15. februar 2010

Jes Stein Pedersen, DR2-vært: Jeg stemmer (IKKE) Enhedslisten

Udgangspunktet for denne her post forsvandt tirsdag aften, da hovedpersonen på Facebook erklærede følgende…

“Ja, selvfølgelig ville jeg da som studievært i DR ikke sidde og tale om mine personlige partipolitiske præferencer! Men nu har Urias-folkene slettet det hele. Altså den groteske beskyldning mod mig for at have siddet i Deadline 2. sektion og fortalt Morten Messerschmidt at jeg stemmer på Enhedslisten. Suk.” (Jes Stein Pedersen, 16/2-10)

Normalt, så ville jeg have slettet posten (så den ikke optræder i google-søgninger), men da den var online længe og fik en del kommentarer, og sletning vil blive misforstået har jeg undtagelsesvis valgt at lade den stå.

Jeg har set klippet adskillige gange, ved forskellige hastigheder og lyd-indstillinger, og kan stadig ikke høre ordet ‘ikke’. Jes Stein Pedersen erklærer stadig sine “partipolitiske præferencer”, men det må være andre blogs der bruger det mod ham – ikke Uriasposten.

— oprindelig post —

DR2-værten Jes Stein Pedersen har en fortid på Det Fri Aktuelt og Politiken, og det kommer ikke ligefrem som en overraskelse, at han stemmer Enhedslisten. Partiet der forener marxisterne til venstre for SF, herunder Danmarks Kommunistiske Parti, Venstresocialisterne og Socialistisk Arbejderparti – 4. Internationale.

Morten Messerschmidt: … det man jo i hvert fald skal skelne imellem, det er, når man taler muslimer og den enkelte muslim, også islam og islamisme. Fordi, altså, som jeg sagde før – jeg kender ikke Yasmin, altså vi kunne for min skyld, sagtens blive gode venner, hvis vi lærer hinanden at kende. Det ville der overhovedet ikke være nogen barriere for, som to mennesker der kender hinanden, men det betyder ikke nødvendigvis, at jeg så også bliver ven med islam eller islamisme, eller du bliver ven med kristendom eller sekularisme, eller hvad man nu skal sige jeg repræsenterer.

Yasmin Loghzayel Ørsted: – Nu er jeg jo ikke uvenner med kristendommen.

Morten Messerschmidt: Nej, jeg ser bare en adskillelse mellem mennesket og så det vedkommende tror på. Ligesåvel, hvis du stemmer på Enhedslisten, så kan jeg godt side og drikke en kop kaffe med… (afbrydes)

Jes Stein Pedersen, DR2: – Det gør jeg!

(Deadline 2. Sektion, 14. februar 2010)

— oprindelig post, slut

Opdate. Flere hører Jes Stein Pedersens bemærkning som “Det gør jeg (ikke)”. Sagen undersøges.

Oploadet Kl. 11:01 af Kim Møller — Direkte link90 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/12124/trackback

90 Comments »

 1. Og hvad så?

  Kommentar by Anonym — 15. februar 2010 @ 11:26

 2. Ja, jeg kan heller ikke se det store i dette!?

  Kommentar by Kynikeren — 15. februar 2010 @ 11:45

 3. Den oplysning forklarer jo en hel del. Mon ikke Einheitslisten har mange prose-lyttere i resten af DDR??

  Kommentar by JensH — 15. februar 2010 @ 11:57

 4. Det er overraskende for mig. Jeg synes ellers han virkede mentalt afbalanceret i sine interviews og indslag. Hvordan kan man være over 50 og tro på marxisme?

  Kommentar by ballelars — 15. februar 2010 @ 12:04

 5. jeg tror at hvis man lavede et prøve valg blandt dDR’s journalister så ville Social Demokraterne kommer til at fremstå som et isoleret “højre parti”

  Kommentar by J B — 15. februar 2010 @ 12:05

 6. En mindre detalje.

  Han siger meget tydeligt: Det gør jeg ikke.

  Kommentar by Fantomas — 15. februar 2010 @ 12:08

 7. ->1, 2

  Isoleret set betyder det intet. I det større billede er det en brik i kortlægningen af det skævvredne MSM, og hvad der gør at de emner der tages op her i bedste fald underbelyses, men oftest ignoreres eller fordrejes.

  Jeg kunne vende det om og spørge jer: Er det bare en tilfældig omstændighed at denne journalist (som jeg altid har anset for en ligegyldig glatnakke) stemmer så langt til venstre? Kunne han, statistisk set iflg. jer, lige så vel have stemt DF? Hvis højre-venstre (og DF er jo på flere områder til venstre, BTW) var ligeligt repræsenteret i medieverdenen, ville der så være den samme tendens til mikrofonholderi og manglende kritiske spørgsmål? Ville det være lige så sandsynligt at f. eks. overfaldet på Kim Møller ville være fremstillet som ‘venstreaktivisters’ overfald på en ‘højreaktivist’?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 15. februar 2010 @ 12:10

 8. Ingen tvivl: Han svarede “Det gør jeg ikke”

  Kommentar by Hans — 15. februar 2010 @ 12:19

 9. http://www.dr.dk/Forms/Published/PlaylistGen.aspx?qid=1430834&bitrate=high

  20.47 henne. Jeg hører ikke ordet ‘ikke’, eller udefinerligt støj i slutningen af sentensen.

  For god ordens skyld har jeg kontaktet DR2-redaktionen. Har jeg (og andre) hørt forkert, så slettes posteringen, naturligvis.

  Kommentar by Kim Møller — 15. februar 2010 @ 12:27

 10. #9
  Indrømmet, det er ikke så tydeligt, som jeg gav udtryk for længere oppe, men jeg mener tadig at kunne høre det, og jeg tolker også hans kropssprog sådan. Men indrømmet: Det er ikke klokkeklart.

  Jeg kan se, at CVA har fjernet et indlæg, som de havde, hvor de skrev, at han sagde “det gør jeg ikke”.

  Kommentar by Fantomas — 15. februar 2010 @ 12:36

 11. Jeg så programmet og hørte det også som “det gør jeg ikke!”.
  Pyt nu med det. Morten gjorde det godt, som altid.

  Kommentar by Sys Poulsen — 15. februar 2010 @ 12:39

 12. “Det gør jeg ikke” – er nu også hvad jeg hører.

  Kommentar by Peter Buch — 15. februar 2010 @ 12:51

 13. Jes Stein er en dygtig journalistisk håndværker. Han får altid belyst fra flere sider og jeg har aldrig hørt ham ensidig. Så er jeg egentlig ligeglad hvor han stemmer.

  Kommentar by carlo — 15. februar 2010 @ 12:55

 14. Jeg er ret sikker på at Jes Stein afviser at han stemmer på Enhedslisten. Sådan opfatter Messerschmidt det vist også, det giver ihvertfald mest mening i forhold Messerschmidts reaktion på Jes Steins mumlen; “bare som eksempel”

  Jeg synes iøvrigt at det var langt værre at overvære den almindelige Deadline hvor de nu har fundet på at spilde alles tid ved at indkalde tre semi-kendisser der så helt umotiveret kan fortælle hvad de mener om et eller mere eller mindre vigtigt.

  Blogger fra Berlingske Anne Sophie Hermansen skulle lige signalere at hun altså er en tolerant, humanist, anti-racist osv., ved at starte med en helt igennem umotiveret tilsvining af DF (efter hukommelsen) “det har været en rolig uge, og DF er slet ikke kommet med nogen rabiate udtalelser som de plejer”

  Det har hun naturligvis lov til at mene. Det interessante er hvordan det er så magtpålæggende for dette segment altid at ytre den slags, også når der slet ingen anledning er. Det var simpelthen det bedste hun kunne forberede hjemmefra. Det var hendes input til “debatten om ingenting”, det var det hun vidste var et sikkert kort. Det skader ikke karrieremulighederne, det ødelægger ikke nogen middagsselskaber at markere det synspunkt.
  Det er så ufrivilligt komisk.
  Det var så iøvrigt gennem hele debatten. Blandt andet afslørede hun at hun slet intet kendskab havde til jæger-gate sagen, selvom hun snakkede vældigt derom. Voldsomt pinligt.
  Hun var rimelig meget castet som den kønne unge kvinde, og hun var over-ivrig er at markere sig med politisk korrekte overskudsagtige og morsomme kommentarer.

  Kommentar by Superman — 15. februar 2010 @ 12:56

 15. #14, Superman.

  Ja det var sgu påfaldende så vigtigt det var for hende, lige at sende en “sviner” mod DF. Hvis man vil opleve fænomenet i mere koncentreret form, så kan jeg anbefale Kulturkontoret på P1, fredag formiddag.

  Iøvrigt så hørte jeg også Jes Steins svar som “Det gør jeg ikke”, da jeg så udsendelsen igår.

  OT: Blogmaterialeanbefaling til Kim: Orientering fredag 12/2-10. Kristina Aamand fortæller om de muslimske Moralens Vogtere.

  http://www.dr.dk/P1/orientering/indslag/2010/02/12/145351.htm

  Kommentar by Peter R — 15. februar 2010 @ 13:22

 16. @ Carlo

  Jeg er sådan set ligeglad med hans dækning, han skal IKKE sidde og flashe tilhørsforhold til hverken Ø, S eller DF i sin position som journalist (hvis sandt).

  Han er journalist på en public service station.

  En journalist tjener langt over 34.000 om måneden i gennemnitsløn. En studerende, en enlig mor, en kontantshjælpsmodtager betaler næsten 2500 om året i DR licens. Der må fan’me være en vis ydmyghed.

  Kommentar by DaLi — 15. februar 2010 @ 13:22

 17. Mærkelig indledning!
  Nu har Enhedslisten eksisteret i 20 år uden at det åbenbart er gået op for diverse kommentatorer at Enhedslisten er et selvstændigt parti med eget program.
  Initiavet udgik ganske rigtigt fra de nævnte partier. Flere af dem eksisterer ikke længere og hovedparten af Enhedslisten medlemmer har aldrig haft kontakt til de initiativtagende partier. Man må håbe at flere får øjnene op for Enhedslistens konsekvente politik, der vender sig mod krig, forgyldning af de rigeste, miljøsvineri og overvæltning af finanskrisen konsekvenser på dem, der hverken har lod eller del i krisens udbrud. Og så skal vi vel ikke til at have berufsverbot.

  Kommentar by Lole Møller — 15. februar 2010 @ 13:29

 18. Læg mærke til, hvordan billedet fint illustrerer, at de er tre imod een.
  DR tør sandsynligvis slet ikke håndtere Messerschmidt på lige fod med alle andre.

  Kommentar by Egtvedpigen — 15. februar 2010 @ 13:30

 19. Det er da klart, at hvis man stemmer på enhedslisten, er man sikret livslang forsørgelse hos Danmarx Radio.
  Det er ligeså klart, at for at hamle op med Morten M., må man være 3 om 1.
  Det plejer de også at være.

  Gak-gak

  Kommentar by Ramses-2 — 15. februar 2010 @ 13:52

 20. Jeg har analyseret lyden og afspillet den langsomt, og det står klart at han siger “Det gør jeg ikke”

  Kommentar by JL — 15. februar 2010 @ 14:04

 21. Det er svært at høre, hvad der bliver sagt, men jeg tenderer også til, at han siger “Det gør jeg ikke”. I øvrigt er det efter ca. 14 min., citatet kommer.

  Kommentar by Jan Christensen — 15. februar 2010 @ 14:05

 22. @ Kim:

  Min uinviterede mening…

  Hvis han nu har sagt “det gør jeg ikke”, så lad dog posteringen stå med tilføjelsen om at du tager fejl. Det viser overskud til at vedgå en ærlig fejltagelse.

  Jeg mistede en del respekt for Vibeke Manniches blog-aktivitet, da jeg i én kommentar rev præmisset under hendes indlæg væk, og udstillede hende som fjols (hun troede at SuperBrugsens flere år gamle anti-tørklæde i Politiken var ægte, og ikke bare en Politiken-happening). Få minutter senere var indlægget (hendes indlæg, min kommentar, hele debatten) forsvundet fra hendes side.

  Kommentar by WilliamJansen — 15. februar 2010 @ 15:20

 23. Enig med JensH, ballelars, J B, Lars Findsen På Crack (islamofob, Superman, Egtvedpigen og Ramses-2. Prøv den sjove: Hvis DR var en bil, hvilken bil ville DR så være? Eller måske endnu bedre? Hvilket parti stemmer Dagmar Radion på? DF? Nej,Nej!. Konservative? Nej, Nej! Venstre? Nej, fy for satan! Radikale? JA,ja! SD,JA; JA!SF? JA!JA!JA!Villy er GUD! Enhedslisten Ja, selvfølgelig! Hvorfor ikke? Jeg tror bfolkningen langt henad vejen ved at DR er et venstreorienteret foretagende, der hader den private sektor og elsker fagforeningerne, som har fast mikrofon til alt, hvad de finder på at sige. Det kan de fleste høre og for mange er det en medvirkende årsag tll at de betaler licensen med en vis glæde. DR tager fra de rige og giver til de fattige er rationalet og det er det samme som velfærdssamfundet kører på. Den ekstra omkostning til pamperne er der mange, der ikke kan døje, tror jeg og hvis folk selv kunne bestemme hvilke Radio-og Tv-stationer, de ville betale til, tror jeg Dagmar faldt død om hurtgere end jeg kan sige Bjørn Elmquist! Og PS. Tak til Lole Møller for den herlige parodi på em mumificeret marxist:)!

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 15. februar 2010 @ 15:33

 24. Jeg så udsendelsen i går, og hørte også “Det gør jeg ikke”.

  Kommentar by John D. — 15. februar 2010 @ 15:43

 25. Underligt at en jøde, Ronnie Abergel, vil promovere muslimer. Det omvendte ville nok ikke ske.

  Kommentar by Henrik — 15. februar 2010 @ 15:44

 26. -> Flere

  Jeg har hørt det flere gange, og ikke ændret mening. Jeg afventer hovedpersonens svar.

  -> William

  Tager jeg fejl er det mest fair at slette indlægget. Alternativt vil siden kunne googles.

  Kommentar by Kim Møller — 15. februar 2010 @ 16:02

 27. Det er svært at høre, men jeg tror han siger “detgørjegik”.

  Kommentar by Frihed — 15. februar 2010 @ 16:02

 28. :/ Det gør han sku nok ikke…

  sorry!

  Kommentar by Ab initio — 15. februar 2010 @ 16:03

 29. Har nu lytte indslaget igennem flere gange, og hører Jes Stein sige: “Det gør jeg ik'” som i IKKE.

  Men hvad enten han siger eller ikke siger “ikke”, hvad er så forskellen? Hvis han er uvederhæftig i sin journalistik skal det bringes frem, men hvad han stemmer kan da kun have interesse hvis det har (afgørende–vi er vel alle biased i et eller andet omfang–) indflydelse på hans arbejde som journalist i DR. Så med mindre du har en række eksempler som viser, at Jes Stein favoriserer Enhedslisten og/eller det modsatte for deres modstandere, så har jeg svært ved at se relevansen af ovenstående postering.

  Kommentar by Jon Herstad — 15. februar 2010 @ 16:58

 30. @17 Lole Møller.

  Din regiøsitet og tro på marxismen er overvældende morsom – over 100 millioner mennesker har Enhedslistens venner udryddet siden 1917 under forsøg på at frelse os fra den onde verden, men som gamle Lenin sagde: Ingen omelet uden at slå æg i stykker.

  Ak ja, vejen til Gulag helvedet er brolagt med gode intentioner.

  Kommentar by Bodil — 15. februar 2010 @ 17:26

 31. ->17 Lole Møller

  Ingen taler om Berufsverbot, men det undrer mig overhovedet ikke at du allerede er derhenne. Her på Uriasposten har vi flere års erfaring med din partikammmmmmmerat Bjarne Thyregod med det særligt sure temperament og konstante beskidte beskyldninger mod folk her.

  Læs lige hvad jeg selv skrev i #7, hvis det ikke falder for vanskeligt. En helt anden pointe end Berufsverbot.

  Enhedslisten skal da ikke omfattes af Berufsverbot. Jeg vil være fuldt tilfreds hvis PET har lyttelapperne ude for at holde sig orienteret om dit ‘partis’ gøren og laden, og hvad jeres hangarounds i tæskeholdene AFA og SUF pønser på.

  Sådan cirka ligesom MI5 holdt øje med Sinn Fein for at holde snor i IRA.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 15. februar 2010 @ 17:47

 32. Hvad rager det mig, hvad en hjernedød DDR medarbejder stemmer på. Alene det at svare (uanset hvad), burde give en omgående fyreseddel.

  Han svarer iøvrigt: ” Det gør jeg”.

  Kommentar by Børge — 15. februar 2010 @ 17:58

 33. ->29 Jon Herstad

  (Jeg husker dig vagt fra en eller anden udveksling her ……. du kørte svjh helt op i det høje toneleje i en eller anden forbindelse. Nå.)

  Jeg henviser i al beskedenhed igen til min kommentar #7, men jeg vil gerne modificere den lidt. Hvis (og det kan vi ikke være sikre på som sagerne står) Jes Stein Pedersen stemmer EL trækker det tyngdepunktet for et førende MSM lidt yderligere til venstre. Det bekræfter nogle fornemmelser. Det handler ikke om at manden skal berufsverbotes eller noget. For mig handler det om at det bekræfter behovet yderligere for MSM-journalister i fremtrædende stillinger der er skamløst gammelborgerlige, og arbejder efter gammeldags journalistiske principper om at spørge kritisk, også til venstrefløjen og muhammedanere. Bare for balancens skyld.

  Men jeg vil gerne korrigere lidt, for det sørgelige er jo i dagens verden at havde han stemt på et nominelt borgerligt parti, havde det ikke betydet en hujende fis i sidste ende. EL og de halal-konservative, f. eks., er jo rørende enige i kultur- og værdirelativistiske antagelser, og i at der ikke findes sådan en ting som den globale jihad som det er bydende nødvendigt at forholde sig til. Så hva’ fa’en gør det egentlig til forskel om han stemmer på Peter Norsk eller Frank Aaen?

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 15. februar 2010 @ 17:59

 34. Han stemmer temmeligt sikkert ikke på Enhedslisten, og sagde han det, så var det utvivlsomt udelukkende som en spøgefuld indledning til en dialog med een, der lige havde nævnt muligheden af dialog med “en der stemmer på enhedslisten”. Det andet pjat er han for professionel til.

  Og under alle omstændigheder: Denne mand er ikke nogen ligegyldig glatnakke, som LFPC kaldte ham. Ser I ikke hans program ? Han er da den eneste, det stundom er værd at høre på.

  Og træffer han ikke hver gang på et hår, så … hvem gør det ?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. februar 2010 @ 18:01

 35. Det er barnagtigt, uopdragent og uhørt, at han udtaler sig om en privat ting, som hvad parti han stemmer på. Der er jo ingen, der har spurgt ham. Temmelig exhinitionistisk! Som at fortælle om, hvad han foretager sig på toilettet eller under dynen!

  Kommentar by morlille — 15. februar 2010 @ 18:27

 36. @ WilliamJansen

  Seriøse medier, som denne blog, fjerner fejl.

  Kommentar by Mucoangin — 15. februar 2010 @ 18:27

 37. Jeg tager ikke stilling til hvad studieværten siger. Jeg er i tvivl om hvad der siges. Men jeg lægger mærke til at den eneste kvinde i studiet er klædt på så hun ligner en imam/mullah. Tildækket hår, lang heldækkende frakke/kjole og flade mørke sko. Hun er klædt på som en ikke-vestlig mand.

  Og så hæfter jeg mig ved den rolle den mandlige studievært har. Han nurser forsamlingen, finder fællesnævnere, opfordrer til forsoningsmøder etc. Den mandlige studieværts rolle er som konfliktmægler og han virker meget behagesyg. Jeg kunne godt tænke mig at have set en anden slags studievært med samme gæster. Fokus skal væk fra hvad studieværten (og tv-kanalen?) m/k vil – og hen på hvad de forskellige parter har at sige – selvstændigt. Så kan vi andre – vi seere – selv tage stilling til hvad vi som borgere vil med det sagte – og mene om det sagte/skete.

  Og så synes jeg at Morten sagde noget om at DF kun bliver betragtet som en kolonihave-agtigt parti – eller noget i den retning. Det mener jeg ikke er rigtigt. Ikke hos alle i hvert fald. I øvrigt kan jeg ikke se noget skidt i kolonihaver – eller i kolonihavemetaforen. Desuden så håber jeg at DF vil holde god kontakt til sit bagland der var med til at få partiet op at stå. Det var bl.a. det der gjorde at jeg fik sympati for partiet. Endelig et parti der ikke snobber opad, men står ved sit udgangspunkt – ved sine holdninger – og ved det folkelige også – og også det der ikke er trendy og populært eller smart – modeluner.

  Jeg håber at DF står fast på sin klare værdipolitik. Det er den politik der har flyttet samtlige andre partier. DF skal gøre en forskel. Hvis DF en dag går hen og kommer til at ligne de andre, så må der vel startes et nyt parti op? :)

  Kommentar by Liva — 15. februar 2010 @ 18:38

 38. Jeg så også programmet, og jeg er sikker på han sagde: “Det gør jeg ikke!”

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 15. februar 2010 @ 18:43

 39. @ Mucoangin, du skriver: Seriøse medier, som denne blog, fjerner fejl.

  WJ: Seriøse medier bringer berigtigelser, og skriver udtrykkeligt at de har taget fejl, når de vedstår en faktuel fejl. Jf. bl.a. konceptet Læsernes Redaktør, og Politikens Fejl & fakta-klumme. At bringe berigtigelser har altid været min politik på min blog. Kim Møller og Vibeke Manniche har en anden politik. Fred være med det.

  Kommentar by WilliamJansen — 15. februar 2010 @ 18:43

 40. 22: Jeg har også engang skrevet en kommentar til Vibeke Manniche, der havde et indlæg, hvor hun skældte Anders Fogh og andre mandlige politikere ud for at have kompleks over deres tissemænd, ja, hun antydede de gamle historier om at Anders Fogh går i dametøj, hvilket hun kædede sammen med Irak-krigen eller sådan noget. Dybt usagligt og perfidt, men hun mente åbenbart at man kunne tillade sig det som feminist.

  Jeg skrev en kommentar og påpegede det, og vips, var hele hendes indlæg fjernet.

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 15. februar 2010 @ 18:47

 41. Spørg Morten Messerschmidt han ved det.

  Mvh. Vigilius Hafniensis

  Kommentar by Vigilius Hafniensis — 15. februar 2010 @ 19:02

 42. ->34

  Denne mand er ikke nogen ligegyldig glatnakke, som LFPC kaldte ham“.

  OK, det tager jeg selvfølgelig til efterretning. Det var mit indtryk dengang jeg så tv at han bare var en af de glatnakkede journalistkloner, og jeg kan ikke umiddelbart huske ham fremhævet for seværdige klip online osv., som stort set er det eneste sted jeg ser MSM-tv i dag.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 15. februar 2010 @ 19:22

 43. http://www.dr.dk/DR2/2sektion/Deadline+2.+sektion.htm

  Det kan ses ca. to tredjedele inde i programmet. Man hører det ikke særlig godt, men jeg vil hæfte mig ved følgende:

  1. Jeg oplevede det klart som “Det gør jeg ikke” da jeg så det på tv.
  2. Trykfordelingen er ‘det gør jeg [ikke]. Hvis budskabet var bekræftende, “det gør jeg!”, så ville trykket ligge et helt andet sted, nemlig på “gør”: det ‘gør jeg
  3. De andre i studiet oplever det også som “Det gør jeg ikke”, for ellers ville de have reageret med forbløffelse. Det ville jo være helt ude af sammenhæng.

  En helt anden sag er så at jeg slet ikke synes han burde ytre sig om hvem han stemmer på eller ikke stemmer på. Morten Messerschmidts ærinde var jo ikke hvem studieværten stemmer på, men et helt generelt eksempel.

  Jeg oplever ikke Jes Stein Pedersen som en rød lejesvend, men snarere en lidt naiv fyr, der kæmper af et godt hjerte for at få sit gode verdensbillede til at hænge sammen med en ond verden. I serien “Ordet og bomben” rejste han rundt til forfattere der har skrevet om terror. De var alle sammen ligesindende med Jes Stein Pedersen, i Wien fandt han endda en hyggelig forfatter, som han sludrede med på en hestevognstur (udflugt for middelklassen) mens de blev enige om at det ville være bedre for Europa, hvis muslimerne havde erobret os i 1700-tallet, rhi så ville islam være blevet præget af den senere rationalisme og humanisme! En vanvittig fejlslutning, for hvis tyrken havde taget os, ville der naturligvis ikke have været nogen oplysningstid. Måske snarere en frihedskrig à la Grækenland. Det morsomme var at Jes Steins Pedersens venlige “humanisme” først blev fejet totalt til side da han besøgte en forfatter i Tyrkiet. Orhan Pamuk måbede over Jes Stein Pedersens islamvenlige tosserier og gad nærmest ikke svare ham. På DR2’s hjemmeside bliver det fordrejet til: “Hans forfatterskab er dermed en vigtig kilde til forståelsen af sammenstødet mellem ’os og dem’ – mellem vesten og den muslimske verden. Programmet, der er optaget i Pamuks private skrivehule med udsigt over Bosporus-Strædet, er blevet til en regulær ”infight” – om blandt andet Muhammed-tegninger – mellem Jes Stein Pedersen og en decideret vred Pamuk.” Men Orhan Pamuk er en svoren fjende af islamismen og tyrkisk nationalisme, som han selv har været offer for, og han forsvarede Muhammedtegningerne. Jeg tror ikke Jes Stein Pedersen har en bevidst partipolitisk dagsorden, han er ikke den type, snarere bare naiv og uaktuel.

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 15. februar 2010 @ 19:26

 44. @ LFPC

  Jes Stein Pedersen var ham, der interviewede Uffe Ellemann-Jensen i forbindelse med udgivelsen af dennes selvbiografiske bog, der hed noget i retning af “Vejen jeg valgte”. Uffe sad afslappet og troede, at de rigtigt skulle hygge sig. Men J. S. Pedersen hamrede løs på en Uffe, der fik stadig flere kinesiske tegn i oanden med sit: “Jamen – forhindrede du som formand for Venstre ikke en folkelig debat om indvandringen ?”.

  Bang, bang, bang, hele udsendelsen igennem. Uffe fik ikke lov at slippe, og i det program fortæller han nødtvungent, hvad han egentlig tænkte, og hvad han egentlig foretog sig.

  Dét ville jeg pege på som et seværdigt program. Herefter ved Uffe Ellemann-Jensen, hvem Jes Stein Pedersen er!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. februar 2010 @ 19:39

 45. @Casper, 39

  Det er en ret anvendt taktik, bare at fjerne ubekvemme indlæg.

  Da klimahysteriet var på sit højeste i efteråret, havde Tove Maria Ryding fra Greenpeace en blog på JP. Her fremsatte hun de mest fantasifulde og uigennemtænkte teorier i et par måneder. Hendes argumentation blev pillet fra hinanden, hendes dokumentation skudt i smadder, og der blev stillet mange gode og relevante spørgsmål til hende. Der var mange hundrede indlæg, og hun besvarede ikke et eneste af dem. Hver gang positionen blev uholdbar, startede hun bare en ny tråd, og takkede for en god debat på den gamle.

  Hendes klimakollega Kirsten Halsnæs fra Risø brugte samme taktik, men hun svarede dog på et par spørgsmål undervejs. Fjerene blev pillet af hende trods flotte titler, for hun viste sig ikke at vide en pind om emnet, og støttede sig udelukkende på udenlandske kolleger med samme holdning. Deres udsagn blev også skilt ad og kasseret.

  Yildiz Akdogan fra socialdemokraterne har også en envejsblog på JP. Hun fremførte med stor patos hvordan hun var blevet MF på trods af at hun er muslim. Hun blev sikkert valgt i Brønshøj fordi Brønshøj valgkreds er ret muslimsk tung, så hun blev altså MF fordi hun er muslim, og ikke på trods af. Senere bloggede hun om den vamle Auschwitz dag, og røg ind i et uvejr på 2-300 spørgsmål og kommentarer, og svarede ikke på et eneste af dem.

  Øverst på listen står dog Helen Lafiti. Hun blev konsekvent skudt ned i flammer når hun kom med den sædvanlige muslimske blanding af trusler, kitman, offerrolle og taquia. Derefter dampede hun af med et tøset fnis, og en kæk bemærkning om at alle da kunne se at hun havde vundet.

  Kommentar by PeterK — 15. februar 2010 @ 19:46

 46. @ LFPC (fortsat)

  Interviewet fandt i følge min research sted den 25.11.2007. Ved ikke om så gammelt et program kan genses.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. februar 2010 @ 20:02

 47. @ Casper – borgerlig Bums

  Enig i meget af det du skriver. Men Jes Stein er ikke uden holdninger i forhold til partipolitik og værdipolitik

  På det aktuelle bogudsalg er der en antologi hvor han har været redaktør om kulturkamp. Den er et åbenlyst angreb på DF’s værdikamp, og dermed jo også på VK. BLandt andet skrives der i forordet at der kræves et opgør med vammel nationalromantik og selvtilstrækkelighed.
  Jes Stein er indbegrebet af en kulturskribent fra Politiken.
  Men han bliver løbende klogere, og han stiller i dag spørgsmål som han i 1995 ville have svoret aldrig at stille, og til folk han dengang ville have omtalt som vanvittige racister og ekstremister.

  Muhammedtegningerne, 11. september, og multikulti-drømmens åbenlyse problemer, har nok åbnet et øje hos ham, og han søger stadig efter en måde at integrere det i hans verdensbillede.
  Der kunne skrives et glimrende universitetsspeciale i et eller andet kommunikationsrelateret fag, der analyserede hans udvikling undervejs i den håndfuld år DEadline 2.sektion har kørt.

  Kommentar by Superman — 15. februar 2010 @ 20:13

 48. @ Kim Moeller
  Jeg haaber, du har det rigtig godt igen!
  OT
  Fra Karneval i Düsseldorf:
  Helau Dänemark (paa Danebrogen)
  og med hensyn til oeksemanden – Westergaard staar der paa vognen” Wer zuletzt lacht…” hvem vil le sidst (oversat rigtig?)
  http://www.pi-news.net/2010/02/islamkritik-beim-duesseldorfer-rosenmontagszug/

  Kommentar by Jutta starke — 15. februar 2010 @ 20:25

 49. 47: Ja, jeg er nok lidt for flink ved ham. Men under alle omstændigheder dur sådan en veg og ligegyldig journalist ikke. Verden står i brand, og han agerer skumslukker, men det er ikke journalistens rolle. Megalitten DR sikrer på ingen måde en høj standard i dansk nyhedsdækning – men den prøver stadig krampagtigt at sikre at vi alle sammen mener det samme. I virkeligheden er DR er meget nationalistisk projekt, men på den dårlige måde.

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 15. februar 2010 @ 20:29

 50. Det er ret tydeligt at han siger: “Det gør jeg PERLE!” ;-)

  Kommentar by Svend P — 15. februar 2010 @ 20:45

 51. 46: Programmet med Uffemanden er her, klik på se programmet her i nedre højre side. http://www.dr.dk/DR2/2sektion/2007/11/22230703.htm?wbc_purpose=updateh.

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 15. februar 2010 @ 20:46

 52. @41 Vigilius Hafniensis

  “Spørg Morten Messerschmidt han ved det.”

  Har jeg gjort.

  Kommentar by sebastian — 15. februar 2010 @ 21:08

 53. Jeg hører nu også at han siger “det gør jeg ikke”.

  “ikke” er ganske vidst ikke særligt tydeligt, men det er ordet “ikke” sjældent i daglig tale.

  Hvis han ville have sagt at han stemte på EH og bekræfte den mistanke Messershmidt har om hans politiske tilhørsforhold, ville trykket have været helt anderledes.

  Kommentar by T — 15. februar 2010 @ 21:10

 54. Han siger helt klart: Det gør jeg ik’

  Kommentar by Poul-Erik Jørgensen — 15. februar 2010 @ 21:32

 55. @ Casper | Borgerlig bums

  Ja – det må unægteligt være det! Men jeg ka’tte se programmet … Hvad gør jeg galt ? Jeg vil gerne gense det :)

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 15. februar 2010 @ 21:35

 56. Han siger: “Det gør jeg ikke.”

  Kommentar by Per — 15. februar 2010 @ 21:39

 57. Grunden til at jeg troede han sagde “Det gør JEG” med tryk på jeg er fordi jeg så det som om Morten Messerschmidt talte med hende med tørklædet og altså legede med tanken at HUN stemte på enhedslisten – hvor det så meget upassende var at Jes brød ind for at sige at “det gør jeg!”.
  Men hvis han rent faktisk spørger Jes Stein er det måske oplagt at der gemmer sig et lille “ikke”.

  Lad os høre Morten Messerschmidt eller Jes selv. Han plejer at være til at snakke med – har jo selv haft blogs på politiken, hvor han trods alt var rimeligt balanceret – fik da i hvert fald politiken segmentet på nakken da han havde en kritisk indlæg da indvandrere gik amok i gaderne.

  Jeg håber godt nok han siger “ikke”. Jeg gider ikke se et “forsøgt objektivt”-program hvor jeg ved værten er så langt til venstre for fornuften.

  Kommentar by Jesper Jakobsen — 15. februar 2010 @ 21:49

 58. @ Kim:

  En anden god grund til ikke at slette indlægget, men snarere at redigere og vedstå fejlen, er at der er ingen grund til at smide hele debatten ud, som var du en anden Vibeke Manniche. Den rummer allerede en del interessante betragtninger.

  Kommentar by WilliamJansen — 15. februar 2010 @ 21:57

 59. At DR har “lidt” politisk slagside til venstrefløjen er vist nok en offentlig hemmelighed.

  Lige lidt info om Dines Boertmann, som besætter en meget central stilling hos DR:

  http://da.wikipedia.org/wiki/Dines_Boertmann

  Som det fremgår, er manden jo ild-rød. Hvilket også går igen i hans journalistiske arbejde. Det er en kæmpe joke, at DR kan være objektiv og neutral med en person som Dines Boertmann ansat !

  Hans politiske overbevisning og politiske aktiviteter er det, som åbnet DR’s døre for ham og som har sikret ham en stor karriere hos DR.

  Så meget desto mere grund til at støtte Lars’ kamp mod medielicensen:
  http://www.facebook.com/group.php?gid=288615379362

  I det mindste kunne Dines Boertmann tone rent flag og kæmpe for sine politiske synspunkter igennem Enhedslisten eller lignende. Istedet er han ansat på DR, og kan dermed “liste” sine politiske overbevisninger afsted, forklædt som “neutral” nyhedsformidling. Det er, hvad medielicensen går til.

  Kommentar by Gert Madsen — 15. februar 2010 @ 22:18

 60. -> Jesper J.

  “Grunden til at jeg troede han sagde “Det gør JEG” med tryk på jeg er fordi jeg så det som om Morten Messerschmidt talte med hende med tørklædet og altså legede med tanken at HUN stemte på enhedslisten – hvor det så meget upassende var at Jes brød ind for at sige at “det gør jeg!”.
  Men hvis han rent faktisk spørger Jes Stein er det måske oplagt at der gemmer sig et lille “ikke”.”

  JSP afbryder som jeg hører det, Messerschmidts dialog med Yasmin. ‘Det gør jeg IKKE’, ville være mere upassende, end ‘det gør jeg’.

  Kommentar by Kim Møller — 15. februar 2010 @ 22:19

 61. Uanset hvad DR2-værten sagde vedr. EL, så er det samme DR2 der på et tidspunkt havde grumme travlt med at få sig en tørklædeindpakket tv-vært. Altså islam mission. Der er vist ingen tvivl om at DR2 synes grove godt om islam, men hvad er det der er så godt ved islam? Jeg går ikke ud fra at det er det der står i koranen om anderledes tænkende/troende og homoseksuelle mennesker, der er så fantastisk?

  Når nu DR har så travlt med islam mig her og islam mig der, så bør kanalen vel egentlig give en forklaring. Hvorfor er det så vigtigt at proppe lige netop islam tørklæder ned i halsen på danskere her, der og alle vegne? Har DR2 meget ondt i den vestlige sekularisme? Og har DR2 ondt i danskernes – vesterlændinges – religionsfrihed?

  Kommentar by Liva — 15. februar 2010 @ 23:00

 62. […] Kim Møller og Hodja hørte Jes Stein Pedersen sige ”Det gør jeg!”, og fordi han talte i munden på Morten […]

  Pingback by Så Dansk Folkeparti graver grøfter synes du? « Generaliseringer — 16. februar 2010 @ 00:49

 63. Igår var jeg 120% sikker på at det forholdt sig som Kim Møller har fremført det.
  MS talte til pigen og JSP brød ind med et særdeles provokerende “Det gør jeg”
  Jeg opfattede det som overordentligt flabet!

  Idag – efter at have spillet det 20 gange – må jeg krybe til korset.

  MM vender øjnene tydeligt mod – og henvender sig til – JSP og siger:
  MM “Ligesåvel som – nu ved jeg ikke – hvis du stemmer på enhedslisten ka’ jeg jo godt sidde og ha’ drikke en kop kaffe med dig”

  JSP “Det gør jeg ikk'”

  MM “Bare eksempel”
  Og MM har meget afvæbnene fagter.

  Hvis JSP havde bekræftet, ville det have udløst helt andre reaktioner.

  Og nu synes jeg at JSP reaktion er 100% OK.

  Lidt ’scary’ så sikker jeg var igår.
  Vidner – pas på hvad i siger!!!

  Mvh Eyvind

  Kommentar by Eyvind Dk — 16. februar 2010 @ 01:03

 64. Jeg mener at kunne høre et komma:

  “Det gør jeg, ikk’?”

  :-D

  Kommentar by Anna Lyttiger — 16. februar 2010 @ 01:57

 65. Man må nok skylde skylden på DR for et stykke uheldig tv-kommunikation. Der er jo flere som har opfattet det som Kim.

  Morten M. taler med Yasmin, men kigger pludselig til højre, på Jes S. P., da han siger “Hvis du stemmer på Enhedslisten…”, og Jes S. P. skynder sig at svare “Det gør jeg ikke”. Han svarer for ikke at få ørerne i maskinen rent politisk, men indser straks at svaret er unødvendigt, og derfor svækker han gradvist sin stemmeføring (typisk for impulsive svar, som man fortryder) – derfor sluger han næsten “ikke” til sidst. Som bekendt udtales ikke på dansk “eg”, så der er ikke så meget lyd i det i forvejen.

  Men hvis jeg forestiller mig at han siger det til Yasmin, så hører jeg “Det gør jeg!” – så jeg forstår udmærket at nogen kan høre det. Det hørte afhænger åbenbart meget af hvad man ser. Dette er et meget godt eksempel på retoriske misforståelser… måske vil det blive brugt på universiteterne og journalisthøjskolen fremover. Og så burde DR-værterne huske at tale tydeligt og afholde sig fra impulsive ytringer. :-)

  Kommentar by Casper | Borgerlig bums — 16. februar 2010 @ 02:15

 66. Tag dog ud og besoeg D(D)R’s kantine; hvis han svarede IKKE, saa sidder han nok og spiser helt alene, – lukket ude af det gode selskab….

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 16. februar 2010 @ 02:59

 67. @52 sebastian

  Hvis du har det på skrift kan du så ikke poste det?
  Eller har du talt personligt med ham?

  Mvh. Vigilius Hafniensis

  Kommentar by Vigilius Hafniensis — 16. februar 2010 @ 09:29

 68. Karakter-vidnesbyrd:

  Jes Stein Pedersen stemmer IKKE på Enhedslisten -hvad han end selv hævder!

  Dertil er han for klog. Dixi!

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 16. februar 2010 @ 09:39

 69. @ Lars Findsen på crack (islamofob) -> 33

  (Jeg husker dig vagt fra en eller anden udveksling her ……. du kørte svjh helt op i det høje toneleje i en eller anden forbindelse. Nå.)

  Skal ikke kunne sige om du projicerer eller det bare er faldet endnu en af Danmarks version af offerkulturen for brystet at, jeg har haft den frækhed at være uenige med flertallet af Kim Møllers ukritiske fanklub her på debatten. Men relevant, det er det.

  Hvis (og det kan vi ikke være sikre på som sagerne står) Jes Stein Pedersen stemmer EL trækker det tyngdepunktet for et førende MSM lidt yderligere til venstre. Det bekræfter nogle fornemmelser. Det handler ikke om at manden skal berufsverbotes eller noget.

  Er der nogle der er i tvivl om at MSM er venstredrejet? Men, at én journalists stemmeafgivelse skule være relevant kan jeg stadig ikke se. Og hvor er det jeg nævner berufsverbote?

  Men jeg vil gerne korrigere lidt, for det sørgelige er jo i dagens verden at havde han stemt på et nominelt borgerligt parti, havde det ikke betydet en hujende fis i sidste ende.

  Helt enig, om end jeg ikke mener man bliver borgerlig af at mene, at den globale jihad er det alt overskyggende problem. Derimod er problemet, at lige meget hvem der har regeringsmagten så er linjen mere stats og mere stat og mere stat, krydret med statsinstitutioneret disneyficering forklædt som såkaldt dyrevelfærd, test af skolebørns kreativitet og sociale evner.

  hva’ fa’en gør det egentlig til forskel om han stemmer på Peter Norsk eller Frank Aaen?

  Ikke meget, og du kan roligt tilføje alle de statsforelskede S’ere, SF’ere, Radikale, V’ere og DF’ere med på din liste.

  Kommentar by Jon Herstad — 16. februar 2010 @ 10:59

 70. ->44 Morten m. fl.

  Jeg bliver nødt til at æde ‘humble pie’ og bekende at jeg ikke engang ved hvem Jes Stein Pedersen er. Jeg opdager at jeg forvekslede ham med en anden tv-journalist jeg ikke kan huske navnet på. Så fjernt er MSM-tv blevet for mig.

  Kommentar by Lars Findsen På Crack (islamofob) — 16. februar 2010 @ 11:41

 71. Jeg hører det også klart og tydeligt som “det gør jeg IK'” – som i “IKKE”.

  Kommentar by fonss — 16. februar 2010 @ 11:57

 72. @ Jon

  Jeg ville være interesseret over at høre, hvorfor du mener, at K ikke er “statsforelsket” ?

  Kommentar by DaLi — 16. februar 2010 @ 12:06

 73. #71, Dali
  Mon ikke de, sammen med Enhedslisten, er inkluderet i “Peter Norsk og Frank Aaen”? ;-)

  Kommentar by Fantomas — 16. februar 2010 @ 12:18

 74. @ 67 Vigilius Hafniensis

  Jeg sendte ham en mail, men har stadig intet hørt.
  Fandt adressen på danskfolkeparti.dk.

  Kommentar by sebastian — 16. februar 2010 @ 13:23

 75. #48, Jutta. Fint OT-link.

  Kommentar by Peter R — 16. februar 2010 @ 14:27

 76. Hej Kim,

  Tak for en god og uundværlig blog! Det undrer mig at et fornuftigt menneske som dig misser Jes Stein Pedersen sådan… Jeg har desværre ikke selv set den pågældende udsendelse, men i mine øjne er Jes Stein Pedersen en ægte værdikriger. Der går en rød tråd gennem alt hvad han siger; han er meget skeptisk overfor den muslimske indvandrings konsekvenser, og jeg kunne ikke i min vildeste fantasi forestille mig at Stein Pedersen kunne finde på at stemme på Enhedslisten. Skal jeg gætte, tror jeg han tilhører Socialdemokratiets højrefløj…

  Kommentar by Niels Thomsen — 16. februar 2010 @ 14:48

 77. Han sagde: “det gør jeg ik’!”, altså han stemmer ikke Ø.

  Kommentar by Bonus — 16. februar 2010 @ 14:58

 78. Jeg har ikke læst samtlige 77 kommentarer igennen.
  Så nogen har muligvis postet nedenstående.

  *

  Der bliver sagt: “Det gør jeg!” Af Jes Stein.

  http://www.dr.dk/dr2/2sektion?play=%2FForms%2FPublished%2FPlaylistGen.aspx%3Fqid%3D1430834

  Lyt præcis 14:00 i indslaget og døm selv.

  “Hvad hovedet er fuldt af, løber munden over med”.
  Personligt er jeg nu skeptisk over meldingen fra Jes Stein…

  Kommentar by Sune — 16. februar 2010 @ 16:34

 79. http://www.dr.dk/dr2/2sektion?play=%2FForms%2FPublished%2FPlaylistGen.aspx%3Fqid%3D1430834

  “Der bliver sagt: “Det gør jeg!” Af Jes Stein.”

  Det er helt tydeligt.

  Kommentar by PB — 16. februar 2010 @ 16:49

 80. @ 76 Niels Thomsen

  Lige mine ord.

  Jeg så programmet i fjernsynet og var ikke et splitsekund i tvivl om, at han sagde IKKE.
  Så er det noget andet, at han egentlig ikke burde have besvaret kommentaren, men instinktivt ønskede han ikke at have dén tvivl stående tilbage, hvad der er svært at klandre ham for.

  Jes Stein er efter min mening nogenlunde i kategori med Adam Holm, når det kommer til kritiske spørgsmål til BÅDE højre og venstre ang. værdispørgsmål, hvad der selvfølgelig blot indebærer en form for journalistisk professionalisme, der burde være en selvfølge.
  Desværre har de tydeligvis ikke fået lov at give de unge nyhedsdamer på DR1 et langstrakt efteruddannelseskursus. Mette Walsted Vestergaard og Line Geertsen kunne passende reservere plads på første parket.

  Kommentar by Pedersen — 16. februar 2010 @ 16:55

 81. Jeg har haft et indisk specialisthold i gang med at transskribere teksten, når indslaget spilles baglæns. Han siger helt klart – og næsten uden subkontinental accent:

  “Hull-keft-hva-dror-du?-jar-sidder-i-exekudivkomideen.”

  Kommentar by Axel — 16. februar 2010 @ 16:57

 82. 81.Axel

  Hæhæhæ, den var sørme god !

  Personligt har jeg svært ved at forbinde netop denne journalist med EL .

  Men med det, som med så meget andet, kan jeg meget vel have tolket ham fejlagtig, men hans kropssprog på billedet fortæller at han umiddelbart er åben,sympatisk indstillet, overfor Messerschmidt, som jeg forøvrigt finder som et meget behageligt menneske.

  Kommentar by Vivi Andersen — 16. februar 2010 @ 17:48

 83. Ja, jeg har kun set programmet én gang, men på mit fjernsyn sagde Jes Stein Pedersen: “Det gør JEG!” Kim har altså ret. Jeg opfattede det som en plat provokation.

  Kommentar by Frode Fredegod. — 16. februar 2010 @ 18:55

 84. Kim, jeg tror du gør ret i at lade indlægget stå. Men jeg synes du skulle gøre mere ud af, at flertallet af dine læsere godt kan høre det lille “ikk'”.
  Ret skal være ret!
  Det billede du har “screendumpet” ligner billedet umiddelbart efter at JSP har svaret MM, og det ses tydeligt at de stirrer på hinanden.
  Hvis JSP havde svaret bekræftende til MM, ville det have lydt helt anderledes.
  Mvh Eyvind

  Kommentar by Eyvind Dk — 17. februar 2010 @ 12:44

 85. @ DaLi (72)

  Simpel forglemmelse på listen. Kan ikke komme på noget der taler for, at K ikke er statsforelsket.

  Kommentar by Jon Herstad — 17. februar 2010 @ 15:27

 86. Tillad mig, lidt sent i debatten. Giver det nogen mening at Jes Stein Pedersen afbryder iflg. referatet, Morten Messerschmidt med bemærkningen at han IKKE stemmer på enhedslisten. Hvor hører den henne!

  Kommentar by Nik — 17. februar 2010 @ 16:17

 87. JSP; “Ja, selvfølgelig ville jeg da som studievært i DR ikke sidde og tale om mine personlige partipolitiske præferencer!”

  Men det gør han jo netop med sit (nu berømte); “Det gør jeg ikk…”

  Kommentar by Ab initio — 17. februar 2010 @ 17:50

 88. Kære Uriasbloggere!
  Tankevækkende at læse jeres debat om den seneste udgave af Deadline 2. sektion, der handlede om tillid – og fordomme, sikke mange fordomme I har om mig! Jeg er ikke sikker på, at I bryder jer om at få det at vide fra hestens egen hund, men lad mig – for the record – slå fast, at jeg naturligvis svarede Morten Messerschmidt: ”Det gør jeg ikke”.
  Det havde været mere interessant at læse jeres betragtninger om udsendelsen som helhed – og om dens emne: Kan man skabe tillid mellem folk, der har forskellige synspunkter/værdier/livssituationer – men det er der heldigvis andre steder, man kan.
  Fortsat god debat.
  JES STEIN PEDERSEN

  Kommentar by JES STEIN PEDERSEN — 20. februar 2010 @ 14:57

 89. […] begyndelsen var tilliden…. I forbindelse med en lang debat på Uriasposten om Jes Stein Pedersens mulige politiske tilhørsforhold lægger hovedpersonen en kommentar her: […]

  Pingback by I begyndelsen var tilliden…. « Eksistens — 21. februar 2010 @ 12:23

 90. […] http://www.uriasposten.net/?p=12124#comments […]

  Pingback by Kunstavisen » Blog Archive » Goethe eller Google — 6. marts 2010 @ 14:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper