29. juli 2021

Lorry kalder venstreradikal, der hjælper Paludan-angribere for ‘Nørrebro-beboer’, ‘beboer i området’

Stram Kurs-leder Rasmus Paludans demonstration på Blågårds Plads under valgkampen i 2019 fik en række muslimer til at gå amok, og en lokal beboerforening har derfor iværksat en række administrative udsættelser jf. §90 i Almenlejeloven. ‘Naboerne kæmper imod’, skriver TV2 Lorry, med ‘Jette Møller, Beboer, Nørrebro’ som en tilfældig forurettet nabo. Det nævnes ikke at Jette Møller er formand for venstreradikale SOS Racisme, og færdes scenevant i ‘No borders – No nations’-segmentet. Hun er ikke bare imod Rasmus Paludans ytringsfrihed, men enhver form for anti-islamistiske tiltag, og hendes forening samarbejder sågar åbent med ekstremistiske Redox.

Bemærk, at Jette Møller ikke bare kender folk der fik domme for ‘vold mod politiet’, men sågar ‘har været natteravn med flere af dem’. Måske skulle det i virkeligheden være historien: Antiracistisk organisation samarbejder med muslimer om chikane mod dansk politiker. Fra TV2 Lorry – Naboerne kæmper imod: Familier står til udsmidning efter Paludan-demo.

“Politiet greb ind for at beskytte ham, og derefter udviklede situationen sig til gadekampe, ildspåsættelser og voldsomme optøjer. Flere blev efterfølgende idømt ubetingede domme – blandt andet for vold mod politiet – og her startede så den sag, der endnu ikke er afsluttet.

For flere af de dømtes familier blev opsagt fra deres lejemål, og nu kæmper nogle af familiernes naboer for, at opsigelserne skal kaldes tilbage. …

Hun bor ikke selv i fsb Blågården, men i en naboejendom, og hun kender flere af de implicerede. Blandt andet har hun været natteravn sammen med flere af dem. Hun understreger, at de dømte ikke før har været dømt og siger samtidig, at de 16 familiemedlemmer, der smides ud – alene fordi de er i familie med de dømte – aldrig har været straffet for noget.”

(Collage: Jette Møller, SOS Racisme, TV2 Lorrys tilfældige nabo; Mere: SOS Racisme, 2020)

Apropos

“Norske Dagbladet.no har i flere omgange beskrevet de tætte forbindelser mellem SOS Rasisme og stalinistiske Tjen Folket samt ungdomsafdelingen Revolusjonær Kommunistisk Ungdom. SOS Rasisme har gennem 12 år modtaget et to-cifret millionbeløb i statsstøtte, og midler der er tildelt på basis af opskruede medlemstal, er i flere tilfælde kanaliseret direkte over i kommunistisk partiarbejde.” (om norske SOS Racisme, 2012)

“During the conference, which was attended by Portuguese speakers from Portugal and Brazil, Ba stated ‘it is necessary to kill the white man, murderer, colonial, and racist’ to ‘prevent the social death of the black political subject’.” (om formanden for portugesiske SOS Racismo, 2021)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120593/trackback

184 Comments »

 1. Mon ikke PET bruger hende som ekspert næste gang de skal skrive en ekstremisme rapport.

  Kommentar by KineserSnot — 29. juli 2021 @ 11:57

 2. Jeg kan sagtens forstå Jette Møller. For at bo på Nørrebro, bliver man nødt til at fortrænge virkeligheden. Diagnosen hedder vist Stockholmsyndromet og er en anerkendt sygdom. Jette Møller er nok for gammel og ligegyldig til, at de gider fortrænge til hende, men bor hendes børn og børnebørn også i Mjølnerparken?

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 29. juli 2021 @ 12:15

 3. Hold kæft hvor er den kælling retarderet. Hun forstår hverken Lejeloven eller Grundlovens paragraf 77

  Kommentar by Lukket fest — 29. juli 2021 @ 12:24

 4. Nu er det således at i nærheden af 95% af den danske befolkning ikke bryder sig om Rasmus Paludan og et flertal af disse ligefrem hader ham! Det er de nøgne fakta!
  Vi er også mange som syntes at hans koranbold, afbrænding af koraner og fornærmende råberier til diverse demonstrationer, er barnagtige og i virkeligheden skader den sag han foregiver at kæmpe for! Der er utvivlsomt en lille hellig skarer som bakker op om råberierne og mange som sidder hjemme bag PC’eren og godter sig over at muslimerne får en på tuden! Kort sagt jeg bryder mig ikke om metoden! Men hvis man ikke bryder sig om det han siger og gør, så kan man jo bare blive hjemme! For Grundloven giver alle ret til at demonstrerer og ingen lov forbyder nogen at brænde en bog af. Og hvis man ikke bryder sig om det og begår vold og brænder byen af så er man henfalden til straf! For som George Orwell skrev: Hvis frihed overhovedet betyder noget, så er retten til at fortælle folk, det de ikke vil hører! Det er meget centralt og noget både venstrefløjen og muslimer skal forstå! Vi andre er også indlagt til at hører på venstrefløjens evige råb om send flere penge og luk flere muslimer ind, uden at vi bliver voldlige af det! Vi bliver bare hjemme og slukker for fjernsynet og PC’eren!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. juli 2021 @ 12:35

 5. men bor hendes børn og børnebørn også i Mjølnerparken?

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 29. juli 2021 @ 12:15

  Der er tale om fsb og deres lejeboliger på Blåggårds Plads, det man kalder indre Nørrebronx og forholdsvis tæt på Søerne og helt anderledes og langt væk fra Mjølnerparken, der jo ligger på ydre Nørrebro på grænsen til NV, Nordværst, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. juli 2021 @ 12:42

 6. Åh, nej, jeg gider næsten ikke at blive ved med at gentage mig selv, så det bliver en copy-paste i stedet:

  “En repræsentant for et segment af samfundet, der har sværere og sværere ved at finde en etnisk partner af indlysende årsager, og derfor er nødt til at opsøge potentielle bejlere blandt klodens menneskelige affald?”

  Men det er nu stadig dybt forkasteligt, hvordan venstrefløjen udnytter ytringsfriheden til at afskaffe samme for andre, uden at nogen kan sige et kvæk om det, fordi de har politikerne og mediernes samtykke af helt åbenlyse lovovertrædelserne.

  Hykleriet er jo så massivt repræsenteret efterhånden, at det bogstaveligt talt er til at tage og føle på.
  Og mon ikke også muslimerne kan gennemskue det, og nok skal sørge for at honorere det når den tid kommer, på deres egen helt specielle måde?

  Det håber jeg virkeligt, for de har så rigeligt fortjent det, Jette Møller inkluderet.

  Kommentar by Kimski — 29. juli 2021 @ 12:47

 7. Det er egentlig ret enkelt.

  1) Politiske modstandere skal blive bedre til at holde kæft.
  2) Hvis man udsætter politiske modstandere for trusler og vold skal det ikke have nogen nævneværdige konsekvenser.

  Og det gælder selvfølgelig ikke alle politiske modstandere. Man må eksempelvis ikke udsætte en Jette Møller for det her.

  Kommentar by BE — 29. juli 2021 @ 13:04

 8. DET ER NØDVENDIGT AT DRÆBE DEN HVIDE MAND, siger en formand eller forkvinde for SOS Racisme i Portugal, en Ba iflg. oplægget.

  Og det er da både godt og nødvendigt at udrydde de hvide, nu hvor husene er bygget, nu hvor lamperne, elektricitetsværkerne, bilerne, skibene, lokomotiverne og flyvemaskinerne er opfundet og konstrueret …… byerne, motorvejene og havnene er anlagt…… lægevidenskaben og hospitalerne, skolerne og landbruget, musikken og symfonierne, vaskemaskiner, tv, computere og nylonstrømper og meget, meget mere er opfundet, udviklet, perfektioneret og masseproduceret.

  For hvad skal vi herefter bruge de hvide til? De fylder alt for meget, og har jo nu gjort sig selv overflødige og bør hældes ud med badevandet. Det kan enhver kommunist og anti-racist da sige sig selv.

  Desuden har de hvide vist heller ikke noget imod at blive udryddet. Bare se på Folkemordstinget hvor et stort flertal går ind for udryddelse eller kollektivt nationalt selvmord.

  Rød logik er en særlig smuk og logisk logik!

  Kommentar by BENT A — 29. juli 2021 @ 13:05

 9. Kommentar by Den Nervøse — 29. juli 2021 @ 12:35

  Paludans facon er nødvendig for at slå hul på luftkastellerne, dem der forsøger på en anstændig facon (DF) gør jo intet.

  Kommentar by KineserSnot — 29. juli 2021 @ 13:21

 10. DEN NERVØSE 12.35: Kunne RP være kommet igennem på anden måde? Aviserne, DR og TV2 osv. var ikke hjælpsomme, annoncer kunne man nok ikke sætte i, der var mange forhindringer. Og så var der måske også noget optælling der kiksede? Mange er nok blevet trætte af at de samme demonstrationer blev gentaget, men invasionen fortsætter, og hvad hjælper det at blive hjemme og slukke for omverdenen?

  Kommentar by BENT A — 29. juli 2021 @ 13:29

 11. JEA kan ikke lide muslimer, men jeg kan heller ikke fordrage væmmeligboer, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. juli 2021 @ 13:52

 12. *Kinersersnot 13:21og BENT A 13:29
  Helt uenig! Dybest set var det bedst at Rasmus Paludan’s Stram Kurs aldrig var “opfundet” for NB stod faktisk til over 6% inden RP kom på banen, så vi kan formodentligt konstaterer at RP skræmte 2% af NB’s potentielle vælgere væk og at han selv opnåede 1,8% til ingen verdens nytte! Vi stod derfor med et NB med langt færre muskler en hvis RP aldrig var blevet opstillet!
  Det der med at han ruskede op i tingene, er måske rigtigt, men resultatet blev at 95% af vælgerne blev skræmt væk og at islamkritik blev noget katten havde slæbt ind! Noget som aldrig ville kunne forandre noget, noget som kun en lille hellig skarer kunne stå inde for, noget som aldrig ville kunne give andet end encifrede procenter ved et valg og det kun på en dag med solen i ryggen!
  Lad os tage et eksempel. Den store udskiftning. RP forklarede at indvandrene får rigtigt mange børn og at de får dem i en meget ung alder, samt at der bliver flere af dem og færre af os! Det er ubestridt rigtigt, uanset hvor meget Information danser krigsdans, men bare det faktum, at det var RP, der sagde det, har gjort det til noget “man” ikke behøver at tale om! Det er i dag et journalistisk/politisk faktum at det er en konspirationsteori! Uanset hvor meget fakefakta det er, så er det, det folk tror!
  Havde P.C Mathiassen eller Eyvind Vesselbo stille og roligt sagt det, og fremlagt beregninger, så havde parnasset været nødt til at forholde sig til det! Paludan har givet dem en undskyldning for ikke at forholde sig til det!

  Kommentar by Den Nervøse — 29. juli 2021 @ 14:01

 13. Rasmus Paludan er tydeligvis ud fra symptomer tidligt skadet og psykisk syg med Asbergers i ascendenten, men hans politik på emnerne islam og muslimer i Danmark er klarsynet, skarp, præcis og lige, hvad jeg personligt går ind for, jeg stemte personligt på Rasmus Paludan den 5. juni 2019, men det var før, han blev helt uligevægtig overfor egne partimedlemmer, venner og alle allierede islamhadere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. juli 2021 @ 14:05

 14. Medierne er så løgnagtige at de kalder et voldeligt ANGREB på Paludan for et modangreb, som om ytringsfrihed er et angreb på nogen.

  Medierne er IKKE en kilde til oplysning med en erklæret modstander af Danskerne og det er selvfølgelig derfor deres oplag synker.

  Kommentar by Santor — 29. juli 2021 @ 14:09

 15. I Enhedslisten og det radikale parti osv. mener de at “Bekymringen for en folkeudskiftning i Danmark er en konspirations-teori”. Men det er det IKKE. Det er en igangværende realitet. De umodne, forvirrede og halvskøre skoletøser Pernille Skipper, Rosa Lund, Sofie Carsten, Pia Dyhr, Jelved og Zenia osv. har lukket af til virkeligheden, og al deres “tænkning” foregår i små fantasibobler koncentreret omkring navlen. Navlepilleri er deres spidskompetence.

  De fatter ikke, eller nægter at erkende, at en folkefjendsk og dødsensfarlig udvikling er i gang.

  Og mens tiden går og vi alle kan begynde at se ned i afgrunden, hvis vi ikke er blinde, pludrer EL, R og SF kvinderne videre om humanisme, berigelse og verdensredning. Halvdelen af hvad de kommer med er følelsesporno, den anden halvdel er idioti og nonsens.

  Iflg. FN 1960-75 er folkeudskiftning = folkemord/massemord

  Kommentar by BENT A — 29. juli 2021 @ 14:14

 16. DEN NERVØSE: Måske er der intet der kan ændre kursen mod undergang? Havde et par procenter mere til NB ændret kursen? Vil en firedobling af partiet få de øvrige partier til at komme til fornuft? At SK muligvis kun fik 1.8 % er vel ikke Paludans skyld? Årsagen kan jo også være at flertallet af vælgerne pga. mediernes manipulation ikke forstår at Danmark er i fare for at forsvinde/få samme skæbne som Sverige og Libanon.

  Er der ikke også noget med at NB ligner DF alt for meget? Er de ikke også alt for bløde og vattede når det kommer til stykket? Er den to gange fraskilte forkvinde den hjørnesten vi kan bygge fremtiden på?

  Kommentar by BENT A — 29. juli 2021 @ 14:29

 17. Kommentar by Den Nervøse — 29. juli 2021 @ 14:01

  Alt det lort eliten kastede efter SK til valget undgik NB, pga de var tilstede. SK gjorde dem stuerene på ingen tid.

  Det absurd at Nye Borgerlige vælgere ikke tænker længere og takker SK for deres indsats.

  Hvis de blev skræmte så det forhåbentlig også for en kort periode, også må man sige at en del valgte Soc.dem til pga deres ‘paradigmeskifte’.

  Det kommer et nyt ‘SK’, hvis NB vejer for meget morgenluft. Ingen grund til at hvile laurbærrene.

  Kommentar by KineserSnot — 29. juli 2021 @ 14:32

 18. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. juli 2021 @ 14:05.

  Hold nu din kæft med det pis, for det ved du ikke en skid om! Du er journalist efter eget udsagn, og ikke hverken psykolog eller psykiater, vel?

  Det er ikke et forsøg på at forsvare Paludan, men jeg gider ikke læse dine “diagnoser” af andre, når du ikke har en skid at have det i, og fand’me burde være den sidste der overhovedet nærmede sig det emne, din egen gennemsnitlige respons på kritik taget i betragtning.

  Lad du nu bare dem der har tjek på de ting klare den slags, og de har ikke voldsomt meget brug for din hjælp, det har du min personlige garanti for.

  “Asperger i ascendanten”.. Jesus Kristus, hvor fanden har du samlet sådan noget vrøvl op henne? Et tre-måneders astrologi-kursus for begyndere i Woke-psykologi?

  Kommentar by Kimski — 29. juli 2021 @ 14:34

 19. Kommentar by Den Nervøse — 29. juli 2021 @ 14:01.

  Du har selvfølgelig ret i en stor del af de ting du bringer, op, men…og der er altid et men efter sådan en indledning…-Nogen jo nødt til at sige tingene som de er, og hvad de færreste synes at være klar over, er, at den retorik Paludan har benyttet sig af, er en direkte oversættelse af muslimernes egen, når det handler om danskerne, herunder selvfølgelig vantro.

  Det er en af grundende til, at han er i stand til at hidse dem sådan op, at de kan se han har gennemskuet dem. Og jeg ved ikke hvem han har brugt som oversætter, men vedkommende kan altså sit kram, ud fra det lidt jeg selv forstår af deres rallen.

  Under alle omstændigheder så kommer vi jo ikke uden om, at gør vi ikke selv noget ved tingene, så gør Islam det.
  Og så kan man jo selv se hvilken et af onderne, man så finder mest acceptabelt, forudsat at det ikke er for sent, hvilket det jo nok allerede er.

  Kommentar by Kimski — 29. juli 2021 @ 14:47

 20. Der er mange, der ikke bryder sig om Rasmus Paludan. Og de samme bryder sig sikkert heller ikke om Tommy Robinson eller Geert Wilders eller Viktor Orbán. Men, der er brug for nogen, der tør gå imod strømmen.

  Kommentar by Ole Madsen — 29. juli 2021 @ 14:59

 21. Kig venligst på nedenstående.

  København/belastede veje og bydels-kvarterer:

  TEC Frederiksberg/Stæhr Johansens vej 7/2000 Frederiksberg. Elevsammensætning: 50.1% dansk + 49.9 ikke-vestlig (muslimsk).
  Lundehusvej -Strødamsvej/2100 Kbh. Ø
  Vangehusvej/2100 Kbh. Ø – i bebyggelsen dræbte en ikke etnisk dansker (Lual Lual) tre (3) gamle mennesker med koldt blod!
  Emdrup Huse/2100 Kbh. Ø, kvinde ”faldet” ud af altan 16.07.2021.
  Nørre Fælled Skole (tidligere Klostervængets Skole)/ Biskop Krags Vænge 7/2100 Kbh. N., skiftede navn, grundet næsten 100% muslimer.
  Vognmandsmarken/2100 København
  Fruebjergvej/2100 Kbh. Ø, 01.06.2021, skyderi om aftenen, ligger tæt på stormoskeen i Rovsingsgade.
  Haraldsgade-kvarteret
  dele af Jagtvej/2100 Kbh.Ø
  Københavns private Gymnasium/Præstøgade 17/2100 Kbh. N. Elevsammensætning: 12.2% dansk + 87.8% ikke-vestlig (muslimsk).
  Aldersrogade/2200 København N
  Bispeparken/2200 København N
  Blågårdsplads/2200 København N. Her boede terroisten Rawand Dilsher Taher, dræbt 07.12.2015 af et amerikansk hellfire missil affyret fra en drone, og beregnet på ham.
  Blågårdsgade-Stengade-Baggesensgade-Griffenfeldtsgade-og vejene omkring/2200 København N. I dette område ”patruljerede” førhen 15-20 veltrænede unge mænd fra LTF som en slags milits, uden at nogle greb ind!
  Blågård Skole/Hans Tavsens gade 4/2200 København N. Vold og trusler mod lærere er dagligdags.
  ”Jeg fucking smadrer dig, din bøssekarl,” eller ”Din fucking luder, min storebror vil fucke dig mær.” På skolen trives et levende og blomstrende sprog, om end noget ensidigt.
  Folkets Park (mellem Griffenfeldtsgade + Stengade), /Prins Jørgens Gade/2200 Kbh. N.
  Skyttegade/2200 København N.
  Tjørnegade/2200 København N.
  Kapelvej/2200 København N, her holder den pakistanske Khan-klan til, hvor faderen Wallait Khan har et dårligt ry, og sønnen Shuaib Khan er morder/bandeleder, idet han i 2007 dræber en 21-årig mand i Aalborg, og samtidig er han stifter af Loyal To Familia (LTF).
  Guldbergsgade-Fensmarkgade-Sjællandsgade-og vejene omkring/2200 København N.
  Lundtoftegade-og vejene omkring/2200 København N.
  Mimersgade-kvarteret/2200 København N
  Hyltebro/2200 København N. Her boede terroisten Mohammed El-Cheikh Hassan (Basil Hassan eller Abu Hani al-Lubnani), som prøvede at skyde Lars Hedegaard 05.02.2013 forklædt som postbud. Dræbt i Syrien primo juli 2017.
  Nørrebroparken/Stefansgade 28-30/2200 Kbh. N. Her foregår en storstilet handel med narko og anden kriminalitet.
  Heimdalsgade/2200 Kbh. N
  Frederik VII Gade/2200 Kbh.N
  Mjølnerparken/2200 København N (kaldet ”Bistandsbul”), Et betændt sted, her voksede terroisten
  22-årige Omar Abdel Hamid El-Hussein op, stod bag aktionen på Krudttønden og angrebet på synagogen i Krystalgade, hvor vagten Dan Uzan blev skudt.
  Stærevej-og vejene omkring (Hejre-Trane-Ørne og Vibevej) /2200 København N
  Svanevej/2200 Kbh.N, her blev terroisten Omar Abdel Hamid El-Hussain skudt 15.02.2015 af Politiets Aktionsstyrke. Se Mjølnerparken.
  Ydre Nørrebro (Jægersborggade-Tagensvej-Hillerødgade-Nørrebroparken), /2200 Kbh. N
  Store dele af Nørrebro + Bispebjerg (NV) er domineret af islam. (1)

  (1)
  (1) – Center for Byudvikling Økonomiforvaltningen Orientering Til Økonomiudvalget
  Dokument fra 09.03.2021/ sagsnr.: 2021-0043921/dokumentnr.: 2021-0043921-1
  Den Korte Avis-31.03.2021, under overskriften:
  Personfarlig kriminalitet blandt børn på 10 til 14 år stiger voldsomt – især i Københavns ghettoområder

  Kommentar by der Adler — 29. juli 2021 @ 15:01

 22. TV2 løgnefabrikken: “Hun siger samtidig,at de 16 familiemedlemmer,der smides ud-alene fordi de er i familie med de dømte-aldrig har været straffet for noget”
  Mon det ville kunne stå for en dybere undersøgelse? Jeg tror det arligt talt ikke.

  Kommentar by Nielsen — 29. juli 2021 @ 15:09

 23. # 22 Jeg er ganske enig. Hende Møller er ikke ondskabsfuld, hun er klassisk dum, hun fortrænger bevidst virkeligheden. Blev Møller eller et nærtstående familiemedlem kulturberiget, da ville Mygind- og lign. syndromer omgående træde i kraft. Det er hos Møller og hos hendes klakører den virkelige fare findes, herunder de der i Folketinget ikke ville acceptere Paludan´s opstillingsberettigelse. Utroligt TV2 ikke snart lærer at udøve kildekritik. Hvad var det nu med et Grønlandsk valg og TV2? = TV Billed Bladet – FØJ.

  Kommentar by NED MED ALTING — 29. juli 2021 @ 15:20

 24. Utroligt som sandheden om effekten bag den massive indvandring = asylansøgere, fortrænges. Nå, igen, vi beder selv om mere af den slags.

  Kommentar by NED MED ALTING — 29. juli 2021 @ 15:22

 25. Muslimer må sige alt til – og om – hvide mennesker. For ytringsfriheden er på det nærmeste grænseløs. Tak Grundloven for det.
  “No borders – no Nations” er en smart konstruktion, fordi man så ikke kan udvise nassende migranter fra Bumfuckingstan (til hvor?).
  Hvad vil den små Jette Møller så gøre, hvis hun bliver gruppevoldtaget en mørk aften på Blågårds Plads ?
  Ønsker hun de skyldige udvist til Taberland (umuligt i noborders-nonations) eller bare læne sig tilbage og nyde turen ?

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. juli 2021 @ 15:25

 26. # 15
  Du skriver:

  I Enhedslisten og det radikale parti osv. mener de at “Bekymringen for en folkeudskiftning i Danmark er en konspirations-teori”. Men det er det IKKE. Det er en igangværende realitet. De umodne, forvirrede og halvskøre skoletøser Pernille Skipper, Rosa Lund, Sofie Carsten, Pia Dyhr, Jelved og Zenia osv. har lukket af til virkeligheden, og al deres “tænkning” foregår i små fantasibobler koncentreret omkring navlen. Navlepilleri er deres spidskompetence.

  De fatter ikke, eller nægter at erkende, at en folkefjendsk og dødsensfarlig udvikling er i gang.

  Og mens tiden går og vi alle kan begynde at se ned i afgrunden, hvis vi ikke er blinde, pludrer EL, R og SF kvinderne videre om humanisme, berigelse og verdensredning. Halvdelen af hvad de kommer med er følelsesporno, den anden halvdel er idioti og nonsens.

  Iflg. FN 1960-75 er folkeudskiftning = folkemord/massemord.

  Så sandt – så sandt – men vi kan kun takke vælgerne for det af dig beskrevne. Min påstand er at alt for mange, alt for unge, har retten til at afgive deres stemme.

  Kommentar by NED MED ALTING — 29. juli 2021 @ 15:34

 27. Denne betændte ghetto bør fjernes, sammen med indholdet.

  Kommentar by Charles Nielsen — 29. juli 2021 @ 16:04

 28. Kommentar by NED MED ALTING — 29. juli 2021 @ 15:34.

  Selv hvis de er klar over det, så har de allerede fået gravet sig selv så langt ned i virtue møget, at de ikke kan stoppe, af frygt for at fremstå som de forvirrede og virkelighedsfjerne høns, som de jo ironisk nok allerede er. Bevisbyrden taler for sig selv , og med meget store bogstaver.

  Man kan ikke dekorere realiteterne i nutidens Danmark med små hjerter, sommerfugle, regnbuer, og enhjørninger. Og det er den verden de foretrækker at leve i, fordi de fra naturens side er udstyret med en emotionel udvikling, der er møntet på opfostringen af børn. Ikke håndteringen af en fjende der vil slå dem ihjel, før det sker helt up-front og direkte, eller deres børn er truede direkte.

  Beklager, men nogen er sgu’ nødt til at sige tingene som de er, og det er også derfor, at der først er kvinder der er begyndt at reagere på tingenes tilstand nu.

  Det internt-politiske problem bliver ikke løst, før en større menneskemængde tiltvinger sig adgang til Borgen, oplyser dem alle om at de er fyret, og derefter smider dem ud på gaden.

  Og det sker ikke før et flertal af kvinderne siger fra, for sådan er mænd nu en gang indrettet.

  Kommentar by Kimski — 29. juli 2021 @ 16:07

 29. Konspirationsteori og konspirationsteoretikere er kun teori, men det er konspirationsterrorister ikke

  Kommentar by Svend — 29. juli 2021 @ 16:12

 30. Typisk sharialuder.
  Og typisk shariaLorry TV Mellemøsten 2

  Kommentar by Hul igennem? — 29. juli 2021 @ 16:36

 31. Og sådan noget bruges der millioner af mediestøtte på? Der kommer næppe nogensinde en evaluering af de mange penge, når såkaldte borgerlige tier og samtykker.

  “2TV2 Lorrys tilfældige nabo” Mon ikke medierne tilfældigvis har en lang liste af den slags liggende?

  Goebbels har ikke levet forgæves, han ville have jublet over medierne i dag. ÆKELT og UANSTÆNDIGT

  Kommentar by tavsen — 29. juli 2021 @ 17:20

 32. Ja, det er flok søde svin Vi har med at gøre og så kalder de Os for ekstremister, og lur mig om ikke også de tilsvarende Danske svin får statsstøtte ad libitum som de Norske.

  Kimski — 29. juli 2021 @ 14:47

  Vi har brug for alle, også folk som Rasmus Paludan. Det er i sidste ende mængden der gør det til Vores fælles sag. Støt Paludan, og andre, med alt hvad I kan og stem så på Ny Borgerlig til valget. Bare det at Paludan er opstillingsberettige giver han nogle kroner han kan gøre godt med.

  Det eneste Paludan kunne gøre anderledes efter min mening er at trække sig lidt fra det ledelsesmæssige for det har han ikke en stand forskid på. Han er aktivist og tænker selvfølgelig som en sådan.

  Kommentar by Santor — 29. juli 2021 @ 17:41

 33. ==> # 31 Jens-Erik Andersson:
  Er det en muslim? – Er paven katolik?

  Kommentar by Voldposten — 29. juli 2021 @ 17:48

 34. https://www.information.dk/debat/2021/07/generation-identitaer-bekymringen-befolkningsudskiftning-danmark-konspirationsteori?fbclid=IwAR3-zn5nOeoURPUo6fO58HY5cGzfcNMMmzuGaxn5tW2Jfd4WTfdN4N61Qcc

  Kommentar by k.m. — 29. juli 2021 @ 17:53

 35. SITUATIONEN ER ABSURD OG FORRYKT. TUSINDER OG ATTER TUSINDER AF DANSKERE er blevet alvorligt skadet af Christiansborgs arrogante, uansvarlige og kortsynede politik siden 1968 eller 1983. Men trods utallige ulykker og tragedier ignorerer 80-90% af politikerne de lidelser og tab de selv har påført befolkningen.

  De gamle partier har haft 30-40-50 år til at opdage at det går den absolut forkerte vej med Danmark. Men tilsyneladende er de ligeglade og de fremturer blot.

  Hverken politikere eller journalister kan have undgået at observere at
  mængden af overfald, voldtægter, mord og mordforsøg m.m.m. er steget meget betydeligt. De må også have indsigt i infrastrukturens forfald og de mange, mange sociale forringelser m.m. Og medmindre de er dybt åndssvage, må de også have tænkt over hvad der er foregået i Venezuela, Libanon, Sverige og ISIS/ISIL områderne.

  Alligevel fører næsten hele “eliten” en politik som svarer til hvad Rosa Lund, Pernille Skipper, Sofie Carsten, Pia Dyhr og Ida Auken samt Lars Q og Tullesen osv. ønsker: En afrikanisering, en islamisering, en statsbankerot, en folkeudskiftning,

  Det er jo fuldstændig horribelt!

  Kommentar by BENT A — 29. juli 2021 @ 18:10

 36. Kommentar by Santor — 29. juli 2021 @ 17:41.

  Jeg nåede til den samme konklusion, da Hard Line også gik ned med flaget, (gid fanden havde rødfascisten Astrid Krag, der fik startet hele den nedtur.)

  Kommentar by Kimski — 29. juli 2021 @ 18:39

 37. Det kan da ikke overraske, at ræverøde socialister bruger ufine, ulovlige metoder for at forhindre islamhadende partier i stille op til Folketinget, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. juli 2021 @ 18:53

 38. SOM KIMSKI skriver 16.07, så har pladderhumanisterne, feltmadrasserne og de woke kvinder travlt med “små hjerter, sommerfugle, regnbuer og enhjørninger”.

  Og det samtidig med at de fører en politik som kan ende i terror og folkemord.

  Det viser hvor groteske, infantile, latterlige og farlige disse politiserende kvinder er.

  Kommentar by BENT A — 29. juli 2021 @ 18:59

 39. Santor — 29. juli 2021 @ 17:41 skrev:
  “stem så på Ny Borgerlig til valget.”

  Nye Borgerlige er ikke engang begyndt at TALE om de absolut nødvendige MASSIVE udsendelser/hjemsendelser af de fremmede.

  NBs tre hovedkrav er i sig selv OK, men de er LANGT FRA tilstrækkelige til at vende udviklingen.

  Udvisning skal således ikke ske “ved første dom”, hvor etniske danskere allerede kan være blevet overfaldet, voldtaget eller slået ihjel. Udvisning skal ske FØR etniske danskere er kommet til skade.

  DF og NB ser ud til at være en slags godkendt opposition, som skal opsuge frustrationen hos danskerne UDEN at det reelt truer den nuværende agenda.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. juli 2021 @ 19:02

 40. Problemet er, at magthaverne og deres lakajer regner “almindelig mennesker” for dummere end det, som kommer ud af magthavernes egne tarme bagtil, når de igen har ædt og drukket for meget.

  I det gamle klassiske Rom, skulle de øverste magthavere, når de trådte tilbage, forklare sig overfor ‘folkeforsamlingen’ hvordan de havde regeret. Var folkeforsamlingen ikke tilfreds med forklaringerne, kunne der falde bøder og andre domme mod de afgående magthavere.
  Vi burde indføre et lignende system i demokratiet i Danmark. I dag sørger politikerne for at undvige ansvar ved at dele det ud på alt og alle – bare ikke dem selv. De fleste politikere har nul respekt for den betalende flok. For dem er vi en flok brægende får, der altid kan klippes til det bare skind.

  Kommentar by Gustav Jensen — 29. juli 2021 @ 19:22

 41. 19:02 De muslimer skal slet ikke ind i Danmark til at starte med, så vi ikke har det helvedes hyr med muslimerne, der er i landet. En meget bedre løsning end at skulle indfange dem og sende dem ud.

  Udgangspunktet er, at Danmark er for de hvide danskere, og Danmark er IKKE for muslimer og alle andre sorte og brune, som syntes, det kunne være rart og hyggeligt at bo i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. juli 2021 @ 19:30

 42. # 28 Kimski
  Tak for dine ord. Jeg har vist aldrig givet anledning til at mene andet end at være enig i dine og andres synspunkter hvad angår indvandringen = stakkels undertrykte flygtninge = nasserøve. De der har grund til at flygte har ingen mulighed derfor. Derfor undrer dine ord: Beklager, men nogen er sgu’ nødt til at sige tingene som de er, og det er også derfor, at der først er kvinder der er begyndt at reagere på tingenes tilstand nu.- mig en del. For du har jo ret.

  Kommentar by NED MED ALTING — 29. juli 2021 @ 19:31

 43. Jens-Erik Andersson — 29. juli 2021 @ 19:30:

  Ja, det er ligesom hvis der er hul i bunden af båden, som nu er halvt fuld af vand:

  1) Luk hullet.
  2) Hæld vandet ud.
  3) Sikre båden imod fremtidige huller i bunden.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. juli 2021 @ 19:49

 44. @ Nielsen — 29. juli 2021 @ 15:09

  Den bed jeg også mærke i, for det er da en påstand der vel nærmest er en statistisk umulighed i det segment ;)

  @ Peter Nielsen — 29. juli 2021 @ 19:02

  Vi er jo nødt til at starte et sted. DF er ude af billedet efter 25 års absolut ingenting. De er blevet lige så ugidelige som resten af tinget, der basalt set kun møder op for at hæve deres løn.

  Om Ny Borgerlig holder hele vejen i mål er et åbent spørgsmål.

  Hvem har Vi eller der vil kæmpe for et bedre Danmark? Vi mangler i høj grad en samlende faktor og det hænger vel sammen med en tendens man også kan se her på posten, nemlig at de fleste vil ride deres egen lille kæphest. Jøder, covid, irrelevante “nyheder” og alskinds udenoms fnidder fylder alt for meget til at tingene kan belyses ordentligt og der ligesom kommer noget konkret ud af det.

  Kommentar by Santor — 29. juli 2021 @ 20:32

 45. Kommentar by Santor — 29. juli 2021 @ 20:32

  JEA har kun én kæphest: forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 29. juli 2021 @ 20:43

 46. Danmark er i høj grad et samfund som er ved at falde fra hinanden. Hvad kan vi gøre ved det?, når danskerne ikke orker at komme i gang med nogle initiativer, bortset fra G.I, SK og NB. Og Santor har ret i at DF med Tullesens forbliven på posten, beviser at partiets top mest består af pampere og umuliusser.

  Bortset fra det, bør man læse “Død over kernefamilien” og 32 klima-myter og co2 helligdommen af jp-Jalving.

  Og så er der: Tvangsanbringelser af børn på baggrund af fup- og fidus-rapporter, og en latterlig artikel af Anders And Fjog om at Merkels afgang gør Europa fattigere.

  Kommentar by BENT A — 29. juli 2021 @ 20:47

 47. Muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 29. juli 2021 @ 21:11

 48. I Frankrig er der mere gang i oprøret:

  FRANCE: THE PEOPLE SHOT THE PRESIDENTS HOUSE WITH HORSE CRAP!!
  bitchute hash: /video/l8MgS4uCrr8r/

  Kommentar by Svend — 29. juli 2021 @ 21:27

 49. Er det egentlig ikke bare nok at kigge på billedet af fruentimmeret for at blive klar over, hvad hun er og står for?

  Kommentar by Jacob Lund — 29. juli 2021 @ 21:56

 50. > Svend 16:12
  Hva’ fa’en mener du med konspirationsterrorister?
  Du påstår at jeg “kun” er teori. Må jeg snart være her?
  Jeg er konspirationsteoretiker,fordi jeg er overbevist om at der konspireres mod mennesker.
  Der er et dansk ord for konspiration,nemlig sammensværgelse.
  Det bær være synligt for enhver,at journalister,politikere,banker,medicinalfirmaer og våben-industrien,har slået sig sammen om at skaffe os ligegyldige væsner af vejen.

  Kommentar by Nielsen — 29. juli 2021 @ 21:58

 51. Kommentar by NED MED ALTING — 29. juli 2021 @ 19:31 .

  Mine ord var ikke møntet på dig personligt, bare rolig. Jeg generaliserer, og til tider generaliserer jeg meget, men jeg har også slået i den pude i mange år efterhånden.

  Jeg er fuldstændigt klar over, at jeg i mange af mine poster fremstår som en indædt kvindehader, hvilket er så langt fra virkeligheden, som man overhovedet kan komme. Jeg er fuldstændigt omgivet af dem til alle sider, også i privaten, og jeg foretrækker det sådan, for der er ikke ret mange andre ting i livet, der har formået at holde min interesse fanget i så mange år, og min verden ville være et fattigt sted uden.

  Jeg gider bare ikke pakke kvinder ind i vat, og siger tingene som de er, hvis de opfører sig tåbeligt, fordi det er en del af den ligestilling, som kvinder selv giver udtryk for at de vil have.

  Vi gør dem sgu ikke nogen tjenester ved at give dem særbehandling, tværtimod, og jeg bestræber mig på at fortælle dem de sandheder, som andre ikke vil fortælle dem, ud fra en eller anden sær forestilling om, at de så ‘går i stykker’.
  Og efter eget udsagn er det også en af de ting min egen kæreste bedst kan lide ved mig, for jeg lyver ikke for hende. Heller ikke når svaret nødvendigvis engang imellem bliver, ‘nej, min skat, det er din røv der får din røv til at se stor ud i de bukser’…

  Kommentar by Kimski — 29. juli 2021 @ 21:59

 52. Kommentar by Santor — 29. juli 2021 @ 20:32.

  Vi mangler en høj og velhavende ‘chick-whisperer’, med hovedet og charmen i orden, som får tøsebørnene inde på Borgen til at gå i knæ, lige så snart han træder ind i rummet.

  Derudover skal han være i stand til, at få sin sønderlemmende kritik af dem fra talerstolen til at lyde, som om han lægger voldsomt an på dem hver især, afleveret med blinken og små smil de strategisk rette steder, så de ikke aner hvilket ben de skal stå på, og selv ender med at heppe på ham.

  Når de selv træffer beslutninger motiveret af egne drifter, så er det dér det svage led i kæden er, og følgelig der man skal sætte ind, hvis formålet er at afvæbne matriarkiets handlekraft.

  Nej, det er naturligvis bare gas fra min side.

  Måske..

  Kommentar by Kimski — 29. juli 2021 @ 22:16

 53. 21:58 Netop, jeg mener at teorierne om at konspirationsteoretikere kun skulle være teoretikere er ren teori, så vi er helt enige :)

  Kommentar by Svend — 29. juli 2021 @ 22:40

 54. Det var et magisk show Paludan udløste derinde i den sorte firkant. Tumperne udstillede sig selv big time. Paludan trykkede dybest set bare på knappen. Det kunne han om nogen. Trist at han har formøblet det hele.

  Kommentar by Revser — 29. juli 2021 @ 22:53

 55. Med kendskab FRA ANSÆTTELSE I BYRETTEN OG KENDSKAB til de røde facisters terror og at de får støttepenge fx 16 mio PR år og har deres egen røde advokat og blodrøde penge og eget “klubhus” på Københavns kommune s regning og de blodrøde “journalister” enten ikke beskriver deres terror eller FORDREJER den, så må man betvivle at Danmark er en RETSSTAT!!!!!

  “JOURNALISTERNE” ER FARLIGE FOR DET SPINKLE DEMOKRATI VI HAR

  80 PROCENT JOURNALISTER ER RØDE

  DEN UNDERSØGELSE, DER VISER AT 80 PROCENT “JOURNALISTER” ER RØDE, KAN ALLE FINDE PÅ NETTET

  Kommentar by H.nielsen — 29. juli 2021 @ 22:57

 56. NÅR NUTIDENS POLITIK-KVINDER LOVGIVER, lovgiver de næsten altid til fordel for sig selv, til skade for mændene, familierne, økonomien og nationen. Når DRs og TV2s kvinder redigerer udsendelserne, er det til fordel for “kvindesagen”, “ligestillingen”, kvoterne, de woke og de krænkelsesparate, samt til fordel for marxismen, indvandringen, besættelsen, co2 hysteriet, “humanismen” og “verdensredningen”.

  Om man vil kalde det KONSPIRATION, feministisk samarbejde, rødstrømpe-enighed eller noget andet, er ret ligegyldigt. For resultatet er det samme: For mange politiserende kvinder på Christiansborg, i medierne og i styrelserne etc., fører til mandsfjendsk, familiefjendsk og landsskadelig politik.

  Og i sidste ende til Merkelske, Ursulaske, Ylvaske og svenske tilstande, katastrofe og undergang.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 00:43

 57. For at afrunde, RP’s konfrontatoriske linje virker ikke, den støder kun folk fra sig, og ødelægger muligheden for andres muligheder for at komme igennem med saglige argumenter! Pernille Vermund klagede da også over at efter at Paludan trådte ind på arenaen, så blev det næsten umuligt at diskuterer udlændingepolitik uden at blive beskyldt for alt muligt! Det har aldrig været nemt, og det blev næsten umuligt!
  Faktum er da også at efter Paludan, har den islam og indvandrekritiske fløj stort set ikke stået svagere i dette århundrede!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. juli 2021 @ 00:54

 58. 5-ÅRIG DANSK PIGE MISHANDLET OG VOLDTAGET AF EN 17-ÅRIG. DET SKETE I ET KOLONIHAVE HUS. Da nærmere oplysninger mangler, må vi nøjes med at gætte på HVEM det dog kan være??

  Om mishandlingen er forhåndsgodkendt af visse partier, eller om den bliver fortiet/bortforklaret/bagatelliseret af andre partier, vides heller ikke. Men man kan jo gøre sig sine tanker.

  Een ting er sikker: Et folk der ikke vil forsvare og beskytte sine børn, sine kvinder, sine værdier, sin kultur og sit land mod angreb udefra, er et folk dømt til slaveri, trældom, fordrivelse og udryddelse.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 01:10

 59. Kommentar by Den Nervøse — 30. juli 2021 @ 00:54.

  “Gudskelov” har vi jo den muslimske del af befolkningen til at trække tingene den modsatte vej, og de ser jo ikke ud til overhovedet at kunne lade være, lige meget hvor meget det så skader dem selv i den offentlige mening.

  Og det kan vi også roligt regne med at de vil fortsætte med, så deres egne handlinger ender op med at trække endnu flere over mod det konsekvente udvisnings-standpunkt, eftersom flere og flere jo forudsigeligt vil blive direkte berørt af deres vold, voldtægter, og ødelæggelser.

  Kommentar by Kimski — 30. juli 2021 @ 01:12

 60. ang Paludan. Sandheden ER ilde hørt. Vi vil gerne IKKE kende den. Især når det for alvor er vigtigt at vi kender og forstår den. Derfor er den der fortæller os sandheden ,- mens vi mindst vil vide den ,- altid i overvældende risiko for at blive hadet af os, for at sige/eksponerer / illustrere / synliggøre den sandhed vi gerne vil ikke se i øjnene. Vores modtræk er , at føle modstand/had/foragt mod den der kommer med den sandhed vi meget gerne vil ikke se. Rasmus Paludan ER det sandhedsvidne. Om han er sympatisk eller ej , psykisk syg eller ej, bøvlet veluddannet landsbytosse , tidligt og før sprogligt skadet eller ej ,- er faktisk underordnet. Men det bliver det, vi gør til det væsentlige ,- fordi vi vil gerne IKKE kende sandheden. NOGEN skal jo sige den. gerne i tide, det blev Rasmus Paludan ,- for det ofres han af det kollektiv – den danske befolkning/nation han søgte at redde. Helten er næsten altid også offerlammet. Sandheden ER ilde hørt , MEN den sætter os fri.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 30. juli 2021 @ 03:33

 61. Rasmus Paludan chikaneret på åben gade i Budapest af tre unge danske mænd i bar overkrop, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 05:47

 62. Scholar and activist Ayaan Hirsi Ali blasted NPR and the media at large for their trend toward activist journalism in an interview with Fox News Thursday, calling it “nonsense.”

  NPR announced Thursday that reporters could participate in activities that advocate for “freedom and dignity of human beings” on social media and in real life.

  “I think stop calling it journalism,” Ali told Fox News when she heard about the report. “If you want to engage in activism, go ahead. But to call it journalism, it’s a joke. It’s not journalism. It’s not reporting, it’s not analyzing, it’s not investigative reporting because for all of those activities, you require an open mind, you require a kind of philosophy that you follow the facts to where they lead and then you have to have that disposition of honest, impartial reporting. That’s not what activism is about.”

  Gad vide, hvilke regler der gælder for journalystløgnerne på NPRs danske søsterstation, Danmarx Ramadanradio, når det kommer til at demonstrere for og udøve aktivisme til fordel for frihed og værdighed for mennesker!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 06:20

 63. Den Nervøse 00.54: Viser det ikke hvor vigtigt det er at omdele løbesedler, bl.a. om at læse uriasposten, hodja, den korte, snaphanen, document og 24nyt samt jp-jalving. De fleste vælgere véd jo ikke hvor slemt det står til, fordi de er manipuleret af MSM.

  At RP muligvis ikke fik mere end 1.8% af stemmerne (hvem optalte dem?), er først og fremmest mediernes skyld. De holder størstedelen af danskerne i deres hule hånd, fordi net-aviserne stadig når ud til alt for få læsere.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 06:58

 64. Viser det ikke hvor vigtigt det er at omdele løbesedler, bl.a. om at læse uriasposten, hodja, den korte, snaphanen, document og 24nyt samt jp-jalving. De fleste vælgere véd jo ikke hvor slemt det står til, fordi de er manipuleret af MSM.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 06:58

  De danske venner, jeg henviser til Uriasposten m.fl. siger, at det racistiske lort, at det kommer fra nettets sorteste dynd, som de altså ikke gider at læse, og vi skal allesammen være her og Kumbaya, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 07:12

 65. PS: Iøvrigt er det som om danskerne er ekstra passive i denne tid. I 1961 og indtil 1995 var der mere gang i den, iflg. bogen “Uropatruljen”.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 07:14

 66. Hvordan i det bestående Danmark overkommer vi paradigmet om, at hele verdens muslimske befolkningsoverskud altså IKKE kan være i Danmark, og det synspunkt kan man sagtens abonnere på UDEN at være et skimlet, racistisk kældermenneske?

  Jeg vil så gerne nå ind til de rødes, danske hjerte og få dem omvendt mod vores hjertebarn, at Danmark er til for de danske uden at blive kaldt racist eller værre?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 07:44

 67. Nu har en sprogforsker fundet ud af at der findes mange flere nedsættende ord og betegnelser i det danske sprog for folk tilhørende eliten, end for andre befolkningsgupper.

  Det undrede de sig meget over i gårsdagens udgave af mit yndlingshadeprogram Deadline. De konkluderede at det nok skyldes Janteloven, der er udbredt i Danmark, og er udtryk for misundelse mod folk der er klogere, dygtigere, rigere, og mere succesfulde end andre.

  Jeg tror snarere at det skyldes at den p.t. regerende magtelite kun er elite af navn, og ikke af gavn. Eliten er absolut ikke klogere end gennemsnittet, nærmest dummere. Den er stærkt venstreorienteret og har haft et ubegribeligt held til at sætte sig på positioner, hvor den kan manipulere befolkningen. I medieverdenen, på universiteterne, skolevæsnet, embedsapparatet, og i partierne. Selv i erhvervslivet har den venstreorientere del af eliten trængt sig frem i toppen.

  Heraf kommer den manglende respekt for den røde elite blandt folk med fornuften intakt, og de mange skældsord. Desværre er vælgerflertallet blevet hjerneblæste af de røde magthavere.

  Kommentar by JC — 30. juli 2021 @ 08:26

 68. Den vestlige verdens mistrøstige situation for tiden, hænger givetvis sammen med kvindernes fremtrængen overalt i samfundet, som flere indlæg her har været inde på. Der er nok ingen tvivl om at samfundet ville være mere borgerligt, konservativt og forsvarsvenligt, hvis kvinderne ikke havde stemmeret. Det viser valgundersøgelserne jo klart.

  Det skyldes nok at de biologiske forskelle mellem kønnene stadig gør sig gældende. Mænd er programmerede til at forsvare stammen mod fremmede indtrængere, mens kvinder fra naturens hånd er mere defaitistiske, og villige til at underkaste sig en succesfuld fjende, for at undgå blodsudgydelse.

  På den anden side skulle man jo tro at kvinder tænkte meget på at sikre deres børn og børnebørn en god fremtid, da det som regel er dem der har det næreste forhold til børnene. Men de er måske for fokuserede på de nære ting og dagligdagens gøremål og problemer, og mangler derfor det bredere udsyn og den videre horisont som mænd i højere grad har.

  Man må dog lige gøre sig klart at ovenstående betragtninger er meget generaliserende. Der er masser af fine undtagelser fra den nævnte tendens. Nogle af de bedste forsvarere for vores civilisation her i DK er jo kvinder, som f. eks. Pia Kjærsgaard, Pernille Vermund og Inger Støjberg. Men det hjælper ikke så meget når flertallet tænker og agerer anderledes.

  Kommentar by JC — 30. juli 2021 @ 08:58

 69. Og nu vil Ejendomsmæglerlisten nedsætte stemmeretten til 16 år ved alle valg i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 09:07

 70. Er det muslimer?

  Københavns Politi kobler to skudepisoder i byen torsdag aften sammen.

  Det fortæller den centrale efterforskningsleder Kenneth Jensen tidligt fredag morgen.

  Ingen personer er kommet til skade under skudepisoderne, men i det ene tilfælde blev der skudt mod en 22-årige mand nær Føtex på Frederikssundsvej i Husum omkring klokken 22.30.

  Billeder fra stedet viser, at der er fundet mindst én pistol af politiet under efterforskningsarbejdet. Ifølge Ekstra Bladets mand på stedet skulle der være fundet to pistoler, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 09:13

 71. Min salig bedstefader sagde disse vise ord om grundlovsændringen i 1915.:
  Før var politik noget, man tænkte.
  Nu er det noget, man føler.

  Kommentar by Jacob Lund — 30. juli 2021 @ 10:07

 72. Muslimer efterlyser en ny brobygger mellem religioner efter Bent Melchior

  Den tidligere overrabbiner udfyldte med sit ønske om dialog en nødvendig rolle i et samfund med fjendebilleder, lyder bl.a. Muslimernes Fællesråd.

  Hvad med, at I muslimer, jer allesammen, mænd, kvinder og børn, pisser ud af mit elskede Danmark og rejser hjem til jeres muslimske land istedet for, så er der slet ikke brug for en brobygger til lorteislam, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 10:09

 73. Er det muslimer?

  – Skaf hende af vejen.

  Det var den korte, klare og uhyggelige besked, som en nu 23-årig mand for et år siden sendte til en nu 19-årig mand på beskedtjenesten Messenger.

  Beskeden handlede ifølge anklagemyndigheden om en 20-årig kvinde, der nogle få timer senere blev fundet dræbt i en lejlighed i Køge.

  Kvinden blev fundet død den 14. juli sidste år, da politiet klokken 15.55 rykkede ud til en lejlighed på Københavnsvej. Hun var blevet stranguleret og havde alvorlige kvæstelser i hovedet.

  Kort efter blev to mænd, der i dag er 19 og 23 år, anholdt. Den yngste er fra Køge, mens den ældste er fra Vejle-området. Nu har anklagemyndigheden tiltalt dem begge for drabet.

  Sendte billede af kvindens lig via Snapchat: Er du stolt nu?
  I forlængelse af beskeden på Messenger skrev den ældste af de tiltalte via Wickr, at han ville sende to personer fra Satudarah ud for at fjerne liget, når den anden havde slået kvinden ihjel, fremgår det af anklageskriftet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 10:22

 74. Kulturberigelse fra Pakistan:

  – Landsretten idømmer 40-årig pakistansk mand forvaring for drab, vold og frihedsberøvelse mod sin samlever samt for vold mod deres tre børn, skriver Statsadvokaten i København på Twitter.

  – Frihedsberøvelsen og drabet blev begået under anvendelse af meget grov vold i perioden august-oktober 2018. Manden udvises for bestandig, lyder det videre onsdag eftermiddag.

  40-årige Abdul Wahab Khan, der tidligere hed Kamran Khan, er dømt for at have udsat sin kone for grov vold i ti år frem til hendes død i oktober 2018, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 10:42

 75. @75,10.42 JEA. Godt at det endelig er en UDVISNINGSDOM . For en gangs skyld , Det er en sjælden dom , – det her. Håber på flere af den slags fremover.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 30. juli 2021 @ 11:27

 76. JC 08.26: NÅR DET ER lykkedes for kommunisterne at infiltrere folkeskolen, folkekirkerne, partierne og medierne m.m., skyldes det nok parti-disciplin, taktik og sammenhold. Er en kommunist først kommet ind et sted, er det hans pligt at arbejde for at endnu en kommunist bliver ansat samme sted, osv.

  De borgerlige derimod, mangler i udpræget grad sammenhold. Selvom alle som arbejder for et frit, demokratisk, menneskevenligt og ikke-totalitært samfund burde have sympati for hinanden, så er der ikke megen gensidig støtte og sammenhold. Alt for tit opstår der splittelse pga. smålighed, krakileri og kværulanteri. Det er som om de borgerlige tit glemmer at uden sammenhold opnår man ingenting.

  Og så er der jo også de borgerlige som er borgerlige udenpå, og røde indeni. Som f.eks. Tullesen, Lars Q, Jacob Sprællemand, van Opslagh og flere andre.

  Eller mænd som er udsat for overgreb på sig selv eller deres børn, kæmper alene og enkeltvis mod staten eller “systemet”, i en skilsmisse-sag eller fjernelses-sag. Noget som er ret håbløst. (se 20.47, nr. 47 ovenfor, og bemærk jalvings “Død over kernefamilien” og “Tvangsanbringelser af børn på baggrund af fup- og fidus-rapporter”)

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 12:19

 77. JC 08.58: JA, DU HAR RET i begge dine indlæg. Det som politiserende kvinder oftest glemmer, det er at tage ved lære af andre landes erfaringer. Som viser at det kan være meget kortsynet at satse alt på tolerance, dialog og sød forståelse når man står overfor en kulturfremmed eller totalitær bevægelse, der er ved at brede sig ind i ens område eller land.

  Der kan man være nødt til at sætte hårdt mod hårdt. I over 150 lande blev det en dyrekøbt og blodig erfaring, at er man blød, eftergivende, svag og langsom til at forstå, kan det betyde tab af millioner af menneskeliv, eller komplet udryddelse.

  Navlepillende, historieløse og kortsynede kvinder kan ende med at udlevere både sig selv, deres børn og land til endeløse rædsler eller nedslagtning. Som ISIS/ISIL regimerne og de svenske feminister har bevist.

  Kvinderne m/k i både EL, R, SF, DF, V og K mv. spiller et døsensfarligt hasardspil med Danmark og os allesammen.

  Bøger om krige, borgerkrige og katastrofer i verden 1900-2021 kan man lære utrolig meget af.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 12:43

 78. spiller et dødsensfarligt hasardspil

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 12:45

 79. > 75 10:42
  Den der Khan familie kan du jo tage fat på,i stedet for at tæppebombe UP med Dansk Fjolseparti propaganda. Og hvis du er ved det kan du kigge på Sigøjnerne fra Helsingør og omegn.
  Der mangler ikke beviser på forbrydelse,kun eksekvering af dommene.

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2021 @ 12:50

 80. Jea 07.12: De fleste jeg snakker med, har aldrig hørt om Uriasposten eller Hodja mv. Men det er rigtigt at der også er nogle som er negative på forhånd, fordi MSM har advaret dem mod at læse hvad “racistiske” og nationalkonservative kilder oplyser om.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 13:13

 81. Kommentar by Nielsen — 30. juli 2021 @ 12:50

  Hvad mener du?

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 13:13

 82. 12:43 Vi er i krig
  THE WAR HAS ALREADY BEGUN
  bitchute hash: /video/A8qvLy2ADK2p/

  Kommentar by Svend — 30. juli 2021 @ 13:23

 83. # 70
  Hvad er Ejendomsmægler listen?
  Det med en stemmeret fra 16 år betyder klart Danmark´s endeligt.

  Kommentar by NED MED ALTING — 30. juli 2021 @ 13:30

 84. Vi skal HÆVE valgretsalderen. Gerne til 27-30 år. Man skal være voksen før man stemmer første gang. Hæv også VALGBARHEDSALDEREN . Til fx 35- 38 år.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 30. juli 2021 @ 13:44

 85. *Peter Nielsen 19:02
  Hvis du sender alle dem ud, som ikke vil eller kan forsørge sig selv, samt sender alle de kriminelle samme vej, og så stopper for yderlige indvandring, så er vi kommet rigtigt langt!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. juli 2021 @ 13:51

 86. 13:44 57 år og altså voksen og mand for at stemme. Mænd skal have en eller anden fordel, når kvinder nu har så mange andre privilegier, og mændene tydeligvis er de bedst egnede til at beskytte samfundet og borgerne/familierne mod ydre og indre fjender. Måske kan kvinder og børn så koncentrere sig om at sige sandheden

  Vælg kandidater tilfældigt fra den voksne mandlige del af befolkningen. Stem en gang om året for retningslinjer for den ønskede politik og for kandidaterne. Stem for nye repræsentanter til at erstatte de gamle og stem samtidig om de afgåede kandidaters netop afsluttede indsats, med mulighed for at kræve repræsentanterne holdt ansvarlige for netop afsluttet sindssygt politisk virke.

  Nedlæg partierne. Lav en offentlig log over stemmerne og giv folk en stemmeseddel-reference, så de selv kan tjekke i den offentlige log om deres stemme er registreret korrekt, som de kan kræve genregistreret, hvis man finder fejl i ens stemmeafgivning.

  Afstemning blandt alle stemmeberettigede borgere om hver eneste påbegyndelse af lovbehandling og hver eneste lov

  :)

  Kommentar by Svend — 30. juli 2021 @ 14:22

 87. Flere bloggere fremsætter fornuftige forslag ovenfor. Problemet er at på Christiansborg er 90-95% af politikerne modstandere af sund fornuft. De foretrækker galskab, EU-direktiver, ufrihed, hverdagsterror og folkeudskiftning.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 14:34

 88. Den Nervøse — 30. juli 2021 @ 13:51:

  Som etnisk dansker ønsker jeg IKKE at etniske danskere bliver udskiftet med fremmede folk UANSET hvor assimilerede, selvforsørgende og lovlydige de fremmede er.

  Det handler om at stoppe “Den Store Udskiftning”. De fremmede hører ikke til her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. juli 2021 @ 15:24

 89. *Peter Nielsen 15:24
  Enig, men hvis du starter med at vise 3/4 døren, så er vi da et pænt stykke af vejen!

  Kommentar by Den Nervøse — 30. juli 2021 @ 15:41

 90. De fremmede hører ikke til her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. juli 2021 @ 15:24

  De fremmede (muslimer og negre) ER allerede i Danmark nu; hvad fanden gør vi så?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 16:04

 91. I Berlingske siger Christian Foldager nu det, som vi alle har vidst i årevis, at den »stramme« udlændingepolitik er en dundrende fiasko.

  At politikerne trods det, at de har kendt denne fiasko i årevis, alligevel bilder vælgerne det ind, viser, at det ikke bare er en fiasko, men vælgerbedrag – der som bedrag virker.

  Det var ikke svært at få Socialdemokratiet til at hoppe med på den »stramme« udlændingepolitik, når de kunne se, at de kunne snuppe stemmer og dermed få regeringsmagten alene ved at overtage det politiske bedrag.

  Kommentar by traveler — 30. juli 2021 @ 16:58

 92. > Den nervøse 14:01 og andre
  Ser du det bedre at Pernille Vermouth stikker regler ud for danskere,end at Rasmus Paludan gør?
  Ethvert menneske,som har banet sig frem til en taburet i galeanstalten Fjolsetinget,vil gøre brug af den!
  Hvad de end koger sammen,vil resultere i mindre rettigheder for Danmarks borgere.
  Sjovt nok er der konsensus om skatter og “lønninger” til “folkevalgte”

  Kommentar by Nielsen — 30. juli 2021 @ 17:08

 93. NÅR DE FLESTE af vælgerne er glemsomme, og tillige aldrig har hørt om Uriasposten, Hodja osv., er de jo lette at bedrage.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 17:11

 94. Peter Nielsen, se 16:04

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 17:14

 95. Nye dokumenter afslører en korrupt og aldeles udemokratisk Trump. Big fucking surprise.

  By Katie Benner, The New York Tmes

  July 30, 2021, 11:17 a.m. ET

  WASHINGTON — President Donald J. Trump pressed top Justice Department officials late last year to declare that the election was corrupt even though they had found no instances of widespread fraud, so that he and his allies in Congress could use the assertion to try to overturn the results, according to new documents provided to lawmakers and obtained by The New York Times.

  The demands were an extraordinary instance of a president interfering with an agency that is typically more independent from the White House to advance his personal agenda. They are also the latest example of Mr. Trump’s wide-ranging campaign during his final weeks in office to delegitimize the election results, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 17:30

 96. Kommentar by Svend — 30. juli 2021 @ 13:23 .

  Den startede helt tilbage i slutningen af 90’erne, da The Brotherhood f Muslims udgav deres manifest, med samt en krigserklæring mod Vesten på side 1 i sort og hvidt.

  De fleste er bare ikke klar over det, fordi det ikke er noget hverken medierne eller samtlige folkevalgte vil røre ved, så det problem har man valgt at løse, ved simpelthen ikke at oplyse befolkningerne i Vesten om det.

  Pragtfulde mennesker vi sætter vores lid til, ikke? Det ser ud som om, at deres spidskompetence er at stikke hovedet i busken, (og nusse ænder i nogle tilfælde), hver gang det brænder på.

  Kommentar by Kimski — 30. juli 2021 @ 17:36

 97. Kommentar by Svend — 30. juli 2021 @ 13:23.

  Var det ikke bare det samme røde segment, som du selv omtaler i første afsnit af kommentaren 77, startende omkring Slaget om Byggeren, og op til BZ bevægelsen, og Pelle Dragsted & co?

  Kommentar by Kimski — 30. juli 2021 @ 17:43

 98. DET MUSLIMSKE BRODERSKAB I DANMARK

  “Allah er vores mål, Koranen er vores grundlov, Profeten er vores leder, jihad er vores vej, død for Allahs sag er vores ønske.”

  https://www.ft.dk/samling/20151/almdel/uui/bilag/223/1655971.pdf

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 17:54

 99. En egyptisk domstol har torsdag dømt 24 medlemmer af Det Muslimske Broderskab til døden for drab på fire politibetjente i to separate sager.

  Det oplyser en retskilde.

  Domstolen i Damanhour nord for hovedstaden Kairo fandt gruppen skyldig i adskillige forbrydelser. Blandt andet bombningen af en bus, der transporterede politibetjente i Beheira-distriktet i 2015.

  Under angrebet blev tre politibetjente dræbt og mange såret.

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 17:55

 100. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 17:30.

  “By Katie Benner, The New York Times”

  Skrevet af en kvindelig journalist, dermed en garanteret femimarxist med ondt i røven over, at Trump udtalte at kvinder er opportunister per definition, som om det var nogen stor nyhed.

  Og udgivet af et nyhedsmedie, der har været talerør for The Swamp i længere tid end jeg kan huske tilbage, og som også nævnt blandt de aviser som CIA brugte i tiden omkring Operation Mockingbird.

  Som du selv siger det:
  ‘Big fucking surprise!’

  Sig mig engang, lærer de ikke journalister at tjekke deres kildemateriale længere, eller er det røget sammen med historie undervisningen i skolerne?

  Ja, minsandten om ikke jeg fik ret, da jeg besluttede mig for selv at tjekke, nu du ikke ville eller vidste hvordan:

  Se hvad der popper op som det første, når man søger på ‘Katie Brenner, New York Times, feminist’: Mere wah-wah-wah fra den sædvanlige gruppering…

  https://www.nytimes.com/2017/06/30/technology/women-entrepreneurs-speak-out-sexual-harassment.html

  Kommentar by Kimski — 30. juli 2021 @ 17:56

 101. SOM TRAVELLER SKRIVER 16.58, så er den stramme indvandringspolitik, fra både de røde og de blå partier, bedrag, fup og humbug hele vejen igennem. Den har aldrig været stram, men tværtimod konstant yderst løsagtig, slap og slatten.

  De “borgerlige” partier er ALLE utroværdige, og bør fravælges lige som de marxistiske.

  Det er ret mystisk at Jea nu 17.30 gør fælles sag med democrats imod Trump?

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 17:59

 102. BENT A — 30. juli 2021 @ 17:59

  “De “borgerlige” partier er ALLE utroværdige, og bør fravælges lige som de marxistiske.”

  Jep! Og det gælder både i Danmark og de fleste andre vestlige lande, herunder England (“Tories”) og USA (“Republicans”).

  De “borgerlige” liberalister/kapitalister ønsker mere indvandring for at få billigere arbejdskraft og flere forbrugere.

  Kommentar by Peter Nielsen — 30. juli 2021 @ 18:06

 103. Nå, KIMSKI har opklaret mystikken: Jea sluger råt alt hvad de woke feminister finder på af løgnehistorier, hykleri, vås og plidder-pladder.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 18:07

 104. @87.kl14.22 Er du ironisk? der skal ikke igen være køns-ulighed i DK mht repræsentation i folketinget. men de der sidder der skal ved deres start være ældre , have haft et levet liv bag sig. ikke kun levet med og i politiske miljøer , have færdigt gjorte uddannelser , stiftet familier og ægteskaber ,- have brugt år på at grundlægge egne menneskelige tilværelses fundamenter. deres verden skal ikke kun være politik . vi har idag mange barnagtige politikere , hvis hele liv og horisont er politisk-teoretiske. de er fanget i et livssyn de dårligt kan redde sig selv fra ,- og træffer beslutninger der skader helheden. bagefter fastholder de åbentlyst fejlagtige beslutninger. MEN vi skal også have vælgere der er deres ansvar og magt voksent. er alvorlige omkring valget og stemmeafgivelse ,- ikke reaktive og automatiske. De medier vi har idag forhindrer og sarbotere seriøs samfunds-samtaler om politiske valg og forhold. Men det bliver ikke ved. Et andet medie-billede er i sin vorden. men vi skal have valgretsalderen op ,- meget meget gerne også valgbarhedsalderen. men begge køn repræsenteret.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 30. juli 2021 @ 18:14

 105. Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 18:07.

  Jeg tjekker ALTID kildematerialet, når det er feminister der er tale om. 15 års erfaring har vist mig, at et sted mellem 95 og 98 procent af deres påstande er enten andenhåndsviden, understøttet af links der ikke fører nogen steder hen, direkte løgn, eller bygger på en manglende eller ensidig forståelse af statistikker/research.

  Kommentar by Kimski — 30. juli 2021 @ 18:18

 106. Der er alligevel noget poetisk retfærdighed over, at en gruppe muslimer vælger at aflive 24 andre muslimer, i Ægypten sker det ved hængning, og hvis de muslimsk bødler i Kairo er lige så talentfulde som dem i Bagdad, der hængte Saddam Hussein, så ender de 24 muslimske mænd med BÅDE at blive hængt OG blive halshugget i en og samme eksekution, gid vi kunne aflive muslimer på samme vis i Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 18:19

 107. 98. var stilet til Bent, Beklager rodet.

  Kommentar by Kimski — 30. juli 2021 @ 18:22

 108. TOMMY 18.14: Nu viser mange erfaringer at det kan føre til lovløshed, statsbankerot, katastrofer og nationers undergang, hvis der er for mange kvinder med i politik mv., som det pt. demonstreres i Sverige. Det bør vi vel ikke se bort fra?

  Nu er DR gået over til at være mikrofon-stativ for fuldstændig rabiate og fanatiske dommedags-profeter. Som i da i P1 hvor en speed-snakker og ordjonglør påstod at hvis vi ikke fik bekæmpet co2 med alle midler, og koste hvad det ville, ville jordkloden gå under om syv år. Tossen blev bakket op af 5 andre tosser fra EL og R mv.

  DR = skræk-propaganda, snu løgne, vilde overdrivelser og kommunistisk/feministisk manipulation.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 18:33

 109. Kommentar by Tommy , Robin & søn — 30. juli 2021 @ 18:14.

  Majoriteten af vælgere i dag interesserer sig kun for politik når det er trendy op til valgene, og sluger de dermed følgende trendy kampagner råt. Sidste valg mht. til ‘Oh My God, Klimaet!’ var et strålende eksempel, og konsekvensen af den indstilling kan vi se inde på Borgen: Kønne, men tomhjernede høns, og så deres let kontrollerede betahanner.

  Demokratiet fungerer, forudsat at man stemmer for det fælles bedste, og ikke egen-interesser, og det er der vel efterhånden kun meget få der gør, ergo…

  Kommentar by Kimski — 30. juli 2021 @ 18:34

 110. Som i dag i P1 hvor……

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 18:37

 111. Notes from Trump calls to Rosen show president asked Justice to say election was corrupt


  By Devlin Barrett and Joshua Dawsey
, The Washington Post

  July 30 at 18:02 Denmark Time

  President Trump pressed senior Justice Department officials in late 2020 to declare the election corrupt, even as those officials pushed back, warning the president that many of the claims he was hearing about voter fraud were false, according to notes taken of the discussions.


  Notes of the conversations released to Congress were made public on Friday — further evidence of the pressure Trump brought to bear as he sought to throw out President Biden’s election victory.


  In one conversation in late December, according to the written account, acting attorney general Jeffrey Rosen told Trump the Justice Department “can’t + won’t snap its fingers + change the outcome of the election.

  ”
The president replied that he understood that, but wanted the agency to “just say the election was corrupt + leave the rest to me and the R. Congressmen,” according to notes of the conversation taken by another senior Justice Department official, Richard Donoghue, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 18:44

 112. Democracy Dies In Darkness

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 18:46

 113. Nu trænger vi vist til et nyt debatoplæg? Når tråde bliver meget lange, bliver de ret uoverkommelige.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 18:47

 114. https://www.foxnews.com/media/new-york-times-katie-benner-deletes-tweets

  Kommentar by anno — 30. juli 2021 @ 18:49

 115. Har Jea overset hvad Kimski skriver kl. 17.56..?

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 18:50

 116. Har Jea overset hvad Kimski skriver kl. 17.56..?

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 18:50

  Devlin og Joshua er ikke femimarxister, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 18:55

 117. New York Times, USA’s svar på Politiken.
  Ikke uventet JEA finder en anti-Trump artikel der

  Kommentar by k. m. — 30. juli 2021 @ 19:07

 118. Joshua er en racist der arbejder for en racistisk avis https://www.washingtonpost.com/education/2021/06/19/critical-race-theory-rufo-republicans/ føj..

  Kommentar by anno — 30. juli 2021 @ 19:22

 119. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 18:55

  Spiller du dum eller er du dum?

  De to kvinder er skrubskøre post-modernister, der også er påvirket af marxistisk pseudoteoretisk nonsens.

  Stop dig selv. Lad være med at gå ind i en alvorlig debat herinde med kilder som New York Times….

  Kommentar by KineserSnot — 30. juli 2021 @ 19:32

 120. Kontrolleret opposition i USA.

  https://national-justice.com/national-justice-investigates-rising-republican-party-influencers-got-their-start-talent-agency-run

  Kommentar by KineserSnot — 30. juli 2021 @ 19:35

 121. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 18:55.

  Nej, men Washington Poster sgu fra nøjagtigt den samme skuffe som NYT.
  Tag dig nu lidt sammen, ikke?

  Kommentar by Kimski — 30. juli 2021 @ 19:37

 122. https://nypost.com/2021/06/22/washington-post-tried-to-smear-me-for-criticizing-race-theory-and-failed/

  Kommentar by anno — 30. juli 2021 @ 19:42

 123. You had me at All The News That’s Fit to Print

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 19:42

 124. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 18:55.

  Vi har efterhånden fattet, at du er lige så nem at manipulere for medierne som oppositionen, og derfor ikke kan lide Trump, (som om det har noget som helst at gøre med hans kompetence som politiker, og reelt bare er mere føleri, baseret i vores alles feministiske indoktrinering), så hvorfor ikke fortælle hvem du er FOR i stedet?

  Jeg røvkeder mig p.gr.a. vejret, og kunne godt bruge et solidt grin, så..?

  Kommentar by Kimski — 30. juli 2021 @ 19:48

 125. Trump’s tax returns must be released to Congress, Justice Department says

  The opinion said the Office of Legal Counsel “went astray” in 2019 when it concluded that the executive branch should closely scrutinize Congress’s stated justifications for the tax records, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 20:10

 126. HVIS DET ER ENS AMBITION at viderebringe så meget nonsens som muligt, kan man jo bare begynde at fylde tråden med DRs kvindesags plidder-pladder og med uddrag fra DRs og Pølletikens ævl og hykleri om den store, store berigelse af Danmark. Man vil så kunne fylde samtlige debatter med løgn og vrøvl, men ingen vil blive klogere.

  At stille vrøvl op som sandheder er en fejl. At bruge citeret vrøvl til at påvise kommunisters og fanatikeres dumheder er noget andet. Men man bør ikke efterlade læserne med tvivl om hvad det er man vil.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 20:25

 127. USA’s største forfatter og ‘islamofob’, Mark Twains (1835-1910) evigtgyldige syn på islam og muslimer:

  …Sweeping disapproval of Arabs is revealed when he claims, “They never invent anything, never learn anything”. Twain conveniently dismisses anything honorable in Arab tradition or history. Instead, he describes Damascus as “the most fanatical Mohammedan purgatory out of Arabia”.
  The people of Naples may “swarm about you, and sweat and smell offensively, and look sneaking and mean, and obsequious,” he declares, but the “Damascenes are the ugliest, wickedest looking
  villains we have ever seen”.
  Fundamentally, Twain reduces the Arabs to the level of animals. One example of this is when he says “the tents are tumbling, the Arabs are quarreling like dogs and cats, as usual . . . ,” thereby implying this is how they have always been and this is how they will continue to be.

  Kommentar by Gustav Jensen — 30. juli 2021 @ 20:29

 128. Lidt uden for linjen…men lige erfaret:
  Youtube: Candance Owens Dismantels the Black Lifes Matters movemend.

  Er værd at se.

  Kommentar by Michael Unna — 30. juli 2021 @ 20:38

 129. Kommentar by Michael Unna — 30. juli 2021 @ 20:38.

  Candace Owens skulle lade sig opstille som preæsident-kandidat. Hun er alt hvad venstrefløjen gerne vil have, og hun afskyr dem af et godt hjerte, nøjagtigt lige som de selv gør det.

  Kommentar by Kimski — 30. juli 2021 @ 21:17

 130. Tucker Carlson får sig (endnu) et godt grin.
  https://www.youtube.com/watch?v=M6zB9Y-teH8

  Kommentar by Kimski — 30. juli 2021 @ 21:26

 131. På den danske højrefløj går det strygende…

  Philip Brandt (NB) er ikke længere kandidat for Nye Borgerlige til kommunalvalget.
  Det bekræfter den tidligere kandidat selv over for TV 2/Bornholm.

  Baggrunden for, at Philip Brandt trækker sig som kandidat, er et opslag, som kandidaten offentliggjorde på sin Facebook-profil klokken 22.24 torsdag.

  I opslaget skriver Philip Brandt, at direktør for Sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, er “en morder og et korrupt møgsvin”, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 21:33

 132. 🤣🤣 Tucker og Trump slås om førstepræmien…

  WASHINGTON (The Borowitz Report)—For the third year in a row, Donald J. Trump has been named Person of the Year by the magazine Popular Sociopath, the publication announced on Thursday.

  “Once a year, we at Popular Sociopath recognize the person who best epitomizes sociopathic-personality disorder, which manifests in antisocial behavior and a total absence of conscience and concern for others,” Harland Dorrinson, the magazine’s editor, said. “We are delighted to bestow this honor, once again, on Donald J. Trump.”

  Dorrinson said that Trump bested a daunting roster of competitors for the title, including the Senate Majority Leader, Mitch McConnell; the Fox News host Tucker Carlson; and Trump’s own son Donald J. Trump, Jr, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 22:03

 133. A pro pos NB, bør det så ikke være soleklart at det med 99%’s sandsynlighed blot bliver DF om igen, MEDMINDRE det suppleres med endnu et dansksindet parti der vil være noget hårdere i filten end NB…?

  Selv et mirakel vil næppe kunne redde Danmark fra afrikanisering og udslettelse, hvis tingene dalrer videre som hidtil. At tro at NB alene kan forhindre undergang, er hamrende naivt.

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 22:12

 134. Ang. Trump og Tucker: 1: De slås IKKE om at vinde i denne “konkurrence” som er et tomt fup nummer. 2: Popular Sociopath er et 100% useriøst foretagende. Så hvorfor citere derfra?

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 22:25

 135. For ligesom at pointere, at både Tucker og Trump er frådende sociopater, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 22:30

 136. JEA, nu må da altså lige forklare os HVORFOR de er det, efter din mening? Kan du begrunde det, kan du give os nogle argumenter for at det skulle værre rigtigt at de er frådende osv.? Og for at Biden og democrats har en bedre politik?

  Kommentar by BENT A — 30. juli 2021 @ 22:38

 137. JEA tror han er noget
  Trænger til at køle af

  Kommentar by k. m. — 30. juli 2021 @ 22:38

 138. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 22:3o.

  Det eneste du har formået at pointere indtil videre, og jeg mener dette helt generelt, er i hvor stort et omfang du er det man på engelsk kalder ‘a useful idiot’.
  Det eneste jeg ikke rigtigt kan greje er, hvorfor du ikke også er ved at falde i svime over muslimerne, dine øvrige standpunkter taget i betragtning.
  Helt ærligt, tror du ikke du ville føle dig meget mere hjemme ovre på Nationen, blandt dine politiske meningsfæller?

  Kommentar by Kimski — 30. juli 2021 @ 22:41

 139. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 30. juli 2021 @ 22:30.

  PS. -Og nu er du igen i gang med din psykologiske evaluering af andres mentale helbred, på trods af at du allerede har fastslået, at du er journalist.
  -DEN påstand tror jeg så også 100% på…

  Kommentar by Kimski — 30. juli 2021 @ 22:48

 140. jea er en troll.. det glemte jeg lige.. æv.. lad ham dø i fred..

  Kommentar by anno — 30. juli 2021 @ 22:55

 141. “Søren Brostrøm er en morder”

  Når han gav det livsfarlige råd, så er der noget om snakken. Troede, han blev fyret, men som kommunist må man alt. Også at give livsfarlige råd.

  “Tag I bare på skiferie. Den virus kommer ikke til Danmark. Skulle der slippe en enkelt ind, så klarer vi den. Vi har beredskabet i orden”

  Og det gjorde mennesker så i naiv tro på en kommunistisk “ekspert”. Jeg fandt filmen Contagion frem. https://www.imdb.com/title/tt1598778/ og så vidste jeg lige nøjagtig, hvad der var i vente. Ydermere brugte Mettes taleskriver mange vendinger fra filmen i Mettes mange beroligende taler i den kritiske periode.

  En læge kom tilbage fra skiferien og smittede 12 af hans kollegaer på hospitalet.

  En kvindelig læge kom tilbage og smittede 20 af hendes patienter i sin praksis.

  BESYNDERLIGT, at læger ikke er bedre til selv at vurdere smitterisikoen.

  Kommentar by tavsen — 30. juli 2021 @ 23:28

 142. Kimski — 30. juli 2021 @ 21:17:

  Candace Owens er KUN blevet et stort navn hos republikanerne fordi hun er sort kvinde. Republikanerne forguder sorte konservative, som de kan bruge til at vise, at de i hvert fald ikke er “racister”.

  Republikanerne har med andre ord købt venstrefløjens anti-hvide retorik og moral.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 01:07

 143. *Peter Nielsen 15:24
  Sludder! Hvor har du det fra? NB vil netop nedbryde folks afhængighed af staten!
  De eneste der kan være modstandere af det er dem der bevist lever at andres penge!

  Kommentar by Den Nervøse — 31. juli 2021 @ 01:07

 144. Peter Nielsen skriver 15.24 (nr. 89, 30. juli) at han ikke ønsker danskerne udskiftet med fremmede, uanset arten eller økonomien. Den nervøse kl. 01.07 synes at svare på noget helt andet. Er der tale om forveksling af klokkeslet?

  Kommentar by BENT A — 31. juli 2021 @ 03:03

 145. > Den Nervøse
  Politikere lovsmede og deres sammenrend af groupies lever i høj grad af penge de ikke selv har leveret varer for. Når banken ttrykker penge til nødlidende danskere/fremmede kaldes det bistandshjælp,når de samme banksters trykker penge til tyrannerne i demokraturet,kaldes det lønninger.

  Kommentar by Nielsen — 31. juli 2021 @ 04:04

 146. Fox News’ Tucker Carlson opened his show Friday telling viewers a “huge number” of vaccinated people are getting covid-19.

  “It turns out that the covid vaccines, those wonder drugs that were absolutely perfect, that were more impressive than the moon landing, the drugs you were not allowed to question in any way, don’t actually work in the way they told us they did,” he said. “The science is more complicated than we thought,” forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 31. juli 2021 @ 08:10

 147. Jea, kan man få svar på 22.38…?

  Kommentar by BENT A — 31. juli 2021 @ 08:40

 148. Er det muslimer?

  En kvinde er faldet ud fra et vindue på anden sal.

  Københavns Politi fik anmeldelsen klokken 12.15 og rykkede ud til Vestervang i Valby.

  »Hendes tilstand er stabil, og hun er kørt til behandling,« fortæller Københavns Politi til B.T.

  Det er endnu for tidligt at sige, hvad der har ført til kvindens fald, da politiet lige nu er på stedet og undersøger omstændighederne nærmere.

  På billederne fra stedet ses også, at både ambulance og beredskab er til stede, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 31. juli 2021 @ 08:49

 149. 08:40 Biden ikke bedre, jeg hader ham og jeg hader Kamala. Trods alt vil jeg hellere have Trump som præsident end de to nulbonner, men han skulle bare vinde fair and square. Jeg driller jo lidt med st kalde ham sociopat, men han er jo en uortodoks personage og meget uforudsigelig politiker.

  Som USAs næste præsident ser jeg gerne en fra feltet: Tom Cotton, Ron DeSantis, Nikki Hayley, Mike Pompeo, Kristi Noem, Josh Hawley, Rick Scott og måske Tim Scott.

  Jeg brækker mig over, at USA med 332.915.073 indbyggere, og så er den senile tosse og kamalæonen det bedste landet har at byde på, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 31. juli 2021 @ 08:59

 150. https://www.aftenposten.no/amagasinet/i/4zVA76/naar-zeliha-kazmouz-acar-forteller-at-hun-er-konservativ-muslim-skvett

  Zeliha Kazmouz-Acar ble kjent som «den som ikke hilste på kronprinsen».” citat slut

  Konservativ muslim betyder at forsvare Islam og leve efter dens lov, hvilket Acar gør ved ikke give hånd til den norske Kronprins

  Kommentar by k.m. — 31. juli 2021 @ 09:47

 151. Zeliha Kazmouz-Acar er ungdomskoordinator i Islamsk Råd Norge, og er sjølv student.

  Kazmouz-Acar studerer pedagogikk på Universitetet i Oslo og er styremeldlem i Islamsk Råd Norge.

  Zeliha Kazmouz-Acar er en klam og overvægtig hættemågemuslim, der hører hjemme i Muhamedanien og ikke i Bæ Rum, og måsken i Bæ Rum skal jævnes med jorden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 31. juli 2021 @ 09:58

 152. JEA 08:59
  “Biden ikke bedre, jeg hader ham og jeg hader Kamala. Trods alt vil jeg hellere have Trump som præsident end de to nulbonner, men han skulle bare vinde fair and square.”

  Trump havde vundet stort, hvis der ikke var sket omfattende valgsvindel.
  Tilslutning til Biden daler allerede, mon ikke nogen democrats fortryder krydset nu hvor de så at sige får en mundfuld af deres egen medicin.

  Kommentar by k.m. — 31. juli 2021 @ 10:00

 153. ==> nr. 114 BENT A:

  Du dkriver: “Nu trænger vi vist til et nyt debatoplæg? Når tråde bliver meget lange, bliver de ret uoverkommelige.“.

  Synes du at det er Kim Møllers pligt at levere en daglig opslagstavle til dine generelle betragtninger om dit og dat – ofte med en yderst spinkel relation til Kim Møllers oplæg? – Og hvis du synes, at trådene bliver meget lange, så vil en simpel søgning på nærværende tråd finde ikke mindre end 34 opslag fra dig.

  Var det ikke en idé at starte din egen blog?

  Kommentar by Voldposten — 31. juli 2021 @ 10:03

 154. Når der ikke kommer nye oplæg igennem et stykke tid, begynder debattørerne her at kede sig. Så forfalder de til ævl og kævl og indbyrdes stridigheder. Bekæmp jeres skrivekløe og vær lidt seriøse, så læserne ikke mister respekten for UP. Vi har ikke for mange frie medier.

  Kommentar by JC — 31. juli 2021 @ 10:36

 155. Det er sjovt så sure, negative og fjendtlige nogle enkelte bloggere er overfor dansksindede og nationalkonservative medbloggere, som blot forsøger at være med til at redde Danmark og danskerne fra at få samme sørgelige skæbne som lande som Frankrig, Sverige og Belgien mfl. synes at være på vej ind i.

  Det er påfaldende så optagede de er at nedgøre dem som er loyale overfor danskerne, samtidig med at de sjældent eller aldrig skriver kommentarer som støtter deres land. Selv ret uskyldige bemærkninger kan de hidse sig op over, men ellers har de ikke meget at byde på.

  En åben net-avis som Uriasposten har selvfølgelig et publikum hvor en vis procentdel består af modstandere som helst vil have den censureret, lukket og afskaffet, så masseindvandringen, kulturødelæggelsen og folkeudskiftningen kan foregå uden debat og uden kritik.

  Det tør eller vil de ikke sige ligeud, og da de også mangler argumenter, må de nøjes med personfnidder og personangreb.

  Kommentar by BENT A — 31. juli 2021 @ 11:00

 156. optagede af at nedgøre

  Kommentar by BENT A — 31. juli 2021 @ 11:02

 157. JEA er First Amendment / GRL §77 fundamentalist for det frie ord, her, der og allevegne, samt islamhader, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 31. juli 2021 @ 11:11

 158. Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 01:07.

  Demokraterne lagde grunden til Ku Klux Klan, og havde virkeligt mange prominente Demokrater i ledelserne, helt op til for ganske nyligt. I dag støtter de fuldt ud den Kritiske Race Teori, men det er de Konservative der er racisterne?

  Somme tider er det her site sgu mere underholdende, end at finde et gammelt, hidtil uset, Monty Python klip på Youtube.

  Er der overhovedet nogle ægte konservative eller libertarianere herinde, der ikke er så påvirkede af indoktrineringen fra den danske rødgrøds-socialisme i et sådant omfang, at de faktisk lige så godt kunne stemme socialdemokratisk?

  Candace Owen klarede sig fortrinligt længe før Tucker Carlson fik øje på hende, og hun vil også klare sig fint uden ham. Hun er så lynene intelligent, at følte hun sig udnyttet, så havde hun nok kunne finde ud af at sige fra.

  Hun får alt den eksponering hun kunne ønske sig på YT, og det er alligevel der hendes virkelige publikum findes. Ikke i de etablerede medier, som folk der fanger hvad der foregår, alligevel så vidt muligt undgår.
  -Og blandt dem også de konservative, der ikke hænger sig i noget så fuldstændigt irrelevant som hudfarve, når der er SÅ meget andet at kritisere..

  Kommentar by Kimski — 31. juli 2021 @ 11:32

 159. Kommentar by Kimski — 31. juli 2021 @ 11:32

  Candice Owens er marionetdukke. Se mit link længere oppe.

  Kommentar by KineserSnot — 31. juli 2021 @ 11:48

 160. En eller anden dag går det nok op for jer, at alle lande i verden er besat af vore fjender. Dvs kommunisterne aka milliardærerne. At Danmark er besat ligesom alle øvrige lande, og at befolkningerne er i krig med dem, som har besat deres lande, når man ser bort fra at befolkningerne ikke slås for dem selv.

  Gæt hvem der vinder?

  Kommentar by Svend — 31. juli 2021 @ 11:48

 161. En ærkekonservativ Republikansk ticket med de to hvide, kristne mænd Tom Cotton og Josh Hawley vil få hovederne på alt fra BLM, The Squad samt NYT, WaPo, MSNBC og CNN U.S. til simultant at implodere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 31. juli 2021 @ 11:51

 162. Kommentar by KineserSnot — 31. juli 2021 @ 11:48.

  Det er vi alle, i et eller andet omfang, også dig.

  Kommentar by Kimski — 31. juli 2021 @ 11:55

 163. # 52 Kimski
  Helt fint, tak og god weekend.
  PS: Vi er nødsaget til at stå sammen og få overbevist andre om at stemme på partier der vil borgerne det godt.

  Kommentar by NED MED ALTING — 31. juli 2021 @ 11:56

 164. Kommentar by NED MED ALTING — 31. juli 2021 @ 11:56.

  Mange tak, og i lige måde mht. weekenden.
  Det der med sammenholdet, det er jo noget der skal køre begge veje for at virke…

  Kommentar by Kimski — 31. juli 2021 @ 12:20

 165. Kimski — 31. juli 2021 @ 11:32

  “konservative, der ikke hænger sig i noget så fuldstændigt irrelevant som hudfarve”

  Oh, så du er en af de her “borgerlige”, som ikke har noget problem med at hvide mennesker bliver udskiftet med fremmede i deres egne hjemlande, så længe de fremmede er “konservative” eller “libertarians”.

  Folk med et boomer-mindset som dig er nødt til at forstå, at de langt de fleste ikke-hvide fremmede ALDRIG kommer til at købe din “farveblinde” ideologi.

  “Critical Race Theory” og “Black Lives Matter” viser tydeligt, at de hader dig FORDI du er hvid og de står sammen i deres Anti-Hvide ideologi. Det står jo med flammeskrift på væggen!

  Vores eneste chance (som hvide) er derfor at stå sammen ligesom dem, men du vil hellere forstsætte dyrkelsen af en sort kvinde fordi hun er “konservativ”.

  I øvrigt: Candace Owens er en fake “konservativ”. Hun startede et website, som skulle doxxe børn, hvis de udtrykte noget “racistisk”, men fandt så ud af at pengene lå i at være “konservativ” sort kvinde.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 13:35

 166. Lidt off-topic, men dog stærk forbindelse til rød blok og dens globale kupforsøg.
  Læg mærke til det groteske corona/vaccine cirkus i Australien.
  Landet har registreret under 1000 coronadødsfald ud af de mere end 20millioner indbyggere.
  Nu sætter regeringe hæren og politi ind mod befolkningen, næsten total nedlukning af Sydney.

  Sytstemkritikere bliver bogstavelig talt slået i asfalten, lagt i håndjern og tildeles uhørt store bøder.

  Hvad skal det til for ?

  Tom Fitton, Judicial Watch afslører samarbejde mellem CDC og Facebook om censur og faktatjek på alt hvad der vedrører corona og vaccine.

  Det er efterhånden så tydelig at alle burde kunne se, vi drives mod det røde New World Order tyrani.

  Sygeplejersker demonstrerer med plakater : We worked thru the pandemic with no vaccine. Now they want to fire us.

  og Last years heroes, this years unemployed

  Når det amerikanske CDC manipulerer med sandheden, hvad skal vi så tro om Statens Serum Institut og Sundhedsstyrelsen ?

  Vi mødes af massiv pro-vaccine-reklame i danske medier. Kritiske forskere får ikke lov at sige noget.

  Det kan være vi skal skifte focus fra muslimske knivstikkere til de røde globalister – de er mindst lige så farlige for folkesundheden
  https://www.judicialwatch.org/tom-fittons-weekly-update/cdc-facebook-censorship/#anc1

  Kommentar by k.m. — 31. juli 2021 @ 13:53

 167. Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 13:35.

  Åh, så du er et af de der hjernedøde røvhuller, der ikke kan finde ud af at læse mellem linjerne, og derfor begynder at tillægge andre motiver og holdninger de ikke har, fordi du ikke har andet at komme op med?

  Beklager (ikke), jeg nåede til ‘boomer’ og så gad jeg ikke læse mere af dit ævl.

  Kom tilbage når du er blevet voksen nok til at forstå, at man må indgå alliancer hvor det er nødvendigt, uanset hvor lidt man reelt er enige, så længe man har et fælles mål.

  Så kan man sgu diskutere de petitesser, der tydeligvis fylder så utroligt meget i din virkelighed senere, når hovedfjenden er nedkæmpet.

  Og de farvede, som du er så pissebange for, ville ikke have været i Europa, hvis ikke det var for fjenden blandt vores egne, det er simpelthen et indiskutabelt faktum.

  Få dine prioriteringer i orden, knægt, du er nytteløs med dine nuværende holdninger, og totale mangel på strategisk viden og overblik.

  Kommentar by Kimski — 31. juli 2021 @ 13:54

 168. Amerikansk guvernør Andrew Cuomo : Put unvaccinated people ‘in a car and drive them’ to ‘get that vaccine in their arms’

  Put uvaccinerede i en bil, kør dem et sted hen, og driv en vaccinekanyle i armen på dem.

  Jeg husker hvordan et vist regime puttede mennesker i kreaturvogne og kørte dem til ……….

  Kommentar by k.m. — 31. juli 2021 @ 14:06

 169. Kimski — 31. juli 2021 @ 13:54:

  Jeg skrev at du har et boomer-mindset, altså en forældet og ubrugelig “farveblind” tankegang, hvilket din repons til fulde bekræfter og du kalder mig så et “hjernedødt røvhul”.

  Seriøst? Er det virkelig nødvendigt med den slags personlige tilsvininger?

  Hvornår har jeg nogensinde kaldt dig eller andre debattører “hjernedødt røvhul” eller lignende usmagelige tilsvininger? Svaret er: Aldrig.

  Hvem er lige den umodne “knægt” her? Det vil jeg overlade til de øvrige debattører at afgøre …

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 14:21

 170. #158

  Der er en misforståelse at tro, at der er ytringsfrihed i Danmark. Det har der aldrig været, og Grundlovens §77 end ikke nævner det. Paragraffen fratager blot Staten retten til at forhåndscensurere. Intet i grundloven forhindrer, at man efterfølgende kan komme i fængsel for sine ytringer. Straffeloven nævner adskillige eksempler herpå.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 31. juli 2021 @ 14:25

 171. Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 14:21.

  Du minder mig om den type kvinder, der bare bliver ved med at fyre pis af, indtil man til sidst ender op med at kalde dem en dum kælling, og så er det pludseligt dét diskussionen handler om.

  Hvilket selvfølgelig var formålet fra begyndelsen, og passer fint med dit første forsøg på stråmands-argumentation.

  Jeg beklager meget at jeg kaldte dig et hjernedødt røvhul. Jeg skulle fra begyndelsen have indset, at du ganske enkelt bare er svag, hvilket du så selv understreger yderligere, ved at påkalde dig andres hjælp og støtte.

  Fortsat god dag, Peter, og må du leve i interessante tider.

  Kommentar by Kimski — 31. juli 2021 @ 14:38

 172. Henrik Wegmann — 31. juli 2021 @ 14:25 skrev:

  “Der er en misforståelse at tro, at der er ytringsfrihed i Danmark.”

  Jep, enig, godt skrevet. Man har aldrig kunne ytre sig totalt frit uden konsekvenser.

  Alene paragrafferne om “injurier” og “bagvaskelse” viser at der er klare grænser for den såkaldte “ytringsfrihed” i Danmark.

  Selv i USA, hvor de har den første forfatningstilføjelse (“the first ammendment”) har man tilsvarende bestemmelser om “libel and slander” etc.

  Så JA, forestillingen om total straffri ytringsfrihed er – og har altid været – en illusion.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 14:43

 173. Kimski — 31. juli 2021 @ 14:38:

  Jeg kritiserede din tankegang/argumentation og du svarer ved at blive personlig. Så det er ikke mig, der er “triggered” her.

  Det er DIG, som trækker debatten ned på børnehave-niveau ved først at kalde mig for et “hjernedødt røvhul”, en “knægt” og nu kalder du mig så “svag”.

  Problemet med din “farveblinde” ideologi er jo, at du så ikke har noget argument imod at lade europæerne udskifte med lovlydige og selvforsørgende arabere og afrikanere. For som du skriver: Race er “irrelevant”.

  For en god ordens skyld: Jeg påkaldte mig IKKE andres “hjælp og støtte”. Du kan eller vil åbenbart ikke læse. Jeg skrev at jeg ville overlade det til dem at VURDERE, hvem der optrådte modent her og hvem som lød som en umoden “knægt”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 14:53

 174. Både Kimski og Peter Nielsen plejer at være fornuftige og værd at læse, så det er ret trist at de nu er kommet op at skændes. Og det er lidt svært at forstå at nogle bloggere er så hidsige eller temperamentsfulde, at de kommer op at toppes på selvom de er enige om hovedsagen: at Danmark og danskerne ikke skal smadres og udslettes, bare fordi tåbernes højborg, Merkel og MSM synes at det kunne være morsomt med en rask lille folkeudryddelse.

  Kommentar by BENT A — 31. juli 2021 @ 15:18

 175. op at toppes selvom de

  Kommentar by BENT A — 31. juli 2021 @ 15:20

 176. Lader ikke til, at Josh Hawley og Tom Cotton er household names på Uriasposten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 31. juli 2021 @ 15:33

 177. Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 14:53.

  Dine formodninger om, at et bestemt mindset er dikteret af ens fødselsdato, er jo så fuldstændigt blottet for kritisk tankegang, at det kun kan komme fra en person der er ‘undervist’ af ræverøde socialister, der forståeligt nok ikke har nogen interesse i at man besidder de kvaliteter.

  Derudover er det ikke andet end en syg fordom, noget som du har til overmål i andre sammenhænge også, og det var dét jeg reagerede på.

  Mennesker forandrer sig, Peter, og det gør de hele livet.
  Den person du var som teenager, er formodentlig heller ikke den samme som du er nu. Hvorfor går du så ud fra, at jeg ikke skulle have været i stand til at sætte mig ud over det pågældende ‘mindset’, og måske har nogle helt andre bevæggrunde, end dem du slutter dig til, fordi du har set noget tilsvarende hos andre fra den generation?

  Overvejede du overhovedet at spørge, før du begyndte at læsse dit fordomsfulde lort af på mig, som om vi alle er ens, og ikke kan være andet?

  Nej, Peter, det gjorde du ikke, og da jeg kan ikke bruge dine fordomme til en skid, så får du tilbage af samme skuffe.

  Hvis du ikke kan klare mosten, så skulle du måske overveje ikke selv at dele ud af den, ikke?

  Jeg er færdig her. Helt.

  Kommentar by Kimski — 31. juli 2021 @ 15:37

 178. Selvfølgelig kan man ikke forlange at Kim Møller skal passe UP 24/7/365, det ville være urimeligt. Men burde vi så ikke støtte UP med det dobbelte af hvad vi plejer, så der kan blive råd til at ansætte en assistent?

  Kommentar by BENT A — 31. juli 2021 @ 15:52

 179. Kimski — 31. juli 2021 @ 15:37

  “Hvis du ikke kan klare mosten, så skulle du måske overveje ikke selv at dele ud af den, ikke?”

  Som ALLE her kan bevidne, så er det IKKE MIG, der har kaldt andre debattører for “hjernedøde røvhuller” eller lignende tilsvininger, så den type “most” har jeg i hvert fald ikke delt ud.

  Det forekommer mig ret klart, at du har misforstået udtrykket “boomer mindset”, som er slang for en bestemt naiv TANKEGANG, som man ganske vist ofte ser hos den ældre generation, men som man selvfølgelig kan have i ALLE ALDRE.

  Du skrev også: “Overvejede du overhovedet at spørge, før du begyndte at læsse dit fordomsfulde lort af på mig, som om vi alle er ens, og ikke kan være andet?”

  “Alle er ens og ikke kan være andet”? Hvad i alverden mener du med det? Ja, vi er alle mennesker, men vi er selvfølgelig også MEGET forskellige i forhold til race, etnicitet, herkomst, kultur, historie, sprog, nationalitet, traditioner etc. Det er jo derfor at masse-indvandring og multi-etnicitet er ved at ødelægge Vesten.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 15:57

 180. BENT A — 31. juli 2021 @ 15:18:

  Tak for din kommentar om, at vi er fornuftige og værd at læse :-)

  Det er mit indtryk, at en stor del af vores “skænderi” skyldes retorik og at vi begge er passionerede i forhold til emnerne.

  Jeg tror (håber?) at vi alle kan blive enige om, at Danmark tilhører danskerne og at vi således ikke ønsker et multi-etnisk Danmark.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 16:03

 181. Race er irrelevant, men det er kultur, religion, traditioner osv ikke.
  Hellere en japanere end en svensker.. :-) 8 årige Kii, vinder af ‘Hit like a girl japan’ i kategorien under 18 år – ka’ man blive mere hvid..?
  https://youtu.be/125ufoAAIAA Så hvide var vi osse engang.. nu er vi bare wokedovne..:-(

  Kommentar by anno — 31. juli 2021 @ 16:10

 182. Kommentar by Kimski — 31. juli 2021 @ 15:37

  Du har et boomermindset fordi du holder fast i at det lykkedes indeen for de nuværende demokratiske rammer.

  De samme rammer som har været alt ødelæggende og de-facto gør en reel opposition umulig.

  Den eneste opposition der må være i de nuværende rammer er en der er total tandløs også skal man åbenbart også slikke zionister i røven.

  Kommentar by KineserSnot — 31. juli 2021 @ 16:12

 183. Kimski #165.
  Jeg er sådan set enig mht. sammenhold all over, men sammenhold med venstrefløjen er ikke muligt, kun denne fløj´s holdning(er) er korrekt(e). Mht. journalisterne er alt håb ude, den eneste måde disse har en fremtid er deres sammenhold mod de med den forkerte holdning. Skulle der dukke en journalist op, altså en der kan sit kram, bliver denne omgående lagt på is, mister sin stilling hhv. sit levebrød. Der er utallige eksempler på noget sådant – føj. At disse journalister på sigt saver den gren over de selv sidder på er ligegyldigt, bare de er inde i varmen og får deres 5 minutter i rampelyset. Også derfor et netaviser et stort gode. Tænk at der gives så stor økonomisk støtte til det jeg vil kalde subversivt arbejde – FØJ og FØJ.

  Kommentar by NED MED ALTING — 31. juli 2021 @ 16:32

 184. TV2 Lorry har alle dage været en kulturradikal rotterede lige siden Uffe-mandens gennembankede kone Alice Vestergaard var den første chef på TV-stationen…

  Kommentar by Revisoren — 1. august 2021 @ 14:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper