22. juli 2021

Odsherredbanen: Teenagepiger overfaldet to af mænd… to tilfældige mænd overfaldet da de sagde fra

Feministernes seneste hashtag ‘#dajegsagdefra’ er intessant læsning. En hel masse danske kvinder beretter om overgreb fra liderlige mænd, der er også en del indvandrere imellem. Mest medievante AEH’ere såsom Khaterah Parwani, Ayşe Dudu Tepe og Jino Victoria Doabi, men også en række anonyme beretninger formidlet af ‘Rana Z.C. #FreePalestine #EndSettlerColonialism’. Etnicitet på gerningsmændene er no-go i de her antiracistiske kredse, men der tegner sig dog et mønster. Mønstergenkendelse er i lighed med det at sige fra, fine værktøjer til at undgå at blive voldtaget som kvinde. Eller slået ned som mænd.

Politiet efter en 18-20 årig hvid mand, samt en høj ‘afrikansk af udseende’ mand på 20-25 år. Fra døgnrapporten Midt- og Vestjællands Politi – Flere personer overfaldet i toget – Holbæk.

“Kl. 23.42 oplyste fjernstyringscentralen for Odsherred-banen, at en lokomotivfører havde aktiveret nødbremsen på grund af noget uorden i toget, der var på i vestlig retning. Toget var nu standset midt på sporet øst for overskæringen ved Tuse Lågevej, men tæt på Nykøbingvej. To personer var stukket af fra toget ad togskinnerne i nordvestlig retning. Flere patruljer, herunder en hundepatrulje, blev sendt til stedet for at få klarlagt, hvad der var sket, samt for eftersøgning af de to undløbne personer.

Ikke mindre end fire personer – to piger på 14 og 15 år fra hhv. Glostrup og Svinninge samt to mænd på 22 og 45 fra hhv. Søborg og Regstrup – var blevet udsat for vold med slag og spark samt verbale trusler af de to mænd, der efterfølgende var flygtet fra toget. En hundepatrulje fulgte spor efter de to mænd over en strækning på ca. 3.500 meter gennem kornmarker, tværs over Kalundborgvej frem til et område ved en autoforhandler tæt på rute 21, hvor politiet på nogen afstand kunne se to personer blive samlet op af et afventende køretøj på rute 21. Køretøjet kørte efterfølgende med høj hastighed væk fra opsamlingsstedet og i østlig retning mod Holbæk.

Den foreløbige efterforskning i sagen har klarlagt, at de to flygtede mænd på grund af en intern uenighed begyndte at overfalde de to piger, hvorefter de to mænd blandede sig og i den anledning selv blev overfaldet. Alle fire ofre blev vejledt om at blive undersøgte på skadestuen, inden de på et senere tidspunkt skal endelig afhøres om sagen. Pigernes værger er også underrettet om sagen.”

(Jino Victoria Doabi, der sagde fra, Twitter, 20. juli 2021)

“#dajegsagdefra truede han med at lægge sexuelle videoer af mig på SoMe, kaldte mig racistiske ting, og sagde han vil finde mig en dag, og så skulle jeg bare se hvad der skete! Altså truer mig på livet…” (Jeanette Avanti)

(Jeanette Avanti, der sagde fra, Twitter, 19. juli 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120504/trackback

14 Comments »

 1. HVORNÅR bliver videobilleder af de to forbrydere offentliggjort? Om to dage eller om to måneder? Hvis de ikke allerede er fanget, bør de vel efterlyses med det samme?

  Ja, volden er snart alle steder, ligesom evighedsturisterne. Men danskerne må jo nærmest ikke forsvare sig, og overfaldsbanditter får som regel en så lille straf, at de griner af den. Hvordan kan det undgå at ende med et voldsregime som i Libanon, Sverige eller Paris-London-Berlin?

  Hvis vi ikke får en mere fornuftig indvandringspolitik, vil hele Europa ende som et lovløst område, som een stor jungle, som een stor krigszone.

  I Sverige er politiet ved at give op. Fordi politifolkene konstant modarbejdes af regeringen og medierne.

  Danmark er også blevet udnævnt til “Krigens hus” af visse islamistgrupper.

  Læs Ole Hasselbalchs, Lars Hedegaards og Antony Beevors bøger. Samt bøger om rædslerne i Sovjetunionen og ISIS/ISIL områderne. Og se “Taliban er kommet til Amerika”.

  Kommentar by BENT A — 22. juli 2021 @ 14:58

 2. BENT A

  Hvornår lærer du at indsætte et link?

  Kommentar by tavsen — 22. juli 2021 @ 15:05

 3. Kudos til de to der lagde sig imellem.

  At de så selv endte som ofre er kun et spørgsmål om træning og forståelse/misforståelse af situationen.

  OBS. Hvis man vil blande sig i den slags uden at kommer til skade eller være nødt til at skade andre bør man indkalde så mange som overhovedet muligt af de omkringstående at det er tydeligt at en konfrontation er nyttesløs.

  Kommentar by Santor — 22. juli 2021 @ 15:07

 4. Kommentar by Santor — 22. juli 2021 @ 15:07.

  Og så skal man simpelthen lade være med at stå og diskutere med dem, men bare gå til makronerne med det samme, hvis de ikke forstår hvad der bliver sagt første gang.

  Det andet bliver opfattet som svaghed, og resultatet ender dermed med det samme udfald, nemlig at nogen kommer til skade.

  Og jeg er en varm fortaler for, at det i hvert fald ikke bliver mig eller mine, det er da helt sikkert.

  Det er trist at det er blevet sådan, men nu er det jo heller ikke etniske danskere, der har opstillet de nye spilleregler. Og lærer vi ikke at tilpasse os til dem i en fart, så går HMS Dannevang ned med hele besætningen.

  Kommentar by Kimski — 22. juli 2021 @ 16:14

 5. Jamen i følge den socialistiske tænketank Kraka og Politiken så går integrationen i Danmark godt, fordi indvandrene ligner os! Den lader vi lige stå et øjeblik og så må man reagerer, som man finder rigtigt! Hvis ikke det var fordi det var sa tragisk så var det til at grine af!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. juli 2021 @ 17:10

 6. @4. det er rigtigt . alle forhandlinger , snakken mm,- opfattes entydigt som svaghed og som indrømmelse af svaghed. svagheder/indrømmelse af svaghed , er i kulturberigelsernes instruktionsbog opfordring til, at de selv går offensiv. Vores kultur med at dæmpe konflikt , der af os betragtes som det åbenlyst gode ,- kommer af den kristne “vend den anden kind til”. Der oversat betyder “undgå at eskalere/optrappe konflikt”. På den måde er vi ikke bare i konflikt med d`herre kulturberigere ,- men også i meget højgrad , med noget meget grundlæggende i vores egen kultur og vores naturlige værdisæt. vi slås på fremmed grund i eget land.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 22. juli 2021 @ 17:16

 7. Muhamedanere

  Kommentar by Bastardo — 22. juli 2021 @ 17:58

 8. Kristendommen snakker om at vende den anden kind til. Men den påbyder ikke nogen steder at man bare skal strække hals hvis nogen svinger med en krumsabel for at hugge ens hoved af. Men de røde pladderhumanister der har infiltreret folkekirken “glemmer” altid at fortælle om de steder i bibelen hvor der opfordres til at medbringe sværd og bruge dem til modstand mod ondskab.

  Tavsen spørger ret nedladende om hvornår jeg lærer at indsætte et link. Det har jeg lært forlængst, men “nogen” har noget imod at jeg bruger dem og andre direkte henvisninger. Men er det virkelig meget besværligt for Tavsen at skrive “Taliban er kommet til Amerika”?

  Kommentar by BENT A — 22. juli 2021 @ 20:12

 9. “Taliban er kommet til Amerika”

  https://hodjasblog.one/taliban-er-kommet-til-amerika/

  Kommentar by tavsen — 22. juli 2021 @ 23:24

 10. Daglig fortéelse på Islams Brygge og Kongens Have:

  https://presse-fotos.dk/post/vildt-slagsmaal-paa-islands-brygge-knuser-flaske-i-ansigtet-paa-modstander/?fbclid=IwAR1DaHBnMzAJJruoqLw2EgrInb6kQBi5l97g35s04nbcvildZpmPFhSwxEQ

  Masseindvandringens sande ansigt viser sig…

  Kommentar by Rasmus Modsat — 23. juli 2021 @ 04:40

 11. https://ekstrabladet.dk/krimi/tre-maend-tiltalt-for-drab-allahu-akbar-draeb-dem/8709623

  Kommentar by P — 23. juli 2021 @ 05:44

 12. #dajegsagdefra blev jeg kaldt en racist, fordi jeg ikke ville stå med et ‘welcome, migrants!’-skilt, og invitere barbarer indenfor i mit hjem.

  #dajegsagdefra blev jeg kaldt en ond hvid mand, fordi jeg ikke længere ville betale, når 14-årige piger blev gravide med den næste generation af samfundstabere, og fik deres eget tv-program i belønning for indsatsen.

  #dajegsagdefra blev jeg anbragt i en fængselscelle, fordi jeg ikke længere ville kæmpe i ressourcekrige, der kom alle andre end mig til gode derhjemme.

  #dajegsagdefra var det fordi ligestillingen, der skulle være kommet alle til gode, endte op med at gøre mit land til et dystopisk mareridt.

  Victims, aren’t we all..

  Kommentar by Kimski — 23. juli 2021 @ 13:00

 13. #dajegsagdefra og ikke ville sprøjtes med magthavernes og medicinalindustriens vacciner, blev jeg udelukket fra fællesskabet og de tvang mig til at sy et stofmærke på mit tøj, så alle kunne se min forbrydelse.

  Kommentar by Bilka — 24. juli 2021 @ 10:06

 14. Dajegsagdefra? At han en dag ville finde dig, og siger at du så skal se hvad der sker. Er ikke en trussel ifølge politiet, så tag du det bare heeeelt roligt.

  Kommentar by Hans peteresen — 25. juli 2021 @ 18:31

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper