23. juli 2021

Islands Brygge: AEH’ere i vild slåskamp blandt sommerglade danskere, liggende mand slået med flaske

Presse-fotos har fået fingrene i en fin lille video optaget på Islands Brygge, tidligere på ugen. Cirka 10 indvandrere slås midt på græsplænen, og en liggende mand bliver slået i hovedet med en glasflaske. Islands Brygge er politisk et af de mest røde steder i Danmark, og i Sundbyvester-valgkredsen stemte 68,7 procent på rød blok ved valget i 2019. De største parter var Socialdemokratiet, Enhedslisten, De Radkale efterfulgt af Det Liberale Venstre og SF. I den optik gider jeg som jyde ikke klynke over, at rosé-drikkende multikulturalister får en lille forsmag på det Danmark de efterlader til deres børn. Video og stills fra samme kan ses på Presse-fotos.dk.

Det var i øvrigt her den homoeseksuelle formand for Veganerpartiet Ungdom for to år siden blev stukket livstruende med kniv af ’10-12 drenge’, der blandt andet råbte: ‘Kom her din lille bøsse’. Jeg havde glemt historien, men har stor tiltro til at hovedstadens arabere vil give flere førstehåndslektioner. Kommer snart til en by nær dig.

(Havnebadet, Islands Brygge, Sundbyvester valgkreds, Københavns Storkreds, Danmark)

Islands Brygge

“Fire helt unge mænd blev anholdte tirsdag aften efter et masseslagsmål ved Islands Brygge i København. … I alt fem mænd i alderen 14 til 17 år blev tilbageholdte efter episoderne, og de fire af dem blev anholdt. En stor gruppe nåede dog at flygte fra stedet, inden politiet nåede frem. … Politiet mener, at slagsmålet udspringer af to forskellige episoder, hvor de forurettede bliver overfaldet mere eller mindre umotiveret.” (BT, 2014)

“I starten var det bare et sted, hvor folk kom for at slappe af og tage lidt sol. Nu kommer der store grupper af personer hertil i biler og fortæller de andre grupper på stedet, at det er deres græsplæne. Det kan de så komme op at toppes over til stor gene for alle andre, som bare gerne vil have lov til at slikke lidt sol eller gå en tur med hunden.” (Bryggeboer Jesper Schou Hansen, Berlingske, 2016)

“Da uroen bredte sig på Bryggen måtte familier med børn forlade området, og det gik ikke stille for sig. – Der kom folk løbende, nogle går hurtigt, nogle er også fulde og forstår ikke, hvad der foregår. Folk på Christiania-cykler med børn i ladet. De så døden i øjnene, det kan jeg godt fortælle dig, siger hun.” (Øjenvidne, Ekstra Bladet, 2016)

“De unge voldsmænd spørger om vores søns venner er amerikanere, og da det bliver bekræftet, bliver de bliver væltet omkuld, slået og sparket, truet på livet og med kniv. Det finder sted lige under vores vinduer, og vi bliver vækket af en af de unges paniske skrig ’stop, stop, stop’. … Hvad er det lige, der sker i Danmark?” (Bryggebeboer, Berlingske, 2016)

“… denne sommer var vi i København, og på en sommersolskinsdag ville jeg vise dem friluftsbadet ved Islands Brygge. Jeg havde planlagt at tage metroen med ungerne, en for dem eksotisk oplevelse. … På en station kommer en ung mand slentrende ind med sin telefon oppe ved øret, han sætter sig på rækken foran mine børn og vender sig, så han har front mod dem. Og så fortsætter han telefonsamtalen, som tydeligt handler om at sælge stoffer. … Jeg bliver vred, det her er ikke det Danmark, jeg har set frem til stolt at vise børnene.” (Udenlandsdansker, Berlingske, 2019)

“Tre mænd blev sent lørdag aften såret af knivstik i forbindelse med et slagsmål på Islands Brygge i København. – Vi får klokken 23.38 en anmeldelse om et slagsmål på Islands Brygge. Da vi når frem, møder vi en mand, der bløder fra maven, fortæller central efterforskningsleder ved Københavns Politi…” (Kristeligt Dagblad, juni 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120525/trackback

59 Comments »

 1. København skal vel bare tøndebombes væk, når dagen kommer

  Kommentar by Svend — 23. juli 2021 @ 13:20

 2. Ser man på udvikligen i Sverige, USA, Frankrig og England så er det reelt set meget værre. Der er måske tendenser til en opvågning blandt nogle som typisk ikke mere har midlerne til de omkostninger som “white flight” koster. Der er en meget stor udvandring fra Californien af en hvid liberal middelklasse til mere konservative delstater. Disse stemmer reelt set på samme liberale og identiske politikken som ødelagde Californien.

  Kommentar by CCC — 23. juli 2021 @ 13:33

 3. Herlige udtalelser om Islands Brygge der får, hvad de ønsker via stemmesedlen / menukortet.

  Og alt imens “journalister” jagter imaginære nazister på 48’nde år.

  Kommentar by tavsen — 23. juli 2021 @ 13:38

 4. OT Man ved bare, at De Olympiske Lege er politiske korrektheden selv, når Danmarx Ramadanradio DDR1 og NBC er Official Broadcast Partners.

  Førte hold eller land under indmarchen efter Grækenland var Flygtningeholdet anført af to flygtninge fra Syrien og Eritrea 🤮, så blev der slukket for fjernsynet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 13:45

 5. Normalt i Kabulhavn i Danmarkistan. Hvor er nyhedsværdien?

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 23. juli 2021 @ 13:45

 6. Men danske studerende i provinsen, der bliver optaget på medicin, kan ikke få billige boliger i byen… lol.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 23. juli 2021 @ 13:47

 7. http://www.uriasposten.net/archives/120512#comment-5483459

  Igen var Uriasposten først med nyheden om abernes voldsorgie på Islams Brygge, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 13:51

 8. De VIL jo gerne bo nær multikulturalisme og et pulserende byliv. Men de klynker tit når de får det.

  Kommentar by Lukket fest — 23. juli 2021 @ 13:51

 9. Rosa Lund kan ikke se problemet

  Kommentar by Bjarne Jensen — 23. juli 2021 @ 13:55

 10. Hæ, hæ – fint skrevet, Kim :-)

  Kommentar by Anonym — 23. juli 2021 @ 14:01

 11. NÅR MAN BLIVER ved og ved med at stemme valgflæsk-partier ind i folketinget, partier der har snydt og bedraget vælgerne over 25 år i træk, så bliver resultatet et folkemordsting.

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 14:09

 12. VÆLGERE SOM stemmer på de Radikale, Enhedslisten og SF har det vel ligesom islamisterne der mener at døden er bedre end livet. For i realiteten stemmer disse partiers vælgere jo for deres egen udryddelse.

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 14:13

 13. Slagsmål og “vanvidskørsel ved højlys dag” i Aalborg, blandt kriminelle grupperinger, siger politiet.
  Gæt en etnicitet

  Kommentar by k. m. — 23. juli 2021 @ 14:21

 14. SÅ ER DER DE MERE FORNUFTIGE vælgere som stemmer på NB. Men disse vælgere vil også blive skuffet, for NB kan ikke alene klare opgaven, og har pt. også en for blød tilgang til tingene.

  Uden et patriotisk parti ledet af stålsatte, hårdføre mænd (til at supplere NB), vil Danmark om to-tre eller højst fem år være i samme grufulde situation som Sverige. Snaphanen mfl. oplyser om den uhyggelige udvikling derovre.

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 14:25

 15. PS: Læser man snap anbefales det at gå nogle datoer tilbage

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 14:33

 16. De röde på bryggen har godt af lidt “reality”!

  Stem NB! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 23. juli 2021 @ 14:45

 17. Uden et patriotisk parti ledet af stålsatte, hårdføre mænd (til at supplere NB), vil Danmark om to-tre eller højst fem år være i samme grufulde situation som Sverige.

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 14:25

  Hvad med Rasmus Paludans Stram Kurs / Hard Line?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 15:00

 18. Lad københavnerne få lidt neger. De har fortjent det.

  Kommentar by Jp — 23. juli 2021 @ 15:17

 19. Er Stram Kurs nu irrelevant i bekæmpelsen af islam og muslimer i Kongeriget Danmark?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 15:19

 20. Lad den urin- og hvidløgsstinkende hovedstad få al den multikultur den har bestilt. Who gives a shit.

  Kommentar by M.P. — 23. juli 2021 @ 15:23

 21. De unge der samles på Islands Brygge er som regel de samme unge, der gang på gang går hen og stemmer på Enhedslisten, SF eller RV! Nå så tingene løber af hænde og slagsbrødrene vælter rundt blandt de solbadende og narkohandlerne åbenlyst handler narko på gaden, så bliver de chokeret, og kan ikke forstå hvad der sker! Det mest besynderlige er at de ikke kan se den direkte sammenhæng mellem deres egen stemmeafgivelse og uhyrlighederne!
  Det har faktisk betydning hvad folk stemmer, men venstrefløjen har uhyggeligt godt fat i ungdommen, som jo er lette ofre for propaganda og meget nødigt vil være dem der står tilbage med de “forkerte” meninger! Det er in at være venstrefløjser, og yt at være på højrefløjen! Trist men sådan er det, og det kræver en enorm indsats at vende skuden!
  Den opgave er de nuværende ledere af den borgerlige fløj ikke i stand til at løfte!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. juli 2021 @ 15:32

 22. Det er in at være venstrefløjser, og yt at være på højrefløjen! Trist men sådan er det

  Hvis du er ung mand på 17-23 år, der gerne vil have et slag fisse ofte, så er det ret formålstjeneligt, at være meget rød venstrefløjser, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 15:38

 23. Hvis du er ung mand på 17-23 år, der gerne vil have en veninde, så er det ikke ret formålstjeneligt at være rød.

  Hvis du er ung mand på 17-23 år, der gerne vil være en veninde, så er det ret formålstjeneligt at være rød.

  Kommentar by sebastian — 23. juli 2021 @ 15:50

 24. Kig aldrig på en “perker” så bliver du slået ned, kigger du på en “perker bliver du slået ned, sådan er den nye kultur der beriger Danmark hver dag, og det går hurtigt, for der er en barnevogn foran hvert spøgelse du møder.

  Kommentar by IES — 23. juli 2021 @ 16:19

 25. Isabella og Ferdinand gjorde det rigtige.

  Kommentar by Hul igennem? — 23. juli 2021 @ 16:47

 26. Jea 15.19: SK er ikke irrelevant, undtagen på den måde at Astrid Krag og compagni har lyst partiet i band og lagt det mange forhindringer i vejen. Uden dem havde partiet nok allerede haft samme størrelse i FT som NB.

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 17:03

 27. 16:47 The forced conversions of Muslims in Spain were enacted through a series of edicts outlawing Islam in the lands of the Spanish Monarchy, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 17:05

 28. DEN NERVØSE 15.32: Du har ret. “Den opgave er den borgerlige fløj ikke i stand til at løse”.

  For den “borgerlige” fløj bestående af V, K, LA og DF er forlængst holdt op med at være borgerlige. Forskellen på dem og de Radikale er minimal. Venstre sørgede for yderligere 200.000 indvandrere eller mange flere, K har det fint med Vs udskejelser, og DF godkendte Marokko-traktaten, Danmarks dødsattest.

  Der er ikke skygge af vilje til at forsvare det danske folks liv og fremtid i 90% af den “borgerlige” fløj, og i 100% af den røde fløj. Chrborg er enig med sig selv om at danskerne bør udskiftes. Hvorefter de vil blive fordrevet/ etnisk udrenset/ udryddet.

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 17:21

 29. For hver dag og uge der går, vokser MÆNGDEN AF ANGREB på danskernes børn og voksne. Hver eneste danske familie i hele landet er nu påført en betydelig risiko for at deres søn eller datter bliver ramt af vold, voldtægt, mordforsøg, mord, lemlæstelse, sygdom, vanvidskørsel eller andet.

  Det kan selvfølgelig også blive forældre, søskende, bedsteforældre, ægtefæller, kærester eller venner der rammes. Antallet af ofre overstiger 10.000, hvis ikke 500.000. Alt efter hvordan man gør det op.

  De gamle partiers politikere er håbløse, og bør fravælges.

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 17:31

 30. 23) Korrekt.— Og Anders Behring Breivik gjorde også det rigtige.– C 50 nordmænd er i de sidste 10 år blevet dræbt af importerede luksusimmigranter og deres efterkommere. Flere 100drede jenter voldtaget.Men den norske befolkning er stadig fakta resistent.– Hvis Norge var et demokrati var den norske borgerkrig ikke startet d. 22. juli 2011.

  Kommentar by dansker — 23. juli 2021 @ 17:33

 31. PS: Tager man den kafkaske, totalitære og folkefjendske udvikling på mange andre områder med i sine betragtninger, ser det virkelig sort ud.

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 17:35

 32. Muhamedanere

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 19:11

 33. “Islands Brygge” skal omgående omdøbes til “Islams Brygge”.

  I Nivå ligger en muslimghettto med navnet “Islandshøjparken”, som i folkemunde allerede hedder “Islamhøjparken”.

  Slamkiste = beholder eller fordybning hvori der i forbindelse med filtrering af spildevand, fx i en kloakledning, opsamles slam.
  bør ændres til:
  Islamkiste = beholder eller fordybning hvori der i forbindelse med filtrering af spildevand, fx i en kloakledning i en ghetto, opsamles islam.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. juli 2021 @ 19:31

 34. Det er ikke Rosa Lund, Zenia Stampe osv. osv. der er problemet, Det er de mange der stemmer på “politikere” der går ind for mere kulturberigelse der er problemet. Ej heller får man en “politiker” til at indrømme man tog fejl. Den eneste der har blot antydet noget sådant var nu afdøde Poul Schlütter, da han udtalte: Vi troede ikke det blev så slemt. Husk Palæstinenserloven og alt det andet. Skulle det ske at et familiemedlem til en forstående politiker blive forulempet, da træder Mygindsyndromet omgående i kraft. Københavnerne har selv bedt om her nævnte problem.

  Kommentar by NED MED ALTING — 23. juli 2021 @ 20:02

 35. Islams Brygge… Ha Ha!, det kommer det til at hedde en dag. København er lort.

  Kommentar by Flaskeposten — 23. juli 2021 @ 20:38

 36. Af politiske årsager nægter judokæmperen Fethi Nourine fra Algeriet at konkurrere mod en israeler.

  Judokæmperen Fethi Nourine fra Algeriet har trukket sig fra OL, inden legene i Tokyo overhovedet er kommet i gang.

  Årsagen er, at lodtrækningen betyder, at han muligvis kan stå over for israeleren Tohar Butbul senere i turneringen.

  (…)

  30-årige Nourine siger, at hans beslutning er endelig, fordi han “ikke vil have beskidte hænder”.

  (…)

  Ved OL i München i 1972 blev 11 israelere dræbt af palæstinensere.

  Ved åbningsceremonien i Tokyo fredag blev der afholdt et minuts stilhed til minde om ofrene.

  Af politiske årsager?!? Er det ikke nærmere af religiøse årsager?, forbyd islam i Danmark 🕶

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 20:42

 37. Ned med alting 20.02: Rosa Lund, Zenia Stampe og alle de andre politikere i EL og R er “nyttige” eller rettere unyttige IDIOTER OG PLADDERHUMANISTER, samtidig med at de er forrædere og femtekolonne overfor danskerne. De er iskolde overfor det faktum at deres hykleriske, kyniske og tåbelige kommunist-politik påfører danskerne et hav af tab, lidelser og ubehageligheder. Plus risikoen for at blive overfaldet/ udskiftet/ udryddet.

  Men det er da rigtigt at hvis der ikke var så mange uvidende og indoktrinerede vælgere, ville hverken Rosa Lund, Pernille Skipper, Zenia eller deres lige så åndsformørkede medløbere have haft succés som samfundsundergravere. Så vi er sådan set enige.

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 20:47

 38. “I den optik gider jeg som jyde ikke klynke over, at rosé-drikkende multikulturalister får en lille forsmag på det Danmark de efterlader til deres børn.”

  Jo mere de velhavende mennesker og kvarterer bliver konfronteret med invasionen, jo bedre. Det kan måske få nogen af dem til at genoverveje deres oikofobiske holdninger.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juli 2021 @ 21:03

 39. “SAMMEN KAN VI REDDE DANMARK”, klumme af Klaus Ewald.

  Kommentar by BENT A — 23. juli 2021 @ 21:50

 40. Jeg går ture langs vandet derinde flere gange om ugen og sikkert er det, at når der er godt vejr, er der disse forsamlinger. Støjende, hashrygende, dominansadfærd og meget sjældent, sidder danskerne tæt på, selvom området er fyldt. Ser dem også langs strandvejen nord for København, hvor de næsten har besat de grønne områder. Altid i selskab med klanen, yderst sjældent i selskab med danskere. Bakken besøgte jeg sidste år, for første gang i mange år, og det var som at være et sted i mellemøsten. Vi droppede Bakken, og søgte andetsteds.

  Kommentar by Revser — 23. juli 2021 @ 22:08

 41. Arj nej. Det kan jeg ikke tro på. Det må være noget du har opdigtet eller en historie en eller anden frikadellenationalist har fundet på. Vores fredelige Islands Brygge,hvor vi alle sammen kommer hinanden ved. Den må du længere ud på landet med. Jeg ville måske have troet dig Kim,hvis historien havde fundet sted på Blaagaards Plads. Men derude på det fredelige Amager. Nej.

  Kommentar by Nielsen — 23. juli 2021 @ 22:54

 42. Revser — 23. juli 2021 @ 22:08 skrev:

  “yderst sjældent i selskab med danskere”.

  Denne frivillige selv-segregering ser jeg som noget positivt. Jo mere vi er adskilt fra de fremmede, jo mere synlige er de som et fremmedelement, som ikke hører til her. Jo mere “os versus dem”-stemning, jo bedre.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. juli 2021 @ 03:28

 43. At 32:

  Dejligt at se at min one-liner breder sig. Tak.

  Kommentar by Bastardo — 24. juli 2021 @ 08:38

 44. Tænk over forskellen på sundhedsministeriet og sandhedsministeriet
  https://www.bitchute.com/video/fyjTIDe7cF3Y/

  Kommentar by Nielsen — 24. juli 2021 @ 11:03

 45. Som KIMSKI skrev, endte ligestillingen (og feminismen) med at gøre samfundet og fremtiden til et dystopisk mareridt.

  I det hele taget er hyklernes højborg ved at gøre små fem millioner danskere TIL TABERE: Til TABERMÆND, TABERKVINDER, TABERDRENGE OG TABERPIGER.

  Christiansborgs samlede politik har gjort os til en nation af tabere. Vi mister snigende, stilfærdigt, lydløst og umærkeligt vores land, vores byer, vores fred, frihed og sikkerhed. For hvis vi ikke lige er i nærheden når skuddene lyder, når ofrene skriger på grund af knivstik, slag og spark, når dødsbilister brager ind i deres ofre……. så ser, mærker og hører vi intet.

  Og de utallige indirekte virkninger af afrikaniseringen og islamiseringen observerer vi heller ikke. Vores indfødsret, borgerret, menneskeret, kultur, grundlov og økonomi siver og smuldrer væk, og de fleste mærker det ikke endnu.

  Og hvis vi ikke tænker over vrimlen af mørkemænd, villatelte og barnevogne i gaderne, oplever vi heller ikke det som noget foruroligende.

  Man kan leve længe i illusionen om at Danmark er et velfungerende, rigt og lykkeligt samfund, hvor kriminaliteten altid er ubetydelig og faldende. Som DR fortæller os fem gange om ugen.

  Men sandheden er at Christiansborg og medierne er i fuld gang med at afskaffe både Danmark og det danske folk. Katastrofens forløbere er her allerede, og snart følger selve katastrofen, der bliver det rene ragnarok. Sverige, Somalia og Libanon i dansk version.

  Kommentar by BENT A — 24. juli 2021 @ 11:29

 46. Læste lige artiklen om dengang i 2016, da Morten Bødskov blev overfaldet samme sted. Her gør Berlingske meget ud af at understrege, at overfaldsmanden er af dansk oprindelse og at han havde et kors tatoveret på armen. Desuden var Mette Frederiksen ude og fordømme overfaldet på det allerkraftigste.

  Kommentar by Peter Faber — 24. juli 2021 @ 14:04

 47. *Peter Faber 14:04
  Mette Frederiksen fordømme muslimske hverdagsterror? Det kommer ikke til at ske, hun får ikke lov af Enhedslisten, SF og RV!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. juli 2021 @ 15:43

 48. Fra statsministerens nytårstale 2020. Og det blev igen ved snakken. Fede ord og fedt flæsk sælger godt

  “I året, der gik, tog vanvidskørsel livet fra en ung betjent. Eksplosioner rystede København. Fremmedkrigere. Bandeopgør. Fyrværkeri brugt som chikane.

  For få uger siden viste politiet igen sit værd. Flere blev anholdt. Mistænkt for at planlægge terror.

  Vores myndigheder skal have de bedste redskaber. Derfor skal vi sætte hårdt ind mod bandekriminalitet. Skærpe straffen for vanvidskørsel i gaderne. Og give strengere straffe til de fremmedkrigere, der har vendt Danmark ryggen.

  Vi skal være årvågne. Beskytte vores tryghed. Og dermed vores frihed.”

  “Vi skal være årvågne” “Vi skal være årvågne” og Tornerosesøvnen fortsætter.

  Kommentar by tavsen — 24. juli 2021 @ 18:19

 49. Flere udtalelser fra den troværdige Mette. Senest har hun skrottet opholdsforpligtigelsen for understøttelsen.

  “Stram kontrol med tilstrømningen til Danmark. Vi skal ikke tage imod flere, end vi evner at integrere

  Et nyt asylsystem, som letter asylpresset på Danmark og resten af Europa

  Blandede boligområder, skoler og dagtilbud

  En pligt til at bidrage 37 timer ugentligt for indvandrere på integrationsydelse og kontanthjælp

  At udlændinge uden lovligt ophold og udlændinge, der aldrig er faldet til i Danmark, i højere grad vender hjem til deres oprindelseslande”

  Kommentar by tavsen — 24. juli 2021 @ 19:05

 50. Mette Frederiksen er kvik. Med en retorik, som ligner noget man hører fra DF, lokkede hun mange S’ere tilbage i den røde lejr. Fx. med løfter om, at IS-krigere ikke skulle til Danmark, men som hun for nyligt alligevel inviterede “hjem”.
  Så var der de kriminelle udviste, som man endnu engang ville drysse ud i et lokalsamfund, på fri fod vel at mærke, og dermed knuse alt i lokalområdet.
  Men hvad der er mest skræmmende er, at det praktisk talt ingen forskel gør, hvis “Det store dyr på savannen” altså Ellemann, sætter sig for bordenden. Det vil være samme slaphed som vi ser nu, og har set altid.. Vermund og Thulesen Dahl, vil formentligt kun få marginale sejre igennem på linie med ligegyldige “Smykkelov” og lign. Med andre ord, den massive indvandring fra Menap-landene vil forsætte i samme tempo og udvandingen af Danmark vil fortsætte ufortrødent.
  Forleden sagde en ellers kvik kammerat til mig, at “heldigvis er Danmark ikke fortabt som Sverige er nu”. Mit svar til han var tørt: “Det er kun tempoet, som er forskellen mellem vores lande”.
  Gud bevare Danmark

  Kommentar by Revser — 24. juli 2021 @ 20:21

 51. Den slags territorie-afpisning starter allerede fra børnehave-alderen hos de (for-)mørke(-de)!!!
  Selv ganske små legepladser indtager disse lavintelligente sorte…
  Kan de ikke selv tyre de danske børn, så er de større brødre og fætre aldrig længere væk end en sms eller opringning!
  Så længe vi danskere ikke tager os selv tilrette, også på vores børns vegne, fortsætter det jo bare…også i de sortes “voksen”-alder..
  Det sidste i citationstregn, for voksne i vestlig og intelligensmæssig forstand bliver de jo aldrig!!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 25. juli 2021 @ 07:24

 52. I århundreder kunne vi færdes iblandt hinanden UDEN en knivlov osv. Men så skulle vi beriges, besluttede de totalitære. Ingen folkeafstemning om vi ønskede at afgive vor førstefødselsret til den bitte plet på verdenskort.

  Slagsmål / klankampe om territorier vil stige i takt med antallet af muslimer, der om nogen lever efter devisen “Ord skaber handling” allahu akbar.

  https://ekstrabladet.dk/krimi/ung-mand-stukket-med-kniv-under-stoerre-slagsmaal-paa-amager/8714018

  En 23-årig mand er blevet stukket med kniv i forbindelse med et større slagsmål på Amager natten til søndag.

  ekstrabladet.dk/krimi/mystik-finder-kaempe-kniv-efter-overfald/8713480
  Politiet er lige nu talstærkt til stede omkring Degnemose Allé i Brønshøj efter en voldsepisode.

  En 21-årig har flækket læben, men ønsker ikke at sige noget til politiet.

  Desuden har politiet fundet to knive på gerningsstedet.”

  Kommentar by tavsen — 25. juli 2021 @ 09:04

 53. Kommentar by Revser — 24. juli 2021 @ 20:21.

  Nu er der jo ‘kvik’ og så ‘intelligent’, og Mette-pigen minder mig mest af alt om, at selv grise kan lære at at åbne en lås, med den rette mængde tålmodighed investeret i projektet.

  For hvor smart er man lige, hvis man vil gøre sig forventninger om at blive genvalgt, når man bruger politi og militær imod civilbefolkningen, udenfor en regulær krigstilstand, ikke?

  Kommentar by Kimski — 25. juli 2021 @ 12:57

 54. Kimski — 25. juli 2021 @ 12:57:

  Mette Frederiksen og Co. har som et af de eneste socialdemokratiske partier i Europa formået at erobre regeringsmagten i denne tid, så man er nødt til at ankerkende deres politisk/strategiske kompetence – uanset om man bryder sig om dem eller ej.

  Og se hvad de har gjort ved DF, som (endnu) ikke har fundet et effektivt modtræk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. juli 2021 @ 16:01

 55. 16:01 Socialdemonkratiet og DF er det samme parti. Som bekendt stjal Pia partiet fra Mogens på vegne af Socialdemonkraterne

  Kommentar by Svend — 26. juli 2021 @ 09:04

 56. 51: Ole du er en klam nynazist, som tilbeder Hitler, NMR og nazisme generelt på din VK-profil, så du er ikke et hak bedre, din usle landsforræder.

  Kommentar by Go — 26. juli 2021 @ 22:29

 57. Musik-ungdomsbladet GO Magazine, der udkom i ca. 80 numre fra 1969-74 https://da.wikipedia.org/wiki/Uno_Kr%C3%BCger

  Kommentar by tavsen — 28. juli 2021 @ 00:03

 58. Vesten er tvunget til at gøre det grimme, det rigtig grimme, ved denne invasion af mørke, lavintelligente, etnisk-fremmede kontanthjælpsmodtagere og førtidspensionister med deres hastigt voksende indavlede yngel!
  I modsat fald har den civiliserede verden ikke mange år tilbage og vi vil synke ned i de sortes barbariske jungle!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 28. juli 2021 @ 11:32

 59. 58: du er en ussel nynazist, smut nu bare med dig.. !

  Kommentar by Go — 28. juli 2021 @ 19:32

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper