19. juli 2021

Østrig: 13-årige ‘Leonie’ død efter afghansk gruppevoldtægt, feminister aktionerer over mediedækning

Det er hårdt nok at blogge om de løbende AEH-voldtægter i Danmark, men herunder alligevel en historie fra Østrig. En 13-årig pige mødes med en 16-årig afghaner, som hun kendte i forvejen, og bliver voldtaget af flere afghanere. Fire er sigtet i sagen. Hun efterlades alene, og dør af en overdosis narko. To af de sigtede havde fået afslag på asyl. Sagens dækkes intenst i østrigske medier, og det er ikke populært på det venstreradikale overdrev. Ekstra Bladet fortæller, at en feministisk aktionsgruppe forleden aktionerede over OE24’s dækning af sagen: Dækningen var ’sexistisk’ og ‘racistisk’, og man skulle ifølge dem ikke sætte ‘nationalitet på de anholdte’.

Fra EB.dk – 13-årig voldtaget og dræbt: Østrig rystet.

“En sag, hvor en 13-årig pige fik en overdosis narko, blev voldtaget og siden døde som følge af den kontante mængde Ecstasy, har rystet Østrig.

Tre unge afghanere er anholdt i sagen, mens en fjerde mistænkt er forsvundet og derfor er efterlyst internationalt.

Pigen, Leonie, døde natten til 26. juni i en lejlighed i Wien-bydelen Wiener Donaustadt. Efter overdosis og voldtægt blev hun fragtet til et nærliggende grønt område, hvor hun blev sat op ad et træ.

… Efterfølgende slæbte man hende ned til det grønne område, hvor hun senere blev fundet.”

(‘Wiener Einsatzgruppe Feministische Alarmabteilung’ på Twitter, 7. juli 2021)

(Collage: 13-årige ‘Leonie’, død efter voldtægt, overdosis; Foto: Heute.at)

Oploadet Kl. 13:54 af Kim Møller — Direkte link68 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120429/trackback

68 Comments »

 1. Det samme sker i Danmark i 2021 eller 2022, mark my words, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 13:56

 2. “EINSATS-GRUPPEN” kender vi fra de tyske nazisters udryddelseskrige i Polen og Rusland, hvor de foretog massehenrettelser af titusindvis af uskyldige og fredelige mennesker. Så lidt mærkeligt at disse tyske feminister og alarmister vil bruge den betegnelse. Men de er vel uvidende, historieløse og svagt begavede som næsten alle feminister.

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 14:11

 3. Alle tosserne på venstrefløjen, der himlede op over en fuld mand på Kastrup Havn råber grimme ting efter en muslimsk familie, har jo heller ikke gidet kommentere på de seneste muslimske voldtægter og bortførsler aff mindreårige.

  Venligbo-typer som Rosa Lund, Knud Foldschack, Bjørn Elmquist, Pernille Skipper og Pia Olsen Dyhr ignorerer konsekvent overfald og overgreb mod etniske danskere, men så snart en muslim er blevet fornærmet skal der iværksættes undersøgelser og de truer med at forlade Danmark fordi de er så pinlige over at bo her.

  Kommentar by Rasmus Modsat — 19. juli 2021 @ 14:21

 4. Tænk at de skammer sig så meget over deres egne holdninger at de føler at de skal være maskeret

  Kommentar by Bjarne Jensen — 19. juli 2021 @ 14:22

 5. Syge hvide kællinger er der over alt!!!

  Der findes vægtige grunde til, at man først sent indførte kvindelig stemmeret!!!

  Størsteparten tænker slet ikke med hjernen, men med hjertet, hvilket kan være OK, men ofte er meget bedragerisk!
  Vi mennesker skal tænke med hjernen, ikke hjertet!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 19. juli 2021 @ 14:36

 6. De to totalitære ideologier, rødnazismen og kommunismen, synes at trives fint i Tyskland i disse år. Da de to ideologier er så nærtbeslægtede at det kan være svært at skelne mellem dem, samarbejder de sikkert fint i mange tilfælde, så mon ikke disse rabiate feminister som vil skjule indvandringens konsekvenser og forbrydernes identitet, er en blanding af rødnazister og kommunister, som dog begge altid benævner sig selv som humanister.

  Nu har de snart drevet de sidste jøder ud af Tyskland, og er gået i gang med en hetz mod hvide mænd. Det er vel ret racistisk?

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 14:37

 7. Bjarne Jensen — 19. juli 2021 @ 14:22:

  “Tænk at de skammer sig så meget over deres egne holdninger at de føler at de skal være maskeret”.

  De venstre-radikale har ingen grund til at maskere sig, da de er nyttige idioter for hele systemet og derfor ikke løber nogen risiko.

  Men som højre-orienteret aktivist kan det absolut være nødvendigt at maskere sig, IKKE fordi man skammer sig over sine holdninger (tvært imod!), men fordi man ellers risikerer doxxing, fyring, overfald, chikane etc. fra venstre-radikale og deres venner hos medierne.

  Prøv at se videoer fra fx “Patriot Front”, hvor kun deres leder står frem med navn og ansigt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. juli 2021 @ 14:37

 8. USA har lige takket Kongeriget Marokko for at modtage en af de muslimske fanger fra Gitmo; hvis USA kan udvise marokkanere til deres hjemland, så kan Danmark også.

  SÆT I GANG med udvisningerne til Marokko NU…!!!!, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 15:08

 9. De falske feminifascister skulle læse bogen “Frit bytte” af den sande feminist Ayaan Hirsi Ali, men det er de nok for dumme til.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 19. juli 2021 @ 15:43

 10. Det er RYSTENDE, men egentlig ikke overraskende, at feminister kan komme så langt ud at de forsvarer børnemishandling og bestialske mord på børn, når bare det er AEH’ere som står bag forbrydelserne.

  Men nogle mennesker har ingen samvittighed eller lever i fantasibobler. Se i den forbindelse snaphanen ang. vacciner.

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 15:53

 11. Nu ved vi hvad enhedslisten og de radikale mener med multikulturel berigelse.
  Hvis dette er berigelse, vil vi helst ikke opleve mere af den. Europæerne er til fulde blevet ‘beriget’ multikulturelt – hvis det fortsætter sådan, dør vi af det.
  Enhedslistens og de radikales ledelse skal for rigsretten, tiltalt for landsforræderi og etnisk udrensning af danskere.

  Nedlæg godhedsindustrien og smæk de offentlige kasser i for de ‘kulturberigende’ parasitter. Danske socialkontorer fungerer i praksis som socialkontor for alverdens patetiske dovendyr – for mindst 100 milliarder kroner pr. år – lige ned i lommen på Bumfuckingstans korrupte bureaukrater.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. juli 2021 @ 15:57

 12. SØSTERSOLIDARITET ER EN DØD SILD. Dræbt af kvinfo og islam i uskøn forening

  Kommentar by tavsen — 19. juli 2021 @ 16:04

 13. Hodjaernes Blog bragte “nyheden” d. 11/7 og medtog et par videoer. EB er altså langt bagefter, så de har nok lige skullet lodde stemningen og have tilladelse ovenfra…

  https://hodjasblog.one/wien-feminister-fra-venstrefascistisk-sturmabteilungs-s-a-2-0-lukkede-afdeling-stormer-mediehus-fordi-de-opgiver-etniciteten-paa-afghansk-morder-af-mindreaarig-pige/

  Det er egentligt sørgeligt at historien først får opmærksomhed fra den internationale presse, når der aktioneres overfor et medie (og dermed journalister), men desværre er disse historier med drab, overfald og massevoldtægt dagligdags kost, så derfor er der begrænset nyhedsværdi i dem.

  Kommentar by Allan — 19. juli 2021 @ 16:12

 14. Og så bliver kællinger og røde svin forargede, når jeg opretter Einsatzgruppe Muslimfrei Dänemark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 16:51

 15. Soros soldater, købt og betalt til at stå og lege idioter.

  Kommentar by LarsB — 19. juli 2021 @ 16:54

 16. FINDES der efterhånden et sted i landet hvor danskere ikke er blevet udsat for dominansadfærd, truende opførsel eller overfald mv.?

  Kan nogen nævne en gade, et fortov, en vej, en plads, et torv, et villakvarter, en boligblok, en strand, en skov eller en kolonihaveforening, en skole, et hospital, en motorvej, et gadekryds, et supermarked, et diskotek eller en jernbanestation osv., hvor danskere endnu ikke er blevet udsat for ubehageligheder eller trusler fra invasorernes side?

  Alle eller næsten alle de steder der er almindeligt kendte, synes at have været skueplads eller scene for grove overgreb. Jernbanestationen i Odense, Strøget i København, Trianglen/Østerbro, Brabrand og Viby i
  Århus, osv., osv.

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 16:55

 17. To danske Leonier på 14 og 15 år undslap med nød og næppe lidt afrikansk voldtægtsstang.

  En lokomotivfører på Odsherredbanen måtte søndag aften se sig nødsaget til at nødbremse toget.

  Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var to piger på henholdsvis 14 og 15 år blevet overfaldet midt i toget, og de to gerningsmænd var flygtet ud af toget langs skinnerne i nordvestlig retning.

  (…)

  Den ene af mændene beskrives som afrikansk af udseende, 20-25 år, 190-195 centimeter høj og spinkel af bygning. Han var iført en lilla fodboldtrøje fra den franske klub Paris Saint-Germain., forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 17:08

 18. @17 Jens-Erik Andersson

  Den anden skulle være hvide. Man skal åben for, at der sker en “integration” med nogle etniske danskere. 15% af den etniske danske befolkning har en IQ under 85. De kan sikkert føle et fællesskab med en afrikaner.

  Kommentar by CCC — 19. juli 2021 @ 17:25

 19. Jeg kan ikke lide afrikanere og muslimer, jeg bryder mig ganske enkelt ikke om dem, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 17:57

 20. 5;……. kommer det fra en psykopat, som tilbeder nazismen. Har i øvrigt meldt dig til PET, For alle dine trusler på VK, usle nazi-svin…

  Kommentar by Go — 19. juli 2021 @ 18:02

 21. Håber unge piger holder sig fremover fra disse muslimer.
  Men vort land er tabt, kørte idag på cykel gennem gaza-striben, altså Nørrebrogade og videre igennem Frederikssundsvej til Mørkhøj, det var ikke mit land, sorte spøgelser overalt og fede arabere, butikkerne i dårlig stand.
  Jeg forstår ikke danskerne, at de ikke kan se hvad der sker, vi er så dumme, dumme, hader islam og dem der tror på det.

  Kommentar by IES — 19. juli 2021 @ 18:13

 22. Kommentar by IES — 19. juli 2021 @ 18:13

  Jeg observerer dagligt masser af smukke, hvide, danske piger med langt lyst hår i alderen cirka 13 år til cirka 19 år i selskab med lortebrune perkere og kulsorte niggers—ustabile og impulsstyrede primater, som enhver hvid forælder forlængst burde have advaret alle hvide, danske børn om for alt i verden at undgå—ofte to eller flere hvide piger gående sammen med en enkelt muslim.

  Det ender helt galt det hersens multikulti datingcirkus med døde og lemlæstede og voldtagne hvide, danske piger, der syntes, de sorte er meget spændende, indtil de sorte møgdyr voldtager og dræber dem, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 18:22

 23. Har I døtre i den alder, som omgås de typer, så forbyd dem at gøre det! Alt andet er dårlig forældreskab.

  Kommentar by Morten B. — 19. juli 2021 @ 18:29

 24. Hvad er der galt med kvinder, tænker de kun med fissen?!?

  Da jeg var barn i 1980erne kan jeg huske til en stor familiefest, at en beruset, hvid, dansk kvinde omkring cirka 40 år åbenlyst fortælle, at hun drømte om at blive kneppet af en stor, sort negerpik, fordi den ville større og længere end hendes hvide, danske mands.

  Jeg kan huske, jeg blev helt rød i hovedet, og det var ikke engang henvendt til mig, men til de øvrige voksne festdeltagere, men jeg husker det jo stadigt. Dengang syntes, jeg det var noget mærkeligt noget at sige.

  I dag syntes, det er vildt frastødende at sige sådan noget, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 18:33

 25. Håber at Østrig en dag får lejlighed til at gøre tingene ret men tvivler eftersom de lige har forbudt GI.

  I et oplyst og vidende samfund giver det slet ikke mening.

  Kommentar by Santor — 19. juli 2021 @ 18:36

 26. I et oplyst og vidende samfund giver det slet ikke mening.

  Kommentar by Santor — 19. juli 2021 @ 18:36

  I Det Hvide Hus sidder Biden administrationen med en liste med 12 amerikanske navne, og de 12 amerikanere står samlet for 60 procent af al misinformation om COVID-19 på Facebook ifølge smagsdommerne i og omkring Det Ovale Værelse.

  De to tyske institutioner, *STASI og **RMVP har ikke levet forgæves, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  * Staatssicherheitsdienst
  ** Reichsministerium für Volksaufklärung und Propaganda

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 18:47

 27. Tarzynski -Polsk politiker- på youtube- i EU parlamentet er værd at lægge mærke til. Der er håb i Polen, Ungarn, tjekkiet, og Rumænien (Visa-lande).

  Kommentar by Michael Unna — 19. juli 2021 @ 18:53

 28. Altimens overvægtige palæstinensisk rollemodel snyder i skat i kæmpe skala:

  https://ekstrabladet.dk/krimi/tiltale-rollemodel-snoed-for-millioner/8703974

  https://issuu.com/gdstor/docs/journalen_105_-_4._pdf-korrektur_fi/4?ff

  Kommentar by Rasmus Modsat — 19. juli 2021 @ 19:02

 29. Santor 18:36
  GI er blitt forbudt i Frankrike, men er fortsatt lovlige i Østerrike etter hva jeg vet.

  Kommentar by Oslo/Norge — 19. juli 2021 @ 19:05

 30. OT Muslim og læge fra Libanon, det udløser kulturberigelse af Danmark for 12.000.000,00 kroner.

  Mens en 31-årig palæstinensisk kvinde fra Sjælland arbejdede som frivillig med at hjælpe flygtninge på Lesbos sammen med Læger Uden Grænser, begik hun ifølge politiet groft skattesvig i Danmark.

  Det fremgår af sagens anklageskrift, som Ekstra Bladet har fået aktindsigt i.

  Kvindens advokat, Janus Malcolm Pedersen, oplyser, at hun nægter sig skyldig i alle anklager.

  850 personer
  Ifølge politiet har kvinden i en periode fra 2014 til 2018 på vegne af over 850 personer opgivet urigtige eller vildledende oplysninger til brug for afgørelse af skattepligt eller skatteansættelse. Den samlede unddragelse løber op i næsten 12 millioner kroner, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 19:06

 31. 18:53 De hedder Visegrádlandene opkaldt efter den ungarske by Visegrád ved Donauknæet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 19:18

 32. # Unna 18.53: Ja, i Polen, Ungarn, Tjekkiet og Rumænien har de fået nok af kommunismen. De har prøvet at leve i en marxistisk terror-stat.

  Hvad rød feminisme angår, har dir. Karen Frøsig fra Sydbank nu også meldt sig på banen som fuldblods feminist. Hun forklarede i P1 at nu havde hun mistet tålmodigheden med mændene, så fra nu af gik hun ind for kvindekvoter, tvungen barselsorlov og for højere pension til kvinder end til mænd.

  Hvordan kan man have en så mandsfjendsk og familiefjendsk feminist som direktør i en bank? For det er jo netop hvad feminismen er. Hvad mon de mandlige kunder mener om det?

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 19:28

 33. # IES 18.13: Ja, vi bliver til trælle og slaver i vores eget land, eller vi bliver terroriseret og udslettet, som et par net-aviser skriver.

  Få et kig i krystalkuglen, ved at se nr. 2 i bloggen om en komiker.

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 20:23

 34. Så lige Nyhederne i Tv2 kl 19. Ikke noget om Østrig: 13-årige ‘Leonie’ død efter afghansk gruppevoldtægt. Heller ikke set noget i statens DR eller Tv2 om de 140 kristne børn, der blev bortført af islamister i Nigeria…
  https://www.indcatholicnews.com/news/42576

  Kommentar by Amad — 19. juli 2021 @ 20:30

 35. @ Oslo/Norge — 19. juli 2021 @ 19:05

  Yup, my bad – Tak

  Kommentar by Santor — 19. juli 2021 @ 20:48

 36. Du har ret Bent A Og så lige lidt om de dumme feminister, idag på forsiden af Berlingske: Topchef For Danmarks 3. største bank Karen Frøsig, “Det er tid til tvungne kvindekvoter, rend mig, det må være den der er dygtigst. Jeg hader disse kvinder.

  Kommentar by IES — 19. juli 2021 @ 20:55

 37. OT Nu kommer afløseren for COVID-19. Hvorfra? Fra Kina naturligvis.

  China has reported the first human infection and death in the country caused by a rare infectious disease found in primates known as the Monkey B virus.

  The Chinese Center for Disease Control and Prevention said a 53-year-old veterinary surgeon who worked in a research institute specializing in nonhuman primate breeding in Beijing dissected two monkeys in March and became ill about a month later.

  He began experiencing nausea, vomiting, fever and neurological issues, and died in May.

  Blood and saliva samples were tested and researchers in April found evidence of the Monkey B virus, also known as the herpes B virus, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 21:07

 38. Monkey B = Vaccinationsvirus

  Kommentar by Svend — 19. juli 2021 @ 22:25

 39. At lige præcist feminister demonstrerer mod at voldtægtsmændene kaldes hvad de er Afghanere! Siger rigtigt meget om de feministiske bevægelser! Det er i alle tilfælde ikke kvinderne de forsvarer og beskytter!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. juli 2021 @ 23:18

 40. Men hvor de venstreorienterede ofte står og laver retarderede demonstrationer, ser vi så at sige ingen demonstrationer fra højrefløjen. Så langt hen af vejen, kan vi, os på højrefløjen, takke os selv for manglende kampgejst.
  Paludan forsøgte, men blev lukket ned. Nu prøver få “Patrioter” ellers ser man ingen…

  Kommentar by Revser — 19. juli 2021 @ 23:28

 41. Monkey B virus.. Forbyd makakaber.. de er livsfarlige invasive bæster..

  Kommentar by anno — 19. juli 2021 @ 23:37

 42. Når KVINDESAGSKVINDER vil have tvungen barselsorlov til mænd, er det ikke for at de skal lære deres børn at kende, som Karen Frøsig hyklede om, det er for at handicappe mændene, så kvinderne kan komme til. Op med kvinderne, op med idioti, ned med mændene og ned med alting, det er feminismens mål.

  At lære børnene at kende, er fint nok, at være der for dem, er fint nok, men det kan altså godt lade sig gøre uden at mændene underkastes tvang og negativ særbehandling. Og familiens økonomi og forsørgelse betyder jo også noget.

  Kommunist-feministernes politik er syg og kortsynet, landsskadelig og familiefjendsk. Og dermed også børnefjendsk og mandsfjendsk.

  Kommentar by BENT A — 20. juli 2021 @ 00:17

 43. # 38
  Jeg er aldeles enig i dit synspunkt.
  Som andre rigtigt påpeger, så er det underligt disse gutmenchen har tildækket ansigterne. Hvorfor mon det?
  At disse kvindelige gutmenchen med endnu ikke udviklet hjerne og lignende har en sådan holdning er vel nærmest som utilgiveligt at betragte. De demonstrerer vel nærmest pr. automatik. Deres forældre er sikkert stolte af børnene. SE MIG, SE MIG osv. FØJ, min foragt er så stor at den ikke kan måles. Desværre har vi lignende typer her til lands.

  Kommentar by NED MED ALTING — 20. juli 2021 @ 01:10

 44. # 35
  Desværre kommer disse “kvinder” igennem med disse synspunkter.

  Kommentar by NED MED ALTING — 20. juli 2021 @ 01:12

 45. # 2.
  De er fra Østrig, ikke det gør det bedre, ej heller hvad de af dig omtalte NAZI einsatz grupper angår – tværtimod.

  Kommentar by NED MED ALTING — 20. juli 2021 @ 01:15

 46. # 3.
  Venligbo typer?? Rosa Lund mv. NIX. De er overhovedet ikke venlige. Uanset hvor meget sådanne typer truer med at forlade Danmark, da sker det aldrig. I andre lande skal man arbejde for føden, et ukendt begreb for disse.

  Kommentar by NED MED ALTING — 20. juli 2021 @ 01:18

 47. Østrig rystet, ja ja Danmark rystet over den sidste uges tids voldtægter, af helt unge piger! Alligevel går både Østrigerne og Danskerne ned og stemmer på de samme politikere, som de plejer at stemme på! Hvordan forestiller de sig så, at tingene vil forandre sig?

  Kommentar by Den Nervøse — 20. juli 2021 @ 04:42

 48. Moralske pilrådne afstumpede Feminister.

  Kommentar by Michael Unna — 20. juli 2021 @ 05:10

 49. Terror eller…..
  https://www.bt.dk/udland/bil-koerte-ind-i-fodgaengere-i-ferieparadis-otte-personer-kvaestet

  Kommentar by Islamarebad — 20. juli 2021 @ 07:21

 50. Kan kun stadig skrive, tilladt af regeringen. Børne sex.
  Stop rigsret imod støjberg. Giv hende hellere en pris.

  Kommentar by P — 20. juli 2021 @ 07:26

 51. “Hun efterlades alene, og dør af en overdosis narko.”

  Hvordan skulle de stakkels egoistiske muslimer dog kende til almindelig vestlig medmenneskelighed? Der står jo INTET om næstekærlighed i deres manual. Men derimod en masse om brutal behandling af vantro kvinder, der er legalt krigsbytte i Krigens Hus.

  Kommentar by tavsen — 20. juli 2021 @ 07:30

 52. # 46
  Ja nemlig og lige netop det er problemet.
  Vi beder selv om diverse problemer og disse bliver flere og flere i antal hhv. langt større i grovhed(er).

  Kommentar by NED MED ALTING — 20. juli 2021 @ 08:01

 53. Mor Danmark og franske Marianne voldtages af den lille Hassan med de skæve ben – ham der springer på alt med en puls.
  Old Moe al-Mekka vidste at mennesker bedst kontrolleres, ved at kontrollere deres seksuelle behov; ligesom de fleste andre ‘religioner’ gør. Når først imamer, mullaher, præster og andre ‘hellige’ har fat i folks kønsdele, kan de virkelig styre folk.
  Islam er nok den meste klamme religion til at gramse i folks kønsliv.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. juli 2021 @ 08:33

 54. MAN KAN DRØMME OM AT FOLK skal begynde at stemme mere fornuftigt. Men hvor skal denne forandring komme fra, når alt, alt for få læser net-aviserne?? Når 90-95% af befolkningen får næsten alle deres informationer fra papiraviser, radio og tv?

  UP kunne måske få flere læsere, hvis den blev moderniseret eller forbedret på visse punkter? Det kunne man da overveje. Selv små ændringer kunne måske være af stor betydning.

  Kommentar by BENT A — 20. juli 2021 @ 08:53

 55. Den der flok møgtøser ligner til forveksling AFArterne – ssamme modus operandum.

  Kommentar by Nielsen — 20. juli 2021 @ 09:02

 56. “Der tegner sig allerede nu en medicinsk katastrofe med mange dødsfald” er en artikel som handler om corona-vacciner.

  Kommentar by BENT A — 20. juli 2021 @ 09:25

 57. # 50.
  Religion!!! nej: Voldsmanual og ikke andet. Vold er det eneste sprog disse tabere kender, vold kræver som bekendt ikke tankevirksomhed. Til gengæld er berigerne fortræffelige til, udenad, at lære bestemte sætninger i den danske sociallovgivning. Pudsigt nok ret hurtigt og ofte inden de hmmm host host “flygter” hertil.

  Kommentar by NED MED ALTING — 20. juli 2021 @ 09:29

 58. Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 19:28.

  ALLE kvoteindførelser i andre lande viser uden undtagelse, at det ender med en procentvis kønsfordeling på omkring de ca. 65% kvinder contra 35% mænd.
  Det er tilsyneladende dér at det med den praktiske forståelse af begrebet “ligestilling” ender, ifølge den faktuelle udførelse af den feministiske trosbekendelse.

  Du kan allerede se den fordeling i landets højere læreanstalter, hvor kvindelige læreres kønsbias helt tilbage fra folkeskolens karaktergivning, er mest udtalt i hvad man reelt kan, i forhold til de karakterer man har fået, samt i kønsrepræsentationen af samme årsag.

  I mellemtiden kan man jo så tænke lidt over alle de eksempler på mænd længere nede i hierarkiet, der så ofte fortæller om, hvordan de har båret deres egen version af en nyansat kvindelig chef, igennem hendes første professionelle leveår. Specielt når det kommer til det med at tage æren for det arbejde, som mændene faktisk har udført fordi hun ikke vidste hvordan, hvorfor, hvad, eller hvor henne.

  Men for nu at oversætte Karen[sic] Frøsigs udtalelse til ikke-feministisk, så siger hun egentligt bare, at HUN vil være direktør for Nationalbanken, og at evt, ansatte mænd derinde bare har at rykke til side, i den Hellige Livmoders navn.

  (Her er det så meningen at man(d) underdanigt skal kaste sig i støvet, og for Gudindens skyld ikke tænke på den totale mangel på logik og rationale, for ikke at nævne det dybt sexistiske, i tankegangen om, at et specielt sæt kønsorganer gør dig bedre på alle områder, end hvad den modsatte udgave af kønsorganer kan præstere i professionelt øjemed.)

  Nej, det giver ingen mening overhovedet, og det er derfor vi har Bell-kurven at læne os op af, når nu kvinderne selv har sat den reelle karakter-bedømmelse ud af funktion, og kravene fra Konen i Muddergrøften fuldstændigt har mistet enhver jordforbindelse.

  I dag er det bankdirektør, i morgen er det Gud, og i over-morgen er vi alle tilbage i Muddergrøften igen.

  Det siger jo sig selv at er man ikke klar over, at kønsorganer ikke kvalificerer én til andet, end lige præcis det de er udformet til, så er det nok heller ikke lige dér man skal forvente de store kognitive geni-streger fra, i alle andre sammenhænge.

  Kommentar by Kimski — 20. juli 2021 @ 11:07

 59. Fra Meritokrati til Gynarki:
  Meritokrati, samfundsform, hvor “meritter”, det vil sige uddannelse, erfaring og dygtighed, er afgørende for den enkeltes position i samfundet.
  Gynarki, samfundsform, hvor “kvindelige kønsdele”, det vil sige fremtoning, forvirring og snuhed, er afgørende for den enkeltes position i samfundet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. juli 2021 @ 11:47

 60. DET ER RET PUDSIGT at millioner af kvinder stod op ad dampende gryder i gennem årtusinder, uden at komme bare i nærheden af at opfinde dampmaskinen. Først da nogle mænd kom forbi, blev den opfundet.

  Mændene klarede også, uden kvinders hjælp, at udtænke matematik, kemi, fysik, filosofi, astronomi, noder, symfonier, atomare analyser, at finde frem til fantastisk effektive former for medicin og masseproduktion osv. De anlagde pyramiderne, byggede katedraler, Eifeltårnet, skyskrabere, storbyer, motorveje, jernbaner, computere og meget mere. De konstruerede motorer med 24 stempler og 3000 hk. Osv., osv.

  Det var mændene som fik menneskeheden væk fra jord- og stenhuler og over i huse med komfurer, vaskemaskiner, brusebade og alverdens komfort.

  Alligevel ser nutidens kvindesagskvinder og feminister ned på mændene.
  Og er fjendtlige overfor dem.

  Viser det ikke at politiserende kvinder gennemgående er idioter?

  Almindelige, ordentlige kvinder kan være rene engle, kan være fulde af godhed og gode egenskaber.

  Men politik-kvinder? 19 af 20 er pulverhekse.

  Kommentar by BENT A — 20. juli 2021 @ 12:48

 61. Hvad feministernes pladderhumanisme mv. nok ender med, er der et bud på under bloggen: Engelsk komiker rammes af woke kampagne, nr. 2 med et kig i krystalkuglen.

  Kommentar by BENT A — 20. juli 2021 @ 12:56

 62. En uhyggelig dominansvoldsepisode fra Vestjylland. Dreng tvunget til st slå sig selv i hovedet! Etnicitet ikke nævnt? Er det muslimer?

  Kommentar by Den Nervøse — 20. juli 2021 @ 15:33

 63. Kommentar by Den Nervøse — 20. juli 2021 @ 15:33

  Har du eller Kim Møller link til videoen fra Struer?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 20. juli 2021 @ 15:57

 64. Nu denne….
  https://www.bt.dk/krimi/brutalt-overfald-deles-paa-facebook-slaa-dig-selv-i-hovedet

  Kommentar by Islamarebad — 20. juli 2021 @ 16:19

 65. kommenatar afvist i off-topic

  Billedet på Gatesofvienna viser at Tyskland, eller i det mindste avisen Bild, ædes op af selvhad.
  https://gatesofvienna.net/2021/07/a-flood-of-globalist-multiculturalism/

  Kommentar by k.m. — 20. juli 2021 @ 16:44

 66. JEA 15.57: BT skriver om sagen, under overskriften: Jeg er din slave. Der fortælles om yderligere et overfald. På en 11-årig dansk dreng.

  Kommentar by BENT A — 20. juli 2021 @ 16:48

 67. Reagerer Rosa Lund fra ævlebævlelisten og de radigales topchicken som de gør, fordi de har være udsat for dominansvold ?
  Af herrefolkets danske einsatz commando ?

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. juli 2021 @ 19:42

 68. HVAD VI KAN KONSTATERE med sikkerhed er, at disse tilstande med systematiske og tusindtallige overfald på danske drenge og piger, på danske kvinder og mænd, er godkendt og accepteret af Enhedslisten, de Radikale og SF.

  Ja, faktisk af næsten hele Folkemordstinget. For disse overfald har jo stået på i årevis. Der bliver flere og flere af dem, men noget nyt er det ikke. Men fra de gamle partier kommer der kun tavshed eller udenomssnak.

  Selv grov vold, mishandling/tortur, mord og mordforsøg forties eller bagatelliseres i stor udstrækning. Og retsvæsnet har tilsyneladende tænkt sig at uvæsnet skal have lov til at få et nærmest ubegrænset omfang. Man kan køre som vanvids- og dødsbilist, dræbe danskere på fortove, cykelstier og i fodgængerovergange, og slippe med lidt café-tjeneste i 14 dage.

  Udvisninger effektureres næsten aldrig.

  Kommentar by BENT A — 20. juli 2021 @ 20:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper