23. august 2021

Staten mod undertegnede: Udsat….

Jeg har holdt lav profil desangående, men retssagen fandt sted tidligere i dag ved Retten i Århus. For info om sagen henviser jeg til tidligere posteringer: I, II, III, IV. For at gøre en lang historie kort: Sagen blev udsat!

Anklageren krævede mig fængslet for brug af et billede af et fransk terroroffer, og krævede bødestraf for brud på navneforbud i en artikel på Document.dk. Jeg pointerede, at uanset hvordan ordene drejedes, så havde jeg ikke lagt nogen artikel på Document, og bad hende indkalde vidner, såfremt hun ikke troede mit ord. I forlængelse heraf blev retten udsat, så der kunne indhentes vidneudsagn fra ansvarshavende for Document. Måske først i 2022.

Set herfra gik sagen ganske godt, selvom jeg var oppe imod ‘et kvindetribunal’ (anklager/dommer/domsmænd). Der var 12-13 tilhørere i salen, alle venner af undertegnede, og efterfølgende holdt vi en hyggelig lille afslutning på en nærliggende bar. Skulle nogle læsere have interesse, så blev jeg før og efter interviewet af Jaleh Tavakoli, der er sigtet efter samme paragraf, og således også risikerer tre års fængsel.

Mere om Staten mod undertegnede, når der kommer nyt i sagen. Det kan desværre nemt ende med at blive en årelang juridisk proces, men jeg er blevet hårdere med årene, og måske er løbende retssager et vilkår for højreorienterede dissidenter. Vi lever i absurde tider…

(Undertegnede i samtale med Jaleh Tavakoli, Århus, 23. august 2021)

Oploadet Kl. 20:26 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121190/trackback

41 Comments »

 1. Ærgerligt at disse videoer kun kan findes på den totalitære platform Facebook. Så kan desværre ikke se dem.

  Kommentar by KineserSnot — 23. august 2021 @ 20:34

 2. Herregud, er det på sådant her mine usle skattekroner bruges?

  Kommentar by fredetland — 23. august 2021 @ 20:40

 3. Kære Kim, Du er enestående. Der er vel en grund til, at Din blog hedder Uriasposten. Du er virkelig på en uriaspost. Venstrefløjen incl. anklagere, dommere og domsmænd har opdaget Uriasposten, og den er en torn i øjet på dem. Du har min fulde respekt.

  Kommentar by Ole Madsen — 23. august 2021 @ 20:55

 4. Vi er med dig hele vejen.

  Kommentar by Morten Larsen — 23. august 2021 @ 21:06

 5. Gætter på at sagen mangler ethvert grundlag. Hvis det er forstået rigtigt er sagen startet af hensyn til de pårørende et sted i Frankrig. Har disse selv henvendt sig til det danske politi eller retsvæsen? Det har de nok ikke. På fotoet lignede den myrdede en fuldt påklædt sovende person. Mon nogen i Frankrig går rundt og synes at det er slemt, at et ret harmløst billede blev bragt i Danmark?

  Det ligner at man vil censurere, så danskerne får så lidt som muligt at vide om de voksende terror-problemer rundt om i Europa og verden.

  Ja, det er absurde og groteske tider vi lever i. Hvor vi må håbe på at det ikke ender med at demokratiet og retsstaten kollapser.

  Det er på tide at alle læser Kafkas “Processen”. Og bøgerne “1984”, “Fagre nye verden”, “Kammerat Napoleon”, “Uropatruljen” og “Sådan døde Danmark”. Læs også Klaus Ewald, Steensen Leth og Ole Hasselbalch, samt bøger om totalitære rædsler i Rusland, Kina, Tyskland og Cambodia mv.

  Kommentar by BENT A — 23. august 2021 @ 21:22

 6. Jeg har fulgt med i din sag, og syntes det er en obskur affære, som aldrig burde være rejst. Og hvem har rejst den?
  Ja, anklagemyndigheden har rejst tiltale, men hvem står bag den? Er det virkelig ikke muligt at få et navn/myndighed frem?
  Jeg syntes det er en stinker, men hvis det bliver ved med at fortsætte, så bringer det mindelser om Dreyfuss-affære (Frankrig), selvom det ikke pt kan sammenlignes.

  Kommentar by der Adler — 23. august 2021 @ 21:35

 7. Så anklagemyndigheden møder op UDEN de nødvendige beviser og dommeren udsætter sagen.

  En ærlig og retfærdig dommer burde give anklagemyndigheden et hak i tuden og afslutte sagen til fordel for Kim Møller.

  Det ser mest af alt ud til at KM SKAL dømmes og Danmark siges at være en retsstat!

  Kommentar by Santor — 23. august 2021 @ 21:39

 8. Bare han undgår en Morten Messerschmidts antidanske dommertype, er dommen kun et spørgsmål om de politiske vindes retning og styrke.
  Retfærdighed i Danmark er en luksus forbeholdt de danskere, som af overklassen betragtes som tilhørende den menneskelige race – dvs. overklassen selv.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. august 2021 @ 22:03

 9. Mine bedste tanker er med dig, Kim!
  Og hvor er det godt, at se Jaleh Tavakoli igen!!

  Må den danske dommerstand snart blive blacklistet og udskammet af et folk, som har/burde have evne til, at resonere på logik og fakta, frem for på medføleri og good-standing!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 23. august 2021 @ 22:08

 10. Kommentar by BENT A — 23. august 2021 @ 21:22

  Jeg vil foreslå folk læser

  Bernay’s Propaganda

  Reich’s The Mass Psychology of Fascism

  Bernay’s Public Service

  Reed’s Controversy of Zion

  MacDonalds’ Culture of Critique

  Michael Jones’ Libido Dominandi: Sexual Liberation and Political Control

  Kaufmann’s Rethinking Ethnicity

  Kaufmann’s Whiteshift

  Brown’s The Transgender Industry Complex

  Solzhenitsyn’s 200 Years Together

  Solzhenitsyn’s The Gulag Archipelago

  Og Burup’s Liberalfascismen.

  Kommentar by KineserSnot — 23. august 2021 @ 22:12

 11. Kommentar by Gustav Jensen — 23. august 2021 @ 22:03

  Det findes kun anti-danske dommertyper.

  Kommentar by KineserSnot — 23. august 2021 @ 22:12

 12. Kommentar by BENT A — 23. august 2021 @ 21:22

  Mangler lige et par andre bøger.

  Gordon’s Voluptuous Panic – The Erotic World of Weimar Berlin

  Mitford Goodson’s A History of Central Banking

  Dutton’s At Our Wits’ End

  Tatu Vanhanen’s Ethnic Conflicts – Their Biological Roots in Ethnic Nepotism

  Quigley’s Tragedy and Hope

  Taylor’s Racial Consciousness in the 21st Century

  Kommentar by KineserSnot — 23. august 2021 @ 22:18

 13. Man kan igen undre sig over de Kafkaske prioriteringer fra dansk politi.

  Almindelige danske borgere oplever i dagligdagen manglende respons fra politiet med henvisning til begrænsede ressourcer.

  Men her finder politiet på foranledning af et “medie” grundlag for selv at anlægge retssag. Altså for et udenlandsk foto, som findes overalt på nettet – sammen med high definition-videoer af andre islamiske halshugninger.

  Jeg er hverken til “blod eller knogler”, men Kim har på sin nyheds-fugle-blog vurderet, at sandheden og voldsomheden måtte ud. Og det støtter jeg. Politiets aktion er et overgreb på nyhedsformidlingen.

  Kommentar by Thomas M. — 23. august 2021 @ 23:19

 14. Hatten af for jer!! Hvis I ikke bliver frikendt så er der ingen retfærdighed endsige mening tilbage i “rets”-systemet.

  Kommentar by Cebber Jensen — 23. august 2021 @ 23:29

 15. Den umoral tenderende til ondskabsfuldhed, som vores myndigheder arbejder efter, når hele tiden nye højder. Loven er ikke blind. Den sørger for at holde det venstre øje lukket, mens det højre er helt åbent.

  Kommentar by Grønlænderen — 24. august 2021 @ 02:32

 16. Kommentar by Thomas M. — 23. august 2021 @ 23:19

  Politikerne beder politiet om at finde disse sager, så det kan blive brugt til at påvise, at de skal lave en ny censur lov.

  Kommentar by KineserSnot — 24. august 2021 @ 07:24

 17. Her kan man se en død far og hans datter ligge døde i en flod på grænsen mellem Mexico og USA – https://jyllands-posten.dk/international/usa/ECE11467364/billede-af-druknet-far-og-datter-gaar-verden-rundt-ville-krydse-flod-paa-graensen-til-usa/ . Hvis Kim Møller skal trækkes i retten for at vise et fransk terroroffer – så skal de aviser, der har vist omtalte billede vel også anklages? Eller var billedet fra grænsefloden kun endnu et kynisk eksempel på venstrefløjens metoder i forfølgelsen af DJ Trump?

  Eller hvad med den døde Allan Turci i vandkanten i 2015? BT, Information skal vel også i retten i den forbindelse?

  Eller er sagen den, at begrebet “lawfare” – at f.eks. konsensus-kritiske personer bliver mødt med tidskrævende retssager af magthaverne.

  Kommentar by Limewoody — 24. august 2021 @ 07:38

 18. Vi lever i anarkotyranniske tider. Kriminelle bliver ikke retsforfulgt (anarkiet), mens de uskyldige forfølges (tyranniet) af de love, der skulle beskytte dem fra de kriminelle.

  Kommentar by Hr. Naturli — 24. august 2021 @ 08:37

 19. I England går de Afghanere man har hevet tog landet rundt i parader og bliver hyldet.

  Det er det mest absurde jeg har set nogensinde.

  Kommentar by KineserSnot — 24. august 2021 @ 08:41

 20. Det er perverst at staten på den måde søger at undergrave ytringsfriheden. Jeg kunne forstå hvis det hypotetisk var konkrete trusler imod (Politiske ) modstandere, men det drejer sig jo blot om fremvisning og advarsel om tilstande, som følger med Islam i et frit samfund, men det skal åbenbart straffes med undertrykkelse af ytringsfriheden fra statens side.? God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. august 2021 @ 09:18

 21. Anklagemyndigheden vs Kim Møller: 0-1

  Kommentar by Bastardo — 24. august 2021 @ 09:41

 22. Den danske stat kan faktisk være ganske brutal mod dissidenter! Vi er vandt til at se vores vældfærdsstat som eftergivende og svag, men når det kommer til kritikere, specielt fra højre, så kan den være yderst brutal og man benytter sig af et ganske effektivt våben – Tid. Man lader sagen trække i langdrag, som f.eks Steen fra Snaphanen, der fik sit EDB udstyr konfiskeret i årevis og da det så kom tilbage virkede det ikke og var i øvrigt i mellemtiden blevet forældet! Sådan lidt som at få sin konfiskerede bil tilbage og så konstaterer at det er en Ford T.
  Sagen mod Morten Messersmith, hvor det tog 5 år før der lå et anklageskrift, ganske kort inden sagen var forældet! På den måde er manden stækket i 5 år plus den tid sagen tager, med anke, og klage over en ubegavet dommer! I virkeligheden kan tid være totur! Jo dan kvindagtig danske stat kan være ganske brutal, hvis du er mand, højreorienteret, og hvid!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. august 2021 @ 09:44

 23. Alle kan se dobbeltmoralen.

  Når Islams sabel er skyld i ulykker, så må vi ikke se billeder eller få beskrevet detaljer (f.eks. kom det først ud ved retssagen hvor bestialsk torturen ved Bataclan-terroren var)

  Når folk dør på vej til Europa så det vores skyld, uanset hvor mange darwin awards migranter ellers kunne modtage.

  Når de klamre sig til hjulet på et fly er det vores skyld.

  Når de stikker hul på deres gimmibåd midt på middelhavet er det vores skyld

  Når vi forsøger at demokratisere deres land, så skal vi åbenbart tage imod alle der har taget et job hos os. Og det selvom Afghanerne i over et årti har været kendt for deres uduelighed. Hos Amerikanerne er der så mange Green on Blue mord (Afghanere der dræber amerikanske soldater på baser) i hæren, at man regner med at alle Afghanere er en slags forrædere, der støtter Taliban også selvom man giver dem job.

  Kommentar by Kinesersnot — 24. august 2021 @ 09:44

 24. Sandhedsministeriet på banen i den socialistiske republik Muhammedanmark.

  Kommentar by Nielsen — 24. august 2021 @ 09:57

 25. Det er jo som om vi nu lever i en politistat. Politistaten rejser sigtelser mod dens politiske modstandere. Som i DDR og i de andre kommunistiske regimer bag jerntæppet før 1989.

  De der troede at politistats metoderne ophørte med Murens fald i 1989 får 12. jul. 2021 læst teksten af det socialdemokratiske folketingsmedlem og Indenrigs- og boligminister, Kaare Dybvad Bek: “89ernes grænseløse epoke er slut”.

  Så pas på! Stasi-metoderne er åbenbart vendt tilbage i Danmark med den røde regering.

  Kommentar by Amad — 24. august 2021 @ 10:25

 26. Faktisk ville det være godt for “sagen” hvis der kommer en retssag. Så kan offentligheden virkelig få at se hvor skingrende skør og inkonsekvent uretfærdig vores lovgivning er, og hvordan myndighederne arbejder for vore fjenders interesser, mod folkets. En retssag vil udbrede kendskabet til Uriaspostens trættelige arbejde for Danmark og danskheden. Eventuelle bøder og sagsomkostninger skal Uriaspostens mange venner nok sørge for at betale.

  Kommentar by JC — 24. august 2021 @ 10:32

 27. Kommentar by JC — 24. august 2021 @ 10:32

  Hvis den bliver dækket, det her burde f.eks. være lige til højrebenet for en Jura-Journalisten Nima Zemani eller Jacob Mchangama, der er så glad for juridiske principper.

  Kommentar by Kinesersnot — 24. august 2021 @ 10:41

 28. Kommentar by Amad — 24. august 2021 @ 10:25

  89er-liberalisterne er ikke vores vender, de en flok kujoner der kun tænker på vækst og ikke har nogle stopklodser indbygget i deres forudsætninger.

  De siger de har strammet en masse, men det er jo pga de skulle trækkes med DF.

  Se evt dette interview på Kontrast.dk

  https://kontrast.dk/sektioner/video/artikel/89er-debat-kritik-til-tiden-eller-fjollet-provokation

  Kommentar by Kinesersnot — 24. august 2021 @ 10:44

 29. Kommentar by Amad — 24. august 2021 @ 10:25

  Det fint at give afkald på 89ernes jubelidiotiske liberalisme, problemet for Socialdemokraterne er bare at de har slået sig fast på at multikulturen skal lykkedes.

  Men det sætter en præcedens, så vi andre også kan droppe liberalismen og bekæmpe de intolerante på et andet tidspunkt.

  Fuck 89er-liberalismen, den har været totalt ødelæggende for alle Europæiske samfund. Og vi kommer ikke videre før jer boomere, fatter det.

  Kommentar by Kinesersnot — 24. august 2021 @ 10:46

 30. Ja vi lever i absurde tider, godt Kim du er stærk og kan stå imod dette vanvid, håber alt det bedste. Du har mange der støtter dig.

  Kommentar by IES — 24. august 2021 @ 10:56

 31. Hvordan kan vi finde ud af hvem disse mennesker er, der mener at jeres retssag skal prøves således, at anklageren kræver 3-års fængsel?

  Hvem er disse totalitære psykopater?

  Kommentar by Kinesersnot — 24. august 2021 @ 11:07

 32. ->y IES 10:56 og Kinesersnot 10:44. det jeg skrev var “De der troede at politistats metoderne ophørte med Murens fald i 1989 får 12. jul. 2021 læst teksten af det socialdemokratiske folketingsmedlem og Indenrigs- og boligminister, Kaare Dybvad Bek”
  Min og de fleste andres glæde ved Murens og Jerntæppets fald var at de millioner af mennesker, der levede under kommunismens åg, blev frie. Symbolet var Trabbierne, der tøffede ud i Europa fra Østberlin. Husker jeg så nogen helt heroppe i DK!:-)
  Jeg oplevede også Moskva i 1993 Jeltsins væbnede nedkæmpning af den kommunistiske modrevolution i 1993. Følte personligt historiens vingesus. Boris Jeltsin vil gå over i historien på linje med winston Churchill!

  Politistat og kommunisme vender aldrig tilbage. Heller ikke selvom den nuværende venstrefløjsregering forsøger på det. Modstandsbevægelsen vil genopstå og forhindre det.

  Send hellere Enhedslisten og de øvrige venstreorienterede politistats tilhængere til Afghanistan! :-)

  Kommentar by Amad — 24. august 2021 @ 11:54

 33. #18 hr. Naturlig kl 08.37 spot on . Jeg er helt enig.
  Stort TAK til Kim Møller og Tavakoli for det meget store læs i trækker for os alle.
  Og , rigtigt godt at se Tavakoli igen. Jeg håber hun har det godt.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 24. august 2021 @ 12:22

 34. Godt at bruge ordet dissident i den nuværende situation….

  Kommentar by Moth — 24. august 2021 @ 14:09

 35. Kommentar by Amad — 24. august 2021 @ 11:54

  Jeg vil anerkende at Reagan havde principper og forstod det intolerante, men hans arvtager i Clinton, Blair, Nyrup, Søren Pind osv har ingen stopklodser indbygget i deres liberale forståelse.

  Kommentar by KineserSnot — 24. august 2021 @ 16:08

 36. Jeg har ikke udtalt mig om “Clinton, Blair, Nyrup, Søren Pind osv”.
  Jeg undrede mig over det socialdemokratiske folketingsmedlem og Indenrigs- og boligminister, Kaare Dybvad Bek, der tillod sig at nedgøre den almindelige begejstringen over Murens og Jerntæppets fald i 1989. Desværre er flugter hans udtalelse med den venstreorienterede regrings bestræbelser for at genindføre censur og forfølgelse af politiske modstandere in casu Kim Møller. Det er stasi metoder igen-igen her 32 år efter de blev nedlagt samtidig med Berlin-muren.

  Som sagt “Politistat og kommunisme vender aldrig tilbage. Heller ikke selvom den nuværende venstrefløjsregering forsøger på det. Modstandsbevægelsen vil genopstå og forhindre det”! :-)

  Kommentar by Amad — 24. august 2021 @ 19:58

 37. Fascisterne og krigsmagerne fik Trump ned med nakken, alle der taler deres tyranni imod er fjenden. Hvornår vågner også de røde, inden de selv bliver ofre for globalisternes hærgen.

  Kommentar by LarsB — 24. august 2021 @ 22:32

 38. Kommentar by Amad — 24. august 2021 @ 19:58

  Han kritisere det der afstedkom pga denne begejstring. Tandløse individer jeg nævnte, der solgte ud af deres egne for neoliberale globalstiske idealer.

  Kommentar by Kinesersnot — 25. august 2021 @ 11:39

 39. Kommentar by Amad — 24. august 2021 @ 19:58

  De moderne neoliberalister går også ind for censur Macron, Biden og Johnsson elsker

  Kommentar by Kinesersnot — 25. august 2021 @ 11:41

 40. Kinesersnot 11:41. Sikke noget vrøvl. Som sagt “Jeg har ikke udtalt mig om “Clinton, Blair, Nyrup, Søren Pind osv”. Hvad har de med Murens og Jerntæppets fald at gøre?

  Jeg kommenterede indenrigs- og boligminister, Kaare Dybvad Bek’s nedladende bemærkninger om begejstringen for Muren og Jerntæppets fald i 1989. Hans parti støttede i forrige århundrede nærmest DDR og statsradiofonien samarbejdede med DDR’s statsradiofoni og DDR’s tv-journalister fik gratis propaganda-tenik undervisning hos ‘vennerne’ i Gyngemosen (bl.a af ‘propaganda-eksperten’, tv-manden og kommunisten Ingolf Gabold:-) Og DR-journalister var på ‘festlige’ udvekslings ophold med alt betalt i DDR.

  DR var jo stolte af dette DDR-samarbejde, så det var almindelig kendt. Danmarks Radio var ikke begejstrede da kommunismens i øst brød sammen i 1989. Jeg tror det er det, der ligger bag indenrigs- og boligminister, Kaare Dybvad Bek’s nedladende bemærkninger om begejstringen for Murens og Jerntæppets fald i 1989. Gammel kærlighed ruster ikke!:-)

  Kommentar by Amad — 25. august 2021 @ 17:20

 41. Kommentar by Amad — 25. august 2021 @ 17:20

  Du har tilsyneladende ikke forstået hvad Kaare reelt mener og danner så din egen fortælling… Kritikken er rettet imod dem der tog arven op efter 89, altså de uduelige neoliberalister.

  Kommentar by KineserSnot — 26. august 2021 @ 18:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper