19. august 2021

Byretsdommeren, der dømte Messerschmidt, nærer dybt forankret antipati mod DF og Messerschmidt

‘Lever vi i en retsstat?’, spørger nyligt dømte Morten Messerschmidt, og dokumenterer med 21 eksempler fra dommer Søren Holm Seerups Facebook-profil, at der er et habilitetsproblem. Seerup er Cordua-liberal, og har tydeligvis et årelangt dybfølt had til Morten Messerschmidt og Dansk Folkeparti. I forlængelse af Messerschmidt opdatering, har dommeren valgt at slette sin profil.

“Søren Holm Seerup har selv taget stilling til det her spørgsmål, og han har åbenbart ikke ment, han var inhabil. Jeg mener, det her rejser spørgsmålet om, hvorvidt han er.” (Jura-professor Frederik Waage, Berlingske, 19. august 2021)

(Collage: Søren Holm Seerup, dommer, DF-hader)

“01) SHS liker en bemærkning om, at DF gør det vanskeligt ikke at tro på Poul Nyrups udsagn om stuerenhed: ‘De gør sig virkelig store anstrengelser for at holde liv i Nyrups profeti’. …

04) I en kommentar har MM påpeget, at det socialistiske syn på børneopdragelse har skabt den ungdom, der hærger Prag på studierejser. I en kommentar skriver SHS, at dette minder ham om, hvordan DF blev associeret med Breivik-massakren – ‘blot lidt længere fra sandheden’.

05) SHS erklærer sig enig i udsagnet imod Pia Kjærsgaard: ‘bedst som man gik og troede, man var vaccineret mod flere hårrejsende uhyrlige og ubehagelige tilkendegivelser fra DF, trumfer Pia K lige med det sidste ledige standpunkt på højrefløjen’.

06) I relation til patentdomstolen erklærer SHS sig enig i 1) at DFs vælgere enten må være dumme eller uvidende og 2) at MM flip/flopper i synspunktet om patentdomstolen. …

10) SHS mener, at vælgerne ovenpå retsforbeholdsafstemningen må være dumme, fordi de har lyttet til DF/MM. Kalder det ubegavet ikke at have stemt ja. …

12) Da MM trækker sig som gruppeformand, erklærer SHS sig enig i et opslag med ‘en crashet Messerschmidt – i dagens anledning’ – og tilføjer ordene: ‘Tøhø’. …

15) I debatten om grænsedragningen, som Søren Espersen har rejst, skriver SHS ‘Jeg er delvis enig med Søren Espersen. Lad os få afskaffet den nuværende grænse. Derimod ser jeg ingen grund til at lægge en ny et andet sted’.

16) I debatten om DRs danmarkshistorie, hvor MM kritiserer især det sidste afsnit (befrielsen) og foreslår det lavet om, erklærer SHS sig enig i følgende opslag: ‘Hey, DF! Jeg har en endnu bedre idé: Hvad med en hyggelig bogafbrænding’ samt et opslag, der kalder MMs forslag ‘komplet idiotisk‘. …

18) SHS deltager i latterliggørelse af MM / DF i forbindelse med en ordveksling med Nye Borgerlige.

19) I forbindelse med en ny bog, MM har udgivet, deltager SHS i diskussion om, hvorvidt MM kan være psykisk afvigende.”

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121079/trackback

30 Comments »

 1. BLEV dommeren af de Radikale, Venstre og Enhedslisten mfl. omhyggeligt udvalgt til at være dommer i denne sag, fordi han blev anset for at være “pålidelig”? Er der sket en lignende udvælgelse af rigsrettens dommere, så man kan være sikker på at Støjberg får den “rigtige” behandling og dom?

  Læste fornylig en forbløffende dom over en asylant som for tredje gang var med i et brutalt og bestialsk overfald på en dansker. Dommen var bare helt utrolig mild. Kan godt forstå at nogen spørger om Danmark stadig er en retsstat.

  Er STATEN i det hele taget stadig på danskernes side, eller agter man at føre folkeudskiftningen hele vejen igennem, til og med sidste dansker?

  Kommentar by BENT A — 19. august 2021 @ 02:23

 2. PS: Vil høfligst tillade mig at foreslå en generel debat om Danmarks situation, eller måske en ugentlig åben tråd.

  Kommentar by BENT A — 19. august 2021 @ 02:25

 3. Man burde droppe byretterne og føre alle sager i landsretterne i 1. instans med direkte appeladgang til Højesteret. Problemet er, at vi ikke har nok kompetente jurister i Danmark. Det havde vi engang, eller det vil sige – vi havde lige så mange som i dag, men dengang vedrørte over halvdelen af alle straffesager ikke afstumpede folk importeret fra mellemøsten. Det betyder at byretterne er blevet spækket med “retsassessorer”, der er jurister uden rigtig dommerudnævnelse, der alligevel får lov til at virke som dommere.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 19. august 2021 @ 02:45

 4. Endnu en retsskandale

  Læg mærke til hvordan man fik lusket sig udenom at tage stilling til at højeste-rets dommere havde underkendt retslægerådet anbefaling angående en ganske bestemt sudaneser

  Da han kom ud igen takket være højesteret begik han som bekendt mord på østerbro

  Mig bekendt er der intet sket i den sag,og pressen tabte meget hurtigt interessen for den sag (nok pga det etniske) og især dommerskandalen .
  I et mere civiliseret land burde de efterladte have haft lov til at forlange erstatning fra dommerne pga deres underkendelse af faglige.

  Kommentar by geden — 19. august 2021 @ 03:28

 5. Og ?
  Det ændrer intet ved, at DF har begået svindel og dokumentfalsk.
  Ikke bare et fiktivt møde, men også en fiktiv organisation, administreret af inkompetente mennesker, med fiktiv bestyrelse og fiktive medlemmer. Og et DF som ikke har problemer med at lade deres sommermøde delvist finansiere af midler, man ikke ved hvorfra stammer. Et DF som ellers markedsfører sig på bl.a. kampen mod WU og svindel med EU-midler. Må DF ryge under spærregrænsen ved næste valg. Og Messerschmidt få en ubetinget dom, når først EU går igang med at underkende hele MELD konstruktionen. Slut med at stemme på DF fra min side af. Har jeg ellers gjort ved adskillige valg. Der er heldigvis Nye Borgerlige.

  Kommentar by Jesper — 19. august 2021 @ 07:05

 6. Sjovt som retssystemet er sammenblandet med den politiske magt. Socialistisk Folkepartis og EUs Margrethe Auken og Radikale Venstres Morten Østergaard brugte penge fra EU på en ulovlig facon – betalte tilbage og alt var i orden. Ingen videre konsekvenser. Inger Støjberg og Erik Ninn Hansen trækkes i Rigsretten. Mette Frederiksen sætter Danske Riges Grundlov ud af kraft – hvilke konsekvenser? Ikke fra EUs side – der dog er på jagt efter Polen og Ungarn for ikke, at følge EUssr`s liberalfascistiske linje. Og det godt hjulpet af en dommerstand, der sammenblander magtens tredeling – med såkaldt kaldes “aktivistiske” domme – eller sagt på en anden måde – totalitær machtergreifung. (Var der i øvrigt nogen der bemærkede hvor hurtigt den ellers langsommelige retsmaskine i EU kunne erklære, at regeringernes coronatiltag skam ikke var i strid med menneskerettighederne?)
  I Sverige ser man hvordan en voldtægtsgerningsmand får betalt erstatningen til sine ofre af staten, og ydermere bliver tildelt en erstatning mange gange større, end den han var dømt til at betale til sine ofre…..

  Kommentar by Limewoody — 19. august 2021 @ 07:18

 7. Uanset om man er fan af Morten Messersmith, så er det helt tydeligt, at der er tale om en politisk dom. Dommeren har ganske enkelt været inhabil, og forudindtaget!
  Søren Holm Serup er på teenager vis dumpet i Facebook fælden, man sidder bag nedrullede gardiner og lader sin fordomme udgyde for åbent tæppe, i den den naive tro at ingen senere vil samle det op.
  En dommer er højt uddannet og man skulle tro at han var mere begavet end som så! Men sådan kan man jo blive overrasket!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. august 2021 @ 07:41

 8. En forretning får bøde på 15.000kr for at udlevere videobilleder til en person, der sender materialet videre til 3. person.

  Det skete ifølge radioavisen for to år siden, og handler om billeder af et cykel-eller knallert tyveri.

  Historien melder ikke noget om politiet har fanget og dømt nogen tyvknægte i sagen.

  Kommentar by k.m. — 19. august 2021 @ 07:58

 9. https://www.bt.dk/politik/bt-afsloerer-sf-betaler-57.000-kr.-tilbage-til-eu

  Blev sagen ikke ført i stilhed, uden om domstolene?

  Kommentar by k.m. — 19. august 2021 @ 08:10

 10. Stor tak til Kim Møller for at bringe dommer Søren Holm Seerups tilsyneladende inhabilitet og ufattelige arrogance op her på UP – Denne tråd er begyndt med gode saglige argumenter; det ser ud til at det kan blive en af de bedre dage her på UP.

  Og en ting til, undgå venligst at spolere tråden med uforskammetheder- og personangreb indbyrdes mellem Uriaspostens skribenter – Please!!

  Kommentar by T. Flodur — 19. august 2021 @ 08:14

 11. Dommeren inhabil. Hurra.

  Kommentar by Michael Unna — 19. august 2021 @ 08:23

 12. Kalder andre psykisk-syge, men fremstår selv psykisk-syg.

  Kommentar by KineserSnot — 19. august 2021 @ 08:23

 13. Hvad EU midler ellers bruges til af svindelnumre o.a får sagen imod MM til at blegne i bagatelgrænseland. Men som sagt. En Inhabil Dommer.

  Kommentar by Michael Unna — 19. august 2021 @ 08:26

 14. Uanset diverse likes, så er det en skodsag for Morten. Hvorfor skulle han hove penge ud af EU med sådan en skodordning, og på de fesne forhold.
  I øvrigt har jeg svært ved at se, hvad han laver i røde DF, når han er så konservativ, som han er. Han ville passe 1-1 i NB

  Kommentar by Jeppe — 19. august 2021 @ 08:34

 15. Hvorfor bliver de her ting først opdaget nu? Hvis de har ligget tilgængelige på nettet var det nemt at se manden var inhabil!

  Kommentar by Martin — 19. august 2021 @ 08:35

 16. Jeg har generelt set stor respekt for Hr. Messerschmidt, men synes det er lidt naivt han tager som udgangspunkt vi lever i en retsstat. Det gør vi desværre ikke…

  Kommentar by Hr. Naturlig — 19. august 2021 @ 08:42

 17. Nietzches beskrivelse af disse gutmenchsen om taranteller er perfekt.

  Kommentar by Kinesersnot — 19. august 2021 @ 08:57

 18. https://politiken.dk/indland/art4732479/Kun-få-indvandrere-vil-i-politiet (bag betalingsmur) 25. FEB. 2008
  »Politikorpset skal gerne afspejle samfundet, så alle grupper, både mænd og kvinder, danskere og nydanskere kan føle sig repræsenteret og kan identificere sig med politiet«, siger Københavns politidirektør Hanne Bech Hansen.”

  Den idé skal måske også gælde i retsvæsnet?
  Befolkningssammensætningen ændres, og da vælgerne pt overvejende stemmer rød/radikal, så risikerer vi at moralen i domstolene skrider.

  Kommentar by k.m. — 19. august 2021 @ 09:18

 19. Til alle dem der troede at forvirrede og følelses-aktive personer kun fandtes på de lavere løntrin, – tro om igen.

  Det der er det værste er at magrete auken ikke fik samme nådesløse behandling af systemet for hendes svindel år tilbage.

  Jeg har for længst mistet tilliden til retssystemet og politiet med for den sags skyld!

  Kommentar by Santor — 19. august 2021 @ 09:32

 20. Danmark har som bekendt flere år fået titlen “verdens mindst korrupte land”.

  Måske det i virkeligheden blot er det land hvor korruption og nepotisme skjules mest effektivt?

  Eksemplerne er mange:
  Forsvarets civilansatte der udnytter systemet.
  Flygtningecentrene der ikke har styr på udgifterne
  PETs brug af en enkelt entrepenør der tilsyneladende får renoveret hus på PETs vegne, hvorefter PET mørklægger sagen “af hensyn til rigets sikkerhed”
  Den tidligere politichef i København der hyrede sin gode veninde til konsulentopgaver i millionklassen. Første efterforskning (af politet selv) blev henlagt pga mangel på beviser….
  Obamas besøg i Kolding der blev støttet med en million af Kolding kommune imod økonomirådet fik billetter.
  osv osv

  Kommentar by redneck — 19. august 2021 @ 09:38

 21. Det er nok svært at beskylde dommeren for at være intelligent.

  Kommentar by Rinus — 19. august 2021 @ 10:40

 22. Kommentar by k.m. — 19. august 2021 @ 09:18

  Venstrefløjens partier og NGO har været enormt gode til at værge lægdommere og domsmænd hos de fremmede.

  Det som om de meget mere skarpe og forstår at samfundsændringer skabes fra bunden.

  Højrefløjens partier har nærmest ignoreret dette og fokusere kun på partipolitik og dækning i medierne.

  Kommentar by Kinesersnot — 19. august 2021 @ 11:13

 23. Det er nok svært at beskylde dommeren for at være intelligent.

  Kommentar by Rinus — 19. august 2021 @ 10:40

  he he.

  Også unødvendigt, tilstrækkeligt at være Rødgardist, så er den høje løn og høje pension sikret.

  Kommentar by tavsen — 19. august 2021 @ 11:34

 24. Udnævn dommeren til fodbolddommer i lilleputkampe, men ikke i Voldsmose, da han sikkert vil være inhabil der også.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. august 2021 @ 11:42

 25. Selvfølgelig er dommerne også en del af det samme anti-hvide/anti-danske progressive/globalistiske system, som også omfatter politi, medier, uddannelsesinstitutioner, underholdningsbranchen, sociale medier etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. august 2021 @ 12:02

 26. Dommeren er da idiot. At “like” noget på Facebook eller rase ud her på Uriasposten er det eneste vi andre magtesløse mennesker kan gøre.

  Som dommer i u-retssystemet har han alle muligheder for at dømme danskere hårdt og indvandrerbyrden ufatteligt mildt, uden at nogen kan gøre noget ved det.

  Kommentar by Træt — 19. august 2021 @ 17:27

 27. Dansker-haderen dommer Søren Holm Seerup bør tage sine fine kappe af og gå. Der mangler gadefejere i København.

  Når det er sagt – så har DF og Messerschmidt jo nok haft fingrene nede i EU’s pengekrukke (som Auken og mange andre EU-politikere), men DF vælger uværdigt at smide MM under bussen. Tulle er en tøsedreng.

  Kommentar by Thomas M. — 19. august 2021 @ 19:39

 28. https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13211575/messerschmidt-forsvarer-kontroversielt-facebookopslag-om-dommer-det-er-lige-saa-bekymrende-hvis-du-ikke-kan-se-at-det-er-bekymrende/

  Kommentar by k. m. — 19. august 2021 @ 20:52

 29. Vi ved jo godt at embedsværket i DK læner temmelig kraftigt til venstrefløjen. På de kanter er man ekstremt højreorienteret hvis man går ind for lavere skatter. Det er klart, de lever af at stjæle fra os der rent faktisk skaber import og eksport, altså rigtige penge.

  Kommentar by Flaskeposten — 19. august 2021 @ 21:02

 30. Endelig et godt bevis for omverden, hvor radigale og politiske de danske dommere er.

  Kommentar by LarsB — 20. august 2021 @ 20:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper