21. juli 2021

‘Abortion Without Borders’: Enhedslisten, De Radikale og Venstre vil bekæmpe Polens abortlovgivning

Jeg havde vel hørt en halv times Radio4-debat om Enhedslisten og De Radikales forslag, før det indlysende modargument kom på banen: ‘Hvis de nye abortlove er så slemme, så må polakkerne stemme på politikere, der vil omgøre beslutningen’ (sic). Enhedslisten har altid haft det svært med demokrati, men forslaget får også støtte fra De Radikale og Venstre. Fra det polske overdrev via NGO’en Sex & Samfund til den bløde borgerlighed i velfærdsdanmark. At stemme imod med økonomisk argumentation giver ingen point hos undertegnede.

Fra Politiken.dk – Partier på begge fløje vil hjælpe polske gravide til abort i Danmark.

“Det vakte bestyrtelse i Danmark, da Polen tidligere i år gennemførte et nærmest undtagelsesfrit forbud mod aborter. Nu vil flere partier have den danske stat til at afsætte 20 millioner kroner fordelt over fire år til at hjælpe polske kvinder til at få en abort i Danmark.

‘Vi har tidligere foreslået, at man skulle give polske kvinder ret til at komme ind i det danske sundhedsvæsen gratis. Da det blev afvist, har vi forsøgt at udvikle en konkret model med Sex & Samfund, som også meget gerne vil hjælpe’, siger Enhedslistens sundhedsordfører, Pernille Skipper…

Konkret lyder planen, at der i den såkaldte social-og sundhedsreserve per 1. januar 2022 skal tildeles 5 millioner kroner per år i en fireårig periode. Pengene skal gå til, at Sex & Samfund i samarbejde med det polske netværk Abortion Without Borders kan facilitere adgang for polske kvinder til abort i Danmark efter de gældende danske regler. …”

(Foto: Sexogsamfund.dk)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120472/trackback

59 Comments »

 1. Det er uønsket indblanding i et fremmed lands sundhedspolitik.
  Hvis det er tilladt, kan Danmark også forlange Angela Merkel udleveret, for at sende migranter (flygtninge-haha) ulovligt over grænsen til Danmark fra Tyskland. Hun risikerer tidsubestemt forvaring for ualmindelig tåbelighed og utilregnelighed.
  Tyskland er er sikkert land for migranter og flygtninge og Danmark kan dermed sende langt de fleste asylanter direkte tilbage til “Das Vierte Reich.”

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. juli 2021 @ 17:21

 2. KVINDESAGSKVINDERNES og feministernes blodtørst synes ubegrænset. De har ikke nok i at have fået slået en million danske børn ihjel fordi de var “ubekvemme”. De har heller ikke nok i at have frembragt en pladderhumanistisk politik som kan ende i at millioner af danskere mister livet/bliver udryddet. Nej, nu hvor der er mulighed for at udvide forretningen så polske børn også kan få del i deres “humanistiske” projekter, går rødstrømperne naturligvis aktivistisk tilværks.

  Og samtidig fortsætter de logisk nok deres kommunistiske kamp mod mændene, familierne, nationen og den normale majoritet.

  Kommentar by BENT A — 21. juli 2021 @ 17:30

 3. Hvis de vil støtte, så må de selv til lommerne.
  Hvis en klinik, uden offentlig støtte, ønsker at hjælpe polske (eller som sådan alle andre i hele verden), så er det en personlig sag, som de selvfølgelig selv skal betale.
  Det rager ikke den danske stat eller skatteyderne.
  At jeg synes Polens nye lov er tåbelig, betyder ikke, at jeg gider modarbejde den via min skat.

  Til dem, der vil støtte, opret en forening, betal 1000 kr eller mere om måneden.
  Opret en klinik, uden offentlig støtte.
  I skal nok være forberedt på, at I ikke kun skal betale for aborten, men også for en del andre ting, f.eks. transport mm.
  De velstående i Polen, har sikkert forlængst fundet en løsning på problemet, hvis de har det. Så dem der evt. kommer, er ikke de velstående.

  Dem der støtter det her hjemme, det er ren flashing af: hvor er jeg god.
  (For andre menneskers penge)

  Kommentar by Hema — 21. juli 2021 @ 18:29

 4. OT SURPRISE

  Gidselstagerne i fængslet i Sverigstan er to dømte drabsmænd. Begge er udlændinge, og en af dem er fra Somalia, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juli 2021 @ 18:44

 5. Kunne være fedt hvis regeringerne i Polen og Ungarn lavede lignende programmer, f.eks. gratis macho-weekend i Gdansk eller Budapest med strippere, vodka og våben til alle hvide mænd fra Danmark, der kan dokumentere at de har været påvirket af feminisme.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 21. juli 2021 @ 18:50

 6. Man tror simpelthen ikke sine egne øre og øjne, når det kommer til Sverige.

  Pizzabagaren Beshar Toma fick baka 20 kebabpizzor som sedan levererades till Hällbyanstalten.

  Gisslantagarna ska enligt uppgift gått med på att släppa en ur gisslan mot att alla 20 intagna på avdelningen får kebabpizza, något som har levereras till anstalten.

  – De (Kriminalvården) sa inte mycket när de beställde. Och jag fick inte betalt, de kom bara och hämtade pizzorna och åkte igen, säger pizzabagaren Beshar Toma, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juli 2021 @ 18:55

 7. Gustav Jensen skrev: “Det er uønsket indblanding i et fremmed lands sundhedspolitik.”

  Præcis! Det burde være forbudt på den måde at undergrave/underminere andre landes lovgivning.

  Ungarn og Polen er bestemt ikke perfekte lande, men i forhold til masseindvandring, multikultur, LGBTQ, degenereret livsstil mm. er de blandt de mindst dårlige.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. juli 2021 @ 19:14

 8. Gidseltagerne fra Hällbyanstalten i Eskilstuna er de dømte drabsmænd Isak Dewit, 30, og muslimen Haned Mahamed Abdullahi, 24, fra Somalia.

  Begge er idømt 18 års fængsel for manddrab, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juli 2021 @ 19:14

 9. Polske kvinder har valfartet til Tyskland og andre østeuropæiske lande i mange år, for at få aborter. Altså længe før den her lovgivning.

  Kommentar by Carbo Glen — 21. juli 2021 @ 19:17

 10. Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 21. juli 2021 @ 18:50.

  En bedre idé ville være at give politisk asyl og billige boliger til de danskere der ønsker det, af samme årsager som du nævnte.

  De kunne lænse landet for al kvalificeret arbejdskraft og viden på nul tid.

  Lad socialisterne og muslimerne skændes med hinanden om regningerne, når 70% af landets indtægtsskat pludselig mangler på bundlinjen.

  Det ville også helt naturligt begrænse Pernille Skippers udfoldelser, at hun ikke længere kan forære mændenes penge væk, selvom det nok ikke vil begrænse foragten hun føler for dem.

  Kommentar by Kimski — 21. juli 2021 @ 19:30

 11. HVERDAGS-TERROREN: En 15-årig pige sparket ned med et flyvespark i hovedet, da hun ikke var interesseret i “tilbud” fra en somalier eller lignende. Det skete på en cirkel-k tank. Er på forsiden af EB.

  Kommentar by BENT A — 21. juli 2021 @ 19:42

 12. Fra nettet: Mange muslimske teologer mener ligesom den katolske kirke, at der er tale om et menneskeliv, så snart et æg er blevet befrugtet. Derfor betragtes det også i islam som en stor synd at abortere, og de fleste lande med overvægt af muslimer har lovgivning, der strengt forbyder aborter.

  Hvornår hjælper de danske venstreekstreme madammer og de radikale hyklerhøns, samt de andre feminazier deres muslimske medsøstre i abortsager.
  Det tør de ikke, for madammerne er bange for islamisk terror – men de er hurtige til at kæfte op når det er en gratis gang forfølgelse af katolikker. Føj hvor hykleriet hænger som en fed tåge over Danmark.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. juli 2021 @ 19:44

 13. Kommentar by BENT A — 21. juli 2021 @ 17:30.

  Mon ikke Polen og Ungarn bare forsøger at undgå, at ryge i det samme hul som resten af Vesten befinder sig, fordi man har tilladt kvinder at abortere fremtidens arbejdskraft væk, og derfor har været nødt til at hente fremmed arbejdskraft ind udefra, for at afbøde på manglen?

  Selvfølgelig bliver det af Pernille og Ko serveret som et angreb på kvinder, de tror i forvejen at alt drejer sig om dem og kun dem, så det kan vel efterhånden ikke overraske nogen.

  Men fakta er jo altså, at i hvert fald Ungarn tilbyder væsentlige finansielle og boligmæssige belønninger på livstidsbasis, til de kvinder der vælger at få børn, fremfor en karriere indenfor en af de mange ikke-essentielle professioner, man har været nødt til at opfinde for at tækkes kvinder.

  Og mon ikke også det samme er indeholdt i den Polske politik, eller at man er på vej i den retning, efter at have set hvor succesfuldt tiltaget har været i Ungarn.

  Hvor utroligt det end må synes for Pernille Skipper, så findes der faktisk stadigvæk kvinder, der ville have valgt en mere traditionel vej i livet, hvis ikke de socio-økonomiske konsekvenser af feminismen havde gjort det umuligt. (Dobbelt beskatning på hver husholdning + stigende bolig- og fødevarepriser.)

  Og lige meget hvor meget den slags så pisser den små Pernille af, så kunne hun jo altså heller ikke skjule sit eget behov for at drage omsorg for andre end sig selv, da hun kastede hele sin moderlige kærlighed på et par ænder, mens hele bydelen brændte omkring hende.
  Man kan kun snyde naturen i så lang tid, og det gælder også for Pernille og veninderne…

  Kommentar by Kimski — 21. juli 2021 @ 20:00

 14. Masseimmigrationen fra Afrika og Mellemøsten er det største landsforræderi i Danmarks historie. De ansvarlige skal straffes hårdt.

  Kommentar by Torsten — 21. juli 2021 @ 20:10

 15. Kommentar by Kimski — 21. juli 2021 @ 20:00

  Pernille Skibber fik sit første barn i 17′

  Kommentar by Carbo Glen — 21. juli 2021 @ 20:16

 16. #3 Hema

  Du tog vinden ud af mit sejl.

  Der findes privathospitaler overalt i Verden. De danskere, der vil hjælpe uønsket gravide polske kvinder til en abort, kan kan selv betale ind til en fond, der kan hjælpe.

  Men så langt rækker godheden nok ikke.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 21. juli 2021 @ 20:37

 17. Gad vide om Sveriges udvisninger er ligeså nosseløse som Danmarks udvisninger af kriminelle muslimer?

  De har båda många år kvar på sina straff. Isak Dewit dömdes till 18 år 2016. Haned Mahamed Abdullahi till 18 år 2019. För Abdullahi väntar utvisning efter avtjänat straff, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juli 2021 @ 21:24

 18. Den (u)hellige alliance mellem PIS og de religiøse fanatikere kan desværre ende med at bringe det EU-liderlige PO til magten.

  Reagans afhængighed af de yderliggående i Moral Majority førte til at familieplanlægning i Afrika blev afskaffet, fordi MM var imod seksualundervisning og prævention til amerikanske teenagere, og derfor lobbyede mod bevillinger til Afrika.
  Resultatet er en firedoblet negerbefolkning

  Kommentar by Træt — 21. juli 2021 @ 21:25

 19. Svigermors genboer her i Polen har 3 yndige lyshårede døtre på 1, 8 og 9 år, og på stranden kommer der nydelige kvinder i starten af tyverne med børn i klapvogne.
  Og fremmedarbejderne er ukrainere som er kulturkompatible, og ofte kommer med deres egne kvinder.

  Kommentar by Træt — 21. juli 2021 @ 21:31

 20. Kommentar by Træt — 21. juli 2021 @ 21:25

  Hvad er PIS og PO forkortelser for?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juli 2021 @ 21:33

 21. De nævnte partier er rablende sindssyge, her endnu et eksempel. Det er så let at være social for andres penge. Det med demokrati og forståelse for andre landes legitime beslutninger er igen en “by i Rusland”. At venstre er med på den galej kan ikke undre. Oven i købet råber samme partier op om at Danmark er økonomisk presset, ej heller støtter Danmark “flygtninge”. I guder.

  Kommentar by NED MED ALTING — 21. juli 2021 @ 21:36

 22. Begge gidsler i det svenske fængsel, som blev holdt fanget af bl.a. den 24-årige muslim fra Somalia, Haned Mahamed Abdullah, der ligner en indavlet retarderet, er nu frigivet uden blodsudgydelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juli 2021 @ 21:42

 23. Civic Platform (Polish: Platforma Obywatelska, PO)

  Law and Justice (Polish: Prawo i Sprawiedliwość, PiS), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 21. juli 2021 @ 22:31

 24. # KIMSKI, 20.00: “…..Ungarn tilbyder væsentlige finansielle og boligmæssige belønninger……..

  Ja, for Ungarns politik er nemlig ikke kommunistisk eller feministisk, men fornuftig og menneskevenlig og hensynsfuld overfor familierne, fordi man har respekt for sin egen befolkning.

  Her i Danmark har folkemordstinget ikke andet end foragt til overs for sit eget folk, som man derfor ønsker at udsuge, udskifte, fordrive og udrydde.

  Kommentar by BENT A — 21. juli 2021 @ 22:35

 25. Bent A # 21.
  Lige præcis, det er ramt på kornet.

  Kommentar by NED MED ALTING — 21. juli 2021 @ 23:32

 26. https://www.bt.dk/udland/en-daglig-stroem-af-asylansoegere-skyller-op-paa-englands-kyster

  Kommentar by Islamarebad — 22. juli 2021 @ 05:22

 27. Nu må alt det pengespild altså stoppes!

  Vi taler IGEN om de danske skatteyderes tvangsinddrevne skattekroner!

  At kommunisterne og de 2 radikale-venstre partier vil indføre fri abort for polske kvinder her i Danmark skriger jo til himlen!

  Hvad iøvrigt med p-pillen og anden prævention???
  Kvinderne har selv et ansvar for ikke at blive gravide medmindre de ønsker det!

  Abort skal ikke tillades medmindre det er pga incest, voldtægt eller misdannelser af fostret!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 22. juli 2021 @ 07:41

 28. Abort skal ikke tillades medmindre det er pga incest, voldtægt eller misdannelser af fostret!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 22. juli 2021 @ 07:41

  Glem det. Det er jo LIIIIIIIIIIGESTILLING, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 08:26

 29. bekræfter alle mine fordomme.
  https://nordjyske.dk/nyheder/aalborg/seks-personer-anholdt-efter-opgoer-skud-var-fra-signalpistol/e76ae8ac-ee30-4738-bd03-c670ed4bb383

  hjemmesendelse NU

  Kommentar by jesper — 22. juli 2021 @ 08:38

 30. Kommentar by jesper — 22. juli 2021 @ 08:38

  — Der er tale om et internt opgør i kriminelle kredse, så almindelige borgere har ikke noget at være bekymret for, siger Torben Larsen fra politiet.

  Sådan en idiot, selvfølgelig skal vi være bekymrede om muslimernes voldskriminalitet på åben gade, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 08:46

 31. Hvorfor kun polske kvinder? Der er kvinder overalt i verden, som ikke må få abort!
  Når nu statskassen bugner af dine og mine penge, så kunne man da ligeså godt lade alle verdens kvinder komme til Danmark for at få abort! Og når de så har fået abort, så ville vi også være nødt til at lade dem alle blive, fordi det er farligt at tage tilbage, derpå har de naturligvis krav på forsørgelse og familiesammenføring med familiemedlemmer et par generationer tilbage, disse har så igen naturligvis krav på forsørgelse, gratis læge, tandlæge, psykolog og samtaler om hvad vi kan bruge dem til!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. juli 2021 @ 09:00

 32. Der er heller ikke fri abort på Færøerne!

  Men det tør “de gode” ikke påpege for det vil åbne for en lavine af problemer omkring selvstyre indenfor Rigsfælleskabets grænser!

  Kommentar by Vakse Viggo — 22. juli 2021 @ 09:12

 33. Hvornår går det op for jer, at det “danske” folkemordsparti i virkeligheden er det globale internationale socialistiske folkemordsparti, og at “dansk” demokrati er en by i Kina?

  Kommentar by Svend — 22. juli 2021 @ 09:17

 34. Jeg har en følelse af, at der er dele af journaliststanden fra ebbe bladet og lignende slibrige steder herinde, som ikke kan lide den store vinder i de sidste mange års informationskrig hr Alex Jones og hans selvbyggede alternative platform Infowars

  Der er mange årsager til at Infowars er løbet af med sejren. En af dem er at Alex Jones har revolutioneret nyhedsmedierne. Han har citeret fra alle medier og er først på det seneste begyndt at citere fra sin egen vifte af artikler. Generelt citerer han fra andre medier. Han er så også en af de abolut dygtigste journalister på planeten, som har en del mere viden om hvad der foregår end resten.

  Han har gjort det underholdende at se nyheder da han samtidig er en af verdens absolut bedste komikere.

  Hvis man vil forstå verden, og hvorfor Alex Jones kan noget andre ikke kan, så er det nok værd at se følgende episode af Infowars

  DEVASTATING VIDEO: BILL GATES’ LAWYER CALLS FOR AUTHORITARIAN DICTATORSHIP
  bitchute hash: /video/TkLvlPNU9idv/

  Kommentar by Svend — 22. juli 2021 @ 09:27

 35. LAD OS NU UNDGÅ at blive distraheret af alle de enkelte happenings som de skøre nyopvågnede kvinder fra ondskabens og dødens partier kan finde på. Fra nedrivning af statuer og mindesmærker til BLM demonstrationer, co2 aktivisme og krav om bevilling af millioner og milliarder af kroner til alle mulige perverse og landsskadelige formål.

  Det overordnede er jo at de Radikale, Enhedslisten, SF osv. er i færd med at afskaffe Danmark og danskerne.

  I 1820 til 1840 lod man kortsynet tyskere strømme ind i Slesvig-Holsten, og resultatet blev krig i 1848-50 og igen i 1864. Det hele blev tabt og Sønderjylland blev revet med i faldet.

  Nu lader man igen kortsynet kulturfremmede strømme ind, og igen er der udsigt til krig og tab af landsdele. Da de kulturfremmede denne gang er endnu mere fremmede for danskerne end i 1864, og da de gamle partier denne gang næppe gider forsvare Danmark, er der risiko for at hele Danmark går tabt, og at danskerne ender i samme situation som de kristne i Mellemøsten og Afrika, hvor millioner af kristne er blevet plyndret, terroriseret, myrdet og udryddet.

  Kommentar by BENT A — 22. juli 2021 @ 09:29

 36. Alex Sindssyg Jones er blevet vanvittig: https://youtu.be/5BEUykdqTq0, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 09:33

 37. 09:33 Du kan ikke have set den video jeg linker til på den tid Jens ebbe. Så du er jo totalt useriøs

  Kommentar by Svend — 22. juli 2021 @ 09:38

 38. 9:33 Jeg gør det sådan set for jeres skyld. Jeg kunne også linke til en million irrelevante videoer, men jeg mener jeg bruger min tid godt, når jeg kan videresende de absolut mest informative ting uden at i selv behøver, at se alle de videoer jeg har set

  Den video jeg linker til er usædvanlig god , det er ikke bare en tilfældig ting, som alt det nonsens du linker til Jens ebbe

  Kommentar by Svend — 22. juli 2021 @ 09:42

 39. PS: Den krig der kan komme, bliver selvfølgelig ikke “almindelig” krig, men mere en guerilla- og gangster krig rettet mod danskerne. En krig på samme måde som den foregår i Sverige. En hverdags-terror hvor volden og døden ligger på lur overalt. Som enhver kan konstatere ved at søge på nettet. (eller læs om ISIS/ISIL)

  Kommentar by BENT A — 22. juli 2021 @ 09:47

 40. JEA er uddannet urinalist eller journalystløgner, I ved den profession der altid har stået mellem os og sandheden

  Kommentar by Træt — 22. juli 2021 @ 09:47

 41. I dag er det ti år siden det skrækkelige terroranslag mod Norge.

  Her er en ufuldkommen liste over de døde ofre:

  Karar Mustafa Qasim, 19
  Porntip Ardam, 21
  Jamil Rafal Mohamad Jamil, 20
  Lejla Selaci, 15
  Mona Abdinur, 18
  Ismail Haji Ahmed, 19
  Modupe Ellen Awoyemi, 15
  Gizem Dogan, 17
  Bano Abobakar Rashid, 18

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 09:48

 42. kommentar afvist i off-topic
  https://thepostmillennial.com/us-womens-soccer-team-takes-a-knee-during-anthem-goes-on-to-lose-3-0-in-olympic-opener?utm_campaign=64468

  Kommentar by k.m. — 22. juli 2021 @ 09:54

 43. 09:48 Det er den skandinaviske mainstreampresses talkingpoint i denne uge, ser at utøya (eller hvordan du staver det) trender på ikke-platformen twatter

  Kommentar by Svend — 22. juli 2021 @ 09:55

 44. 09:47 People who hate Alex Jones are feds and fags

  Kommentar by Svend — 22. juli 2021 @ 09:59

 45. —Vi tænder lys for at ungdommen skal få en bedre fremtid, og vi skal overvinde hadet, siger en nordmand lige nu på TV 2 SNOOZE.

  Men han nævner ikke noget om at overvinde hadet mod de hvide fra muslimer i Norge.

  Hvorfor ikke tænde et flot, hvidt stearinlys hver gang et fly fyldt med 300 hadefulde muslimer sendes på deres endegyldige rejse UD af Norge og hjem til Muhamedanien?, forbyd islam i Norge og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 10:44

 46. Jens Stoltenberg har intet lært af historien. Som om han ser Breivik’er og nazister overalt.

  Mindst een gang om ugen er der beretning om mord, knivstikkeri og overfald på etnisk nordmænd, begået af kulturberigere.

  Det har han fortiet i 10 år og ser ud til at fortsætte ned ad skråplanet.

  Kommentar by k.m. — 22. juli 2021 @ 10:51

 47. @ Carbo Glen — 21. juli 2021 @ 20:16

  Altså sådan Ca. 12 – 15 år senere end “evolutionen” har tiltænkt os mennesker. Hun skulle selvfølgelig lige have overstået sine ungdomsår, løbet hornene af sig og selvfølgelig blande sig i voksne menneskers gøren og laden inden hun kunne besværer sig med rent faktisk at indhente de erfaringer det kræve for at forstå andre mennesker og deres daglige genvordigheder.

  Kvinder burde ikke være stemmeberettigede før de har mindst to unger og adskillige års erfaring på det private arbejdsmarked. Før er de ikke i stand til at se verden i et virkeligt og aktuelt perspektiv.

  Pernille Skipper sprang så over hvor gærdet var lavest og brugt sine sandslotte børnefantasier til at tildele Polske kvinder midler som der er desperat brug for her hjemme i lille Danmark og gad først tage besværet med barn da hendes årsløn og pension var så høj at hun var nogenlunde sikker på at kunne opretholde den høje levestandard hun så inderligt som kommunist ønsker for sig selv men nægter at tildele hårdt arbejdende Danskere ved at forærer deres sur tjente skattekroner til vildt fremmede.

  Stor tak til Pernille Skipper – I fald du, Garbo, ikke forstår det så er de ironi.

  Venstrefløjen er i bud og grund drevet af godhed og velgørenhed der i høj grad minder mig om min småpsykopatiske morfar der rundhåndet delte penge ud til gårdens unger men aldrig gav sine egne børn så meget som en femøre. Han var ikke ond, blot drevet af et behov for anerkendelse af en bredere flok, nøjagtigt som venstrefløjen på bekostning af Danskerne.

  Kommentar by Santor — 22. juli 2021 @ 11:13

 48. Alex Jones lyver. Utøya blev IKKE startskuddet til Tredje Verdenskrig.

  Was there a broader message behind the terror attacks carried out in Oslo last week by Anders Behring Breivik?

  Radio host Alex Jones says that Friday’s massacre could be the start of World War 3, and that Breivik’s ties to Masonry is nothing to shrug off — especially since that collective predicted the last two world wars.

  “Albert Pike, supreme commander of all global masonry, in 1877 wrote that they would have three world wars,” says Jones. The first two predictions panned out according to Pike’s hypothesis, and the third one, says Jones, “would be Christendom against Islam . . . invoked by their Masonic operatives” and in this battle “they would destroy every existing order and even the finance capitalists, and set themselves up as world rulers in the worship of the true one God, in their words: Lucifer.

  ”According to Jones, private intelligence agencies and government groups attempt to infiltrate the Masonic system in order to perpetuate an agenda behind closed doors. Using the elusive facade of a secret society, Jones says that Breivik’s outburst was orchestrated in an attempt to start what could become a global disaster.“Whether he is a mind control patsy or believes he is acting as part of this Illuminati.” Jones says that Breivik is being used as a tool of an international collective to invoke a “clash of civilizations.

  ”Jones adds that as the media builds up the tale of Breivik, lone wolf terrorists will follow in his footsteps to carry out a message that can’t be traced to any public records. And with his manifesto already circulating internationally and eye-witnesses saying other shooters were involved in Oslo, the conspiracy is only about to get bigger and the end result might just be another world war, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 11:45

 49. Fup-journalister benægter vi er i krig.
  Den er ikke meldt officielt ud, men den er der.

  Det er kulturkrig, krig om medierne = ytringsfrihed.
  Kort sagt, venstrefløjen og Islam mod resten af verden.

  Til helvede med Jens Erik-Andersson’s kildeløse google søgninger.

  Kommentar by k.m. — 22. juli 2021 @ 11:57

 50. 11:45 Og Jones havde ret. 3. verdenskrig er nu, ebbe

  Kommentar by Svend — 22. juli 2021 @ 12:01

 51. Kommentar by k.m. — 22. juli 2021 @ 11:57

  Gider du lukke røven. Ellers begynder jeg at kalde dig islamofil muslimelsker, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 12:04

 52. 12:04 Gid du ville blive ramt af et lyn, mega-idiot

  Kommentar by Svend — 22. juli 2021 @ 12:07

 53. DR kører enorm ensidig propaganda om Utøya

  https://sputniknews.com/europe/201902281072829360-norway-violent-crime-immigrants/
  While accounting for 33 percent of Oslo’s population, immigrants account for nearly 70 percent of violent crimes in Norway’s capital, where victims are subject to serious bodily harm.

  Kommentar by k.m. — 22. juli 2021 @ 12:09

 54. 12:04 Gid du ville blive ramt af et lyn, mega-idiot

  Kommentar by Svend — 22. juli 2021 @ 12:07

  Gid du blev afhentet af ⚡️⚡️

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 12:10

 55. Hørte lige her til morgen Danmarks første kvindelige IT professor. Hun var uddannet på RUC, udover i IT også i samfundsfag. Det fornægtede sig ikke.

  Hun fortalte om hvordan hun garnerede sin undervisning med propaganda for socialisme. Ifølge den socialistiske feminist var det uetisk at lave IT-systemer, der kun gavnede en bestemt gruppe i samfundet, f. eks. et IT-system for vedligeholdelse af private veje i et velhaverkvarter, med tilhørende kontingentbetalingssystem. Jo, fordi så får disse velhavere jo bedre veje end de der kun har kommunen til at vedligeholde deres veje. Det er jo himmelråbende uretfærdigt, belærte hun de studerende. Fremtidens IT-folk skal være gode socialister.

  Kommentar by JC — 22. juli 2021 @ 12:18

 56. Kommentar by Carbo Glen — 21. juli 2021 @ 20:16.

  Taget til efterretning. Jeg ved ikke meget om den små Pernille, da jeg finder hende stereotypt middelmådig, forudsigelig, og kedelig, det indrømmer jeg gerne.
  She’s just another pretty face, og det var det hun blev valgt ind på, noget hun ikke alene om, end of story.

  Det sagt, så er der heller ikke meget ‘moderskab’ i den måde det foregår på i dag, hvor man får en barn, anbringer det i forskellige institutioner de næste tyve år, for derefter at undre sig over, at tilhørsforholdet fra barnets side er ikke-eksisterende, og andres mening mere vigtig en barnets egen families.

  Udført på den måde, kan selv en varm fortaler for fostermord ende op med at fremstå som en “mor”, selvom rugemaskine for Staten jo reelt er den korrekte definition.

  Kommentar by Kimski — 22. juli 2021 @ 12:44

 57. Kommentar by Kimski — 22. juli 2021 @ 12:44.

  Beklager stavefejl, jeg er på vej ud af døren, så det skulle gå lidt tjept.

  Kommentar by Kimski — 22. juli 2021 @ 12:49

 58. DANMARKS FØRSTE KVINDELIGE IT-PROFESSORINDE. Mon hun fatter ret meget hvad IT angår? Idag udnævnes man som oftest til professor eller professorinde hvis man er medlem af enfoldighedslisten og har forstået at fedte for de røde kammerater på RUC, Roskilde “universitet”s center.

  At hun ikke fatter ret meget af hvad kommunisme er og fører til, er jo helt åbenbart.

  Kommentar by BENT A — 22. juli 2021 @ 12:49

 59. 12:10 Som jo er dit drømmepoliti, som den ægte nazist du er

  Kommentar by Svend — 22. juli 2021 @ 14:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper