17. august 2021

Twitter, der bannede Donald Trump, har ingen problemer med Taliban-talsmand Zabihullah Mujahid…

Folkevalgte Donald Trump fik lukket sin Twitter-konto tidligere på året, da hans opdateringer ifølge det sociale medie opfordrede til vold. Twitter har til gengæld ingen problemer med Zabihullah Mujahid, officiel talsmand for Taliban-bevægelsen, der rutinemæssigt tager ansvar for myrderier, og dagligt hylder bevæbnede jihadister.

“After close review of recent Tweets from the @realDonaldTrump account and the context around them — specifically how they are being received and interpreted on and off Twitter — we have permanently suspended the account due to the risk of further incitement of violence.” (Twitter, 8. januar 2021)

“As a Taliban spokesman, Mujahid communicates Taliban’s message to Afghan and other international media. He is also responsible for confirming or denying group’s involvement in attacks across Afghanistan. On he also releases several propaganda videos on his twitter account showing Taliban’s achievements throughout the conflict. … On 21 January 2019, Mujahid claimed responsibility for an attack on training centre of National Directorate of Security (NDS) which killed over 100 security personnel. (Wiki, Zabiullah Mujahid)

(Fotos: Twitter)

Oploadet Kl. 01:04 af Kim Møller — Direkte link25 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121033/trackback

25 Comments »

 1. Det burde være løgn, men det bekræfter desværre blot, at det at Trump blev smidt ud af twitter og FB, var en politisk beslutning, taget af venstre snoede islam elskere..

  Der er heller ikke plads på twitter og Fb, til os der hader de venstre snoede og islam, her Danmark….

  Kun tåber frygter ikke venstresnoede kvarthjerner og islam..

  Gud bevare Danmark for Allah vil med garanti ikke…

  Kommentar by Christian Sørensen — 17. august 2021 @ 01:51

 2. et hurtigt og overrumplende exit fra afghanistan , som det der udfolder sig nu ,- med det følger, at ting og sager kommer for dagens lys ,- idet hele taget. Hvilke følger får det for os i DK ,- åbentlyst såvel som i det skjulte?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 17. august 2021 @ 04:37

 3. Big tech er tydeligt bevis på alle journalister og kommunikationsform er politiske aktivister

  Kommentar by H.nielsen — 17. august 2021 @ 06:51

 4. Perfekt spot Kim. Siger alt om Trumphadende Twitter.

  Kommentar by Jeppe — 17. august 2021 @ 09:32

 5. Baan Twitter. Det er selvfølgelig perverst af Twitter.

  Kommentar by Michael Unna — 17. august 2021 @ 09:34

 6. Når magtapparatet og nettet, big tech og big pharm finder det nødvendigt at censurere den demokratiske debat, og støvsuger den for alt som rummer den mindste kritik, er demokratiet selvfølgelig på vej væk, og slutresultatet kan blive ganske forfærdeligt. En meget ildevarslende udvikling er i gang.

  Kommentar by BENT A — 17. august 2021 @ 09:43

 7. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 17. august 2021 @ 09:54

 8. DEN KULTUR DER PRÆGER AFRIKANSKE og arabiske kulturfremmede, kan diskuteres, men den er tydeligt en trussel mod den europæiske og danske økonomi, frihed og sikkerhed m.m.m. Men på eet punkt har indvandrerne ret. Hvis mændene ikke holder kvinderne nede, holder kvinderne mændene nede.

  Se den foragt og hånlige nedladenhed som præger næsten alle politiserende kvinders syn på mænd. I alle venstrefløjspartierne, i bureaukratier og administrationer hvor kvinder er i flertal, i kvinderadioen DR og i feminist-avisen Pølletiken mv., betragtes mænd som modstandere og undermennesker som skal bekæmpes, hånes, bagtales og latterliggøres. Retsløse mænd, retsløse børn og opløste og splittede familier, det er kvindesagskvindernes ideal og mål.

  Men der stopper feministerne ikke. I længden efterlader de både økonomien, kulturen, demokratiet og nationen som en samling ruiner og askedynger. Beviserne for det findes i adskellige lande, et af dem er meget tæt på København.

  Kommentar by BENT A — 17. august 2021 @ 10:33

 9. BENT A — 17. august 2021 @ 10:33 skrev:

  “Men på eet punkt har indvandrerne ret. Hvis mændene ikke holder kvinderne nede, holder kvinderne mændene nede.”

  Det er det gode gamle meme: “Islam Is Right About Women”, som de “Woke” tosser har meget svært ved at forholde sig til. Hvis de er uenige, så er det “islamofobisk”, hvis de er enige, så er det “sexistisk”, perfekt meme.

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. august 2021 @ 11:15

 10. Hvorfor er der ikke vilje blandt borgerligt sindede til at etablere konkurrerende såkaldte sociale medier; således onlinetjenester, internet-Apps, osv.? – Teknisk set, og vel også økonomisk, er det piece of cake – Hvorfor er der blandt Trumps mere end 74 millioner stemmer ikke vilje til at få søsat en ny platform for borgerlige meninger?

  Kommentar by T. Flodur — 17. august 2021 @ 12:08

 11. Enig Jeppe 09:32.’Perfekt spot Kim’. Med mindre han taber igen pga valgsvindel, tror jeg Donald Trump vinder det næste præsidentvalg tirsdag den 5. november 2024.

  Kommentar by Amad — 17. august 2021 @ 12:21

 12. Facebook, Twitter, Google/YouTube, Microsoft, med flere er alle ejet af forretningsfolk, der har fundet ud af, hvor der er penge at tjene. Og det er der p.t. på venstrefløjen, BLM, LGBT+, klimabevægelsen, multi-kulti, med mere.

  Kommentar by Ole Madsen — 17. august 2021 @ 12:36

 13. Gab.com fungerer fint, og man bliver ikke bannet for at skrive at de sorte skal få flere aborter, når de hellige idioter udtrykker deres modstand mod aborter

  Kommentar by Træt — 17. august 2021 @ 13:39

 14. Hmm er Trump farligere en Taliban? De kulturradikales sladderkanal mener det åbenbart!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. august 2021 @ 14:30

 15. Kommentar by Ole Madsen — 17. august 2021 @ 12:36

  Det er konservative og neoliberale der ser profit i indvandring, altså ‘højrefløjen’ siden 60erne. Venstrefløjen gør det fordi de tror de kan socialisere alle.

  Nationalister er udelukket fra dette selskab.

  Kommentar by KineserSnot — 17. august 2021 @ 15:09

 16. KineserSnot 15:09. Ja enig, men fremfor alt er der en forventning om at der er venstreorienterede stemmer i indvandrere, så flere af dem vil medføre kæmpe venstreorienteret flertal ved alle fremtidige folketingsvalg – og ved fremtidige præsidentvalg i USA.

  Det er derfor venstrefløjen ønsker mere indvandring. De kalder det ikke befolknings udskiftning men multi-kultur:-)

  Den seneste race-etniske statistik i folketællingen i USA for 2020 gør det klart, at Amerikas “mangfoldighedseksplosion” fortsætter samtidig med at befolkningstilvæksten er blevet langsommere. De hvide forsvinder efterhånden og det vækker jubel hos mediernes journalister (undtagen dem i Fox tv:-)

  De nye tal viser, at der for første gang i et årti er under halvdelen, der identificerer sig som hvide amerikanere. Det betyder, at hele landets befolkningstilvækst fra 2010 til 2020 kan tilskrives ikke-hvide, dvs dem, der identificerer sig som latinoer/latinamerikanere, sorte, asiatiske amerikanere, indianere og andre ikke-hvide racer.

  Kommentar by Amad — 17. august 2021 @ 16:03

 17. https://www.theepochtimes.com/zach-vorhies-to-target-trump-google-rewrote-its-news-algorithms_3948056.html?&utm_medium=Crossroads&utm_source=Others&utm_campaign=Googlealgorithms&utm_content=8-13-2021

  Kommentar by k.m. — 17. august 2021 @ 17:47

 18. Mystik om Joe Biden i Camp David.
  https://www.westernjournal.com/twitter-users-notice-strange-detail-photos-biden-camp-david-pics-march-28th/?utm_source=parler&utm_medium=westernjournalism&utm_campaign=parler

  Kommentar by k.m. — 17. august 2021 @ 18:04

 19. Det hele ligner efterhånden et mønster på en ondsindet plan; den anti-krig/anti-globalisme/virus-humorist Trump skulle fjernes fordi han ikke var ‘holdspiller’, så nye krige og flygtningestrømme kunne begynde igen. Den dybe stat og det militære industrielle kompleks’ yes-man Biden, har allerede åbnet porten mod Mexico, så den side af invasionen går strygende…

  Kommentar by LarsB — 17. august 2021 @ 18:15

 20. Det er en demokratisk skændsel at ytringsfriheden i de demokratiske lande, generes af de store social medier. Der vil komme et opgør om denne utålelige situation på en eller anden måde. Enten ved statsindgreb eller ved at brugerne flygter over til frie medier. Utroligt at terrororganisationer fortsat kan bruge de sociale medier, mens fredelige debattører i vores del af verden chikaneres.

  Jeg håber at Donald Trump kommer til magten igen, og vil gøre noget effektivt ved disse medier.

  Facebook opsporer med stor nidkærhed synspunkter som de ikke kan lide, og afskærer afsenderne fra debat. Jeg forstår ikke at en avis som Jyllandsposten fortsat bruger Fjæsbogen som medie for læserkommentarer. Endnu mere besynderligt er det at selv et alternativt medie som Den Korte Avis også bruger FB.

  Man må faktisk rose venstrefløjens hovedorgan Politiken for at afstå fra at bruge FB.

  Kommentar by JC — 17. august 2021 @ 20:08

 21. Jeg følger James Woods på Twitter, men når jeg prøver at slukke for de venstreekstreme, der nidkært kommer med irrelevante kommentarer om Woods, så virker det ikke. Nok fordi de er NPC, non playable characters.
  Han er virkelig i stødet for tiden, Så er det varer nok ikke længe før Taleban Jack-Dorsey slukker for ham

  Kommentar by Træt — 17. august 2021 @ 20:25

 22. @12

  Nøjagtig som Krupps, IBM, Ford og andre tjente fedt på at sælge isenkram til nazisterne.

  Kapitalen har ingen moral. Længere er den ikke.

  Kommentar by Bilka — 17. august 2021 @ 21:24

 23. Juep, Vores ledere og medier er ikke en skid bedre end Taliban.

  Kommentar by Flaskeposten — 17. august 2021 @ 21:53

 24. Trump er tilbage å twitter ;)

  https://babylonbee.com/news/trump-allowed-back-on-twitter-after-being-hired-as-taliban-spokesman

  Kommentar by Santor — 18. august 2021 @ 14:02

 25. Santor — 18. august 2021 @ 14:02

  Herligt, tak for den.

  Kommentar by tavsen — 19. august 2021 @ 06:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper