22. juli 2021

Sverige: Gidseldrama i topsikret fængsel, mordere “… krävde en flykthelikopter och 20 kebabpizzor”

Søndag kunne flere medier berette, at ‘en seksårig dreng og en femårig pige’ tilfældigt var blevet skudt ved et boligområde i det sydlige Stockholm. Onsdag var der mere multikultur fra Sverige, denne gang 100 km vest for hovedstaden. Et gidseldrama i Hällbysanstalten, et overbelagt svensk fængsel i ’sikkerhedsklasse 1′. To dømte mordere tager to fængselsbetjente som gidsel, og kræver ’20 kebabpizzor’ for at løslade den ene. 30-årige Isak Dewit er fængslet for et banderelateret mord tilbage i 2016, begået mod en Omar Elmi Ali, i fællesskab med en Marcus Soumaoro. Den 24-årige afghaner Haned Mahamed Abdullahi dræbte en bekendt med 40 knivstik efter en disput, få dage før han blev udvist, for et år siden. Fra TV2 Online – Begge gidsler fri efter svensk fængselsdrama.

“Ni timers gidseldrama i det svenske fængsel Hällbysanstalten i Eskilstuna i Sverige er forbi, efter begge fængselsbetjente er blevet frigivet. …

De to gidseltagere var ifølge flere svenske medier bevæbnet med selvfremstillede våben, som bestod af barberblade fastgjort til tandbørster. Ifølge de svenske medier er det to drabsdømte, som stod bag gidseltagningen. Den ene er en 30-årig mand, som er idømt 18 års fængsel for et drab i 2016. Den anden er en 24-årig mand, der ligeledes er idømt 18 års fængsel for et knivdrab i 2019. …”

(Collage: 30-årige Isak Dewit og 24-årige Haned Mahamed Abdullahi; Foto: Aftonbladet, DM)

“Mördarna Isak Dewit, 30, och Haned Mahamed Abdullahi, 24, höll två kriminalvårdare fångna och krävde en flykthelikopter och 20 kebabpizzor, enligt uppgifter till Aftonbladet.” (Aftonbladet)

Oploadet Kl. 15:34 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120512/trackback

57 Comments »

 1. pizzaterroristerne kender vi godt. Vi danskere spiser ikke perkerpizzaer mere

  Kommentar by Svend — 22. juli 2021 @ 15:42

 2. Drive-by shooting er et velkendt multietnisk fænomen i USA. Vil lande i Europa også have multietniske samfund, så bliver det selvklart det samme. Amerikanske krimifilm på europæiske gader. Næste skridt bliver det her, og så kan EU skrige og hyle op. De har selv sat det hele i scene.

  https://www.expats.cz/czech-news/article/right-to-arms-embedded-in-czech-consitution
  The right to bear arms in self-defense is embedded in the Czech constitution
  The Senate, the upper house of Czech parliament, has approved the right to use arms to defend oneself and others.

  Kommentar by tavsen — 22. juli 2021 @ 15:44

 3. Vi danskere spiser ikke perkerpizzaer mere

  Nul. Jeg foretrækker, når det skal være, Pappa John’s Pizza og Pizza Hut, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 16:08

 4. Det multikulturelle samfund er gaven der bliver ved med at give. Stor tak til journalister og politikere.

  Kommentar by Nielsen — 22. juli 2021 @ 16:15

 5. Mon ikke Haned Mahamed Abdullahi lider af monkeypox?

  The U.S. Centers for Disease Control and Prevention said this week that more than 200 people may have been exposed to monkeypox this month.

  A person in Texas was confirmed to have monkeypox last week after contracting the illness in Nigeria and returning to the U.S. The CDC said Tuesday the people who may have been exposed are spread out in 27 states and potentially exposing others, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 16:15

 6. @ tavsen — 22. juli 2021 @ 15:44

  Enten får Vi lov eller også giver Vi Os selv lov når tidspunktet passer.

  Kun et spørgsmål om tid!

  Kommentar by Santor — 22. juli 2021 @ 16:32

 7. Bliver Haned Mahamed Abdullahi efter afsoning udsendt af Sverige, som dommen kræver, eller får han lov til at blive i failed state Sverigstan sammen med alle de andre bundkriminelle muhamedanere?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 16:41

 8. Se Napoli og dø,
  Se Hällbysanstalten i Eskilstuna fra helikopter og børst tænder.
  Se Voldsmose og bliv voldeligt islamoset.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. juli 2021 @ 16:59

 9. Skal du ikke skrive om Breivik og Utøya?

  Kommentar by Ole Nielsen — 22. juli 2021 @ 17:24

 10. Læg især mærke til Haned Mahamed Abdullahis tydelige tegn på mental retardering og de dersens, døde, sorte øjne. Uhyggeligt at møde sådan en midt om natten.

  Tydelige tegn på en impulsstyret primat, der slet ikke kan styre sin voldelige udfarenhed, hvis han møder den mindste modgang eller bliver direkte udfordret af et andet menneske.

  Han er et analfabet, der argumenterer med næverne og blankvåben, helst en krumsabel, når han taber den mindste diskussion, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 17:32

 11. Santor — 22. juli 2021 @ 16:32

  KORREKT, men når danske politikere ikke en gang turde lade danskerne have peberspray i hjemmene, så er der pinedød lang vej. Og selvtægt vil stige. Men så har de politisk korrekte noget mere at jamre om. Har aldrig kunnet forstå deres skelnen, at selvtægt skulle være værre end kriminelle, der blæser på retsstaten og menneskeliv.

  Så igen den bedste selvtægtsfilm nogensinde i aftes. For fjortende gang. Når jeg ikke ser ret megen retfærdighed i det daglige, er det dejligt at kunne se det på film.

  Man on Fire imdb.com/title/tt0328107/
  In Mexico City, a former CIA operative swears vengeance on those who committed an unspeakable act against the family he was hired to protect. Inden handlingen accelererer

  Tony Scott formåede at få det bedste ud af sine ansatte. Her et lille klip, der beviser det.
  https://www.youtube.com/watch?v=mpenVDSncH8

  Denzel Washington er forrygende som hævnens engel. Christopher Walken fortæller en politimand, at Denzel har leveret mere retfærdighed på en weekend, end du har brugt 10 år på i retssalene. “Stay out of hes way”

  Radha Mitchell er pryd for øjet. “Kill them all”

  Den mexicanske kvindelige reporter spiller sine kort fremragende, og hjælper Denzel på vej med oplysninger, som fører frem til opklaring og udryddelse af korrupte embedsfolk. Nu får jeg sg´ lyst til at se den igen i aften

  Kommentar by tavsen — 22. juli 2021 @ 17:39

 12. Muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 22. juli 2021 @ 17:55

 13. SE ABERNE SLÅS: VILDT SLAGSMÅL PÅ ISLAMS BRYGGE – KNUSER FLASKE I ANSIGTET PÅ MODSTANDER

  https://presse-fotos.dk/post/vildt-slagsmaal-paa-islands-brygge-knuser-flaske-i-ansigtet-paa-modstander/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 19:54

 14. Man on fire er også en af mine yndlingsfilm

  Kommentar by Træt — 22. juli 2021 @ 21:36

 15. @ tavsen — 22. juli 2021 @ 17:39

  Så selvfølgelig filmen på din anbefaling.

  Sådan cirka vil fremtiden blive hvis ikke Vores politikere sætter Danskerne først i Danmark, ikke så velspillet eller heroisk men meget mere beskidt og ingen kan ændre på det, politiet er ligegyldigt når det punkt først er nået. De kommer alligevel først efter forbrydelsen er begået, så de kan intet ændre.

  Disclaimer. Dette skal ikke forstås som en trussel eller et ønske om den beskrevne fremtid blot en fremskrivning af den virkelighed Vores politikere har bragt til Os mod Vores udtalte ønske.

  Kommentar by Santor — 22. juli 2021 @ 21:53

 16. Abernes Planet på Islams Brygge, der mangler bare David Attenboroughs stemme ind over abevideoen.

  Hvem har lukket primaterne ind i mit elskede Danmark?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 21:56

 17. OT: “Antallet af vaccine-døde stærkt UNDERdrevet”. (45.000) “Shithole Californien”. “Taliban er kommet til Amerika”.

  Kommentar by BENT A — 22. juli 2021 @ 22:28

 18. Hvorfor er der ingen reaktioner på negerslagsmålet på Islams Brygge?!?

  Er det blevet den nye normalen?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 23:03

 19. HVOR MANGE INVASORER ER DER NU I DANMARK? Der er ihvertfald allermindst en million, måske endda 1.500.000. Er nogen i tvivl om at de Radikale, Enhedslisten og SF sammen med indvandringsindustrien og indvandrerne er på vej til at overtage Danmark? Så meget desto mere som de røde og de invasive støttes af både V, K, DF og LA samt medierne.

  Christiansborg er magen til den svenske riksdag. Hvad er det mon for en fremtid der venter danskerne?

  Kommentar by BENT A — 22. juli 2021 @ 23:06

 20. Træt, Santor, Jens-Erik Andersson

  Fik set den igen i aften. Tony Scott var formidabel til at portrættere følelserne hos de berørte den første ½ time, hvorefter handlingens mand går amok.

  Den burde have høstet Oscars. Især Dakota Fanning havde fortjent een.

  Må have Boondock Saints 1+2 ned fra hylden i weekenden. Som afveksling fra de mange daglige masseslagsmål, voldtægter, knivstikkerier, skyderier, millionsvindlerier og andre uønskede berigelser.

  Kommentar by tavsen — 22. juli 2021 @ 23:18

 21. @19 ja, det er blevet det nye normal. hvad er der at sige til det? det er rædselsfuldt at opleve IRL , især i storbyer kbh ikke mindst lurer det konstant under overfladen. det æder alt energi ud af os. jeg har sagt det før ,- det vil være/blive en god ide at flytte til de samme områder. Hvor meget eller hvor lidt dele af vores byer, der så gives afkald på…..? Men i fremtiden bliver der et øget behov for SIKRE områder. Eller man kunne sige ,- områder sån som det var alm. at have det med hinanden førhen. For at have ro og og opbygge overskud. Islam vinder gennem det kaos og den parasitering der er gået forud i årtier.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 22. juli 2021 @ 23:19

 22. Hold ferie i Polen eller Ungarn. Ingen perkere eller negre. Nyd at se dine skattekroner blive brugt til veje, cykelstier og promenader.

  Kommentar by Træt — 22. juli 2021 @ 23:38

 23. Bondock Saints (med Helena Christensens daværende kæreste i hovedrollen) bønnen før nådesstødet i form at ti ni mm kugler til hjerneskallen:

  And shepherds we shall be.

  For Thee, my Lord, for Thee.

  Power hath descended forth from Thy hand.

  That our feet may swiftly carry out Thy command.

  So we shall flow a river forth to Thee.

  And Teeming with souls shall it ever be.

  In Nomine Patris, et Fili, et Spiritus Sancti.

  FORBYD ISLAM I DANMARK 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 23:46

 24. TO NI MM KUGLER, ikke ti

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 23:46

 25. Kommentar by Tommy , Robin & søn — 22. juli 2021 @ 23:19

  Var Islams Brygge ikke et (halv)rigt, kridhvidt nabolag for fem år siden?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 23:48

 26. Bobby Brown (Goes Down)
  Frank Zappa

  [Verse 1]
  Hey there, people, I’m Bobby Brown
  They say I’m the cutest boy in town
  My car is fast, my teeth is shiney
  I tell all the girls they can kiss my heinie
  Here I am at a famous school
  I’m dressin’ sharp and I’m actin’ cool
  I got a cheerleader here wants to help with my paper
  Let her do all the work and maybe later I’ll rape her

  [Chorus 1]
  Oh God I am the American dream
  I do not think I’m too extreme
  An’ I’m a handsome son of a bitch
  I’m gonna get a good job and be real rich
  (Get a good, get a good, get a good, get a good job)

  [Verse 2]
  Women’s Liberation
  Came creepin’ all across the nation
  I tell you people, I was not ready
  When I fucked this dyke by the name of Freddie
  She made a little speech then
  Aw, she tried to make me say when
  She had my balls in a vise, but she left the dick
  I guess it’s still hooked on, but now it shoots too quick

  [Chorus 2]
  Oh God I am the American dream
  But now I smell like Vaseline
  An’ I’m a miserable sonofabitch
  Am I a boy or a lady… I don’t know which
  (I wonder, wonder, wonder, wonder)

  [Verse 3]
  So I went out and bought me a leisure suit
  I jingle my change, but I’m still kinda cute
  Got a job doin’ radio promo
  And none of the jocks can even tell I’m a homo
  Eventually me and a friend
  Sorta of drifted along into S&M
  I can take about an hour on the tower of power
  As long as I gets a little golden shower

  [Chorus 3]
  Oh God I am the American dream
  With a spindle up my butt till it makes me scream
  An’ I’ll do anything to get ahead
  I lay awake nights sayin,’ “Thank you, Fred!”
  Oh God, Oh God, I’m so fantastic!
  Thanks to Freddie, I’m a sexual spastic
  And my name is Bobby Brown
  Watch me now; I’m goin’ down

  [Outro]
  And my name is Bobby Brown
  Watch me now; I’m goin’ down
  And my name is Bobby Brown
  Watch me now; I’m goin’ down
  And my name is Bobby Brown
  Watch me now; I’m going down

  Haha, yeah, I knew you’d be surprised

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 00:06

 27. Ole Nielsen — 22. juli 2021 @ 17:24: Det har han skrevet om.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juli 2021 @ 01:52

 28. Sverige har været flittige med at importere folk fra dys-funktionelle samfund … så nu har de selv et dys-funktionelt samfund, godt gået!

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juli 2021 @ 01:57

 29. Alle samfund er dysfunktionelle for helvede. Staten er ved at slå os alle ihjel, vi er midt i 3. verdenskrig og I idioter er stadig optaget af Kims bøssehistorier

  Kommentar by Svend — 23. juli 2021 @ 02:29

 30. De skulle have 20 kebabpizzaer og gratis fly til Irak-Iran. enkeltbillet.:-) :-) :-). Den slags kommer vi til at høre meget mere til, efterhånden som De politisk korrekte multikultidrømme krakkelere, og mødes med virkeligheden.

  Kommentar by Michael Unna — 23. juli 2021 @ 04:49

 31. Og igen – det kan kun ske i Sverige – nu klager Pizzamanden over at han IKKE har fået betaling for Pizzaerne. Så det har det svenske fængselsvæsen lovet at betale.

  Kommentar by ph — 23. juli 2021 @ 07:49

 32. TAVSEN 23.38: Sikkert en udmærket idé at holde ferie i Polen eller Ungarn. Men hvis penge er det som bruges til veje, cykelstier og promenader? Er det ikke landenes egne penge?

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 07:54

 33. Hvis man i NORDKOREA får alle sine informationer fra radio, tv, regeringsaviser osv., får man nok indtryk af at Nordkorea er et velfungerende, rigt og blomstrende samfund med masser af glæde og social velfærd.

  Det er lidt det samme i Danmark. DR gør rigtig meget for at skabe indtryk af at det går vældig godt i Danmark, samtidig med at skyggesiderne forties eller bortforklares.

  Peter Nielsen 01.57 har ret i at samfund bliver dysfunktionelle hvis de masseimporterer borgere fra fejlslagne dysfunktionelle lande.

  Og Svend 02.29 har ret i at staten/Chrborg er ved at slå os allesammen ihjel.

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 08:05

 34. Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 07:54

  Det var mig, og ikke Tavsen som anbefalede ferie i Polen, og det er blandt andet danske midler, der via EU bliver brugt til både stærkt og mindre påtrængende infrastrukturprojekter i Polen.

  Kommentar by Træt — 23. juli 2021 @ 08:10

 35. LANDENE i AFRIKA og Mellemøsten tømmer i disse år deres fængsler og slumkvarterer og sender kriminelle, ballademagere og socialklienter til Europa, Danmark og Sverige. Så er de sluppet af med dem, og de kan være med til at bane vejen for nedbrydningen og islamiseringen af vores lande.

  Og her modtages de så af politikere som gladeligt udskifter deres egne befolkninger med krævende, utaknemmelige, agressive og voldelige fup-flygtninge, sociale lienter, klanbander og potentielle terrorister.

  Af Sveriges katastrofale nedtur, af massemyrderierne i Syrien, Somalia, Afghanistan, Pakistan og dusinvis af arabiske og afrikanske lande har disse politikere intet lært og intet forstået.

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 08:18

 36. Træt 08.10: Tak for opklaringen.

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 08:20

 37. Desværre er der kun EU-tilskud til anlæggelsen, så vedligeholdelsen af gang- og cykelstier, anlagt for få år siden, kan være horribel, i en grad hvor man har brug for en machete

  Kommentar by Træt — 23. juli 2021 @ 09:40

 38. OT: Kommentar by Santor — 22. juli 2021 @ 11:43.

  På første side i linket, med småt i midten, ved siden af start og slutdato for underskriftindsamlingen. Read them and weep.. /suk.

  Kommentar by Kimski — 23. juli 2021 @ 10:24

 39. Haned Mahamed Abdullahi har kolde, døde, sorte øjne, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 10:53

 40. KIMSKI 10:24: Kan ikke finde Santor – 22. juli 11.43…??

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 11:20

 41. Er det muslimer?

  En yngre mand har gennem de sidste knap to uger været forsvundet. Kilder med indsigt i sagen fortæller, at manden har været kidnappet og i går blev fundet i god behold.

  Kidnapperne menes at være personer med tilknytning til bandemiljøet i København.

  Sagen trækker angiveligt tråde til et opgør i det kriminelle miljø, hvor man kan have mistænkt den yngre mand for at have snydt kidnapperne – eller folk i kredsen omkring dem – i en sag om narko eller hash, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 11:31

 42. OT Arizona statssenatorer vil tilbagekalde deres valgmænd, da de ikke kan konfirmere valgresultatet

  Kommentar by Svend — 23. juli 2021 @ 11:43

 43. Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 11:20.

  Santor stillede mig et spørgsmål om en underskriftindsamling inde i OT, som af uransagelige årsager kun vil lade mig kommentere derinde ca. en gang i døgnet, (og i det relevante tilfælde med et link for første gang nogensinde), så jeg var nødsaget til at svare herinde.

  Linket kunne godt bruge noget opbakning i øvrigt. ;)

  Kommentar by Kimski — 23. juli 2021 @ 11:44

 44. The Arizona Senate lacks the authority to recall electors, the legislative body’s Republican president said on Friday.

  That statement by Karen Fann came in response to fellow state Sen. Wendy Rogers, who called for a new election after the Arizona Senate held a briefing in which contractors hired for its 2020 election audit in Maricopa County said they don’t have enough information to complete a report.

  Fann told One America News Network, a cable news channel with a reporter who is controversially helping to fund the audit while covering it, that the Arizona Senate has the power to help the auditors get the materials and information they say they need (likely through more subpoenas, along with a door-to-door canvass), but the question of decertifying the election will be left up to others.

  “The Senate body — we do not have the authority to do that. So, this is what we have said, and I want to make this very clear on the record,” Fann told host Natalie Harp, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 12:11

 45. Apropos sverige. Er det pga de mange biler igennem ystad. Forurening.
  Overskrift idag…
  https://www.bt.dk/krimi/dansker-udsat-for-chikane-i-ystad-vi-var-ikke-velkomne

  Kommentar by P — 23. juli 2021 @ 12:17

 46. Arizonas statssenatorer kan IKKE tilbagekalde deres valgmænd, dermed er valgresultatet med Biden som vinder konfirmeret, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 12:30

 47. 12:30 Vel kan de så. Du er tydeligvis Biden-supporter. Ved ikke hvorfor du er så stor en pretender, men pretenders er som regel kommunister ansat i staten eller indenfor journalistik

  Kommentar by Svend — 23. juli 2021 @ 12:36

 48. 12:11 Link til alle kommunister og landsforræderiske nazister:
  SEN. WENDY ROGERS CALLS FOR ARIZONA TO DECERTIFY THE ELECTION & SAYS THEY HAVE THE POWER TO DO IT !!
  bitchute hash: /video/RBaqJBWzsEas/

  Kommentar by Svend — 23. juli 2021 @ 12:39

 49. Hvornår bliver Donald John Trump genindsat som præsident for Amerikas Forenede Stater?

  Kom med dato, årstal og tidspunkt for genindsættelsen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 12:45

 50. 12:45 Der er ingen der kender fremtiden, lille mand

  Kommentar by Svend — 23. juli 2021 @ 12:46

 51. Der lyder som om, du er Biden supporter og helt har opgivet håbet om Trump som USAs frelser, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 12:50

 52. 12:50 Nej, det er så dig – Salinsky too much?

  Kommentar by Svend — 23. juli 2021 @ 12:53

 53. 12:50 Selvom jeg nåede at synge en sang mellem mine svar, svarede jeg stadig hurtigere end dig

  Kommentar by Svend — 23. juli 2021 @ 12:55

 54. TRUMP KOMMER ALDRIG TILBAGE SOM PRÆSIDENT IGEN, PSYKOPATSVEND

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 12:58

 55. 12:58 Det lyder som om, du er Biden supporter og helt har opgivet håbet om Trump som USAs frelser, forbyd kommunister og nazister i Danmark

  Kommentar by Svend — 23. juli 2021 @ 13:00

 56. Hold din lede kæft, Svend

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 15:25

 57. 15:25 Altså kære lille journalist. Ved godt, at jeres uddannelse ikke er en skid værd, og at I dybest set bare er propagandister uden hjerne, men nu forklarer jeg det så gerne for dig: Argumentet: “Hold din lede kæft, Svend”, er udelukkende et argument for, at man har tabt en(dnu en) diskussion med mig, som også ses af, at du glemte: “.., forbyd islam i Danmark.”

  Kommentar by Svend — 23. juli 2021 @ 16:11

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper