan ikke forsætte.

  Kommentar by Anders Nielsen — 19. juli 2021 @ 07:51

 31. Både EU og USA har en hemmelig plan om udkonkurrere Kina og Indien ved hjælp af demografi. Både EU og USA skal mindst fordoble deres befolkningstal med rasende billig, hårdt slidende arbejdskraft med små krav til livets opretholdelse. Men direkte utilsløret slaveri er ikke moderne mere, så slaverne skal importeres under dække af humanistiske redninger af dårligt stillet overflødige tobenede fra Bumfuckingstan.
  Det er det som hedder, at øge arbejdsudbuddet.
  Hvad angår klimaforbedringer, bæredygtighed, rovdrift på natur og overbefolkninger – så må det ofres på højfinansens urørlige credo “expand or die”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. juli 2021 @ 08:27

 32. Lige pt. under democrats og Biden ser det vist mere ud til at USA vil lade sig styre af Kina. Desuden kan man næppe udkonkurrere nogen ved at satse på ukvalificeret arbejdskraft. Som iøvrigt snart bliver udkonkurreret af industri-robotter mv. Det som foregår er nok nærmere rendyrket gak-gak politik, som kun vil blive til enorm skade og ulykke for millioner af europæere og amerikanere.

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 10:00

 33. Vi kan blive dødtrætte af det muslimske cirkus, men aldrig ALDRIG må vi stoppe vores retmæssige kritik af deres sære indfald og voldsmentalitet!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 19. juli 2021 @ 11:23

 34. Ad 13: DNA udtages ved tests?

  Det var jeg ikke klar over, men det har jo længe været systemets ønske at besidde et DNA-arkiv, så forbrydelser lettere kan opklares!

  Det er måske der, skoen trykker!

  Muslimerne er ganske enkelt bange for, at retfærdighedens og Lovens lange arm lettere får fat i dem!

  Kan vi snart få en højere kriminalitets-procent og have flere muslimer siddende bag tremmer?!?

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 19. juli 2021 @ 11:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper