19. juli 2021

Medier gør offer til skurk: Herboende muslimer jubler over Kurt Westergaards død på sociale medier…

Bladtegneren Kurt Westergaard er død efter længere tids sygdom, skriver flere medier. ‘Muhammed-tegneren satte verden i brand’, lyder overskriften på Stiftidendernes nekrolog, der eksempelvis gengives af Fyns Amts Avis. Det burde være unødvendigt at nævne, men Kurt Westergaard satte ikke verden i brand. Det gjorde muslimer af egen fri vilje, og ligesom medier ikke skriver ‘Helle voldtaget: Hun gjorde voldtægtsmand liderlig’, så skal man heller ikke gøre det her. Det er ikke en detalje, det er et diskret angreb på det åbne samfunds fundament.

(Foto: Fyns Amts Avis, 18. juli 2021: Kurt Westergaard er død: Muhammed-tegneren satte verden i brand)

Jeg mødte benævnte tilbage i 2010, og det undrer mig til stadighed at medierne har haft held til at frame ham som højreorienteret. At kæmpe for det frie ord mod totalitære bevægelser, fremstår højreorienteret, men modstanden mod Islam er på individniveau mere nuanceret end som så. Udenfor mediebranchen er den apolitisk.

Historien om Kurt Westergaards død fylder en del på sociale medier, blandt andet hos Ekstra Bladet. 122 læsere har foreløbigt givet nyheden en smile-emoji på avisens Facebook-side. Vi kan godt kalde dem radikale islamister, men ‘enablere’ er nok mere præcist. Nogle vil være kriminelle samfundstabere, men en stor del vil under andre omstændigheder kunne lanceres som rollemodeller. På overfladen velintegrerede indvandrere, men lige under overfladen lurer en stærk Koran-tro og et udansk/arabisk sindelag.

“Kurt Westergaard sov ifølge Berlingske stille ind efter længere tids sygdomsforløb. Han efterlader sig en kone og fem sammenbragte børn. … Udover at skabe en udenrigspolitisk krise, gjorde Muhammedtegningerne Kurt Westergaard til et mål for ekstreme islamister.” (EB.dk, 18. juli 2021: Muhammedtegneren Kurt Westergaard er død)

Enablere

“Cuneyt Shawski, Maryam Sara, Cenifer Mahmudovska ,Fatou Jamz, Nevein M. Aowiti, Os Rzg Iso, ZM Malik, Yosuf El Taftazany, Alsubaihi Dudu Adam, Noor Mks, Redan Kıratlı, Thomas Lund, SA Danmark, Gülcan Gürbüz, Haithem Esmail, Abdallah Wais, Samra Horic, Cagatay Temur, Saboor Rashidi, Kanabel Abou, Ahmed Baqi, Saad Ahmed, Anas Ali, Yusuf Itani, Louise Jonason, Mona Mohamed, Najma A Isse, Adam Abdelrazek, Nurdane Gøcer, Al-Waeli Hussein, Sumeyra Ural, Yosef Borz, Azad Mirani, Shirsha Shiva, Vasfije Goza Dogani, Vesfi Yalcinkaya, Halla Mahmoud, Jan Amir, Maten Rashid, Emad Antar, Peter Petersen, Jafar Al-Rubayie, Nesrin AE, Walid Majid, Ahmet Celik, Warda Abdi, Ulla Hjorth, Poyraz Gülen, Raja Zebz, Yahye Abdi, Salim Allman, Ziko Rabeh, Adam Safi, Mohammed Makaveli, Sajjad Alattabi, Thogym Macgottery, Zakariya Gh, Arifa Malik, Fatma Atef Atef, Antonio Montana, AnnaSofie B Jacobsen, Mehmet Toy, Ömer Kalayci, Semih Derin, Ahmad Jamal, Farah Raja, Yasin Sa, Yusuf Yasin Güvercile, Sara Kh, Bilal Soysal, Mustafa Al-timimi, Ilker Celiker, Gibby Gibby, Simon Bech, Shaaf Khuram, Magnus Bjerg Sturm, Tony Summers, Usmaan Umar Hussain, Na Ab, Sahil Az, Tayyeba Riaz Usmaan, Khizar Ali Riaz, Sebastian Zurak, Simona Ayesha Di Rosa, Mahmoud Subaihi Joral, Adam Adlé, Ømer Kaya, Talal Albezreh, Mehmet Kekec, Ahmet TR, Elvir Menzil, Omar Higazi, Abu Adam, Metin Gölcük, Ahmed El, Bilo Montario, Hamza Jadi, Mo Majid Majid, Alper Cinar, Hani Al Naqach, Mohammed Albadri, Mohammed Asaad, Ismail Türkoglu, Omar Coko, Khalil Khattab, Ciwan Ciwan, Zouhair Nassar, Abbaz Ridha, Sonja Mirlashari, Sinan Kacar, Ahmad Daizer, Ya Az, Kadir Türkyilmaz, Marc, Helan Ali, Sergio Alejandro Restrepo Osorio, Bilal Abu Elias, Sezer Arkın…”

Herunder et tilsendt eksempel. Feministen Bushra Hanif, der arbejder for Dansk Kvindesamfund, mens hun skriver en phd. i ‘Dialogisk kommunikation’ på ‘Center for Køn, Magt og Mangfoldighed’. RUC, hvis nogen skulle være tvivl.

(Collage: Bushra Hanif, RUC-uddannet feminist; Foto: Tilsendt)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120393/trackback

33 Comments »

 1. Suk…ja, den vej skal vi jo alle før eller siden!

  De sorte og rødes frydesråb over en gammel mands fredelige udånden viser jo blot dres egen manglende empati og deres hadefulde væsen!!!

  Hvis det var omvendt og en af deres var død, så ville vi andre blive beskyldt for både dette og hint!
  Vi ville omgående blive fordømte og udelukkede på jødebogen!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 19. juli 2021 @ 11:18

 2. Det er da velsignet, at Kurt er kommet et sted hen, der med garanti er totalt og aldeles muslimfrit; for når de jublende muhamedanere er døde ender de et ganske andet, meget varmere sted.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. juli 2021 @ 11:29

 3. “Vi har ikke noget integrationsproblem i Danmark”
  Peter Mogensen

  “Det går ufatteligt godt med integrationen”
  Sikandar Siddique

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. juli 2021 @ 11:38

 4. Smid HELE bande ud af Danmark – jo før jo bedre!

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. juli 2021 @ 11:40

 5. Fyens.dk bringer en nekrolog over Westergaard, med bl.a. et billede hvor han mødes med, og giver hånd til Angela Merkel.

  Hendes leflen for Islam, og krænkelse af ytringsfriheden er da en hån mod den tilværelse Kurt Westergaard måtte leve med de sidste mange år af sit liv.

  Kommentar by k.m. — 19. juli 2021 @ 11:45

 6. Der er en “Simon Bech” som det eneste danske navn. Tænkte det kunne være en konvit. Jeg fandt hans profil og det ser mere ud som om han har tilknytning til Lebanon. Det er sikkert en som har fået sig et dansk navn i forbindelsen med en baggrund som der skal sløres.

  Kommentar by CCC — 19. juli 2021 @ 11:45

 7. muhamed krisen burde have ført til:ingen asyl til muslimer i danmark og europa.bare husk syrerne brændte vores ambassade af.

  Kommentar by Anonym — 19. juli 2021 @ 11:48

 8. En stor dansker er gået bort. Ære være hans minde.
  Nu står vi i den situation at kun ganske få kan få lov til at tage afsked med Kurt Westergaard da kirkerne iflg. Mette Munk og hendes ynkelige kirkeminister er farlige steder, hvor der skal være mindst 2 meters afstand mellem de tilstedeværende.
  En evt. udendørs mindehøjtidelighed vil formodentlig være umulig, da den vil ende i slam.
  Fyens Stiftstidende og Fyns Amts Avis er papair der ikke engang kan bruges på et lokum i en spejderlejr, da papirerne efterlader langt mere lort end de fjerner.

  Kommentar by bjarne binee — 19. juli 2021 @ 11:54

 9. Hvil i Fred Kurt Vestergaard. En sand frihedskæmper i en moderne tid.

  Mht. De glade muslimer…
  Kigger man på Israeli Defence Forces sidder de også og griner over alle opslag, inkl. opslag hvor uskyldige børn og kvinder er blevet dræbt af terroristernes raketter.

  De jublede og dansede også på gaderne efter 9/11. Eksempler er der nok af.

  Mange muslimer fryder sig over død og ødelæggelse, selv de mest bestialske handlinger bifalder de helt åbenlyst.

  Det siger utroligt meget om de psykopatiske træk som mange muslimer besidder og hvorfor de er så voldsparate og afstumpede.

  De hader os vantro fjender og ønsker os ulykke og død.

  Det siger også meget om hvorfor vi har så mange problemer og at vi aldrig vil kunne etablere fredelig sameksistens med dem.

  Lad hjemsendelserne begynde!

  Kommentar by NulTolerance — 19. juli 2021 @ 11:58

 10. @3 nej nej vi har ingen integrationsproblemer i Danmark. Helt enig. Og det kommer jo tydeligt frem når der opstår en situation som nu. RIP Kurt Westergaard. Han tog en stor en for holdet.Min dybeste taknemmelighed til ham for det.
  @6. Ja det kan meget vel være en der har taget navneforandring , for at gå under radaren. Det ER set nogen gange før efterhånden.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 19. juli 2021 @ 11:59

 11. Mange har tegnet profeten Muhammed, men ingen ramte plet som Kurt Westergaard. Han afslørede noget ved profeten, som virkelig fik muhammedanerne op i det røde felt.

  Kommentar by Ole Madsen — 19. juli 2021 @ 12:04

 12. Center for køn, magt, mangfoldighed og enfoldighed på RUC.
  Bliver Danmark et bedre, rarere og rigere sted at være, med sådan et center?
  Ingen ud over undervisere og studerende overhovedet vil opdage det, hvis centret blev nedlagt!

  MSM fremturer med at beskylde Kurt Westergaard for at sætte verden i brand, mig bekendt var det de imamer, som rejste til Mellemøsten og fremsatte sværme af usandheder og løgne, der satte ikke verden i brand, men bare Mellemøsten, og der brænder det alligevel så tit!
  Det var også ved den lejlighed, at det blev helt tydeligt at palæstinenserne er vores fjender! De jagede alt hvad der kunne ligne danskere i Gaza, for at slå dem ihjel! Det er i nødens stund du skal kende dine venner!

  Alle de glade Emoji viser os bare, at der ingen sammenhørighed overhovedet er mellem mellemøstlige muslimske indvandere og danskere, vi lever i hver sin verden!
  Og det er opskriften på fremtidens konflikter! Uden indvandring vil de komme i flertal omkring århundredskiftet! Med indvandring langt før! Jeg tror ikke det kommer til at ødelægge mit liv, men mine børn kommer til at leve i en ufredelig verden, mine børnebørn vi formodentligt opleve at danskere kommer i mindretal i Danmark og vil leve i en lavintensitetskrig , muligvis en decideret borgerkrig, som de mest voldsparate vil vinde! Og det er alt sammen vores generations skyld!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. juli 2021 @ 12:06

 13. Ære være Kurt Westergaards minde!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. juli 2021 @ 12:08

 14. Den sidste grinersmiley du illustrerer, nærmest skriger din pointe. De kan netop fremstå som rollemodeller, men lige under overfladen, bobler det mørke islam og hadet til det samfund, som har givet dem ALT. Frihed, sikkerhed, uddannelse og økonomi…

  Kommentar by Revser — 19. juli 2021 @ 12:47

 15. Man kunne vel ikke forvente sig andet. Det eneste det fortæller mig er de ikke er vores venner og at de heller ikke opfatter sig selv som sådan. De har ikke for fem flade ører loyalitet overfor Danmark og Danskerne på noget som helst punkt.

  Hvilket, for mig er en lettelse, specielt når Vi bestemmer Os for at udvises hele bundtet. Deres gråd og forbandelser vil ganske enkelt prelle af på mig.

  Kommentar by Santor — 19. juli 2021 @ 12:48

 16. CCC — 19. juli 2021 @ 11:45

  “Mogens Andersen er kendt under kunstnernavnet Tony Summers”

  Sørgeligt at se den lange række af femte kolonne overløbere.

  https://tv.frihedensstemme.dk/2021/07/19/den-syriske-velfaerdsmigrant-abdo-ah-danskerne-er-racister-og-har-ingen-menneskelighed/

  Den syriske velfærdsmigrant Abdo AH fejrer Muhammedtegneren Kurt Westergaards død med en en stribe muslimske offerkort og hadtale mod den danske befolkning.

  “Det med at give os lov til at bede eller bygge moskeer er helt normalt, det er ikke noget I (danskerne, red.) kan give os (muslimer, red.) lov til.”

  Underforstået. Herrefolket har al ret til at kolonisere vantro lande.

  Kommentar by tavsen — 19. juli 2021 @ 13:02

 17. Kommentar by NulTolerance — 19. juli 2021 @ 11:58

  Israel Defense Forces, I D F, er beviseligt de eneste i verden, der har vilje og våben til at holde muslimerne nede.

  Nej, hvor ville jeg ønske, at dansk politi (og forsvar) ville bruge samme midler mod muslimer i Danmark, indtil de selv af egen drift og af egen pung (ikke skatteyderpenge) rejser hjem til Muhamedanien, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 13:46

 18. Ali A Z skriver netop nu denne kommentator på FB under Ekstra Bladets nyhed om, er Pernille Vermund og Lars Tvede skal skilles:

  2 gode nyheder på 1 dag
  Kurt er død og Pernille er.. ja snart🤩

  forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 13:51

 19. https://fyens.dk/artikel/kurt-westergaard-er-d%C3%B8d-muhammed-tegneren-satte-verden-i-brand

  Typisk FS overskrift!!

  Nej i infame skiderikker…det var islam og de satans muslimer, der satte verden i brand…og så sådan en overskrift fordi manden nu er død!!

  I skulle skamme jer, men det orker i jo ikke på FS…i socialdemokratiske lortehoveder!

  Kommentar by Black Watch — 19. juli 2021 @ 00:27

  Kommentar by Black Watch — 19. juli 2021 @ 14:49

 20. BUSHRA, RUC-uddannet feminist. Ja, hun skal nok få sin phd. titel, for hos RUC skal man bare skrive en lang skolestil fyldt med kvindesags-nonsens, kommunistiske floskler og hysterisk racisme- og klima-snak, så er phd. titlen hjemme. I de kredse er det nok at kunne efterplapre Maos lille røde og en håndfuld åndssvage woke læresætninger.

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 15:17

 21. Islam er ikke designet til en tid med internet og sociale medier. Især perioden fra Salman Rushdies fatwa og frem har været en PR-mæssig katastrofe. Igen og igen og igen har temmelig mange mennesker 24/7 kunnet følge med i, hvad selverklærede muslimer har tænkt, sagt og gjort i islams navn. Og er blevet interesseret i islam og har læst islams hellige skrifter. Og er blevet bekymrede over islam. Og er begyndt at betragte islam med samme væmmelse som når man betragter en hundelort man lige har trådt i.

  Det er ikke blevet nemt at skrive et stort værk – eller en kronik i Politiken – om islams fortræffeligheder. Hvem fanden gider læse den slags? Sådan er det blevet. Sådan er det blevet for muslimer.

  Og trenden fortsætter. De her 122 personer er nogle ynkelige kvalmende repræsentanter for den såkaldte “verdensreligion”.

  Kommentar by BE — 19. juli 2021 @ 15:17

 22. Hvor meget har Busra Hanif mon kostet de dannske skatteydere indtil nu? Kan en halv million gøre det? Eller er vi over en million?

  Vent og se. Der er nu over en million kulturfremmede i vores land. Vi får samme fremtid som Sverige der har kurs mod statsbankerot. Snesevis af kommuner er allerede gået fallit. Tusinder af svenskere er røget på gaden. Se snaphanen.

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 15:22

 23. Westergaards kritikere har “Insane Slimy Lipservice And Mooning” syndromet, som er uhelbredelig.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. juli 2021 @ 16:20

 24. Der er nu over en million kulturfremmede i vores land. Vi får samme fremtid som Sverige der har kurs mod statsbankerot. Snesevis af kommuner er allerede gået fallit. Tusinder af svenskere er røget på gaden. Se snaphanen.

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 15:22

  Danmark sådan et RIIIIIIIIIIIGT land, der har råd til at huse alverdens lortebrune eller kulsorte undermennesker, der kommer til Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 16:38

 25. Nu må vi allesammen huske, at trykke på grine smiley når kendte muslimer dør… lol Det er vel kun fair. Det viser med al tydelighed, at fjenden lurer lige inden for døren, naivt lukket ind af os selv. Eller rettere, af de korrupte politikere/valgsystem/globale magteliter hvis industrier lever af konstant ufred. Disse folk er ikke integrerede, det er tydeligt, for så havde de taget den danske tradition med religiøs og politisk satire til sig, men selv noget så simpelt forstår de åbenlyst ikke. Opdragelse og værdier er for forskellige, dvs. de burde allesammen pakke kufferten og rejse tilbage til hvor de stammer fra. Danmark er for dem der vil være danske i sindet, dvs. det modsatte af islam, et pas er ikke nok. Først den dag partier som DF og NB tør sige det nødevendige; forbud mod islam, kan man håbe på forandring. Indtil da, står den på videre voldelig konfrontation med de kulturelt uintegrerbare nassere, lige indtil en borgerkrig formentlig sætter en stopper for denne hærgen. Revolution og forandring kommer altid nede fra, systemet vil som regel det modsatte af folkets bedste, derfor sidder landet pt. i sumpen og kun folket selv kan en dag redde affæren.

  Kommentar by LarsB — 19. juli 2021 @ 17:22

 26. Han stod op for ytringsfriheden uanset de islamiske totalitære trusler. Æret være hans minde.

  Kommentar by Michael Unna — 19. juli 2021 @ 18:19

 27. Islam er ren fascisme og ære til Kurt Westergaard for at betale den store pris for at bekæmpe facisme

  Kommentar by H.nielsen — 20. juli 2021 @ 07:11

 28. Var der sket noget hvis ikke de danske imamer havde taget verden rundt med deres løgne og falske billeder.

  Kommentar by Islamarebad — 20. juli 2021 @ 07:36

 29. Hvad blev han kendt for? Vil det være relevant at vise nu? Hvorfor levede han med politiskyttelse? Hvorfor blev han forsøgt myrdet? Skal det forblive en offentlig hemmelihed?

  Kommentar by Peter Faber — 20. juli 2021 @ 07:39

 30. Hvil i Fred, Hr. Westergaard.
  Hvis researchen omkring nær-døds-oplevelser har noget på sig, så skulle du nu befinde dig i en kristen no go zone, hvor muslimer ikke er tilladt adgang. Så kan det jo næsten ikke blive bedre..

  Kommentar by Kimski — 20. juli 2021 @ 12:29

 31. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 16:38.

  En holdning der for majoritetens vedkommende udspringer fra individer der aldrig har manglet noget selv, og generelt er så snot-hamrende-forkælede, at de simpelthen ikke er i stand til at se de ofre ANDRE har bragt, for at de har kunnet leve en så over-priviligeret tilværelse.

  Det ville være interessant at se, om viljen til at forære alting væk også var til stede i samme grad, hvis der var ligestilling i forhold til den 70% indkomstskat mænd betaler, som jo reelt er det eneste finansielle grundlag for virtue-festen, ikke?

  Kommentar by Kimski — 20. juli 2021 @ 12:42

 32. DR og TV2 havde også nekrolog over Kurt Westergård.
  Men de undlod en vigtig ting og det vil jeg så sige:
  KW blev jo som sagt i DR og TV2 overfaldet af en mand med en økse i 2012.
  Så de nævnte ikke hvilken mand:
  Jeg kan fortælle det var en Neger! En Neger fra Somaliland (Somalia), sproget Swahili
  og var abefarvet, vi danskere er jo grisefarvet. så forskellen er jo stor, IKKE.?
  Navn og alderen er her.
  28-årige somalier, Muhudiin Mohamed Geele
  Svinet kan ikke udvises, og opholder sig nok på Kærshovedgård.

  Kommentar by Charles Nielsen — 20. juli 2021 @ 15:22

 33. Jeg vil lige gennemgå navne, og se hvad der kommer ud af dette

  Kommentar by Charles Nielsen — 20. juli 2021 @ 15:28

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper