27. juli 2021

Norsk ekspert til Jyllands-Posten: ‘Enhver mand bag en skærm kan potentielt være en mulig terrorist’

Jyllands-Postens hovedkvarter på Skanderborgvej i Viby, lidt syd for Århus, ligner en fæstning, fordi muslimer så sig vrede over karikaturtegninger af deres påståede profet. Det er værd at huske på, når avisens Simone Scheuer-Hansen holder mikrofonen for en norsk journalist, der der med udgangspunkt i tiåret for Utøya, hævder at højreradikalisering kan ‘tilskrives internettet’. Det er ikke muligt at tæske alle der kritiserer indvandringen mere, og derfor kæmper mediebranchen indædt for at lukke modstanden online. Da der ikke er noget håndfast, bliver det vurderinger ala ‘Vi kommer til at se’, og ‘det er muligt’. Alarmisme forankret i alt andet end emperi.

Et par dage efter Utøya blev jeg kontaktet af PET, der frygtede en dansk copycat, og ville høre min vurdering desangående. Jeg pointerede, at nationalkonservative i sagens natur ikke var revolutionære, det som Jyllands-Postenes ekspert bekvemt kalder ‘accelerationisme’. At frygte borgerkrig, er ikke det samme som at ønske det.

Bemærk hvordan samme journalist-ekspert går direkte fra Breivik til jødehad, antifeminisme og modstand mod ‘LGBT-rettigheder’ – alt koblet på vendingen: ‘Enhver mand bag en skærm kan potentielt være en mulig terrorist’. Højrefløjen skal holde kæft, fordi der muligvis kommer højreradikale angreb, og enhver (hvid) mand potentielt kan være en mulig terrorist. Det lyder næsten som fascisme. Måske er antifascisme den nye fascisme.

Fra Jyllands-Posten – Højreekstremismen lever i bedste velgående 10 år efter Utøya (kræver login).

“Et årti efter terrorangrebet på Utøya og regeringskvarteret i Oslo fylder højreekstremisterne mere og mere i trusselsbilledet. Vi kommer til at se flere angreb, lyder vurderingen.

… trods de nationale løfter lever højreekstremismen stadig i bedste velgående – på nogle punkter endda bedre end før – og stadig flere køber ind på de samme tanker, som lå bag angrebet.

I dag vurderer den norske efterretningstjeneste, PST, at et angreb lige så godt kunne komme fra det yderste højre som fra islamister. Og at det er muligt, at højreekstremister vil begå terrorhandlinger i Norge allerede i år.

Ifølge Lasse Josephsen, journalist og ekspert i internetkultur og højreekstremisme, er der tale om et før og efter Breivik.

‘Det er gået fra at være grupperne, der udgør en trussel, til at enhver mand bag en skærm potentielt kan være en mulig terrorist. Og Breivik var manden, der startede det hele – du kan bare se, hvordan terrorister efterfølgende har udpeget ham som deres inspiration,’ siger han.

En stor del af skylden kan ifølge Lasse Josephsen tilskrives internettet.

(Collage: Jyllands-Posten, 22. juli 2021, Sektion 1, s. 14)

“Mens Breivik koncentrerede sig om den islamisering, der ifølge ham foregik i Europa, er listen over accelerationisternes fjender lang og tæller både muslimer, afrikanere, feminister og folk, der kæmper for LGBT-rettigheder. Størst af alle fjender er dog jøderne…” (Jyllands-Posten)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120559/trackback

54 Comments »

 1. Jeg er nationalkonservativ og formentlig derfor en højreekstremist. Lige for tiden kæmper jeg mest med græsset der skal slås/klippes/skæres. Og hvis jeg havde en opskrift til at rydde mit egepur, så ville jeg gå i krig med det. Både græs og egepur har jeg i overflod, men ingen kruspersille, så jeg er nok en meget farlig person.
  Tror journalisterne og “forskerne” mon virkelig på deres ævl?

  Kommentar by ino — 27. juli 2021 @ 09:39

 2. Man kan fodre svin med “eksperter” bragt til torvs af DR SVT NRK og formiddagssmudsbladene.

  Kommentar by Nielsen — 27. juli 2021 @ 09:47

 3. Der går næppe en dag uden at venstrefløjen eller en muslim, grupper eller enkeltpersoner, udfører handlinger der sagtens kan beskrives som terror.

  Der Adlers kommentar på Uriasposten 24/7.2021 siger ALT om hvor truslen mod samfundet kommer fra men alligevel er det “højrefløjen de er bange for. Jeg tillader mig at tvivle på ekspertisen hos de såkaldte eksperter og diverse efterretningstjenester.

  Kommentar by Santor — 27. juli 2021 @ 10:14

 4. Ansvaret for Danmarks deroute, ligger fuldt og helt hos den manipulerende, herskende, politiske klasse, villigt sekunderet af hjemlige venstreorienterede gutmenschen.
  Man skal ikke bedømme folk på, om de er højreorienterede eller venstreorienterede. Det, man skal bedømme folk på, er, om de er velorienterede og vil afskaffe asylretten eller ej. Kun dét er afgørende, når man skal bedømme folk.
  Danmark befinder sig i en eksistenskamp. Kun de, der vil afskaffe asylretten, er gode danskere. De andre er landsforrædere.

  For 50 år siden (ca.1968), startede indoktrineringen og feminiseringen i samfundet, startende bl.a. i børnehave, gymnasium og videregående uddannelser – der i øvrigt sætter baren lavere og lavere – suppleret af et ræverødt skattefinancieret statsmedie samt klientgørelse i velfærdssystemet, har sat sit tydelige præg på dagens Danmark.
  Senere kom pisse-, skide- og lortesproget til, det bredte sig som skidt fra en spædekalv tidligt i 1970érne, formidlet af venstreorienterede folkeskolelærere og andre samfundsomstyrtere, ført an af Ritt Bjerregaard og hendes apologeter. Hendes mantra var: Hvad ikke alle kan lære, skal ingen lære, eller mere korrekt, hvad den dårligste elev ikke kan lære, skal ingen lære.

  Og nu må den etniske danske mand forstå hvad tidsånden kræver. Nemlig, at de danske hvide mænd lærer at de ikke hører til i det offentlige rum. Og det vil også være bedst hvis de tier i forsamlinger.
  De svenske mænd har lært lektien. Det er derfor de kryber rundt langs panelerne med bøjet nakke og hatten i hånden. Skørte-regimentet/ feminist-staten/ matriarkatet/ BIG-MOTHER-WATCHES-YOU-REGIMET har lært dem at de de hvide mænd kun er på tålt ophold i deres eget land. Og kun indtil videre.
  Man kender den slags typer kvinder fra de gode viljers brigade så godt. Som oftest veluddannede, meget ofte neurotiske og med en vilje til at gøre ”godt”, især hvis de har en mørk hudfarve, og har en kvindefjendsk holdning.
  Bibliotekarer, journalister lektorer, multi-og kulturkonsulenter, sygeplejersker, sociologer, antropologer, arkæologer og andre ansat i godhedsinsdustriens utallige knopskydninger, der lever stort på det de får tilført af skattekroner. Mange har passeret den første ungdom, og gør alle mulige krumspring, for at få 15 minutters opmærksomhed. De fører sig frem med store hornbriller og farvestrålende sjaler og halsklude, og de er ved at løbe over af omsorg og godhed for alt skraldet fra Afrika/Mellemøsten (negre + muslimer).

  Kommentar by der Adler — 27. juli 2021 @ 10:45

 5. HAHAHAAHHAAHA
  AVAV min mave !!
  HAHAHAAH

  “Enhver mand bag en skærm kan potentielt være en mulig terrorist”
  Det er godt nok en meget klog nordmand

  Kommentar by Bjarne Jensen — 27. juli 2021 @ 10:48

 6. Man forsøger at skabe ‘Utøya-kortet’. der skal bruges ligesom Holocaust-kortet.

  Det vil ligesom Holocaust-kortet bliver trukket, hvergang snakket går går på ting som er sande, men som man åbenbart ikke må tale om.

  F.eks. bliver Holocaust-kortet bliver kastet i flæng når man snakket om jødisk lobbyisme og magt, senest i debatten i Danmark da vi ville forbyde omskæring.

  Venstrefløjen ville ønske at de kunne trække ‘Utøya-kortet’, hvergang vi snakkede om demografisk-problemer, lad dem ikke slippe afsted med at sætte denne præcedens.

  Kommentar by KineserSnot — 27. juli 2021 @ 10:54

 7. ‘Enhver mand bag en skærm kan potentielt være en mulig terrorist’.

  Og enhver mand bag en skærm kan potentielt være en voldtægtsforbryder.
  Og enhver kvinde bag en skærm kan potentielt være en luder.
  Og enhver nordmand bag og foran en skærm kan potentielt have en hjerne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. juli 2021 @ 10:55

 8. @ der Adler, kl. 10:45. Oestrogen-fascisme, oestrogen-diktatur, oestrogen-slaveri, oestrogen-hysteri, oestrogen-forvirring; man kunne sikkert blive ved laenge…

  Kommentar by krassisten — 27. juli 2021 @ 10:55

 9. I USA fylder Utøya ikke så meget, men man forsøger til-gengæld at skabe ‘Tulsa-kortet’, som Sorte kan bruge fremover.

  Kommentar by KineserSnot — 27. juli 2021 @ 10:57

 10. “Måske er antifascisme den nye fascisme.”…

  Det har det da været længe. 20-30 år, mindst.
  AFA er da de værste fascister på guds grønne jord!

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 27. juli 2021 @ 11:01

 11. Det siger sig selv: hvis man er “national konservativ” og ikke revolutionær, så får man status quo. Dvs samme udvikling som de sidste 50 år = farvel Danmark om 50-100 år.

  Kommentar by Torsten — 27. juli 2021 @ 11:03

 12. Tror journalisterne og “forskerne” mon virkelig på deres ævl?

  Kommentar by ino — 27. juli 2021 @ 09:39

  Selvfølgelig gør de det. For det giver dem fuld beskæftigelse og brød på bordet. At de så sjældent får ret, ses ved de er nødt til at klamre sig til Breivik på tiende år.

  Hvor mange muslimske terrorsager er det, politiet arbejder med her i DK? Det seneste år

  https://www.google.dk/search?q=muslimske+terrorsager&source=lnt&tbs=qdr:y&sa=X&ved=2ahUKEwiphJOi8YLyAhXMC-wKHTazCIkQpwV6BAgBEC0&biw=960&bih=484

  Kommentar by tavsen — 27. juli 2021 @ 11:03

 13. 11:01 Nazisterne (nationalsocialisterne) var altid socialisterne. De har aldrig forandret sig, men det lykkedes dem at ændre betegnelsen og agere, som om det ikke var dem, og der var nogen der købte den

  Socialismens historie er historien om nazismen

  Kommentar by Svend — 27. juli 2021 @ 11:04

 14. I øvrigt er nationalsindede meget sjældent voldelige. Det overlader vi til venstrefløjen.

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 27. juli 2021 @ 11:06

 15. Ad 13) Der er stor forskel. “Socialismen” i NS var national/tribal og loyal over for oprindelige indbyggere=hvide. “Socialismen” i kommunismen var/er international og illoyal over for oprindelige indbyggere=hvide. Dvs. det vi ser idag, hvor vi bliver udskiftet med fremmede og på sigt kommer i mindretal og ender som de hvide i Sydafrika.

  Kommentar by Torsten — 27. juli 2021 @ 11:14

 16. Kommentar by Svend — 27. juli 2021 @ 11:04

  Du kan ikke sætte internationale kollektivister 1:1 med nationale kollektivister.

  Nazisterne blev valgt af det tyske folk til at bekæmpe liberale kosmopolitter og internationale kollektivister som Kommunisterne.
  Som havde bragt landet i fordærv økonomisk og moralsk.

  Hvorfor er du faldet for zionist propagandaen om at Nazisterne = Marxister?

  Kommentar by KineserSnot — 27. juli 2021 @ 11:25

 17. 11:25 Mussolini kom direkte ud af socialismen, ligeledes var Hitler socialist. Nationalsocialismen i Tyskland var socialistisk kollektivisme i en grad, som aldrig er gentaget siden, måske lige bortset fra det efterfølgende Skandinavien

  Socialisterne == Nazisterne bekæmnpede Bolschevikkerne, som de konkurrerede med om den kollektivistiske magt. Alle danske socialister er nazister

  Kommentar by Svend — 27. juli 2021 @ 11:45

 18. 11:14 Nazisocialisterne i Tyskland var nationale socialister, som allierede sig med tilsvarende socialister internationalt, Bulgarien, Norge, Danmark, England, USA osv osv

  Kommentar by Svend — 27. juli 2021 @ 11:47

 19. Vil foreslå jer to at kigge på skandinaviske socialisters folkemord på handicappede med videre i 1920erne

  Kommentar by Svend — 27. juli 2021 @ 11:49

 20. Kommentar by Svend — 27. juli 2021 @ 11:49

  Jeg kender alt til Eugenik i 1920erne, det gjorde man overalt i vesten. Før krigen syntes mange i USA, ikke at man gik hårdt nok til den i Nazi-Tyskland, når det galt Eugenik.

  Nationalsindet Socialister, som Skandinaviske Socialdemokraterne før de blev internationale socialister i 60erne og senere neoliberale tosser engang i 90erne, kan sagtens være for det gode.

  I Mein Kampf og Zweite Buche, gør Hitler det klart at hans kollektivisme intet har at gøre med den socialisme vi kender i hos De kosmopolitiske Weimar Socialdemokrater eller Marxisterne.

  Hvorfor forholder du dig Svend, til disse moderne zionistiske fortællinger om historien, der er designet til at påvirke amerikanere i Sydstaterne med meget lidt dannelse?

  Kommentar by KineserSnot — 27. juli 2021 @ 11:58

 21. Det skandinaviske Socialdemokratisme er nationalsindet af natur og blev aldrig så kosmopolitisk som Socialdemokraterne i Tyskland, med deres utopiske forestillinger.

  Det var først i 60erne, 70erne og 80erne at Socialdemokraterne i Skandinavien blev skøre og internationalsindet.

  Kommentar by KineserSnot — 27. juli 2021 @ 12:00

 22. JENS VEJMAND der sad og huggede sten bag en skærm, var nok den allerførste hvide terrorist. Skjult bag skærmen havde han sikkert travlt med at planlægge hvordan stenkast mod hestevogne og senere biler kunne bruges til terror.

  Kommentar by BENT A — 27. juli 2021 @ 12:11

 23. Det kan da ikke være en journalist, der skriver et så dårligt dansk:

  ‘… kan potentielt være en mulig…’ er tredobbelt konfekt.

  ‘Kan’, ‘Potentielt’, og ‘Mulig’ siger det samme, nemlig udsagnets begrænsede sandsynlighed. Mon det er skribentens mening at tredobbelt understrege usandsynligheden i udsagnet?

  Kommentar by Bastardo — 27. juli 2021 @ 12:14

 24. 11:58 Mine historier kommer fra mit eget sind. Jeg har de fakta, jeg har, og der udfra danner jeg min mening om dette emne. (For mig at se) er nationalsocialismen den egentlige socialisme. Tvangskollektivisme, diktatur og folkemord – det er socialsimen, lgesom kommunisme er de alle 3 nøjagtig det samme, nemlig nazisme eller totalitær kollektivisme, kald det nazisme, det forstår alle

  Kommentar by Svend — 27. juli 2021 @ 12:16

 25. Det er længe siden, jeg sidst har skrevet denne one-liner, men nu er der igen grund:

  ‘Luk de såkaldte journalistuddannelser’.

  Kommentar by Bastardo — 27. juli 2021 @ 12:17

 26. Naturligvis kan ingen garanterer at der ikke bliver en dansk Breivik, selvom jeg har svært ved at se hans skrift som særlig højreorienteret, han lovpriste f.eks Stalin! Og godt nok heilede han, men det var med kommunismens knyttede hånd!
  I den situation er fakta godt at holde sig til. Her listen over baggrunden for terrorangreb.
  1. Regionale løsrivelsesbevægelser
  2. Islamisk terror
  3. Venstreradikal terror
  4. Højreradikal terror!
  1 og 2 var dem, der var langt flest af, 3 nogle stykker og 4 næsten ingen!
  Så hvis fakta kan bruges som begrundelse, er der langt større grund til at frygte Islam og venstreorienterede end, der er grund til at frygte højreorienterede!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. juli 2021 @ 12:18

 27. Den egentlige zionistiske fortælling, hvis der endelig er nogen, er de falske modsætninger. Venstreorienteret/højreorienteret, radikal/moderat, statslig/privat, kollektivistiske/individuel, ideologi/fornuft, ideologi/religion

  Hele lortet er den samme kontrol af de samme familier, som har spillet et puds med idehistorien i de sidste 7000 år i træk for de hjernevaskede, idemæssigt svindlede masser

  Kommentar by Svend — 27. juli 2021 @ 12:21

 28. Den største løgn er at der er forskel mellem ideologi og ideologi. Det er der ikke, magten er på begge sider af alle ideologier

  Kommentar by Svend — 27. juli 2021 @ 12:26

 29. Enhver der har en idé eller mening om nogetsomhelst KAN POTENTIELT VÆRE EN MULIG TERRORIST. Hvorfor bruger Lasse Josephsen dog ikke denne meget bedre og mere rummelige definition? Den vil gøre det muligt at betragte ALLE norske mænd og kvinder som potentielt mulige terrorister. Hvorefter INGEN vil være hævet over mistanke.

  Men i betragtning af at 3-4 millioner norske flere gange om ugen sidder bag en skærm, kan Lasses definition måske også være ganske brugbar.

  Kommentar by BENT A — 27. juli 2021 @ 12:31

 30. @ KineserSnot — 27. juli 2021 @ 10:54

  Du er jo bedårende, bedårende dum.

  Kommentar by Santor — 27. juli 2021 @ 12:32

 31. “Enhver mand bag en skærm kan potentielt være en mulig terrorist”
  Jamen dog. Hvorfor bliver I så ved med at presse citronen?

  Kommentar by T — 27. juli 2021 @ 12:36

 32. Det er SMART AF LASSE at mistænkeliggøre sine egne landsmænd og 80% af den norske befolkning. Derved ledes opmærksomheden bort fra at det er politikernes svigt og den massive indvandring som har skabt utryghed og ufrihed i næsten alle norske byer.

  Kommentar by BENT A — 27. juli 2021 @ 12:40

 33. @ Gustav Jensen — 27. juli 2021 @ 10:55

  Samtidig kan man så kritisere hans lemfældige omgang med folks kønsidentitet. Hvem sige at af ham omtalte mand, kvinde eller nordmand opfatter sig selv så mand, kvinde eller nordmand.

  Den uidentificerede vedkommende kunne jo identificere sig som et par hundrede forskellige “pronaunce” og så tillader galningen sig at antage at der er tale om en mand eller nordmand.

  #nokernok
  #bekæmpidentitetstyraniet

  Kommentar by Santor — 27. juli 2021 @ 12:41

 34. Så hvis fakta kan bruges som begrundelse, er der langt større grund til at frygte Islam og venstreorienterede end, der er grund til at frygte højreorienterede!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. juli 2021 @ 12:18

  Fakta kan IKKE bruges på følelseskvinder. For dem er deres følelser FAKTA punktum.

  Kommentar by tavsen — 27. juli 2021 @ 13:10

 35. Nu er danskerne ikke lige kendt for at være ildsjæle parate til med terror at kæmpe for deres land.

  Det så man i årene 1940-43, hvor der ellers stod fremmede styrker i Danmark. Alligevel var der ingen sabotagehandlinger eller anden terror for at udfordre besættelsesmagten. Det skete først da man var sikre på tyskerne ville tabe og derfor måske slippe ustraffet fra at deltage i sabotage.

  Kommentar by perhag — 27. juli 2021 @ 13:19

 36. Nu er danskerne ikke lige kendt for at være ildsjæle parate til med terror at kæmpe for deres land.

  Kommentar by perhag — 27. juli 2021 @ 13:19

  Dansken har et noget ambivalent forhold til patriotisme i stærk modsætning til USA og Israel, hvor alle støtter op om flaget og landets militære forsvar, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juli 2021 @ 14:10

 37. Ja, det bliver så ikke lige i dag, Lasse Josephsen, for det regner udenfor…

  /rolls eyes.

  Kommentar by Kimski — 27. juli 2021 @ 14:20

 38. Ja. Jens Vejmand var også terrorist. Han sad der bag skærmen, og stennede :-):-) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. juli 2021 @ 14:57

 39. Tænk hvis man havde haft Islameksperter, der havde sagt det samme. Hvilket jo så have harmoneret med Sandheden, men hvis man skal være Islamekspert i MSM (Main Stream Media- minus -Den korte avis-), så skal Islameksperten bruge Tayqiaa -løgn og fortielser-), for at komme i medierne. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 27. juli 2021 @ 15:00

 40. Kommentar by tavsen — 27. juli 2021 @ 13:10.

  De har faktisk ikke altid været sådan, men for at få fred, har man valgt at føje dem i deres navlebeskuelse så længe, at det i dag ikke engang kan diskuteres.

  Men går du ind på et plejehjem, og spørger de gennemsnitlige 80+-årige kvinder, om deres syn på tidens kvinder, så kan du godt berede dig på at få et langt og solidt godt grin ud af det.

  Kommentar by Kimski — 27. juli 2021 @ 15:35

 41. KineserSnot — 27. juli 2021 @ 10:54 skrev:

  “Man forsøger at skabe ‘Utøya-kortet’. der skal bruges ligesom Holocaust-kortet.”

  Præcis! Holocaust, Slaveriet, Kolonitiden ligger ALLE mere end 80 år tilbage, men bliver stadig (mis)brugt til at udskamme enhver modstand imod den herskende globo-homo dagsorden.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. juli 2021 @ 15:54

 42. Blot det, at man pipper lidt kritik af venstrefløjen, betyder, at man af selvsamme venstrefløj bliver stemplet som værende en ekstremt højreorienteret potentiel terrorist.

  Kommentar by Ole Madsen — 27. juli 2021 @ 15:59

 43. MASSEINDVANDRING FØRER TIL MASSEDØD, så enkelt er det.

  Kommentar by BENT A — 27. juli 2021 @ 15:59

 44. Torsten — 27. juli 2021 @ 11:14 og
  KineserSnot — 27. juli 2021 @ 11:25 og
  KineserSnot — 27. juli 2021 @ 11:58

  Tak for flere gode indlæg. Nat-Soc er (selvfølgelig) ikke det samme som Marxisme. Ville ønske at såkaldt “national-konservative” var lige så kritiske overfor (anti-vestlig) Zionisme, som de er i forhold til Islam/Muslimer.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. juli 2021 @ 16:12

 45. Kimski >>> spørger de gennemsnitlige 80+-årige kvinder,

  Dengang fandtes Mor Danmark, i dag er de fleste kvinder Bydelsmødre og Opgangsambassadører, alt er gjort teoretisk. Den snakkende klasse har sejret ad helvede til.

  Kommentar by tavsen — 27. juli 2021 @ 16:40

 46. P1 Debat, lige nu.. Hvem bliver terrorist? (begyndte før kl 17.00

  Kommentar by anno — 27. juli 2021 @ 17:08

 47. Nej, det er P1 Orientering 27.07.21 kl 16.05-18.05. Der skulle være flere indslag om terrorisme i løbet af de to timer. Næste indslag om ca 10 min.? ((17.30?) Hvem bliver terrorist?

  Kommentar by anno — 27. juli 2021 @ 17:22

 48. “Terrortruslen mod Danmark er fortsat alvorlig.
  CTA vurderer i VTD 2021, at terrortruslen mod Danmark fortsat er ”alvorlig”, og at militante islamister stadig udgør den væsentligste terrortrussel mod Danmark. Truslen udgår særligt fra personer, der sympatiserer med og inspireres af udenlandske militant islamistiske terrorgrupper, særligt fra Islamisk Stat (IS) og al-Qaida (AQ). ”

  https://www.pet.dk/Nyheder/2021/VTD2021.aspx

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 27. juli 2021 @ 19:12

 49. Jørgen Nielsen — 27. juli 2021 @ 19:12

  EUROPEAN UNION TERRORISM SITUATION AND TREND REPORT 2021 (TESAT) On 22 June 2021, Europol published its

  https://www.europol.europa.eu/activities-services/main-reports/european-union-terrorism-situation-and-trend-report-2021-tesat

  Hvor der kan læses om alle de terrorhandlinger, som MSM ingen interesse har i at omtale

  Kommentar by tavsen — 27. juli 2021 @ 20:45

 50. 39 Unna

  Du har reddet min dag med bedste kommentar! Tak!

  Kommentar by Tim Pallis — 27. juli 2021 @ 22:30

 51. Kommentar by Santor — 27. juli 2021 @ 12:32

  Det er ingen grund til at blive sur. Sandheden er ildehørt.

  Er du en af Israels Venner?

  Kommentar by KineserSnot — 28. juli 2021 @ 12:17

 52. KineserSnot — 28. juli 2021 @ 12:17:

  Jeg er efterhånden ret overbevist om, at en del af Uriaspostens kommentatorer arbejder for zionisterne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. juli 2021 @ 00:29

 53. Bemærk 10.55 den 27. juli ovenfor. To vittige kommentarer. (nr. 7 og 8)
  Se også nr. 3 og 4!!

  Kommentar by BENT A — 29. juli 2021 @ 06:51

 54. Kommentar by Peter Nielsen — 29. juli 2021 @ 00:29

  Deres brigading er tydelig, JEA der brænder helt sammen i den anden tråd….

  Kommentar by KineserSnot — 29. juli 2021 @ 07:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper