31. juli 2021

Carsten Jensen, skønlitterær forfatter: Mette F. ville være Breiviks helt, hvis han skrev et nyt manifest

Carsten Jensen ynder at omtale sig selv som den politiske midte, selvom alle hans politiske og filosofiske referencer er meget venstreorienterede. ‘Politiske hulemaleri og klistret revolutionsnostalgi’, som Eva Selsing så rammede omtalte den skønlittære forfatter. Her en FB-opdatering om ti-året for Utøya, der er delt af mere end 1000 radikaliserede meningsfæller – Når ekstremismen bliver mainstream.

“På selve årsdagen udsendte Mette Frederiksen en pressemeddelelse, hvor hun gav sit bidrag til forståelsen af massemorderen Anders Behring Breiviks motiver. Her lod hun os vide, at Breiviks massakre på 69 børn og unge på Utøya ‘var et angreb på noget af det helligste i vores samfund: Frit at kunne tage del i den politiske debat.’

Her gik man naivt og pladderhumanistisk rundt og troede, at det helligste i vores samfund var menneskeliv. Men nej. Det er ytringsfriheden, som vi herhjemme under navn af fri debat jo mest bruger til at mistænkeliggøre mennesker af anden etnisk, kulturel eller religiøs baggrund, der er det allerhelligste.

Enhver, der har beskæftiget sig bare en smule med Anders Behring Breivik ved, at det sidste, der optog ham, var ytringsfriheden. Langt værre var i hans øjne indvandringen, den voksende tilstedeværelsen i Norge af unorske mennesker. Islam var i hans øjne den store trussel mod europæisk og norsk kultur…

… det er sådan, det begynder. Når vi længe nok har frataget dem, der er anderledes end os, deres menneskelige træk, bliver alt tilladt. I dagens Europa er Breiviks tankegang udbredt over alt: Der er en uoverstigelig kløft mellem ‘os og dem’, hedder det alt for mange steder, og vi kan ikke leve sammen med de andre. Det er ikke kun på nicher på nettet, at disse synspunkter trives. De har også en platform i politiske partier og etablerede medier. …

Anders Behring Breivik afslørede i sit over 1500 sider lange manifest, som han lagde ud på nettet umiddelbart, før han begik sin forbrydelse, at han var fan af Anders Fogh Rasmussen. Skriver Breivik på nye manifester i sin isolationscelle, føjer han i dette øjeblik sikkert Mette Frederiksen og en række andre socialdemokrater til listen over sine helte.

(Collage: Mette Frederiksen, Carsten Jensen)

“Socialdemokratiets har en veritabel dødspatrulje, hvis medlemmer består af veltrænede fuldtids-demagoger som Rasmus Stoklund, Lars Aslan Rasmussen og Malthe Johan Poulsen, hvis speciale er karaktermord. Ikke debat, ikke argumenter, men verbale overfald, det er regeringspartiets reaktion på enhver kritik.” (Carsten Jensen)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/120627/trackback

86 Comments »

 1. Carsten Jensen = Kulsoen i Carit Etlars Gøngehøvdingen.— Såvidt jeg har læst blev Breiviks læserbreve under hans 10 årige medlemsskab af Fremskridtpartiets Osloafdeling sammen med alle lignende afvist af de norske aviser. – Norge har ikke etniske stålfaste modstandere af befolkningsudskiftningen som Finland, Sverige og Danmark

  Kommentar by dansker — 31. juli 2021 @ 18:19

 2. Carsten Jensen er en kæmpestor stinkende sæk lort…..han er den type menneske, der såfremt han faldt om med hjerteanfald foran en, så ville jeg ikke røre en finger – tværtimod ville jeg synge “Der er et yndigt land” mens alt liv sivede ud af den lortebefængte krop…..

  Kommentar by kent — 31. juli 2021 @ 18:29

 3. Professor i retorik, Christian Kock har denne analyse af Carsten Jensens debat stil i “Perfide ordgyderier fra elfenbenstårnet”

  “Skal man indkredse, hvad det er, Carsten Jensens spidskompetence er, kan man have gavn af en distinktion, som jurister bruger: Det man i juraen kalder æreskrænkelser. Man skelner mellem to hovedkategorier af dem: Der er på den ene side ringeagtsytringer. Det er rent nedsættende udsagn uden konkret indhold – ingen ”sandhedsbetingelser”, ville en logiker sige. Derfor kan de heller ikke efterprøves for, om der kan leveres sandhedsbevis for dem.

  Og på den anden side er der sigtelser: Udsagn, hvor man fremsætter en påstand, der principielt kunne efterprøves (”faktatjekkes”) for sin sandhedsværdi. Alt dette forklares tydeligt af juristen og journalisten Asger Thylstrup i bogen Injuriesager: Bagvaskelse, æreskrænkelser og ytringsfrihed, såvel som i en artikel i Information med den sigende titel ”Nar! Kugleskør psykopat! Snusket muldvarp!””

  “Men begge dele har Carsten Jensen rutinemæssigt gjort. I talløse indlæg i medier og på nettet taler han – i et tilfældigt eksempel – om, at den danske flygtningepolitik er ”ondsindet og afstumpet” (Facebook, 25. marts 2017), og han bruger masser af andre ord og vendinger, der tydeligt siger, at han anser denne politik for at være drevet enten af lystfølelse ved andres lidelse (altså ondskab 1) eller moralsk defekt tilsidesættelse af bevidstheden om den (ondskab 2).”

  Det hele her; https://www.kommunikationsforum.dk/artikler/Carsten-Jensens-retorik-analyseret-af-Christian-Kock?fb_comment_id=1959521317422014_1960894463951366

  Kommentar by CCC — 31. juli 2021 @ 18:44

 4. Carsten Jensen er uden for terapeutisk rækkevidde. Han er altid med hvor der udøves vold mod det samfund han hader, hader, altså lige bortset fra de mange rare penge de fæle kapitalester fylder hans lommer med.

  Kommentar by NED MED ALTING — 31. juli 2021 @ 19:06

 5. Frederiksens nationalisme er jo nok oversolgt (efter hendes regering vil der med garanti være flere “danske” muslimer i landet end før), men en af de mange særheder i debatten om Breivik er dog også belastningen af folk, som han er fan af, når man nu vitterligt ikke vælger sine fans. Hvem har klandret Jodie Foster, at John Hinckley var vild med hende og derfor skød Reagan?

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 31. juli 2021 @ 19:26

 6. HVIS DR, TV og papiraviserne ikke var købt og betalt af de gamle partier, ville afsløringer og kritik af dem have haglet ned over dem, og på kort tid ville de have været udskiftet med noget bedre og mere dansksindede partier.

  Men nu er de fredet af MSM, og kan tillade sig alt, inclusive løftebrud, brandbeskatning, dumheder, asocial politik, tyranni og samfundsnedbrydning samt islamisering og folkeudskiftning.

  Kommentar by BENT A — 31. juli 2021 @ 19:55

 7. “… det er sådan, det begynder. Når vi længe nok har frataget dem, der er anderledes end os, deres menneskelige træk, bliver alt tilladt.”

  Mon det er normalt-seksuelle hvide mænd han her tænker på? De bliver i hvert fald konstant dehumaniseret, dæmoniseret og udskammet med henblik på at piske had op imod de mennesker, som har skabt Vestlig civilisation.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 20:05

 8. Fotoet af Mette Fredriksen er kvalmende klamt. Tænk at have en statsminister, som hylder hadet imod den normale, heteroseksuelle og naturlige kernefamilie. Forstemmende.

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 20:08

 9. Ytringsfrihed Carsten Jensen, er grunden til at der ikke møder 2 nederdrægtige voldsmænd op på din adresse hver gang du lukker en spand lort ud over Danmark.

  Der er simpelthen ingen ægte Danskere der vil synke ned på dit niveau.

  Kommentar by Santor — 31. juli 2021 @ 20:30

 10. Carsten Jensen har lige fra begyndelsen været slemt overvurderet af lettere venstreorienterede typer, altså de typiske Politiken-læsere. Jeg har ikke forsøgt at læse hans skønlitterære værker; måske nogen kan hente noget der. Næppe jeg.

  Kommentar by ino — 31. juli 2021 @ 20:32

 11. Carsten Jensen er ikke min kop the, dette sagde jeg for mange år siden til min svigerinde der arbejdede i DR, siden blev hun så gal på mig og har været det siden. Jeg ser hende ikke mere.

  Kommentar by IES — 31. juli 2021 @ 20:58

 12. Hej Jensen,
  luk dit skimlede ar af en vrøvlemund,
  er der én som beskæftiger sig med retoriske perfiditeter
  og benytter sig af sprogets magt til karaktermord er det dig.

  jeg læste med stor fornøjelse første del af VI, DE DRUKNEDE,
  men dine udbrud er komplet vanvittige.

  Du minder mig om demente Jørgen Leth som engang var en
  dygtig sportsjournalist og kunstner,
  hørte ham ønske et attentat på Trump…(Radio 247?),
  der tænkte jeg at det nok var det rette valg at finde nye
  kommentatorer til Tour de France.

  Breiviks angreb på Utøya skal du ikke skyde os andre i skoene,
  derfor kan vi godt tænke at masseindvandringen er dybt uheldig.

  Jeg har skrevet det tidligere på måneden,
  føler med de efterladte fra Utøya,
  men jeg har sgu lov til at være dybt uenig med dem rent politisk.

  Du kan brække din politiske korrekthed ud over siderne
  i Dagbladet Information og Politiken,
  men vi falder ikke til patten og priser
  Udlændingeloven af 1983 fordi Breivik dræbte
  tilhængere af islamisering og multikulti.

  At Breivik gik over stregen og greb til selvtægt
  retfærdiggør fortsat ikke islamisering og ødelæggelsen
  af homogene vestlige samfund.

  “Skriver Breivik på nye manifester i sin isolationscelle, føjer han i dette øjeblik sikkert Mette Frederiksen og en række andre socialdemokrater til listen over sine helte.“

  Carsten Jensen = en meget syg mand

  De radikale/venstreorienterede mener at have patent på det anstændige,
  den anstændighed de venstreorienterede slår på tromme for vil jeg
  gerne tage afstand fra.

  God weekend til alle.

  Kommentar by konservativ — 31. juli 2021 @ 21:31

 13. Peter Nielsen # 8.
  Kvalmende er det viste foto næppe, kvalmende er det, set fra min side, at regnbuebevægelsen ofte og gerne forsøger at få det man med en vis ret kan kalde det normale til at blive unormalt. Alene det optog man en gang årligt ser igennem København, finder jeg ikke stødende men kvalmende. Mine i øvrigt ret så mange homoseksuelle venner = mænd og kvinder, de ser alle med ubehag på det optog. Jeg har respekt for at visse EU lande ret ud sagt nægter at vise regnbueflaget hhv. regnbuefarverne ved større begivenheder. Flot disse lande står fast.
  MF vil vel blot vise sin mangfoldige forståelse, det er fair nok. Mon ikke MF også er presset dertil af sine yderst venstreorienterede støttepartier. Jeg tænker at MF mener hvad hun udtalte om de fængslede ISIS kvinder og deres børn. Igen MF er med garanti presset også der af samme partier. Havde S flertallet i Folketinget er jeg sikker på MF ville få sin(e) udmærkede politiske idéer igennem.

  Kommentar by NED MED ALTING — 31. juli 2021 @ 21:42

 14. Carsten Jensen er et hashvrag og bindegal.

  Kommentar by Flaskeposten — 31. juli 2021 @ 21:45

 15. I rødradikale og anti-danske partier betragtes CJ nok som en klog og meget sympatisk mand.

  Læg iøvrigt mærke til at de kønsforvirredes politik også er forvirret.

  Står Mette F mellem to kønsforvirrede bøsser eller hvad?

  Kommentar by BENT A — 31. juli 2021 @ 22:06

 16. Hvis Breiviks tankegang var udbredt overalt i Europa, som sinken Jensen påstår, ville der jo være massakrer overalt. Ergo, igen noget Komiske Carsten bevidst misforstår for at promovere sin egen position som kulturel samfundsrevser. Breivik var imod masseindvandringen af muslimer til Norge, en sund og fornuft holdning at have og dele, det er han ikke ene om. Det er en ganske naturlig europæisk tankegang, eftersom islam står for det stik modsatte af frihed i Europa, dvs. det modsatte at en indelukket egocentrisk type som CJ.

  Kommentar by LarsB — 31. juli 2021 @ 22:21

 17. # CCC 18.44: CJ har ret når han siger at “flygtninge”politiken er ondsindet og afstumpet. For det er den overfor det danske folk. Nok ikke så meget fordi den er forbundet med lystfølelse ved andres lidelse, men mere ved at de indvandringsbegejstrede er iskoldt ligeglade med danskernes tab og lidelser. Dem har de ignoreret i årtier. Men det er selvfølgelig ikke det CJ mener, for han er også ligeglad med sit eget folk og land.

  OT: På nettet er der nu meget klare og skarpe advarsler mod corona-vacciner til børn og unge. Også danske børnelæger advarer. Og Fauci fra WHO anklages hos hodja for at være løgner og svindler. Og vaccinerne siges at indeholde giftige nanopartikler og oxider.

  Kommentar by BENT A — 31. juli 2021 @ 22:59

 18. Breivik var fan af Anders Fogh Rasmussen, men han var også fan af Kommunisten Josef Stalin og beskrev sig selv som tempelridder! Så mon ikke han snarre var og er politisk forvirret og moralsk fordærvet!
  Venstrefløjen vil så forfærdeligt gerne kalde Breivik for højreorienteret, jamen han heilede da – jo men han heilede med kommunismens knyttede hånd!

  Kommentar by Den Nervøse — 31. juli 2021 @ 23:11

 19. Der kan ikke skrives på snaphanen.
  Det svenske politi har ikke voldsmonopolet.

  Norge har jo ikke løst Islam-problemet, det er endda blevet større i hele Norden

  Derfor: Der er en mand i Norge der gerne vil hjælpe det Svenske politi.
  Han kender strategien.

  Kommentar by Charles Nielsen — 31. juli 2021 @ 23:35

 20. NED MED ALTING — 31. juli 2021 @ 21:42 skrev:

  “Kvalmende er det viste foto næppe”.

  Jo, for mig er alt det her pride/regnbue-halløj kvalmende, klamt, frastødende.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. august 2021 @ 02:18

 21. Den kronisk bitre mand, som minder mig om mr. Burns fra Simpons, er rablende gal og vrøvler konstant vanvid ud. Alligevel er han naturligvis sikret taletid på diverse mainstream medier, herunder ræve røde Deadline, hvor hans vanvittige propagande kan flyde ud til naive danskere. Naturligvis betalt med tvangsinddrevne midler til public service, renset for realiteter og fakta om indvandringens konsekvenser.

  Kommentar by Revser — 1. august 2021 @ 03:18

 22. Carsten Jensen er utrolig plat.

  Kommentar by Johnson — 1. august 2021 @ 06:48

 23. Regnbuefarver brugt i denne sammenhæng, og snart i det hele taget, er også kvalmende for mig. Har ikke noget i mod bøsser. Farverne er blevet kapret af en eller anden syg ideologi.

  Kommentar by Johnson — 1. august 2021 @ 06:51

 24. Peter Nielsen # 20.
  Jeg talte om omtalte foto som helhed. Jeg ser intet forkert i at MF viser omsorg for anderledes værende, det være sig de der også ses på dette foto osv. Derimod er det kvalmende at en bevægelse der forsøger at gøre nedgøre det normale kvalmende. Bevægelsen´s måde at føre sig frem på er kvalmende, se blot det årlige optog i Kbh. De bøsse- lesbiske bekendte/venner jeg/vi har tager afstand fra regnbuebevægelsen. Det skal indrømmes at denne og andre extreme bevægelser har succes. Igen, det handler om politik, derfor skal de med stemmeretten bruge hovedet og ikke hjertet. God søndag.

  Kommentar by NED MED ALTING — 1. august 2021 @ 07:34

 25. Iflg. mange kilder og efter manges mening er LGBTQP, BLM, Anti-fa, pride-paraderne og regnbue-bevægelsen domineret, styret og organiseret af kommunister.

  Det samme gælder DR, TV 1+2, Politiken, Information og kvindesags-/ligestillings-/ feminist-bevægelsen. Og flere af de gamle partier.

  Men hvordan kan man nu om dage være uvidende om hvordan kommunisterne/fascisterne har udplyndret og terroriseret borgerne i snesevis af lande, som f.eks. Sovjet-unionen, Kina, Tyskland, Italien, Rumænien, Sverige, Cambodia, Venezuela, Cuba, Mellemamerika og en række afrikanske lande…??

  Er danskerne holdt op med at læse bøger om 1. og 2. verdenskrig, om borgerkrigen i Spanien, om krigene i Afghanistan, Irak, Syrien, Afrika og Asien osv.? Læs Antony Beevor og “Blindt ind i Basra”, læs lektor Steen Steensen, Ole Hasselbalch, Søren Krarup, Snaphanen og Lars Hedegård mv. Så bliver det meget lettere at gennemskue hvordan politikere og journalister manipulerer.

  Kommentar by BENT A — 1. august 2021 @ 07:50

 26. Socialismen døde i 1989 og Jerntæppet og Muren faldt omsider. Proletariatets diktatur i 72 års totalitært mareridt i østeuropa med koncentrationslejre og menneskeudryddelse og andre forbrydelser mod menneskeheden. De gammle, kommunistiske kommissærer som f.eks Carsten Jensen lever endnu nogle år, så uddør de. RIP.

  Kommentar by Amad — 1. august 2021 @ 07:56

 27. PS: Nutidens galskab forstås også bedre hvis man har læst “DJÆVELENS ADVOKAT” om nazisternes chef-ideolog.

  Kommentar by BENT A — 1. august 2021 @ 07:57

 28. # Amad 07.56: Ja, rigtigt. Men er kommunismen ikke genopstået? Nu kalder man sig bare humanister, klimareddere, kvindesagsforkæmpere, kvinder for fred og mangfoldighed osv.

  Kommentar by BENT A — 1. august 2021 @ 08:00

 29. Nå nu glæder jeg mig til at se hvad Carsten Jensen vil skrive i forbindelse med 6-årsdagen for angrebet på Bataclan – der blev jo en del flere slået ihjel af Carsten Jensens særligt beskyttede end af den notorisk og lægeligt diagnostiserede sindsyge Breivik. Eller hvad småtskårne Jensen vil skive om alle de nye sager hvor engelske børn er blevet udsat for den berigelse det er at blive holdt som sex-sexslave i årevis….eller Jensen-segmentets ikke-antisemitisme. Men den slags ligger jo ikke ligefor for Jensen.

  Kommentar by Limewoody — 1. august 2021 @ 08:03

 30. Jo, de ligner en fortsættelse af troen, BENT A 08:00. Marxismen med Karl Marx som guden og Lenin som hans profet er den sidst tilkomne af de store verdensreligioner. Den vil måske leve videre i nye udgaver ligeså længe som de andre store verdensreligioner? Ligesom de andre verdensreligioner drømmer de troende om at erobre hele verden og alle dens mennesker. Forhåbentlig har den efter 1989 mistet meget af sin energi og brænder langsomt ud?

  Kommentar by Amad — 1. august 2021 @ 08:15

 31. Carsten Jensen beskylder med den ene hånd Socialdemokratiet for at gave en veritabel fuld-demagogisk dødspatrulje, hvis speciale er karaktermord, med den anden hånd laver han så et karaktermord på Mette Frederiksen!
  Han er bitter gammel mand, der begræder at hans tid, som ungdomsoprører i 68 er forbi, men 68, som ideologi, er fortid og kan placeres på historiens lodseplads sammen med Nazismen og Kommunismen og måske snart sammen med Socialismen og Kulturliberalismen, simpelthen fordi 68 bygger på totalitære og gennemgående forkerte værdier! Den har en iboende kraft der munder ud i tyranni og diktatur, den var helt igennem egoistisk, først brugte den sine forældres penge og ødelagde deres værdier, så brugte den sine børns penge, og nu skoser han netop disse børns værdier!
  Carsten Jensen skriver til de unge, men bliver kun læst af en lille skarer af ældre ligesindede, derfor oplever han det værste en forfatter kan opleve, han er blevet ligegyldig!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. august 2021 @ 08:56

 32. Hver gang såkaldte ‘humanister’ åbner munden om politiske materier, vibrerer deres stemmebånd buldrende kraftigt med indeklemt mundlort. Carsten Klam har arvet sit forbillede, lummertuden Klaus Rifbjergs trang til at eksponere al sin opsparede globale uvidenhed for den dumme skatteplyndrede hob med fuld udblæsning.
  Godhedsindustriens og dens tanketomme lakaj Carsten Klams motto er: “Der er altid plads til 10000 muslimer mere og 10000 danskere færre”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. august 2021 @ 09:01

 33. Carsten Jensens søn døde af overdosis. Det et tegn på at Carsten Jensen ikke er et ordenligt menneske.

  Kommentar by Kinesersnot — 1. august 2021 @ 09:44

 34. Kommentar by BENT A — 1. august 2021 @ 08:00

  Lad være med at kalde det kommunisme. Kald det post-modernisme der trækker bl.a på Kommunisme.

  Kommentar by Kinesersnot — 1. august 2021 @ 09:45

 35. Kommentar by BENT A — 1. august 2021 @ 08:00

  Få fat i Liberalfascisme af Peter Nerup Buhl

  Kommentar by Kinesersnot — 1. august 2021 @ 09:47

 36. Købte og læste en bog af ham i 90’erne. Intet bundfældede sig, så bogen blev givet til Bogbyttedag.

  Hvor mange af hans bøger bliver udlånt på bibliotekerne? Jeg er overbevist om Morten Korch er mere eftertragtet

  “Der findes ikke en samlet oversigt over, hvor meget en enkelt titel(bog) har været udlånt.”

  Kommentar by tavsen — 1. august 2021 @ 10:08

 37. Man kan ikke beskylde Carsten Jensen for at være behagesyg; den ros skal han trods alt have.

  Kommentar by T. Flodur — 1. august 2021 @ 10:27

 38. Kan næste artikel om denne person ikke blive uden et billede af ham?

  Kommentar by Michael — 1. august 2021 @ 10:40

 39. Er det nu man skal læse bogen Hjernen af Anne Moir og David Jessel
  “Den store forskellen på mann og kvinne”

  Galskaben slap løs sammen med corona.
  Som da de indførte ensretning for gående rundt om søerne i København

  https://www.document.no/2021/07/31/covid-galskapen-nar-nye-hoyder-i-stavanger/

  Kommentar by k.m. — 1. august 2021 @ 10:59

 40. Faeces Book og Carsten Jensen. De fortjener hinanden på samme vis som Søren Brostrøm Og Jeffrey Epstein associerede Bill Gates. Gad vide om Ghislaine Maxwell og Melinda havde noget kørende.

  Kommentar by Nielsen — 1. august 2021 @ 11:08

 41. *Kinersersnot 9:44
  Hvad bilder du dig ind, at komme med den slags udtalelser! Du skulle skamme dig!
  Du skulle tage hjem til dine forældre og få dig en ordentlig opdragelse!
  Jeg bryder mig heller ikke om Carsten Jensen og syntes han ofte går over stregen for det anstændige!
  Men at drage hans søn’s død ind i debatten, er så lavt som det overhovedet kan blive!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. august 2021 @ 11:41

 42. Når jeg ser ansiktet til denne mannen tenker jeg at cannabis IKKE bør legaliseres.

  Kommentar by Oslo/Norge — 1. august 2021 @ 11:43

 43. Jensen mener åbenbart ikke, at der er en uoverstigelig barriere mellem Islam og den vestlige kultur. Hvorfor tog han så ikke til Afghanistan og støttede USA’s og Danmarks forsøg på at gøre afghanerne til gode demokrater, der respekterer menneskeliv, ligestilling, tanke- og trosfrihed. Så burde det være en smal sag at civilisere afghanerne. Men han mener måske at de nævnte værdier er vigtige for et samfund.

  Kommentar by JC — 1. august 2021 @ 11:50

 44. KINESEREN 09.45 og 09.47: Vil give dig ret i at post-modernisme og liberalfascisme (samt woke feminisme) også indeholder meget af kommunismens tankegods, hvis man kan kalde de utopiske og livsfarlige idéer for tankegods? For realistisk og human tænkning er der ikke meget af.

  Kommentar by BENT A — 1. august 2021 @ 11:50

 45. PS: Og så er det iøvrigt påfaldende så ondskabsfulde og ubarmhjertige de selvudråbte “humanister” kan være overfor deres egen befolkning.

  Kommentar by BENT A — 1. august 2021 @ 11:56

 46. @44 kl 11.50 BENT. A det bliver vel inhumant FORDI det ikke realistisk? Sentimental idealisme foresager brutalitet et andet sted ,(som så selvfølgeligt diskret overses eller fornægtes)

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 1. august 2021 @ 12:01

 47. Fra DEN STORE HUKOMMELSE:

  ”Jeg var i Frankrig ved nytårstid, da landet skiftede til den nye europæiske møntfod. Jeg åbnede min pung og så på de danske kroner, der lå mellem de nye euroer. Jeg regnede med, at de lå og rødmede af skam. Det gjorde de ikke. I stedet gjorde de noget andet. De stank. Normalt siger man, at penge ikke lugter, men disse mit fædrelands mønter gjorde altså. De stank af sur komælk, fordærvet flæsk og Pia Kjærsgaards harske parfumer. De stank af gammelmodig nationalisme, hykleri og virkelighedsfornægtelse.
  (Carsten Jensen, forfatter, Politiken 6.1.2002).

  ”Mit navn er Bertel Haarder.”
  ”Jeg er Bertel Haarder, minister for udstødelse en mageløs skabning af støv og hykleri, et menneske med morgenangst, men jeg er ingen svækling, jeg er god til det med blod, jeg kan hugge hovedet af en høne og aflive killinger, og at føre krig på isflager er det bedste jeg ved. Jeg er Bertel Haarder, jeg har flertallet bag mig, og jeg har et budskab.”
  (Carsten Jensen, forfatter, Politiken december 2003 og ”Ud og Se” (DSB), marts 2010 s.23).

  ”Dette er historien om en mand, som af traumatiske barndomsoplevelser bliver hærdet til at administrere en sadistisk flygtningepolitik beregnet på at nedbryde menneskers selvfølelse og stolthed og sætte ringeagten for andre i system.”
  (Carsten Jensen, forfatter, om integrationsminister Bertel Haarder).
  ”Rundt om i den tredje verden finder man de såkaldte failed nations, lande uden nogen sammenhængskraft, der er gledet ned i socialt og økonomisk kaos. På det psykologiske og idealogiske plan er Danmark sådan en sammenbrudt nation.”
  (Carsten Jensen, forfatter i bogen ”Livet i Camp Eden.”

  ”Går Pia Kjærsgaard i seng med marokkanere? Kan hun smage på en mands sæd, hvad han har drukket dagen før? Foretrækker hun at bruge kirketiden til gruppesex frem for at drage til Seem og høre pastor Søren Krarup prædike? På alle disse tre spørgsmål kan vi svare nej, også selv om vi ikke kender noget til Pia Kjærgaards privatliv. Hendes surt sammensnerpede mund er svar nok. I valget mellem fellatio og Søren vil lederen af Dansk Folkeparti altid foretrække pilgrimsrejsen til Seem.”
  (Carsten Jensen, forfatter, Politiken kultur sektion, 19.5.2002).

  ”-et skrigende fugleskræmsel, ”-en mumlende posedame” og ”-dronning af skraldespand.”
  (Carsten Jensen, forfatter, sagt om Pia Kjærsgaard, den såkaldte åndsaristokrat Carsten Jensen, der som afdøde Tøger Seidenfaden har klaget over tonen i debatten). Se ”Gensyn med ondskabens ikon”, s. 40-41).

  ”Men Pia Kjærgaards træer har rødder i de underjordiske lag, hvor hadet og frygten gensidigt nærer hinanden, og det er frugtbar jord i disse usikre år. Pia Kjærsgaard og hendes skimlede sekt af klamme kældermennesker,” og ”Dansk Folkepartis selvoppustende pruttepude Søren Krarup.”
  (Carsten Jensen, (Forfatter), Politiken 17.9.2011, og Jyllands-Posten, ”Indblik”, 23.11.2014 s.20).

  ”Søndagen vil være ødelagt for Søren Krarup, der i disse dage skoggerler over de syriske flygtninges lidelser. Hans datter, ytringsfrihedsaktivisten og medlem af DRs bestyrelse Katrine Winkel Holm, er allerede nu, mens dette læses, på telefonen med en svovlsø af fyringstrusler til alle ansvarlige programredaktører. Alene det burde skaffe Ole Bornedal et ridderkors.”
  (Carsten Jensen, (såkaldt forfatter), Berlingske Tidende 14.10.2014, 1.sektion ”Kultur” s.20, i anledning af filmen ”1864” start 12.10.2014).

  ” Danmark er Europas ondskabsfulde landsbytosse, og at tegninger af Lars Løkke Rasmussen som nazist, burde være hans officielle statsministerportræt, fordi det afslører menneskeforagternes sande ansigter.”
  (Carsten Jensen, såkaldt forfatter, i Information 29.01.2016 og og Berlingske, 12.02.2016).

  ”Den yderste højrefløj i dansk politik er en menneskelig skraldespand, og på bunden af skraldespanden i dennes allermest gærende ildelugtende lag finder vi Naser Khader.”
  (Carsten Jensen, såkaldt forfatter på Facebook og Uriasposten 07.05.2017).

  ”Hvis du vil vide noget om det mord, der sidste uge blev begået på en sort mand på Bornholm, skal du læse New York Times. Avisen deler ikke vores nationale myte om, at der ikke findes racisme i Danmark. Derfor kan et internationalt nyhedsmedie fortælle historien, mens vores lokale landsbypresse helst tier.”
  (Carsten Jensen, såkaldt forfatter på Facebook den 01. 07.2020 og Weekendavisen nr.27/03.07.2020 ” ”Opinion” s.13. og Weekendavisen nr.35/28.08.2020 ”Samfund” s.02 af Søren Villemoes).

  ”Denne retssags egentlige formål er at frikende Danmark for racisme. Racisme er blevet det store tabu-ord i det selvretfærdige Danmark, den anklage, vi hverken tåler eller magter. Nej, der var aldrig slaver inden for vores nuværende grænser. Men der var slaver på vores jord og vores skibsdæk, og vi har aldrig taget andet end et halvhjertet opgør med vores fortid som slaveejere og slavehandlere”.
  (Carsten Jensen, forfatter, på facebook 29.11.2020 og Uriasposten 02.12.2020.) Sagt i anledning af retssagen mod 2 brødre på Bornholm, der dræbte en mulat (dansk far/sort mor), de fik 14 års fængsel til orientering 01.12.2020.

  OG SÅ OPTRÆDER FJOLSET OGSÅ HER:

  ”Appel til alle progressive”, Politiken 12.februar 2000, ”debat”, side 1: Med denne erklæring opfordrer de 24 underskrivere alle progressive til at afholde sig fra nationalisme og populisme og i stedet gå ind i kampen for en moderne, social internationalisme.
  af Christine Antorini, Asger Baunsbak-Jensen, Lasse Budtz, Morten Bødskov, henrik Dahl, Jørgen Dragsdal, Uffe Elbæk, Karsten Fledelius, Steen Gade, Lilli Gyldenkilde, Kjeld Holm, Hanne-
  Vibeke Holst, Carsten Jensen, Kirsten Jensen, Naser Khader, Claus Larsen-Jensen, Kjeld Løfting, Lars Olsen, Tøger Seidenfaden, Ebba Strange, Jette Søe, Villy Sørensen, Uffe Østergaard og Peter Aalbæk.
  Et sammenrend af venstrefløj og radikale.

  Det er på tide, vi siger fra«, stod der på forsiden af Politiken torsdag 15. december 2005. Under overskriften kunne man se portrætterne af 12 anerkendte forfattere, der stod bag et samlet opråb: “I de senere år er der foregået en åbenlys diskriminering af de etniske mindretal i Danmark både i sprogbrug og i lovgivningen (..)«, indledte forfatterne, der blandt andre talte litterære koryfæer som Klaus Rifbjerg, Ib Michael, Suzanne Brøgger, Janne Teller, Kirsten Thorup, Carsten Jensen, Hanne-Vibeke Holst, Stig Dalager, Inge Eriksen, Thomas Boberg, Henning Mortensen og Per Schultz Jørgensen. »Vores medborgere med muslimsk kultur- og trosbaggrund (…) bliver over én kam udsat for forhånelser af deres religion og kultur, nedværdigende og diskriminerende omtale og usande kollektive generaliseringer«, fortsatte opråbet.
  Deres højlydte protest blev bragt to en halv måned efter, at Jyllands-Posten bragte de 12 karikaturer af profeten Muhammed. Forfatternes opråb var et væsentligt partsindlæg i det, der på kort tid udviklede sig til Muhammedkrisen og til en ophedet debat om, hvor langt man kan og skal gå i ytringsfrihedens navn.

  Kommentar by der Adler — 1. august 2021 @ 12:02

 48. Menneskeliv er vel ikke det helligste vi har. Menneskeliv er jo forgængelige, da ingen lever evigt. Det helligste vi har er vel vor kultur og vore værdier, herunder ytringsfriheden. Disse værdier skulle forhåbentlig være, om ikke eviggyldige, så i hvert fald langtidsholdbare. Det bedste vi kan gøre, er at forsvare dem mod den islamiske invasion og medfølgende fjendtlige kulturimperialisme. Det forstår typer som Jensen åbenbart ikke.

  Kommentar by JC — 1. august 2021 @ 12:05

 49. > 43: Rettelse: “Men han mener måske IKKE at de nævnte værdier er vigtige for et samfund”.

  Kommentar by JC — 1. august 2021 @ 12:07

 50. Carsten Jensen, redeskidernes ukronede konge i Danmark. Hadprædikanternes veltalende ypperstepræst.

  Kommentar by JC — 1. august 2021 @ 12:15

 51. @31 den Nervøse kl.8.56 …..Han er blevet ligegyldig….det værste der kan ske for en skribent/samfundsdebatør eller kommentator af sin tid. Men jeg tror du har helt ret.Jeg har overvejet om ikke mange af de strømninger,udsagn mm vi ser i disse år – om det ikke er “sårede dyr” der ved de tog fejl…..? Men hvordan skal de komme videre derfra? Og for nogen, – politikere , samfundsdebattøre organisationer mm der har skubbet udviklingen derhen hvor vi er idag ,- er de vel også bange for at komme op at hænge på et ansvar? Eller bare blive brugt som dørmåtte for den udvikling ingen ønsker eller vil stå med ansvaret for? ( eller måske er der nogen der ønsker det?)

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 1. august 2021 @ 12:16

 52. Carsten Jensen er en plat, infam skidtspreder, der lader som om han er intellektuel, en klokkeklar psykopat, der lader som om han er humanist.
  Han er det mest rendyrkede eksempel på hvad jeg hader og foragter ved venstrefløjen.

  Kommentar by Lukket fest — 1. august 2021 @ 12:20

 53. https://www.newsweek.com/group-sends-letter-pressure-white-parents-against-sending-kids-ivy-league-schools-1613695?fbclid=IwAR1q1QtQfWrqZGic8ys-V1utBpXHuxGljdSVst6NiWZQYB1xfKLMtnBlosc%C2%A0
  A group calling itself Dallas Justice Now posted the “College Pledge” letter that demanded white residents of wealthier areas, such as the Highland Park Independent School District, “pledge that your children will not apply or attend any Ivy League School.

  De sortes besked til hvide er klar : kom ikke til vores campus

  Kommentar by k.m. — 1. august 2021 @ 12:23

 54. der Adler — 1. august 2021 @ 12:02

  TAK for den samling af hans perfiditeter. Viser hans åndelige niveau.

  Utroligt medier og andet godtfolk ophøjer sådanne ækle skriblerier. Mon han får statsstøtte?

  Kommentar by tavsen — 1. august 2021 @ 12:28

 55. Ja javist er kultur og værdier betydningsfulde. Men jeg vil til enhver tid mede det helligste er vores natur og vores dyr.

  Kommentar by Nielsen — 1. august 2021 @ 12:36

 56. *Der Adler 12:02
  Ja det er skæbnens ironi at hører netop Carsten Jensen beklage sig over karaktermord!
  Karaktermorderen over alle karaktermorder!

  Kommentar by Den Nervøse — 1. august 2021 @ 12:52

 57. # 42 HÆ HÆ og HÆ. Så sandt så sandt.

  Kommentar by NED MED ALTING — 1. august 2021 @ 12:52

 58. Mens almindelige, ordentlige, vidende og tænksomme danskere blev udsat for SMÅLIG OG EMSIG CENSUR, kunne Carsten Jensen altid komme til orde. For CJ er god til det med skældsord. Hans nedrakning af danskere og patrioter som værende skimlede kældermennesker, utøj og skraldespandens bundfald nåede jo nærmest “kunstneriske” højder, og det er derfor Pølletiken, DR og Misinformation betragter CJ som et geni og åndeligt fyrtårn.

  Men hvad mediernes anti-racister og røde verdensfrelsere overså og stadig overser, det er at al deres “godhed” foregår på de almindelige danskeres bekostning. Det er dem som skal lægge økonomi, krop og sjæl til den mangedoblede kriminalitet, til nedbrydningen og udhulingen af alt med frihed, tryghed, familieværdier, demokrati, sundhed og velfærd.

  Hvis man har sat sig ind i det barbari og den grusomhed som har præget rødfascistisk og islamistisk politik i over 100 år, véd man godt at CJs klaver er blevet til en jammerkommode fuld af falske toner.

  Kommentar by BENT A — 1. august 2021 @ 12:53

 59. # 47 Der adler
  Utroligt men desværre sandt det du viser.
  Manden er skingrende gal.
  Modtager han som “forfatter” også offentlig støtte?

  Kommentar by NED MED ALTING — 1. august 2021 @ 12:55

 60. NED MED ALTING — 1. august 2021 @ 07:34 skrev:

  I en seriøs nation ville toppolitikere ikke lade sig fotografere sammen med de her freaks, som hader alt, hvad der er normalt, sundt og naturligt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. august 2021 @ 12:56

 61. @ der Adler — 1. august 2021 @ 12:02

  Tak for tilbageblikket som jo giver vores luddovne medierne ( jeg er sikker på at overbeglor Uriasposten kommentarer ) et solidt grundlag til at gøre deres arbejde uden den store indsats.

  Det relevante spørgsmål til segmentet der har “skrevet under” på de forskellige påstande og angreb på Os undermennesker må være : Hvordan syntes I selv det går?

  Ahh. Bare pjat – Vi ved selvfølgelig at det ikke sker, da deres egen hidsige dæmonisering af alle spørgsmål fra Os undermennesker vil blive affejet som generel racisme, ondskabsfuldhed og White Supremacy, og det er netop grunden til at kaldes FAKE NEWS.

  Kommentar by Santor — 1. august 2021 @ 12:56

 62. JC — 1. august 2021 @ 12:05 skrev:

  “Det helligste vi har er vel vor kultur og vore værdier, herunder ytringsfriheden.”

  Det helligste vi har er vores FOLK, etniske danskere. Hvis værdier og kultur skifter, kan folket overleve. Men hvis folket først bliver udskiftet (som er ved at ske nu), så er alt tabt.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. august 2021 @ 13:03

 63. @ 55.by Nielsen….. natur og dyr det vigtigste. Det synes jeg du har ret i.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 1. august 2021 @ 13:16

 64. Som så mange andre venstrefløjsere er CJ propfuld af næstekærlighed til fjerne folkeslag 5000, 10.000 og 15.000 kilometer væk. Samtidig med at han hader danskerne. Fordi de ikke er lige så vildt begejstrede for masseindvandring som han selv er.

  Men CJ er jo kun en enkelt forvildet fantast, og ville slet ikke være et problem, hvis det ikke var for den enorme opbakning som han har fået fra medierne, fra enfoldighedslisten, de radikale feltmadrasser og alle de “politisk korrekte”.

  Kommentar by BENT A — 1. august 2021 @ 15:07

 65. TOMMY, 13.16: Har du tænkt på at hvis vi bliver udryddet af folkemordstinget og evighedsturisterne, kan vi ikke mere gøre noget for hverken naturen eller dyrelivet?

  Kommentar by BENT A — 1. august 2021 @ 16:05

 66. Lider venstrefløjen af selvhad ?
  Den vestlige verden, anført af rød/radikal godhedsindustri, yder ufattelig mange penge til u-landshjælp.

  Samtidig inviterer de millioner af fremmede hertil.
  Disse fremmede hader vores frihed og livsstil, det er faktisk deres pligt som troende at undergrave vores kultur og indføre deres.

  Det betyder Danmark omdannes til en kopi af de lande vi yder bistand til. Der er jo ikke noget at dele ud af, når først vores velfærdssamfund er ædt op. Facit, alle bliver lige fattige.

  Venstrefløjen må være disponeret for kun at trives med kaos og elendighed siden gode, effektive og rige samfund skal ødelægges.

  Kommentar by k.m. — 1. august 2021 @ 16:13

 67. Jeg kunne jo påstå at Carsten Jensens idiotnaivistske drømmemoraludtalelser, fik Breivik til at begå terror :-) :-) :-). (Idiotpåstand som passer til Carsten Jensens niveau :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 1. august 2021 @ 16:37

 68. Nielsen — 1. august 2021 @ 12:36

  “Men jeg vil til enhver tid mede det helligste er vores natur og vores dyr.”

  Nej, det “helligste” vi har er vores danske Nation.

  En “nation” er et folk forbundet via fødsel, herkomst, arv.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. august 2021 @ 17:24

 69. Kommentar by Peter Nielsen — 1. august 2021 @ 13:03

  Det egentlig vildt man kan finde så mange åndsforladte personer på Uriasposten, der er indoktrineret så meget at de ikke tør hævde det danske folk, som har været etnisk homogene i mindst 3000 år og dermed har skabt alt vi har kært.

  Børn af jubelidiotiske liberalisme…

  Kommentar by KineserSnot — 1. august 2021 @ 19:02

 70. MEGET KAN MAN sige om CJ, men absolut talentløs og evnesvag kan man nok ikke kalde ham. Han er jo en strålende repræsentant for løgnens og dødens partier, enhedslisten og de radikale. I sig har han evnet at samle alt det hykleri som de to partier står for, og hans “digtekunst” afspejler alle de skøre og landsskadelige idéer som de to partier mfl. står for.

  Det er da godt gået.

  Kommentar by BENT A — 1. august 2021 @ 19:30

 71. #65 BENT.A + #68 Peter Nielsen. mennesket og derved også folket(nationen)hører vel også til natur/naturen?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 1. august 2021 @ 19:55

 72. @ Oslo/Norge — 1. august 2021 @ 11:43

  Jeg har det lidt på samme måde, med en distinkt smag af opkast i munden men jeg tror mere han er offer for en eller anden syfilistisk betændelse fra hans ungdoms “glade” dage med hyppige besøg i det lokale horehus.

  Kommentar by Santor — 1. august 2021 @ 20:35

 73. Tavsen 12.28.
  Ja, affaldsproducenten Carsten Jensen har siden 2012 fået livsvarigt støtte over finansloven. Det er derfor bl.a. du og jeg der financierer ham.
  Jeg har egentlig lyst til også at videregive mit syn på Carsten Jensen, men da jeg i aften skal samle mit affald og stille det ud på fortovet til afhentning i morgen tidlig, så er der grænser for hvor meget yderligere affald jeg vil bruge min aften på.

  Kommentar by bjarne binee — 1. august 2021 @ 21:26

 74. KineserSnot — 1. august 2021 @ 19:02:

  Ja, der er desværre en del hvide mennesker, som tilsyneladende er blevet indoktrineret så hårdt med historier om “den onde hvide mand” (“kolonitid”, “holocaust”, “slavehandel”), at de ser etnisk/racial identitet og loyalitet som noget “farligt, forbudt og forkert”, selvom det for mig at se er ABSOLUT NØDVENDIGT, hvis vi skal overleve som folk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. august 2021 @ 21:38

 75. bjarne binee — 1. august 2021 @ 21:26

  Tak for at bekræfte min mistanke.
  Altså kan han ikke leve i kraft af sit bogsalg og bibliotekspenge for udlån. YNKELIG PERSONAGE

  https://slks.dk/tilskud/soeg-puljer/bibliotekspenge/fakta-og-tal/bibliotekspenge-i-tal/
  Bibliotekspenge for bøger: Langt de fleste bibliotekspenge udbetales for bøger, ca. 183 millioner kroner.
  Modtagere af bibliotekspenge for bøger i 2021: 10.313.
  Samlet beløb udbetalt 9. april 2021: 182,9 millioner kroner

  Kommentar by tavsen — 1. august 2021 @ 22:22

 76. > Peter Nielsen
  Jeg tror vi mener det samme. Når jeg hævder at vores nature og vores dyr har større betydning for vores liv,er det fordi jeg har levet så længe,at jeg har oplevet vores land (nation som du kalder det) blive forvandlet fra et sted hvor vi (og ikke mindst vores dyr) kunne lide at være. Til en ørken af merker og nogle byer med huse,som bliver støørre og grimmere,jo længere vi skrider frem i Danmarks ødelæggelse. Jeg har oplevet skove jeg kunne fare vild i forvandles til lunde og siden til enlige samlinger af træer,som man kan gå rundt om på ganske kort tid.
  Politikere er ganske lige glade med noget som helst andet,end hvor meget de kan slippe af sted med at stjæle fra os og samtidigt få os til at tro på deres løgne,som de udspyr med fire års mellemrum. For løgne er det. Ydermere nægter de konsekvent at indse deres fejl de begår,ved at lade fremmede komme til Danmark.
  Hvis det er så svært for nogen at blive enige om hvad der er helligt,vil jeg med Johan Christian Nords (og nok mange andres) ord sige det på den måde: Livet er helligt. -Fra bogen Norden kalder – åbent afskedsbrev til den kristne kirke
  Det vil jeg men og ikke mede,undsyld skrivefejl.
  Naviger for guds skyld langt uden om amszon.

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2021 @ 07:30

 77. menE

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2021 @ 07:32

 78. PS. til Amad — 1. august 2021 @ 08:15. Du skriver “Men er kommunismen ikke genopstået?” Ja, kommunismen har stadig troende, BENT A 08:00. Kommunismen toppede i forrige århundrede ligesom nationalsocialismen (til daglig kaldt “nazismen”:-) De udryddede millioner af mennesker i deres koncentrationlejre, men jeg tvivler på at de vil gennemføre nye revolutioner. De er udbrændt og ligger og rådner langsomt på “historiens mødding” (for nu at bruge deres eget udtryk:-)

  Kommentar by Amad — 2. august 2021 @ 08:24

 79. PPS. Carsten Jensen er genkendelig som en kommunistisk nazitype fra forrige århundrede. Ligesom den svenske forfatter Jan Guillou, som det svenske Säpo (Säkerhetspolisen) afslørede havde været agent for KGB i sine yngre dage. Samme kategori som den danske KGB agent Journalist Jørgen Dragsdahl og mange andre, der fanatisk arbejdede for verdenskommunismens sejr i forrige århundrede.

  Kommentar by Amad — 2. august 2021 @ 08:36

 80. #76 Nielsen til Peter Nielsen. jeg genkender helt hvad du beskriver. derfor er folk, folket/nationen – menneskene der sig dertil hører/regner ,- for mig NATUR. der er en organisk sammenhæng , biologi, kultur og civilisation der via historie ig tiden , ikke kan skilles ad.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 2. august 2021 @ 10:47

 81. #80 til #76 ……der via historien OG tiden, ikke kan skilles ad.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 2. august 2021 @ 12:18

 82. # AMAD 08.24: Ja, du har nok ret i at marxistisk ideologi ikke spiller så stor en rolle for kommunisterne som tidligere. Men til gengæld er korruption, globalisme, woke feminisme, pladderhumanisme, klimahysteri, verdensredning og medløberi kommet til at spille en meget stor rolle. F.eks. er indvandringsindustrien blevet et milliard-foretagende som udbetaler høje lønninger til en del ledere, ansatte og bureaukrater.

  Oveni er der de millioner af kroner som zombiernes højborg udbetaler til medierne, som til gengæld undlader at kritisere zombiernes skurkestreger.

  Hvad islamisterne angår, er vi vel enige om at deres ideologi stadig er helt intakt?

  Kommentar by BENT A — 2. august 2021 @ 13:10

 83. Føj for Muhammed, et klamt billede…

  Ikke engang en fra pride paraden, ville ondulere denne overbids tante af en mørbanket hest.

  Kommentar by Hans peteresen — 2. august 2021 @ 15:50

 84. > Anno Mdz m.fl. – Amad og andre
  Kommunisme er et af utallige ensretningsfænomener,som har til formål at gruppere folk. Disse fænomener optræder altid til sammens med (undskyld mit svenske) med konfliktskabende tiltag. Generelt kan siges at -isme og -ogi er noget man som individ skal vare sig for. Foruden naturligvis aviser,dagblade,radio og sociale medier.

  Kommentar by Nielsen — 2. august 2021 @ 16:43

 85. #BENT A 13:10. Enig i at dogmatisk reference til ‘Das Kapital’ (tilsyneladende) ikke spiller så stor en rolle for kommunisterne, som det gjorde tidligere i forrige århundrede før 1989. Men til gengæld er der megen kommunistisk støtte til “woke feminisme, pladderhumanisme, klimahysteri, verdensredning og medløberi”, Black Lives Matter, islam og masseindindvandring/befokningsudskiftning. Den marxistiske religion har blot iført sig nye gevanter, der skal narre fjenden. Den ender alligevel med Gulag, nakkeskud og massegrave. Det viser al erfaring.

  Kommentar by Amad — 2. august 2021 @ 21:53

 86. Fin sammenligning med satan og en mørbanket hest Hans Petersen :-D Du kan jo godt beskrive politikerne nøgternt Bent A 13:10

  Kommentar by Nielsen — 3. august 2021 @ 12:42

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper