20. august 2021

V-politiker vil give økonomisk boost til MSM: ‘Lad os give gratis avisabonnementer til alle danske unge’

Man ved der er noget helt galt med ‘Venstre, Danmarks Liberale Parti’, når en ung folketingskandidat for partiet foreslår ‘gratis’ avisabonnementer til unge mellem 16 og 25 år. For det første, så er der ikke noget der er gratis – det er statsfinansieret, og således betalt af andre. For det andet, så er skattekroner til ansættelse af endnu flere røde journalister, den helt forkerte vej at gå. Ikke hvis man er SF’er, men Iben er borgerlig.

Kommentar af en Iben Krog Rasmussen på Altinget.dk – Venstre-kandidat: Giv gratis avisabonnementer til unge.

“… vi har i debatten om dannelse og den demokratiske samtale haft for meget fokus på at modkæmpe og fikse techgiganterne. Dannelse og demokrati er mere end at bekrige Facebook. Det handler også om, at vi skal bygge noget andet op. Her har jeg et forslag: Lad os give gratis avisabonnementer til alle danske unge.

Vil vi genrejse avisdannelse, må vi som samfund træde ind. En ny undersøgelse fra Danmarks Statistik viser, at 70 procent af de danske unge får deres nyheder fra sociale medier. Vil vi skabe et samfund med demokratisk dannelse og en ungdom med udsyn fra andet end techgiganternes algoritmer, må vi også turde være ambitiøse.

Ved at give alle unge mulighed for gratis avisabonnementer – enten i online format eller på tryk – kan vi skabe en ny avisgeneration. …

Hvor skal pengene så komme fra spørger du måske? For det første vil jeg insistere på, at vi skal se dannelse og kultur som en investering frem for en udgift.

(Iben Krog Rasmussen, V-folketingskandidat; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 01:18 af Kim Møller — Direkte link16 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121115/trackback

16 Comments »

 1. JA, VENSTRES POLITIKERE ER NÆSTEN ALLE HÅBLØSE. Bare se på Jacob Sprællemand og hans støtter. Som syntes at Støjberg skulle smides ud af partiet og stilles for en rigsret.

  Ibens forslag er nok velment, men også naivt. Hun burde i stedet opfordre de unge til at læse net-aviserne. Papir-aviserne er alle så fulde af rød propaganda, manipulerende artikler, løgne og fortielser, at de nok gør mere skade end gavn.

  Ligesom alle de gamle partier.

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 06:23

 2. PS: Læs endelig Klaus Ewalds sidste klumme om Kabuls fald. Som ikke bare er en katastrofe for Kabul, men for alle europæiske byer.

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 07:06

 3. Der skal fokus på , at offentlige udgifter ER udgifter. Pengene skal tjenes først. En del “socialdamer” socialrådgivere mm anser ikke sig selv som en UDGIFT for staten. Fordi , “de jo er en del af løsningen” ,- altså fx ved “støttede ansættelser” , hvor folk af forskellige grunde ansættes med tilskud. I den situation betragtes kun den der er på overførselsindkomst som en udgift for det offentlige. Det ER sådanne selvforståelser hos “socialdamerne” , der giver en uhørt høj selvværds-fornemmelse og baner vej for manglende integritet i forvaltningen af den offentlige sektor. De varme hænder ,- sosu-hjælper, rengøring mm er tilgengæld så massivt underbemandet , at det skriger til himlen.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 20. august 2021 @ 07:38

 4. “Man ved der er noget helt galt med ‘Venstre, Danmarks Liberale Parti’”

  Når de fortsat frembringer så naive mennesker. Hvad skulle det hjælpe med gratis aviser til de unge? De får da rigelig med indoktrinering i uddannelsessystemet, hvad Iben Krog Rasmussen selv er et godt eksempel på.

  “Vil vi genrejse avisdannelse”

  Hvorfor dog give kunstig åndedræt til en hensygnende branche? Man kunne slagte en stor eksportbranche (mink), uden at blinke. Så det bliver ikke fra de tabte milliardeksporter, der kan betale for Iben Krog Rasmussen dødfødte projekt.

  Iben Krog Rasmussen KIG PÅ VENSTRES GALLUPTAL, man skaffer ikke flere vælgere ved at udskrive flere skatter

  Kommentar by tavsen — 20. august 2021 @ 07:51

 5. Som supporter af Nye Borgerlige skal der herfra, af hjertet, lyde en stor tak til Iben Krog Rasmussen, alt for at hjælpe til med at smække de sidste søm i Venstres ligkiste – Godt gået Iben, hold ud!

  NB: Jeg synes ellers at Jacob Ellemann-Jensen, slider hårdt i det, for at smadre partiet; han må være, helt oppe at køre, over denne overvældende hjælp fra Iben Krog Rasmussen med at få arbejdet gjort færdigt – Yabba Dabba Doo!

  Kommentar by T. Flodur — 20. august 2021 @ 07:52

 6. Hvorfor vil en V-politiker skade ungdommen med våset fra MSM?

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2021 @ 08:38

 7. Angående alt det regnbuesnak og bøvl. Erstat det nu med kun een farve:
  youtube: aurosmith “Pink”. :-) :-) :-) :-). God weekend.

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2021 @ 08:41

 8. “Vil vi genrejse avisdannelse, må vi som samfund træde ind.”
  HVAD!
  Skal der så stå nogen og dele aviser ud til de unge mennesker ved skoler og fritidshjem?
  Rengøringspersonale og pedeller får sgu noget og se til.
  Er der i øvrigt nogen der nogensinde har hørt om den store plan for genrejsning af “avisdannelse”?
  Politiker står der. Det er efterhånden et mærkat der fortæller at her har man med en person at gøre der er totalt afmonteret fra virkeligheden. Et stigma.

  Kommentar by Hagmann — 20. august 2021 @ 09:08

 9. Og så undre de kloge sig over at unge kvindelige politikere gang på gang bliver hængt ud som direkte tåbelige.

  Lad os bare sige det som det er, unge kvinder om de er fra højre eller venstre side af salen, er toppen af dårskab for nu at sige det pænt.

  Grunden er naturligvis at man ikke kan snyde evolutionen. Så kvinde-generne bryder ALTID igennem og i et større sammenhæng, hvilket vil sige alt andet end den nære familie, bliver de en byrde hver gang de åbner munden.

  Det siger sig selv at ældre kvinder er mindre underkastet genetikken og derfor sagtens kan klare sig på lige fod med mændene men det kræver at de har overstået “moderinstinktet” og DERFOR har noget at byde ind med.

  Har hun overhovedet regnet på hvad hendes forslag det vil koste staten (OS)?

  Do the Fucking Math!

  Kommentar by Santor — 20. august 2021 @ 10:05

 10. Den sidste antydning af fornuft forlod Venstre sammen med Inger Støjberg.

  Kommentar by bjarne binee — 20. august 2021 @ 10:22

 11. Helledusseda. Endnu en venstremand, der bekæmper verdens mest effektive og grønne fødevareproduktion.

  Kommentar by Bastardo — 20. august 2021 @ 10:48

 12. “Avisdannelse” ? Ordet findes ikke (Dansk Sprognævn) – Det er der måske en særdeles god grund til; ikke sandt bette Iben!?

  Kommentar by T. Flodur — 20. august 2021 @ 11:14

 13. There aint such thing as a free lunch!
  Der er altid andre som betaler! Skatteyderne f.eks.
  Tænk hvis de studerende fik frit abonnement på Information eller Politiken, hvordan ville vores stakkels land dog ende!
  Venstre er i skarp konkurrence med socialisterne om at bruge skatteyderes penge hurtigst og mindst effektivt som muligt!
  Gad vide hvornår befolkningen opdager, at når socialisterne vil uddele gaver, så er der kun en til at betale og det modtageren selv! Kort sagt politikerne fodre hunden med sin egen hale!
  Socialisterne bilder folk ind, at det er de rige, der betaler! Problemet er at der er alt for få rige! Så hvis de rige skulle betale for alle gaverne, så blev der kun råd til en narresut til hver!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. august 2021 @ 13:30

 14. Venstre er et landsforræder parti, hvilket i så fald også må gælde for venstres vælgere.

  Kommentar by piphans — 20. august 2021 @ 21:05

 15. bjarne binee — 20. august 2021 @ 10:22
  Så sandt så sandt.

  Kommentar by piphans — 20. august 2021 @ 21:06

 16. En virkelig god investering i Danmark vile være at halvere antallet af folketingets medlemstal, i hvert fald til under 100 medlemmer.
  Fjolletinget er alligevel blevet ekspeditionskontor og udøvende organ for EU’s bizarre påhit. Når Merkel & Macron bjæffer, står dansken ret og parerer ordre. Vores sidste chance for overlevelse er Danexit, hvis vi stadigvæk vil kalde Danmark en selvstændig uafhængig nation – eller at køre EU på historiens losseplads som Tysklands sidste forsøg på at erobre Europa uden våbenmagt. Del Tyskland op i selvstændige ‘länder’ inden de spiser os.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. august 2021 @ 10:37

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper