25. august 2021

Afghanske flygtninge demonstrerer imod USA: Afghanerne bekæmper terrorisme, ‘USA skabte Taleban’

Afghanerne beskyttede al-Qaeda, og USA gik ind i Afghanistan. I to årtier har muslimer råbt og skreget om at krig mod terror skaber mere terror, og tilsidst fik amerikanerne nok, og opgav projektet. Søndag demonstrerede herboende afghanere foran den amerikanske ambassade med slagord såsom: ‘USA created Taliban’ og ‘Shame on Nato and USA’. Derudover sås skilte med budskaberne ‘Afghan Lives Matter’ og ‘No one is illegal’.

Uanset hvad Vesten gør, så får Vesten skylden, og så kan vi jo ligeså godt vælge den billigste løsning. Ingen krige for demokrati i islamiske lande, og ingen indvandring fra samme. Man kan ikke gøre flygtningeaktivisten Naqeeb Khan tilfreds, og der er absolut ingen grund til at prøve. I et bedre Danmark fik han en enkeltbillet hjem.

(Facebook, 22. august 2021: Stop Proxy War in Afghanistan! Demonstration outside… US Embassy Denmark)

“If anyone in the modern world history is fighting terrorism, extremism and barbarism so that is the people of Afghanistan 🇦🇫 and their armed forces right now! They are under Pakistan’s full scale war who provide safe heavens, ground and logistic support to Terrorists Taliban. What the US and allies has been doing in last 40 years is to protect their economic, geo-strategic and political interests while violating human rights, promoting genocides, extemisms and finally through Doha Agreement legitimizing terrorists and signing agreements with terrorists who run their terror network from Qatar.” (Naqeeb Khan, demo-indkaldelse, Facebook, 12. august 2021)

“The current advancement of Taliban is nothing but the continuation of US and allies geo-strategic, economic and political interests.” (Naqeeb Khan i tale, Facebook, 23. august 2021)

(t/v: Naqeeb Khan, ‘America responsible for Afghanistan war; Foto: FB)

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121247/trackback

49 Comments »

 1. “Ingen krige for demokrati i islamiske lande, og ingen indvandring fra samme.”

  Præcis! Men det burde være tilfældet UANSET om vi fik skylden for noget eller ej.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. august 2021 @ 02:02

 2. Saa har vi hele pakken i Dannevang Enemy of my Enemy is my friend,vroevl mellem shia og sunni,vroevl mellem lokal klaner stadig stigende vold fra een bestemt del af samfundet,er dette virkeligt acceptabelt for den menige vaelger ,skattebetaler hvis ja saa er alt jo som det skal vaere.

  Kommentar by dunk — 25. august 2021 @ 02:11

 3. DET MÅ INDRØMMES at den langvarige krig i Afghanistan var alt, alt, alt for lang, en stor tåbelighed og kæmpefejl. Men visse kredse har tjent fedt på krigen, og det er vel derfor den fik lov til at fortsætte år efter år.

  Men danske politikere og journalister er mindst lige så tåbelige som deres USA-kolleger. For i 40-50 år har de været i gang med at nedbryde Danmark. Via falsk humanisme, via masseimport af kulturfremmede, via nedbrydning af familieværdierne og retsstaten, via opbygning af et blytungt bureaukrati, via økonomiske og sociale overgreb og svinestreger, via underkastelse under landsskadelige og folkefjendske konventioner og direktiver m.m.

  Derved er de ved at omskabe et lille frit, rigt, klogt og fredeligt land til et lille ufrit, fattigt, dumt og ufredeligt land.

  Og med løgnekampagner og fordummelse har de forvandlet vælgerne til en flok tåber og syvsovere, der gladeligt stemmer på partier der har snydt dem 25-35 år i træk.

  Danskerne sover nu så tungt, at de nok aldrig når at vågne før deres land og fremtid er forsvundet.

  Kommentar by BENT A — 25. august 2021 @ 02:29

 4. Ja, selvfølgelig er det vores skyld. For muslimer skaber jo slet ingen problemer indbyrdes…

  Kommentar by Michael — 25. august 2021 @ 07:01

 5. Tillykke. Tillykke til Danmarks Radio, TV2, Politiken, Information og Jyllands Posten – samt en hel del andre statsstøttede danske massemedier. Tillykke. Tillykke til en hel del journalister. Ikke mindst David Trads, der kaldte DJ Trump for fascist og en hel del andre småt begavede perfiditeter. Ikke mindst at han var en trussel mod verdensfreden. Efter fire års intensiv had-kampagne og kriminelt usand propaganda og beskidte trick rettet mod DJ Trump lykkedes det den liberale elite, at installere deres kandidat i Det Hvide Hus. Og tillykke med det. Den liberale elites kandidat har nu præsteret en amatøragtig vestlig afgang fra Afghanistan. Ikke mindst overladt en militært isenkram og topmoderne software til opsporing af folkefjender – til terror-organisationerne Taliban og Al Qaeda. Tillykke. Og så har den liberale elite hjulpet kvinderne, mindretal mv. i Afghanistan til at blive benådet med at udbrede og håndhæve en ideologi fra det syvende århundrede begået af rollemodel, med smag for snigmord, massemord karavane-røveri – med en 9 årig kone. Stort tillykke.

  Og stort tillykke til den liberale elite som nu kan lade sig fremstille i de skattefinansierede medier som altruister og humanistiske dydsmønstre på andres vegne. Stort tillykke.

  Ikke mindst stort tillykke når de amerikanske våben begynder at dukke op hos Irans og Pakistans terrorpartnere i Kashmir, i Judea og Samaria, i Gaza, i Europa og USA, Rusland, Indien osv. Men så er alt fortrængt fra den liberale elites mindset. Og tillykke med det. Men er verden blevet et mere sikkert sted på grund af den liberale elites selvovervurderende arrogance og uforstand? Eller skal man somme tider være varsom med at ønske noget – i hvert fald ønskede man at komme af med præsident DJ Trump – og af med DJ Trump blev man. Og tillykke med det – men skal passe på hvad man ønsker – måske får man det. Tillykke med det.

  Kommentar by Limewoody — 25. august 2021 @ 08:19

 6. Indirekte har de ret. USA skabte indirekte Taleban ved hjælp fra Saudi Arabien, som nok direkte var/ er inspirationskilden, dengang man bekæmpede Sovjet i Afghanistan. Man brugte den Pakistanske grænse til afghanistan til at opbygge Madrasser (Koranskoler), hvor hjernedødt livsfjendsk KoranlæreJihad blev udenadslære, og så sendte man Jihadister ind over grænsen til Afghanistan som var Sovjetisk interessefære. De fleste kender Marxismens syn på religion- Opium for Folket- og -al kritik starter med Relgionskritik- Den kommunistisk marxistiske ideologi var religionsfjendsk på god og ondt. Godt de steder hvor Islam blev prædiket. Men det var også dens arkillæshæl, for de omliggende lande omkring Afghanistan var alle Islamisk flertal (Kashakstan, Kirgisistan, Turkmenistan etc), og hvis Afghanistan faldt kunne/ville det blive en inspiration til yderligere Jihad, og Sovjet ville falde fra hinanden, på samme måde som Jugoslavien gjorde senere. Det var ideen. Se Hollywood filmen “Charlie Wilsons war”.

  Kommentar by Michael Unna — 25. august 2021 @ 08:32

 7. Dette kæmpeområde i grænselandet imellem Pakistan og Afghanistan var/er simpelthen temmeligt ukontrolabelt.

  Når det er sagt, så har TV2 news sagt at Afghanerne skal i arbejde….Det har de ret I. Man bør starte Kartoffelproduktion i Afghanistan, og dernæst Gulerødder og løg, så der kan komme lidt fødevare på bordet, og så bør de lære om Grundtvig og Koranskoler bør nedlægges til fordel for Kartoffelhøst…..I afghanistan. Sådan :-).

  Ellers kan pågældende Afghansere smides hjem. Afghanserne fik frihed foræret af USA efter 2001 og kunne så have skabt et demokrati og selv kæmpet imod Taleban, men fordi de er blevet islamisk hjernevasket kunne de overhovedet ikke selv tage det ansvar, da de islamisk hjernevaskede hoveder ikke kan tåle frihed og demokrati. Pågældende subjekter burde hældes ind i en Flyvemaskine og smides med faldskærm over Afghanistan, hvis de nægter at rejse ud. Æret være USA,s fjernelse af Taleban fra magten i 2001 og skam få disse islamisk perverterede subjekter der demonstrere imo det.

  Kommentar by Michael Unna — 25. august 2021 @ 08:42

 8. Længe leve Vestens frihed og Demokrati.

  Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com , og http://www.frafalden.dk

  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. august 2021 @ 08:44

 9. Den islamiske verden er én stor sump af løgne, borgerkrige, terror, udplyndring, folkevandringer, bedrag og uendeligt mange drab.
  Sæt et jerntæppe op imellem Vesten og Den Islamiske Sump. Vesten behøver ikke islamiske lande til noget som helst, undtagen deres olie.
  Når olien i Vesten er opgivet som energikilde, kan Vesten give blanke fanden i det pilrådne Bumfuckingstan og lade dem sejle i deres svovlsø.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. august 2021 @ 08:50

 10. Hvordan kan Simi Jan skamme sig og udtale sig som om hun er noget hun ikke er. Grunden til hun tuder over Afghanistan er jo hendes etniske-rødder, som ikke har noget med Danmark og Europa at gøre.

  https://www.berlingske.dk/aok/simi-jan-vaekker-vrede-med-skamfuldt-tweet-uanstaendigt

  Kommentar by Kinesersnot — 25. august 2021 @ 09:44

 11. At tage imod flygtninge er i højgrad et selvrealiseringsprojekt for venligboerne. Det handler om at de skal styrke deres eget ego, ved at bringe ulykker til Danmark,

  https://jyllands-posten.dk/indland/ECE13223064/fra-konflikt-i-kabul-til-fred-og-ro-i-den-lille-stationsby-thyregod/

  Kommentar by Kinesersnot — 25. august 2021 @ 09:45

 12. Der og lige præcist der, har vi beviset for, at vi aldrig – ALDRIG – må tage indvandere fra muslimske lande! Vi har forsøgt at hjælpe dem til demokrati, og hvad er takken?
  *Peter Nielsen 02:02
  Du har fuldstændigt ret! Ingen krige for demokrati i islamiske lande, og ingen indvandring fra samme.
  De vil ikke demokrati, og vi vil ikke dem her!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. august 2021 @ 09:57

 13. Kinesersnot — 25. august 2021 @ 09:45
  Venligboerne ser ikke ud til at besidde selverkendelse og erkendelse af den virkelige verdens realiteter. De er drømmende ugebladslæsende overfladiske tobenede med fodsvamp i hjernen.
  Nu er freden forbi i Thyregod og det anbefales alle etniske danskere at holde sig langt væk fra afghanere; man kan jo ikke se på dem om de er Talebanere eller jihadister.

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. august 2021 @ 10:19

 14. Man ser ofte påstanden om, at USA har økonomiske interesser og vil udnytte Afganistan. Man henviser til Afganistan skulle have mange mineraler i undergrunden. Fordi et land har mange mineraler i undergrunden er det ikke nødvendigvis rigt. Der er ofte store omkostninger ved, at udvinde disse som ofte gør det ikke kan betale sig. Det er det store problem for Grønland, at stort set alle naturresourcer de har er meget dyre, at udvinde til det pt. kan betale sig. Det samme gælder sikkert for Afganistan. Der er ingen stor industriel udvinding i Afganistan. De som har “tjent” på Afganistan er alle dem som har haft kontrakter med det amerikanske forsvar og dem som har betalt og været “udnyttet” har været den amerikanske statskasse.

  Kommentar by CCC — 25. august 2021 @ 10:37

 15. JO HURTIGERE danskerne forstår at det er nødvendigt med nye politikere, nye partier og nye medier, jo større er chancen for at Danmark undgår at blive eet stort katastrofe-område i stil med Libanon, Sverige, Venezuela, Afghanistan eller Sydafrika.

  Libanon og Sverige osv. er nu lande hærget af gigantisk kriminalitet, blodbade og sociale rædsler og ulykker. Ønsker vi at Danmark også skal omdannes til en fejlslagen stat med terror-zoner og rædselskabinetter?

  Kommentar by BENT A — 25. august 2021 @ 11:21

 16. “Amerikansk” skal erstattes med Biden-regimet…..

  Kommentar by Moth — 25. august 2021 @ 11:24

 17. #13 by Gustav Jensen kl 10.19 ….fodsvamp i hjernen…..virkeligt lolsomt.(.. og iøvrigt enig)

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 25. august 2021 @ 11:31

 18. Sagen er jo den at Islamiske (Hjernevaskede) hoveder aldrig mener de kan tage ansvaret for nogetsomhelst, hvis det er gået galt. Det er kun- Vantro- og Vantro- regimer (eller kvinder) der må tage et ansvar, fordi så har -De Rettroende- jo gået fejl, og Derfor er det USA,s skyld det hele, fordi de er kristnet dommineret med – Vantro- love. Derfor Har Islamiske hoveder en totalt anvarsfri holdning til alt, og dermed også en mental sump af stilstand. Den Sociale kontrol internt skaber en mental spændetrøje, som umuliggør selvkritisk selvransagelse- med mindre det kalder på mere Islam i Deres religiøse univers. Det mentale islamiske idioti er fuldkomment. Derfor kan vi bl.a høre Simi Jan på TV2.

  Kommentar by Michael Unna — 25. august 2021 @ 11:36

 19. Kina har opført sig rationelt under Afghanistan krisen…..men de har også Xiang-provinsen (muslimsk) op og ned af afghanistan i en cirka 76,- km bælte…..

  Kommentar by Michael Unna — 25. august 2021 @ 11:39

 20. De fremmede kan være nok så “integrerede” eller “assimilerede”, men de vil altid have en loyalitet i forhold til deres etniske ophav. Derfor har vi brug for et mono-etnisk Danmark, ikke et multi-etnisk.

  Det er derfor yderst trist, uforståeligt og bekymrende, at Pernille Vermund og Nye Borgerlige mener, at de fremmede på magisk vis kan blive “danskere”, hvis de har rette “værdier” og “sindelag”, se nederst i denne artikel:
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/krig-paa-hoejrefloejen-i-frontalangreb-paa-vermund/8147019

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. august 2021 @ 11:55

 21. Enig med Peter Nielsen 11.55. Kun de naive kan tro på at NB alene kan forhindre at TitanicDanmark kæntrer og synker. Der skal mere til. Men danskernes store flertal af vælgere foretrækker måske det kollektive nationale selvmord?

  Kommentar by BENT A — 25. august 2021 @ 12:36

 22. Når Danmark skal beslutte, hvilke udlændinge vi vil have ind i landet, er der kun eet kriterium, der duer:

  MUHAMEDANER ELLER EJ

  – og det må vi ikke bruge!

  Kommentar by Bastardo — 25. august 2021 @ 13:41

 23. Vi skal ikke redde nogle ind i Danmark som hader den frihed de er reddet ind i, og som vil undergrave den, til samme status som de er reddet fra. 23) Fludstændigt rigtigt.

  Kommentar by Michael Unna — 25. august 2021 @ 14:22

 24. Fuldstændig :-)

  Kommentar by Michael Unna — 25. august 2021 @ 14:22

 25. @ 20. Peter Nielsen, du læser NB´s indvandringspolitik som fanden læser bibelen!
  Hvad er det ved DF du syntes der er så fremragende?

  Ja, NB vil give alle indvandre/flygtninge en chance, for at blive “danske”, tilegne sig vores sprog samt danske værdier & sindelag.
  Derfor vil NB kun give midlertidig ophold i DK på 5 år, hvor disse indvandre kan vise at de vil DK.
  Hvis de ikke vil DK, må de rejse videre, eller blive smidt ud, da deres opholds-tilladelse i DK bliver inddraget!
  Det bl.a. derfor at NB vil opsige konventionerne.

  Også henviser du til en MSM-møgspand, der er statsstøttet, venstre-biased og indvandre-glad.
  Denne møgspand miskrediterer alt hvad der ikke er Regimets politik.
  OG Regimet frygter virkelig NB, da det er det eneste parti der vil bevare vores fædreland og danskerne.

  Selvfølgelig er DF i panik, fordi NB er i gang med at udslette dem 100%. Jeg har haft stor respekt for Messersmithen og Martin H., men de burde bakke op om NB´s indvandrings politik.

  Jeg er dybt skuffet over Morten & Martin, ikke havde nosser til at udfordre den døde tuLLeMannen og nu ligger de som de har redt.
  De ved det. Derfor er de så skingre og det udnytter de statsstøttede MSM!

  @ Bent A: hellre være naiv og have en tro på noget, end at opgive troen på vort fædreland!
  OG, Bent hvis du ikke skulle have set det, både retsstat & demokrati, er en saga blot i DK!

  Må jeg foreslå at I møder op til NB´s møder, melder jer ind, påvirker med konstruktive forslag og giver jeres meninger tilkende.
  Kun med fleksibelt samarbejde, kan vi tage vort fædreland tilbage.

  Stem NB! SIAD!
  P.
  ps: det som veteran-Majoren skrev i tirsdag er 100% korrekt!

  Kommentar by Piotr — 25. august 2021 @ 15:14

 26. ” I et bedre Danmark fik han en enkeltbillet hjem.”
  Kort og godt sagt.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne
  Start repatrieringerne.

  Fædrelandet.

  Kommentar by Neuhammer — 25. august 2021 @ 15:32

 27. Kommentar by Piotr — 25. august 2021 @ 15:14

  Stop nu med at være uhæderlig. Citaterne er direkte fra Vermunds mund. Du kan ikke give tabloid-journalistisk skylden.

  Kommentar by KineserSnot — 25. august 2021 @ 16:48

 28. Kommentar by Piotr — 25. august 2021 @ 15:14

  Hvis jeg deltager til NB møder og spørger om de vil kæmpe for at den etniske danske befolkning forbliver en majortiet i vores land og grænsen allerede er ved at være nået, så bliver jeg udskammet for racisme.

  Men altså du tager mig gerne med næste gang, så kan du jo række hånden op og spørge om det samme.

  Kommentar by KineserSnot — 25. august 2021 @ 16:49

 29. Medlidenheds porno kører på fuld kraft på tv med flygtninge.
  Godt der er handicap ol i stedet.
  Soldater, der måske er sårede i samme krig og nu atleter.

  Kommentar by P — 25. august 2021 @ 17:35

 30. Er det rettet mod Israel? De fører jo i øjeblikket krig mod deres egen befolkning. Ala New Zealand og Australien.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 25. august 2021 @ 18:41

 31. Den korte Avis lidt omskrevet: “Vesten forsøgte at demokratisere den islamiske verden. Resultat: den islamiske verden islamiserede vesten.

  Kommentar by Ole Madsen — 25. august 2021 @ 19:28

 32. # PIOTR 15.14: Er enig i at NB ikke skal kasseres. Men de bør støttes med endnu et nyt parti, som det haster med at få opstillet. SK er blevet blokeret af Astrid Krag & co., og DF er et utroværdigt parti så længe Tullesen er formand. Morten M. og Martin H. burde kritisere Tullesen fremfor NB. Også enig i at det er alt for tidligt at opgive fædrelandet/folkehjemmet, for forsvinder det er danskerne uden livsgrundlag og fremtid.

  Men omvendt, hvis danskerne ikke tager sig sammen, bliver de afskaffet/udryddet.

  Kommentar by BENT A — 25. august 2021 @ 20:20

 33. 02:02
  Hvorfor skal vi påtage os skyld for noger Anders Rasmussen er ansvarlig for?

  Kommentar by Nielsen — 25. august 2021 @ 20:35

 34. Fogh er en idiot, kort sagt.

  Kommentar by LarsB — 25. august 2021 @ 20:48

 35. @ KineserSnot: OK, så jeg uhæderlig, fordi jeg påpeger at Peter Nielsen, løber med en halv vind, når han lader sig rive med af EB´s miskreditering af NB. “whatever!”

  Du har da som sædvane, en kilde til dine påstande om Vermunds udtalelser.

  Jeg tror ikke du forstår, hvordan de statsstøttede MSM manipulerer udtalelser/udsagn fra uønskede partier & politikere, jeg siger ikke at de direkte lyver, men de fortæller heller ikke hele sandheden.

  Ofte er det meget belejligt, at klippe ting ud af en sammenhæng, at udelade det der netop var pointen, det er præcis hvad EB(og mange andre) gør i udvekslingen mellem Messersmithen og Vermund, fordi netop mellem de 2 partier holder Regimet med DF, da DF er ved at udslette sig selv!

  Hvad ved du om, hvad der sker på NB´s partimøder/vælgermøder?
  Hvis du kunne fremsætte et konstruktivt forslag, bliver det behandlet som sådan(men det tror jeg ikke du formår), ingen bliver udskammet for noget.
  Jeg foreslår at du prøver at holde dig informeret om facts, om hvad der faktisk sker i virkeligheden.
  Kom ind i kampen om at forene dem der vil bevare vort fædreland, i stedet for at splitte os.
  Det er dig der er uhæderlig!

  @ Bent A: jeg læser hvad du skriver, jeg er enig.

  Stem NB! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 25. august 2021 @ 21:57

 36. Jeg vil stadig gerne have Stram Kurs ind også. Stram kurs er gode til, at tilbage erobre “tabte territorier”. Stram kurs sikre et større rum for den politiske samtale kultur ved simpelthen at være ” bad boyserne” , det gør de ” pæne” af de islam kritiske spiselige for flere. Det rykker det samlede billeder mere mod et ” fri tale” rum eller friere tale end ellers.Og så kan jeg bare godt lide dem.Så stem på stram kurs og giv dem nogle vælgererklæringer.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 25. august 2021 @ 22:21

 37. #Tommy: Ja, SK bør også være med i næste valgkamp. Men kan Astrid Krags blokering ophæves? Og kan en fair og korrekt optælling af stemmerne sikres? Hvad mener andre?

  Kommentar by BENT A — 25. august 2021 @ 23:41

 38. Gad vide hvem det er vi importerer:

  https://www.berlingske.dk/globalt/soldater-lyttede-til-sexmisbrug-af-drenge-om-natten-kan-vi-hoere-dem

  (Skulle vi også have evakueret Pol Pot og hans forbryderregime til Danmark, da Khmer Rouge blev væltet.)

  Kommentar by traveler — 26. august 2021 @ 00:05

 39. Dårlig posting, Kim Møller, undskyld mig lige… Upræcis sprogbrug og ditto generalisering, i første linje i vendingen: “afghanerNE”. Nej,og sågu nej: Ikke alle afghaneRE har i årtier har villet give husly til AQ,IS og andre terroristiske slyngler. Tværtimod: Titusindvis (60.000+) af @afghanske regeringstropper har mistet livet i kampen mod Taleban. Et blodigt faktum som totalt glemmes disse uger. Ikke mindst af Joe Biden, som nu viser sig ikke være et hak bedre end Trump, hvad angår en kynisk America First iskold “realpolitik”, tilsat svigt overfor egne, loyale allierede.
  Kineserne og Putin klapper givetvis overfor denne totale opgivelse af selv en bastion, som Vesten med få elitestyrker kunne have holdt, rent militært. Det behøver man ikke være officer af reserven, for at forstå! In Casu: En hovedstad, Kabul, med i det mindste et par millioner indbyggere, kunne snildt have været holdt, overfor Talebans fascister.

  I stedet løb Joe Bidens USA fejt af pladsen, svigtede overnight (som i tilfældet luftbase Bagram!),både lokale afghanske allierede, samt venner i NATO og øvrige Vesten.

  Chamberlains historisk set forbryderiske Appeasement politik har tilsyneladende åbenbart stadig sine tilhængere? Vi savner sgu en Churchill, anno 2021, der ville have KÆMPET for at beholde alt det, (dvs alle positioner(!) som demokratierne med møje, blod & besvær havde tilkæmpet sig. I tilfældet “Kabul, åben by, kom blot Taleban, vi svigter, vi stikker nu bare fejt og usselt halen mellem benene, uden kamp”(!), må historien dømme. Dette helt unødvendige og hastige forræderi.
  Et forræderi og et svigt af alle vore værdier. Prisen vil i første
  omgang blive betalt dyrt. Især af alle de modige afghanere, som Bidens USA har ført an i at svigte, og stikke en kniv i ryggen på. Det var ego-flipper Trump, der som den allerførste ydmygede sig selv og USA helt pinligt åbenlyst, alene ved at forhandle og aftale en exit-dato(!), med de fascistiske islamister i Taleban. Og nu har Biden fulgt trop, og frivilligt forladt pladsen, uden kamp. Hvor ynkeligt!

  Kommentar by Spitfire1940 — 26. august 2021 @ 01:06

 40. Til orientering og anbefaling, her en stilfærdig, men principfast Anders Fogh Rasmussen, i gårsdagens DR Deadline. Trods konstante afbrydelser af interviewende journalist Rosenkrands fastholdt han fokus…og spurgte retteligt til “alternativet”?
  Vel tænkt og ytret, Anders Fogh!
  https://www.dr.dk/drtv/se/deadline_-anders-foghs-krig_270039

  Kommentar by Spitfire1940 — 26. august 2021 @ 01:20

 41. -> Spitfire

  Afghanerne som gruppe har valgt side, naturligvis ikke alle 38 mio. afghanere.

  Selvfølgelig skulle tilbagetrækningen havde foregået bedre, men man skal vælge sine kampe. Der kommer ikke noget der ligner demokrati i Afghanistan før der ingen afghanere er, så hvem er det egentligt man slås for? Det er ikke min kamp.

  Kommentar by Kim Møller — 26. august 2021 @ 01:43

 42. Kommentar by Spitfire1940 — 26. august 2021 @ 01:20

  “Prisen vil i første omgang blive betalt dyrt. Især af alle de modige afghanere, som Bidens USA har ført an i at svigte…”

  Modige afghanere med væres værdier?? – jeg må le.
  Mener du den slagkraftige hær på over 300.000 afghanske soldater med moderne våben, som Vesten har trænet og forsynet til selv at beskytte deres demokrati?

  Kommentar by traveler — 26. august 2021 @ 04:32

 43. Piotr — 25. august 2021 @ 15:14 skrev:
  “Hvad er det ved DF du syntes der er så fremragende?”

  Eh, HVOR har jeg skrevet at DF er “fremragende”? Hvem løber med “halv vind” her?

  Piotr — 25. august 2021 @ 15:14 skrev:
  “Ja, NB vil give alle indvandre/flygtninge en chance, for at blive “danske”, tilegne sig vores sprog samt danske værdier & sindelag.
  Derfor vil NB kun give midlertidig ophold i DK på 5 år, hvor disse indvandre kan vise at de vil DK.”

  Nej, de skal ikke have “en chance”. Jeg ønsker ikke at de fremmede skal være her UANSET hvor meget de “vil DK”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. august 2021 @ 12:49

 44. Kommentar by Spitfire1940 — 26. august 2021 @ 01:20

  Stop nu dig selv, ingen normale mennesker gider dø få neoliberales idiosynkrasier længere.

  Anders Fogh Rasmussen skal desuden stilles for en dommer, han er direkte medskyldig i at danske soldater er døde, med hans løgne.

  Kommentar by KineserSnot — 26. august 2021 @ 16:23

 45. KineserSnot — 26. august 2021 @ 16:23:

  De såkaldt “borgerlige” har det fint med at sende danske soldater i døden for at “udbrede demokrati og menneskerettigheder”, de kan selv tage derned, hvis de synes det er en god ide.

  Kommentar by Peter Nielsen — 26. august 2021 @ 22:01

 46. @ Kim Møller. Tak for svar. Ja, man skal vælge sine kampe. Men der er aldrig nogen grund til helt frivilligt(!) at rende af pladsen, opgive hårdt tilkæmpede bastioner, hvis det sikrer blot “det mindste af to onder”. Vesten bør holde alle Fort Alamo’s World Wide, hvor vi kan. Dagens terrorangreb viser blot hvor naiv, først Trumps, siden Bidens og USAs sidste halve års exitstrategi har været.
  Som Churchill sagde til Chamberlain’erne: “I valgte skammen for at undgå krigen. Nu har I fået begge dele”.

  Vesten har i mine øjne p.t 3 samtidige hovedfjender: Islamismen/Jihadismen, Kinas diktatorer samt Putins revanchistiske Rusland.
  Gentager derfor: Ingen grund til frivillig opgivelse af vundne positioner, fra Afghanistan, Irak, Sydkorea, Taiwan, Georgien, Ukraine. Fortsæt selv listen. Kort sagt: Vi bør holde fronterne, der hvor hvor vi er. Ellers overlades magtvakuum og tomrummet til terrorister, diktatorer og andre bøller… Hvilket bl.a Anders Fogh så udmærket har sagt det på det seneste. Med sigte på Afghanistan, efter den katastrofale “exit”, er jeg bange for at han får ret. Som vi ser, lige nu, i skrivende stund i Kabul.
  Ergo: Dette yderligere kaos af vold og anarki kunne være UNDgået, hvis vi blot havde beholdt 5000 specialstyrker i millionbyen Kabul. Et Fort Alamo vi BURDE have holdt! Suk…

  Kommentar by Spitfire1940 — 26. august 2021 @ 22:24

 47. @ Kinesersnot,
  Hvad et par argumenter, i stedet for blot at svine ANDEES Fogh til – eller i det mindste forholde sig konkret til hans analyse og argumenter, som i DR Deadline.
  I modsat fald kan du jo i stedet kontakte f.eks. maler-bøllen Lars Greenå, eller andre stalinistiske fanatikere det altid har modarbejdet vor fælles frihed. Undskyld mig lige.

  Kommentar by Spitfire1940 — 26. august 2021 @ 22:30

 48. @ Kinesersnot, vol. II: Undskyld tyrkfejl ovenfor (forbandede stavekontrol:( , but you will get the point, I guess.

  Kommentar by Spitfire1940 — 26. august 2021 @ 22:33

 49. > Tommy , Robin & søn. 25. aug. 2021 22:21
  Stram Kurs stiller op under navnet Nej til islam i Danmark.

  Kommentar by Nielsen — 27. august 2021 @ 16:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper