31. august 2021

Enhedslisten-logik: Kapitalismen har fejlet, kan ikke overleve uden ‘økonomisk støtte fra det offentlige’

Det er ikke lykkedes mig at få nedenviste foto verificeret, men kommentaren lyder desværre ikke helt usandsynligt. Det vides ikke hvem bagmanden er, men kontaktperson for Enhedslisten Ishøj er fysiker Martin Patrong Haspang. Indtil sidste år var det i Silas Marker, identisk med filosof Silas Lischang Marker, en af flere medieeksperter i online-højreorienterede.

“Det er vist nærmere kapitalismen, der har fejlet. Det er over hele verden bevist, at den ikke kan overleve uden kunstigt åndedræt i kraft af økonomisk støtte fra det offentlige.” (‘Enhedslisten Ishøj’)

(Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 00:51 af Kim Møller — Direkte link11 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: https://www.uriasposten.net/archives/121378/trackback

11 Comments »

 1. Kors i hytten hvor lyder det tåbeligt. Mener EL virkelig at det offentlige er et selvstændigt produktionsselskab, der hænger frit i luften?

  EL’s regnskab fortæller, at partiet bl.a. fik små 10 millioner i statsstøtte for afgivne stemmer. Hvad mon har skabt den rigdom?

  Kommentar by tavsen — 31. august 2021 @ 01:30

 2. Altså kan EL heller ikke eksistere uden statsstøtte. Lige som medierne og det hele efterhånden, som den røde fløj får umyndiggjort alle. Forhåbentlig har vi en god kreditværdighed.

  Det er over hele verden bevist, at kommunismen ikke kan klare sig uden kapitalismen. Sovjet, Venezuela osv.

  Kommentar by tavsen — 31. august 2021 @ 01:36

 3. Først skabte Gud det offentlige. Som så skabte pengene. Så der blev råd til kapitalisme, SU, universiteter, løntilskud, statsstøtte, vareproduktion, landbrug, korruption og masseindvandring.

  Hvis man ikke forstår denne sammenhæng, er man dum som et bræt og uden økonomisk sans. Og har brug for undervisning med høje karakterer for flid, for at være mødt op, og for alle de timer og frikvarterer hvor man ikke har overfaldet lærerinden eller de andre elever.

  Kommentar by BENT A — 31. august 2021 @ 02:37

 4. For dem fra Enhedslisten og Radikalpartiet er årsager og virkninger, rækkefølger og konsekvenser noget der er frygtelig indviklet og som man bør undgå at tænke over da det kan give hovedpine.

  De to partier er sinkernes, tåbernes, fantasternes og klima-tossernes partier. Man behøver blot lytte til dem når de optræder i DRs P1 udsendelser. Hvor de ikke kan få nok af indvandring og klima-hysteri.

  Kommentar by BENT A — 31. august 2021 @ 03:59

 5. Hvis man nu bruger kommunisternes foretrukne argumentationsform når man fremhæver, at kommunismen har fejlet alle steder – og at 100 mio. myrdede beviser den påstand – så kan man jo påpege, at der ikke findes “rigtig” kapitalisme nogen steder i verden.

  En hilsen fra lillefar Stalin og det russiske kommunistparti fra den 25 august 2021: https://www.tt.com/artikel/18330652/massengrab-aus-stalin-aera-in-der-ukraine-entdeckt

  Kommentar by Limewoody — 31. august 2021 @ 07:35

 6. En sten kan ikke flyve, Rosa Lund kan ikke flyve, ergo er Rosa Lund en sten.

  Kommentar by k.m. — 31. august 2021 @ 07:51

 7. Gad vide hvordan det offentlige så ud uden støtte fra kapitalismen?

  Kommentar by Den Nervøse — 31. august 2021 @ 08:05

 8. Det offentlige er ligesom humlebien. Den kan ikke flyve, men den ved det ikke! Ha-ha k.m. 07:51. “Rosa Lund kan ikke flyve, ergo er Rosa Lund en sten”. (Enig hun er totalt stenet!:-) Men måske skulle vi lade hende prøve at flyve, som her?
  https://www.youtube.com/watch?v=MDUYPrKKM5M
  (The Infamous Eiffel Tower Death Jump of 1912:-)

  Kommentar by Amad — 31. august 2021 @ 09:35

 9. Det er vel sådan cirka det dummeste der nogensinde er sagt eller skrevet!

  Kommentar by Santor — 31. august 2021 @ 09:41

 10. Det er over hele verden bevist, at de venstreekstreme socialistpartier ikke kan overleve uden kunstigt åndedræt i kraft af økonomisk støtte fra det offentlige.
  Men de må godt, for de har monopol på al jordens viden og sandhed. Hele verdens solskin kommer ud fra deres bagdele.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. august 2021 @ 09:47

 11. Vis mig et sted hvor den socialisme/kommunisme Enhedslisten står for virker eller har virket? Hvem husker ikke Mogens Lykketofte jubel over Cubas sambasocialisme.
  Jeg har besøgt Cuba, dejlige mennesker ikke pga. socialismen men på trods af socialismen! Ellers fattigdom og tyranni.
  Venezuela? Hvem husker ikke Pelle Dragssteds lovprisning af Hugo Chávez og nu ser vi verdens mest voldlige og mislykkede stat i skarp konkurrence med Somalia.
  Sovjetunionen? Udrensningerne startede allerede under Lenin, men fortsatte under Stalin, det lykkedes dem at myrde flere mennesker en Hitler’s NationalSocialister!
  Kina? Mao lykkedes med at slå flere mennesker ihjel end Stalin, noget af en bedrift!
  Kineserne har efterhånden udskifter kommunismen med en revolverkapitalisme, snarere en slags NationalKommunisme!
  Ellers ser vi verden over at socialistiske og kommunistiske regimer bryder sammen og bliver erstattet af mere kapitalistiske økonomier! Kambodia, Vietnam, hele ØstEuropa og adskillige steder i Afrika!
  Kort sagt Socialisme og kommunisme virker ikke og har indbygget tyranni i dets DNA.
  Det er dømt til fattigdom, sult, tyranni og i værste fald folkemord!

  Kommentar by Den Nervøse — 31. august 2021 @ 11:21

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper