19. august 2021

Halime Oguz om forskelsbehandling: ‘Vi taler ikke om det udbredte had mod mennesker med hvid hud’

Torsdag aften blev en 80-årig mand overfaldet af fire unge ‘af anden etnisk oprindelse’, da han gik med sin rollator, på vej hjem fra indkøb i Tølløse. De fjernede rollatoren, og ‘liggende på vejen’ sparkede de ham. Han udleverede et mindre kontantbeløb, hvorefter de flygtede på knallert. Et overfald, der listes i døgnrapporten, og gengives i lokalblades notitser. Ingen overskrifter i aviserne, intet på tv, ingen opdateringer fra folkevalgte.

Halime Oguz lufter nogle klokkeklare pointer i KøbenhavnLIV – Forskelsbehandler vi vold og racisme ud fra hudfarve?.

“Da en fuld mand på Kastrup Havn for nylig overfusede og råbte ad en familie med minoritetsbaggrund faldt vi alle – og med rette – over hinanden i fordømmelser og foragt. Selv statsministeren tog afstand. … oplever vi egentlig samme bestyrtelse, når indvandrere begår overgreb mod majoritets-danskere?

I weekenden blev 58-årige Martin, en helt almindelig far, offer for brutal og umotiveret vold på Nørrebro… Hvem har hørt om den uhyggelige sag? Få. Alt for ofte bliver de hadforbrydelser, folk med minoritetsbaggrund begår, mødt af larmende tavshed. Ikke mindst fra nogle af de ‘hellige’ på venstrefløjen, for hvem fordomme og decideret racisme, altid kun kan gå én vej. Imens bliver der råbt racisme ved enhver fornærmelse af indvandrere.

Har historien om Martin været på forsiden af alle formiddagsblade? Nej. Når vi taler hadforbrydelser i Danmark, taler vi næsten altid om udsatte minoriteter, eksempelvis med indvandrerbaggrund. Vi taler ikke om det udbredte had mod mennesker med hvid hud og dansk som hovedsprog!

Vi er nødt til at tale om elefanten i rummet; den udbredte racisme mod majoritets-befolkningen i Danmark fra et lille, men voldelige og hadefuldt segment i indvandrerkredse, der udviser en ubeskrivelig kynisme, afstumpethed og råhed.”

(Tølløse ved den gamle DLG-silo, tæt på Netto og Superbrugsen; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 02:39 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121089/trackback

29 Comments »

 1. Vil vædde på at det er kurdere fra Syrien.

  Kommentar by Syrienblog — 19. august 2021 @ 02:47

 2. Prøv at bytte rundt på etniciteten i denne sag – altså ung blond, blåøjet dansk mand sexkrænker ældre muslim, man kunne fx lade den gamle mand være imam – hele Danmark ville eksplodere i vold og optøjer:

  “En 22-årig mand med somaliske rødder er i dag fængslet i en sag om et særdeles groft sexoverfald, hvor en 75-årig etnisk dansk mand var offer.

  Ifølge sigtelsen udspandt sagen sig tidligt i morges ved omkring kl. 04.50 på Vesterport Station i København.

  Her er manden sigtet for at have truet den 75-årige til oralsex. Og da manden nægtede slog han flere gange den 75-årige mand med knyttede næver ligesom han truede med at kaste ham ud foran et tog.

  Hefter gav den ældre mand efter for truslerne og føjede den 22-årige, der også slog den 75-årige med en paraply og gramsede ham i skridtet.”

  https://ekstrabladet.dk/krimi/mand-faengslet-75-aarig-sexkraenket-paa-s-togsstation/7023052

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 19. august 2021 @ 05:36

 3. “et lille, men voldelige og hadefuldt segment i indvandrerkredse”.
  Hmmm – det er sådan en frase, alle aflirer.

  Mere dækkende er: Det kan godt være, at det voldelige segment er lille, men det næres af et langt større hadefuldt segment i indvandrerkredse, og volden retfærdiggøres med deres hadefulde religiøse skrifter.

  Hertil kommer støtten fra den politiske danske venstrefløj, der forsvarer voldsmanden som det egentlige offer, og som er årsagen til, at det store hadefulde indvandrersegment overhovedet har vokset sig så stort.

  Kommentar by traveler — 19. august 2021 @ 06:47

 4. Er der ingen anstændig journalist tilbage i Danmark? En som kan spørge Statsministeren om hun ikke mener at episoder som nu med den 80 årige, er langt værre end episoden med den berusede mand! Herregud hvem har ikke prøvet at blive forudlempet af en fuld mand? Men at fire bavianer røver en 80 årig og sparker ham når han ligger ned, det er en meget alvorlig forbrydelse!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. august 2021 @ 07:46

 5. LIDT MÆRKELIGT at det er en udlænding er den som siger noget skarpt om medierne. Men det skyldes måske at danskere som siger det samme, næsten aldrig citeres i MSM, men bortcensurereres. En censur (og hetz) som begyndte for 30-40 år siden. Og som i dag er tæt på 100%.

  Sagen som Jørgen Nielsen fortæller om i nr. 2 kl. 05.36 er også meget grov. I det hele taget er det blevet farligt at komme ind på tog- og rutebil-stationer. Mange overfald og flere nedskubninger foran tog har fundet sted.

  En stille og fortiet guerilla-krig eller hverdagsterror er begyndt. En snigende fordrivelse og udskiftning af danskerne er i gang. Dog er den ikke hemmelig, for enhver der kommer lidt omkring og bruger sine øjne,
  kan selv konstatere udskiftningen.

  Volden mod tusinder af danskere, truslerne mod alle danskere, er alle de gamle partier og massemedier enige om at acceptere og ignorere.

  Christiansborg er et meget besynderligt foretagende.

  Kommentar by BENT A — 19. august 2021 @ 08:12

 6. at det er en udlænding som er den der siger….

  Kommentar by BENT A — 19. august 2021 @ 08:14

 7. Kun få etniske danskere tør sige noget negativt om den muslimske indvandring og befolkningsudskiftningen. Og det kun når de har drukket sig mod til. Vi er et skyldbevidst folk af selvhadere og selvpiskere, der skal betale for vores egen udslettelse. Hvis vi træder ud af den rolle, skal det moralske gestapo på avisredaktionerne nok træde i karakter. Det skyldes den systematiske inddoktrinering vi har været underlagt lige fra børnehaven. Danskerne er lige som de øvrige skandinaver et undertrykt folk.

  Det burde være på tide at gøre oprør mod undertrykkerne i det officielle Danmark.

  Kommentar by JC — 19. august 2021 @ 08:20

 8. Altså der er ikke noget der hedder Hadforbrydelser imod Vantro-folk der har en anden religion-, men jeg kan forstå at den diplomatiske fejhed politisk og i dommerstanden heller ikke lægger vægt på det.
  Derudover mener jeg også selve udtrykket en -Hadforbrydelse- er et underligt gummimeningsfænomen der slet ikke bør forekomme i Jura.
  (Er der nogen der har røvet nogle eller begået vold af lutter Kærlighed? :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 19. august 2021 @ 08:22

 9. Danskere har sagt det i 30-40 år. Grønjakkerne blev oprettet for at stoppe volden i gaden fra de fremmede.

  Men først når Ahmed Mahmoud, Halime Oguz eller en anden siger det så bliver det taget alvorligt.

  ‘Patrioterne Går Live’ afholdte forresten demonstration på Blå Gårds Plads, bl.a for at fortælle om overstående. Det endte med at ANTIFA og Muslimer overfaldt dem og stjal deres banner, imens politiet stod og så på.

  Efter denne hændelse lukkede Politiet demonstrationen ned og forklarede at de ikke kunne sørge for sikkerheden.

  Kommentar by Kinesersnot — 19. august 2021 @ 08:46

 10. Sikander Siddqiue havde samråd om hadforbrydelser, han ville have en særlig indsats for Muslimer. Hverken Sikander eller Nick Hækkerup eller Jeppe Bruus nævnte noget om hadforbrydelser imod ‘vantro’ Danskere.

  Kommentar by Kinesersnot — 19. august 2021 @ 08:47

 11. ‘Elefanten’ i rummet er ikke en elefant, men snart er det ‘afghaneren’ på socialkontoret, der tér sig som en vild tyr i en porcelænsbutik.
  Problemet er, at de venstreekstreme danskerhadende socialfascister og de radikale har sat prisen for op deres støtte til Mette Mink.
  Der skal helst smugles tusindvis af afghanere til Danmark, hvor de får et trykt sugerør foræret med fri adgang til danske skatteyderes lommer. Kan Mette Mink ikke levere varen, vælter de ekstreme fascister regeringen.
  Vil Mette Mink overgive sig, eller er hun på danskernes parti ?

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. august 2021 @ 08:56

 12. ANTIFA og Muslimer overfalder demonstranter på Blågårds Plads (18-08-2021)

  https://rumble.com/vldbxz-antifa-og-muslimer-overfalder-demonstranter-p-bl-grds-plads.html

  Kommentar by Kinesersnot — 19. august 2021 @ 09:09

 13. Når Meningsdanmark har den opfattelse, at voldsmanden akkompagneret af støtter i egne rækker er de egentlige ofre, betyder det, at der stilles endnu større krav om, at Danmarks skal modtage migranter/flygtninge med åbne arme og uendelig økonomisk assistance:

  Hør bare Anders Ladekarl med julelys i øjnenen:
  – Vi har et setup, der giver de afghanere, som nu kommer til Danmark, en rigtig god modtagelse, og som sørger for, at der er nogen til at hjælpe dem med en varm seng og de fornødenheder, de skal bruge….

  I socialsystemets anden ende (så at sige) påbydes plejecentre kun at udlevere en toiletrulle pr. beboer om ugen, fordi man sådan skal spare. De ældre klienter vil jo ikke danne hadefulde og voldelige bander, så dem kan man sagtens spare på.

  Kommentar by traveler — 19. august 2021 @ 09:17

 14. Om 20 år er de ligesom os. Var det ikke sådan landsforræderen Stampe sinken udtalte sig for mange år siden?

  Kommentar by Nielsen — 19. august 2021 @ 09:19

 15. Det eneste Vi kan gøre er at vente, tålmodigt, på at resten af Danmark har fået nok men, hold ikke vejret, det sker ikke foreløbig.

  Ifølge venstretosserne er det nemlig Os der er de voldelige kriminelle så Vi har nok fortjent det. Hvilket så igen er et paradoks, fordi de plejer at stopfodre DØMTE voldelige kriminelle med rehabiliteringsrejser til eksotiske ferieparadiser som en del af straffen.

  Kommentar by Santor — 19. august 2021 @ 09:22

 16. Kommentar by Nielsen — 19. august 2021 @ 09:19

  Desværre er det ikke længere kun Radikale Venstre der snakker sådan. Selv folk med tilknytning til Nye Borgerlige taler sådan i øjeblikket. De borgerlige taler sådan, fordi de har købt Eric Kaufmanns forudsigelser.

  Kommentar by Kinesersnot — 19. august 2021 @ 10:26

 17. Kommentar by Santor — 19. august 2021 @ 09:22

  Ham der blev overfaldts venner, beskrev at han var overfaldet af fascister, selvom der var tale om at gerningsmanden havde Somaliske rødder.

  Igår afholdte den venstreorienteret demonstration imod vold på Blågårds Plads sammen med muslimer, med bønnekalde og alt der høre til.

  Kommentar by Kinesersnot — 19. august 2021 @ 10:35

 18. https://rumble.com/vldbxz-antifa-og-muslimer-overfalder-demonstranter-p-bl-grds-plads.html

  Kommentar by Kinesersnot — 19. august 2021 @ 09:09

  Det smukke multietniske samfund jeg er blevet lovet i over 35 årlader vente på sig. Men i firserne læste jeg også en “forsker” udtale, at integration kunne tage op til 60 år. VELBEKOMME

  Herlig video, der viser venstrefløjens fallit. Han holder en god ven i hånden. ØL. Burde vises i FT.

  Kommentar by tavsen — 19. august 2021 @ 10:44

 19. DANSKERNE, ALLE de almindelige danskere, er nu kun på tålt ophold i deres eget land. De er reduceret til 3. eller 5. rangs indbyggere i det, som lidt endnu, er deres eget land.

  Alle rettigheder, alle værdier og alle by- og landområder overtages hastigt, men sikkert, af gæsterne og berigerne.

  Fra Christiansborg skal danskerne ikke forvente nogen hjælp, og fra DR og MSM slet ingen. Tværtimod.

  Kommentar by BENT A — 19. august 2021 @ 11:47

 20. Kinesersnot — 19. august 2021 @ 10:26 skrev:

  “Selv folk med tilknytning til Nye Borgerlige taler sådan i øjeblikket.”

  Ja, det er uendelig trist at de såkaldt “borgerlige” også har købt myten om, at fremmede kan “blive danskere” ved at have de rigtige papirer, værdier, sprogkundskaber etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. august 2021 @ 12:10

 21. Kommentar by Peter Nielsen — 19. august 2021 @ 12:10

  Det er ikke så godt desværre er der mange boomere, der godt ved hvordan landet ligger, men som alligevel klamre sig til håb og silikonepatter, istedet for at sætte sig ind i tingene og forstå at NB og DF ikke nytter det store.

  Jeg håber ikke der går 5-10 år, med NB som en slags sovepude, fordi så er løbet kørt.

  https://www.dansk-atterdag.dk/hvordan-staar-det-til-med-den-danske-hoejrefloej/

  Kommentar by KineserSnot — 19. august 2021 @ 13:11

 22. https://www.berlingske.dk/metropol/paa-blaagaards-plads-var-de-moedt-op-for-at-demonstrere-mod-vold-saa

  Kommentar by KineserSnot — 19. august 2021 @ 13:29

 23. Racismen og hadet fra muslimerne/islamisterne vil kun blive værre.

  MEGET VÆRRE!

  Kommentar by Hans peteresen — 19. august 2021 @ 14:56

 24. traveler — 19. august 2021 @ 09:17:
  Når alle 20000 afghanere snart kommer på betalt dansk luxusferie, får de danske beboere på plejehjem ikke mere 1 rulle toiletpapir om ugen.
  De får herefter kun 1 gammel Berlinger og 1 gammel Politiken om ugen som toiletpapir, men til jul får ulæste eksemplarer.

  Kommentar by Gustav Jensen — 19. august 2021 @ 15:17

 25. Tak til 12) for dette indslag. Dejligt at vide der er nogle Antiislamiske folk der gør aktivt modstand.

  Kommentar by Michael Unna — 19. august 2021 @ 16:28

 26. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Også tak til folk som Wafa Sultan, Pamela Geller, Lars Hedegaard o.a

  Kommentar by Michael Unna — 19. august 2021 @ 16:32

 27. Underligt at Rasmus Stoklund ikke er ude med en twitter kommentar

  Det er han ellers hurtig til når en muslim får en verbal svaber fra en fuld dansker

  Kommentar by Bjarne Jensen — 19. august 2021 @ 19:13

 28. KineserSnot — 19. august 2021 @ 13:11:

  “Atterdag” er også et af mine foretrukne sites :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. august 2021 @ 23:38

 29. HENVISNINGEN TIL “ATTERDAG” kl. 13.11 er udmærket. Er ikke enig med “Atterdag” i alt, men skal love for at både DF og NB får en ordentlig omgang lak. Men læs selv.

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 13:35

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper