21. august 2021

Gruppevoldtægt, dømt: Azad Manla Ali, Saleh Mohamad Hoso, Arian Khan og Tobias (Tüfekcioglu) Vorm

Så faldt der dom i landsretten for Haslev-gruppevoldtægten. Den 18-årige syrer Azad Manla Ali, der kom til Danmark under flygtningestrømme for fem år siden fik 3,5 års fængsel og blev udvist for bestandigt. 20-årige kurder Saleh Mohamad Hoso, der tidligere er dømt for vold, fik ligeledes 3,5 års fængsel. 20-årige Arian Khan fik 3 år fængsel, og 20-årige Tobias Vorm (dansk mor, kurdisk far) fik to års fængsel for at have filmet, og ikke forsøgt at stoppe voldtægten. Detaljer fra en artikel på SN.dk – Fire unge dømt for gruppevoldtægt.

“Saleh Mohamad Hoso, Arian Khan, Tobias Vorm og en nu 18-årig dreng blev alle idømt lange fængselsstraffe, da Østre Landsret fredag afsagde dom i sagen om gruppevoldtægt af en 15-årig pige i et skur i Haslev. …

Ifølge dommen var det dog bevist, at Saleh Mohamad Hoso, der dengang var 19 år gammel havde taget pigen med ind i skuret på Sofiendalskolen, hvor han havde tvunget hende til at tage tøjet af og have sex med ham. Derefter havde han kontaktet Arian Khan, Tobias Vorm og den nu 18-årige dreng, der var gået over til skuret, hvor den nu 18-årige og Arian havde sex med pigen, mens Tobias Vorm havde optaget flere videoer, som han havde videresendt til andre via appen Snapchat.

Under agten var pigen begyndt at bløde…”

(18-årige Azad Manla Ali, 20-årige Saleh Mohamad Hoso, Arian Khan og Tobia Vorm; Foto: SB)

Oploadet Kl. 11:04 af Kim Møller — Direkte link22 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121141/trackback

22 Comments »

 1. Det bliver der mere og mere af, og der kommer flere og flere af slagsen ind i landet hver dag. Dem der bliver smidt ud, kommer bare igen. Danmark er tabt.

  Kommentar by IES — 21. august 2021 @ 11:21

 2. Muslimer er følelseskolde egoister. Det burde pigerne have i tankerne, inden de udforsker deres sexdrømme

  MUCH MORE TO COME.

  https://www.nyariks.se/afghanerna-fortsatter-leverera-mohammad-younes-nazari-valdtog-tolvarigt-barn/

  Den 18 augusti 2021 dömde Malmö tingsrätt afghanen Mohammad Younes Nazari, född 20020607, till 15 månaders fängelse för våldtäkt mot barn. Den 10 mars samma år började det gå rykten om att ett tolvårigt svenskt barn hade haft sex och hon togs därför till barnakuten där hennes trosor togs i beslag. I dem återfanns bland annat sperma från Nazari som kunde identifieras via Snapchat.”

  Har det svenske politi overdraget det hele til internettet? Fordi de selv er optaget af andet egoistisk?

  friatider.se/aklagaren-nadim-ghazale-begick-brott-men-slipper-atal

  “Under agten var pigen begyndt at bløde…”

  Muslimer er følelseskolde egoister. Blod er forstærkende for dem, som en rød klud foran tyren

  Kommentar by tavsen — 21. august 2021 @ 12:03

 3. MAN KAN også sige det på en anden måde: Christiansborgs gamle partier er i gang med een stor gruppevoldtægt af hele Danmark og af alle danskere. Borgens politik er en ufattelig, utrolig, altomfattende og ubeskrivelig skandale. København vil nok være som en kopi af Kabul om nogle år, og resten af Danmarks byer vil komme til at ligne Malmø.

  Kommentar by BENT A — 21. august 2021 @ 12:28

 4. Trusler om vold og undertrykkelse for afghanere til at flygte, ingen tør at røre ved kineserne pga af selvsamme. Hvorfor kan vesten ikke beskytte sine grænser? Kan det være manglen af vilje til at skrue bissen på?

  Kommentar by Frafalden Moderat — 21. august 2021 @ 12:36

 5. MAN kan også sige det på en 3. måde: Den talende klasse er ved at tale os ihjel.

  Den snakker og snakker om guld og grønne skove, om integration og berigelse, om velfærd til alle og bla-bla-bla, og imens sygner Danmark lige så stille hen og forsvinder fra os.

  Kommentar by BENT A — 21. august 2021 @ 12:50

 6. Genindfør dødsstraffen!

  Den blev afskaffet mest fordi der efter pesten og diverse krige ikke var mænd nok til det grove og til at gøre kvinderne gravid så “folket” kunne føres videre.

  Nu har Vi et stort overskud af mænd der IKKE gider arbejde og samtidig ser det som deres ret at begå alskinds kriminalitet.

  Dødsstraf vil uden tvivl sætte en stopper for den værste kriminalitet.

  Nu spørgers der sikkert “Hvem ville dog være bøddel?”. Jeg melder mig på forhånd, den eneste betingelse jeg stiller er at jeg personligt overværer hele retssagen og derefter selv tager stilling til om jeg vil henrette den dømte eller ej.

  Det ansvar tager jeg gerne på mig – For lov og orden i Danmark!

  Kommentar by Santor — 21. august 2021 @ 13:29

 7. Selvom kurdiske Azad Manla Ali fra Syrien kom til Danmark i 2016, havde han allerede to domme for vold og legemsangreb i forvejen, da han blev dømt for voldtægt i går. Da regeringen og Folketinget ikke vil tale med Syriens regering, ryger han formentlig på meldepligt om et par måneder, når han har afsonet straffen og bliver løsladt. I starten skal nok melde sig hver uge. Senere en gang om måneden.

  Kommentar by Syrienblog — 21. august 2021 @ 13:45

 8. Det undre mig at stemningen ikke skifter, for der må nødvendigvis være flere og flere danskere, der på den ene eller den anden måde, stifter bekendtskab med indvandre kriminalitet eller værre endnu med indvandre vold eller voldtægt!
  Flere af dem det går ud over er folk, som bevæger sig i venstreorienterede miljøer, og der skal åbenbart mere en benhårde facts på norden inden de skifter mening!
  Jeg kan egentligt godt se det, for har man i årevis, måske hele livet, sagt at det er synd for indvandrene, et der er mange af dem der opfører sig ordentligt, at det er en hetz, at politiet altid er efter dem, at det bare er enkeltstående tilfælde, at de nok bare ikke har forstået dansk kultur osv. osv. sandheden er jo nok at man bliver udstødt fra den ungdomsgruppe man bevæger sig i, hvis man siger tingene som de er, og intet er værre for en teenager eller bare et ungt menneske, at blive udstødt fra gruppen! Og gruppen er som regel venstreorienteret! Derfor skifter holdningen ikke! De unge lyver for sig selv, og de ved udemærket hvad man ikke siger! Men nogen burde fortælle dem at inde i stemmeboksen er man kun ansvarlig for sig selv og sin samvittighed!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. august 2021 @ 14:01

 9. DET ER IKKE RIGTIGT at røvere, mordere, terrorister, voldtægtsforbrydere og brandstiftere mv. ikke kan udvises. Ihvertfald kan man leje russiske eller baltiske fængselsceller til de værste af dem, og så var de da “udvist” så længe. Når det endnu ikke er sket, er det fordi de gamle partier er fyldt med røde og enfoldige pladderhumanister som synes at det er synd for de kriminelle, og at det ikke er synd for deres ofre. Derfor gør man intet for at slippe af med banditterne.

  Både politikere og journalister er enige om at danskerne må man gerne udnytte, tyrannisere, pine, plage og fratage livet, mens bøller og nedrigt rakkerpak skal skånes mest muligt.

  Kommentar by BENT A — 21. august 2021 @ 14:29

 10. 3,5 år.. de burde have haft 30 år. DF’s 15 år ved magten har været en fiasko.

  Kommentar by Realisten — 21. august 2021 @ 16:56

 11. På trods af de her gentagne hændelser er kvindekønnet i Danmark stadig generelt helt pjattede med tilvandringen og kulturberigelsen. I stedet for at være med på at holde de her mennesker ude af landet bliver der over tid udviklet individuelle leveregler og strategier, som skal minimere risikoen for at komme til at opleve ubehageligheder.

  Resultatet kan man se i Sverige, hvor denne kvindelige tilpasningsproces er langt mere fremskreden.

  Kommentar by BE — 21. august 2021 @ 18:09

 12. Berigende. Åhh så berigende en kulturudveksling islam og korandyrkerne overøser os med.

  Udvisning for bestandigt, som aldrig eksekveres…

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  DF og NB hvor er i? Vil I andet end at sidde i folketinget?

  Kommentar by Polka - je suis Hr. Naturli' — 21. august 2021 @ 18:23

 13. # BE 18.09: Ja, men trods “tilpasningen” er mindst 3000 svenske kvinder blevet overfaldet, mishandlet eller myrdet. Andre kvinder har mistet deres hjem, ved at de selv eller hele familien er blevet smidt på gaden af arabiske eller afrikanske gadebander.

  Utallige svenskere er begyndt at opleve Sverige som et samfundshelvede.

  Kommentar by BENT A — 21. august 2021 @ 19:52

 14. HVORFOR POKKER BROKKER de politiserende kvinder sig over Nasser Khader, når de ellers året rundt er skrigende aktivister som kræver den størst mulige indvandring af agressive og mandschauvinistiske migranter fra Mellemøsten og Afrika??

  Kommentar by BENT A — 21. august 2021 @ 20:05

 15. De Anti-Hvide dommere giver dem selvfølgelig den mildest mulige straf. Retssystemet er ikke på danskernes side.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. august 2021 @ 20:45

 16. Kommentar by Realisten — 21. august 2021 @ 16:56

  Realistisk set har DF i de sidste 15 år forsøgt at påvirke og ændre vanviddet i folketinget uden held…de har ikke haft en kinamands chance for at få flertal for noget som helst, hverken i det daglige lovarbejde og i deres støtte til skiftende regeringsgrundlag.

  Som jeg siger så er det folketinget der er vores egentlige fjender og den form for demokrati de her praktiserer!

  Ikke før medierne laver en bundvending og sandheden kommer frem vil DF og NB have en chance…men det kommer aldrig til at ske!!

  Så vandviddet vil fortsætte uanset om DF og NB kæmper det bedste de har lært…det er lodret op ad bakke og DF og NB har for længst ramt muren og vil blive tværet ud…se bare hvad der vil ske ved næste valg…jordskredsvalg…I don´ think so!!

  Kommentar by Black Watch — 22. august 2021 @ 00:17

 17. Att: Black Watch…

  Df havde mandater nok til at enten at få deres politik gennemført, eller væltet regeringen af pinden, men de så bare på, feks. under den Syriske folkevandring op gennem Jylland, og Fadbamsen´s tur til Marrakech for at underskrive en aftale, som åbnede op for at give migranter samme rettigheder som flygtninge..

  Tullesen var blevet så glad for at være inde i varmen, at han ikke ville løbe nogen som helst risiko for at vælte Løkke af pinden, og måske igen, ende i ude kulden, hadet og igen ignoreret af MSM, hvor de ellers var kommet lidt ind i varmen…

  Løkke vidste godt, at Tulle kun gøede, og ikke kunne drømme om at bide..

  Df er nu der, hvor Tulle har placeret dem, med sin tåblige håndtering af alle sine mandater….

  Jeg og i titusinder af andre vælgere, har nu sat vores lid til Nye Borgerlige, for med Tulle ved roret i DF, vil alt blive ved det gamle..

  Kommentar by Christian Sørensen — 22. august 2021 @ 01:21

 18. Christian Sørensen — 22. august 2021 @ 01:21:

  Pernille Vermund mener, at ikke-vestlige fremmede (afrikanere, arabere, asiater etc.) kan blive “danskere”, hvis bare de har danske “værdier” og dansk “sindelag”, så hun er ikke imod udskiftningen af den etniske danske befolkning.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/krig-paa-hoejrefloejen-i-frontalangreb-paa-vermund/8147019 (nederst)

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. august 2021 @ 03:43

 19. Kommentar by Christian Sørensen — 22. august 2021 @ 01:21

  Jeg synes man er nødt til at opgøre hvad der ville være politisk muligt ved at vælte løkke…altså om man ville opnå succes eller få det modsatte.

  Jeg hælder mest til, at man ville få et dårligt resultat, da Tulles streg i sandet ville have kastet DF ud i en ny omgang ørkenvandring i det danske politiske landskab.

  På længere sigt ville man måske have fået goodwill for den handling og måske undgået noget af nedsablingen ved valget og som det aktuelt ser ud i meningsmålingerne. Men der jo bare tale om stemmeflytning til NB og andre såkaldte “borgerlige” partier.

  Men klart har vores side af det politiske teater tabt momentum, hvis vi i det hele taget har haft et sådant.

  DF´s mange forslag i FT er jo altid stemt ned/ud…måske da de aldrig kommer til kendskab i de landsdækkende sms-medier og tv.

  Så at vælte løkke dengang ville kun give DF dårlige reaktioner og kun gode i vores flok af dissidenter og kritikere og vi syner ikke af meget i DK og bliver jo nærmest betragtet som kværulanter, nazister og gale ekstremister…selv om vi jo har ret i mangt og meget…men det vil kun historien vise.

  Jeg er dog også enig i flere af dine argumenter om end tulles bevæggrunde til sine handlinger ikke er så personlige, som du gør dem til.

  Fejl og dårlige beslutninger rammer alle…også den herskende klasse…de ved det bare ikke endnu…men det kommer deres børn og børnebørn til at få kendskab til og ikke mindst mærke på krop og sjæl.

  Kommentar by Black Watch — 22. august 2021 @ 13:35

 20. HVORFOR BLEV SIDSTE VALG ET NEDERLAG FOR DF? Det var selvfølgelig fordi DF og Tullesen svigtede fuldstændig i årene 2015-2019. De udrettede intet og prøvede ikke engang på at udrette noget. De skuffede fælt og blev gennemskuet af mange vælgere, og mistede derfor mange vælgere. Tullesen er klovnen der tabte alt på gulvet. Han er komplet håbløs. Havde han ikke ligget som en slatten karkklud eller kælen hundehvalp ved Uløkkes fødder i fire år, kunne DF have opnået stor fremgang, og idag have været meget større end venstre. At partiet har beholdt Tullesen som formand viser at der er noget galt med hele partitoppen.

  De danskere som mener at hverken DF, SK eller NB kan redde Danmark fra afrikanisering, eller København fra en Kabul-lignende skæbne, har sandsynligvis ret. DF har spillet sig selv af banen, SK er blevet blokeret af Astrid Krag og co., og NB er nok et lidt for feminint, blødt og eftergivende parti. Og tilslutningen er for lille. Og noget nyt og bedre synes ikke at være på vej.

  Og se hvordan metoo-, sexisme- og woke kvinderne vinder frem støttet af MSM, DR-feministerne, regnbue- og LGBTQSPN- og kvindesags-klikerne, plus kønsforskerne, co2 fantasterne og alle de indvandringsbegejstrede.

  Det hele begynder at ligne et svævende mareridt på vej ned i en bundløs afgrund.

  Kommentar by BENT A — 22. august 2021 @ 15:18

 21. PS: Man kan også sige det på den måde at det virker som om europæerne og skandinaverne har mistet livsgnisten, livsviljen eller evnen til at tænke selv uden at have journalisterne som støttepædagoger.

  Mændene i vores verdensdel synes næsten alle at være blevet til dresserede mænd, vatnisser, slapsvanse, tøsedrenge og tøffelhelte, som kun tør noget hvis de har fået lov af politiserende kvinder. Dog er der et vist oprør i gang i Ungarn, Polen, Tjekkoslovakiet, Frankrig og eventuelt England.

  Vi kan måske stadig håbe på nogle europæiske mirakler??

  Kommentar by BENT A — 22. august 2021 @ 15:39

 22. Har Messerscmidt – dommeren dømt i udvisningssager?

  Kommentar by Hul igennem? — 23. august 2021 @ 14:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper